Sunday, May 10, 2009

Maailmantalouden elpymisen merkit NWO -propagandaa vailla oikeaa pohjaa

Viime aikoina maailman pörsseissä on tapahtunut runsasta kurssien nousua, mikä on saanut maailman talousjohtajat ja muut päättäjät ennakoimaan muka talouden elpymisen merkkejä. Yhdysvalloissa mm. Federal Reserven pääjohtaja Ben Bernanke on jo ilmaissut tyytyväisyytensä tehtyihin "elvytystoimiin". Olen itsekin kuullut täällä Suomessa puhuttavan elpymisen merkeistä. Katsotaanpa vähän tarkemmin, mitä tämä tarkoittaa oikeasti.

Aluksi laitan linkkejä juttuihin, jotka suhtautuvat näihin elpymisen merkkeihin hyvin skeptisesti. Ei ole yllättävää, että niitä löytyy mm. LaRouche PAC -sivustolta paljon: Tekstit; "The Great Stress Test--False Assumptions And Accounting Fiction", "President Obama Demonstrates His Ignorance On Credit", "Galbraith Again Blasts Bailout Swindle" ja ""Dr. Whorebag's" Crazy Ideas Dictate Obama Budget". Kuten havaitsemme mm. tuosta pankkien stressitestijutusta, niin elvyttäminenkin on perustunut valheeseen ja salailuun. Tämä kappale ko. jutusta kertoo hyvin koko tilanteen luonteen: "Here's what the stress tests hide. First, we are not in a cyclical downturn. The biggest financial bubble in the history of the planet has popped, wiping out the alleged values of over a quadrillion dollars of derivatives bets and trillions of dollars of loans and securities. This is not a downturn but the death of the system. It is gone, and is not coming back, and all the banks, hedge funds, insurance companies, pension funds, money market funds, et. al., are also dead. They just haven't admitted it yet. Second, the books of these institutions are loaded with paper assets being carried at highly inflated values, and the write-downs we have seen so far are just the beginning. Third, the banks and their regulators know this, and are stalling for time, in the vain hope that the trillions of dollars of taxpayer funds they are pumping into the system will somehow shock the corpse back to life. Were they to tell the truth, the entire house of cards would immediately collapse. So they lie.".

Jotain valoa on sentään ilmassa ollut Texasin yliopiston ekonomistin James K. Galbraithin ajatuksissa. Samaan aikaan kuitenkin Obaman hallinnossa Larry Summersin ohella mm. Peter Orszag on manipuloimassa asioita tämän NWO -eliitin mieliksi ja mm. hänen takiaan sairaalapalveluita ollaan leikkaamassa "tehostamisen" nimissä erittäin paljon. Lyndon LaRouche onkin nimittänyt Orszagia "natsitohtoriksi". Moinen "tehostaminen" on tietenkin äärimmäisen kaukana elpymisestä ja "elvyttämisestä" ja on pohjimmiltaan ihmisyyttä halventavaa sekä pahuuden ilmaisua.

Tässä on LaRouche PAC -video "LPACTV: Hamilton's Constitution", joka ilmentää hyvin sitä, mistä tässä nykyisessä monetaristisessa talousjärjestelmässä on ollut vikana ja miksi aikoinaan Yhdysvaltojen ensimmäinen valtiovarainministeri Alexander Hamilton pyrki tekemään silloista vastaavaa monetaristista järjestelmää (Brittiläisen imperiumin "vapaa kauppa") vastustavan talousjärjestelmän. Näiden välillä on kyse eksistentiaalisen syvällisestä erosta: Nykyinen monetaristinen järjestelmä (jota on väkipakolla pidetty "elossa" elvytyspakettien avulla) perustuu loppuviimeksi velan kasvattamiseen luomalla rahaa ns. tyhjästä ilman reaalitalouden pohjaa. Alexander Hamiltonin järjestelmä olisi perustunut taas luoton kasvattamiseen reaalitalouden pohjaa tukemalla. Kuten nyt tiedämme, niin tämä Yhdysvaltojen perustuslakiin pohjautuva Hamiltonialainen näkemys on poljettu maan rakoon monetaristisen järjestelmän "hyväksi".

Valitettava tosiasia on nyt se, että monetaristinen sääntelemätön järjestelmä on suosinut rikkaimpia oligarkkisukuja ja -ryhmittymiä ja nyt ko. järjestelmän elvytys tapahtuu nimenomaan rivikansalaisten ja kansallisvaltioiden suvereeniteetin kustannuksella. Alexander Hamiltonin järjestelmässä painoarvo olisi ollut nimenomaan enemmän rivikansalaisten hyvinvoinnin puolella ja imperialistista oligarkkivaltaa vastaan. Nyt pyritään toimimaan päinvastoin yhä edelleen. Se on niin selvää havaita pienenkin tutkimuksen jälkeen, että on ihmeellistä kuulla puhuttavan talouden "elpymisestä". Elpymisellä tarkoitetaan nimenomaan oligarkkieliitin pääomien aseman "parantumista" uudella velkakuplalla, vaikka samaan aikaan rivikansalaisten olosuhteissa reaalitalous jatkaa murenemistaan. Samalla rivikansalaisille valkenee käsitys, jonka mukaan rikollisella keinottelulla aikaansaatu fiktiivinen varallisuus on ok säilyttää ja siitä ei seuraa vastuuta. Se puolestaan ruokkii osaltaan henkisen pahoinvoinnin lisääntymistä.

Voimme nyt miettiä, miksi nämä oligarkkieliittiporukat juoksupoikineen haluavat säilyttää tämän pahasti korruptoituneen ja vararikossa olevan talousjärjestelmän. Kuten olemme nähneet, niin tämä eliittiporukka haluaa yhtäältä vahvistaa globaalia valtaansa ja kontrolliaan tämän talousjärjestelmän varjolla, mutta toisaalta heitä vaivaa sen järjestelmän säilyttämisen vaikeus juuri siitä syystä, kun se on niin pahasti kuollut. Niinpä elvytyspaketeilla on nyt ostettu aikaa, jotta he voivat miettiä seuraavaa siirtoa; talousjärjestelmän tiivistämistä vakaammaksi pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuriksi ja omien pääomiensa turvaamisen varmistamiseksi. Tästä kaikesta havaitaan juuri se, että rivikansalaisten kannalta oikea elpyminen ilmenee mm. Alexander Hamiltonin ja James K. Galbraithin kaltaisten ajatusten nousemisena eikä pankkiirispekuloijien kuplan uudelleenpystyttämisenä! Oikea elpyminen näkyy myös viime aikaisen kansalaisaktivismin näkökulmasta NWO:n vastustamisena.

Tässä valossa tämä monetaristisen talouden elvyttäminen on mahdollisimman kaukana oikeasta elpymisestä ja perustuu valheeseen! Ehkä osa maailman johtajista saattaa tiedostaa tämän katumus sydämessään, mutta niin pahasti metsään ollaan menty, että sellaista ei uskalleta tunnustaa, vaan vetäydytään valheen taakse toivomaan "parasta", jota ei ole siinä maailmankuvassa kuitenkaan olemassa. Osa päättäjistä voi myös tosiaan olla niin tämän Brittiläisestä imperiumista vuosisatojen takaa periytyvän maailmankuvan halvaannuttamia (talouden ja politiikan piirissä siitä voidaan käyttää mm. termejä behavioristit ja utilitaristit), että he eivät osaa kuvitella oikeita ratkaisuja ongelmaan, vaikka muutoin saattavatkin olla hyväsydämisiä tai kuvitella olevansa. Meidän täytyy muistaa kuitenkin tuolta oligarkkieliitin huipulta satava pahuus, jossa kiteytyy tuo utilitarismi syvimmässä muodossaan. Toki heidänkin piirissään on heterogeenisyyttä ja eriäviä mielipiteitä, mutta länsimaiden olosuhteiden heikentyminen rivikansalaisten kannalta johtuu nyt erittäin paljon juuri heidän tahoiltaan virtaavista asenteista, toimista ja luoduista olosuhteista.

Katsokaapa lopuksi juuri tähän liittyen Vision Victory -nimimerkin YouTube -videoita. En olekaan vähään aikaan linkittänyt häntä, mutta tämä kaveri osaa rauhallisen järkevästi sanoa aivan saman, mitä Alex Jones sanoo räyhäämällä ja Lyndon LaRouche autoritaarisen ylimielisellä tavalla. Tässä on aluksi poikkeuksellisen karua näkymää Yhdysvaltain reaalitalouden murenemiseen: A B C D E F. Moiset UUSIEN asuntojen purkamiset kertovat sen luokan pahuudesta, että huhhuijaa; sellainen, joka puhuu tällaisten fyysisten olosuhteiden heikentymisten edessä "elpymisestä", on satanistisen syövän vallassa. Tässä videossa puolestaan ko. nimimerkki kertoo juuri siitä, kuinka talouden elpymisestä puhuminen on itse asiassa olematonta huuhaata ja se perustuu vain fiktiivisiin tilastoihin ja tilastotieteen harhaanjohtavuuteen yms. sekä kykenemättömyyteen ymmärtää kokonaiskuvan luonnetta rivikansalaisten ja ylipäätään maailman hyvinvoinnin kannalta.

No comments: