Tuesday, August 11, 2009

USA:n potentiaalisen kansannousun hankaluuksista ja vaaroista

Yhdysvalloissa on siis alkanut kansan parissa valtaisa poliittinen herääminen ja kiitos siitä kuuluu hyvin paljon jo yli 10 vuotta valtavirtamedian propagandaa ja NWO -agendaa vastaan taistelleille aktivisteille (Kuten Lyndon LaRouche, Alex Jones, Webster Tarpley, David Icke, Gerald Celente, Bob Chapman, Max Keiser jne.), jotka ovat herätelleet ihmisiä havaitsemaan pahoja ja salaisia poliittisia agendoja, joita ylin eliitti on viljellyt muiden parempien agendojen kustannuksella vain omilla ehdoillaan omiin tarkoituksiinsa apunaan nukkehallinnot, kuten viimeisimpänä Barack Obaman hallinto. Nyt on viimein päästy nopeutuneen massaheräämisen asteelle havaitsemaan tätä NWO -satanismia!! Silti vieläkin on todennäköistä, että valveutuneiden määrä voi olla vielä liian ohutta kunnollisen vallankumouksen pohjaksi... Mutta mistä sitä tietää, mitä seuraavina viikkoina tapahtuu, koska nyt tuntuu olevan jotain ilmassa... Siksi tässä onkin nyt syytä pohtia nopeasti mahdollisia skenarioita ja ongelmia asioiden etenemisissä. Myös Suomeen liittyen tätä kannattaa harrastaa USA:n tilanne pohjana.

Edellisessä merkinnässäni kirjoitin seuraavasti --> "Ensimmäisiä merkkejä vallankumouksen alkamisesta ja vallassa olevan hallinnon rakoilemisesta / tuhoutumisesta ovat aina olleet nämä: Vallassaolevat menevät piiloon ja välttelevät kansalaisten kanssa tekemisissä olemista, kun kansan raivo on alkanut tulla esille! Samalla valtavirtamediassa pyöritetään vastapropagandaa, joka kertoo yhtäältä "kaiken olevan ok" ja toisaalta huomioi ko. protestoijat vain sivulauseessa "typerinä ja epäisänmaallisina vihollisina". Jatko on erittäin kriittisellä tavalla vaakalaudalla: Edes valtavirtamedia ei enää pitkään voi kunnolla peittää kansan raivoa näkymästä ja vallassa oleva hallinto ei voi enää kauaa välttää kasvojensa menettämistä. Niinpä kunnon tyranneilla on aina olemassa kortti vastuun välttämiseksi viimeisen oljenkorren katketessa ko. tilanteessa: Terrori, sota ja kansanmurha, joilla peitetään omia jälkiä ja yhteydet oligarkkieliitin kanssa! Tämä on nyt syytä huomata!".

Lyndon LaRouche pohtii myös USA:n viime aikaista tilannetta ja tässä on video siitä ja kokonaan lainattu teksti videon sisällöstä: "What happened this past weekend reminds historians of June and July of the French Revolution, 1789. This was a time in which the King and his wife were running into hiding, and had called in troops of foreign governments to conduct a siege around Paris. At the same time, the Duke of Orléans had organized a siege of the Bastille.

So, during this period, none of the responsibles for political government of France, the King and the Parliament, and other institutions, were on the scene.


The situation this past weekend, from Friday, actually, through the end of Sunday, was a copy of that. We're in a situation where the President of the United States is fleeing from any direct confrontation with the opinions of the people of the United States. The members of the Congress in sight, were largely in the same kind of incompetent posture. In other words, we're in a situation, where the power of government, of self-government, of the United States has been destroyed by the actions of this President, and his dupes in the U.S. Congress.


If this doesn't frighten you, there's something wrong with you. And in this period, what I must do, is react accordingly. I must give some kind of sense of leadership and direction, to the nation, because I know that the Presidential powers are not functioning properly, and certainly the Congress is not functioning — so who is functioning?


This is a crisis, like that of the French Revolution, in w
hich, in a vacuum, created by the absence of competence from the Executive — only panic and stupidity from the Executive! — and the lack of competence from other elements of government, has created a vacuum, which can lead to the most terrible consequences.".

Nyt on syytä jatkaa tästä eteen päin tarkentaen tilanteen luonnetta. Sitä ennen on kerrattava se, mistä Barack Obaman hallinto on tehty: Kuten olemme havainneet, niin länsimaiden keskeistä politiikkaa ja taloutta on hallinnut Toisesta maailman sodasta lähtien lähes koko ajan Brittiläisen imperiumin eli vaikutusvaltaisimpien oligarkkieliittiporukoiden joukko, joka on hallinnut kulissien takaa julkisivulla nähtäviä valtioiden hallintoja. Yhdysvaltain hallinto on onnistuttu ujuttaa mukaan tähän ja näin ko. valtio on viimein saatu osaksi Brittiläistä imperiumia.

Ko. eliitti ohjailee koko poliittista kenttää, jolloin vasemmisto-oikeisto- tai mikä tahansa muu pääpuoluejärjestelmä on harhaa ja kansalaisten keinotekoista jakamista sen mukaan, jotta ko. julkisivu toimii ehdollistavana auktoriteettina ja puoluejärjestelmä ainoana sallittuna pelikenttänä. Tämä pätee nykyään hyvin pitkälle myös Suomessa. Niinpä edellinen USA:n presidentti George W. Bush ja Barack Obama palvelevat samoja verhon takana olevia isäntiä eli ko. eliittiä, vaikka ovat eri puolueista.

Viimeisen n. 10 vuoden prosessi: George W. Bushin hallinto rakensi oligarkkieliitin käskystä valtavan ongelman ja Barack Obaman hallinnon eliitiltä saama tehtävä on nyt ollut antaa ratkaisuja tälle ongelmalle. Näin eliitti pelaa eri hallinnoilla shakkia ja suunnittelee sen avulla maailmanherruutta. He ovat itse käyttäneet tästä shakkipelistään termiä "New World Order". Lyndon LaRouche käyttää heistä nimeä "British Empire", koska se kuvaa eliitin alkuperäistä pääpaikkaa ja Yhdysvaltain alkuperäistarkoitusta olla ko. eliittiä vastaan, vaikka se on joutunut tämän eliitin valtaan nykyään.

Ratkaisu Bushin hallinnon tarkoituksella luomaan ongelmaan (Talousromahdus ja keinotekoinen terrorismin uhka mm. 9/11 -iskun avulla) on Obaman hallinnon harteilla merkinnyt ko. oligarkkieliitin maailmanherrussuunnitelman mieliksi tätä --> --> -->

Talousromahdusta "lääkitään" bailout -paketeilla, jotka romahduttavat reaalitaloutta lisää ja antavat vain pientä nimellistä vale-elpymistä pörssispekulaatiokasinon pyöriessä edelleen ja jauhaten ko. leikkirahaa lähinnä silmänlumeeksi. Tässä on ollut yhtäältä tarkoitus harhauttaa kansaa luulemaan elpymisen onnistuneen (Huomatkaa täällä Suomessakin viime aikaiset propagandauutiset talouden "elpymisestä"). Toisaalta on ollut tarkoitus piilottaa myöhempää käyttöä varten vielä rajumpi talousluisu (Ko. pohjaton johdannaisvelkakuilu sen mahdollistajana), jolla alistetaan keskiluokka eliitin alaisuuteen yhä tiukemmin mm. kansallisvaltioiden rakenteiden murentamisella äärimmäisen velan toimiessa moottorina. Tuon velkakuilun pohjattomuuden takia tämä "lääkinnän" osa on kuitenkin vaarallinen myös eliitille itselleen: Pystyykö se pelastamaan itselleen prosessissa "riittävästi" mammonaa ja valtaa...

Talousromahdusta "lääkitään" myös siten, että sen varjolla perustellaan natsityylisiä alistamis- ja köyhdyttämislakeja, koska "joudutaan säästämään ja kohdentamaan resursseja uudestaan". Lisäksi eliitin tarpeisiin joudutaan vähentämään väkimäärää, koska heidän maailmanherruusshakkipelissä vähempi määrä ihmisiä on helpompi hallita. Siksi eliitti tykkää erityisen paljon eugeniikasta ja ilmastonmuutoksesta. Näitä ujutetaan kansan tietoisuuteen sekä vaivihkaa että suorasukaisestikin ehdollistaen: Eutanasia on ihan "cool juttu", jos olet "parantumattomasti sairas" tai nyt Grönlannin jäätiköstä on jo "melkein puolet" sulanut; nyt heti tinkimään elämäntyylistä radikaalisti ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Eugeniikkaa toteutetaan terveydenhuoltolakiuudistuksen avulla (Obamacare) ja samalla se perustellaan ko. laman säästötoimilla. Ko. säästötoimet myydään yleisölle "laadukkaasti kohdennettuina terveyspalveluina köyhillekin". Oikeasti se tarkoittaa tiukkaa ja valikoitua säännöstelyä hoitoon ja lääkintään, jota valvoo riippumaton lautakunta ja tavoitteena on saada aikaan kuolemisnopeuden kiihtymistä kansan parissa ja siten väestön määrän vähenemistä. Hulluimmat suunnitelmat on tähän liittyen paljastuneet John P. Holdrenin kirjasta Ecoscience: pakkosterilisaatiot, myrkkykemikaalit juomaveteen, poliisivaltiotoimet syntyvyyden vähentämiseksi jne.

Sikainfluenssa on tilaustyö (Patentti ko. viruksen rokotteelle haettiin ennen kuin tautia oli kansan keskuudessa olemassa) tässä katsannossa ja yhtäältä sen on tarkoitus pelotella kansaa kuriin ja toisaalta saada aikaan mahdollinen joukkokuolema-aalto rokotuskamppanjan avulla sekä nopeassa aikataulussa (Oho, rokote sisältääkin "joitain" sivuvaikutuksia...) että pitkällä viiveellä (Mistähän nämä syöpätapausten radikaalit lisääntymiset oikein johtuu...).

Ilmastonmuutoksen avulla perustellaan puolestaan kaikkien luonnonvarojen ottaminen eliitin haltuun ja se tapahtuu yksityistämisen varjolla (Eliitin korporaatiot pääsevät ostamaan maita ja mantuja sekä kaikkea irtainta, kun se on ensin psykologisesti perusteltu "luonnonsuojelua tehostavana" haltuunottona) ja samalla syyllistetään kansalaiset uskomaan itsensä olevan pahoja ihmisiä, elleivät he tyydy köyhään ja alistettuun elämään "luonnonsuojelun hyväksi". Ilmastonmuutos on näin täydellinen tapa orjuuttaa väestöä. Hulluinta tilanteessa on juuri se, että ilmastonmuutos on reaalinen ja täydellisesti moraalinen ehdollistaja! Lakiuudistukset tätäkin varten on siis tehty: Cap & Trade. Eliitti siis ottaa näillä keinoilla haltuunsa mm. ruoan tuotannon ja pystyy sen avulla manipuloimaan kansaa nälän ja muidenkin perustarpeiden avulla.

Terrorismin uhalla perustellaan puolestaan lakiuudistukset ko. tyrannian turvaksi ja ko. vallan sementoimiseksi. Kansalle on yritetty perustella, että esim. ns. vihalaki turvaa viimein vähemmistöjen asemaa ja että asekulttuuri on pahasta terrorismin takia ja siksi aseet pitää poistaa kansalaisilta. Oikeasti vihalaki jättää aukot syyttää ketä tahansa mistä tahansa hallinnon arvostelemisesta. Seurauksena on tyrannia ja ko. vallan turvaaminen natsityyliin lain epäselvyyden turvin. Kun aseet poistetaan kansalaisilta, niin kansa on täydellisesti tyrannian ikeen alla. Niinkuin tässä tapauksessa olisikin! Sama tehtiin natsi-Saksassa samasta syystä.

Kaikkea tätä "ongelmanratkaisua" Obaman hallinto on pyrkinyt tekemään märkäpäisen kuumeisesti heti viime helmikuusta alkaen ennenkuin yleisö pääsisi siitä kunnolla selville. Että mokoma hallinto pystyisi vetämään läpi näin perkeleellisen natsisuunnitelman yleisön nenän edessä valtavirtamedian valheellisen propagandan sumutusavustuksella! Nyt onkin kuitenkin käymässä juuri se, mitä eliitti pelkää: Kansa on heräämässä liian nopeasti tähän NWO -suunnitelmaan!! Kiitos meidän aktivistien! Tämä herääminenkään ei ole kuitenkaan ongelmaton prosessi:

Valveutumattomia ihmisiä tähän NWO -tilanteeseen liittyen on edelleen hyvin paljon. He ovat siis rikkana rokassa ainakin kolmella tavalla: Ensinnäkin he haittaavat varoitusinformaation leviämistä tästä NWO -agendasta, koska he eivät levitä sitä itse ja koska he mustamaalaavat varoittajia "hörhöiksi", mikä voi vähentää varoittajien aktiivisuutta levittää tietoa. Toisekseen eliitti voi käyttää heitä esim. valtavirtamedian tai erilaisten järjestöjen (SEIU) avulla hyväkseen vastustaessaan valveutuneiden NWO -vastustusta. Syntyy siis tavallaan keinotekoinen vastakkainasettelu valveutuneiden ja valveutumattomien välillä. Vastakkainasettelu on puolestaan aina kriittisissä yhteiskunnallisissa tilanteissa (Kuten juuri nyt) räjähdysherkkää aluetta ja sen avulla voidaan mitätöidä NWO:n vastustamista mustamaalaamalla se vaikkapa rikolliseksi toiminnaksi ja valveutumattomat ovat tyhmänä mukana maalaamassa. Kolmanneksi valveutumattomat tekevät helposti juuri vääriä ko. eliittiä palvelevia päätöksiä ja tekoja huomaamattaankin, kun he eivät ole riittävästi tietoisia asioiden tiloista. Näitä ihmisiä on politiikassa ja asiantuntijoina paljon ja he ovat niitä hyväuskoisia hölmöjä, jotka voivat olla pahimmillaan aivan yhtä tuhoavia kuin varsinaiset eliitin porukat ja tietoisesti NWO -agendaa puuhaavat juoksupoikansa.

Hyväuskoinen hölmöys on ollut yleisyytensä vuoksi luokiteltavissa myös ns. yleiseksi mielipiteeksi. Se puolestaan on toiminut "lampaita vankina pitävänä karsinana": NWO -agendasta puhuva on kutistettu yleisen mielipiteen takia ja avulla karsinan nurkkaan takaisin ruotuun ja ehdollistetuksi eliitin rivikansalaisorjaksi. Yleistä mielipidettä on myös muokattu valtavirtamedian, kulttuurin ja etenkin viihteen avulla: Ehdollistuminen yhä tiiviimmin NWO -agendasta tietämättömäksi tyhmäksi, kuluttavaksi, hedonistiseksi ja ruodussa pysyväksi rivikansalaiseksi. Siksi perustettiin aluksi ns. hyvinvointiyhteiskuntamalli, jotta rivikansalaiset uinahtaisivat aivokuolleeseen mukavuusuneen, mikä piilottaisi kansalta NWO -agendan ja heidän kohtalon siinä. Tavallaan jäätelöllä / karkilla keskitysleiriin houkuttelemista todella pitkän skenarion virrassa.

Nyt tämä ehdollistumisen systeemi on räjähtämässä etenkin juuri USA:ssa samaan aikaan, kun eliitti on yhä ajamassa alas hyvinvointiyhteiskuntaa globaalin maailman hallituksensa ollessa tavoite ja tehden kansallisvaltioista orjatyömiesten ja -naisten alusmaita itselleen. Tämä törmäyskurssilla oleva prosessi voi nyt aiheuttaa hallitsematonta sekasortoa, kun rivi-ihmisiin syntyy maailman parhaisiin kansanliikkeiden tutkijoihin lukeutuvan Francesco Alberonin mukaan arvioituna euforinen irtiotto alistaneesta ja tukahduttaneesta instituutiosta, joka kaiken kukkuraksi irvistää rivi-ihmisille sitä enemmän mitä enemmän he siitä oppivat ja mitä enemmän eliitti tuputtaa samalla instituutioon lisää NWO -osia. Vallankumoustella siis pitää nyt joka tapauksessa, mutta on oltava kieli tosi keskellä suuta!! Obaman hallinnon jääräpäisyyden ja kansalaisten heräämisen takia vakava törmäys näyttää silti valitettavasti väistämättömältä tällä hetkellä...

Ko. nukkehallinnossa itsessään olevat vajavaisuudet ja epäjatkuvuudet ovat myös haittana ja vaarana. Kuten Lyndon LaRouche on todennut, niin Barack Obama ei ole aivan parasta A -luokkaa henkisesti, vaan on mm. melkoinen narsisti, tyhmäkin ja se on haittana näin: Obama pitää kiinni ko. lakiuudistuksistaan vaikka mikä olisi, koska ei kykene tunnustamaan häviötä tai olleensa väärässä. Juuri siksi oligarkkieliitti valitsikin Obaman tehtävään, koska hänen persoonan ko. ominaisuuspaketti auttaa ko. natsilakien läpiviennissä.

Tässä piilee kuitenkin myös hallinnon vajavaisuus. Kun ihmiset nyt ovat heräämässä ko. hallinnon petollisuuteen, niin moinen Obaman jääräpäisyys toimiikin häntä itseään vastaan: Mitä enemmän Obama tyrkkää natsilakejaan eteen päin, niin sitä enemmän kansa raivostuu. Se taas johtaa yhä enemmän yhteiskunnan epävakaistumiseen. Yksi hurja ajatus tässä onkin se, että Obaman on tarkoituskin hurjistaa kansaa, jotta se saadaan sekasortoon ja sen turvin poikkeustilaan ja lopulta natsiojennukseen.

Toinen vielä hurjempi skenario voisi olla se, että Obaman on tarkoitus tavallaan mustamaalata itse itsensä kansan raivon kasvaessa ja sitten Obama "poimitaan pois" ryvettyneenä ja tilalle tulee se varsinainen diktaattori, joka rykäisee jäntevämmin NWO -agendan pystyyn sekasorron turvin. Tästä itse asiassa LaRouche PAC:n porukka varoitti jo ennen Obaman virkaanastumista vuoden vaihteen tienoilla ja sen minäkin otin esille silloin tässä blogissa.

Tässä mielessä tuo Lyndonin vertaus tästä USA:n tilanteesta Ranskan vuoden 1789 vallankumouksen alkuun on hyvin pelottavalla tavalla osuva: Siellähän kävi juuri niin, että kuninkaaseen pettynyt kansa ajoi kapinallaan monarkian tuhoon, mutta tilalle ei tullutkaan parempaa hallintoa, vaan vielä kauheampi diktaattori; Napoleon Bonaparte. Ja tilanteen organisoijana oli juuri sama Brittiläinen imperiumi silloinkin! Suku Rothschild yhtenä pääpukarinaan, kuten yhä nykyeliitinkin koostumuksessa!

Tämä Obaman hallinto omaa vajavaisuuksia myös siinä mielessä, kun sen agenda on alkanut ontua. Näitä uusia natsilakeja oli tarkoitus saattaa paremmin käsitellyiksi jo ennen kongressin kesälomaa, mutta nyt eliitin nukkehallinto on jäänyt tavoitteestaan jälkeen! Tämä aiheuttaa hallinnossa paniikkia ja kiirettä, mitkä voivat olla syntypohjia hulluille teoille ja epämääräiselle kohkaamiselle. Kansan raivotessa samalla, on tilanne yhä epävakaampi ja vaarallisempi myös tämän mukaan arvioituna. Mukaan kun lisätään taloustilanteen utooppisen huonot parametrit, niin Obaman hallinto saattaa siis ryhtyä tarpeettoman epätoivoisiinkin ratkaisuihin ja niillä saattaa olla yllättävän tuhoisia vaikutuksia ympäri maailmankin. Se, että Obaman hallinto voisi itsekin tuhoutua kokonaan siinä, ei ole vielä hyvä asia. Nyt jopa näyttää siltä, että Obaman hallinto on vääjäämättömällä tuhokurssilla...

Lyndonin loppuhuomautus "This is a crisis, like that of the French Revolution, in which, in a vacuum, created by the absence of competence from the Executive — only panic and stupidity from the Executive! — and the lack of competence from other elements of government, has created a vacuum, which can lead to the most terrible consequences." onkin siis erittäin validi ja huomioonotettava! Tässä tällä kertaa riittävä määrä analyysiä, mutta palaan varmasti pian tähänkin asiaan!

No comments: