Monday, August 10, 2009

Against NWO:n blogikommentit apuna USA:n kansannousun havainnoinnissa NWO vs. rivikansalaiset -sodan kärjistyessä

Viime viikolla Yhdysvalloissa on alkanut tapahtumaan valtavaan kansannousuun viittaavaa toimintaa NWO -agendaa vastaan!! Niinpä bloggaamiseni muuttuu nyt ko. tilanteen hahmottamiseksi ja lisään tällä viikolla NWO -analyysiäni. Tässä aluksi tarjoan alkusykäykseksi Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogista uusimman kirjoituksen (Benjamin Fulford: Sikainfluenssarokote aiotaan valjastaa H1N1-viruksella) ja nimenomaan sen kommenttipalstalla tapahtuneen pienen, mutta viiltävän ajatustenvaihdon, jossa minäkin olin osallisena. Lainaan keskeiset kommentit tähän (Korjaan kirjoitusvirheitä tässä noista muiden kommenteista, koska niitä on niin paljon). Tarkoitus on nyt venyttää ko. oligarkkipelin havainnoinnin ääriä tällä kertaa yhä dramaattisemmin ja nuo kaksi muiden kommenttia ovat siihen tarkoitukseen hyviä.

Valveutumattomien ja asioita ymmärtämättömien silmissä tämäkin kärjistyminen tulee ilmenemään "hörhöilynä". Minuakin on luonnehdittu näiden NWO -tutkimusteni takia "hörhöksi", mutta en välitä siitä enää yhtään, koska jo aivan lähitulevaisuudessa näiden maailman tilanteiden eteneminen laittaa moiselle "hörhöksi" arvioimiselle pisteen väistämättä. Olen ollut niin perinpohjainen syiden ja seurausten sekä monien ominaisuuksien arvioimisessa tässä tutkimisessa ja esilletuomisessa, että todistusvallini on parasta A -luokkaa ja se kestää minkä tahansa heppoisen NWO:n ja oligarkkieliitin olemassaolon kyseenalaistamisen. Sama vallitus tulee jatkumaan!!!


Nimimerkki egregore kommentoi näin:

"Siionin viisaiden pöytäkirjat on niin täydellinen ohjelma, että mikä tahansa vastarinta sionisteja vastaan kitketään jo suunnitteluvaiheessa. Juutalaiset vs muu maailma sotaa on käyty 5769 vuotta. Nyt näyttää pahalta. Niillä on kaikki raha, kaikki kulta ja kaikki luonnonvarat. Kaikkien maiden johtajat on ostettu omaa kansaa vastaan. Eliitti haluaa meidän kuolevan. Rokotteet on vain osa suunnitelmaa. Ahtisaari, Aho, Katainen, Vanhanen ja muut ollilat on vain sätkynukkeja, jotka ovat joko hypnoosissa tai zombeja, jotka eivät halua nähdä todellisuutta. Puhumatta tavallisista ihmisistä. Totuus kun on liian raaka. Minusta tuntuu, että Suomen kansa ei edes ehdi ymmärtää mitä on tapahtunut, kun ihmisiä alkaa kaatua. Valtamedia vetää roolinsa loppuun asti ja juutalaisten salaliitto pysyy tabuna niin kuin tähänkin asti. "The individual is handicapped by coming face to face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists."-- J. Edgar Hoover"


Seuraavana on minun kommentti:

"Oletteko muuten huomanneet, että Yhdysvalloissa on alkanut viimeisen viikon sisällä näkymään rivikansalaisten parissa selkeää vastarintaa Obaman hallintoa ja toimiansa vastaan?!

Siellä näyttäisi olevan tavalla tai toisella NWO:n vastaista mielialaa nousemassa ennen näkemättömällä tavalla! Obaman hallinnon uudet lakiesitykset etenkin ovat kansalaisten hampaissa ja ainakin osa heistä varmasti on tietoisia niiden liittymisestä NWO -agendaan.

Mm. ns. town hall meetingeissä väki on protestoinut rajusti ympäri Yhdysvaltoja kongressiedustajia vastaan kongressin loman alettua ja presidentti sekä kongressiedustajat ovat alkaneet mennä ihmisiltä piiloon mielenilmausten takia.

Alex Jones on myös lanseerannut Obaman vastaisen Joker -pilakuvakampanjan; ihmisiä on niittaamassa pilakuvia tuhansittain julkisille paikoille tekstein "fascism", "new world order" jne.

Lyndon LaRouche on myös varoittamassa tilanteen muistuttavan jo Ranskan vallankumouksen alkua, jossa oli vielä mahdollisuus välttää uuden ko. oligarkkieliitin mieleisen diktaattorin (Eli Napoleon Bonaparten) valtaannousu. Silloin mahdollisuutta ei osattu hyödyntää, vaan seurauksena oli erittäin sotainen vuosikymmen läpi koko Euroopan.

Nyt Yhdysvalloissa tätä kansannousun alkua vastaan valtavirtamedian vastapropaganda on alkanut kuitenkin pyörimään; protestoijia syytetään mm. "rasisteiksi" tai "äärioikeistolaisiksi terroristeiksi". Mikä ei tietenkään pidä paikkaansa!

Mielenkiintoiset, mutta erittäin vaaralliset ajat alkavat huipentumaan!!"


Vasili Ivanovich kommentoi tähän tapaan:

"Elämme todellakin mielenkiintoisia aikoja. Tähän asti olemme eläneet kuin herran kukkarossa, ns hyvinvointivaltiossa. Suomalaiset ovat erittäin ahkera, työtätekevä kansa, jonka huomio onnistuttiin kevyellä aivopesulla siirtämään "rikastumiseen" ja kuluttamiseen. Kansa paiskii töitä, maksaa lyhennyksiä ja juo. Rivikansalainen ei suostu hyväksymään sitä tosiasiaa, että nykyinen järjestelmä vie koko sen hyvinvoinnin ja vaurauden hyvin lyhyessä ajassa, paljastaen petetyille kansalaisille niiden orja-aseman. Parin kuukauden sisällä kun jenkit alkaa massivisen kansalaisten teurastuksen, Suomen kansa saattaa säpsähtää. Amerikkalaiset ovat olleet poliittisesti paljon suomalaisia aktiivisempia. Siellä on jo kymmeniä vuosia puhuttu NWOsta ja tiedetty sionistien aikeista. Nyt niitä pelottaa ihan toden teolla, kun niitä muoviarkkuja on laitettu odottamaan ruumiita pitkin osavaltioiden peltoja. Leikit on leikitty. Kansan kapina alkaa olla jo lähellä. Rokotusten vastustaminen, Obaman murha, dollarin romahtaminen, tekaistu terrori-isku saavat massat liikkeelle. Ja sit mentiin. Nyt on vakavat ajat."


Lopuksi taas minun kommentti:

" "Amerikalaiset ovat olleet poliittisesti paljon suomalaisia aktiivisempia. Siellä on jo kymmeniä vuosia puhuttu NWOsta ja tiedetty sionistien aikeista."

Tämä amerikkalaisten poliittinen aktiivisuus ja nimenomaan aktiivisuus havaita näitä oligarkkieliitin NWO -juonia juontaa juurensa Yhdysvaltojen perustamisen aikaan ja syihin sen takana.

Meidän täytyy tässä muistaa, että Yhdysvaltojen perustaminen oli aikoinaan vastareaktio juuri silloista Brittiläistä imperiumia vastaan eli yritys päästä ko. illuminatin johtaman systeemin ikeestä pois. Ko. uusi manner tuntui sopivalta kohteelta siirtää Euroopan oligarkkisysteemiä vastustaneet ihanteet turvaan kehittymään edelleen.

Kuitenkin aina USA:n perustamisesta lähtien tämä eliitti on aina halunnut mustamaalata ja tuhota moiset aikeet monin eri keinoin: Eliitin agentit ja provokaatiot, kuten presidenttien murhat, orjasysteemi 1800 -luvulla, orkestroidut kapinat, Federal Reserven perustaminen salaa, monetaristisen talousjärjestelmän kehittäminen ns. hiljaisen sodan välineeksi jne.

Ja näin nykyään on päädytty tilanteeseen, jossa Yhdysvaltain hallinto kuhisee yhä edelleen pystyssä olevan Brittiläisen imperiumin agentteja tarkoituksenaan tuhota USA ja alistaa se alusmaaksi globaalille NWO -järjestelmälle.

Yhdysvaltain kansalaiset ovat näemmä niin valveutunutta väkeä, että he ovat juuri tuon historiansa kautta havahtumassa paremmin kuin missään muualla maailmassa tähän NWO:n pystytykseen ja he ymmärtävät siksi vastustaa sitä.

Toisaalta NWO:n pystytys on ollut kiivainta juuri Yhdysvalloissa, koska eliitti haluaa kaikkein eniten juuri USA:n alkuperäistarkoituksen tuhoamista. Siksi USA:n väestö on ollut NWO -juonien vaikutuspiirissä lähemmin kuin missään muualla ja siksi ko. juonien havainnoiminen on ollut herkimmin mahdollista juuri USA:ssa.

Niinpä tästä johtuu USA:ssa jo vuosikymmeniäkin velloneet "salaliittoteoriat". Kuten nyt tiedämme: Ne salaliittoteoriat ovat aina olleet nimenomaan totuusteorioita ottaa selville ko. oligarkkieliitin pahat juonet tuhota USA oman globaalin pelinsä saatanalliselle alttarille!

USA:n perustuslakiin on nimenomaan kirjoitettu monta keinoa vastustaa ko. imperialistista tyranniaa ja edesauttaa suvereenin kansalaisia hyödyttävän kansallisvaltion kehittämistä! Juuri siksi oligarkkieliitti on tallannut ko. perustuslain niin paljon maan rakoon viime aikoina.

Lyndon LaRouche on siis ollut oikeassa. Maailman tämän hetken toivo lepää USA:n alkuperäistarkoituksen muodossa. Kysymys kuuluu: Voiko se toivo elää enää USA:n maaperällä ja sitä kautta muualla maailmassa?! Vai voiko sitä herättää henkiin muualla?!... Venäjä, Suomi, Intia?!... Epäilemättä blogosfääri on yksi sellainen uusviljelyn paikka eräänlaisena turvasatamana!"

2 comments:

Antti Arah said...

Hyvää keskustelua! On totta että ihmiset alkavat selvästi heräämään tähän tilanteeseen.

Mika said...

Toivotaan niin, että heräävät ja massoittain nopeasti! Sitä ennen ja sen aikanakin on pidettävä tätä keskustelua, analysoimista ja esilletuomista yllä aktiivisesti ja tehokkaasti!