Saturday, April 11, 2009

Lyndon LaRouchen webcast -seminaari 11.4.2009 aktivistivideoiden ja NWO -pääarkkitehtivideoiden ryydittämänä

Tänään aivan kohta on taas Lyndon LaRouchen webcast -seminaarin aika. Tuosta linkistä voitte mennä katselemaan sitä myös silloin, kun se on jo arkistoitu. Seminaaria on kuvailtu tärkeimmäksi, mitä Lyndon on koskaan pitänyt. Niin pahassa jamassa maailmamme tilanne on jo, että sen korjaamiseksi taidetaan valitettavasti tarvita ihmettä...

Tähän mukaan laitan linkkejä videoihin, joita voitte tarkastella tämän seminaarin ohessa. Tässä aluksi LaRouche PAC -sivustolta: Uusin viikkovideokatsaus ja tästä linkistä pääsette käsiksi muihinkin videoihin, joita tulee sivustolla nykyään tiheän säännöllisesti. Tässä on Alex Jonesin tv- ja radioshowsta Youtube -videoita. Informaation syöttötahti jatkuu erittäin kiivaana sielläkin, kuten myös EarthLastHope -aktivistin YouTube -sivustolla.

Tässä on lopuksi muistutus siitä, mitä vastaan taistelemme: Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitin NWO -agendaa vastaan. Näissä YouTube -videoissa muutamat ko. agendan pääarkkitehdeista kertovat meille agendansa saloja juonisti yhtäältä epäsuorasti ja toisaalta häikäilemättömästi ko. termejä viljellen. New World Order: Tony Blair, Gordon Brown, Gordon Brown G20, Henry Kissinger, George H. W. Bush ja Barack Obama.

No comments: