Saturday, April 25, 2009

Maailman kriisin syvenevä luonne moninaisessa tarkastelussa viikon 17 osalta

Maailman tilanne on oleellisesti pahentunut tämän viikon aikana. Se on jo hurjasti sanottu, kun tilanne on ollut äärimmäisen vaarallinen ja tuomittava jo aikaisemminkin. Käyn taas tässä läpi monia viikon mittaan havaittuja seikkoja, jotka tavalla tai toisella liittyvät tähän New World Order -agendaan. Merkittävin tilanteen pahentumisen aiheuttaja on heti tuossa alla, eli:

Sikainfluenssa -pandemian alkaminen Meksikosta ja osasta Yhdysvaltoja: Hesarin juttu. Tähän on syytä poimi oheen Alex Jones Channelista videot, jotka käsittelevät aihetta: "3 Viles of Virus Samples Missing From Maryland Lab" ja "Previous Swine Flu Outbreak Originated At Fort Dix". Nähtäväksi jää, kuinka pahaksi tämä tilanne vielä globaalisti kehittyy... Meidän on joka tapauksessa muistettava tässä se, mitä tämän oligarkkieliitin huipulla olevat muutamat "ihmiset" ovat sanoneet: Esim. Britannian prinssi Philip haluaa, että maapallon väestömäärä olisi 6 miljardin sijasta jopa vain 1 miljardin tienoilla jo lähitulevaisuudessa. Paljon pitäisi siis lahdata ihmisiä. Lisäksi esim. Alex Jones on näyttänyt, kuinka Britanniassa media on jo avoimesti tuonut esiin oman maansa väestömäärän vähennystavoitteensa ja -halunsa; maan väestömäärän pitäisi vähetä kymmeniä miljoonia lähivuosikymmenien mittaan. Meille on uskoteltu, että tällainen väestöpolitiikka toimisi ilmastonmuutosta hillitsevänä ja siksi mm. pitäisi ottaa käyttöön myös yhden lapsen -politiikka Kiinan tapaan (Kiina on tämän Uuden maailman järjestyksen esikuva- ja koelaboratoriomaa). Mitään ei kuitenkaan puhuta siitä, kuinka väestönmäärän pitäisi vähetä. Hei haloo, mitenköhän?!!

Valitettavasti totuus on paljon karumpi kuin suurin osa ihmisistä osaa ollenkaan kuvitella: Oligarkkimafia pitää käsissään monia lankoja ja pyrkii vaihtelevasti saattamaan aikaan eri skenarioita. Tässä talousromahduksessa esim. ihmisten mielet pitäisi saada ajattelemaan muuta kuin sen syytä ja nimenomaan syyllisiä. Ko. eliittihän on itse orkestroinut parhaansa mukaan tämän tilanteen sen epävarmuuksista huolimatta ja nyt monien ihmisten päästessä siitä jyvälle, he ottavat käyttöönsä hyvin suunnitellun agendansa peittely-yritys vaiheen; aiheutetaan kaaosta ja pelkoa mm. luomalla pandemioille olosuhteita ja bipolaarisia jännitteitä korostamalla aiheutetaan sosiaalista levottomuutta (vaikkapa Twitter -mellakoiden avulla, kuten Moldovassa äskettäin), jolloin ihmisten on vaikeampi pistää heidän agendalleen kampoihin. Pandemioihin liittyvä valvonta ja rajoittaminen ovat myös erittäin kätevä tekosyy fasistisille kontrollimenetelmille; USA:ssa mm. FEMA -leirit. Tämä sikainfluenssa toimii nyt oivallisena tekijänä tässä mielessä ja on virhe ajatella tämän olevan vain sattumaa. Oikeasti tämä on enemmän tai vähemmän tarkoituksella aikaansaatu kulkutautitilanne (Täytyy muistaa, että oligarkkimafiahan on varmasti junaillut asiat niin, että he ovat turvassa)!

Meidän on nimittäin muistettava myös eräs selvittämämme tieto tästä oligarkkimafiasta: He ovat Luciferiin uskovia satanisteja, jotka haluavat leikitellä ihmisillä ja kansoilla. Esim. eugeniikka ja kuolema ovat heille vain hiekkalaatikon leluja riittiensä ja mielihalujensa toteuttamiselle. Heille työ ja raha ei merkkaa varsinaisesti mitään, koska heillä on lähes kaikki maapallon varalliset resurssit käytettävissään halutessaan ja ällistyttävä määrä piilotettuakin valtaa; valtionpäämiehet "puhuttelevat" heitä ylempinään joko halusta tai pelosta. Tähän mennessä pahin konkreettinen esimerkki heidän luomastaan pahuudesta oli natsi-Saksa kaikessa teatraalisuudessaan, mutta nyt he haluavat saattaa pahuutta uudella tavalla maailmaan. Hirvittävän vastustajan heistä tekee sekin, kun heillä on valtavasti älyä ja muuta potentiaalia suunnitella skenarioitaan ja he omaavat historiaa erittäin monien sukupolvien takaa. Lisäksi heidän uskomaton häikäilemättömyys toimii heidän turvanaan; suuri määrä ihmisiä ei kykene uskomaan tietoja heistä ja toimistaan, joten he saavat siten toimintarauhaa. ...Kunnes on myöhäistä... Jumalauta heille on pistettävä stoppi!

Venäjän presidentti Dmitri Medvedevin vierailu Suomessa: Hesarin juttu. Tämä vierailu sujui näennäisen ystävällisessä ilmapiirissä ja Medvedev jopa ehdotti Helsinki+ -nimellä kulkevaa Euraasian turvallisuusarkkitehtuuria parantavaa huippukokousta lähiaikoina. Meidän on ymmärrettävä tässä pari asiaa: Venäjä on kehittynyt vuosisatoja erillään ns. länsimaista, mutta nyt he ovat olleet markkinatalousmaan kaltaista politiikkaa yrittävä Neuvostoliiton jälkeen. Yritystä on aktiivisesti pyritty häiritsemään ja Venäjää on sen avulla pyritty taivuttamaan tämän NWO:n piiriin. Osittain siinä on varmasti onnistuttukin, kun Venäjän omaa oligarkkikuntaa saatiin aikaan 1990 -luvulla mm. juuri sen saman Larry Summersin avulla, joka on nyt Yhdysvalloissa Barack Obaman hallinnossa aiheuttamassa pahuutta. Venäjällä mittaamattoman suuret raaka-ainevarat kiinnostavat länsimaiden oligarkkieliittiä myös, mutta he eivät tietenkään välitä tavallisista ihmisistä. Medvedev on täten kysymysmerkki; onko hän jo osa länsimaiden oligarkkimafiaa vai ei? Toisaalta hänkin (Kuten Vladimir Putin) on ollut selkeästi esim. NATO:a vastaan. Sekin voi olla silmänlumetta; tarkoituksellista vastakkainasettelun valheellista leikkimistä yhteistuumin länsimaiden oligarkkieliitin kanssa? Tietoja Venäjän tilanteesta sen hallinnon suhteen on ollut kuitenkin vaikeampi löytää kuin tästä länsimaiden tilanteesta.

Tuossa alla on aiheeseen liittyen linkkejä. Niiden runsaasta sisällöstä havaitaan, että asetelma Venäjä vastaan natsismi on silti olemassa tänäänkin ilmiselvästi. Mutta kuten olen itse toitottanut, niin pohjimmiltaan tämä vastakkainasettelu on illuusio, joka on etenkin nykyään lähinnä ihmisten mielikuvituksessa luomassa tätä länsimaiden oligarkkimafian NWO -agendaa tukevan bipolaarisen jännitteen. Meidän täytyy muistaa, että Toinen maailman sota on jo aikoja sitten päättynyt ja sen kahtiajakautumisia ja kaunoja ei enää tule muistella, koska se toimii tämän Brittiläisen imperiumin oligarkkimafian pussiin enemmän kuin mitään muuta. Siksi on tietysti pettymys, että puolin ja toisin tätä jännitettä näytetään korostettavan ainakin rivikansalaisten tasolla. Meidän täytyy muistaa tässä vasemmisto vs. oikeistohumpuukissa tämä Franklin D. Rooseveltin lausuma ohjeena paremmille vesille: "We must not think of parties, but of universal principles".

Suomen Antifasistinen Komitea: Sven Laakson kirjoitus; THE SOVIET STORY.

Johan Bäckmanin
eurovaaliblogi: Bäckman: Venäjä perustaa ylikansallisen sotarikostuomioistuimen natsimielisiä reunavaltioita vastaan, Venäjä laittoi kovat piippuun, Tampereen mielenosoituksen satoa (kuvia ja videoita), ProKarelia on vihan lahko, sanoo teologian tohtori Juha Molari ja ProKarelia = fasistinen rikollisjärjestö.

Poimin lisäksi yhden mielestäni hyvin tätä maailman tilannetta täältä Suomesta käsin kuvaavan lukijakommentin noista teksteistä:

Lukijakommentti Tapio O. Nevalta: "Marxin arvoteoria ei toimi kuin esiteollisessa yhteiskunnassa. Jälkiteollisessa yhteiskunnassa, jossa kauppatavarana ovat mielikuvat eli humpuuki, ei kustannuspohjainen Marxin arvoteoria voi toimia: asiat eivät ole niin kuin ne punnitaan, vaan niin kuin ne valehdellaan.

Bäckman on kuitenkin Halla-ahon tapaan loppupelissä realisti. Kuuntelin tänään Stubbin radiohaastattelun, jossa kuvastui pelko siitä, että muodostettaisiin yleiseurooppalainen turvallisuusjärjestely Euroopan valtioiden kesken. Stubb puolusti krokotiilin kyynelin Etyj:iä, jotta saataisiin tekosyy sille, ettei Venäjän Helsinki+ -ajatusta ryhtyttäisi käsittelemään esimerkiksi Etyj:ssä.

Suomessa on nyt niin fundamentalistinen ja paksukalloinen Eurooppa-politiikan johto, että on aivan turha odottaa mitään järkeä: yöpakkasministerit ovat asialla.

Ei monoliittinen materialismi ole ainoa lähestymiskulma luokkataisteluun maansa lahjoittaneita liberaaleja ja imperialistiseen kokoon kasvaneita äärioikeistososialidemokraatteja vastaan.".

Noinhan se myös on!

Sitten linkitän molemmissä ym. blogeissa ahkerasti kommentoivan Markus Räsäsen blogiin. Hän näyttää olevan monessa asiassa samoilla linjoilla kuin minä, kun olen nyt vähän aikaa tutustunut hänen ajatuksiinsa. Hän puhuu esim. myös tästä länsimaiden oligarkkieliitistä sekä heidän tihutöistään ja masinoimistaan sodista yms., mutta käyttää heistä nimiä "Massoni" (Nimenomaan New Yorkin) tai "Kagal". Sattuipa silmiini myös tämä osuva versio: "Finanssiruhtinaat".

YK:n rasisminvastainen kokous: Hesarin juttu. Tässä kuvastuu järkyttävällä tavalla länsimaiden törkeä asenne Iranin saattamiseksi syntipukiksi. Toki on huomioitava, että Iraniin liittyy omanlaisiansa ongelmia, mutta esim. tuo kokouskäyttäytyminen oli harvinaisen suoraa tekopyhää paskaa mm. koko EU:lta. Nähtävästi tämä Massoni / oligarkkieliitti / finanssisatanistitporukka aikoo todella jotenkin saada aikaan Kolmannen maailman sodan. Niin hulluilta nämä viimeaikaiset tapahtumat ovat alkaneet näyttämään, että kaameasti se vaara olisi vaanimassa... Heräisivätköhän ihmiset ajoissa tilanteeseen ja pistäisivät sillekin agendalle vastaan ja stopin?!

IMF uskoo luottotappioiden nousevan 4 100 miljardiin taalaan: Taloussanomien juttu. Tässä on taas muistutuksia taloustilanteesta. Nuo alla olevat ko. jutun lukijakommentit kuvaavat tilannetta erinomaisesti. Meitä ollaan tosiaan viemässä kuin pässiä narussa tähän: Rivikansalaisilla maksatetaan globaalisti yritys nostaa konkurssissa oleva monetaristinen talousjärjestelmän kuolleista. Pähkähullua, koska tavallaan tämä tiedetään jo varsin laajasti, mutta kukaan ei uskalla tehdä oikeasti toimivia ratkaisuja rikollisten toimien ja sijaan. Hullua on myös se, kuinka tämä oligarkkieliitti on yhtäältä tämän avulla aikeissa toteuttaa NWO -agendaansa, mutta on toisaalta samalla itsekin liipaisimella projektin epävarmuuden takia.

Jutun ensimmäinen lukijakommentti: "Ei kestä. Onhan se nyt päivän selvää sillä pankit ovat kuivia, ei niissä likviditeettiä ole. Sveitsiläispankki USB (vai oliko se UBS), no kuitenkin, omaa pelkästään Itä-Euroopasta kahdeksan kertaa Sveitsin vuotuisen BKT:n verran vastuita. Samassa veneessä ne muutkin ovat, enää tarvitaan vain jokin tapahtuma joka murtaa esteet ja dominoefekti hoitaa loput.

Kuplaa on tässä kohta puoli vuotta pakolla pidetty pystyssä, saa nähdä montako viikkoa se vielä kestää.".

Toinen kommentti nimimerkiltä Duski: "IMF ei tainnut kertaakaan mainita sitä että varaton pankki joutaa konkurssiin? On se ihmeellistä, valtion pitäisi ottaa kaikki tappiot vastuulleen ja sitten yksityinen sektori taas "kiinnostuu" terveistä osista. Sairas pankki = konkurssiin vaan, mitä ihmeen markkinataloutta tämä oikein on?".

Tavallaan tragikoomisen hassua on tässä se, että esim. minunlainen "viherpiiperoplanttu" on ollut jo viime syksystä asti paljon paremmin tästä tilanteesta perillä kuin esim. Suomen valtaapitävät poliitikot lähes järjestään. Viime syksynä heidän mukaansa ei muka pitänyt olla mitään kummempaa vaaraa. Tämä sama asia tuli esille tuossa alla linkitetyssä TV -ohjelmassa.

Ylen Ajankohtaisen kakkosen A2 teema: Kapitalismi käräjillä. Tämä ohjelma oli harvinaisen paljastava ja suora valtavirtamedian toimittamaksi, mitä tähän maailman tilanteeseen tulee. Lähinnä kuitenkin vain talouden kannalta katsottuna. Kannattaa siis katsoa tuo keskustelu tuosta arkistosta! Keskustelussa eniten tästä maailman tilanteesta näyttivät olevan perillä ainakin Esko Seppänen, Kalle Isokallio, Jarna Pasanen, Esa Leskinen, Kai Sadinmaa ja Anna Kontula. Toki heidän ja minun näkemysten välillä on hieman erojakin, mutta niistä en nyt kirjoita. Esim. Kalle Isokallion heitoista tuli kylläkin hyvin selvästi mieleen se, että olipa hän opetellut hyvin Lyndon LaRouchensa ja Alex Jonesinsa. Tiedä sitten, oliko hän oikeasti saanut tietonsa juuri niiltä suunnilta...

Mainitsen vielä juuri ne henkilöt, jotka ilmensivät ko. keskustelussa olevansa vain tämän oligarkkieliitin agendojen sokaisemia hyväuskoisia hölmöjä tai jopa heidän lähettiläitään: Kimmo Sasi, Risto E.J. Penttilä, Piia Noora Kauppi ja Liisa Jaakonsaari. Heidän puheensa oli lähinnä vain sitä hyssyttelypropagandaa, josta ei selviä tilanteen oikea laatu ja nimenomaan se, mitä pitää tehdä. Kimmo Sasi erehtyi myös halpahintaiseen piilovittuiluun joillakin heitoillaan ja Liisa Jaakonsaari osoitti hyväuskoista hölmöyttään kehumalla tämän kuun alussa olleen G20 -kokouksen antia. Sen antihan oli maailmanlaajuisen NWO -pankkiiridiktatuurin kiristäminen ja siihen liittyvien suunnitelmien seuraavaan vaiheeseen vieminen. Ei paljon kehumista, vai mitä!

Matti Vanhanen Kiinassa: Hesarin juttu. Vanhasen Kiinan hallinnon kehut ymmärtää pelottavasti oikein hyvin, kun muistaa tämän: Länsimaiden oligarkkieliitti on pitänyt Kiinaa NWO:nsa mallina monessakin mielessä. Lisäksi talouden kytkennät Kiinan ja USA:n välillä ovat niin tiukat ja dramaattiset, että tarkoitushakuisuus sellaiseen NWO -nalkkiin on niin ilmiselvää, että melkein ... No, ei naurata, vaan itkettää. Kiinan finanssieliitti omistaa käytännössä USA:n ja USA on velkaa eniten nimenomaan Kiinalle. Lisäksi Kiina on ollut yksi länsimaiden halpatyövoiman tärkeimpiä kohdemaita eli tämän "globalisaation" (Se huono Brittiläisen imperiumin malli) meressä. Kiina on siis varsin ratkaisevassa asemassa tulevan NWO:n pystyttämisessä. Sinne suuntaan on siis myös kohdistettava tarkkailua. Siellä suunnassa myös Pohjois-Korea on helppo syntipukkivaltio perustella tämän länsimaiden finanssieliittisatanistien sotaleikkihaluja.

Havaintoja Uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin juttu "Internet pakkosensuurilaki 5.5.2009 EU:n käsittelyyn".

Sisäasiainministeriön sivulta tietoa biometrisista passeista.

Nuo kaksi kuvaavat tämän NWO:n luonnetta pystyttää totalitaristinen kontrolli- ja poliisisysteemi. Tämä oligarkkieliitti porukoineen tietää, että rivikansalaiset eivät lopulta tule niin vain nielemään heidän agendojaan. Niinpä heidän turvakseen ollaan vaivihkaa tekemässä natsimaisia lakiuudistuksia ja valvontamenetelmiä. Nykyteknologian mahdollistamana esim. sormenjälkiä voidaan ottaa vaikka kokonaisilta kansoilta, jotta heitä voidaan pitää ruodussa kootusti ja hallitusti. Tätäkään monet ihmiset eivät tajua esim. juuri passien kohdalla, vaan he kuvittelevat järjettömän naivisti moisen olevan tehokas parannus matkustamisessa. Varmasti se sitä osaltaan onkin, mutta tämä on esimerkki juuri siitä, että hyvän porkkanan mukana saadaan myytyä myös sontaa ja lisäksi vapauden menettämisen hinnalla. Natsi-Saksassakin oli vastaavaa elämää helpottavaa virtaviivaistamista, mutta sitten sen kääntöpuolena esim. riistokontrollia ja piilossa olleita satanistimenoja. On järkyttävää, että Suomikin menee tähän halpaan. Oli se sitten tietoista tai tahatonta. Kuvitelkaa nyt hyvät ihmiset, mitä kaikkia väärinkäyttömahdollisuuksia moiset sormenjälkipassit yms. kontrollivälineet mahdollistavat joka tapauksessa ilman tuota NWO -agendaakin!!

Ja kuvitelkaa, kuinka aivan kohta voi olla edessä todella ankeat ajat internetin suhteen ja mahdollisuutemme vastustaa NWO:a romahtavat dramaattisesti. Tässäkin malli haetaan juuri Kiinasta, tuosta NWO -agendan koelaboratoriosta, jossa internetin sensuuri on ollut tämän oligarkkieliitin testauksessa. Hyvin ilmeisesti on koe sujunut...

Poimintoja LaRouche PAC:n sivustolta: Tässä vielä lopuksi noihin ym. aiheisiinkin liittyvä viikkovideokatsaus 24.4.2009. Se on taas erinomaisella ja tiivistetyllä tavalla monia maailman (talous)tilanteen piirteitä esittelevä ja siten tarkkaan opiskeltava. No, edelleen ilmastonmuutosaihe ei tunnu istuvan kaikilta osin kuvioon siinäkään... Mutta yksi pointti siinä on yhä hyvä: Ilmastonmuutoksella oligarkkieliitti perustelee meidän rivikansalaisten alentamisen heidän palvelijoikseen ja väestönmäärän vähentämisen. Väärin perustein, rikollisesti ja huijaamalla - luomalla vääristäviä maailmankuvia!! Siksi esim. tänään Helsingissä pidetty ydinvoiman vastustajien mielenosoitus (Hesarin juttu) tuntuu enemmänkin hyväuskoisten hölmöilyltä.

Myös sivuston Breaking News -osiota kannattaa edelleen lueskella tärkeiden asioiden tietoon saattamisen takia; esim. tuo sikainfluenssa on jo Lyndonin ja kumppaneiden tarkastelussa; Swine Flu in North America Symptomatic of Holocaust Potential. Kaikenlainen media (niin vaihtoehtoinen kuin valtavirta) tulee varmasti lähiviikkoina intensiivisesti kertomaan tapahtumien kulusta tämän pandemian suhteen.

Muistutan viimeiseksi, että Lyndon LaRouche pitää taas webcast -seminaarin jo 28. tätä kuuta ensi viikolla tuttuun ilta-aikaan klo. 20:00. Tilanteen yhä vakavoituvaa luonnetta kuvaa se, kuinka Lyndon pitää tihenevässä tahdissa näitä seminaarejaan.

No comments: