Saturday, April 25, 2009

EarthLastHope -aktivistin kokoamia NWO:a vastustavia rivikansalaisaktivisteja

Maailman uhkaava tilanne on kirvoittanut internetissä kaikkien aikojen kansalaisaktivistiboomin. Esimerkillistä aktiivisuutta on osoittanut mm. EarthLastHope -aktivisti, joka oli aikaisemmin ollut se kuuluisa nukkuva välinpitämätön lammas tämän kaiken edessä, mutta on nyt tehnyt parannuksen ja toitottaa niin paljon kuin mahdollista tämän New World Order -agendan vaarasta ja sen päänmenoksi. Itse pysyn edelleen vastaavalla linjalla, koska elämme historiallisia vaiheita maailman pelastamisessa meille kunnollisille ihmisille näiden Illuminati- / oligarkkieliitti- / pankkiiridiktatuuriporukoiden ikeestä.

Tähän prosessiin tarvitaan mahdollisimman paljon ihmisiä, joten näistä asioista rohkeasti toitottaminen on yksi suuri edellytys edetä. Ns. nukkuvat saattavat tuomita aluksi "hulluksi" tai "aivopestyksi", mutta siitä ei pidä välittää, koska nyt on tosi kyseessä! Uskomattomiinkin faktoihin tiiviisti ja vaihtoehtomedian tarjontaan monipuolisesti tutustumalla pääsee hyvin jyvälle ja ymmärtämisessä auttaa analyyttinen ajattelupunnerrus. Metafyysinen käsittelytapa on myös hyväksi, koska palasten loksahtaminen kohdalleen vaatii asioiden ja tilanteiden vuorovaikutussuhteiden ja sieluntason toimintojen (Empatiakyky, hyvän ja huonon erottaminen toisistaan, kvaliteettien havaitseminen, toimintojen psykologiset motiivit, historialliset juonteet kansojen, yksilöiden ja rahaeliittien luonteissa, arvokkaan asettaminen joutavanpäiväisen edelle, vahingollisen tunnistaminen käyttäytymisten taustalla jne.) näkemistä riittävän hyvin.

Niinpä otan tässä merkinnässä erikseen esille paljon lisää internetin mahdollistamassa vaihtoehtomediassa vaikuttavia henkilöitä, joita tämä EarthLastHope -aktivisti on hienosti koonnut yhteen. Tässä EarthLastHope:n - YouTube-sivusto ja hänen tässä videossaan olevat infosarakkeen linkit muihin NWO:a vastustaviin rivikansalaisaktivisteihin:

hajishack79 - http://www.youtube.com/user/hajishack79
TheAntiTerrorist - http://www.youtube.com/user/TheAntiTerrorist
MrBritDestruct - http://www.youtube.com/user/MrBritDestruct
sunmanpatoo - http://www.youtube.com/user/sunmanpatoo
July4Patriot - http://www.youtube.com/user/July4Patriot
revelationsgeneral - http://www.youtube.com/user/revelationsgeneral

EarthLastHope kertoo videon info -sarakkeessa: "All these men are Heroes because they spoke out against the very same thing that has been killing the good people of the world since the beginning, I would ask everyone to sub to them and show them respect since they are doing what many of us are not. They are getting on the street and speaking to the people that will never get on youtube. These are true patriots in every sense of the word. From all walks of life, all colors,races and religions. This is what the New World Order are truly afraid of.Other people that are now working side by side with me and many many other people..To build this Network".

Lisää hänen linkittämiään aktivisteja:

Nufffrespect - http://www.youtube.com/user/NufffRespect
Noreagaaa channel - http://www.youtube.com/user/noreagaaa?blend=1&ob=4
GuerrillaNewsChannel - http://www.youtube.com/user/GuerrillaNewsChannel
Acebryan7oXx - http://www.youtube.com/user/Acebryan7oXx
BoKnowsEntertainment - http://www.youtube.com/user/BoKnowsEntertainment
aenfroy87 - http://www.youtube.com/user/aenfroy87
AndrosEnigmaX - http://www.youtube.com/user/androsenigmax
nibirushock - http://www.youtube.com/user/nibirushock
We have the power to change things...GrandTruth0777 - http://www.youtube.com/user/GrandTruth0777
RealHistoryChannel -
http://www.youtube.com/user/RealHistoryChannel
Lindasufos - http://www.youtube.com/user/Lindasufos
Truthspeaker74 - http://www.youtube.com/user/Truthspeaker74
tEnlightenedO - http://www.youtube.com/user/tEnlightenedO
Spectre1111 - http://www.youtube.com/user/Spectre1111
TheOwlMan - http://www.youtube.com/user/TheOwlMan
GraandHustleMafia - http://www.youtube.com/user/GraandHustleMafia
CurrieBhoy1888 - http://www.youtube.com/user/CurrieBhoy1888
00o0o0o0o0o0o00 - http://www.youtube.com/user/00o0o0o0o0o0o00
12OunceProphet - http://www.youtube.com/user/12OunceProphet

Lopuksi EarthLastHope toteaa: "You want heroes.... there you have them! Please spread this video to everyone you know, and especially soldiers!".

No comments: