Friday, September 18, 2009

NWO:n vastaisen taistelulaulun virallinen musiikkivideo: Muse - Uprising

Nyt on viimein löytynyt virallinen musiikkivideo tähän NWO:n vastaiseen taistelulauluun: Muse - Uprising! Olen nyt tutkinut ko. videon läpi ja kerron tässä sen sisällöstä. Ne jotka haluavat ensin katsoa itse videon ilman minun tulkintaani siitä tehkööt sen nyt tuon linkin kautta ennen kuin lukevat tämän tekstini :)

Aluksi on todettava se merkillinen seikka, että Muse on päästetty niin paljon valtavirtamediaan promotoimaan tätä biisiä, vaikka sen sisällössä on kyseessä valtavirtamediaakin välillisesti kritisoiva elementti. Muse on viime aikoina esittänyt biisiä mm. Yhdysvalloissa MTV:n VMA -musiikkivideopalkintogaalassa näyttävästi. Biisin suosio on myös alkanut näyttämään heti alkumetreillä siltä, että siitä on tulossa etenkin juuri Yhdysvalloissa bändin uran ylivoimaisesti isoin hitti - Itse asiassa tähän mennessä ainoa kunnollinen sellainen siellä. Tämä on merkittävä huomio myös, kun muistamme Yhdysvalloissa olevan menossa kansannousun NWO -agandaa vastaan. Tämän taistelulaulun suosio saattaakin siis myös täällä Euroopassa toimia yllättävän paljon kansan lisäherättäjänä lähiaikoina ja olla siten siinä tehokkaampikin kuin 10 Alex Jonesia ja Lyndon LaRouchea yhteensä!! Erittäin suurella mielenkiinnolla seuraan tilannetta.

Nyt tuohon videoon. Laitoin suoran linkin Youtube -sivustolle, jotta siellä olevat kommentit tulevat myös mukaan esille. Se on tärkeää tassä maailman tilanteessa, koska se ilmentää osaltaan reaaliaikaista kulttuuriantropologiaa olosuhteiden arvioinnissa. Linkitin videon nyt myös siihen edelliseen Muse -merkintääni, mutta säilytin siellä myös sen ääniraitalinkin tuosta ym. syystä; paljon mielenkiintoisia Youtube -kommentteja. Itse video on osoittautunut taiteellisesti ja sisällöllisesti erittäin korkealaatuiseksi ja sisältö tosiaan on kuin triljoona tonnia painava täsmäase NWO -eliitin sydämeen! Biisin sanoitus ja video ovat siten toimivasti yhtä kokonaisuutta. Käyn videon sisällön nyt läpi kohtaus kohtaukselta:

Kokonaisuudessaan miljöö on videossa tuhoutunut / autioitunut kaupunki, jossa yön pimeys vielä lisää tummaa kohtalon tuntua NWO -agendan tehtyä ko. tuhon. Pääelementit: Pienet muovinuket esittävät NWO -agendan kourissa olleita rivikansalaisia. Jättiläismäiset teddykarhuhahmot esittävät ko. NWO -oligarkkieliittiä. Musen kaverit ovat videossa rivikansalaisten puolella olevia esitaistelijoita. Tärkeä elementti on heti videon alussa sytytetty ja palamisessaan etenevä paksu sytytyslanka keskellä ko. kaupunkimiljöötä ja se kuvaa rivikansalaisten keskuudessa tapahtuvaa heräämistä ja vastarinnan nousua NWO -agendaa vastaan. Se on videossa yhtäkuin kansannousun symboli!

Ensimmäisissä kohtauksissa tuon sytytyslangan palaessa tulee esille mainostaulu, jossa on ensimmäisen kerran esillä teddykarhuhahmo silmät ristittynä ja taulussa lukee "Building For The Future!". Tämä kuvaa sitä, kuinka olemme sokeasti (ristityt silmät) luottaneet "tulevaisuuden rakentamiseen" tietämättä NWO -agendasta teddykarhujen eli oligarkkieliitin ohjailussa ja kuinka se "rakentaminen" on itse asiassa ollut enemmänkin tuhoamista ko. oligarkkipahuuden takia. Rakentamisen päätavoite on ollut "tulevaisuudessa" NWO:n täydellistyminen maailmanhallitukseksi ja oligarkkieliitti on halunnut pitää meidät siitä mahdollisimman paljon tietämättöminä. Teddykarhu kuvaa tässä alkuoletuksenomaisesti hahmollaan myös sitä, kuinka olemme uskoneet teddykarhumaisen ihaniin ihanteisiin ja poliittistaloudellisiin hahmoihin - ideologioihin, vaikka niiden sisälle on ollut piilotettu paha NWO -agenda. Eihän teddykarhu nyt voi olla paha. Sitten videon lopulla ne paljastavat pedon torahampaansa.

Sitten tulee ensin kohtaus leirinuotiolla Musen jammaillessa sen äärellä mikrofonin kanssa ja sen jälkeen näytetään matkailuperävaunua erään muovinuken seuraillessa vieressä. Matkailuvaunuun syttyy valot ja Musen kaverit ovat siellä sisällä. Tämä kuvaa nähdäkseni sitä, kuinka eräät ovat alkaneet ottamaan johtavaa asemaa rivikansalaisten keskuudessa NWO -agendan vastustamisessa ja esilletuomisessa; tiedottavat "leirinuotioiltaan" NWO -tietoutta ja alkavat "kammioissaan" valaistumaan tilanteeseen ja alkavat jakaa ko. valoa lähiympäristöönsä ihmisille. Bändi kuvastaa sitä ja on symboli Alex Joneseille ja Lyndon LaRoucheille. Leirinuotiolla kehitellään suunnitelmia ja luodaan yhteishenkeä; "We must unify".

Seuraavana merkittävässä kohtauksessa nähdään puskutraktorin peittämistoimia ja peittämiskohteena on jättiläisteddykarhu. Kyseessä on tuon ko. "rakentamisen" luonne peittää nämä oligarkkipääpirut eli teddykarhut näkyvistä, jolloin NWO -agenda toimisi juuri niin kuin olen tässä blogissa paljastanut ja analysoinut. Eliitti ohjailee lankoja taustalla kulisseissa ja haluaa pitää oikeat toimensa piilossa meiltä rivikansalaisilta.

Musen kaverit liikkuvat kaupunkinäkymässä lava-autolla sytytyslangan edelleen palaessa ja näkymissä havaitaan mm. ikkunakyltti: "Going out of business". Kurjuus on siis lisääntynyt rivikansalaisten keskuudessa NWO -agenda takia, mutta herääminen ja vastutus oikeaa vihollista (oligarkkieliitti) vastaan on nousemassa ---> Lanka palaa! Muse näyttää lava-autolla liikkuessaan ko. kansannousun johtamisen mallia ja esimerkkiä ottaa homma hanskaan eliitiltä.

Sytytyslanka saavuttaa viimeisenä tuon matkailuperävaunun, jossa Muse soittaa. Vaunun sisälle syttyy ilotulitusmainen valoshow bändin yhä soittaessa. Tämä kuvaa sitä, kuinka kansan parissa syntynyt herääminen ja vastustus muodostuu lopulta euforiseksi kansannousumentaliteetiksi ja johtajahahmot (vaunun sisällä) saavat siitä itsekin lisää pontta olla osa syntynyttä vallankumousta; "Wir Sind Das Volk!!". Yhdessä kohtauksessa nähdään myös lentävä lintu, joka kuvaa ihmissielun vangitsemattomuutta ja oligarkkieliitti ei sitä voi siis tehdä ---> Eliitin toimet vajoavat hiekkaan, kun he yrittävät kahlita mielisairaasti luontoa - Ihmisluontoa.

Seuraavassa kohtauksessa näytetään tv-kaupan ikkunaa täynnä tv-ruutuja. Ruuduissa nähdään kokoelma näitä teddykarhuhahmoja. Kokonaisuus kuvaa sitä, kuinka valtavirtamedia on näiden teddykarhujen eli oligarkkieliitin omistuksessa ja ohjailussa erittäin paljon. Noissa ruuduissa nähdään myös yksittäisiä ko. eliitin kansanhallintakeinoja symbolisesti; väkivalta ja sota (Yksi teddykarhu ampuu aseella) ja huumeet sekä lääketeollisuus (Yksi teddykarhu mainostaa lääkekapseleita lääkärin asussa). Yhdessä ruudussa lukee myös "carnivore"; Aivan ---> Ko. "teddykarhut" ovat tosiaankin "petoeläimiä"! Seuraavassa kohtauksessa Musen Matthew Bellamy sitten hajottaakin kitaralla ko. näyteikkunan, joka merkitsee ko. valtavirtamedian tuomitsemista NWO -propagandakoneeksi ja se on ajettava alas eliitin käsistä. Siihen mediaan ei voi luottaa! Huomautan tässä itse, että valtavirtamedia ei tarkoita pelkästään tv- ja radiomaailmaa, vaan myös koulutussysteemiä, jossa NWO -propaganda elää aivan yhtä härskisti.

Seuraavat kohtaukset näyttävät sitten sen, mitä tapahtuisi ja / tai toivotaan tapahtuvan lähitulevaisuudessa: Näemme valtavan kasan roviolla poltossa olevia teddykarhuja. Tässä toivotaan sitä, että tämä oligarkkieliitti eliminoidaan pois vaikuttamasta asioihin. Näemme, että tätä roviopolttoa seuraamassa olevat rivikansalaiset eli ne muovinuket alkavat sulaa, ainakin lähellä roviota olevat. Se kuvaa sitä, kuinka meidän rivikansalaisten NWO:n vastainen kansannousu ei ole tietenkään vailla riskejä. Oheistuhoa saattaa meillekin tulla ja se on hyväksyttävä; "We should never be afraid to die"!

Syy oheistuhoon on tietenkin osaltaan se, että oligarkkieliitti pyrkii vastaamaan takaisin meidän vastustukseen ja ajamaan agendaansa joka tapauksessa. Sitä kuvastaakin seuraava kohtaus, jossa nämä jättiläisteddykarhuhahmot ponnahtavat maasta piilostansa esille valmiina taistoon. Erityisen tärkeä huomio on tällöin tuleva esille ---> Ahdistettuina ja puolustautumaan pakotettuina ko. eliitti alkaa paljastamaan itseään ja agendaansa yhä enemmän ja tästä olen itsekin jo puhunut! Taistelussa meitä rivikansalaisia vastaan tämä oligarkkieliitti laittaisi itsensäkin alttiiksi tuholle ja sitä kuvaakin sitten videon lopussa se, kuinka sen ilotulituksen ja roviotulen (Eli kansannousun) vallitessa nämä teddykarhuriiviöt lopulta kaatuvat pois, vaikka ehtivät tehdä vielä lisää tuhoa (Symbolisesti kaataa pari siltaa ja muuta rakennetta) sitä ennen. Loppukuvana on kaatunut teddykarhu. HURRAA!!

Lopuksi on todettava, että olipas huikea video! Se ei ole niin suoraa ja avointa kritiikkiä kuin olisi aluksi kuvitellut. Sen sijaan kaikki tapahtuu metaforina ja symboleita käyttämällä, mikä on tässä erinomainen ratkaisu. Suhteellisen vähäeleisillä elementeillä tilanteiden ja asioiden sisältö on saatu erittäin painavaksi, tarkaksi ja tehokkaasti vaikuttavaksi. Tämä symboliikka on tietenkin aika sekavaa niille, jotka eivät ollenkaan tiedä, mistä on kyse. Mutta jo hajulla olevat saavat jo melko nopeasti otteen sisällöstä ja hämmästyvät lopulta sen vilpittömyydestä ja tarkkanäköisyydestä. Videossa on myös rehellisyyttä: Kansannousua ei kuvata pelkästään iloiseksi juhlaksi, vaan se voi olla myös äärimmäisen vaarallista ja hankalaa. Se pitää huomioida, mutta sen ei pidä antaa lannistaa ja estää tärkeissä paikoissa... Täytyy vielä erikseen kiittää Musen kavereita, kun he ovat näin rohkeasti ottaneet osaa ajan henkeen!

No comments: