Saturday, January 30, 2010

Kansalaisaktivismia NWO:n paljastamisessa, tutkimisessa ja kritisoimisessa: World Deception -dokumentti

Tähän väliin laitankin toisenlaista NWO -tietoutta ja -kritiikkiä verrattuna paljon esilletuomiini LaRouche PAC- ja Alex Jones -medioihin. Kyseessä on World Deception -dokumentti, joka on Chemlin -nimisen Youtube -aktivistin aikaansaannos. Hieno sellainen se onkin ja se haastaa hyvin monipuolisesti havainnoimaan ja pohtimaan tätä NWO -agendan saastuttamaa maailman olemusta. Osa esilletuodusta materiaalista on jopa niin hätkähdyttävää ja dramaattisesti valaisevaa, että huh huh... Siksi tarjoankin tämän dokumentin nyt tässä teille tarkasteltavaksi. Kuten huomaatte, niin otsikoiden nimet jo puhuvat puolestaan. Tämän dokumentin sisältö on oivallista verrattavaa vaikkapa tämän illan Lyndon LaRouchen webcast-seminaarin kanssa. Jatkossa saatan palata viittaamaan näihin sisältöihin tulevien pohdintojeni ja kirjoitusteni kohdalla... Katsokaapa kaikki osat --->

Part 1 - Newsmedia's Fake lies world deception pt1

Part 2 - Fearspreading Hollywood Propaganda world deception pt2

Part 3 - Apocalyptic Fearspreading world deception pt3

Part 4 - Genetics and Censorship world deception pt4

Part 5 - Robotics and A.I. world deception pt5

Part 6 - Can you see? world deception pt6

Part 7 - Economy and more world deception pt7

Part 8 - Quick look at symbols world deception pt8

Part 9 - The "Black Pope" world deception pt9

Part 10 - AJ Part 1 world deception pt10

Part 11 - AJ Part 2 world deception pt11

Part 12 - AJ Part 3 world deception pt12

Part 13 - Inappropriate Toys and Candies world deception pt13

Part 14 - Who is Sasha Fierce? world deception pt14

Part 15 - Are you afraid? world deception pt15

Part 16 - TV and internet Commercials world deception pt16

Part 17 - Can we define reality? world deception pt17

Part 18 - Sleep Paralysis world deception pt18

Part 19 - Hypnotized world deception pt19

Part 20 - Did you say UFO? world deception pt20

Part 21 - Video Games Pt.1 - Fear and violence world deception pt21

Part 22 - Video Games Pt.2 - Demonic and satanic world deception pt22

Part 23 - Video Games Pt.3 - Hidden messages and symbolism world deception pt23

Part 24 - Video Games Pt.4 - Obsession and Possession world deception pt24

Part 25 - Subliminal Messages world deception pt25

Part 26 - Childhood Witchcraft world deception pt26

Part 27 - More worship in music Pt.1 world deception pt27

Part 28 - More worship in music Pt.2 Qlimax world deception pt28

Part 29 - More worship in music Pt.3 Qlimax world deception pt29

Part 30 - Mark of the devil? RFID world deception pt30

Part 31 - Consciouness explained world deception pt31

Part 32 - Stupidity world deception pt32

Part 33 - Mad World world deception pt33

Part 34 - Pills are good, right? world deception pt34

Part 35 - I'll tell you what world deception pt35

Part 36 - Final words world deception pt36.

8 comments:

Anonymous said...

Ylin Olento, Pohjantähti ja vapaamuurarit.

Oletko kiinnittänyt huomiota siihen Georgia Guidestonesiin?

The center column features a hole through which the North Star can be seen regardless of time

http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Pohjantähti on siis tärkeä juttu heille, kuka ikinä nuo kivitaulut on pystyttänyt.

Sitten voimme ihmetellä vapaamuurareita:

Se vaatii kaikilta jäseniltään uskoa Ylimpään Olentoon, tottelemaan Jumalaa ja kunnioittamaan häntä maailmankaikkeuden luojana ja hallitsijana.

http://www.netikka.net/mpeltonen/muurari.htm

Ylin olento??? Palvovat siis jotain tässä maailmankaikkeudessa. Ei sen ulkopuolelta.

Voimme huomata myös, että esim. Helsingissä on sellainen loosi kuin:

76. Pohjantähti loosi Helsinki

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/vapaamuurarit-rituaalit-ja-salat

Tarkempaa tietoa pohjantähdestä:

Pohjantähti on itse asiassa kolmen tähden järjestelmä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Pohjant%C3%A4hti

Tunnettuja suomalaisia vapaamuurareita ovat mm. ent. presidentti Risto Ryti, elokuvaohjaaja ja 'ufomies' Juhan af Grann,

http://www.netikka.net/mpeltonen/muurari.htm

"Täällä Pohjantähden alla" saamme rauhan yhdistymällä yhdeksi kansakunnaksi, yhden Jumalan alaisuuteen. Voiko YK:n tunnuksen ja sanoman tulkita noin?

YK:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdistyneet_kansakunnat

Laskeutuuko tämä ylin olento (Saatana?), sitten joskus meidän luoksemme? Tuo sen ylimmän olennon viisauden ja kieltää kaikki muut uskonnot?

Mika said...

Hmmm., mielenkiintoisia linkkejä taas. Kiitos! Tuttuhan tuo Georgia Guidestone jo on minulle.

Niin, tuntuu tosi hurjalta ajatella, että koko ihmiskunta joskus taipuisi hylkäämään kaikki muut uskonnot yhden "pelastavan" kokonaisuskonnon hyväksi. Minusta vaikuttaa siltä, että aina riittää heterogeenisyyttä joka tapauksessa niin paljon, että uskonnot eivät niin vain kuole kokonaan ja kaiken kattavaa ei voida saada tilalle täydellisesti.

Jos eliitti vaikka väkisinkin yrittää siihen suuntaan, niin silti moiset suunnitelmat kohtaavat ylipääsemättömiä esteitä ja käytännön toteutus alkaa ns. kusta.

Ehkä tähän liittyy tosiaan se, miksi eliitti yhtäältä haluaisi madaltaa maapallon ihmispopulaation määrän jopa alle miljardin: Sellainen määrä olisi helpommin manipuloitavissa, kontrolloitavissa ja "ylläpidettävissä" eliitin näkökulmasta ja suunnitelmiinsa nähden. Mutta suunnitelmat ovat suunnitelmia ja käytäntö on eri asia...

Anonymous said...

Miksi eliitti ei ole vielä saavuttanut tavoitettaan? Koska suunnitelma on monimutkainen ja suurinosa ihmisistä pitää saada harhautukseen mukaan.

Ehkä sen takia meillä oli Y2K-kriisi ja nyt meille ollaan tekemässä 2012-kriisiä. Aina yritetään ja yritetään. Tai sitten nuo kriisit ovat testausta/harjoitusta. Lopullinen suunnitelma on olemassa ja se tulee joskus. Kaikki ennen sitä on valmistautumista.

Ihan kaikki eliitin maailmassa tuntuu tähtäävän vain siihen, että he saisivat tuon ylimmän olennon tänne maailmaan ja ihmiset hänen taakseen. Siinä kelpaisi sitten oikean eliitin olla näkyvissä ja hallita maailmaa ikuisesti. Se on sitten eri asia, että kuinka paljon tuo ylin olento on valehdellut eliitille? "Totuushan" on joka tasolla erilainen. Ehkä tuo ylin olento sitten "popsii" eliitin alkupalaksi ja nauraa heidän tyhmyydelle. :)

Voisiko olla niin, että nykyiset ufo-jutut ovat kaikki huijausta ja valmistaumista siihen, kun se "oikea ufo" tulee ja ylin olento astuu maailmankamaralle?

Koko ajan ihmisiä "herää" näkemään pahuuden ja sen takia meillä on täällä huijareita joukossamme herättämässä ihmisiä eliitin haluamaan "totuuteen".

Koko ajan ihmiset pääsevät lähemmäs "totuutta", mutta koko ajan tulee uusia huijareita kertomaan tarinaa enään piirun verran ohi "totuudesta". Eliitillä on kaikki aika, mutta kuitenkin koko ajan kiire yhtä aikaa.

Juoksukilpailu hyvän ja pahan välillä. Nyt on kysymys vain siitä mihin uskoo. Pitäisi osata uskoa siihen oikeaan ja hyvään. Ettei mene lankaan!

Jokaisen pitää itse etsiä se oikea hyvyys ja testata se kunnolla. Se pitää sitten olla järkähtämätön kivi. Muutenhan eliitti saa taas huijattua huijarin avulla vaihtamaan sitä kiveä toiseen. Sitten et tiedä onko se kivi se hyvyys vai pahuus.

Jokaisen pitää nyt vain löytää se oikea hyvyys ja sen jälkeen voi nähdä pahuuden "lävitse". Silloinhan pahuus ei voi koskea, jos sen lävitse näkee.

Pitää siis luottaa itseensä ja nähdä hyvyys sisällään ja toimia sen mukaan aina.

Toiset voivat nähdä hyvyyden uskonnoissa ja toimia sen mukaan. Pitää vain valita oikea uskonto itselleen ja tarkistaa onko se oikea hyvyys. Silloinhan saa uskonnosta ne ohjeet kuinka toimia itse oikein.

Jos joku toinen tulee selittämään, että luota hänen sanaan ja toimi kuten hän sanoo, niin silloin on pihalla kuin lumiukko. Toinenhan ohjaa sinua ja se voi joskus tuntua sinun sisäisen hyvyyden mielestä väärin. Toimit kuitenkin tuon toisen ohjeiden mukaan. Kuka silloin on oikeassa?

Eli aina voi vain luottaa itseensä (omaan hyvyyteen). Mistä se sisäinen hyvyys sitten tulee niin se on jokaisen itse mietittävä.

Mika said...

OSA 1

"Koko ajan ihmisiä "herää" näkemään pahuuden ja sen takia meillä on täällä huijareita joukossamme herättämässä ihmisiä eliitin haluamaan "totuuteen".

Koko ajan ihmiset pääsevät lähemmäs "totuutta", mutta koko ajan tulee uusia huijareita kertomaan tarinaa enään piirun verran ohi "totuudesta". Eliitillä on kaikki aika, mutta kuitenkin koko ajan kiire yhtä aikaa."

Tuo sanomasi onkin hyvin oivallettu; eliitin agendaa palvelee joissakin asioissa se, että liikkellä on mahdollisimman monta ja toisilleen ristiriitaistakin versiota tarkasteltavasta aiheesta, mikä hämää ihmisiä ja pitää heidät pois saavuttamasta totuutta ja kunnollista tietoa siitä mitä tarkastellaan.

Tässä mielessä vaikeimpia asioita mieltää on esim. juuri ilmastonmuutos. Havaitsemme siinä mm. sen, että siihen on liittynyt eliitin hyväksikäyttöä ja petosta mm. IPCC -ilmastopaneelin osalta, mutta emme voi kokonaan kieltää ilmastonmuutoksen olemassaoloa pelkästään sen perusteella. Silti luotettavaa tietoa ei ole toisaalta muutenkaan nyt saatavilla ko. aiheesta, kun pakka on mennyt sekaisin paljastuneiden petosten vuoksi.

Tuohon viime joulukuun Kööpenhaminan ilmastokokoukseen liittyi selkeästi tällaista maailmanhallituksen perustamiseen liittyvää manipulaatiota ja pahuutta. On kuitenkin väärin asettaa ongelman kysymys akselille "joko tai"; joko olet täydellisesti ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen kieltävä tai olet sen täydellisesti valtavirtamediassa esitettyyn tapaan niellyt.

Näin näen asian nyt ja kumpikin on vaarallista fundamentalismia ja ideologiseen joukkoliikeansaan menemistä! Totuus lienee siinä puolivälissä; Ongelmia on, mutta eliitti käyttää tilannetta saatanallisesti hyväkseen ja vääristelee mm. ilmastodataa sitä varten.

Eiitin toimet ovat kuitenkin jo monella tavalla muutoinkin asettaneet luonnon ja ympäristön tuhoutumisen tielle ja siihen kuuluu sekä ekologiset ongelmat (Biologinen elämä) että esteettiset ja eettiset ongelmat (Rakennetun ympäristön ja kulttuurin rapautuminen).

Mika said...

OSA 2

Uskonnoista puheen ollen onkin hyvä muistaa jopa lähes nyrkkisäännöksi asti korotettava huomio: Todennäköisesti uskonnossa / uskonlahkossa tms. on jotain pahasti vialla, jos sen olemassaolo ja käytännön eläminen riippuu karismaattisen johtajan olemassaolosta. Sellainen on perinteisesti ollut ihminen, mutta ilmeisesti joissakin visioissa voisi olla tulevaisuudessa "maan ulkopuolelta"; se ns. maailmanopettaja.

Sellaiset lahkot ja liikkeet, joissa on piirteitä johtajakultista ja auktoriteettiuskon pakottavuudesta, on jo lähtökohtaisesti virheellinen ja vaarallinen varsin todennäköisesti. Tämä koskee kaikkea poliittistakin "lahkolaisuutta" ja siinä mielessä virhe tapahtuu juuri esim. eliitin promotoimassa ilmastonmuutosagendassa, jossa karismaattisen johtajan viittaa on yritetty laittaa mm. Al Goren harteille; Ehdottomasti vaarallista! Samaa voi toki sanoa eliitin vastaisesta aktivismistakin, kuten epäilyt ovat osaltaan kohdistuneet mm. Alex Jonesiin ja Lyndon LaRoucheen.

Eliittiä vastaan kuitenkin tarvitaan myös joukkovoimaa ja riittävän yhtenäistä visiota (Missä mielessä sekä Alex että Lyndon ovat osaltaan oikeassa) ja siinä mielessä meidät on pakotettu ottamaan osaa myös jossain määrin siihen tarvittavaan joukkoliikkeeseen, josta oireita on esiintynyt Yhdysvaltain kansannousumentaliteetissa.

Meidän on siinä kuitenkin osattava löytää itsestämme oma johtajamme, hyvyytemme ja pystyttävä samalla toimimaan yhdessä ryhmänäkin ja yhteistyössä yhteishyvän luomiseksi ilman johtajakultin vääristävää ja vaarallista luonnetta! Siksi NWO:n vastainen taistelu vaatii luopumista mm. haitallisesta auktoriteettiuskosta.

Epäselvää on kuitenkin se, minkälaista organisoitumisasteen täytyisi tarkelleen olla tässä mielessä ja kuinka paljon olisi sen takia sopiva määrä johtajuutta asioiden järjestämisessä...

Olemme silti jo niin monta kertaa nähneet, kuinka johtajamme on ostettu ja manipuloitu eliitin käsikassaroiksi. Siksi johtajakultti ja auktoriteettiusko ovat "niin 1900 -lukua", että niiden pitää sinne jäädäkin.

Anonymous said...

Mitenkä saada ihmiset heräämään ja ajattelemaan omilla aivoilla?

Se on hirveän kinkkistä. Onko siihen uskonto ja sen oikea oppien noudattaminen oikea ase?

Jos menen kertomaan uskonasioista ihmisille niin nehän nykyään varmaan nauraa ja sylkevät päälle. Nykyihmiset kuvittelevat olevansa parempia ja he eivät tarvitse mitään oppia.

HEHÄN SAAVAT TEHDÄ MITÄ LYSTÄÄVÄT.

Tässä törmätään siihen kauheuteen:

http://www.zimbio.com/Aleister+Crowley/articles/12/ALEISTER+CROWLEY+MOST+WICKED+MAN+EVER+LIVED

Saatanan palvonnan ydin on:

Crowley’s philosophy was as follows (which is the exact same philosophy of all Witches and Satanists today):

“Do what thou wilt shall be the whole of the law.”

“Lust, enjoy all things of sense and rapture. Fear not that any God shall deny thee for this.”

“I do not wish to argue that the doctrines of Jesus, they and they alone, have degraded the world to its present condition. I take it that Christianity is not only the cause but the symptom of slavery” (Crowley, The World’s Tragedy, p. xxxix).

“That religion they call Christianity; the devil they honor they call God. I accept these definitions, as a poet must do, if he is to be at all intelligible to his age, and it is their God and their religion that I hate and will destroy” (Crowley, The World’s Tragedy, p. xxx).

http://jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/aleister_crowley.htm

Vai pitäisikö tuo uskontojen järkevät opit jotenkin naamioida aseeksi eliittiä vastaan?

Mikä nykymenossa on pielessä? Heti näkee yhden esimerkin, kun vaikka käy ostoskeskuksessa. Ihmiset juoksevat turhanpäiväisen tavaran eli materiaalin perässä.

Pitäisikö ihmisille saada päähän, että vähemmällä pärjää. Kaikki voivat olla rikkaita, jos vain kaikki perustarpeet on tyydytetty.

On ihan turhaa havitella parempaa autoa, jos naapuri sellaisen ostaa. Toinen naapuri voi ostaa vielä paremman kuin sinun uusi on ja siinä on sitten se kierre valmis.

Ja pätee ihan kaikessa. Jollain on aina parempi tavara tai palkka jne. Turhanpäiväistä tavaraa mainostetaan tv:ssä, radiossa, lehdissä ja mainoksia tulee postiluukusta.

Ihmiset ovat onnettomia, kun eivät saa mitä haluavat. Vaikka heillä voi olla kaikki jo mitä he oikeasti tarvitsevat! Ajattelutapaa pitäisi pystyä muuttamaan.

Moni ongelma ratkeasi muuttamalla yksilöiden ajattelutapaa. Eliitin aseet heikkenisivät yhdellä tavalla, kun ihmiset näkisivät edes materialismin lävitse.

Jos taas alamme saarnaamaan talousdemokratiasta ja muista mitkä voisivat korjata järjestelmää niin voimmeko olla varmoja, että tulevaisuuden harhautuksessa olisi niitä käytössä? Tekisimme vain karhunpalveluksen.

Järjestelmän siivoaminen kaikista vapaamuurareista, jesuiitoista, saatananpalvojista ja kaikista ryhmistä jotka systeemiä ohjaavat on aika hankalaa.

Eliitillä on näitä salakerhoja ties kuinka monta!

Pitää alkaa saada yksittäisten ihmisten kaaliin sanoma ja he levittävät sitä keskenään. Sellainen sanoma, joka leviää itsestään ja toimii ilman mitään hintalappua. Ei tarvita mitään kallista materiaalia ostaa tai johtajaa jota seurata.

Anonymous said...

Tässä vielä tästä Aleister Crowley:stä ja ylimmästä olennosta lisätietoa:

http://www.youtube.com/watch?v=0jOkckpbVZw

http://www.boudillion.com/lam/lam.htm

Yhdennäköisyys Aleisterin piirtämän ylimmän olennon ja nykyaikaisten "harmaiden avaruusolentojen" välillä on aika suuri! Ja tämä piirros oli esillä ennen kuin koko UFO/avaruusolentohuijaus alkoi vuonna 1947 Roswellin tapauksella.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Roswellin_tapaus

Siksikö meitä yritetään kokoajan saada uskomaan niihin. Vaikka niitä ei ole missään todistettavasti olemassa vielä. Ne tulee tänne vasta sitten kun ihmiskunta on ottamassa niitä vastaan pelastajina!

Nämä harmaat avaruusolennot voivat sitten esittäytyä meille Jumalina, kun laskeutuvat ja tulevat näytille.
Tekevät suuria ihmeitä ja saavat monet lankeamaan polvilleen heidän eteensä. Ihmiset palvovat Jumalaansa silloin. Kaikki tottelee heitä ja ottavat vaikka minkä merkin käteensä tai otsaansa, ilman mitään kyseenalaistamista. Ovathan Jumalat tulleet maanpäälle.

Sitä ennen pitää vain hävittää uskovat pois maanpäältä. Ettei kukaan sitten yleisöstä kysy heiltä sitä tärkeää kysymystä. "Kuka teidät sitten loi, jos te kerran olette Jumalia?"

Tärkeintä on sitä ennen saada jokaikisen kaaliin evoluutioteoria, vaikka siitä ei ole mitään todisteita. Ja luonnonlakien takia on mahdotonta kehittyä elämää niin kuin evoluutioteoria yrittää meille uskotella.

---

http://fi.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley

Vuonna 1904 Crowley kehitti pakanallisen Thelema-uskonnon, jonka profeettana häntä pidetään. Kertomusten mukaan jonkinlainen henkiolento otti häneen yhteyttä hänen vaimonsa Rosen kautta heidän Egyptin-matkallaan. Rosen ohjeiden mukaan Crowley suoritti invokaation egyptiläiselle Horus-jumalalle 20. maaliskuuta 1904, ja kuvaili rituaalia sanoilla "suuri menestys".

Crowleyn mukaan jumala kertoi hänelle Rosen kautta, että uusi maaginen Horuksen aikakausi, (thelemiittien käsite Aeon) oli alkanut, ja että Crowleyn oli määrä toimia sen profeettana.

Pian Horuksen välittämän viestin jälkeen Crowleyt vierailivat Boulak-museossa, Kairossa. Siellä he näkivät näyttelynumerolla 666 varustetun "Paljastuksen Steelan" (Stelé of Revealing), josta Aleister tunnisti Ra-Hoor-Khuitin (Horus). Tällä tapahtumalla oli Aleisteriin suuri vaikutus, joten hän totteli vaimoaan ja 8-10 Huhtikuuta 1904 , tasan keskipäivällä, kirjoitti muistiin tekstin Liber AL vel Legis eli Lain Kirjan, Aiwass-nimisen henkiolennon sanelun mukaan. Tämä teos on Theleman keskeisimpiä pyhiä kirjoja. Aluksi Crowley uskoi, että Aiwass oli hänen henkilökohtainen pyhä suojelusenkelinsä, joka vastaa monissa muissa järjestelmissä käytettävää käsitettä "Korkeampi Itse".

Anonymous said...

Tämä on kanssa mielenkiintoinen video:

http://www.youtube.com/watch?v=mg-_O9DDdnk&NR=1&feature=fvwp

Kuinka helppoa on ajatella, että on itsekkäästi itse oikeassa eikä luottaa muuhun kuin itseensä.

Mihinkä sen uskonsa kiven juuri asettaa? Jos se on pelkästään itsessä niin alkaa palvomaan itseään. Ja kappas tällainen nykyaikainen "minä-minä-kulttuuri" on syntynyt. Ja se ei johda hyvään, kun kaikki ajaa omaa etuaan ahneesti.