Saturday, October 10, 2009

Alex Jonesin uusi dokumentti (Fall Of The Republic) Barack Obaman NWO -nukkeuden lisäpaljastajana

Barack Obamaan liittyen kuin tilauksesta tässä hänen Nobel -palkitsemisensa "huumassa" on Alex Jonesilta tulossa uusi dokumenttifilmi 21. päivänä tätä kuuta! Sen nimi on Fall Of The Republic - Volume One, The Presidency of Barack Obama. Tässä on Infowars -sivustolta siihen liittyvät trailer-jutut (‘Fall of the Republic’ unveils Obama’s agenda for the destruction of America ja Fall of the Republic: Crash Course in the Globalist Agenda) ja Alex Jones Channelista youtube -videot: Trailer 2 - Fall of the Republic - On DVD October 21st ja Fall of the Republic - TRAILER 3 - Mind Control - Coming OCT. 21st.

Dokumentti tulee syventämään huomattavasti hänen aikaisemman dokumenttinsa (The Obama Deception) teemoja ja analyysejä tästä maailmamme NWO -agendasta. Barack Obaman palkitseminen Nobelin rauhanpalkinnolla aiheuttaa äärimmäisen kontrastin tuon tulevan dokumentin kanssa ja siksi syntynyt tilanne on tavallaan hyvin paljastava ja kiinnostava. Alla olevaan avautumiseeni voinkin lisätä sen, että voisiko tämä palkitseminen toimia myös näin? ---> Obaman presidenttiys on lukittu lunastamaan palkintoon kuuluvat "velvoitteet" tulevaisuudessa ja tämä kahlitsisi NWO -agendan pystytystä, koska Obaman hallinnon pitää nyt varoa ylilyöntejä, jotka palkinto asettaa suurennuslasin alle? Paha mennä sanomaan, onko Nobel -palkintolautakunnalla ollut tiedossa tämä näkökulma, vai onko se jäänyt heiltä huomaamatta ja nyt ansa onkin viritetty vahingossa NWO -eliitin niskaan ainakin jossain määrin...?! Joka tapauksessa koko soppaan on tullut tämän rivikansalaisten NWO -valveutumisenkin takia lisää toimijoita ja uusia agendoja, joista voisi olla primäärin NWO -agendan kaatajaksi...

Tuo Alex Jonesin uusi dokumentti joka tapauksessa tulee avaamaan lisää silmiä sille tosiasialle, että Barack Obaman hallinnossa on ollut ja on yhä liikaa Brittiläisen imperiumin kätyreitä NWO -juoniensa kera ja että mitään muutosta ei siinä mielessä ole George W. Bushin hallintoon tullut, koska samat marionettinarujen vetäjät ovat olleet molempien hallintojen taustalla. Vain kätyrit eli neuvonantajat ovat vaihtuneet, mutta pääpukarit narujen alkupäissä ovat edelleen samat pyramidin huipulla, kuten Rockefellerit, Rothschildit, Euroopan kuningashuoneet etunenässä brittimonarkia, investoijia tyyliin George Soros ja mediaguruja, kuten Ted Turner, Bill Gates jne.

Alex Jonesiin liittyen on hyvä tuoda tässä esille hänestä uusia piirteitä esittelevä Youtube -video (Alex Shows Us His Artistic Side). Hänen taiteellinen lahjakkuutensa on kyllä selvästi nähtävissä ja tämä tuo Alexista paljon uusia puolia esille, joihin minä tunnen hengensukulaisuutta! Pointtina tässä on juuri se, että tämä NWO -agenda ja sen vastustaminen vie aikaa pois muilta keskeisiltä elämän asioilta. Niiltä asioilta, jotka ovat oikeasti maailmaa parantavia, kehittäviä ja omaa itseään yhä humaanimmaksi ja hyväsieluisammaksi tekeviä. Ajan laittaminen NWO:n tutkimiseen ja vastustamiseen on kuitenkin välttämätöntä, koska muuten siihen liittyvät pahat agendat juuri pääsevät liian helposti niskan päälle, jos kukaan ei älyä vastustaa niitä ja kritisoida niitä. Jokaista meitä tarvitaan ja toistaiseksi monesta muusta seikasta on sen takia tingittävä sen verran kuin voi!

No comments: