Tuesday, March 24, 2009

Saarnaamiseni maailman kriisistä jatkuu ja jatkuu... : Nashi-mielenosoitus ja Barack Obaman hallinnon kristallisoitunut saatanallisuus

Brittiläisen imperiumin tihutyöt kristallisoituvat yhä lisää NWO:n aikaansaamiseksi globaalisti ja siksi jatkan teidän kaikkien valveutumattomien kauhuksi saarnaamistani kovalla kädellä. Valveutuneet jo tietävätkin mistä on kyse, joten tämä tekstini ei ole teille niin tähdellistä enää ja te ymmärrätte, miksi minun täytyy ylläpitää saarnaamistani näistä asioista. Ensin kuitenkin hyviä uutisia sisältävää asiaa eilisestä Antifasistisen Komitean ja Nashi-nuorten mielenosoituksesta Sanomatalolla Helsingissä. Tähän alkuun tarpeelliset linkit: Helsingin sanomien juttu, Iltasanomien juttu ja Johan Bäckmanin kertomus tapahtumien kulusta hänen blogissaan.

Hyvät uutiset ovat tietenkin ne, että mielenosoitus sujui rauhallisesti ilman väkivaltaa. Vaikka siis vastustan mellakointia, niin tässä maailman tilanteessa tarvitaan kuitenkin lisää mielenilmauksia ja nimenomaan tätä Brittiläisen imperiumin oligarkkieliittiä vastaan ja heidän ajamaansa NWO:a vastaan!! Myös täällä Suomessa, koska Suomi on niin vahvasti rähmällään juuri heidän suuntaan. Ensin oltiin rähmällään Natsisaksaan, sitten Neuvostoliittoon ja nyt lännen saatanallisimpien juonien suuntaan. Vaikuttaa siltä, että Suomi-parka ei kykene olemaan olematta rähmällään pahuuden pesiin... Huonot uutiset tuohon eiliseen mielenilmaukseen liittyen ovatkin juuri ne, että valtavirtamedian ja monien valveutumattomien ihmisten käsitys nykymaailman tilanteen kokonaiskuvasta on liian hämärä mm. juuri tällaisten Viro / Suomi vastaan Venäjä -asetelmien vääristäminä ja sen turvin vaivihkaa fasistinen NWO -todellisuus alkaa ottaa Suomeakin yhä enemmän kuristusotteeseensa.

Ei ole tietenkään syytä aliarvioida Neuvostoliiton tekemiä tuhotöitä Virossa eikä muuallakaan, mutta myös Viron ja Suomen on katsottava peiliin tässä maailman tilanteessa. Peiliin katsomiseen kuuluu mm. se, että ko. mielenilmauksen osapuolet havaitsevat olevansa myös osa laajempaa peliä; Sofi Oksasen, Imbi Pajun ja Iivi Anna Masson täytyy huomata se, että he ovat hyväuskoisia hölmöjä paljastuspuheillaan ja kirjoituksillaan (kirja "Kaiken takana oli pelko") silloin, kun ne luovat Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitille ja heidän hännystelijöilleen tarvittavia raaka-aineita NWO:n levittämiselleen ja Venäjän polvilleen saattamiseen pois suunnitelmiensa tieltä. Täytyy olla joko hyvin yksinkertainen tyhmyri tai tarkoitushakuinen satanisti, jos ei tätä huomaa tai siitä välitä. Myös toisille osapuolille tähdennän sitä, että heidänkin täytyy huomata se, että se heidän vastustamansa sorto ja alistava fasistinen politiikka on myös kiinteästi osa tätä globaalia NWO -agendaa ja siinä Venäjää vastaan suunnattu geopoliittinen peli täytyy huomata myös esim. suomalaisten ja virolaisten itsensä kannalta.

Valitettavasti moni suomalainen ei osaa (vielä) nähdä tätä globaalia agendaa, vaan he ovat jääneet jumiin vanhoihin Suomi vs. Venäjä (Neuvostoliitto) -kaunojen pauloihin. Oikea vihollisemme on Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitti ja vasta toissijaisesti muut mahdolliset. Se tässä onkin juuri niin suututtavaa yhdessä mielessä, kun kansalaisten tiedostamattomuus ja valveutumattomuus antaa oligarkkieliitille aseen pelata heillä ja heitä vastaan. Minua ainakin suututtaa se, että tällainen tyhmyys edesauttaa maailman menemistä sinne, minne en halua itse joutua ollenkaan. Suuri paha tilanteessa on juuri se, että pakopaikkaa ei ole olemassa, kun NWO -agenda koskee koko maailmaa.

Sitten tuosta toisesta aiheesta. Äskettäin kysyin kysymyksen liittyen Barack Obaman mahdollisesti lisääntyneeseen maailman taloustilanteen ymmärtämiseen: "Onko tämä Obaman hämäystä ja hän pitäytyisi edelleen oligarkkieliitin talutusnuorassa, kuten Alex Jones meuhkaa vai olisiko Obamalla oikeasti hyväntahtoiset aikeet mielessä?". Nyt olemme saaneet kristallinkirkkaan vastauksen ja kaikki epäilykset voidaan heittää nurkkaan: Barack Obama on valehteleva Brittiläisen imperiumin NWO -nukke! Voimme suhtautua tulevaan sen mukaan hyvin yksinkertaisesti: Vastustaa kaikkea NWO:n liittyvää. Tässä asiaa valottavat uutiset ensin Suomen ja ulkomaiden valtavirtamedioista: Helsingin sanomien juttu, Taloussanomien juttu, BBC:n juttu ja CNN:n juttu.

Tässä on puolestaan LaRouche PAC -sivuston näkemyksiä aiheeseen: Trillion-Dollar Version of Paulson's 'TARP' Expected Monday, LaRouche: Latest Bailout Swindle Just One More Keynesian Fascist Swindle That Could Bring Down Obama's Presidency, Obama Administration Continues Paulson "Great Swindle" Bailout.

Kuten huomaatte, niin kyseessä on Obaman hallinnon uusi "bailout" -suunnitelma "siivota" myrkyllisiä arvopapereita pois pankeista. Kuten silti havaitaan, niin kyseessä ei ole mikään uusi "elvytyspaketti", vaan vanhaa paskaa uudessa käärössä, joka näyttää tietä NWO -satanismiin suunnitellusti. Otetaanpa tätä havainnollistamaan muutama lainaus noista LARouche PAC -kirjoituksista. Korostan boldatun punaisella tärkeät kohdat:

"Part of the plan will involve loans for purchases of credit-card and auto-loan-backed securities, according to the March 21 New York Times. This would be another vain attempt to restart the financial sector around the "securitization" business model which has now failed forever.
The other part will involve issuing cheap government loans to private "partners" to buy up trash paper — so-called "toxic assets," from the big banks. This is nothing but a re-jiggering of the TARP plan, which Paulson shoved down the throats of the Congress last year, but which he was never able to get off the ground.


One reason that Paulson could never get it to work, is that the "toxic assets" are actually worth less than thirty cents on the dollar. But were the Wall Street banks to admit that, they would be admitting that they are insolvent, and must be taken into receivership for bankruptcy protection, as Lyndon LaRouche has insisted. Therefore, they demand they be paid sixty cents or more, double the true value, simply as a device to conceal their actual insolvency. One reason Paulson had to abandon the TARP scheme, was that he realized he couldn't get away with paying double what the trash paper was worth.
"


"Geithner and Summers' hope is that under these artificially rigged circumstances, these so-called partnerships will overpay sufficiently for the worthless paper, to shovel hundreds of billions more taxpayer money into the big, bankrupt banks, and so put off once more their inevitable day of reckoning. It's nothing but a Rube Goldberg scheme to throw another trillion down the throats of these doomed banks, on top of all that has been lost already."

"LaRouche warned that, if this so-called Public Private Partnership Investment Program (PPPIP) scheme is allowed to go forward, it will not only trigger Weimar scale hyperinflation. ``It could, ultimately, bring down the Obama Presidency." "

"LaRouche elaborated. ``This is the same kind of Keynesian--i.e. fascist--swindle that was put in place just hours after the death of President Franklin Roosevelt, by his replacement, Harry Truman. Truman's instant abandonment of FDR's Bretton Woods System, a credit system of fixed exchange rates, which was adamantly opposed by Lord Keynes, the British delegation and their Wall Street accomplices, was tantamount to treason by Truman. It was a betrayal of everything that FDR stood for, beginning with Roosevelt's commitment to the elimination of the British Empire at the close of the war" ".

"``This is no different than the already discredited scheme of Paulson and Geithner from last Autumn,'' LaRouche explained. ``It is just a continuation of the TARP swindle, but with the hedge funds now brought in on the action--all at taxpayers' expense.'' "

"The "Public Private Partnership Investment Program" (PPPIP) introduced today by Treasury Secretary Tim Geithner is nothing more than a continuation of the greatest swindle in world history, in which money from the U.S. taxpayers is being stolen to bail out the bankrupt banking system.".

"The government's problem is simple: to bail out the banks, it must dramatically overpay them for the worthless loans and securities they now carry on their books. At the same time, for political reasons, it must keep up the PRETENSE that it is protecting the taxpayers, who are actually being stolen blind. Therefore, the government will set up phony mechanisms to allow it to pretend that the "market" is setting the price, when in fact the whole thing is a government operation. ".

"The banks like the plan because they get to dump their worthless assets on the taxpayers. The government likes the plan because it provides some modicum of political cover to its complicity in this theft. What remains unclear at this early point, is who would want to buy this toxic waste, and why.".

NOIN!! Onkohan se nyt selvä kaikille, että Barack Obaman hallinto on juuri sellainen näiden oligarkkien väline, millaiseksi Alex Jones sen tuomitsee dokumentissaan "The Obama Deception"?! Yhtä röyhkeää satanismia ei maailmassa ole koskaan ennen ollut! Täyttä gangsteritoimintaa hymyssäsuin! Ja Suomenkin valtavirtamedian uutiset asiantuntijoineen ja kaikkineen muka kiittelee tätä "hyvänä juttuna" ja "nokkelana" ja "toivoa herättävänä". Painukaa vittuun moisine valheellisine propagandauutisine!

Se, että niin moni suomalainen (mm. netin keskustelupalstojen perusteella) nielee tämän propagandan siimoineen kaikkineen yhä edelleen, kertoo juuri siitä valveutumattomuudesta, joka on osaltaan johtava maailman kansallisvaltiot tuhoon tällä tiellä jatkettaessa. Tyhmyys ja pelko ovat tietysti ymmärrettävästi luonnollisia syitä olla ymmärtämättä vaarallisia ja uskomattoman häikäilemättömiä asioita. Kuten sanotaan, "Mitä suurempi vale, niin sitä helpommin se uskotaan totena". Valitettavasti tällainen tyhmyys ja pelko on nyt kriittisellä tavalla tuhoisaa. Siksi ei pidä sortua esim. tällaiseen, kuten eräs kommentoija tuossa Hesarin jutun keskustelupalstalla vastauksessaan henkilölle, joka otti esille tuon The Obama Deception -dokumentin (Ko. kritisoijan vastaus kursiivilla):

"Suosittelen palaamaan maanpinnalle Obama-huumassa ja katsomaan elokuvan The Obama Deception. Löytyy Google-videosta.Linkki:http://video.google.com/videoplay?docid=7886780711843120756

Ha ha ha. On taas niin "nerokkaasti" ja "pelottavasti" tehty "tutkimus" jossa yhdistellään eri elementtejä lähes parodiallisesti.

En itse ota vakavasti yhtäkään dokumenttia, jossa käytetään matalaa bassosoundia taustalla luomaan tunnelmaa uhasta. Kertoo heti, että asialla ovat taas jotkut internet-nörtit, joka eivät halua uskoa, että elämme oikeassa maailmassa emmekä Matrixissa.

Suosittelen sen sijaan kuuntelemaan vaikkapa omaa sisäistä intuitiota suunnaksi siitä, mihin asiat kehittyvät ja millä on merkitystä ja millä ei, kuin etsimään "totuuksia" näistä nettidokumenteista. ".

Kuten havaitaan, niin tuota kritisoijaa vaivaa juuri tämä pelko ja valveutumattomuudesta seuraava tyhmyys. Näin ollen hänelle ei hahmotu kokonaiskuva, eikä siinä olevat yksityiskohdat vuorovaikutuksineen ja yhteyksineen ja näin ollen hän näkee vain hajanaista ja epäuskottavaa informaatiota selkeän kuvan sijaan ja tuomitsee siten selkeän kuvan näkijät "unimaailmassa seilaaviksi nörteiksi". Se, että jotain ei ymmärrä tai näe ei merkitse sitä, etteikö sitä olisi olemassa. Myöskin on huomioitava Francesco Alberonin viisaus: "Monipuolinen voi ymmärtää yksinkertaista, mutta yksinkertainen ei voi ymmärtää monipuolista, vaan kuvittelee näkevänsä epäaitoutta ja mielettömyyttä". Tässä maailman tilanteen ymmärtämisessä se pätee jos missä! Ymmärtääkseen on kuitenkin jokaisen nyt vain ryhdyttävä valveutuneeksi ja alkaa itse rohkeasti tutkimaan!

Sisäiseen intuitioon luottaminen aiheuttaa kuitenkin hankaluuksia: Meidät on ehdollistettu satojen vuosien ajan niin tiukasti tähän Brittiläisen imperiumin luomaan maailmankuvaan, että emme kykene helposti huomaamaan siihen piilotettuja satanistisia poliittisia agendoja ja muita tavallisen rivikansalaisen päänmenoksi suunniteltuja juttuja sisäisen intuition pakottaessa siinä liian harhaanjohtavasti palaamaan tutulle valveutumattomalle reitille. Kuten huomaatte omasta esimerkistäni, niin tästä huolimatta keskittymällä ja ahkerasti tutkimalla näitä salaisia agendoja on mahdollista poimia tuomittavaksi!

Miettikääpä ja kokeilkaapa myös tätä testiä, joka on omakohtaisesta kokemuksestani tuttu: Ottakaa kotinne seinällä samassa kohdassa kauan ollut seinäkello pois ja havainnoikaa sitten, kuinka kauan olette silti ehdollistetut vilkaisemaan yhä edelleen aikaa tarkistaaksenne sitä tyhjää kellotonta kohtaa. Itselläni tyhjän seinän vilkuilu aikaa tarkistaakseni on kestänyt huomaamattani jo kuukauden. Tästä testistä huomaatte, kuinka kaikenkattavasti ja tiiviisti olemme ehdollistettuja myös tiettyihin maailmankuviin ja poliittisiin agendoihin, jotka peittävät yhtäältä niitä saatanallisia agendoja ja toisaalta meille oikeasti hyviä maailmankuvia. Ehdollistuminen väärään tällaiseen voi olla hyvinkin kohtalokasta ja tuhoisaa... Kuten nyt huomaatte.

No comments: