Saturday, January 30, 2010

Lyndon LaRouchen webcast-seminaari 30.1.2010 (Päivitetty webcast-yhteenvedolla)

Tänään aivan kohta klo. 20:00 alkaa Lyndon LaRouchen webcast-seminaari, joka on nimetty taas raflaavasti: The End Of The Obama Administration. Tuosta linkistä voitte katsoa sen joko suorana tai sitten, kun se on arkistoitu.

Tämä merkintäni päättää tämän viikon sarjatulitykitykseni NWO -asioista ja palaan pienen tauon jälkeen asiaan. Laitan kuitenkin vielä muutaman videon täydentäväksi taustatiedoksi LaRouchePAC -sivustolta tämän webcastin tueksi --->

OTC -raportteja: OTC: AM Report Saturday January 30, 2010, OTC: PM Report Friday January 29, 2010, OTC: AM Report Friday January 29, 2010, OTC: PM Report Thursday January 28, 2010, OTC: AM Report Thursday January 28, 2010, OTC: "LaRouche in 2008" · Don't Pass the Bailout, OTC: AM Report Wednesday January 27, 2010, OTC: PM Report Tuesday January 26, 2010, OTC: AM Report Tuesday January 26, 2010, OTC: PM Report Monday January 25, 2010 ja OTC: AM Report Monday January 25, 2010.

Muita videoita: London Screws Up: The Issue Is Sovereignty, Down with the Traitors: Campaign 2010-01.24.10, Down with the Traitors: Campaign 2010 - 01.17.10, A First Look: The AIG Cover-up & Health Care, Obama: Tantamount to Treason, Welcome to Londonistan ja Candidates Press Conference at the National Press Club.

Viikkoraportteja (John Hoefle ja Jeff Steinberg): Weekly Report 01.26.10, Weekly Report 01.21.10, Weekly Update 01.14.10, Weekly Update 01.05.10 ja Weekly Update 01.02.10.

Viimeisenä kruununa sivustolta löytyy poliittista satiiria paljastavimmillaan, mikä näyttää Yhdysvaltain valtiovarainministerin Timothy Geithnerin osallisuuden oligarkkieliitin juoksupoikana ja mm. Goldman Sachsin, Wells Fargon, A.I.G.:n jne. käytön NWO -työkaluina talousmanipuloinnissa: Geithner's Rug.

Aivan loppuun laitan myös linkit LaRouchen toiseen mediaan: Executive Intelligence Review. Siellä on myös arkisto "The LaRouche show" radioshown sisältöön.

Päivitys 31.1.2010 klo. 23:40: Webcast-seminaari on nyt katsottu läpi ja tässä muutama huomio; Keskeinen pointti heti alkuun oli se, kuinka Aasiassa etenkin Venäjä ja Kiina ovat jo irtisanoutuneet lännen politiikasta panostamalla talouksiensa ja yhteiskuntiensa kehittämiseen valtavilla ydinvoima- ja muun infrastruktuurin projekteilla ja kuinka samaan aikaan länsi (Etenkin Eurooppa ja Yhdysvallat) on ollut siirtymässä ns. ekoenergian käyttöön, jolloin yhteiskuntakehitys on rapautumassa; Lyndonin teesi "energy flux density", jossa viherenergia (Tuuli- ja aurinkovoima) on erittäin tehotonta verrattuna ydinvoimaan ja vaatii kohtuuttomasti pinta-alaa esim. aurinkovoiman kohdalla ja se on pois tärkeämmiltä asioilta, kuten maa- ja metsätaloudelta ja muulta kansalaisten elämiseen suoraan vaadittavilta infrasysteemeiltä. Tässä itä-länsi vastakkainasettelussa Lyndon esitti mielenkiintoisen maailmankartan, jossa tuo asia oli esitetty värein. Merkillisesti Suomi oli sijoitettu tuohon Aasian kehittyvien talouksien ydinvoimaleiriin, vaikka Suomi onkin osa EU:n rapauttavaa Brittiläisen imperiumin kahleissa olevaa piiriä. Syynä lienee se, että Suomessa kuitenkin rakennetaan parhaillaan uutta ydinvoimalaa (Missä on kuitenkin hyvin pelottavia ongelmia sen rakennusprosessissa; Hesarin juttu).

Sitten Lyndon tietenkin arvosteli ja tuomitsi Obaman hallinnon, Wall Streetin ja FEDin alimpaan maan rakoon Yhdysvaltain perustuslain vastaisina ja Brittiläisen imperiumin osajuonteina. Lyndon siis tähdensi edelleen, että Yhdysvallat on ollut vieraan vallan eli vihollisen valloittama ja tämä elementti pitää poistaa aloittamalla se Obaman hallinnosta ja ensimmäisenä pitää lähteä itse Obaman ja pahimmat neuvonantajansa; Rahm ja Ezekiel Emanuel, Peter Orszag, Larry Summers jne. Kongressissa lähtölistalle pitää laittaa mm. Barney Frank, Nancy Pelosi ja Harry Reid. Sitten on perustettava luotottava valtiollinen pankkisysteemi ja muodostettava allianssi Venäjän, Kiinan, Intian ja Yhdysvaltain kesken Brittiläistä imperiumia vastaan. Oligarkiapahuuden alku ja juuri on nimenomaan Brittiläinen imperiumi ja Lyndonin sanoin siis "Lontoo". Barack Obamasta Lyndon huomioi edelleen sen, että hän on keisari Neroa muistuttava narsistinen ja "ei niin älykäs" persoona, joka jo lähtökohtaisesti pilaa asioita pitämällä itseään mm. "liian hyvänä amerikkalaisille, jotka eivät ymmärrä hänen politiikkaansa". Heh, liian hyvä tekemään kansanvastaisia pahoja tekoja eliitin sätkynukkena.

Lyndon havaitsee myös paljon positiivista mm. tuon neljän suurvallan allianssin kehittymisen suhteen ja siinä nimenomaan nuo Aasian maat olisivat kuulemma valmiita lähtemään Lyndonin viitoittamaa tietä heti, kun merkki on päällä. Yhdysvallat pitää kuitenkin ensin saada pois Obaman hallinnon kirouksesta. Euroopan kohtalon Lyndon näkee toistaiseksi hyvin huonona; mm. Irlanti, Portugali, Espanja ja Kreikka ovat valtiollisissa kriiseissään menossa vararikkoon ja koko eurosysteemi on vaarassa romahtaa, minkä alkuperäissyynä on Brittiläisen imperiumin eli ko. oligarkkieliitin ohjaama talousmanipulaatio ja EU -mailla ei ole mahdollisuutta päästä pois ko. kirouksesta ilman oligarkkieliitin kukistumista.

Sen sijaan eliitti uhkailee vastaanhangoittelevia euromaita "tuholla", jos eivät taivu jatkamaan ojennuksessa. Tätä uhkaa LaRouche -porukka on nyt tähdentänyt voimakkaasti, kun eliitin (EU ja sen monetaristinen unioni) äänitorvena pidetty Ambrose Evans-Pritchard kirjoitti Daily Telegraph -lehden nettisivulla artikkelin EU:n roolista sen piirissä olevien maiden itsenäisyyden tuhoajana juuri käytännössäkin. Joku pakotti ko. artikkelin poistamisen ko. lehden nettisivuita ja se joku on ko. oligarkkieliitti, mikä yhä pelkää liian tiedon paljastumista valtavirtamediassa. Tämä artikkelin poisto paljastaa puolestaan oligarkkieliitin olemassaolon ja sen aikeet. Tässä on aiheesta juttu: LaRouche: Suppressed Telegraph Article & Treason Against the United States.

Yhdysvalloissa Lyndonin positiivisuutta huokuvaa optimismia tuo pintaan kansannousumentaliteetti, joka alkoi ilmetä viime elokuussa kaupungintaloilla kongressin kesälomalla. Lyndon tähdensi, että kyse ei ole mistään hajanaisesta mielenosoittamisesta, vaan kokonaisvaltaisesta USA:n kansalaisten mielentilan muutoksesta. Siinä kansa kokee itsensä syvästi petetyksi ja vaatii yhdeksi kollektiiviseksi voimaksi muodostuvana rintamana pettureiden poistamista areenalta voimakkasti ja suoraviivaisesti. Lyndon tähdensi tämän merkittävyyttä sanomalla, että nyt on aika ottaa Amerikka takaisin amerikkalaisille ja tilanteen valaisevana pointtina kansa tuntee ja tietää nykyhallinnon olevan amerikanvastainen eli se on Brittiläisen imperiumin oligarkiavallassa vastoin perustuslakia sekä amerikkalaista henkeä ja traditiota.

Viimeisenä esille tuli elokuvaohjaaja Oliver Stonen väite siitä, kuinka länsipankkiirit ja -bisnesmiehet rahoittivat Hitlerin valtaan. Tämä liittyy siihen, että Stonella on tekeillä 10 -osainen dokumetti nimellä "Yhdysvaltain salattu historia 1900 -luvulla". Lyndon otti tämän tiimoilta asian esille ja muistutti Hitlerin valtaannousun tosiaan olleen lännen oligarkkieliitin tarkoitus ja suunnitelma jo 1800 -luvun lopulta alkaen (Kokonaisvaltainen strategia-suunnitelma). Hitler oli puhtaasti Brittiläisen imperiumin työkalu maailmanvalloitusagendassaan. Jännästi Lyndon käytti tässä yhteydessä tämänlaista nimitystä osasta lännen oligarkkieliittiä; "Saksan oligarkkiperheet, joilla oli ja on yhteydet brittimonarkiaan". Se tarkoittanee mm. Rothschild -dynastian Saksan haaraa. Lyndonin loppukaneettina olikin: Todellinen ja alkuperäinen fasismi on aina ollut Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitin edustama pahuus; väestönkontrolli, valtioiden manipulointi ja tuhoaminen jne. --> "Brittiläinen imperiumi on pahuuden ydin ja sitä edustava Saatana pukeutuu Union Jerk -asuun (Vitsikäs vertauskuva Britannian lippuun)".

9 comments:

Anonymous said...

Ei pidä lähteä kenenkään miehen tai naisen perään juoksemaan. Jokaisen pitää funtsia asiat itse. Jos joku sinulle kertoo asioita joista osa on totta niin voitko olla varma että kaikki on totta? Sinähän seuraat häntä. Mistä tiedät mihin hän sinua vie, jos vain kuuntelet häntä etkä itse ajattele mitä tulevaisuudessa mahtaisi tapahtua?

Jos joku kertoo sinulle mitä tulevaisuudessa tapahtuu ja se toteutuu niin tarkoittaako se, että tämä kaveri on sillä tärkeällä hetkellä oikeassa? Sillä hetkellä kun sinua ollaan harhauttamassa oikeaan uuteen maailmanjärjestykseen. Monta kaveria on "palkattu" harhauttamaan. Tuo Lyndon haisee myös yhdeltä sellaiselta.

Pääkylmänä myös Lyndonin kanssa siis!

Lyndon Larouche on niille tarkoitettu, jotka on yhä lähempänä totuutta. Harhautus harhautuksen sisällä!

Jos tuo kaveri olisi oikeasti oikeassa niin montako päivää hän saisi olla elossa? Jos hän oikeasti vaarantaisi eliitin suunnitelman, niin hänestä hankkiuduttaisiin eroon. Miksi Lyndon saa siis jatkaa?

Kaveri peloittelee ihan samalla tavoilla ihmisiä kuin Alex Jones.

http://laroucheplanet.info/pmwiki/pmwiki.php?n=Main.HomePage

Mika said...

OSA 1

Niin, tiedän kyllä Lyndonin olevan osittain epäilyttävä tyyppi ja en ole siksi hänen kaikkien teesiensä kanssa samaa mieltä. Olen jo syksyllä 2008 tuonut tämän esille tässä blogissa.

Lyndonilla on mm. joitakin jonkinlaiseen totalitarismiin vivahtavia piirteitä; mm. sallii vain tietynlaisen kulttuurin oikeana kulttuurina (Klassinen taide, musiikki ja runous) ja sitten hän selvästi suojelee tai peittelee katolisen kirkon ja Vatikaanin osuutta NWO -kokonaisuudessa.

Lyndonin medioista saa kuitenkin paljon ja monipuolisesti tietoa, jota voi tutkia ja vertailla monesta näkökulmasta ja siksi tuon niin paljon ja perinpohjin sitä tietoutta esille. Jokainen pääsee sen perusteella helposti itse selvittämään asioita.

Lisäksi se tieto on havaintoni mukaan sisältänyt totuutta varsin paljon, jonka perusteella arvioida eliitin aikeita ja synnyttämää saastaa. Oikeassa olet kuitenkin siinä, että meidän ei pidä ottaa osaa sokeana yhden tai monenkaan johtajan johdatukseen.

Tuo laroucheplanet -linkkikin on jo minulle tuttu. Onko tullut mieleen, että sekin voi olla harhautusta; eräänlaista harhautuksen sisällä olevaa harhautuksen vastaharhautusta ;) Tarkoitan, että tuollaisen ns. mustamaalaamissivuston tarkoitus voisikin esim. olla päinvastoin vahvistaa Lyndonin sokeiden kannattajien kuvaa johtajastaan yhä ihailevampaan ja puolustavampaan suuntaan? Tuo sivusto nimittäin vaikuttaa minusta aika populistisen kömpelöltä...

Lyndon LaRouche, Alex Jones ja kumppanit ovat silti ikäänkuin hyviä tietotoimistoja, mutta heidän teesinsä osoittamiensa epäkohtien parannuskeinoiksi eivät kaikilta osin, sellaisenaan tai yksinään sovellu kaikille tai kaikkeen, vaikka he sellaista väittävät. Sen olen toki havainnut. Joiltakin osin kuitenkin he tarjoavat myös ok teesejä.

Mika said...

OSA 2

Miten sitten jatkaa NWO:n tutkimista, kritisoimista ja tuomitsemista ilman sitoutumista liikaa epäilyttäviin johtajahahmoihin? Varmaankin yksi tärkeä osatekijä siihen on se, että mahdollisimman laaja pohja rivikansalaisia itse alkaisi tajuamaan ja tutkimaan näitä asioita ilman salaliittoteorialeiman tuomaa virheellisellä tavalla ennakkoluuloista varjoa: Nämä asiat on tuotava yleisen konsensuksen murtavaksi yleiseksi keskustelun ja mielipidevaihdon aiheeksi! Siitä alkaisi sitten terveellä tavalla hyvä valveutuminen ja eliitille pystyttäisiin paremmin osoittamaan "kaapin paikka"...

Miten sitten suhtautua siihen, miksi Lyndon ja Alex saavat jatkaa meuhkaamistaan, vaikka kritisoivat eliittiä rankasti? Niin, tuo voi olla osaksi totta, että he ovatkin eliitin ohjaamia pseudoaktivisteja, sitä kontrolloitua oppositiota. Tässä on silti hyvä muistaa tämäkin vaihtoehto: Jos heidät "poistettaisiin", niin yleisö tajuaisi heidät marttyyreina ja heidän edustamansa eliitinvastaisuus saisi siitä lisäpontta yleisön keskuudessa enemmän kuin eliitti haluaa.

Katselin tuossa äsken Ylen Ykköseltä dokumentin "Obaman vihaajat". Siinä tuotiin esille mm. Glenn Beck ja Rush Limbaugh eliitin vastaisina kritisoijina eli siis dokkarin propagandistisin termein "äärioikeistolaisina Obaman vihaajina". Käytännössä he ovat siis kuin valtavirtamedian versiot Alex Jonesista ja Lyndon LaRouchesta ja Alex Jones onkin tähdentänyt etenkin Glenn Beckin olevan tällainen mainitsemasi "disinfoagentti". Jännää, miten kerrostunutta tämä eliitin vastainen aktivismikin on ja sen sisälläkin syytellään valeaktivismista...

Tuossa dokkarissa oli muuten silmiinpistävää juuri se, kuinka Alex Jonesiin tai Lyndon LaRoucheen ei viitattu sanallakaan kuin ehkä hyvin epäsuorasti niin, että viitattiin jossain asiayhteydessä vain kuin etäisenä vihollisena niihin "hulluihin salaliittoteorioihin".

Se kertoo vahvasti siitä, että Alexia tai Lyndonia ei haluta missään muodossa päästää juuri mihinkään valtavirtamediaan; poikkeuksena se Russia Today. Kertooko se sitten siitä, että he ovat oikeasti eliitille uhka ja tällä tavalla heitä yritetään vaientaa ikään kuin vaivihkaa ilman suurta haloota? Vai jotain muuta?...

Ainakin on selvää, että esim. Glenn Beckin annetaan sanoa joitakin eliittiä kritisoivia juttuja vapaasti valtavirtamediassa, kun taas Alexin tai Lyndonin suista niitä samoja asioita ei haluta kuuluviin ko. medioissa.

Anonymous said...

Jotenkin tuntuu, että nuo kaikki jotka asiasta (NWO) meuhkaavat ja keräävät kannattajia taakseen valmistavat kutakin ihmisryhmää yhteen harhautukseen.

Katso tätä vapaamuurareiden symbolia.

http://conspiracyclothes.com/nowheretorun/symbol.html

Yhdet meuhkaajat valmistavat ihmisiä väärään profeettaan. Toiset Antikristukseen ja kolmannet itse Saatanaan.

Nyt ei tiedetä onko väärät profeetat Alex Jones ja kumppanit vai onko se tulossa oleva Maailmanopettaja Maitreay väärä profeetta. Useita niitä kuitenkin olisi raamatun mukaan tulossa/olemassa jo.

Tämän väärän profeetan todennäköisesti uskovat tappavat antikristuksena. Muut, jotka uskoivat maailmanopettajan sanomaan alkavat vihaamaan uskovia.

Tämä maailmanopettaja kuitenkin sanomassaan kertoo, kuinka nämä kaikki meidän murheet olisivat ratkaistavissa. Eli hän itse asiassa kertoo siitä viimeisestä harhautuksesta.

Antikristus luultavasti tuo sen kauhutyrannin (vale-NWO) meille. Eli antikristus olisi jonkinlainen maailmanjohtaja kautta diktaattori, jolle valta nousisi päähän. Hän julistaisi olevansa Jumala jne. Alex Jones puhuu tästä valeNWO:sta. Ja kun väärä profeetta on tapettu ja hänen sanaan tulevasta kauhutyranniasta ei uskottu, ja se tulikin niin ihmiset alkavat uskomaan enemmän johonkin tulevaisuuden ennustajaan. Samalla vihaavat enemmän uskovia, kun tappoivat tuon ennustajan, joka puhui totta.

Tämän jälkeen Antikristuksen valtakunnassa on kaikki kamaluus olemassa ja ihmiset näkevät sen valeNWO:n ja osa uskoo että tämä oli se NWO, mistä kaikki meuhkaajat puhuivat alussa. Siitä etsitään pelastusta ja poispääsyä. Ihmiset muistavat maailmanopettajan sanoman ja yrittävät alkaa muodostamaan sellaista yhteiskuntaa.

Sitten tulee Saatana itse valkoisessa puvussaan ja tuo täydellisen harhautuksen. Hän tulee ja pelastaa meidät kaikki pahasta. Sieltä tulee se talousdemokratia ja perustulo ja kaikki ihanuus.

Ihmiset suorastaan rynnivät kauhun keskeltä hänen viittansa alle suojaan. Tuleeko Saatana sitten avaruusolentona vai ihmisenä? Hän ainakin tappaa antikristuksen ja vapauttaa meidät ns. pahasta.

Mitäs luulet? Onnistuisiko tuo harhauttamaan suurimman osan ihmiskuntaa?

Tietenkin voi olla, että vapaamuurarit "väärentävät" symbolinsa ja kaikki tulee olemaan jotain ihan muuta.

Ainakin tämä täsmää siihen, että Saatana aina matkii Jumalaa.

Vanhassa testamentissa oli profeetat, jotka ennustivat messiasta (Jeesusta). Jeesus tuli ja hänet tapettiin. Jeesus tulee takaisin ja lopussa Jumala itse on paratiisissa lapsiensa kanssa. Tämän toistoa vähän eri tavalla?

ps. tuli tuossa myös mieleen onko tuo H1N1-rokottaminen jonkinlaista testausta siihen, kuinka moni on valmis ottamaan sirun käteensä jos tarpeeksi media peloittelee ihmisiä. Suomessahan moni on ottanut rokotteen peloittelun avulla. Kuinka moni ottaisi sirun käteensä, jos siitä olisi jotain hyötyä esim. tautia vastaan?

Olisiko tulevaisuuden rokote, jonkinlainen siru kädessä? Josta tulisi rokotetta ja sen avulla nähtäisiin myös kenellä rokote on?

Myöhemmin sitten "keksittäisiin", että siruahan voisi käyttää myös elektronisena rahana, koska sirussahan on radiolähetin ja yksilöllinen numerosarja.

Mika said...

Niin, tuosta mahdollisesta harhautuksesta: Luin kuvauksesi läpi ja ymmärrän kyllä mitä haet takaa. Olisi olemassa vaara, että ihmiset sokeudessaan ja ymmärtämättömyydessään tekisivät lopulta eliitin puolesta ihan itse sen lopullisen maailmanhallituksen menemällä mukaan omasta tahdostaan ko. joukkoliikkeisiin. Kunhan niitä varten luotu psykologinen viritys on eliitin ohjailemana ensin asetettu sopivaksi ansaksi.

Eli kyseessä olisi esim. tavallaan samanlainen huijaus, mikä liittyi 1930 -luvulla fasismiin ja silloiseen luterilaisen kirkon rooliin siinä. Käykääpä kaikki lukemassa tähän liittyen Suomen antifasistinen komitea -blogista Juha Molarin kirjoitus "Kypäräpääpappien luurangot ja jätökset". Siinä Juha käy perusteellisesti läpi sen, kuinka fasismi ja usko yhdistettiin eräänlaiseksi pelastukseksi kommunismia vastaan.

Tässä meidän on juurikin muistettava, että sekä kommunismi että fasismi olivat molemmat lännen oligarkkieliitin tukemia ideologioita ja tässä mielessä ei olekaan ihme, jos tulevaisuudessa tuollaista vale-NWO:n ja ns. maailmanopettajan pelastusskenariota käytettäisiin samaan tyyliin psykologisena, ideologisena ja uskonnollisena harhautuksena, mistä olisi askel lopulliseen maailmanhallitukseen.

Onnistuisiko siis tuollainen kuvaamasi kaltainen harhautus; varmaan ainakin osittain, koska aina on olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita ns. tunnistamaan itsensä osana ryhmän joukkoliikettä, jolla näyttäisi olevan uuden paremman elämän avaimet käsissään pelastuksena toivottomuuteen ja kärsimykseen vajonneesta nykyhetkestä.

Tällaisten joukkoliikkeiden olemusta esim. juuri Francesco Alberoni on tutkinut monissa kirjoituksissaan (Mm. kirjat Liike ja instituutio sekä kirjatrilogia Rakastuminen, Ystävyys ja Erotiikka).

Eli: Eliitti on oivaltanut sen, että ihmisryhmiä voidaan manipuloida psykologisesti niin, että herkistellään heitä vastaanottamaan tunne- ja tahtotoimintojen kautta ideologisia ominaisuuksia ja ryhmän puitteissa ilmeneviä teitä joukkoliikkeisiin.

Minulla on optimistisia ajatuksia tähän liittyen sen verran, että mielestäni kaikkia ihmisiä ei kuitenkaan saada huijattua mukaan tällaisiin ns. joukkoliikkeisiin, joillaisia esim. tuo maailmanopettajan syliin uskoutuminenkin olisi pelastuksena vale-NWO:sta.

Optimismi olisi siis sitä, että suuri määrä ihmisiä jää sekä tietoisesti että henkisten ominaisuuksiensa auttamana noiden joukkoliikekahnausten ja -huijausten ulkopuolelle, mitä edesauttaisi kasvavassa määrin tämä internetin kautta tapahtuva valveutuminen.

H1N1 -rokottaminen saattoi hyvinkin olla eräänlaista testausta, missä eliitti keräsi ja edelleen kerää tietoa suunnitelmiaan varten; millä tavalla ihmiset käyttäytyvät ja mitä johtopäätöksiä siitä voidaan vetää.

Huomaamme toki sen, että pelottelemalla monet saadaan tekemään monenlaista ihan vapaaehtoisesti. Hyväuskoisuudellakaan ei ole rajaa, jos varsinainen paha agenda saadaan peiteltyä sopivasti hyvää tarkoittaviin pseudokuoriin ja tarjotaan sitä "pelastuksena" tai ainakin ratkaisuna johonkin ongelmaan. Historiassahan on tästä tunnettuja esimerkkejä; Sinulle sanotaan, että menet heidän mukana "suihkuun" ja sitten mukavalle työ- / suojaleirille, mutta sen sijaan sinut kaasutetaan.

Joo, banaali esimerkki, mutta metodia voidaan käyttää nykyäänkin monessa muussa yhteydessä aivan toisenlaisten ja melko vähäpätöistenkin asioiden suhteen verrattuna vaikkapa juuri natsien holokaustiin.

Anonymous said...

Tuosta väitetystä holokaustista kannattaa myös tutkia mitä tutkijoiden toinen puoli sanoo:

http://www.jewishtreason.com/index10.html

http://www.nizkor.org/features/qar/qar01.html

Eliitti tuppaa muuttamaan historiaa itselleen miellyttävällä tavalla. Jos pystyy muuttamaa historiaa niin pystyy muuttamaan myös nykyaikaa. Ja kun muuttaa nykyaikaa niin voi ohjata tulevaisuutta.

Nykyäänhän juutalaiset eivät halua, että tätä holokaustia enään tutkitaan. He kieltävät sen tutkimisen. Miksi?
Ja miksi jokainen nuori juutalainen raahataan katsomaan kuinka heidän isovanhempiaan mukamas tapettiin holokaustissa. Ja kaikille nuorille juutalaisille kerrotaan, että kaikki vihaavat juutalaisia. Miksi?
Sen täytyy liittyä jotenkin tulevaan.

Jos holokausti oli totuus niin mitä pahaa siinä on jos tutkii totuutta. Eihän totuudella pitäisi olla mitään salattavaa!

Tämän takia Iranin presidentti on myös halunnut, että holokausti tutkittaisiin uudestaan. Hänhän on sanonut julkisesti, että ei usko siihen.

Siinä hän on oikeassa, mutta hän taas uskoo Mahdin tuloon. Joka taas on osa tätä tulevaa huijausta. Joko hän on osa huijausta tai sitten hän on tyhmä kun ei luota pelkkään koraanin sanaan. Siellähän ei ollut mitään mainintaa mistään Mahdista.

Taas näitä keinoja, joilla eliitti yrittää soluttautua uskontojen sisään. He yrittävät tuoda pyhien kirjojen viereen omia "pyhiä kirjoituksiaan", mitkä meidän pitäisi sitten uskoa. Ja jos uskoo niin on taas ohjailtavissa heidän haluamaan suuntaan.

Tämä on niin kieroa. Aikaa menee aivan törkeästi, että tästä kaikesta pääsee edes jotenkin perille...

Mika said...

Natsi-saksan holokaustia on kyllä kiinnostavaa pohtia tuossa mielessä, josko siihenkin sisältyi huijausta. Valokuvallistakin todistusaiheistoa on silti olemassa vähintään jonkinasteisesta holokaustista, missä näemme isoja ruumiskasoja jne.

Kiinnostava pointti tosin liittyy juuri tuohon, miksi juuri juutalaiset valikoituivat holokaustin pääasiallisiksi kohteiksi; oliko tällä ollut tulevaisuuden kannalta strateginen merkitys eliitin suunnitelmissa?

Esim. niin, että laaja kansanmurha tiettyä väestöryhmää kohtaan antoi eliitille avaimet jatkossa väestön psykologiselle manipulaatiolle ja vastakkainasettelulle sen avulla ---> Ko. väestöryhmää voidaan käyttää lyömäaseena syytettäessä antisemitismistä kaikkia niitä, joiden kritiikki sivuaa vähänkin ko. väestöryhmää eliitin toimia kritisoitaessa.

Näin eliitti olisi pakottanut heidän arvostelemisensa tahallaan ja tarpeettomasti väestönosa-asiaksi, jotta heidän toimiensa arvosteleminen ja tuomitseminen olisi vaikeampaa isomman psykologisen kynnyksen takaa.

Kuinka syyttää "siionisteja" ilmenneestä eliittipahuudesta, kun eliitin piirissä on niin paljon juuri heitä?... Olisiko holokaustissa väärentämälläkin korostettu juutalaisten osuutta tässä mielessä?...

Anonymous said...

Ruumiskasoja voi olla. Eihän kuitenkaan tiedä mikä tappoi ne ihmiset? Ehkä he kuolivat vain nälkään työleirillä? Tai olivat tottelemattomia ja heidät ammuttiin? Eliittiähän on ollut jo silloin voimissaan. Ehkä tehtiin vain kuvia varten kauheuksia ja myöhemmin sitten paljastettiin se?

Joku kuva kaiketi oli myös "todisteena", jossa jokin sininen jälki oletetun kaasukammion seinässä kertoi kaasutuksesta.

En nyt löydä sitä hyvää linkkiä, missä oli hyvin koottu kasaan noita Holokausti-juttuja. Siinä oli yhden vanhan tutkijan juttuja koottu yhteen ja hän koko ikänsä väitti tietävänsä tämän valheeksi. Kukaan ei tietenkää usko häntä, kun tämä on jo HISTORIAN KIRJOISSA. Kuten ilmastonmuutos on jo koulukirjoissa. Ovelaa!

Ilmeisesti kuitenkin heti sodan jälkeen tästä ei tiedetty mitään.
Kukaan ei puhunut mistään tällaisesta kansanmurhasta. Ihmiset olivat vain olleet työleireillä ja kuolleet siellä ehkä nälkään. Tietenkin tottelemattomia on voitu tappaa ampumalla, mutta mitään holokausti-kauheudesta ei ollut mitään puhetta.
Sitten vasta myöhemmin "tutkijat" alkoivat löytää viitteitä ja "todisteita" holokaustista. Sillä sivustolla kerrottiin, että amerikkalaiset olisivat löytäneet tai olleet jotenkin tässä holokaustin julkistamisessa takana.

Yritän löytää sen linkin, että en nyt puhu läpiä päähän.

Pitää vain kaivaa molempien puolien todisteet esiin ja tehdä itse omalla järjellä päätelmä. Pitää hylkää kaikki mitä on koulussa tai elokuvissa yritetty meidän päähän työntää. Itse pitää selvittää ja uskoa sitten itseensä. Mitään mitä tulee Hollywoodista ei pidä uskoa. Se on kaikki propagandaa! Missään elokuvissa ei ole viitteitä totuudesta, kuten jotkut uskoo. Kaikki on vääristeltyä asiaa, jolla on tarkoitus.

Toisaalta koko ajan yritetään väittää, että juutalaiset olisivat kaiken takana. Esim. omistaisivat kaikki pankit ja olisivat rikkaita ja ahneita rahalle jne. Vaikka totuus on toinen oikeista juutalaisista. Onhan niitä, jotka tietenkin näyttelevät olevansa hurskaita uskovaisia.

Massat on aikoinaan saatu vihaisiksi juutalaisille. Nyt massat yritetään saada vihaisiksi muslimeille, ja on onnistuttu siinä. Seuraavaksi massat yritetään saada vihaisiksi kristityille. Selvä kaava löytyy!

Kaikki uskoo yhteen Jumalaan, joka ei ole yksi henkilö/olento ja kuuluvat niihin ryhmiin, jotka tunnistaisivat väärä profeetta/antikristus/saatana-huijauksen.

Mika said...

Kiitos taas runsaasta kommentoinnistasi näissä kahdessa viimeisimmässä NWO -kirjoituksessani, Markku! Paljon kiinnostavaa ja tärkeää asiaa tulikin taas esille, mutta ajattelin palata niiden herättämiin ajatuksiin myöhemmin enkä enää näissä kommenttiketjuissa. Keskityn seuraavaksi toisenlaisiin NWO -kirjoituksiin sillä välin...