Wednesday, September 16, 2009

Tänään informatiivinen mielenilmaustapahtuma Helsingin Aleksanterinkadulla Suomen oligarkkieliitin hämäräpuuhista

Suomessakin on alkamassa tulla esille mielenilmauksia ja aktiviteettia NWO -agendaa vastaan ja tässä tulee Käymälä -blogin kautta löytämäni esimerkki; Hullun pankin tauti. Kyseessä on tänään iltapäivällä Helsingin Aleksanterinkadulla tapahtuvasta "pankkiretkestä", jossa käydään läpi Suomen oligarkkipankkiirien ja -korporaatiopirujen toimia ihmiskunnan vihollisuutena ja osana kansainvälistä oligarkkityranniaa, joka tunnetaan siis myös nimillä Brittiläinen imperiumi ja NWO (New World Order - Uusi maailman järjestys). Kopioin ko. informaatioretken ja mielenilmauksen kutsutiedot tuohon alle sellaisenaan, niin pääsette jyvälle tapahtuman järjestäjästä, aikataulusta ja luonteesta. Kiinnostuneet mukaan kuulemaan Suomen pankkien osallisuudesta kansainväliseen oligarkkirikollisuuteen!


"Kansalaisten pankkivalvontaryhmä järjestää mielenosoituksen/tapahtuman -"pankkiretken"- Helsingissä keskiviikkona 16.9.2009

Pekka Tiainen tutustuttaa meidät Aleksanterinkadun pankkeihin ja niiden tekemisiin globaalissa maailmantaloudessa.

- kokoonnumme 16.9.2009 klo 15.00kolmen Sepän patsaalla, jossa Pekka esittelee retken tarkoitusta

- lähtö Aleksanterinkadulle vapaamuotoisena joukkona ja jalkakäytäviä pitkin klo 15.30. Pekka esittelee kadun varrella olevat pankit.

- retki päättyy noin. klo 16.30 Senaatintorille Valtioneuvoston eteen, jossa pidämme vielä pienet puheet ja päätämme tilaisuuden . klo 17.00.

Tervetuloa kaikki Suomen talouselämän hämäräpuuhien paljastamisesta kiinnostuneet.

Kansan äänen järjestöjen ja EU:n Vastainen Kansanrintama

Heikki Männikkö

Vellamonkatu 6 A 1, 00550 Helsinki

puh. 050- 5884159

email: heikki.mannikko@ppi.inet.fi".

No comments: