Monday, August 10, 2009

USA:n kansannousu NWO -agendaa vastaan - Osa 1

Tähän laitan talteen Yhdysvaltojen viime viikolla alkaneen potentiaalisen kansannousun yksityiskohtia, jotta ne voivat mm. johdattaa meidät muutkin esimerkillään kohti NWO:n selättämistä! Myös Suomessa! Teen tästä sarjan, jossa tapahtumien kulkuja kartoitetaan tarpeen mukaan niin kauan kuin tilanne kestää. Vaikka 50 vuotta ;) ... Tässä sarjassa tarkoitukseni ei ole niinkään tehdä pitkiä analyysejä, mutta omat kommenttini sävyttävät tässäkin toki viiltävällä älyllä ja humaanilla hyvyydellä esille tulleita asioita. Etenkin LaRouche PAC:n ja Alex Jonesin kanavien anti saa tässä pääosan, koska ne ovat tuotteliaimmat ja monipuolisimmat aktivistitahot NWO:n vastustamisessa.


LaRouche PAC: Tässä on aluksi neljä viimeisintä Off The Cuff -videota: A B C D.

From the Streets of America: The Mass Strike Revolt Is On, Mass Strike Process Overruns More Congressional Town Hall Meetings ja The Mass Strike Explodes Congressional Town Meetings: Nämä jutut kertovat kieltään juuri siitä, kuinka väestö on alkanut rajusti protestoimaan Obaman hallintoa ja kongressia vastaan. Protestointi on puoluekannasta riippumatonta ja spontaania. Protestoinnin laukaissut sytytin on ollut erityisesti natsiterveydenhuoltolaki, jonka olemuksen juuri LaRouche PAC paljasti jo keväällä! Myös muut NWO -agendan mukaiset lakiesitykset ja kansan alistamistaktiikat (talouskurimuksella hutkiminen ja poliisivaltio-otteet natsityyliin) niiden tukemiseksi ovat ärsyttäneet kansaa äärimmilleen ja nyt kadulle sekä kaupunkitaloille huutamaan.

Obama Administration Seeking to Ram Through Nazi Health Care: Tässä on puolestaan kertomus siitä, kuinka Obaman hallinto ei välitä ollenkaan kansansa hyvinvoinnista, vaan jääräpäisesti puskee huonoja lakiesityksiä eteen päin fasismin kiilto silmissään. Sellaisia lakiesityksiä, joiden sisältöä kongressiedustajat eivät edes pääse lukemaan ennen lakiesityksen hyväksymisäänestystä!!

Sen. Cornyn Demands That Obama Stop Compiling an Enemies List: Valkoinen talo on sen sijaan on ottanut käyttöönsä ko. vastustuksen havaittuaan natsi-Saksan Gestapon tyyliset ilmiantajatoimet. Jos et siis hyväksy natsilakeja ja vastustat niitä näkyvästi, niin sinusta otetaan selvää kanssaihmisten toimiessa vasikkoina ja sitten sinut merkitään "viholliseksi". Jossakin vaiheessa ilmeisesti FEMA -keskitysleirit odottavat "moisia"... Voi vittu: Eikö jo kaikki näe, mitä hevonvitun paskaa tämä NWO -tyrannia on??!! MITÄ???!!!

Democrats Deserting the Pelosi-Obama Sinking Ship?: Osa kongressiedustajista yrittää näemmä taktiikkaa: "En minä, mutta pojat"... Jos joku onkin aidosti ko. Obaman hallinnon toimia vastaan, niin se ääni hukkuu kyllä niin kauan harakoille, kun nämä behaviorismin nimiin vannovat natsit ovat Obaman hallinnossa ja kongressissa: Larry Summers, Peter Orszag, Rahm Emanuel, Ezekiel Emanuel, Nancy Pelosi, John P. Holdren, Timothy Geithner, Chris Dodd, Barney Frank jne sekä FED:n Ben Bernanke. Listaa voisi jatkaa pidemmällekin.. Mokoma Nancy Pelosi esim. kehtaa silti suoltaa paskaa tyyliin: "Demonstrating Against Obamacare is “Un-American” ", vaikka hän itse on juuri se eniten "Un-American"!

Violence at Town Hall Meetings Committed by SEIU: Jaahas, tässä nähdään ko. Brittiläisen imperiumin "katutason operatiivin" eli George Soroksen viimeisimmät keinot tyrmätä esilletullutta NWO -natsismin vastustamista. SEIU on eräs Sorokseen liitetyistä monista organisaatioista ja tässäkin nähdään selvää natsitaktiikkaa: Aiheutetaan sekasortoa ja väkivaltaa vastustajien joukossa, jotta se voidaan helposti mustamaalata mm. rasistiseksi, äärioikeistolaiseksi jne.

The President and Legislative Branch Have Gone Into Hiding: Ensimmäisiä merkkejä vallankumouksen alkamisesta ja vallassa olevan hallinnon rakoilemisesta / tuhoutumisesta ovat aina olleet nämä: Vallassaolevat menevät piiloon ja välttelevät kansalaisten kanssa tekemisissä olemista, kun kansan raivo on alkanut tulla esille! Samalla valtavirtamediassa pyöritetään vastapropagandaa, joka kertoo yhtäältä "kaiken olevan ok" ja toisaalta huomioi ko. protestoijat vain sivulauseessa "typerinä ja epäisänmaallisina vihollisina". Jatko on erittäin kriittisellä tavalla vaakalaudalla: Edes valtavirtamedia ei enää pitkään voi kunnolla peittää kansan raivoa näkymästä ja vallassa oleva hallinto ei voi enää kauaa välttää kasvojensa menettämistä. Niinpä kunnon tyranneilla on aina olemassa kortti vastuun välttämiseksi viimeisen oljenkorren katketessa ko. tilanteessa: Terrori, sota ja kansanmurha, joilla peitetään omia jälkiä ja yhteydet oligarkkieliitin kanssa! Tämä on nyt syytä huomata!


Infowars:

The Obama Joker $1000 Video Contest: Tässä on nyt jo legendaariseksi muodostunut Alex Jonesin lanseeraama Obaman vastainen pilakuvakamppanja. Tuossa jutussa ollut YouTube -videoklippi sensuroitiin pian ja siitäkös älämölö syntyi. Alexia on syytetty keinotekoisesti rasismista ko. videon takia ja tämä on selvä eliitin vastaiskutaktiikka! Tässä Alex selventää asiaa: A ja B ja tässä on infowarsin juttu: Obama Speech Police Shutdown Top You Tube Videos. Muuten: Tämä pilakuvakamppanja on kopioitavissa keneen tahansa NWO -eliitin ja juoksupoikiensa "jäseneen" hänen asettamisekseen naurunalaiseksi ja hänen ilmentämiseksi juuri sellaiseksi pahuuden ruhtinaaksi, jollaisia he ovat. Nyt katselemaan Suomenkin kohdalla esim. Bilderberg -ryhmän osallistujalistoja!

Nazi-Style Denunciation Campaign Urges Americans To Report Each Other: Tässä on Infowarsin juttu tuosta Gestapo -tyylisestä vasikoimisjärjestelmän pystytysyrityksestä.

Union Thugs Beat Patriot at Obamacare Town Hall in St. Louis, Obama Connected Group Calls for Brownshirt Tactics Against Healthcare Opponents ja Red Alert! Infowars under direct attack by Obama Brownshirts: Nämä kertovat myös omaa kieltään ns. brownshirt -taktiikoista, joita eliitti yrittää viljellä Obaman hallinnon eli NWO -agendan vastustajien keskuudessa.

“Manufactured Protests” Myth Starts To Crack: Jotain positiivistakin sentään on ilmassa, kuten ylläkin mainitsin: Hulluja imperialistisia hallusinaatioita viljelevä mikä tahansa hallinto ei heilu vallassa kauaa! Toivottavasti!!


Alex Jones Channel: Alex Jones Tv 1/3 "Special Broadcast" Alex as THE JOKER!!: A B C ja The Joker Talks to Police About Obama: Nämä videot ovat Alex Jonesin hullunhauskasta ideasta ottaa äärimmilleen doupattu sarkastinen huumori avuksi NWO:n vastaisessa taistelussa ja nimenomaan tähän Obaman vastaiseen pilakuvakamppanjaan liittyen. Vaarana tässä tietysti voi olla, että Alexin uskottavuus kärsii joidenkin silmissä. Hyvät ja hyvyyteen uskovat ihmistuntijat kuitenkin näkevät tämän idean hyvät puolet selkeästi. Sitä paitsi näemme näissäkin videoissa vastoin aikaisempia syytöksiä Alexin selvästi ottavan tuomitsevasti esille ko. oligarkkieliitin pääpiruja David Rockefelleria myöten.

Viimeisenä tässä on Infowars -sivustolta juttu The Start Of The Second American Revolution?, missä on runsaasti videokuvattua materiaalia niistä viime viikon town hall -tapahtumista, joissa Yhdysvaltain kansalaiset protestoivat vallankumousta enteillen NWO -toimia vastaan. Todella hämmästyttävää katseltavaa!!

No comments: