Tuesday, December 15, 2009

Hyökkäys Silvio Berlusconia vastaan varoituksena Euroopan johtajille olla irtaantumatta NWO -projektista

Italian pääministeri Silvio Berlusconi joutui äskettäin hyökkäyksen kohteeksi Milanossa, kun valtavirtamedian uutisten mukaan (Hesarin juttu) mieleltään järkkynyt mies (Massimo Tartaglia) heitti häntä kirkon pienoismallilla kasvoihin lähietäisyydeltä aiheuttaen vakavia vammoja.

Kuinkas ollakaan, niin LaRouche PAC ja Lyndon LaRouche havaitsivat tässä lisää Brittiläisen imperiumin taholta tulevaa pahuutta. Katsotaanpa tarkemmin ja sitten tämän väitteen olemus selkeneekin aivan loogiseen ja ymmärrettävään muotoon. Tässä LaRouche PAC -jutut aiheesta ja muutama lainaus niistä: Berlusconi Injured In Manchurian Candidate Attack ja Who Pulled Berlusconi's Security? --->

"Massimo Tartaglia, the deranged individual who attacked Berlusconi, is a non-paid activist of the WWF and has been for ten years in psychiatric treatment. The evening before the assault, he participated to a WWF chapter meeting, his father told journalists. Tartaglia confessed that his act had political motivations."

"Immediately after the assault, a Facebook webpage was created in praise of Tartaglia, collecting in a short time 20,000 endorsements. Apparently, this group calls itself the "Tartaglia Brigades"."

"As we reported earlier, last week the British Empire's Economist and the Financial Times relaunched their campaign to oust Berlusconi, especially using a trial in Milan in which a Mafia killer made allegations against Berlusconi. British zombies in Italy, such as the media owned by financier Carlo De Benedetti and his allies, have carried out British orders to portray Berlusconi as the new Hitler and promoted a "colored revolution." This is the environment which activated the "Manchurian Candidate" zombie who attacked Berlusconi.

The Italian LaRouche movement in Italy, Movisol, has issued a statement exposing the British attempt to overthrow the Italian government because of 1) Economic Minister Giulio Tremonti's campaign for financial reorganization and extinction of the toxic debt; 2) Italy's steps towards energy security and independence through nuclear energy and deals with Russia.
"


"Lyndon LaRouche immediately demanded: "Who pulled Berlusconi's security? A Prime Minister of a major nation, and he does not have the security to protect him from a known threat? Who pulled the strings on Berlusconi's security? Was it the British Monarchy?"

LaRouche added: "My personal question on this is, where was the Prime Minister's security on this incident? Was his security withdrawn in order to set him up? It sounds like a dirty trick by somebody. I'm not an admirer of Berlusconi, but after all, he is a Prime Minister. And you don't subject a Prime Minister to a withdrawal of security, in present times, unless you are a dirty guy behind the scenes. Did some British influence set up Berlusconi to be hit by this guy, a known freak?"
"


"LaRouche added that this is directly related to the threats and blackmail that the British and the Nazi WWF are deploying at the ongoing Copenhagen Climate Summit, to try to impose their depopulation policies globally, and national sovereignty be damned. It's meant as a message to anyone who tries to buck their policies.

Behind the entire climate change and population reduction apparatus—from the Optimum Population Trust, to the Global Footprint Network, to Tony Blair's The Climate Group—stand the British Monarchy and Prince Philip's WWF. And we know what that means. "The WWF is itself a morally criminal organization," LaRouche stated. "Prince Philip is an evil man, and the WWF is an evil organization—that's already established. People who cooperate with the WWF and its policies are evil people. There's no moral difference today between the policies of the WWF, President Obama, and Adolf Hitler. People may not like it—but that's a fact. The panda has a moustache too. Put the moustache on Prince Philip.
".


Huomaamme heti alkuun, kuinka saatamme helposti tällaisen uutisen kohdatessamme ajatella: "Siitäs sai mokoma kapitalistipiru!". Täytyy myöntää, että en minäkään Berlusconia yhtään ihaile. Nuo Lyndonin arviot kuitenkin palauttavat meidät maan pinnalle ja ne osoittavat sen, että pitää osata ajatella paljon laajemmin ja pidemmälle kuin miltä ensin ko. asia näyttää tai tuntuu. Tämä pätee aivan erityisesti kaikkeen valtavirtamediassa nykyään tarjottuun materiaaliin poliittisten ja taloudellisten uutisten suhteen. Täytyy olla ymmärrystä ja havaintoja nykymaailmamme tilanteesta osana oligarkkieliitin syvästi pahaa ja häikäilemätöntä maailmanhallitusprojektia!

Berlusconin tapauksessa on siis kyse nähtävästi siitä, että ensinnäkin Italiaa haluttiin näpäyttää Brittiläisen imperiumin toimesta, koska Italian hallinnossa valtiovarainministeri Giulio Tremonti on pyrkinyt eroon ko. oligarkkieliitin aikeista mm. ottamalla oppeja paljon juuri Lyndon LaRouchelta. Samalla Kööpenhaminan ilmastokokouksen eliittiagendan läpimenoa halutaan tehostaa tällä teolla, jotta se näkyisi muillekin Euroopan johtajille ja päättäjille uhkailuna olla erkanemasta eliitin ohjaamasta linjasta ja tavoitteesta. Näin siis myös Suomenkin kohdalla esim. ympäristöministeri Paula Lehtomäkeä Kööpenhaminan suhteen ja talouden suhteen Jyrki Kataistakin pidetään ruodussa mm. väkivallan uhalla pelottelemalla. Eivät he kenties tiedä tilanteen koko taustaa, mutta tällaisella valovoimaiseen johtajaan suuntautuneella iskulla on kuitenkin taipumusta aiheuttaa joka tapauksessa varovaisuutta muidenkin johtajien piiriin, joka ilmenee mm. pelokkuutena ja haluttomuutena poiketa yleisestä konsensuksesta ja siitä "joukkopsykoosista". Tämä Berlusconi-välikohtaus on juuri tällainen psykologinen manipulaatio Brittiläiseltä imperiumilta koko Euroopalle ja se kertoo omaa kieltään mokoman imperiumin saastaisuudesta: "Älä poikkea NWO -linjasta tai tulee jotain painavaa / metallista päin pläsiä!".

Tämä antaa puolestaan aihetta pessimismiin: Onko edes olemassa yhtään sellaista johtajaa ja päättäjää, joka uskaltaisi ja edes osaisi pistää hanttiin toden teolla tälle oligarkki-imperiumille?! Vaikka kuolemalla ja kidutuksella uhattaisiin! Tyrmistyneenä täytyy todeta, että Euroopassa ei ole sellaista todellista johtajuutta ja osaamista, joka olisi perustavaa laatua oleva uhka ja vaihtoehto NWO -eliitille. Ainoa konkretisoitu vastalause NWO:lle ilmenee lähinnä vain vaihtoehtomediassa ja pieninä pilkahduksina esim. Yhdysvalloissa.

Tällainen blogikirjoittelu ja vaihtoehtomedian kaikki aktivismi NWO -prosessia vastaan on kuitenkin hedelmällistä pohjaa muutoksen ja riittävän vastalauseen rakentamiseen ja jossakin vaiheessa ilmestyy sitten riittävästi poliittista repertuaaria, sisältöä, valveutumista ja tahtoa, joka vallankumouksellisesti ymmärtää ja sisäistää maailman tilanteen erityislaadun tässä ajassamme. Valitettavasti sitä ennen laajojen ihmismassojen (johtajat mukaan luettuna) kohtalona lienee joutua kokemaan oligarkkipahuus kantapään kautta, ennen kuin ko. vallankumous tapahtuu ajattelussa ja yhteiskuntaelämässä riittävän syvällisellä ja kaiken kattavalla poliittistaloudellisfilosofissosiaalisella ulottuvuudella...

Niin se psykologia toimii; riittävän ison pahuuden havaitseminen ja torjunta sekä riittävän syvälle kulttuuriin ja ihmisten alitajuntaiseen kokonaisolemiseen istutettu ehdollistuminen havaita maailmaa ei purkaudu uuden paremman maailmankuvan käyttämiseen hetkessä, vaan se vaatii valtaviin eksistentiaalisiin muutoksiin joutumista ja valmiutta kyseenalaistaa siinä jopa suorastaan koko aikaisempi oleminen ja ajattelu monien seikkojen suhteen. Kukapa NWO -agendoista aikaisemmin tietämätön esim. osaisi hetkessä sisäistää vaikkapa sitä, että WWF (World Wildlife Fund) ei ole kiva luonnonsuojelujärjestö, vaan se kätkee sisälleen Britannian prinssi Philipin ja Hollannin prinssi "natsi" Bernhardin eugeniikka- ja fasistiagendoja. Tällaista kyseenalaistamista ja sitten tuomitsemista tarvittaessa sekä lopulta parantamista maailma tarvitsee, mutta sen kehittyminen uuden Renessanssin laukaisevaksi maailmankuvaksi ja kehityslinjaksi vienee aikaa vielä tovin...

7 comments:

Lars Osterman said...

hmm..tässä hieman toisenlainen tulkinta tapahtuneesta.

Smoking Mirrors blogin isäntä "les visible" katsoo että se on nyt alkanut - lopputaistelu ihmiskunnan vapaudesta on siis alkanut. Kenkä Bushia kohti oli tavallaan alkusoitto ja tämä kirkko Berlusconin kasvoille oli jatkoa..ja tästä kaikki kiihtyy kunnes ihmiskunta poistaa loiset maapallon organismista.

http://www.thetruthseeker.co.uk/link.asp?ID=11805&URL=http://smokingmirrors.blogspot.com/2009/12/to-know-end-from-beginning.html

Hope said...

Tahtoisin jälleen peräänkuuluttaa sitä että vaikka kaikki ihmiset tietäisivät mitä täällä tapahtuu ja kaikki eliitin juoniin osallisena olleet joutuisivat maksamaan tekemistä virheistään. Tämä tapahtuisi hetken päästä uudestaan. Vika on järjestestelmässämme joka kannustaa kaikkeen epäinhimillisseen käyttäytymiseen (menestyksellä).

tästi viimeisin merkintänikin kertoo

Mika said...

Kiitokset Lars ja Hope kommenteistanne!

Lars, Tuossa Berlusconin vastaisessa hyökkäyksessä on toki myös tuota piirrettä, joka ilmentää nykykapitalismin ja laajemminkin länsimaiden nykytilan vastaisuutta. Asioilla on siis monta puolta ja se tekeekin niistä vaikeita hahmottaa.

Mielelläni näkisin itsekin, että Berlusconin kaltaiset poliitikot poistuisivat areenalta kokonaan, mutta samaan hengenvetoon toivon, etteivät tällaiset hyökkäykset eliminoi samalla oikeasti hyvien poliittisten ideoiden esilletuloa uusien hyökkäysten ja kaaoksen pelossa. Anti-berlusconilaisten oikeasti hyvien poliitikkojen on rohkeasti tultava esille aikamme vaarallisuudesta huolimatta!

Hope, olet kyllä aivan oikeassa, että tämä nykyinen länsimainen järjestelmä on monelta osin jo lähtökohtaisesti vikoja ja ongelmia aiheuttava ja se on ilmennyt kiihtyvään ja pahenevaan tahtiin viimeisen 10 vuoden aikana.

Olen havainnut mm. juuri tämän: Oikeisto vs. vasemmisto -jaottelun ideana on vain asettaa meidät rivi-ihmiset tappelemaan turhaan toisiaan vastaan ko. jaottelun puitteissa, vaikka oikeasti on olemassa vain jaottelu alaluokka (Me rivikansalaiset) vs. yläluokka (Oligarkkieliitti hännystelijöineen).

Eli nykyinen poliittinen järjestelmä sisältää ainekset eliitin ikuiselle kontrollille ja vallalle, jos tuudittaudumme sen alle tuollaisiin keinotekoisiin rakenteisiin.

Sitä paitsi äärimmillään tuo oikeisto vs. vasemmisto -jaottelu tuotti meille viime vuosisadalla sekä fasismin että kommunismin, jotka ovat lopulta vain yhtä ja samaa tyranniaa ja pahuutta ihmisyyttä vastaan. NWO sisältää nykyprojektissaan elementtejä kummastakin; natsi-Saksa ja Neuvostoliitto sekä Maon Kiina olivat vain testejä tätä nykytilannetta varten.

Meidän ns. alaluokan onkin siis nyt hylättävä tuo keinotekoinen oikeisto vs. vasemmisto -jako ja yhdistyttävä samaksi voimaksi yläluokkaa vastaan! Sillä tavalla tämän NWO:n kaataminen lähtee käyntiin!

cherry said...

Törmäsin ensimmäistä kertaa blogiisi ja on ilo huomata, että täältä löytyy muitakin suomenkielisiä heränneitä.

Haluaisin kommentoida pohdintaasi, jossa kysyt onko olemassa sellaisia johtajia, jotka eivät halua kumarrella näitä paholaisen kätyreitä. On olemassa, mutta valitettavasti kristitystä Euroopasta niitä tuskin löytyy. Mielestäni suurin syy hiljaiseen myöntymiseen johtajien taholta johtuu heidän kristitystä taustastaan. Heillä ei ole käsitystä islamista, Jumalasta eikä näin ollen mitään suurempaa voimaa, joka tukisi heitä heidän kritisoinnissaan ja eriävissä mielipiteissään. Toivottavasti muun maailman maiden edustajat nostavat päänsä Jumalan nimessä. Valitettavasti luulen, että joudumme todistamaan murhenäytelmää.

Mika said...

Kiitos cherry kommentistasi ja tervetuloa tämänkin blogin lukijaksi! Tämä tosin ei ole pelkästään NWO -juttuihin keskittynyt blogi, kuten olet varmaan huomannut.

Niin, Eurooppa taitaa olla syvimmällä NWO -eliitin ehdollistamassa eksistentiaalisessa suossa koko maailman mittakaavassa... Vaikea sanoa, kuinka lopulta siitä suosta noustaan, mutta yritän omalta osaltani jatkossa pohtia sitäkin. Minunkin arvioissani valitettavasti näyttää siltä, että ennen suosta poispääsyä joudumme sinne vielä yhä syvemmälle...

En ole kuitenkaan vakuuttunut uskonnon / uskontojen sinänsä olevan hyvä osa ratkaisua oli sitten kyse islamista, kristillisyydestä, katolilaisuudesta tai mistä tahansa muusta ryhmästä - lahkolaisuudesta, joille on ollut luonteenomaista rakenteellinen osallisuus tyrannisiin poliittisiin ideologioihin ja käytäntöihin tai olla itse kuin tyrannia. Siksi olen hyvin skeptinen, kriittinen ja tuomitseva nykyuskontojen olemuksien suhteen.

Henkisyys ja sielu ovat kuitenkin hyvin tärkeä osa parannettaessa oligarkkieliitin saastuttamaa maailmaa, joten on kiinnitettävä huomiota länsimaailman huonolaatuiseen maallistumiseen siinä mielessä. Sielujen toimintakyky on palautettava kattavaksi ja elinvoimaiseksi osaksi yhteiskuntien oikeanlaatuista kehittämistä!

cherry said...

Ehkä syy skeptisyyteesi uskontojen suhteen löytyy seuraavasta linkistä: http://www.wakeupproject.com/VList.asp?Series=1

The Arrivals on erilainen versio maailman tilasta. Mikäli olet kiinnostunut näkemään toisenlaisen näkökulman, suosittelen lämpimästi katsomaan tämän sarjan loppuun asti pala palalta. Esitetyt asiat ovat hämmästyttäviä.

Yhdyn mielipiteeseesi, että nykyuskonnot ovat huonossa jamassa islam mukaan lukien. Se on hyvin valitettavaa. Tavallisia ihmisiä hyväksikäytetään häikäilemättä. Mutta toivokaamme parasta.

Mika said...

Kiitos linkistä cherry! Tutustutaanpa. Avattuani silmät näkemään maailmaa valtavirtamedian ulkopuolelle, on tosiaan hämmästyttävän paljon asioita hämmästyttävällä tavalla tullut ilmi ja lisää varmasti avautuu eteen...