Thursday, January 28, 2010

Afganistanin sota ja NWO -projekti: Huomioita Suomen mukanaolosta

Jatkan vielä tässä kirjoituksessa kahden edellisen NWO -kritiikkipakettini linjalla eli otan aiheen ja sen tiimoilta tällä kertaa yhden valtavirtamedian jutun sekä siitä runsaasti lukijakommentteja. Omat kommenttini ovat tuttuun tyyliin värillisellä fontilla. Aiheena siis Afganistanin sota ja sitä kautta laajemminkin NATO sekä länsieliitin luomat ja ylläpitämät sodat.

Valtavirtamedia ---> Hesarin juttu: Suomen Afganistan-joukkojen vahvuus nousee 195:een

"...kuten Ilkka Kanerva ulkoasianvaliokunnan jäsenenä vakuutti taannoin YLEn A-Talk ohjelmassa -- johon ulkoministeri Stubb pyydettiin mutta ei tullut. Se on niin kätevää vierittää katteettomien lupausten antaminen henkilöille joiden ei tarvitse kantaa niistä vastuuta. Näin se etenee suomalainen kolonialismi maailmalla. Rauhanturvaamista, pah." ---> Niinpä ja tässä on Aleksander Stubbiin liittyen Lars Ostermanin kirjoitus (Stubb ja Chatham House), joka kertoo osaltaan sen, miten Suomenkin poliitikot etenkin juuri Stubbin ja Kokoomuksen johdolla ovat osa NWO -suunnitelmaa ja ihmiskunnan vastaisia juonia.


"Tuota sotaa ei normaalikonsteilla voiteta. Taas mielistellään natoa ja tehdään turhaan ruumiita. Kaikki kotiin ja heti." ---> NATOn "mielistely" kuuluu osana NWO -projektissa olemiseen.

"Suomi tukee Afganistanissa Karzai korruptiohallintoa, joka vetää omaan taskuihinsa kansalle tarkoitetut jälleenrakennusrahat. Karzai on erotettava ja tilalle asetettava YK:n hallinto, jos tähän ei pysytä niin sitten pois suomalaiset koko maasta." ---> Tässä kommentoija on sen verran pihalla, että YK on jo osa NWO -suunnitelmaa ja saatiin aikaan Toisen maailmansodan avulla. Turha on siis vedota YK:n muka autuaaksi tekevään olemukseen. Sitä se ei ole, vaan on lännen oligarkkieliitin eräs käsikassara!

"Mutta mitä muuta voi odottaa amerikan nuoleskelijoilta, Kataiselta, Häkämieheltä ja Stubbilta." ---> Tarkemmin sanottuna he ovat Brittiläisen imperiumin nuoleskelijoita, jossa USA on mukana vastoin perustuslakiaan.

" "Suomen osallistumista EU:n poliisioperaatioon lisätään ja näitä resursseja pyritään osaltaan kohdentamaan Pohjois-Afganistaniin."

Hyvin on propaganda uponnut: Koko sota on USA:n ylläpitämä (ja aloitettukin vain siksi että päästään sotimaan venäläisten kanssa, siis suurvaltapolitiikkaa) eikä EU:lla ole siellä mitään tekemistä.

Suomen liittyminen NATOon on jo tältä osin toteutunut, samoissa riveissä taistellaan (ja kuollaan) ja kätevästi asiaa ei ole kansalta kysytty lainkaan. Kansaa (siis sotilaita) toki tapetaan, niinkuin sodissa aina, mutta sehän ei hallintoa ole koskaan kiinnostanut kuin resurssiongelmana.

Kyse on siis USA:n sotatoimista ja siellä on Suomikin mukana, koska halutaan miellyttää jenkkejä joka asiassa.

Kysykääpä että kuka on se, joka Afganistanin sotatoimista päättää ja johtaa?

Eipä taida löytyä Euroopan puolelta yhtään, vaan Pentagonista.
" ---> Pentagon toki on ko. sodan käytännön suunnittelija, mutta globaali suurvaltapolitiikka on alunperin ohjattu ja suunniteltu paljolti Brittiläisen imperiumin pakeilta eli lännen oligarkkieliitin käskystä. Syynä on ollut mm. tämä Lars Ostermaninkin huomioima seikka: USA ja Nato varmistavat huumeiden saannin Afganistanista.

"Kokoomuksen Stubb ja Häkämies ovat nostaneet kriisinhallintarahoituksen 150 miljoonaan euroon vuodessa ja näin Afganistanin kokonaisrahoituksen 400 miljoonaan vuodessa. Nyt kun Suomi lähettää lisää sotilaita ja rahoitustakin ohjataan pohjoisille alueille Afganistaniin, riittääkö 400 miljoonaa vai onko rahamäärää korotettu? Miksi rahasta ei puhuttu mitään?

Entä riskit. USA:n armeijan kenraali McCaffrey on laskenut, että Obaman uusi Afganistan-strategia lisätä sotilaiden määrää lisää kuolleiden ja haavoittuneiden sotilaiden määrää keskimäärin noin 40 % kuukaudessa. Viimeksi kun Stubb ja Häkämies lähettivät lisäsotilaita vaalitarkkailijoiksi Afganistaniin 5 suomalaista haavottui. Se tarkoittaa McCaffreyn mukaan, että saamme varautua keskimäärin 7-8 kuolleeseen ja/tai haavoittuneseen suomalaiseen kuukaudessa vuoden 2011 loppuun saakka.

Pahin visio on siis 24x8=192 kuollutta/haavoittunutta eli koko porukka! Täytyy tietysti ymmärtää, että tämä on pahin skenaario, mutta sekin on otettava huomioon. Miksi riskeistä ei puhuttu mitään?


Fokus?. Mitä suomalaiset lisäsotilaat siellä Afganistanissa tekevät ja mikä on se syy, että suomalaisia sotilaita pitää lisätä. Onko tehtävä vaikeutunut, ovatko USA ja NATO menettäneet otettaan, onko lisää sotatoimia odotettavissa,tai lisää talibanien iskuja. Mitä? Miksi tilanteesta ja fokuksesta ei puhuttu mitään?
" ---> Fokus on ollut hyvin paljon NWO -projektin sokaisema ja itse asiassa USA ja NATO olisivat olleet myös menettämässä asemaansa Afganistanissa, mistä kertoo tämä Sorcha Faal -sivuston uusin juttu: Obama Tells Putin US Will Surrender To Afghan Taliban. Mielenkiintoista! On turha odottaa, että meidän hallituksemme ja etenkin Stubb tai Häkämies kertoisi Afganistanista totuutta muuten kuin omia tarkoitusperiään palvellen vahvasti muunneltuna!

"Päättäjillä tuntuu olevan ylimalkaan kovin huono käsitys siitä, miksi Afganistanissa oikein ollaan.

Vihreiden Pekka Haavisto sanoi televisiossa, että Suomi ON VASTUUSSA Afganistanin tapahtumista. Mikään johtopäätös ei voi olla kauempana totuudesta.

Suomalaisilla EI OLE minkäänlaista vastuuta tai velvoitteita Afganistanissa, eikä juuri muuallakaan maailmassa. Suomi voi osallistua YK:n, EU:n tai jopa Naton rauhanturvaamisoperaatioihin, mutta ne ovat yksittäisiä päätöksiä. Nämä ratkaisut eivätkä todellakaan ole - eivätkä saa olla - esimerkkejä jostain vastuusta.

Tämä sama vastuu -kysymys nousee esiin myös kehitysavun motiivina, joten sanottakoon selvästi, että suomalaiset eivät ole vastuussa yhdenkään muun kansallisen valtion kuin Suomen asioista.

Tämä muuttuu vasta kun maailmanhallitus perustetaan ja kansalliset rajat puretaan, mihin voi mennä muutama vuosi aikaa.
" ---> Poliitikkojen puheet "vastuusta" ovat joko sitä hyväuskoista hölmöyttä tai katalaa suunnitelmallisuutta valehdellen populistisia ja propagandistisia lausuntoja NWO -suunnitelman piikkiin! Ja kommentoijalla onkin hauska provosoiva poitti; Eliitti yrittää osaltaan syöttää meille tuota maailmanhallitusta muka ikuisen rauhan tuovana järjestelmänä. Paskat!

"Kokoomus sai tahtonsa läpi lisäsotilaista. 50 sotilasta lisää 120:een on kokoomusmatematikan mukaan 195. Rauhanpresidentti Halonen antoi perään ja sai siviilikriisinhallintaa lisää sekä lisää kehitysapua Afganistaniin. Hukkaan menevät nämä rahat, niin kuin vankilasekoilusta on nähty.

Valitettavasti meillä on selkärangaton presidentti, joka ei uskalla panna vastaan kokoomuspojille.

Ja kun kansainvälinen sotaretki on kyseessä niin kustannuksista ei kysellä. No, säästetään terveydenhoito- ja sosiaalimenoista.
" ---> Niinpä, kansalaisten hyvinvointi on kätevä laittaa tämänkin varjolla alasajoon niinkuin se ei olisi jo ennestäänkin täysin tarpeettomasti alasajettavana tahallaan tehdyn laman takia. Voi helvetti!!

"Haavisto on politiikan pudokas, jolle löytyi kansaivälisiä työtehtäviä. Hän tuli myös suoraan NATO:n palkkalistoilta, josta hän ajautui Stubb-Ahtisaari leiriin uuden avoimen ulkopuolen luottomieheksi.

Mikä on suurvallalle halvin tapa saada vastahankainen valtio liittolaiseksi, ja sitoa se oman aseteollisuuden asiakkaaksi? No sehän on selvää: Vaikuttamalla valikoiduin, nimeltä mainitsemattomin keinoin sellaisiin politikoihin, joihin voidaan vaikuttaa.

Lähempänä sijaitseva suurvalta osaa aika hyvin merkata näitä henkilöitä, jotka ovat muuttuneet heille epämieluisiksi, ja sama taas päinvastoin. Muistakaa sitä riemua, joka revittiin Halosen "ei saa kutsua" aiheesta. Tosin hänen kohdallaan se johtui selkeästi YK puheesta, jossa hän asemoi Suomen kansainvälisen oikeuden ja YK:n tukijaksi Irakin sodan sijaan.
" ---> Korruptio ja lobbaaminen on ollut viime aikoina hyvin keskeinen Illuminatieliitin keino saada leiriinsä ja käyttöönäs juoksupojikseen kaikenlaisia päättäjiä. Sitten monia heistä aivopestään eliitin salakerhoissa (Bilderberg -ryhmä, Trilateraalinen komissio, Rooman klubi jne.) uuden uljaan maailman rakentamiseen, jossa eliitti määrää ja kansat vikisee tuskissaan! Riippuen siitä, kuinka paljon Venäjä on osallisena tai olematta osallisena NWO -piireihin, niin toki se merkkaileekin kaikenmaailman Stubbit ja muut oman arvionsa mukaan...

"Haitin Yhdysvallat on miehittänyt jo neljä kertaa ja pitkään Yhdysvallat on oikeastaan omistanut Haitin. Kaikki on mennyt Yhdysvaltojen tahdon mukaan ja viimeinen "siviilioperaatio" oli velkaannuttaa maa niin, että sen oma talous luhistui täydellisesti ja mm. maatalous ajettiin konkurssiin.

Onko Haiti nyt se näyteikkuna, jollaiseksi myös Afganistan halutaan muuttaa?

Somaliankin jenkit onnistuivat jo raunioittamaan. Pakistankin olisi hyvä kohde yhden valtion saatttamiseksi täydelliseen markkinaliberalismiin, liberalismiin, jossa ei veroja tunneta.
" ---> Oligarkkieliitin intresseihin kuuluu mm. se, että ym. taloudellisten ja sotilaallisten kikkojen avulla NWO -suunnitelmaan kuulumattomat tai siihen pakottamalla kaavaillut alueet voidaan näin alistaa muokattaviksi oligarkkieliitin tahdon mukaan. Aina se ei silti ole onnistunut ja saavuttamattomia alueita onkin edelleen länsieliitin näkökulmasta katsottuna; kuten Iran ja Pohjois-Korea ja Venäjä. USA on ollut etenkin näissä sotaoperaatioissa se selkeä toimeenpaneva voima, mutta ei päätä yksin asioista, vaan mainitsemaani tapaan on osa laajaa Illuminatiperhettä, jota mm. Brittiläiseksi imperiumiksikin sanotaan.

"Valtio-opin alkeissa minulle opetettiin yliopistossa aikoinaan että on ikivanha retorinen kikka puhua jostain "Suomen edusta". Mitään sellaista ei ole olemassa, on vain joukko ihmisiä joilla on usein aivan erilaiset intressit. Ne jotka puhuvat "Suomen edusta" tarkoittavat tällä vain oman suppean ryhmänsä etuja. Kyllä minäkin olisin "koalitiossa" ja menossa Natoon jos minulla olisi suurta varallisuutta. Nato on VAIN ja AINOASTAAN kapitalismin maailmanlaajuinen miliisi enkä ymmärrä miksi persaukisten tarvitsisi uhrata lapsiaan jonkun Shlomo Weinbergein pääomien turvaamiseksi?" ---> Se "oma suppea ryhmänsä" on se Illuminati eli oligarkkieliitti ja monarkioista etenkin brittimonarikia. Heh, hyvin sanottu: NATO tosiaankin on vain kapitalismin globaali miliisi! Ja niin; onhan siinä Illuminatissa tosiaan aika paljon noita "Shlomoja".

"Kyllä tulee suomalaisille veronmaksajille kalliiksi ja veriseksi Haloskan ja Vanhasen kutsukorttit valkoiseen taloon, isohammas Stubin visiitti Hilarin luokse ja Häkämiehen naapurien solvausreissu Pentagoniin. Tässä leikissä ei pajoa suomalaisen sotilaan henki ja veromaksajien verotaakka paina että nämä pellet pääsevät poseeraaman jenkkijohtajien kanssa samaan kuvaan." ---> Narsistinen aivovamma on monella tosiaan tätä luokkaa!

"Viime kesänä vielä vakuuteltiin että "lisäys joukkoihin on ainoastaan VAALIEN AJAKSI"
...nytkö mukana jenkkien 'saatanallisessa sodassa', joka aloitettiin 'Mainilan Laukauksilla' = Räjäyttämällä WTC-tornit Syyskuun 11. purkuräjähteillä, nano-termiitillä? ...Hienoa!!!!!
Study: Scientists Discover Active Thermitic Material in WTC Dust:

http://stj911.org/press_releases/ActiveT hermiticMaterial.html
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/http://nwo.11syyskuu.net/
http://www.ae911truth.org/" ---> Hyvä pointti muistuttaa tästäkin!

"Toden totta. Suomi näyttää olevan rauhanturvaamisesta eläkkeellä. Kyse on nimittäin sodasta, osallistumisesta hyökkäyssotaan ja miehitykseen.

Nämä ajat ovat häpeäksi vanhoille, aidoille rauhanturvaajille.
" ---> Niinpä, monenlaiset muutkin ihmiset ja ihmisryhmät joutuvat häpeämään jopa ihmisyyttä itseään, kun sen piirissä on niin rajusti mieleltään vammautuneita johtajia ja päättäjiä eliittinsä kera!

"Kun tilannetta katsoo vielä siltä kantilta että mitä hyöytä siitä on meille.

1. Jos tilanteen rauhoittaminen onnistuu 5 - 10 vuodessa, niin siellä on demokraattinen vakaa hallitus. Hip hurraa, ja hyöty Suomelle oli ???

2. Jos tilannetta ei onnistuta rauhoittamaan 5 - 10 vuodessa niin tulemme sieltä kotiin ja rahat ovat menneet kankkulan kaivoon.

3. Jos tilanne menee totaalisesti käteen siellä niin meille tuodaan sinkkiarkkuja kotiin ja maksamamme rahat menevät kankkulan kaivoon.

4. Jos joku vastapuolen iso kiho päättää antaa Suomelle opetuksen, niin meillä posahtaa jossain Helsingissä sellainen paukku että Myyrmanni oli pikkujuttu.

Aika vähissä nuo onnistumisen riemut verrattuna siihen mitä epäonnistuminen voi tuoda tullessaan.
" ---> Länsieliitin luoma suurvalta- ja muukin politiikka onkin ollut tuhon ja kaaoksen saatanallista epäelämän saastaa, jonka poistamisen pitää olla pääasiana kaikkialla maailmassa nyt heti!

"Afganistanissa on sota. Joten siellä ei turvata rauhaa. Eikä siellä ole suomalaisia sinibaretteja, koska siellä ei ole YK:n rauhanturvaajia. Mitä siis suomalaissotilaat siellä tekevät? He ovat osa sodan yhtä osapuolta eli Naton Isaf-joukkoja, jotka yrittävät pitää Afganistania miehitettynä. On täysin perusteltua sanoa, että Suomi on sodassa. Vastuullisille poliitikoille tämän tunnustaminen on mahdottomuus.

Pieni Google poll:

"Afghan war" = 1,47 miljoonaa hittiä

"Afghan peacekeeping operation" = 0,005 miljoonaa hittiä

"Afghan crisis management operation" = 0,000002 miljoonaa hittiä.
" ---> Sota on sotaa, vaikka sen voissa paistaisi! Sitä paitsi sota on vain tekosyy rikastuttaa länsieliittiä ja antaa heille lisää valtaa.

"Kenen asialla on suomen hallitus? Ei ainakaan suomalaisten, koska Suomella ei ole mitään tekemistä Afganistanin kanssa. Tämä on sitä Suomen hallituksen rähmälläänoloa Naton ja USA:n edessä. Heti kun sieltä kävi kutsu niin kaiku vastasi Suomesta lisäjoukkojen lähettämisestä. Suomella ei ole mitään syytä osallistua Afganistanin miehitykseen.Kysymyksessähän siellä ei ole mikään rauhanturvaoperaatio vaan raaka sotilasoperaatio ja miehittäminen. Sama hallitus joka pistää 10 miljoonia Afganistaniin, itkee suomessa joka asiasta ettei ole varaa sitä ja tätä ja pitää pidentää työssäkäyntiä ym. Hävetkää!" ---> Suomi on minunkin mielestäni osallisena sodassa ja miehityksessä! Suomi on sotaisa natsimaa nykyään kiitos Illuminatieliitin juoksupoikina olevien ihmishirviöjohtajien!


"Suomen kansan enemmistö vastustaa Afganistanin sotaa, vastustaa NATOa, vastustaa suomalaisten sotilaiden läsnäoloa Afganistanissa, vastustaa suomalaisten lisäjoukkojen lähettämistä Afganistaniin, vastustaa Suomen joukkojen osallistumista NATOn operaatioon, vastustaa Suomen joukkojen osallistumista Afganistanin sotaan, vastustaa suomalaisten sotilaiden osallistumista Afganistanin sisällisotaan ja vastustaa kokoomuksen NATO-sota -politiikkaa.

Kenen äänillä ja valtuutuksella utva on nyt tehnyt päätöksensä?
" ---> Se on tehnyt sen lännen oligarkkieliitin käskystä ilomielin!

"Nyt siellä kaikki n100 kovanlinjan talebania varmaan vapisee kauhusta. Ihmetyttää kun ulkomaalaisia joukkoja on 140000 ja ilmaherruus jne. Siellä ei ole saatu mitään aikaan! Hyvää ainakaan. Heroiinituotanto on noussut huippuihin, kun se talebanien valtakaudella hävitettiin. Onhan tunnettu tosiasia, että jenkit kustantavat sodankäyntejään huumekaupalla. Mitä suomalaiset sotilaat siellä tekevät? Upseerit voivat leikkiä sotaleikkejään!" ---> Hyvä loppukiteytys tässä, joten ei muuta sanottavaa tästä toistaiseksi.


Vaihtoehtomedia ---> LaRouche PAC: Britain and Obama's Bomb Hoax, LaRouche on 'Detroit bomber:' A Telegraphed Signal, Yemeni Deputy Prime Minister Charges: Abdulmutallab "Joined Al Qaeda in London", The Bitch Runs Dope: Iran Calls Out Brits on Explosion of Afghan Drugs, Brits to Obama: Charge the Machine Gun Nest!, Top Pentagon Official: No Evidence that Iran is Building a Nuclear Bomb Building America's Future: Rohatyn and a Private World War III ja Is McChrystal Endorsing the British-Saudi Plan for Afghanistan?.

Infowars: More Dead Afghans: Franken is “Cautiously Optimistic”, Disgusting War Criminals Peddle “Humanitarian” Aid for Haiti, U.S. Troops Occupy the Symbol of Haitian Sovereignty ja Obama Approved Secret Military Operations in Yemen.

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi: 2000 kg ammonium nitraattia kadonnut Kanadassa, Osama Bin Laden propagandaa mediassa, USA:n armeija harjoittelee Haitissa tulevaan sisällissotaan, False-flag terrori-isku mahdollinen Vancouverin olympialaisissa.?, David Icken ennustuksia kolmannesta maailmansodasta ja Tiedustelupalvelut lisäävät terrori-iskuja Pakistanissa.

6 comments:

Anonymous said...

Sotaa ja kaikkea muuta ihmismielelle luonnotonta pitää olla, jotta ihmiset saadaan haluamaan NWO:ta, kun sitä heille tarjotaan aikanaan.

Kaikki mitkä nyt on pielessä nykymaailman menossa on korjattu näennäisesti NWO:ssa.

Jos nyt uskot, että ilmastonmuutos on tulossa niin NWO:ssa ei ole sitä uhkaa koska siellä on käytössä ilmainen energia.

Jos nyt uskot, kun Greenpeace yrittää sinulle selittää, että ydinvoima on pahasta niin NWO:ssa ei ole ydinvoimaa.

Jos nyt uskot että aseiden poistaminen maailmasta lopettaisi kaikki sodat ja toisi rauhan niin NWO:ssa ei ole aseita. Sisällä NWO:ssa olevat voidaan sitten aivopestä ja sitten heille voidaan antaa aseet, joilla muut voidaan hävittää. Hehän ovat sisällä ja uskovat sen olevan paratiisi ja siten oikeassa.

Jos nyt uskot, että kaikki sodat johtuu eri uskontojen olemassaolosta niin NWO:ssa ei ole kuin yksi uskonto ja yksi Jumala (Lucifer).

Jos nyt uskot, että tämä nykyinen velkaperusteinen talousmalli on väärässä niin NWO:ssa ei ole sitä. Siellä resurssit jaetaan kaikkien kanssa tasa-arvoisesti. Ja jos jotain ylimääräistä haluaa niin sitten siellä on käytössä talousdemokratia. Sen takia on nyt erityisen tärkeää NWO-ihmisten (eliitti ohjailee ihmisiä kuten aina) kertoa meille talousdemokratiasta, sillä se on NWO:ssa käytössä.

Ihmiset halutaan saada tajuamaan kaikki vääryydet (jotka eliitti on oikeasti meille luonut). Sitten tulee maailman opettaja ja opettaa meitä viimeistään näkemään vääryydet ja kertoo miten asiat pitäisi hoitaa. Tekniikka tähän kaikkeen uuteen ja hienoon tulee "muualta" "avaruusolennoilta".

Kaikki tietää Jumalan meille antamat kymmenen käskyä. Tässä ovat uudet meille eliitin antamat kymmenen käskyä:

http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Tässä video vihreästä agendasta, jonka avulla nuo kymmenen uutta käskyä on tarkoitus saada vanhojen käskyjen tilalle.

http://www.youtube.com/watch?v=62ZXXSWVgVs

Kuka voi vastustaa, jos ehtona on vain vala Luciferia kohtaan ja merkki käteen tai otsaan. Ei muuta kuin nuo!

Tätä taas olen pähkäillyt... Umpikieroa, jos olen oikeilla jäljillä. Se tulee olemaan vihonviimeinen uskontesti!

Mika said...

Sinäpä osaatkin haastaa näkemyksilläsi ja pohdinnoillasi ovelasti NWO:n olemusta tutkittaessa. Täytyy sanoa, että tykkään tällaisesta älykkäästä ja pohditusta näkemysten kääntelystä. Sitä varmasti tarvitaankin tätä NWO -ongelmaa tarkastellessa. Siksi onkin hyvä, että olet Markku löytänyt kommentoimaan juuri tähän blogiin.

Itse asiassa eräs tavoitteeni onkin ollut, että esille tuomani asiat herättäisivät lukijani pohtimaan olemistamme ja yhteiskuntaamme monesta eri näkökulmasta. Eikä juuttua vain yhteen tietyn median näkemyksen tuomaan kuvaan maailmasta. Sellaisten monoideologioiden aika on ohi.

Olen ollut hyvin suoraviivainen (Ehkä turhankin...) tuodessani näitä asioita esille, mutta tähdennän juuri sitä, että en väitä olevani niiden kanssa täydellisesti oikeassa. Esille tuomani näkemykset ovat tarkoitettu juuri sen kaltaisen älykkään vuoropuhelun raaka-aineiksi, josta nuo kommenttisi osaltaan kertovat. Valitettavasti äärimmäisen harvat näemmä osaavat / uskaltavat sellaista täällä Suomessa käydä. Ennakkoluulot ja karsina-ajattelutavat ovat uskomattoman syvässä.

Olenkin eräällä tavalla testannut tällä blogikirjoittamisellani sitä, että onko täällä porukoilla pokkaa ja sisällöllistä voimaa kohdata näitä asioita silmästä silmään, mitkä joka tapauksessa tulevat tulevaisuudessa tavalla tai toisella vastaamme ja ovat voimakkaasti ihmiskunnan ja planeetan olosuhteisiin vaikuttavia...

Tuossa kommentissasi kiinnitin huomiota tuohon, että talousdemokratia olisikin osa NWO -juonta; kas kummaa? ... Mitähän sanottavaa Lars Ostermanilla olisi tällaiseen :)

Anonymous said...

Avoin lapsenmieli tässä asiassa pitää olla. Aikuisen mieli on lukittautunut yhteen näkökantaan ja se ei muutu mihinkään. Naulaankin astuu, jos ei katso missä kävelee.

Joka päivä voin miettiä jotain osa-aluetta NWO:ssa ja pitkän ajan kuluessa olen aina mielestäni ratkaissut yhden palapelin isossa palapelissä.

Pitää mielen virkeänä ja olen huomannut, että mielen pitää olla kuin lapsen mieli. Aina valmiina oppimaan uutta, ja tajuamaan sen kaikkein tärkeimmän asian. MINÄ EN TIEDÄ MITÄÄN. Voin vain tarkkailla aisteillani ja tehdä päätelmiä. En voi kuitenkaan sanoa, että tiedän jotain varmasti. Silloinhan olisin itse Jumala ja tietäisin kaiken. En ole Jumala, joten en tiedä mitään varmasti.

Ja miksiköhän eksyin tähän mainioon blogiin. Koska täällä on toinen lapsenmielinen, joka ei lyttää mielipiteitä ja asioita sanoen, että minä tiedän totuuden. Täällä tutkitaan ja tehdään älykkäitä päätelmiä.

Moni blogi tai NWO-sivusto pelottelee ihmisiä, eikä siellä ole mitään päätelmiä. Kerrotaan vain "totuuksia".

Eliitti haluaa rakentaa järjestelmän joka kestää ikuisesti ja oikeasti toimisi ikuisesti (NWO). Heillä olisi kaikki maailman resurssit. Hehän niitä meille jakaisi siellä vaikka perustulon/talousdemokratian kautta kuten nytkin jakavat toisella systeemillä (kapitalismi ja muut). Ja jos ihmisten maksimimäärä saa olla 500 miljoonaa niin maapallon resurssit riittävät heidän laskujensa mukaan ikuisesti.

Ensimmäinen uusi käsky:
Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Bahai-uskonnon paikallinen toiminta:
Koska bahá'í-yhdyskunnassa ei kellään yksityishenkilöllä ole erityistä, esim. papillista asemaa, toimintaa johtaa paikallinen henkinen neuvosto (kts. Hallintojärjestelmä). Neuvostoon kuuluu yhdeksän vaaleilla valittua jäsentä. Kokouksissa mm. neuvotellaan ja päätetään yhdyskunnan toiminnasta, uskon opetustyöstä, jäsenten esittämistä ehdotuksista, suhteista ympäröivään yhteiskuntaan jne. Itseasiassa paikallinen henkinen neuvosto on tarkoitettu myös palvelemaan, ei ainoastaan bahá'í -yhdyskunnan, vaan koko paikallisen asuijaimiston tarpeita.
----

Eliitti olisi tuolla tai noiden ihmisten takana, kuten nytkin esim. YK:ssa:
Bahá'í-uskon halllinnollinen keskus on Haifassa. Puutarhassa Karmelin rinteellä välittömästi Babin hautapyhäkön yläpuolella, kaaren muotoisen polun keskikohdassa, sijaitsee Yleismaailmallisen oikeusneuvoston (kts. Hallintojärjestelmä) istuntorakennus. Täältä sekä muista lähellä olevista rakennuksista käsin hoidetaan bahá'í -yhdyskunnan kansainvälisiä asioita. Henkilökunta käsittää yli 900 työntekijää noin 50 maasta.
---

Se tosiaan on surullista, kun ei täällä blogissa näy kauheasti muita! Missä muut on? Helvettiin on ilmeisesti menossa aika paljon porukkaa grillibileisiin. Kai sinne taivaaseen joku muukin tulee? :)

Mika said...

Joo, kyllä miellän itsenikin ns. lapsenmieliseksi ja haluan olla mahdollisimman avoin ja ennakkoluuloton tätäkin maailman olemusta tutkiessani.

Valitettavasti nykyinen länsimainen konsensus pyrkii tukahduttamaan sitä rajustikin ja koen siksikin olevani eräänlaisessa konfliktissa tämän yhteiskunnan kanssa.

Meille herkille ja lapsenmielisille hyvämoraalista viisautta etsiville tunnutaan yhä kovemmin sanottavan; "Tämä järjestelmä ei ole teitä varten, menkää pois!"...

Anonymous said...

Talousdemokratiasta en ole varma, mutta eikö se olisi houkutus monelle? Homma perustuu houkutuksiin. NWO on kuin huvipuisto, jokaiselle on siellä se kiva laite johon haluaa. Portilla ostetaan ranneke (myymällä sielu huvipuiston sille kivalle kaverille, joka näyttää isännältä) ja kiinnitetään ranneke käteen (siru tai merkki). Sisällä on kaikki: ruoka, hotelli ja houkutus eli huvilaite. Ei sieltä halua pois, kun siellähän on kaikki mitä tarvitsee. Kaikki näyttää mukavalta ja laitteet toimii. Jossain vaiheessa vain huvipuiston OIKEA isäntä tulee ja sanoo, että nyt homma muuttuu. Portti suljetaan ja oikea kauheus alkaa!

Mitä se sitten olisi? En tiedä, kun en ajatellut mennä siihen huvipuistoon. Miten voin välttyä joutumasta sinne? Tutkimalla asiaa etukäteen! :) Raamatusta voin vain löytää merkkejä niistä kauheuksista. Kuten ilmastonmuutoksen: Ilmestysk 16:8: Neljäs enkeli tyhjensi maljansa aurinkoon, ja aurinko sai vallan korventaa ihmisiä tulellaan. 9 Ihmiset paahtuivat kovassa helteessä mutta herjasivat Jumalaa, jonka vallassa nämä vitsaukset olivat. He eivät kääntyneet, eivät antaneet kunniaa Jumalalle.

Mutta mutta nyt kuuluu se tärkein kysymys. Jos eliitti on suuunitellut järjestelmän joka olisi täydellinen ja he sitä voisivat johtaa näkyvästi. Kaikilla ihmisillä olisi siellä oikeasti hyvä olla ja ihan oikeasti hyvä olla. Siellä olisi kaikki ne hyvät asiat mitä ihmiset olisi ihmiskunnan historian aikana oikeasti keksineet. Mikään ei olisi väärin ja korkein oikeus tuomitsisi Bahai:n Yleismaailmallisessa oikeusneuvostossa. Ainoa asia mitä pitää tuohon paratiisin päästäkseen tehtävä on vannoa vala Saatanalle.

Siellä on kaikki "hyvyys" tästä maailmasta. Kuka voisi vastustaa?

MIKSI TUO JÄRJESTELMÄ OLISI VÄÄRIN?

MENISITKÖ SINÄ SINNE?

MIKSI OLISIT MENEMÄTTÄ, SIELLÄHÄN KAIKKI ON OIKEIN?

YKSI JA VAIN YKSI ASIA OLISI VÄÄRIN?

jatkuu...

Anonymous said...

Tämä maailma meidän aistien ääressä on luotu. Jumala on sen luonut. Ja jos eliitti palvoo Saatanaa, kuten jokainen joka tätä asiaa tutkii niin siihen törmää. Sokea on vielä jos ei näe asiaa. Kuka on luonut Saatanan? Jumala. Johan Jumala testasi ihmistä ensimmäisessä paratiisissa Saatanan eli käärmeen avulla. Ihminen lankesi. Jumala heitti ihmisen ja Saatanan pois paratiisista. Täällä Saatana johtaa ja antaa valtaa ja mammonaa niille ihmisille, jotka häntä palvovat tai toimivat vastoin Jumalan ohjeita. Täytyy vain muistaa, että Saatana on yhä Jumalan luoma houkutin, mutta tajuaako Saatana sitä itse vai noudattaako hän saamiaan ohjeita. Saatana tietää joutuvansa helvettiin. Yksin siellä olisi ikävä olla, joten hän haluaa mahdollisimman monta kaveria sinne. Miten tuon voisi toteuttaa? Matkimalla Jumalaa ja luomalla paratiisin tänne maan päälle. Onhan hän matkinut luomalla kymmenen uutta käskyä. Tämä on viimeinen testi, jolla sinun sielu testataan.

Miksi luulet, että Jumala suuttuu raamatun lopussa ja antaa Jumalan vihan kohdata ihmistä lopussa. Ainoastaan ne jotka oikeasti uskovat häneen ja toteuttavat hänen ohjeitaan pelastetaan. Mitä sinä miettisit lapsesta, jonka sinä olisit luonut, mutta silti hän kieltäisi sinut? Yrittäisit aina auttaa häntä, mutta hän ei uskoisi sinua isäkseen. Hän juoksisi vain mielummin tavaran, rahan ja vallan perässä, kuin kuuntelisi sinun isällisiä ohjeita (esim. raamattua, koraania jne.)

Kuvaako tämä nykyajan ihmisiä:
Lopunajan ihmiset
1 Sinun on tiedettävä, että viimeisinä päivinä koittavat vaikeat ajat. 2 Silloin ihmiset rakastavat vain itseään ja rahaa, he ovat rehenteleviä ja pöyhkeitä, he herjaavat ja ovat vanhemmilleen tottelemattomia. He ovat kiittämättömiä, jumalattomia, 3 rakkaudettomia, leppymättömiä, panettelevia, väkivaltaisia ja raakoja, kaiken hyvän vihollisia, 4 petollisia, häikäilemättömiä ja järjettömiä. He rakastavat enemmän nautintoja kuin Jumalaa, 5 he ovat ulkonaisesti hurskaita mutta kieltävät uskon voiman. Karta sellaisia! 6 Nämä näet tunkeutuvat koteihin ja kietovat valtaansa syntien rasittamia, monenlaisten oikkujensa riepottelemia naisparkoja, 7 jotka ovat aina alttiita uusille opetuksille mutta eivät voi koskaan päästä selville totuudesta. 8 Niin kuin Jannes ja Jambres* vastustivat Moosesta, niin tuollaiset villitsijät vastustavat totuutta. He ovat menettäneet järkensä, ja heidän uskonsa on kelvoton. 9 Mutta kauan he eivät menesty, sillä heidän järjettömyytensä paljastuu pian kaikille, kuten noille kahdellekin kävi.
---

En tiedä, mutta kaikki tässä NWO:ssa kääntyy aina uskontoon. Koska eliitti uskoo Saatanaan. Tähän päätelmään olen toistaiseksi tullut, mutta jatkan päätelmän kehittelemistä. Jatka sinäkin ja muut!