Saturday, January 30, 2010

USA:n kansannousu NWO -agendaa vastaan - Osa 6

Pitkän tauon jälkeen nyt tuntuu sopivalta jatkaa NWO -tilanteen tiedottamista tämän otsikon alla, sillä Yhdysvalloissa on ollut meneillään sen verran näkyvästi kansannousumentaliteetin ilmentämiä asioita. Käyn tässä muutaman eri aihepiirin läpi ja pohdiskelen tilanteiden luonteita joiltakin kanteilta --->

Kaikkein selvin kansannousumentaliteetin ilmaus viime aikoina on ollut äskettäinen Massachusettsin osavaltion senaattorivaali, jossa edesmenneen Ted Kennedyn paikan täyttäjäksi kongressiin valittiin republikaani Scott Brown eli Obaman hallinnon puolue demokraatit menettivät enemmistöpaikkansa kongressissa. Tällä on ollut huomattava vaikutus koko Yhdysvaltain politiikkaan ja siitä on sanottu jopa niinkin, että se oli "kuin laukaus, joka kuultiin ympäri maailman".

Tässä on ensin valtavirtamediasta jutut --> Hesarin juttu: Yhdysvaltain demokraatit menettivät elintärkeän 60:nnen paikan senaatissa. BBC:N juttu ja CNN:n juttu 1, juttu 2, juttu 3 ja juttu 4.

Sitten vaihtoehtomedian juttuja --> LaRouche PAC: "Mass" Strike Threatens Obama Deathcare; Panic Grips Obama Democrats, Mass. Strike Momentum Growing Toward Tuesday Senate Election, Mass(.) Strike Ending the Flight of the Obama "Albatross", Nero Obama to Punish American People with Brutal Austerity, LaRouche Warns, A Moment of Great Opportunity Has Arrived, The Mass. Election: Not Republican, Not Democrat, But "The People" ja Democrats On The Run, After Massachusetts Election Debacle.

Infowars: Obama Heckled by Pro-Life Activist at Coakley Rally in Boston, Brown Win in Massachusetts: Rise of the Independents and the Tea Party, The Massachusetts Senate Race: A Populist Protest Vote Against Wall Street Puppets, Scott Brown Election Win A Massive Rebellion Against Big Government, Brown’s Win Is Evidence of Tea Party Hijacking ja Dick Morris: Obama Will Never Get Another Major Piece Of Legislation Passed.

Katsotaanpa nyt mitä tuo kaikki tarkoittaa: Huomaamme mm. sen, että valtavirtamediakin on joutunut tuomaan esille kansalaisten valtavan pettymyksen ja joukkoliikementaliteetin aiheuttaman ilmiön; kansa äänesti Obaman hallinnon toimia vastaan juuri siten, että se eväsi demokraateilta pääsyn ko. pallille. Valtavirtamedia on yrittänyt kuitenkin vähätellä tapahtumaa mm. väittämällä näin: "People are so angry out here in the real world they can't see straight," political analyst Jennifer Donahue said. Toisaalta kyllä tuossa osaltaan on tottakin, koska monet eivät vieläkään ole lähimainkaan selvillä koko kuvion luonteesta, vaikka ovat suunnilleen havainneet mm. Wall Streetin rikollisen keinottelun ja yhteiskunnan vastaisuuden sekä terveydenhuoltouudistukseen piilotetut natsismit.

Lyndon LaRouche huomauttaa osaltaan, että vaikka ihmisten viha on oikeutettua, niin se pitää kohdistaa oikein hänen pelastussuunnitelmansa avulla. Lyndon muistuttaa, että hän on tämän kansannousuilmiön johtaja, joka osaa viedä politiikan oikeille raiteille haitallisella tavalla imperialistisista ja oligarkiaan perustuvista käytännöistä. On toki oikeutettua epäillä sitä, että vain yksi tällainen johtaja tietäisi oikeat menetelmät. Toisaalta nyt Lyndonin teesejä jo 1,5 vuotta seuranneena näen, että eipä kukaan muu ole yhtä selkeitä ja punnittuja vaihtoehtoja kyennyt tuomaan tämän oligarkkieliitin rikollisten ja vallanhaluhoureisten käytäntöjen ja juonien tilalle; Alex Jones ei sitä tee, David Icke ei sitä tee... On siis toistaiseksi joka tapauksessa tyytyminen siihen, mitä tarjotaan. Onhan kuitenkin selvää, että emme voi enää pitkään jatkaa länsieliitin haitallisessa johdatuksessa!

Mikä sitten olisi lopulta se keino, jolla länsieliitin pahasta johdatuksesta päästään paremmille juonteille? Huomaamme mm. viime aikoina näissä NWO -merkinnöissäni kommentoineen Markun pointeista sen, että länsieliitillä saattaa olla harhautustaktiikka käytössä, jossa ihmiset heräisivät vaihtoehtomedian salakavalan tyranniatoitotuksen avulla vastaanottamaan ns. valepelastuksen eli paljastetun tyrannian tilalle saadaankin toisenlainen tyrannia, joka aluksi näyttää päältäpäin varsinaisen maailmanhallituksen kukistumiselta, mutta osoittautuukin lopulta juuri itse varsinaiseksi maailmanhallitukseksi... Vaikea dilemma, jonka liika pohtiminen saattaa kuitenkin johtaa uuteen ongelmaan: Joudutaan ajatussolmuun, jossa ei enää nähdä selvästi sitä, mikä on tärkeää. Tärkeää on havaita moraalisesti ja yhteiskunnan toimivuuden kannalta keskeiset teesit ja menetelmät, joista hyötyvät sekä ihmiskunta että ympäristö. Siinä mielessä mielestäni esim. Lyndon LaRouche vaikuttaa edelleen aivan sopivalta eliitin kritisoijalta.

Tuossa senaattoriäänestyksessä oli huomionarvoista tuo, että kansalaiset osasivat ottaa ovelasti valtaa takaisin itselleen. Se tapahtui nimenomaan hylkäämällä ulkoa syötetty oikeisto- vs. vasemmistokarsina-ajettelu eli ei sitouduttukaan joko republikaanien tai demokraattien leiriin niiden edustamien teesien perusteella, vaan hylättiin molemmat ottamalla riippumattoman äänestäjän asenne. Se on ollut itse asiassa hyvin keskeinen piirre tässä Yhdysvaltain kansalaisten kansannousussa! Sen mukaan riippumattomat äänestäjät taktikoivat tilanteen mukaan äänestämällä sitä ehdokasta ja jättämällä samalla äänestämättä sitä ehdokasta, jolla näin parhaiten evättiin eliitin johdatuksessa olevan hallinnon tihutöiden tekoja. Siinä ei ole väliä kumpaa tai mitä puoluetta äänestetään, vaan käytetään rakennettua systeemiä luovasti ja ovelasti hyväksi siten, että valittu strategia tukee kansannousun toteutumista. Yhdysvaltain suurimmaksi uudeksi puolueeksi onkin siis noussut "riippumattomat".

Tämä on hyvä muistaa täällä Suomessakin ja tässä mielessä onkin hyvä yhtäältä havaita, että systeemissä ei sinänsä olekaan vikaa eli olen ollut tässä mielessä aikaisemmissa kirjoituksissani ehkä turhan ankara. Voidaan sanoa, että systeemin ovat vain vallanneet pahat voimat ja se toimisi puhdistuksen jälkeen taas paremmin ja niin kuin sen on tarkoitettu. Yhdysvalloissa tämä pätee kuitenkin selkeämmin kuin Euroopassa, koska sikäläisen perustuslain mukaan järjestetty poliittinen systeemi on nimenomaan perustunut jo lähtökohtaisesti imperialististen oligarkkikäytäntöjen eliminoimiseen ja kansanvallan järjestämiseen kansallisvaltioideaalin mukaisesti. Täällä Euroopassa tilanne on tässä suhteessa heikompi ja olemme etenkin nyt EU:ssa ollessamme paljon Yhdysvaltoja enemmän Brittiläisen imperiumin vallan alla.

Yhdysvalloissa voidaan siis tässä mielessä paremmin hyödyntää kansannousumentaliteettia rauhanomaisesti ja Lyndon LaRouche onkin juuri tähdentänyt sitä, että riittää kun poistetaan kongressista ja presidentin hallinnosta nämä oligarkkipiruja hyysäävät toimijat ja sitten systeemi alkaisi taas toimimaan tarkoituksen mukaisesti. Tosin USA:n Federal Reserve ei kuulu perustuslain piiriin ja siksi se on monenkin NWO-projektia kritisoivan mielestä asetettava vararikkoon ja poistettava pelikentältä. Tämä koskee kaikkia keskuspankkeja ympäri maailman.

Yhdysvaltain kansalaisia on suututtanut kansannousuasteelle monikin asia ja niistä oma aihealueensa tilanteessa on Yhdysvaltain perustuslakia kohtaan suunnatut eliitin iskut, joista merkittävät osa-alueet ovat ne, jotka antavat USA:n kansalaisille oikeuden sanoa mielipiteensä ja oikeuden puolustaa itseään - yhteisöään vaikka asein. Tästä aiheesta etenkin Alex Jones jaksaa meuhkata ja tässä on Infowars -sivustolta näitä kahta aihetta viime aikoina käsitelleitä juttuja: Obama Information Czar Outlined Plan For Government To Infiltrate Conspiracy Groups, Sunstein’s Paper Provides More Evidence COLINTELPRO Still Operational, Obama Information Czar Calls For Banning Free Speech, Sunstein Attacks Second Amendment, Obama’s Favorite For Supreme Court Justice Sunstein Wants To Ban Guns, Free Speech, Feds, Cops Attempt to Shut Down Legal Gun Sales in Austin, Texas, Texas Gun Shows Organizer Targeted by the ATF Makes His Case on the Alex Jones Show, Obama Administration Shuts Down Oldest Gun Show in Central Texas, Tennessee Follows Texas In Banning Private Gun Shows, Obama Justice Department Decapitates Gun Industry: FBI Arrest 21 Gun Industry Executives in Las Vegas to Attend Gun Show, APD Releases Official Explanation of Gun Shows Shut Down, APD Admits It Is Legal to Buy and Sell Firearms in Texas ja Gov. Perry Confronted on Texas Gun Shows Shut Down.

Kontrastina tässä on Hesarin juttu; Poliisi jahtaa ampujaa Yhdysvaltojen Virginiassa. Siitä osuvat tilannetta kuvaavat lukijakommentit --->

"Sama juttu. Joku ampuu pari tyyppiä ja sitten haetaan tiukennuksia lakiin ja poliisille lisää valtaa.Unohdetaan siinä sivussa miksi he haluavat ampua muita o.O?
Ei mene kauaa ennen kuin alkaa jonkinlainen sisällissota ja kapitalismi voidaan unohtaa.Kapitalismin seurausta tämä on jos lähtee pitkälle pohtimaan. Ei mene kauaa kunnes joku näistä ampujista kohdistaa aseensa poliiseihin ja poliitikkoihin. Sitten vasta loput kansasta ja eduskunta herää. Ei ihmiset enää kauaa jaksa tätä paskaa.
"


"Mikä onkaan nopeampi ja tehokkaampi tapa saada ampuma-aseet pois kansalaisilta, kuin järjestää tämänkaltaisia hirmutekoja. Alex Jones on jo paljastanut poliisien taktiikoita, miten saadaan poliiseille lisää valtuuksia ja oikeuksia "tarkempiin" tutkimuksiin laista piittaamatta. Samalla keinolla hurrit vakoilee suomalaisten sähkoposteja ja myy tiedot eteenpäin eniten tarjoavalle, vai kehtaako joku vielä väittää että ne eivat menisi kolmansien osapuolien haltuun syystä tai toisesta.Tässä ei ole mistään salaliittoteoriasta kysymys, nämä ovat vain tulleet "käsille" ja tilaisuus on näyttäytynyt, sitten vaan asemaa käytetään sen kummemmin kyselemättä hyväksi kunnes tulee sapiskaa."

"Niin ja kaikissa sosialistisissa järjestelmissähän kansalla on ollut aseita itsellään...vai...? Sorto perustuu aina hallitsevan järjestelmän järjestelmälliseen voimankäytön ja sen välineiden omimiseen. Siinä vaiheessa kun "kansalla" ei ole enää hampaita niin ollaan jo syvällä..."

Hyviä pointteja, joihin minulla ei tässä vaiheessa ole lisättävää!

Sitten merkittävä kokonaisuus USA:n kansalaisten suututtamisessa on ollut terrorismin uhalla pelottelu, mikä on osoittautunut tarkoitukselliseksi NWO-agendaa tukevaksi huijaukseksi --->

Vaihtoehtomedia --> LaRouche PAC: Top Pentagon Official: No Evidence that Iran is Building a Nuclear Bomb China, IAEA Say Keep Negotiations Going with Iran; British Push for Sanctions ja Is McChrystal Endorsing the British-Saudi Plan for Afghanistan?.

Infowars: Breaking The Will Of The People: The Real Purpose Of Body Scanners, Scanning the Abdulmutallab story for more lies, Body Scanners Increase Privacy, Says Corporate Media, Inverted Body Scanner Image Shows Naked Body In Full Living Color, Israeli Proposes Absurd Mind Reading Technology at Airports, Mind Reading Machines: The Next Step If We Accept Naked Body Scanners, Drudge: Big Sis Wants to See Under Your Clothes, Full-body scanners used on air passengers may damage human DNA, 85-Year-Old Woman Terrorized By Airport Security Thugs, Spanish Politician Threatens to Sue FBI Over Bin Laden Makeover, Infowars Poster: Attack of the Body Scanners, ‘Papers please’ for reporter at Texas capitol shooting investigation, Dead Osama Warns of Imminent Attack in Latest IntelCenter Fabrication, Potential False Flag Attack To Be Blamed On Muslims Foiled, Authorities Quietly Reverse Underwear Bomber Official Story ja Dead Osama Bin Laden, Climate Change Warrior.

Kontrastiksi Iltasanomien juttu; Detroitin pommimies: Iskuihin koulutettu useita ja Hesarin juttu; Blair puolusti Irakin-sotaa vailla katumusta.

Havaitsemme siis sen, että valtavirtamedia on vuosikausia ja yhä edelleen pyrkinyt levittämään tätä terrorismin uhan propagandaa, jossa eliitti ko. median avulla loi sen uhan ensin itse ja valitsemalla muslimit sen keksityksi aiheuttajaksi. Onkin tragikoomisen naurettavaa, kuinka esim. Osama Bin Ladeniakin yritetään edelleen käyttää tässä hyväksi ja kuinka Tony Blair osoittaa pahuutensa väriskaalaa katumatta ja näyttää mikä Brittiläisen imperiumin hahmo ja suurimpiin sotarikollisiin kuuluva mies hän on! Surullista tässä on juuri tyrannian kasvattaminen ja meidän rivikansalaisten taivuttaminen valvonta- ja kontrollisysteemiin yhä enemmän vain tämän sitä tarkoitusta varten keksityn juonen avulla. Moni suostunee vaikka ryömimään takaperin esim. lentokentillä, vai?! Meillehän jo suunnitellaan ns. alastonkuvauksiakin siellä!

Talouden hoito eliitin ohjauksessa on myös asia, joka on suututtanut yhdysvaltalaisia meidän muiden lisäksi ja siinä on viime aikoina ollut erittäin keskeisesti esillä USA:n valtiovarainministeri Timothy Geithnerin ja FEDin Ben Bernanken valheiden ja rikollisuuden purkautuminen esille jopa valtavirtamediassa saakka ja se seikka, että he todellakin ovat toimineet oligarkkieliitin juoksupoikina. Sama koskee edellistä valtiovarainministeriä Henry Paulsonia. Tässä kohtaa onkin hyvä muistella syksyä 2008, jolloin tämä talouspahuus laitettiin kunnolla käyntiin ---> Tässä kongressin Brad Sherman yksinäisenä valveutuneena osoitti jo silloin rankan filunkipelin olleen tekeillä: YouTube - Rep. Brad Sherman Martial Law ja Rep Brad Sherman The BAILOUT is for Foreigners! NWO. Itsekin olin silloin hajulla ja voitte käydä katsomassa syys-lokakuun 2008 arkistoista tulenpalavan vihaisia blogikirjoituksiani aiheesta.

Viime aikoina juuri Timothy Geithneria on grillattu ja kuulusteltu paljon tämän rikollisuuden ja maanpetturuuden tiimoilta ja on ollut suorastaan surkuhupaisaa seurattavaa, kuinka hän on yrittänyt kiemurrella vastuusta ja valehdellut tosi silmiinpistävästi. LaRouche PAC -porukan lisäksi jo moni muukin on alkanut ymmärtää, että näiden pelaajien pelit alkavat olla todella lopussa ja Yhdysvaltain kansannousumentaliteetti vain lisää ns. bankergaten räjähtämistä kaikkien nähtäville ja tuloksena olisi Richard Nixonin kaltainen jupakkaprosessi Watergaten tapaan. Jos näin ei tapahdu, niin se kertoo osaltaan siitä, että rikollisille annetaan kaikki anteeksi ja eliitille valtakirja tehdä todellakin aivan mitä tahansa meidän rivikansalaisten kustannuksella ja suoraan meille. Jos näin tapahtuu, niin mitähän mahtaa kansannousumentaliteetille silloin tapahtua?!... Meidän on muistettava edelleen myös se, että nämä pelaajat ovat olleet vain juoksupoikia ja alkuperäinen toimija on edelleen piilossa eli oligarkkieliitti. Tuossa alla on lopuksi kokoelma tähän talousaiheeseen liittyviä juttuja:

Vaihtoehtomedia --> LaRouche PAC: California Lawsuit Exposes AIG as an Ongoing Now U.S. Government-controlled, Enron-like Criminal Enterprise, Geithner Endorses Crime by AIG, While Protesting His Innocence, General Reinsurance Admits Fraud in AIG Case, Geithner, Bernanke Locked in Death Spiral, New York Fed 'Ran the Show' in AIG Bailout, But Bernanke was in on all the Decisions, Showdown Week for Bernanke, LaRouche's Record on Bernanke: 'Bernanke Exits Now!: National Banking', JFK Had the Guts Obama Doesn't have to Take on Wall Street, Mass Strike Puts Bernanke Reappointment in Jeopardy, Criminals and Traitors Will Testify to Congress Wednesday, Who Protected Bernanke from the Hearing on AIG?, LaRouche Warned: "Don't Betray the Country with this Bail-Out!", Geithner's Lies Won't Save Him at Furious Hearing on AIG Bail-Out, Geithner's Lies, AIG, and the Glass-Steagall Principle, Geithner Lie on Recusal in AIG Case Exposed ja Issa Issues Call for New Subpoena in AIG Case.

Infowars: Time for Tim to go!, House panel wants Geithner to testify about New York Fed and AIG, Geithner’s Fed told AIG to hide “backdoor bailout”, Bankstergate and Business as Usual: Geithner’s Cover-up of the AIG Bailout, Ron Paul: Geithner Should Be Fired Over Bankergate, SEC Engages in Conspiracy with AIG to Hide Bailout Evidence, If Government Won’t Break Up the Giant Banks, Let’s Do It Ourselves, Send Geithner to Prison for Lying to the American People, Geithner Told To Quit After E Mails Reveal Involvement In AIG Cover-up, Videos: Geithner Grilled, Despite Role in AIG Bailout, Senate Votes to Reappoint Bernanke ja Bloomberg: Maybe A Secret Banking Cabal Does Run The World After All.

3 comments:

Markku said...

Ainoa asia millä taistella tätä vastaan on tajuta, että kuten raamatussa on alku ja loppu. Loppu on jo päätetty. On vain sinun tehtävä valinta mihin mestaan haluat.

Valinta on meidän jokaisen itse tehtävä. Kun sen tekee niin sitten pitää tutkia asiaa sieltä missä se loppu kerrotaan. Näin ei tule menneeksi tuohon järjestelmään, joka päättyy koska se oli alunperin väärin. MIKSI SE ON VÄÄRIN?

Pystytkö pelastamaan muita tuolta järjestelmältä? Miten? Kertomalla NWO:sta, joka olisi hirmuvaltatyrannia? Eihän sellaista tule! Se on harhautus. Tulee oikeasti paratiisi tänne maan pinnalle.

Miten varoitat ihmistä menemästä paratiisiin? Kertomalla, että se on oikeasti helvetti myöhemmin. Jokainen vastaantuleva menee ihan sekaisin ja joutuu ajatussolmuun, jollei osaa pohtia syviä ja uskoa parempaan maailmaan, joka on tämän maailman ulkopuolella.

Jos nyt kerron, että esim. aseet on väärin ja rauha on hyvästä niin mihin se ihmiset ohjaa? Tavoittelemaan sitä rauhaa, kun sitä joku sille tarjoaa.

Jokainen taas sisimmässään tietää, että aseet on väärin ihmisten tappamiseen, joten ei auta kertoa että aseet on oikein. Eihän kukaan nyt toista tapa ilman, että häntä on suututettu/ohjailtu jne. tappamaan toinen. Mikä kieltää tappamisen? Raamattu mm.? Voisiko ihmisen moraali tulla Jumalasta?

Rockefeller taisi 60-luvulla rahoittaa rauhanliikkeen syntymistä. Niin muistan jostain lukeneeni, miksiköhän?

Ehkä olen tässä ajatussolmussa, mutta en näe tässä mitään pois pääsyäkään. Kaikki johtaa kahteen mestaan. Toinen on oikeasti paratiisi ja toinen näyttää paratiisilta, mutta joka sinne menee joutuu oikeasti helvettiin.

Tietenkin Lyndon LaRouche:n porukka on oikeassa. Tuo mahdollisuus ihmisillä on, mutta mitenkä me tavalliset ihmiset voidaan luoda kilpaileva paratiisi tänne maailman päälle? Kilpailemaan tuota valeparatiisia vastaan, joka meille asetetaan houkutukseksi. Jossa eliitti kertoo sen olevan ikuinen ja täydellisessä tasapainossa luonnon kanssa. Niinhän se tulee olemaankin, kunnes se poistetaan, koska se on väärin.

Jos siellä saisi olla vain 500 miljoonaa ihmisistä maksimissaan, niin ehkä se herättäisi. Jonkun tai jonkin pitäisi tappaa ylimääräiset. Jos tauti tulee tappamaan niin se ei näytä siltä massojen silmissä, että eliitti olisi ne tappanut. Tai jos pelkää sitä tautia ja ottaa piikin niin eihän ne piikin ottaneet massat sitä usko ainakaan kovin kevyesti, että he kuolisivat siihen piikkiin.

Alunperinhän oli kaikkien tarkoitus ottaa kaksi H1N1-piikkiä. Nyt ihmiset ovat ottaneet vain yhden jos sitäkään. Kun ei lääkärit ja ihmiset ole uskoneet kahta tarpeelliseksi. Miksi kaikki puhuu toisesta aallosta, vaikka järki sanoo ettei sellaista tulisi. Luovatko he toisen aallon taas median avulla, jotta ihmiset ottaisivat myös toisen piikin. Alunperinhän oli tarkoitus kaikille antaa kaksi piikkiä. Eli tuo alkuperäinen suunnitelma on toteutumassa. Ja taas Alex Jones pääsee huutamaan toisen aallon huijauksesta. Eli tässä on jokin harhautusjuoni takana. Mikä?

Markku said...

Tämä menee vähän meidän kahden väliseksi vuoropuheluksi, mutta jos meidän kahden se on tehtävä niin tehkäämme se! Ehkä muut tästä oppii ja kuuntelee meidän neuvoja. Sitähän me kuitenkin loppuen lopuksi haluamme. Varoittaa muita NWO:sta. :)

Tekeekö Lyndon LaRouchen porukka tietäen vai tietämättömyyttään tietä Maitreyalle eli maailman opettajalle.

Benjamin Creme kertoi, että ei Maitreya heti kerro olevansa Maitreya. Kannattaa katsoa niitä videoita (http://www.youtube.com/user/ShareInternational). Joku ihminen vaan aluksi pikku hiljaa alkaa kertomaan ihmisille maailman parannuksesta. Hän kiertää luennoimassa asiasta ja antaa haastatteluja pikku hiljaa yhä isommissa medioissa, kun hänen ajatuksistaan kiinnostutaan. Jossain vaiheessa hän sitten ilmoittaa olevansa Maitreya, kun hän on tarpeeksi suosittu. Silloin varmaan H.A.A.R.P:n avulla pitää sen maailmanpuheensa kaikkien pään sisällä.

Hän kertoi, että myöhemmin Maitreya saa apulaisia, jotka sitten asettuvat maailman eri puolille. Opetuslapset vai enkelit?

Mistä tuo ylläoleva tarina on niin tuttu? Eikö ensimmäinen ja aito Jeesus tehnyt myös samoin? Hän kiersi ja kertoi totuudesta ihmisten omalla kielellä vertauskuvin jne. Jossain vaiheessa hän teki ihmeitä ja parannuksia ja valitsi opetuslapset. Mitäs veikkaat, tekeekö Maitreya myös ihmeitä? Parantaako hän ihmisiä?

Ehkä hän sanoo, että palakoon tuo puu pois. Ja samalla hetkellä taivaasta iskee tuli ja puu palaa. NASA siis toisin sanoen ampuu laserilla satelliitista puuta. ;)

Tämä LCROSS myös liittyy luultavasti tähän koko sotkuun:

For space enthusiasts who stayed up, or woke up early, to watch the impact on Oct. 9, the event was anticlimactic, even disappointing, as they failed to see the anticipated debris plume. Even some high-powered telescopes on Earth like the Palomar Observatory in California did not see anything. <-
http://www.nytimes.com/2009/11/14/science/14moon.html?_r=1

Jollakin syyllä piti tuo laite saada kuuhun!

Matteus 24:29
"Mutta kohta noiden päivien ahdingon jälkeen aurinko pimenee eikä kuu anna valoaan. Tähdet putoavat taivaalta ja taivaiden voimat järkkyvät. 30 Silloin taivaalle ilmestyy Ihmisen Pojan merkki.

Kuten huomaat, luulen että Saatana taas matkii tässä Jumalaa. Koska hän luo tänne omaa paratiisia.

Jossain videossa Benjamin Creme kertoi, että Maitreya oli hänelle kertonut unessa tai jossain tilassa, että pörssiromahdus alkaisi Japanista.

Miten voimme tietää miten Maitreya syntyy ja mitä hän tekee tulevaisuudessa? Otetaan raamattu kauniiseen käteen ja luetaan evakeliumi Matteuksen, Markuksen, Luukkaan ja Johanneksen mukaan. Katsotaan sieltä mitä Jeesus teki ja katsotaan kuinka matkija matkii häntä takaisin tulossa.

Mistä tiedämme, ettei Maitreya ole aito Jeesus? Onko aito ja alkuperäinen tullut? Ei ole, ja mitä Jeesus varoitti mitä tapahtuu ennen kuin hän tulee? Huijarit tulee ensin!

Olen aika uskontopainotteinen näissä mielipiteissä, mutta jotenkin tuntuu että tämä nyt kaatuu siihen laariin. Tämä teoriahan on helppo testata tuolla aikaisemmin mainitulla keinolla. :)

Vatikaani ja kaikki muut uskonnothan ovan tauluissa ja kaikessa muussa esineissä yrittäneet sijoittaa meidän päähän kuvaa miltä Jeesus näytti. Sitä emme kuitenkaan oikeasti tiedä.

Voisiko tämä kaveri olla imitoija? Joku merkittävä rooli tällä nuorella kaverilla kuitenkin on tulevaisuudessa:
http://www.ukcolumn.org/2009/10/12/david-de-rothschild-jesus/

Tämänhän pitäisi olla todennäköisempi:
http://www.popularmechanics.com/science/research/1282186.html

Mika said...

Kiitos taas runsaasta ajatusten esittämisestä monessakin kirjoituksessani, Markku!

Ei se haittaa, vaikka tämä kommentointi on nyt ollut lähinnä meidän välistä vuoropuhelua. Ehkä muut huomaavat vähitellen yhä enemmän, että näistä asioista voi oikeasti keskustella ja vaihtaa mielipiteitä niinkuin mistä vain päivänpolttavasta, mutta toki vaikeasta poliittisesta tms. ongelmasta.

Palaan myöhemmin kommentoimaan lisää noita esilletuomiasi ajatuksia ja kysymyksiä. Saatan tehdä sen jonkun NWO -kirjoitukseni yhteydessä... Muut voivat toki esittää ajatuksiaan sillä välin eli kommenttia rohkeasti peliin, jos siltä tuntuu. Nyt on aika parantaa maailmaa!