Saturday, October 10, 2009

Saatanaa puetaan hyvyyden messiaan valeasuun: Barack Obaman Nobel-palkitseminen

Eilen se sitten tuli! Mikäkö?! No, tietenkin NWO -eliitin vastaisku ja hämäämisyritys palkitsemalla Barack Obama Nobelin rauhanpalkinnolla. Ko. palkitseminen paljastaa paljon muutakin tästä kuvatusta maailman tilanteesta: NWO:n pystytys ja sen vastustaminen. Tässä on aluksi valtavirtamediasta tyypillisen propagandistisia hallelujaa uutisia Barack Obaman palkitsemisen ihanuudesta: Hesarin juttu, Iltasanomien juttu ja keskustelupalsta, Taloussanomien juttu, BBC:n juttu ja CNN:n juttu. Huomiota kannattaa taaskin kiinnittää noissa uutisissa olevien lukijakommenttipalstojen sisältöön!

Mitä Barack Obaman palkitsemisella yritetään peittää ja saavuttaa? ---> Tiedämme, että globaalia talousjärjestelmää uhkaa romahdus ja tiedämme, että jo melkoisen iso osa maailman kansalaisista on herännyt tajuamaan NWO -agendan pahuuden ja haitallisuuden. Barack Obaman palkitseminen tällä tavalla on yritys buustata Obamalle kirkkaampi sädekehä hämäykseksí pois Obaman paljastuneista huonoista puolista osana NWO -nukkeutta ja toisaalta se on yritys saattaa kansalaiset uudestaan nukkumaan pois NWO:n ymmärtämisestä ja kääntää päämme pois havaitsemasta tätä maailman tilanteen haitallisuutta meille rivikansalaisille. Yritys on tuomittu epäonnistumaan pidemmän päälle, TOIVON MUKAAN! Jos on ymmärtänyt Barack Obaman takana marionettinaruja vetävien oligarkkiporukoiden pahuuden syvyyden ja häikäilemättömyyden, niin ei mitenkään voi ymmärtää tätä palkintoa muuna kuin juuri tuollaisena poliittisena propagandaiskuna. EI MITENKÄÄN!

Niinpä valtavirtamediassa näemme nyt tämän tiimoilta ylistäviä arvioita tyyliin: "Nobel-komitea on tunnustanut presidentti Obaman sitoutumisen ihmisoikeuksiin sekä oikeuden ja rauhan edistämiseen maailmassa, ja Yhdysvallat on palannut maailman ihmisten sydämiin", "Alle vuodessa presidenttinä hän on muuttanut tavan, jolla näemme toisemme ja maailman", "...palkinto vahvistaa entisestään Obaman ja hänen hallintonsa uutta ulkopoliittista linjaa", "Obama on luonut kansainväliseen politiikkaan uuden, myönteisen ilmapiirin" ja "Toivon, että presidentti Obamalle myönnetty rauhanpalkinto rohkaisee meitä kaikkia yhteistyöhön kantaaksemme vastuumme maailmanlaajuisten ongelmienratkaisemiseksi".

Kaikissa näissä on kyse NWO:n eli Uuden maailman järjestyksen pystyttämiseen perustuvien propagandalauseiden hämäävä käyttö, jossa meille valtavirtamedian uhreille yritetään syöttää illuusiota ko. projektin hyvyydestä ja Barack Obaman osallisuudesta siinä messiaanisena uuden luojana ja vahvana tahtoihmisenä universaalin hyvyyden tuojana. Kaikki tuo valtavirtamediasoopa on niin traagisella tavalla VALETTA ja PROPAGANDAA, että se tuntuu hullunhauskalta. Ei voi kuin nauraa, koska itkeminen on mahdotonta tällaisen pahuuden edessä. Samaa sarjaa on se, kun Lissabonin sopimus hyväksyttiin Irlannissa tämän kuun alussa ja sen johdosta nyt jo oikein pröystäillään ajatuksella saattaa Tony Blair EU:n ensimmäiseksi presidentiksi. Tony Blair EU:n presidenttinä on kuin Saatanan päästäminen päättämään kaikesta elämäämme kuuluvasta konkreettisella tavalla!! Barack Obaman kohottaminen tällä tavalla messiaaksi on Saatanan palkitsemista ja tehoviljelyä!!

Kaikkein traagisinta tavallaan on edelleen se, mitä ilmenee noista lukijakommenteista ja mielipidekyselyjen tuloksista Obaman palkitsemiseen liittyen ---> Jopa noin puolet kansalaisista hyväksyy Obaman tällaisen palkitsemisen ja pitää sitä jopa erinomaisena asiana! Tämä puolestaan paljastaa sen, että vähintään puolet ei vieläkään tiedä NWO -agendan olemuksesta ja sen pahuudesta kaiken hyvyydellä valheellisesti kuorrutetun julkisivun takana. Kyseessä on oikeasti mitä räikein antikristuksen pukeminen hyvyyden valekaapuun ja kulissien takaisen satanistimanipulaation peittely-yritys myös tällä palkitsemisella. On järkyttävää, että puolet kansalaisista ostaa tuollaisen paketin ja nielee sen pureksimatta. Mutta minkäs teet: Saatanat ovat tehneet itsestään korvaamattomia ja heidän poistamisen mahdollisuus aiheuttaisi joka tapauksessa tuhoa ja kärsimystä. Olemme ansassa, josta ei ole kunnollista ulospääsyä... Minä puolestani olen edelleen kuolemaani asti näiden Saatanoiden tuomitsija ja vastustaja!

Tähän loppuun vaihtoehtomediasta aiheeseen liittyen juttu: Infowars: War Criminal Obama Deserves An Oscar, But Not A Nobel Peace Prize.

No comments: