Sunday, September 20, 2009

Vakava varoitustietopaketti: Sikainfluenssapandemia, rokotuskamppanja ja Brittiläisen imperiumin eugeniikka!

Käyn tässä läpi monia lähteitä käyttämällä tämän hetken hälyyttävimmän fasistivaaran, joka velloo maailmalla agendojen kärkipäässä osana länsimaailman oligarkkieliitin NWO -projektia. Kyseessä on erityisesti sikainfluenssapandemia ja siihen liittyvä globaali rokotuskamppanja. Aivan aluksi laitan esille valtavirtamedian näkökulmaa, joka on paljolti yhtäkuin tuota NWO -agendaa tukevaa rivikansalaisia harhauttavaa propagandaa ---> Hesarin juttuja: Sikainfluenssa pani kättelyn pannaan pääkaupunkiseudun kirkoissa, Enemmistö sikainfluenssaan kuolleista nuoria aikuisia, WHO: Sikainfluenssa syrjäyttänyt muut influenssavirukset, Alle kolmevuotiaat pois sikainfluenssan riskiryhmästä, WHO:n Chan sanoo sikainfluenssan leviävän uskomattoman nopeasti, Sikainfluenssa vähentää ortodoksiperinteeseen liittyvää suutelua, Tehohoitopaikat loppuvat kesken, jos H1N1-epidemia iskee lähiviikkoina, Rekkakuski kuoli sikainfluenssaan kesken ajon, Kiina kehitti tehorokotteen sikainfluenssaa vastaan, Espoolaisessa päiväkodissa on todettu sikavirusepidemia, Sikainfluenssaepidemiaa epäillään varuskunnissa Imatralla ja Raaseporissa, Uudenmaan prikaati eristetty sikainfluenssaepidemian vuoksi, Sikainfluenssarokotteen odottelu ahdistaa ja turhauttaa USA:ssa, Ranskalaisjärjestön mukaan sikainfluenssaa on kerrottua enemmän, WHO: Koulujen sulkeminen voi padota sikainfluenssaa, Sikainfluenssarokote huolestuttaa odottavia äitejä – THL rauhoittelee, Takseilla on oikeus kieltäytyä sikainfluenssa-asiakkaasta, Sairaalan työntekijöillä sikainfluenssaa Tampereella, Suomi varautunut pandemioihin paremmin kuin koskaan, Sikainfluenssarokotetta testataan yli 300 lapseen, Sikainfluenssarokotteen ensiksi saavat valitsee valtioneuvosto, Sikainfluenssarokotus ensiksi terveydenhuollon henkilöstölle ja Rikkaat maat lahjoittavat H1N1-rokotteita (Eli oligarkkieliitti "lahjoittaa"!!).

Tässä vaiheessa meidän on ymmärrettävä pohjustukseksi tarkastella kokonaisuutta sekä rakenteellisesti että ajallisesti. Katsoa sen takia myös pinnan alle ja yhdistää tämän tarkastelumetodin avulla kokonaisuus näkyväksi kuvaksi ja johdonmukaiseksi prosessiksi. Huomaamme, että asioilla on yhteys toisiinsa ja mikään ei ole tapahtunut suunnittelematta sattumanvaraisesti erillään kokonaisuudesta. Tätä tarkoitusta varten on lähdettävä tutkimaan NWO -oligarkkieliitin toimintaa, ajattelua ja henkilöstöä osana kokonaisuutta eli selvennettävä Brittiläisen imperiumin olemusta toiminnan ja ajatusmallien yleisellä tasolla havaitsemalla näennäisesti erillään olevien osasten liittyminen ko. agendan ykseyteen.

Erinomaisin vastaani tullut analyysi ja yhteenveto tässä mielessä on Lyndon LaRouchen porukoissa vaikuttavan historioitsija Anton Chaitkingin tutkimustyö, joka on nimenomaan keskittynyt terveydenhuollon olemukseen etenkin Britanniassa ja nyt Yhdysvalloissakin. Hänen tutkimukseensa ei kuitenkaan liity tämä sikainfluenssatapaus sinänsä. Antonin (Tony) tutkimus on äskettäin julkaistu monessa paikassa LaRouchen julkaisuissa ja ne ovat nämä: Executive Intelligence Review; LaRouche Show arkistosta: Are You Going To Let Prince Charles Kill You in Order To Save British Banks? Sitten LaRouche PAC -sivustolta: OTC Interview with Anton Chaitkin: the British Monarchy & Euthanasia ja The British Monarchy Caught in a Death Scheme.

Käyn tämän sisällön nyt suomennettuna läpi kohta kohdalta, koska se on erittäin tärkeää kokonaisuuden hahmottamisen kannalta liittyen lopulta myös tähän sikainfluenssaan ja sen rokotuskamppanjaan, mutta laajemminkin tähän NWO -agendaan (Talous, sodat, valtapolitiikka, terrorismi jne.). Opimme tämän analyysin kautta havaitsemaan Brittiläisen imperiumin toimintamenetelmiä paljon paremmin kuin aikaisemmin. Lähteenä siis nuo yllä linkitetyt sisällöt:

Tällä vuosikymmenellä Britanniassa on ollut kehitteillä ja jo toimeenpantunakin eutanasiaohjelma, josta ovat olleet päävastuussa maan monarkia, maan entinen pääministeri Tony Blair verkostoineen ja heidän apunaan olleet virkamiehet, joista pääpukarina Simon Stevens. Eutanasiaohjelman pääpiirteet ovat nämä; etsitään ja kartoitetaan ihmisiä, jotka sopivat tähän pakotettuun eutanasiaan. Kriteereinä ihmisten haalimisessa ovat mm. kroonisesti ja kuolettavasti sairaat, vanhukset joilla eliniänodote on lyhyt ja muut heikon hoito-hyötysuhteen omaavat; vammaiset... Eutanasia tapahtuu käytännössä huumaamalla potilas ensin voimakkailla morfiini- tms. annoksilla ja sitten näännyttämällä tämä neste- ja ravintohukkaan, mistä seuraa nopea kuolema. Tätä eutanasiaa varten on muutettu kuolintodistussääntöjä niin, että on helpompi väärentää kuolinsyy luonnolliseksi, vaikka on tapahtunut käytännössä murha. Havaitsemme, että natsi-Saksassa tappo-ohjelma alkoi juuri tällä tavalla ennen keskitysleirejä!

Aluksi tätä eutanasiaohjelmaa laitettiin kokeiluun Liverpoolissa ns. Liverpool Care Pathway -proseduurin puitteissa Marie Curie Hospice -organiaatiossa (Valtion rahoittama hyväntekeväisyysjärjestö, huh) vuosina 2003 - 2004, jolloin päävastuussa sen aikaansaamiseksi oli Tony Blairin hallitus ja hänen silloinen terveydenhuollon neuvonantaja, tuo Simon Stevens. Sitten tätä menetelmää on pyritty levittämään maan koko terveydenhuoltojärjestelmään ja tämä on tullut tärkeäksi nimenomaan talousromahduksen alettua vuonna 2008. Sen takia terveydenhuollosta on haluttu säästää miljardeja (Tavoite n. 32 miljardia puntaa per vuosi) ja sillä on perusteltu tekosyynä tätä eutanasiaohjelmaa ---> Saadaan "hyödyttömiä syöjiä" pois päiviltä mm. kuormittamasta terveydenhuoltoa, mikä aiheuttaa säästöjä.

Alkuperäinen eutanasiaideologian suunnittelu- ja toteuttamistaho on ollut nimenomaan Brittiläisen imperiumin pahuudenpesä eli brittimonarkia. Ideologian alkulähteenä onkin paljastunut 1800 -luvun lopun brittimonarkia, jossa ideologiaa alkoi todenteolla ajamaan kuningas Edward VII valtaan päästyään 1901 ja ideologian tyyssijaksi kehitettiin King Edward's Hospital Fund for London -rahasto / organisaatio. Tämä rahasto eutanasiaideologioineen on toiminut koko ajan siitä lähtien ja viime vuonna se on saanut uuden nimen; lyhyesti King's Fund. Sen presidenttinä on toiminut vuodesta 1986 lähtien prinssi Charles. Hän on ollut myös tuon Marie Curie Hospice -organisaation päänä vuodesta 2000.

Uusi eutanasiaohjelma sai tuulta alleen juuri tuon talousromahduksen alettua viime vuonna ja siksi tuo King's Fund ja Marie Curie Hospice -organisaatio yhdistettiin ja tämän kaksoissysteemin johtoon pestattiin Steve Dewar ja mottona "develop the contribution of both organizations to the further improvement of end-of-life services across the U.K.". Pian perään Britannian kansallinen terveydenhuoltosysteemi julisti näiden mukaisen strategian NHS -strategiayksikön puitteissa. Tässä kokonaisuudessa on toiminut tuo Liverpool Care Pathway -proseduuri. Aivan viime aikoina tämä systeemi on saanut ihmisten keskuudessa aikaan protestiaallon, kun tohtori Clive Seale on tehnyt paljastustutkimuksen tästä ja ollut mm. Daily Telegraph -lehdessä sen tiimoilta!

Eräs tärkeä henkilö tässä systeemissä on ollut myös Tom Hughes-Hallett, joka on tuon Marie Curie Hospice -organisaation johtava virkamies. Hän on myös tuon King's Fundin toiminnassa johtavassa asemassa ja hän on johtajana external Implementation Advisory Board -lautakunnassa saattamassa aikaan Britanniassa kansallisella tasolla End of Life Care Strategy -strategiaa, johon on juurikin piilotettu tuo eutanasiaohjelma. Hughes-Hallett on myös Lontoon cityn eräs oligarkkipankkiiri ja osa siis ko. paljon puhuttua eliittiä ja tässä tulee ilmi juuri se, kuinka näissä organisaatioissa on kyseessä tiimityöskentely ihmiskuntaa vastaan oligarkkien hyväksi ensisijaisella koostumuksella: brittimonarkia ja Lontoon oligarkkieliitti apunaan USA:n Wall Streetin oligarkkieliitti.

Hughes-Hallett on kirjoittanut tänä vuonna ensimmäisessä ko. eutanasiasysteemin vuositiedotteessa: "We're trying to change the way this country thinks about and responds to the idea of death. We're trying to change the way the medical and social care professions think about and respond to death. We're trying to change the way end of life care services are commissioned.". Lisäksi tähän talousromahdukseen liittyen hän on kirjoittanut; "One thing that has changed quickly, and unexpectedly, is the financial climate. For this financial year and the next, the NHS has new money for this strategy. After that things are much less certain....". Lontoon cityn oligarkit ja brittimonarkia ovat siis nyt hädissään yrittämässä implementoida tätä eutanasiaohjelmaa ko. säästösyistä ---> Hyvä tekosyy natsieugeniikalle!

Kriittinen vaihe tässä eutanasiaohjelmassa on tänä vuonna ollut se, että se on tarkoitus saattaa toimintaan myös Yhdysvalloissa samoista säästösyistä ja perimmäisenä taka-ajatuksena tuo 1800 -luvulta asti eliitin märkänä unena elänyt eutanasiaideologia ja rotupuhtaustavoite. Siksi tuo pääpukari Simon Stevens lähti Yhdysvaltoihin tätä tarkoitusta varten Tony Blairin jätettyä Britannian pääministerin tehtävät vuonna 2007. Tony Blair on kuitenkin ollut nyt koko ajan myös Barack Obaman taustalla ns. piiloneuvonantajana vaalimassa Brittiläisen imperiumin eli Lontoon cityn oligarkkieliitin ja brittimonarkian etuja. Simon Stevens on kuitenkin ollut se pääoperatiivi saadakseen aikaan Barack Obaman hallinnon ajaman terveydenhuoltojärjestelmän reformin Yhdysvaltoihin. Siksi Stevens on nyt ollut Minnesotassa majaansa pitävän suuren sairasvakuutusyhtiön (UnitedHealth) varapresidenttinä, josta käsin hän ohjaa ja tuputtaa tätä eutanasiaohjelmaa istutettavaksi Yhdysvaltoihin. Tässä on hyvä esimerkki brittiagentin vieraalla maalla tapahtuvasta rikollisesta toiminnasta!

Wall Streetin eliitti mielihyvin auttaa ja painostaa tässä ja Barack Obaman hallinnon behavioristiset neuvonantajat (Larry Summers, Peter Orszag, Rahm ja Ezekiel Emanuel jne.) toimivat aktiivisesti tavoitteen saavuttamiseksi. LaRouche PAC:n Anton Chaitkin oli itse asiassa pääkasvo siinä, kun hän kovisteli aikaisemmin kesällä juuri Ezekiel Emanuelia tästä USA:n terveydenhuollon lakiuudistuksesta ja syytti sitä kopioksi Hitlerin T4 -ohjelmasta. Siinä nähdäänkin hyvin paljon yhtäläisyyksiä ja tässä on Youtube -video tuosta Chaitkingin ja Emanuelin kohtaamisesta.

Meidän täytyy nyt muistaa sekin, että Hitlerin Kolmas valtakunta oli juuri Brittiläisen imperiumin (Pääpukarit: brittimonarkia sekä Lontoon cityn ja Wall Streetin oligarkkieliitti) aikaansaannosta ja osa heidän suunnitelmallista maailmanhallitusstrategiaa eli NWO:a, joka meni kuitenkin silloin pieleen. Nyt on uusi yritys Barack Obaman hallinnon avulla!

Kuten nyt huomaatte: tämä terveydenhuoltoprosessi on osa laajaa pahuudenpesäsuunnitelmaa, joka on elänyt jo parisen sataa vuotta ja sen keskuspaikka on juuri Brittiläinen imperiumi! Tässä on nyt huomattava juuri se, että tässä vaiheessa ainoastaan Yhdysvaltain rivikansalaiset ovat laajassa mitassa alkaneet havaitsemaan tämän salajuonisatanismin ja sen sytyttämänä ryhtyneet kansannousuun. Itse asiassa toiseen amerikkalaiseen vallankumoukseen. He ovat havainneet myös ne monet muut seikat (tarkoituksella aikaansaatu talousromahdus, tekaistut terrorismiuhat, murhat omia kansalaisia kohtaan eli WTC -iskut jne.) tässä kokonaisuudessa, jotka toimivat juuri tätä samaa reittiä; alkulähteenä brittimonarkia ja Lontoon cityn oligarkkieliitti ja sitten apunaan Wall Streetin oligarkkieliitti ja lopulta kätyrit USA:n kongressissa ja presidentin hallinnossa.

On huomioitava myös se, että tämä monipolvinen systeemi ja prosessi ei koske pelkästään Britanniaa ja Yhdysvaltoja, vaan koko länsimaailmaa ja jopa Suomea. Venäjänkin hallinto saattaa olla mukana juonessa, koska eilen havaitsin Russia Today kanavalla uutisesta Venäjänkin ryhtyvän laajaan sikainfluenssarokotuskamppanjaan...? On syytä siis olla tarkkana ja alkaa havainnoimaan täälläkin mm. sairaanhuollon ominaisuuksia ja tilaa sekä erityisesti täälläkin ensi kuussa alkavaa rokotuskamppanjaa! Olemme jo nähneet, kuinka mm. Bilderberg -ryhmän kautta on kulkenut lännen oligarkkieliitin vaikutteita juuri Suomenkin hallinnon piiriin viimeksi Jyrki Kataisen ja Matti Vanhasen tuomina. Aikaisempina vuosina mm. Jorma Ollila ja Martti Ahtisaari ovat olleet ahkeria ko. ryhmän toiminnassa. Pahuuden ilmentymät ovat jo tulleet niin paljon esille tässä tutkimustyössäni, että Suomen hallinto ei pääse kuiville syyllisyydestään oligarkkisatanismiin! Miettikääpä vain näitä viimeaikaisia vaalirahoitussotkujakin.

Miten tätä yllä olevaa kokonaiskuvaesitystä voidaan sitten käyttää hyväksi tarkasteltaessa tämän vuoden sikainfluenssapandemiaa ja siihen kaavailtua rokotuskamppanjaa?! Katsotaanpa sitä varten aktiivisimmin näiden parissa tutkintaa tehneiden NWO:n vastaisten aktivistien kirjoituksia. Englantilainen David Icke ja Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin pitäjä saavat tässä pääosan: Ensin D. Icken viimeisin kirjoitus (A Strengthened Virus And A Police State) ja siitä muutamia suoria lainauksia:

"I have known throughout the years that I have been warning about the global fascist agenda that what we are about to see was inevitable.

"You can always see the big picture in its component parts and I have kept a close eye on a council building in the last few weeks called the Westridge Centre, just down the road from me on the Isle of Wight in England."

"What a coincidence that they should choose this time to establish a 'Disaster Recovery Centre' with a strict deadline for completion, but, of course, it is not a coincidence at all. A similar centre had been established in every county of the UK. Sources at the Isle of Wight's only airport with a tarmac runway are also reporting a sudden increase in military activity going too and fro in helicopters."

"Researchers say that the flu strain can be traced to the work of Dr Jeffrey Taubenberger and a team of geneticists and microbiologists at the US Army Institute of Pathology at Ft. Detrick, Maryland, who used supercomputers to map, or 'reverse-engineer', the flu strain that killed tens of millions in 1918.

It is claimed that this virus was then given to the drug giant, Novartis, in Basel, Switzerland, which was once a component part of the Nazi pharmaceutical cartel, I G Farben. It was Farben that ran the concentration camp at Auschwitz and the company was fundamental to the Nazi war machine."

"In short, the elite families behind the swine flu conspiracy, notably the Rothschilds and the Rockefellers, are not going to get what they want as things are at present. They know that and so the plan is to change 'as things are'."

"These deeply sick people plan to increase the strength of the 'swine flu' virus to impose their self-fulfilling 'prophecy' about casualties and dramatically increase the fear that is designed to break the resistance of the population to accepting the vaccine for themselves and their families."

"The World Health Organization, a Rothschild-Rockefeller creation, has insisted that the vaccine contain live 'swine flu' virus, and it is highly likely that this will spread the disease through the very vaccinations that are supposed - supposed - to protect people from it."

"This can be done by direct inoculation of the virus and through a phenomenon known as 'shedding' when the virus passes through the vaccine recipient via faeces, urine, saliva and mucous membranes and onto other people. Oral polio vaccine was withdrawn in the US because of this very problem, but it is still used in so-called developing countries."

"As I have been stressing for years, the same families, led by the Rothschilds and the Rockefellers, created and control the World Health Organization, the Centers for Disease Control and the Food and Drug Administration (and their equivalent around the world), and the pharmaceutical cartel, or Big Pharma. These bodies may appear to be unconnected, but they are all on the same team answering to the same masters."

"Executives from drug giants Baxter International, Novartis and GlaxoSmithKline sat on the World Health Organization's vaccine advisory board that recommended mass vaccinations in July. They all move as one unit."

"Baxter International of Illinois was exposed in February for contaminating vaccine materials with live bird flu virus sent to 18 locations. The virus was supplied by the World Health Organization and was mixed with seasonal flu viruses to produce a potentially deadly combination.

This 'mistake' - yeah, right - was only discovered when a laboratory in the Czech Republic tested the concoction on ferrets and they all died."

"Now tens of billions of public dollars, pounds and euros are being handed to sinister corporations like Baxter International and Novartis to mass vaccinate the global population. No matter what the economic situation there is never a shortage of money when the agenda is involved, be it for wars of mass slaughter or vaccination programmes of mass slaughter. Killing people is big business - ask the weapons producers."

"Austrian journalist Jane Bürgermeister has filed criminal charges with the FBI against the World Health Organization, United Nations, Barack Obama, a Rockefeller, a Rothschild, and others, after she uncovered a plot to cull the population with the 'swine flu' vaccine."

"Novartis and Baxter International applied for patents for this vaccine long before the engineered 'outbreak' in Mexico in April. Novartis made its provisional patent application in 2005 and it was approved in February this year. Baxter International applied for its patent in August 2008 and it came through in March, just before the virus was released in Mexico to start the whole thing rolling."

"The sequence is this: patent the vaccine; release the laboratory-created 'swine flu' virus in Mexico; use the controlled and pathetic media to cause panic in the population over 'deadly' swine flu; tell the World Health Organization to declare a pandemic and demand vaccination for the entire human race; spread a strengthened virus in the vaccine and through other means to cause terror and hysteria to ensure that people line up for their jab of live virus. Oh yes, and get governments to give you blanket immunity from prosecution for the effects of your vaccine."

"Drug companies would not coldly set out to kill and maim vast numbers of people? What?? That's their job. They have been doing it year after year since Big Pharma was created by John D Rockefeller, an asset of the Rothschild dynasty."

"Fear and gullibility - babes-in-arms syndrome, as I call it - will ensure that enormous numbers of unquestioning dupes race to the vaccine centres in the coming weeks and months. But the world is a lot wiser to what is going on that it was five, ten or twenty years ago and there are now very large numbers of people who can see through the lies.This is where the police state comes in and the plan is to make the vaccine compulsory. We are already moving fast in that direction and what is now emerging in American states like Massachusetts is the blueprint for everywhere."

"The Massachusetts Senate has passed the flu pandemic bill S 2028 that imposes a state of fascism whenever the governor decides to do so in the wake of a flu pandemic - like, you know, the one they plan to engineer. The bill authorises the state health commissioner, law enforcement, and medical personnel to:

* Vaccinate the population

* Enter private property with no warrants

* Quarantine people against their will

* Arrest without a warrant anyone a police officer deems has violated an isolation or quarantine order


* Jail or fine at the rate of $1,000 a day anyone in such violation

Similar isolation orders are being implemented in Florida, Washington, Iowa and North Carolina. The rest will follow and the same is planned all over the world - if we stand for it."

"An internal French government document has come to light detailing covert plans to vaccinate everyone in France without exception starting on September 28th and continuing until January. The document is dated August 21st and is signed by Rosaylne Batchelot-Narquin, the French Health Minister, and Brice Hortefeux, the French Minister of Interior and Overseas Territories.

It has been sent to the heads of the country's 'defence zones', law enforcement and regional health authorities. Some of its main points are:

* Medical personnel, medical students and medical army personnel can be compelled to administer vaccines or face penalties

* 'Vaccination centers' to be established in 'secure facilities' in every region and no medical establishments will be involved, nor any general practitioners

* Schoolchildren to be vaccinated at school by special mobile pandemic vaccination teams

* The public are not to be 'informed' until the end of September

Similar documents will be circulating in all 194 member states of the World Health Organization because all this is centrally coordinated."

"Documents and statements that have emerged over the years make it clear that the Illuminati cabal and their bloodline families want to dramatically reduce the global population to perhaps as low as 500 million - more than six billion fewer than at present.

The 'elite' families behind the mass 'swine flu' vaccinations are the origin of the 'master race' eugenics movement with Adolf Hitler their most high-profile advocate. The Rockfeller family, who are Rothschild subordinates, financed Hitler's 'race purity' expert, Ernst Rudin, at the Kaiser Wilhelm Institute in Munich, and many other leading eugenicists."

"Rudin was president of the International Federation of Eugenic Organizations and a global figure in the eugenics movement which advocated - still advocates - the removal of 'inferior' people through segregation, sterilisation and extermination to create a 'better' or 'master' race."

"The population cullers are the driving force behind the swine flu vaccination programme. The President's Council of Advisors on Science and Technology in the United States warned this week that swine flu was a 'threat to our nation', estimated that 90,000 could die, and said everyone must be vaccinated.

This Council of Advisors is chaired by John P Holdren, the director of the White House Office of Science and Technology. Holdren co-wrote a book in 1977, called Ecoscience, that details proposals to mass sterilise the population by medicating food and the water supply and to impose a regime of forced abortion, government seizure of children born out of wedlock and mandatory bodily implants designed to prevent pregnancy."

"The plan is to introduce compulsory vaccination and they are moving there step by step with the announcement this week that it will be mandatory for all military personnel starting in October."

"Public resistance to compulsory vaccination makes even more sense of the story I revealed in 2008 about how designated police officers in each county of the United Kingdom were preparing for a 'coming war' and mass public protests in the streets. I have no doubt that a war is on the agenda, too, at some point, but it is clear that this preparation also involves the public reaction to compulsory vaccinations. This, in turn, connects with the establishment of 'Disaster Recovery Centres' in each county.

One of these designated 'prepare for war' police officers told his friend (who contacted me) that they were preparing for the military to be on the streets with the police to deal with mass protests."

"The Pentagon has recently asked Congress for clearance to post nearly 400,000 military personnel throughout the United States in the event of an 'emergency' and 'major disaster' under the control of US Northern Command, or 'NorthCom'."

"In truth, large numbers of these troops will not even be American. The military has been amassing an army of foreign troops to patrol the streets of America in the knowledge that many American soldiers will be reluctant to fire on their own people.

NorthCom is the domestic military operation created as a Problem-Reaction-Solution after 9/11 to 'protect' the 'homeland' from 'terrorists' (We the People). NorthCom is also responsible for 'theatre security cooperation' with Canada and Mexico. These people love their Orwellian language.

General Victor Renuart, the head of NorthCom, has produced plans for the miltary to work with FEMA, the Illuminati's truly evil Federal Emergency Management Agency, in the event of a major swine flu outbreak and is awaiting approval from Bush and Obama 'Defense' Secretary, Robert Gates. It will, of course, be granted.

Renuart gave public testimony in March, a month before the 'swine flu' outbreak in Mexico, that NorthCom had prepared for a flu outbreak originating in Mexico. He said NorthCom was focused on 'developing and improving procedures to respond to potentially catastrophic events such as pandemic influenza outbreak ...' Was he a prophet? No, he knew what was coming.".

Tuosta lainausviidakosta havaitaan nyt mm. seuraavaa verrattuna alussa esittämääni kokonaiskuvaan eugeniikan ja terveydenhuollon olemuksesta Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Brittiläisen imperiumin eliitti koostuu siis keskeisimmin brittimonarkiasta sekä Lontoon cityn ja Wall Streetin oligarkkieliitistä. Huomaamme David Icken kirjoituksesta, että tämä oligarkkieliitti koostuu siis mm. Rockefellerin ja Rothschildin suvuista (Arviot esittävät n. reilua 10 muutakin sukua ja lisäksi George Soroksen kaltaisia "yksinäisiä susia"). Heidän hallussaan on siis kuvatulla tavalla ollut lääketeollisuuskin ja he olivat osallisina jo myös natsi-Saksan eutanasiaohjelmassa ja lopulta keskitysleirituhoamisissa pankkiensa, korporaatioidensa ja finanssiohjelmiensa avulla.

He ovat nyt siis osallisina tässä nykyisessä eutanasiaohjelmassa yllä kuvatulla tavalla ja osa sitä on myös tämä sikainfluenssapandemia ja siihen kuuluva rokotuskamppanja. Yllä kuvatut terveydenhuoltoreformit, tämä pandemia rokotuksineen ja poliisivaltiotyrannian pystyttäminen ovat saman agendan eri osia ja niiden on tarkoitus tukea toinen toisiaan saavutettaessa näiden natsien vallanhalu- sekä eutanasia- ja rotu-unelmia. Koko systeemi on näin heidän korporaatioidensa ja organisaatioidensa avulla institutionalisoitu yhtenäiseksi NWO -agendaprojektiksi ja sen havaitseminen sekä kyseenalaistaminen on ollut tähän mennessä mahdotonta ja juuri kukaan yksittäisiä aktivisteja lukuun ottamatta ei ole sitä edes tiennyt olevan olemassa saati kyennyt tajuamaan / hyväksymään sitä edes todisteita nähdessään.

Nyt tilanne on dramaattisesti muuttumassa ja tämän ilmiön johtava keskus on tässä vaiheessa Yhdysvaltain kansalaisten valveutunut kansannousumentaliteetti. Tilanteiden kiristyessä ja tyrannian tullessa yhä selvemmin iholle on tämän mentaliteetin leviäminen täällä Euroopassakin odotettavissa. Meidän on myös muistettava taloustilanteen kestämättömyys tässä vaiheessa osana peliä. Yllätyksiäkin voi tulla; Oligarkkieliitin false-flag -iskuja on uumoiltu ---> Ehkä jopa ydinaseisku... Kaikki pelin osat näyttävät joka tapauksessa keskittyvän huipentumaan juuri lokakuussa; talousromahduksen kriittinen piste 30.9., rokotuskamppanjan vyörytys ensi kuun alusta, terveydenhuoltoreformien runnominen läpi, false-falg iskujen uhan kasvu jne.

Laitan vielä muutamia muita lähteitä ---> Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogista uusimmat sikainfluenssaa ja rokotuskamppanjaa koskevat merkinnät: Ensimmäinen erä influenssarokotteita suomeen, David Icke varoittaa sikainfluenssarokotteista ja Virkavaltaa valmistellaan USA:ssa pakkorokotuksiin.

Ko. blogin teksteistä löytyvä infosivusto http://www.rokotusinfo.fi/ on erinomainen koko ajan päivittyvä tietopaketti sikainfluenssasta ja sen rokotuskamppanjasta.

Äskettäinen hurja esilletulo ja varoitus ko. rokotuskamppanjasta on siis ollut erään USA:n armeijan sotilaan video ja tässä se on Youtube -sivustoversiona.

Alex Jones Channel: Dr. Russell Blay Lock on Alex Jones Tv 1/8:Vaccines Link to Brain Disorder?; A B C D E F G H. Paul Watson on The Alex Jones Show 1/2:Police & Military Train To Intern Swine Flu Vaccine Refusniks: A B. The Alex Jones Show 1/4:Alex Takes Swine Flu Calls: A B C D. Wayne Madsen on Alex Jones Tv 2/2:Swine Flu Conference in D.C. Update: A B.

Infowars: Soldier, Former State Trooper Speak Out On Forced Vaccinations, Police and Military Train To Intern Swine Flu Vaccine Refusniks, Climate Change Agenda: It’s All About Eugenics and Depopulation, State Says Forced Injections, Quarantines For “Rapidly Spreading Germ,” But Not Swine Flu, Social Utility: How Much Are Grandpa and Grandma Worth? ja Ten Swine Flu Lies Told by the Mainstream Media.

Loppulauseena totean todistusaineiston olevan joka tapauksessa niin raskauttava yllä kuvatun skenarion paljastamalla tavalla, että on syytä epäillä vahvasti tähän sikainfluenssaan ja sen rokotuskamppanjaan piilotettua vihollisuutta ihmiskuntaa kohtaan. Siksi suosittelen näillä tiedoilla tarkasti välttämään rokotuksen ottamista! Siitä on pyrittävä kieltäytymään pakotettaessakin! Kokonaisuutta tarkasteltaessa sama vihollisuus ihmiskuntaa kohtaan havaitaan koko länsimaisessa poliittistaloudellisessa systeemissä sekä ilmapiirissä ja sen perusteella on nyt alettava ottamaan esimerkkiä Yhdysvaltojen kansannousumentaliteetista ja ryhdyttävä vastustamaan NWO -agendan ilmenemismuotoja huolellisesti ja johdonmukaisesti!

On pyrittävä lopulta siihen, että hyviä agendoja saadaan tilalle ja asianosaiset rikolliset saatetaan asiaan kuuluvalla tavalla toivon mukaan onnistuneen vallankumouksen ja huolellisen tutkinnan jälkeen tuomittavaksi, vaikka kyseessä olisi jopa brittimonarkian telkeäminen vankilaan ja sen myötä monarkian loppuminen Euroopasta!

No comments: