Thursday, May 14, 2009

Yhteenvetävää analyysiä Bilderberg-ryhmästä osana NWO -agendan saatanallisuutta

Tänään on sitten alkamassa se Bilderberg-ryhmän seminaari Kreikassa. Viime ko. ryhmää koskevassa merkinnässäni tähdensin sitä, että valtavirtamediasta ei tule löytymään mainintaa siitä. Nyt huomasin, että löytyipä hyvinkin, mutta vain erittäin pienenä tiedonantona Valtioneuvoston Viestintäyksiköstä:

"Pääministeri Matti Vanhanen osallistuu kansainväliseen Bilderberg-kokoukseen Ateenassa 14. – 17. toukokuuta. Tapaamiseen osallistuu myös valtiovarainministeri Jyrki Katainen.

Bilderberg-ryhmä on epävirallinen konferenssi talouselämän, median ja politiikan vaikuttajille. Se on saanut nimensä hollantilaisen hotellin mukaan, jossa ryhmä kokoontui ensimmäisen kerran vuonna 1954.".

Ko. tiedonantoa on valtavirtamediasta lainannut kuitenkin vain Kauppalehti, joten mistään merkittävästä julkisuudesta ei ole kyse ja tavallinen tallaaja ei koskaan löytäisi näin pientä mainintaa, ellei sitä hierota hänen kasvojaan vasten tarkoituksella. Mediapimento edelleen siis on taattua ja siihen liittyvä salamyhkäisyys peittää edelleen sellaisia toimia, joita ei tehdä rivikansalaisten hyväksi ja vähintään tehdään heistä liiemmin välittämättä. Pääasiana on aina turvata tämän eliitin ja sen omistamien ylikansallisten korporaatioiden ja pankkien pääomien vahvistaminen ja kontrollin virtaviivaistaminen ko. toiminnan edellytyksenä.

Joku hullu voi tietysti kuvitella, että moinen toiminta on yhteiskunnan kehittämistä, kun "yritysten" ja "pankkien" toimintaa näin vahvistetaan ja "parannetaan". Moinen voi toki tuottaa pintapuolisesti materiaalista hyvääkin ikään kuin sivutuotteena, mutta kaikkialle sen toiminnan sisään ja päälle on kirjoitettu se kuuluista fasistinen NWO -agenda ja ko. materiaalinen hyvä ei edes jakaudu tasaisesti yhteiskuntiin ja ihmisille lähimainkaan. Oikeasti moinen agenda ei edes ansaitse niin hienoa termiä kuin "fasismi", koska kyseessä on lähinnä vain virallistettu ja sumutuksen avulla massoilta piilotettu mafiakartelli, joka tekee rivikansalaisista ko. oligarkkieliitin palvelusväkeä ja orjia. Nyt sitten agendaa tiivistetään mm. tämän talouslaman avulla, vaikka siihen liittyy paljon riskejä.

Nyt, kun tiedämme ainakin Matti Vanhasen ja Jyrki Kataisen osallistuvan Suomesta tähän NWO -eliitin salaseuraseminaariin, niin laitetaanpa lisää tietoa esille tästä ryhmästä ja todennetaan sen avulla lisää myös tämän ko. ryhmän avulla tehtävää saatanallista agendaa. Tässä on aluksi linkki Plaza -sivuston Muropaketti -keskustelupalstalle, jossa nimimerkki Degauss kertoo hienosti suomentamansa artikkelin avulla tästä Bilderberg -ryhmästä. Laitan tähän siitä lainauksia:

"Bilderberg ryhmän tapaaminen on vuosittainen tapahtuma jossa 150 maailman vaikutusvaltaisinta voimankäyttäjää eri maiden poliitikoista, teollisuudesta, pankkimaailmasta, mediasta, akateemiasta sekä sotateollisesta kompleksista (Military-industrial complex). Salaisuuteen pyrkivä ryhmä toimii "Chatham House sääntöjen" alaisuudessa joka tarkoittaa, että yhtäkään yksityiskohtaa joista suljettujen ovien takana keskustellaan niin ei saa kertoa medialle. Se on mielenkiintoinen yksityiskohta kun ottaa huomioon että paikalla on ollut Washington Postin, New York Timesin sekä Financial Timesin edustajia."

"Estulinin (Daniel Estulin) lähteiden mukaan, jotka ovat olleet erittäin luotettavia viime vuosina, on Bilderberg jakaantunut sen suhteen pitääkö maailmalla pistää käyntiin: "Hidas, erittäin ahdistava ja tuskallinen lama joka tuomitsee maailman kymmenien vuosien pysähtymiseen, vajoamiseen sekä köyhyyteen. Vai laittaakko maailmalla käyntiin intensiivinen mutta lyhyt lama joka povaa tietä uudelle kestävälle taloudelliselle maailman järjestykelle (New World Order) jossa on vähemmän suvereeniutta valtioilla mutta enemmän tehokkuutta"."

"Tietoa tämän vuoden taloudellisesta agendasta oli luettavassa lehtisessä jota on jaettu Bilderberg jäsenille ennen varsinaista kokousta. Estulin tahtoo painottaa että Bilderberg kokous on harkitsemassa väärää ja valheellista talouden nousua maailmalle, joka imee sijoittajat mukaan ja sijoittajat laittavat rahansa takaisin osakemarkkinoihin. Tuon jälkeen eliitit laukaisevat uuden massiivisen laskukauden joka aiheuttaa "massiiviset menetykset sekä taloudelliset tuskat useiksi kuukausiksi". Estulinin kirjoitukset: http://canadafreepress.com/index.php/article/10854 "

"Estulinin lähteet kertovat hänelle senkin että Bilderberg aikoo yrittää ajaa Lissabonin sopimusta läpi, avainasemassa oleva palapelin pala agendassa jossa EU tahdotaan muuttaa supervaltioksi. Pakottamalla Irlanti äänestämään uudestaan syys/lokakuussa vaikka Irlanti on jo torjunut sen kuten moni muu Euroopan maa on jo niin tehnyt kansanäänestyksissä."

"EU on siis Bilderbergin eli eliitin luomus, vastustat Eu:ta, vastustat myös eliittejä. Jos taas kannatat Keskustaa , Kokoomusta, SDP:tä, Vasemmistoa, RKP:tä. Vihreää liittoa tai Kristillisiä, niin olet silloin eliitin agendan kannattaja, tietämättäsi."

"Pitää vielä mainita että vuonna 2008 halusi hallitus suomen valmiuslakia muutettavaksi niin että esim pandemia tai sen uhka riittäisi poikkeustilaan Suomessa jonka johdosta voitaisiin radiolaitteet ottaa pois kansalta (radioamatöörit), internet sammuttaa ja "tietokone ohjelmista luopumista" (nörtit) ja puhelimetkin antaa pois (loput kansasta). Tuo onneksi ei mennyt läpi tavallisena lakina vaan menee sen pidemmän kaavan mukaan: http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2009/05/05/verkkohyokkays-pistaisi-suom en-poikkeustilaan/200911038/12 http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Kiistelty+valmiuslaki+joudutaan++teke mään+pitkän+kaavan+mukaan/HS20090416SI1YO05oog"

"Tartuntatautilaki antaa jo nykysellään oikeuden (tai niin siellä lukee) että joku voidaan rokottaa pakolla mutta esim itse mielummin hyppään mereen Viking Line Mariellalta kuin otan mitään rokotetta. Etenkin kun tiedän että tämä on ihmisten aiheuttama skenaario tämä "H1N1 pandemia" jonka tarkotus on vain pelotella ihmisiä ottamaan se rokote. No thänks.".

Tässä on puolestaan Suomi24Keskustelusta nimimerkki Asiaa!!!:n juttu, jonka hän on koonnut Daniel Estulinin "The True Story of the Bilderberg Group" (2007) - kirjan pohjalta. Se on erinomaisen seikkaperäinen ja sisältää paljon aineistoa tämän länsimaailman eliitin häikäilemättömyyden todentamiseksi ja toisaalta hyväuskoisten eli ns. hyödyllisten idioottien tyhmyyden paljastamiseksi. Laitan siitäkin keskeisiä lainauksia:

"Maailmaa hallitsee todellisuudessa pienen valtaeliitin muodostama ydinjoukko, jota ei ole vaaleilla valittu ja joka kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan salassa maailman tulevaisuudesta. Tämä salainen maailmanhallitus muun muassa päättää, kenestä tulee USA:n seuraava presidentti, minne EU laajenee, missä soditaan, paljonko öljyn hinta on tai paljonko asuntolainasi korko on. Lopullisena päämääränä sillä on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä uuden maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut väitteensä tueksi."

"Vuosittain vaihtuvat vieraat koostuvat delegaatioista. Jokainen osallistujamaa lähettää paikalle delegaation, joka koostuu yleensä kolmesta henkilöstä. Ensimmäinen on huipputason ministeri tai senaattori, toinen teollisuus- tai businessjohtaja ja kolmas arvostettu intellektuelli tai johtavan valtamedian päätoimittaja. Kokouksen maksimi osallistujamäärä on nykyisin 130, josta 1/3 tulee USA:sta ja Kanadasta ja 2/3 Euroopasta. 1/3 edustajista on poliitikkoja, virkamiehiä ja muita hallitusten edustajia ja 2/3 teollisuuden, rahoituksen, koulutuksen, ammattiliittojen ja kommunikaation johtoa. Bilderbergeillä on siis hallussaan kaikki välineet, joiden kautta he voivat kontrolloida, mitä yksittäinen kansalainen näkee ja kuulee (media), paljonko hän maksaa veroja, asuntolainansa korkoja, ruokalaskuja (rahalaitokset, pankkitoiminta) , mitkä ovat hänen työehtonsa (teollisuus, ammattiliitot) ja miten hänet on koulutettu."

"Bilderbergeistä 80 jäsentä ovat vakituista ydinjoukkoa ja loput vaihtuvia vierailijoita, jotka on kutsuttu mukaan raportoimaan omasta erikoisalastaan. Vaihtuvat kutsuvieraat ovat autuaan tietämättömiä ryhmän muodollisista rakenteista ja sen todellisista päämääristä. Estulin painottaa, että Bilderberg ei ole ensisijainen tapahtumapaikka, jossa päätökset tehdään. Se on paikka, jossa edistetään ja levitetään ideologiaa, jonka omaksuminen toteuttaa käytäntöön jo tehtyjä päätöksiä."

"Ensikertalaiset saavat kutsun uudelleen vain, jos he onnistuvat näkemyksillään tekemän vaikutuksen ryhmän vakiojäseniin, joista kaikkein vaikutusvaltaisimpien nimi ei edes näy osallistujalistalla , vaikka heidät voi kuvista tunnistaa vuosi vuoden jälkeen (esim. Rockefellerit, Rothschildit) . Bilderberg-kokoukseen osallistuvat valitaan tarkasti. Mukaan pääsevät joko yhden maailmanjärjestyksen kannattajat tai fabialaiset sosialistit, jollaisiksi voidaan laskea Suomen kolmen suurimman puolueen valtapoliitikot. Bilderberg-ryhmä asettuu vasemmiston ja oikeiston näennäisen vastakkainasettelun ulkopuolelle. Avainsana on kontrolli, johon ryhmä uskoo. Sillä ei ole mitään merkitystä, minkä puolueen riveistä täydellistä kontrollia kannatetaan."

"Bilderbergeihin kuuluvat suurimpien kustantamojen, sanomalehtien, televisiokanavien ja verkkomedioiden elitistit, joten ei tarvitse ihmetellä, miksi valtamediasta ei löydy kiinnostusta lähettää tutkivia journalisteja raportoimaan ryhmän tapaamisista: Bilderberg omistaa valtamedian. Se päättää, mitä kansa näkee ja kuulee, ja mitä kansa ei tiedä, sitä ei ole olemassa tai se ei ole tärkeää. Suomen kokoisessa maassa sitä ei ole olemassa, mitä ei Yle tai HS julkaise"

"Media ei kuitenkaan ole poissa Bilderberg-kokouksi sta, vaan se on itse osa ryhmää. Jos maailmaa halutaan hallita täydellisesti, täytyy tyrannin kontrolloida etenkin informaationvälityskanavia. Siksi maailman vaikutusvaltaisimmat mediat eivät ole kokouspaikan ympärillä tenttaamassa osallistujilta tietoa keskustelunkuluista tai tehdyistä päätöksistä, vaan ne ovat kokouksessa sisällä osallistumassa elitistiseen, kansanvallan ulottumattomissa olevaan, päätöksentekoon"

"Laajalevikkisimpien lehtien päätoimittajat ja pulitzer-palkitut luottotoimittajat eivät istu Bilderberg-kokouksissa hankkimassa aineistoa kriittisiin artikkeleihin, vaan he ovat paikalla varmistamassa, että kokouksissa päätettyjä agendoja aletaan myydä lehtien palstoilla kansalle. Bilderberg-ryhmä esimerkiksi valitsee, kenet se haluaa nähdä seuraavana EU:n tai USA:n presidenttinä tai Saksan liittokanslerina. Jos tietty henkilö, joka yleensä on myös kutsuvieras, saa kannatusta, aletaan lehdissä nostaa häntä suotuisassa valossa esiin ja mustamaalaamaan mahdollisia kilpakumppaneita"

"Maailman kollektiiviset korvat ja silmät ovat siis tehokkaasti peitettyinä, jotta kulissien takana voidaan pelata likaista peliä ilman paljastumisen pelkoa. Miten kansa voisi vastustaa bilderbergien suunnitelmia, jos kansa ei ole niistä kuullutkaan, tai jos kuulee, on informaatio suodattunut pelissä osallisena olevan valtamedian kautta. Kansa ainoastaan kokee nahoissaan suunnitelmien vaikutukset, mutta ei osaa etsiä oikeaa syyllistä. Politiikka pelkistetään mustavalkoiseksi vasemmisto – oikeisto vastakkainasetteluksi, ja yksittäisen kansalaisen ainoaksi sallituksi rooliksi tulee sijoittaa itsensä tälle poliittiselle kentälle, vaikka bilderbergit omistavat sekä vasemmiston että oikeiston"

"Bilderbergien päämäärä on uusi maailmanjärjestys, New World Order (NWO), jossa on yksi valuutta, yksi armeija, yksi pankki ja yksi talousalue. Tarkoituksena on keskittää poliittinen, taloudellinen, intellektuaalinen ja uskonnollinen valta yhden maailmanhallinnon alle. Siirtyminen toteutetaan asteittain yhdistämällä pieniä alueita suuremmaksi, kuten Euroopan valtiot Euroopan unioniksi, USA, Kanada ja Meksiko Pohjois-Amerikan unioniksi ja Aasian maat Aasian unioniksi"

"Perimmäinen päämäärä on Estulinin mukaan luoda yksi sosialistinen ”hyvinvointivaltio”, jossa tottelevaiset orjat palkitaan ja häiriköt, kuten järjestelmän kriitikot, terminoidaan. Maailman teollisuuden ja teknologisen kehityksen alasajo on jo aloitettu USA:sta ja muu maailma seuraa perässä. Eliitti panttaa itselleen huipputeknologian, ja orjat näkevät siitä vain yhden osan - huippuunsa viritetyn valvontalaitteiston, kuten ihonalaisen mikrosirun"

"Jotta ihmiset luovuttaisivat vapautensa ilman vastarintaa ”omaksi hyväkseen”, on heitä ensin peloteltava perin pohjin - terrorismilla, talousromahduksella , lamalla, epidemioilla, pedofiileillä, rikollisuudella… Kun ihmiset ovat demoralisoituja, hämmentyneitä, itsetunnottomia ja tulevaisuudestaan epävarmoja, ottavat he avosylin vastaan uuden maailmanjärjestyksen, joka lupaa vakautta ja vaurautta kaikille. Hintana on vapaus."

"Jotta Bilderberg-ryhmän ja globaalin valtaeliitin toimintarakennetta voisi ymmärtää, käsittelee Estulin kirjassaan kahta muutakin eliitin organisaatiota. Näitä ovat Bilderbergin ”sisarjärjestöt” Council on Foreign Relations (CFR) ja Trilateral Commission (TC). CFR on avoin vain yhdysvaltalaisille, Bilderberg USA:laisille, kanadalaisille ja eurooppalaisille ja Trilateral Commission on globaali valtaeliitin ”hyvä veli” -kerho. Kaikille kolmelle edellä mainitulle yhteinen nimittäjä on David Rockefeller"

"Council On Foreign Relations perustettiin 1921 ideoidakseen uuden maailman, joka perustuisi yhteen keskitettyyn finanssijärjestelmään. Visio houkutti mukaansa sekoituksen kapitalisteja, sosialisteja, idealisteja ja opportunisteja. Median kärkinimet, CIA, FBI, IRS ja hallinto-organisaat iot ovat edustettuina CFR:ssä. Sekä republikaanit että demokraatit rekrytoivat hallintonsa kokoonpanon kyseisen klubin riveistä"

"CFR:n rahoittajia ovat säätiöt, joista suurimmat ovat Rockefeller, Ford ja Carnegie. Näitä säätiöitä puolestaan johdetaan suuryrityksistä ja pankeista kuten Monsanto, Chase Manhattan (Rockefeller omistus), Bechtel jne. ”Rockefeller filen” kirjoittaja Gary Allen on todennut, että David Rockefeller on tehnyt USA:n valtiovarainministeriöstä käytännössä Chase Manhattan –pankin sivukonttorin"

"Yleisön halutaan uskovan, että CFR:n nettisivuilta löytyvät viattomilta kuulostavat raportit pitävät sisällään sen, mitä todella on puhuttu.CFR:llä on samanlainen hallintorakenne kuin tiedustelupalveluilla kuten CIA:lla: se koostuu kehistä kehien sisällä. Ulkokehällä olevat eivät tiedä, mitä seuraavalla tapahtuu. Näin rakentuvat myös Bilderberg ja TC. Täten voidaan varmistaa, että kukaan ei tiedä enempää, mitä hänen asemansa ja käyttökelpoisuutensa organisaatiossa ovat. Ulkokehäläiset siis uskovat olevansa mukana täysin erilaisessa organisaatiossa kuin sisäkehäläiset. ”Valhe on erilainen joka tasolla.” Siten tieto todellisista päämääristä säilyy vain kourallisella ihmisistä ytimessä, jonka ympärille kehät piirtyvät"

"Estulinin käsittelemistä sisarjärjestöistä toinen on Trilateral Commission, jota oli perustamassa David Rockefeller. Ensimmäinen kokous pidettiin yleisöltä suljettuna (kuten kaikki muutkin) hänen huvilallaan vuonna 1972, ja koolle kutsuttiin 250 talouden ja teollisuuden mahtihenkilöä. TC on levittynyt globaaliksi eliittikerhoksi, mutta jäseniä ei kuitenkaan ole Afrikasta mukana. TC on jakanut maailman kolmeen osaan nimensä mukaisesti. Jokainen TC-alueen maa on koonnut itselleen orjavaltioita, joissa niiden hikipajat, plantaasit ja kaivokset sijaitsevat"

"Vapaa kilpailu on illuusio. Ylikansalliset suuryhtiöt eivät osallistu markkinoille yksilöinä tai autonomisina yhtiöinä, vaan osina verkostosta, jota johdetaan keskitetyiltä tahoilta, jotka suosivat monopolia ja vihaavat vapaata kilpailua, vaikka virallisesti vannovat sen nimeen. Ylikansallinen vallan verkosto rakastaa kommunismia, koska se pitää sisällään ajatuksen monopolista. Sosialistinen ”hyvinvointivaltio” on tehokas keino kontrolloida kaikkia elämänalueita. Estulinin mukaan elitistit ymmärtävät sosialismin olevan äärimmäinen hallintakoneisto, ja he ymmärtävät sen psykologiaa paremmin kuin marxilaiset"

"Estulinin mukaan yksi parhaiten varjelluista salaisuuksista on se, miten vain kourallinen ihmisiä pystyy hallitsemaan koko maailman informaatiovirtaa. Esimerkiksi ABC, CBS ja NBC ovat vain näennäisesti kilpailevia mediakonserneja, mutta todellisuudessa ne ovat yhteydessä toisiinsa lukuisten yritysten ja pankkien kautta. ABC:n ja NBC:n hallituksissa valtaa pitävät Rockefeller- Rothschild- Morgan-ryhmittymän edustajat, jotka kuuluvat samoihin organisaatioihin (CFR, Bilderberg, TC). Foxin omistaja Rubert Murdoch, joka omistaa huomattavan suuren osan maailman medioista, on Bilderberg-jäsen. Riippumatonta valtamediaa ei ole"

"Median avulla siis ensisijaisesti kontrolloidaan julkista mielipidettä, mihin on käytettävissä maailman parhaimmat psykologisen sodankäynnin ammattilaiset. Esimerkiksi CBS:n perustaja William Paley on koulutettu massa-aivopesutekni ikoihin Tavistockissa. Yhdysvalloissa on 200 think-tankia, ajatushautomoa, joiden tarkoitus on manipuloida julkista mielipidettä. Esimerkiksi Stanford Research Institute on erikoistunut tutkimaan, miten eri taustoista lähtöisin olevat ihmiset omaksuvat tietyn mielipiteen"

"Kun Montesquien nimeämät kolme valtiomahtia liittoutuu teollisuuden ja liiketoiminnan kanssa, ja media neljäntenä valtiomahtina, jonka pitäisi vahtia kolmea edellistä, liittyy mukaan seuraan, on kyse diktatuurista. Jos kansan valitsema eduskunta nimittää ministerin, joka käy eliittikerhossa ajamassa politiikkaa, jolla ei ole kansan tukea ja joka on sen edun vastaista, on kyseessä maanpetos".

Näin olen tuonut teille esille konkreettisimmillaan tämän Brittiläisen imperiumin eli NWO -eliitin toimet ja suunnitelmat, joihin Suomenkin valtaapitävät ovat paljolti sotkeutuneet! Likainen satanismi on siis länsimaissa nyt kyseessä, katsoi asiaa miten tahansa.

Katsotaanpa taas lopuksi tuttujen nettiaktivistien avulla, miten nuo ym. agendat ovat viime aikoina näkyneet: Tässä ensin LaRouche PAC -sivustolta esimerkkejä Yhdysvaltain terveydenhuollon alasajosta, johon on otettu mallia natsi-Saksan vastaavasta agendasta. Aluksi muka perustellaan talousromahduksesta selviämistä leikkauksilla, sääntelyllä, niukkuuteen ehdollistavilla ja tehokkuutta muka tähdentävillä ideologioilla, joka ilmenee mm. moraalittomina ja ihmisyyttä monilla tavoilla halventavina muutoksina yhteiskunnassa, kuten juuri terveen kehityksen ja vakaan pohjan rapautumisena terveydenhuollossa, sosiaalisissa arvostuksissa, mielenterveydessä jne. Lopulta moraalin rappeutuminen voi sallia mitä tahansa...

LaRouche PAC -kirjoitukset: "HMO's Kill: Medicare Has a 2% Overhead", "Hasting Center's Nazi Doctors Set Orszag's Agenda to Kill Useless Eaters", "Obama Health-Care Reform--That's Called Fascism, Isn't It?", "A Day of Fascist Infamy Against Medicare and the American System", "Nixon, 1971, and the Beginning of Nazi HMO's", "Whorebag's Undead Turn Medical Technologies Into Brainwashing Tools", "Orszag's Nazi Doctors Target Veterans", "Private Oligarchical Funds and Nazi Health Policies ", "Orszag's Emanuel Ponders Suicide as Health Care Reform", "Physicians' Group: What Dumping HMOs Would Save", "You're Bailing Out the Fascist Bastards That Are Killing You!" ja "Kill the HMOs, Save Lives! Resume the Hill-Burton Hospital Program, Save the Nation!". Kuten huomaatte, niin tämä asia on ollut erittäin paljon ko. sivuston hampaissa viime päivinä. Tässä on vielä videokin samasta aiheesta.

Nämä kaksi kirjoitusta liittyvät toisiinsa: Johan Bäckmanin eurovaaliblogista "Soviet Story -tutkinta laajenee - ProKarelian johtohenkilöt epäiltyinä rikoksista ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan" ja Käymälä -blogista Imbi Pajua ja Sofi Oksasta koskeva kirjoitus. Jos jollekulle on vielä epäselvää, niin kerrataanpa: Tuo kirjoituspari kuvaa sitä täällä päin maailmaa ilmenevää ym. oligarkkieliitin aikaansaamaa olosuhdetta, jossa Venäjän ja sen naapurivaltioiden (Kuten tässä tapauksessa Latvia, Liettua, Viro ja Suomi) välille luodaan - ylläpidetään keinotekoisia jännitteitä ja kaunoja. ProKarelian toiminta on juuri sitä, Soviet Story -elokuva on juuri sitä ja Sofi Oksasen kirja Puhdistus on juuri sitä. Se, että etenkin kahta viimeksi mainittua on jopa julkisen avoimesti tuettu valtiovallan taholta EU:n ja Suomen kaavuissa, kertoo nimenomaan länsimaiden oligarkkieliitin osallisuudesta tähänkin soppaan.

Olemme viime 8 - 9 kuukauden aikana oppineet kirjoituksistani nimittäin juuri tuon yllä mainitun NWO -agendan olemassaolon vaikutuksen täällä Suomessakin ja sen pystyttämistä tukee Venäjää mustamaalaava ja uhkaava aines. Ja se siksi, koska Venäjä on nykyäänkin ollut länsimaiden oligarkkieliitin näkökulmasta liiaksi erillään länsimaisen kapitalismin imperialistisesta aikeesta, jonka tämä New World Order olisi tuova kunnolla totalitaristiseen täyttymykseensä. Sen esteenä on edelleen ollut mm. Venäjä, koska sen pääomat ja johtajat eivät ole olleet kunnolla tämän länsimaalaisen oligarkkieliitin hallinnassa. Viime aikojen tapahtumat ovat olleet siinä selkeitä merkkejä; Georgian sota, Puolan ohjuskilvet, NATO:n itälaajeneminen jne. Tässä mielessä ProKarelia yms. toiminta on vain vanhojen kaunojen tarpeetonta korostamista. Oikeasti pitäisi unohtaa menneet kaunat ja käsittää nykytilanteen uhkaavuus tärkeimpänä tekijänä nimenomaan länsimaiden oligarkkieliitin taholta. Toki sen perustan ymmärtämistä varten on opeteltava menneisyyden peitellyt salaisuudet ns. virallisen totuuden peittely-yrityksistä huolimatta. Nyt se on mahdollista kiitos internetin ja siellä operoivien hyväsydämisten aktivistien!

Mielenkiintoinen seikka tässä on juuri se, että Sofi Oksanen, Imbi Paju tai tuon Johan Bäckmanin kirjoituksessa naivisti Soviet Story -elokuvaa tai ProKarelia -porukkaa tukevat ovat vähintään juuri niitä hyväuskoisia eli hyödyllisiä idiootteja, jotka eivät osaa maailman hahmottamiskyvyssään ilmenevän kompetenssin puutteessa ajatella oman yhteiskuntansa (EU, Suomi, länsimaat) mätää sydäntä, vaikka sen merkit ovat olleet jo pitkään itämässä ja tulemassa yhä konkreettisemmiksi. Tarkemmin sanottuna se mätä on itse asiassa seurausta tuosta ylikansallisesta pahuudesta eli se alkuperäinen mätä on tuo globaali NWO -eliitin kyhäämä korporaatio- ja pankkiiridiktatuuriverkko, joka peittää alleen kansallisvaltioiden ihmisille tarkoitetut yhteiskunnat ja pilaa ne. Ikävintä olisi tietenkin se, että moiset juoksupoikatoimijatkin olisivat tietoisen pahuuden agentteja. Järkyttävän ikävää toki on jo sekin, että tekee tiedostamattaan ko. pahaa tai on edesauttamassa olosuhteita pahuudelle, vaikka uskoo olevansa hyvällä asialla.

Joka tapauksessa tämäkin Käymälän Svenin kuvaama kohtalo ->(Hullujen vesi) on äärimmäisen raskas niille, jotka yrittävät osoittaa toisinajattelijoina tätä yhteisöömme pesiytynyttä NWO -mätää. Kuinka voisi saada ihmiset laajasti vakuuttuneeksi siitä, että olemme joutuneet juomaan tuota hullujen vettä jo pitkään ja nyt esim. minä olen yrittänyt olla sitä juomatta ja haluaisin muidenkin liittyvän joukkoon! Onneksi joukossamme on olemassa edes joitakin näitä "hullujen vettä" karttelevia. Esim. tuossa Johan Bäckmanin blogissa usein kommentoiva Markus Räsänen on sellainen henkilö ja se ilmenee hänen erittäin hyvänä länsimaiden oligarkkieliitin (eli Markuksen sanoin Massonin) toimien ja agendojen ymmärtämisenä. Tuossakin linkkaamassani Bäckmanin kirjoituksessa Markus kuvastaa monta kertaa hyvin ko. ymmärrystä.

Ennen kuin pääsemme "hullun vedestä" kunnolla eroon, niin joudumme kärsimään monista sen yhteiskunnallisista seurauksista, jotka voivat olla niinkin "pieniä" seikkoja kuin mitä tämä Käymälän Svenin kertoma baari-iltakuvaus ilmentää. Tuollainen antikulttuuri kasvaa juuri sellaisessa ympäristössä, missä ko. korporaatio- ja pankkiiridiktatuuri tukahduttaa kaikkea muuta inhimillistä toimintaa ja ajattelua (leikki)rahanvaltansa alle sekä lisää siksi suoraan ja välillisesti monenlaista henkistä sairautta ja sosiaalista sekasortoa / epäjatkuvuutta / rapautumista. Se voi johtaa todella suuriin ongelmiin ja katastrofeihin. NWO -agenda on siten suoraviivaisesti johtamassa anti-inhimilliseen totalitarismiin. Se kehitys täytyy pysäyttää ja kääntää kohti uutta paratiisillista ihmiselle sopivaa Renessanssia! Siitä on rakennettava mahdollisimman monitasoinen ja runsas antiteesi NWO -agendalle ja toivon osaltani kykeneväni hahmottamaan sitä koko loppuelämäni ajan omalla urallani ja tässä blogissa!

No comments: