Thursday, October 29, 2009

Tilannekatsaus sikainfluenssaan ja sen rokotuskamppanjaan pohdinta-analyysin kera

Sikainfluenssa ja siihen kuuluva rokotuskamppanja vellovat edelleen voimakkaasti pääuutisten joukossa niin valtavirtamediassa kuin vaihtoehtomediassakin. Ihmisten kahtiajakautuneisuus kaikkeen siihen liittyvissä mielipiteissä on myös edelleen jyrkästi havaittavissa ja etenkin koko influenssan kuulumisesta osaksi NWO -agendaa on jyrkkiä mielipiteitä herättävä seikka. Tuo kahtiajakautuneisuus havaitaan selvästi noista Hesarin alla olevien juttujen lukijakommenteista, joita on erittäin runsaasti. Joukossa ovat vanhat tutut lammasaivoiset mielikuvat: NWO -skeptikot uskovat vain valtavirtamediassa syötettyä propagandaa rokotusten täydellisestä turvallisuudesta ja niiden ehdottomasta tarpeellisuudesta sikainfluenssan torjunnassa. Samalla he asettavat naurunalaiseksi kaikki ne, jotka uskaltavat sanoa heidän ko. maailmankuvansa vastaisia mielipiteitä. Etenkin sellaisia, joita esim. Rauni-Leena Luukanen-Kilde esittelee tässä Ylen jutussa (Huom.!! Valtavirtamediaankin on alettu päästää tällaisia juttuja!!) liittyen juuri tähän influenssa-aiheeseen.

No, tämä Rauni-Leenahan on tunnettu myös UFO-jutuistaan jo usean vuoden takaa, joita minunkin on ollut hankala sulattaa sellaisenaan. UFO- ja rajatieto-skeptikkojen on kuitenkin helppo mitätöidä myös nämä kaikki muutkin NWO -agendaan liitetyt seikat havainnoimansa persoonan perusteella (UFO -uskovaisen täytyy olla muutenkin hullu ja kaikki mitä sellainen sanoo on valetta - houretta). Sellaiset henkilöt kuitenkin syyllistyvät täysin samaan kuin sellainen, joka väittää, että kaikkeen pitää uskoa kritiikittömästi. Meidän täytyy muistaa kuitenkin myös se, että myös "valehtelevana" - "hourailevana" tunnetun henkilön informaatioista on löydettävissä totuutta. Maailma ei ole mustavalkoinen tässäkään ja tuossa ym. jutussa Rauni-Leenalla on kyllä idea hallussa NWO -agendan olemuksesta, vaikka se tuodaan tuossa jutussa suorasukaisen toteavasti esille ilman mahdollisuutta löytää edes rivien välistä lisätietoa ja varmuutta ko. seikkojen kuulumisesta osaksi loogista ja ymmärrettävää kokonaisuutta.

Tässä sikainfluenssatapauksessa ja erityisesti sen liittymisessä NWO -projektiin tämä mustavalkoisuuden ansa on erityisen vaikea este nähdä totuuteen, nähdä omien ennakkoluulojensa ja valtavirtamediasta saadun maailmankuvan ylitse laajempaan todellisuuteen. Täydellistä totuutta emme voi koskaan tietää, mutta voimme nähdä siitä osia ja häilyviä vilahduksia ajassa ja paikassa. Sitten järjestämällä ja johtamalla asioita itse ajattelemalla kokonaisuuksiksi ja toistensa yhteyteen voimme nähdä suurimman mahdollisen osan totuudesta. Myös pudotuspelimäinen epätodennäköisyyksien karsiminen auttaa siinä. Tämä sanottuna olemme oppineet tässä blogissa tähän mennessä ainakin seuraavaa: Kaikkein epätodennäköisin vaihtoehto aiheeseen liittyen on se, että sikainfluenssarokote on täysin turvallinen ja sikainfluenssan torjunnassa rokote on paras ja jopa ainoa mahdollinen vaihtoehto.

Todennäköisimmän skenarion lähteille alkaa päästä mm. siitä, kun ajattelee ketkä ensinnäkin rikastuvat näillä rokotteilla: Juuri sen Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitti, jonka omistuksessa näitä rokotteita valmistaneet lääkekorporaatiot ovat! Vaikka ei uskoisi NWO -agendaan sellaisenaan, niin selkeällä ajattelulla jo voidaan nähdä, että näitä korporaatioita kiinnostaa lähinnä vain rahan tahkoaminen ja vallan keskittäminen vailla liikoja eettisiä hidasteita. Siksi ihmisten terveydellä leikkiminen on heille vain "pikkujuttu". Omista aikaisemmista analyyseistäni ja yhteenvedoistani kuitenkin havaitaan, että tälle lääke- ja sairaanhoitojärjestelmälle on taustoja paljon syvemmän pahuuden perukoilta saakka, joita kuvaavat mm. eugeniikka ja eutanasia. Tässä blogissa olemme toki oppineet tästä pahuuden maailmasta paljon muutakin ja nämä pohdintani kertovat juuri siitä systemaattisesta vihollisuudesta ihmiskuntaa vastaan, joka on vaikuttanut tuon oligarkkieliitin piiristä käsin jo vuosisatoja. Tässä yksi aikaisempi aiheeseen liittyvä juttuni: Vakava varoitustietopaketti: Sikainfluenssapandemia, rokotuskamppanja ja Brittiläisen imperiumin eugeniikka!.

Vaikka tuo rokote tappaisi lyhyessä ajassa huomattavankin määrän ihmisiä (Kuten kävi vuonna 1976 Yhdysvalloissa), niin sen pitkäaikaisvaikutukset ovat se pahin vaaran paikka oppimani perustella ja ne voivat ilmetä vasta useidenkin vuosien kuluttua ja viiveellä vasta seuraavissa sukupolvissa. Tällaista vaivihkaista epäilyksiäherättämätöntä ja mahdollisimman vaikeasti todistettavaa kansanmurhaa tuon eliitin piirissä tavoitellaankin. Mietitäänpä: Miksi eliitti haluaisi pilata hyvän myrkkyrokoteagendan liian nopealla tappovaikutuksella? No, ei tietenkään halua ja siksi rokotteisiin ei pidäkään kuolla heti suuria määriä ihmisiä, vaan vaikutukset ovat hitaita ja siksi kansanmurhaa ei voida riittävän vedenpitävästi todistaa (Siis niin, että kaikki - lähes kaikki ihmiset saadaan siitä vakuuttuneiksi ja että valtavirtamediassa jouduttaisiin myöntämään se täysin avoimesti ja että kaikki syylliset voidaan selkeästi osoittaa) ja niinpä ilmaan jää pysyväluonteisesti epäilys; ollakko vai eikö olla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö tällaisia katalia juonia olisi käytännössäkin!

Katsotaanpa paria skenariota oligarkkieliitin näkökulmasta: Jos on tarkoitus tehdä kansanmurhaa tautiepidemian ja rokotteiden avulla, niin mitä tehtäisiin? Jos halutaan murhata tautiin liittyen (sikainfluenssa) siten, että rokote on tautia vaarallisempi: Tässä ykkösskenariossa tehokkain ja salaisin tapa olisi se, että rokotteiden haittaavat vaikutukset (hedelmällisyysongelmat, syöpä, neurologiset ja psykologiset ongelmat --> pariutumisongelmat --> lisääntymättömyys jne.) ilmenevät hitaasti ja käytännössä olisi tarpeen saada rokotettua mahdollisimman paljon ihmisiä hypettämällä taudin vaarallisuutta mediassa jatkuvasti ja samalla vaarantuntua lisäämällä saada lisättyä rokotteenottamishalua. Painetta lisättäisiin jopa pakkokeinoja väläyttämällä.

Toisessa skenariossa tauti olisi vaarallisempi kuin itse rokote. Silloin tehokkain tapa massamurhata olisi se, että ensinnäkin rokotteen tautia torjuva vaikutus tehtäisiin mahdollisimman hyödyttömäksi ja samalla saataisiin ihmisiä välttämään ottamasta rokotetta, vaikka näennäisesti rokotteen tarpeellisuus ja paineet jopa sen pakolliseen ottamiseen olisi esillä vähentämään huomiota pois sen hyödyttömyydestä. Tässä tapauksessa parasta olisi se, että hypetetään samaan aikaan sekä rokotteen tarpeellisuutta että sen vaarallisuutta.

Kumpi noista kahdesta skenariosta olisi tehokkain tapa massamurhata eli kauniisti eliitin ehdollistamalla termillä sanottuna "ehkäistä väestön liikakasvua"? Huomaamme, että jälkimmäinen toimii parhaiten, koska osa väestöstä joka tapauksessa ottaisi rokotteen ja samalla tautiin kuolee jokin huomattava osa rokottamattomasta väestöstä ja näin saataisiin kattavin peittävyys seurausten suhteen; välitön vaikutus näkyy tautikuolleisuudessa ja hidas vaikutus rokotteen avulla ym. tavalla. Ja tautihan on laboratorioperäinen ja siten tarkoituksella junailtu juttu kaiken alkuun laittamiseksi. Ja huomatkaa: Nuo ihmisten kahtiajakautuneet mielipiteet edesauttavat ja ylläpitävät tässä skenariossa tauti- ja rokotehypettämisen kumpaakin puolta eli osa välttää rokotetta ja osa ottaa sen.

Huomaamme nyt sen, että etenkin tuon kakkosskenarion piirteitä on havaittavissa nykyisessä kokonaiskuvassa, joskin taudin eli "possukuumeen" voimakkuus on näyttänyt käytännössä toistaiseksi hyvin vaisulta kaikkeen hypettämiseen nähden. Siinäpä on muuten yksi epäilyksiä suoraan herättävä seikka: Hypetys on valtavirtamediassa ennen näkemättömän suorasukaista ja runsasta jopa niin, että se herättää huvittuneisuutta ja myötähäpeää ---> Katsokaapa vain tuolta alhaalta löytyvä lapsille suunnattu animaatiopropagandapläjäys ja mm. arkkiatri Risto Pelkosen kuolaiset vastalauseet rokotteen kritisoijille. Tämä on merkki hämärätoimista (NWO), joita yritetään jouduttaa valtavirtamediapropagandalla. Meistä valveutuneista se tuntuu jo kovin päälleliimatun paljastavalta suoraan sanottuna. Silti hattua on tavallaan nostettava: Josef Göbbels ei olisi nykyään varmaan kyennyt näin runsaan vyyhdin punomiseen...

Itse olen pannut merkille taas tämänkin: Alex Jonesin ja Lyndon LaRouchen porukoiden välillä näkyy edelleen ero suhtautumisessa sikainfluenssarokottamiseen. Ensin mainittu korostaa rokotteen vaarallisuutta ja jälkimmäinen rokotteen tarpeellisuutta. Tosin jälkimmäisen mielipide on vähän pehmentynyt sekä monipuolistunut ja olen huomannut Lyndonin porukoiden pohtivankin asioita myös tuota kakkosskenarion mahdollisuutta arvioiden.

Äärimmäisen vaikea asia tämä valitettavasti joka tapauksessa on ja täyttä varmuutta toimia oikein ei voi kunnolla saada, mutta oma suhtautumiseni on edelleen välttää tuota rokottamista summattuani asioiden tilaa. Mielelläni haluan myös nähdä jatkossa vastuuseen vedettynä tämänkin petollisuuden takana olevat ihmiset. Ja tämä aihe ei edes ole läheskään ainoa petollisuuden ja rikollisuuden ilmentymä, kuten jo tiedämme! Pahuus on nykymaailmassamme laajempi ja syvempi suo kuin kukaan meistä haluaa tai kykenee ymmärtämään.

Silti ---> Etenkin me suomalaiset olemme olleet auktoriteettiuskoisia ja kaikki WHO:n tai arkkiatri Risto Pelkosen sanomat asiat on otettu helposti vastaan jumalan sanana. Nyt on valitettavasti se tilanne, että tuollainen auktoriteettiusko on rapisemassa radikaalisti NWO -agendan ja siihen liittyvien kaikkien palasten tultua paikoilleen vähitellen loksahdellen esille. Siitä on valitettavasti omat seurannaisvaikutuksensa mm. siten, että perusturvallisuuden tunne ja valtioon tarpeellisella tavalla uskomisen ja luottamisen kyky vähenevät pahalla tavalla. Vaihtoehtomedian NWO -kritiikki on tullut kuitenkin todelliseen tarpeeseen antaa varoittavia ja informatiivisia ääniä pahuutta vastaan! Antaa mahdollisuus vertailla pahuutta ja hyvyyttä keskenään niin monipuolisesti kuin on mahdollista. Siispä alla on taas tämän aiheen tiimoilta tarpeellinen linkkisikermä:

Valtavirtamedian uutisia: Hesarin juttuja ---> Moni sikainfluenssarokotteen ottaja saattaa sairastua lievästi, Tässä järjestyksessä suomalaisia rokotetaan, Britannia aloitti massiivisen H1N1-rokotusohjelman, MTV3: Arkkiatri moittii sikainfluenssarokotteen vastustajia, Äidin ottama sikainfluenssarokote suojaa myös vastasyntynyttä, Obama julisti hätätilan sikainfluenssan takia, Nuori suomalainen nainen kuoli sikainfluenssaan, Sikainfluenssaepidemia kiihtyy pohjoisessa, Potilas voi kieltäytyä rokottamattoman lääkärin hoidosta ja Puska: Rokotus turvallinen myös raskaana oleville. Iltasanomat: Pekka Puska: Suomessa yli 100 kuolee sikainfluenssaan.

Vaihtoehtomedian juttuja: Infowars ---> Obama Declares H1N1 Flu ‘National Emergency’, Obama’s H1N1 Emergency Declaration: Is Martial Law Unfolding?, President Obama declares national emergency over swine flu pandemic, but why?, Another Government “Emergency”, Obama’s H1N1 national emergency declaration could invoke FEMA response to pandemic, Obama’s “National Emergency” Violates the Constitution, Swine Flu Scam Reaches New Heights With Obama’s Emergency Declaration, Government May Block Websites During Pandemic, Ron Paul Questions Why Obama Daughters Haven’t Taken Swine Flu Vaccine, What’s Behind the False Flag Flu Emergency?, Obama Administration Launches Deceptive Swine Flu Propaganda Blitz ja The Goal of Every H1N1 Swine Flu Vaccine: Immunotoxicity, Neurotoxicity and Sterility.

LaRouche PAC: Obama to Doctors -- Support Death Bill or Take a 21% Pay Cut, Another Cut in H1N1 Vaccine Availability Announced, Obamacare Bills Falter in Both Houses, Britain's Global Euthanasia Directorate Operates Inside the U.S. Government, Obama Declares H1N1 Emergency ja The Breakdown of H1N1 Vaccination: Big Swiss Drugmaker's Delays Deals Another Blow.

"Suomen Talousdemokraattinen Puolue" -blogi: Obama on julistanut kansallisen hätätilan.

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi: Obama julisti kansallisen hätätilan sikainfluenssan vuoksi, Massachusettsin osavaltio löi läpi lain joka toisi poikkeustilan (martial law) sikainfluenssaepidemian johdosta ja USA:ssa lapsille suunnattu sikainfluenssarokotemainos.

Rokotusinfo -sivusto.

Sikainfluenssa.biz -blogi.

2 comments:

Hope said...

Blogisi on täynnä loistavaa NWO vastaista tekstiä! Syvä kumarrus siis kuuluu teille :)

Osaat muutenkin kirjoittaa todella hyvin. Tätä on jotenkin niin helppo lukea...

Oikein asiapitoinen juttu taas tärkeästä aiheesta.

Kirjoitin myös omalle blogilleni sikainfluenssa & rokote aiheesta sillä se nyt on aika keskeisessä roolissa.

On kerrassaan outoa miten ihmiset eivät tiedä että se rokote voi olla vaarallinen... kyllä ihmiset on niin lampaita kun uskoo kaiken mitä ilta lehdissä sanotaan ja mitä lääkeyhtiöt kertovat! Surullista!

Mika said...

Kiitos Hope! Pyrin jatkamaan ja edelleen kehittymään samalla tiellä. Niin paljon kirjoitettavaa ja esille tuotavaa olisi, mutta aika ja resurssit ovat välillä rajoittamassa. Elämässä olisi ja on niin paljon muutakin kuin vain vastustaa NWO -agendaa, kuten Alex Joneskin on tuonut esille.

Mieluiten sitä keskittyisi elämässään oleellisiin ihmiskuntaa, ympäristöä ja itseään kehittäviin asioihin ilman pakkoa ja tarvetta olla huolissaan pahoista eliittiagendoista. Mutta minkäs teet: Tämä aika vaatii myös pahuuden olemuksen havaitsemista ja torjumista osana kaikkea arkea!

Hyvä siis, että sinunkin kaltaisia kirjoittajia on tarjoamassa näkemyksiään; meitä kaikkia tosiaan tarvitaan! Olisi hyvä saada koko ajan lisää ihmisiä kirjoittamaan ja puhumaan näistä asioista mahdollisimman monesta näkökulmasta.