Saturday, January 23, 2010

Maailmantalous veitsenterällä ja NWO -saastan pakkopoisto: Luotottava järjestelmä eliitin monetarismin tilalle!

On aika taas ruotia räväkästi ja runsaasti esilletuoden maailman taloustilanteen luonnetta osana NWO -prosessia ja sitä vastaan olevien agendojen kenttässä. Tällä kertaa annan muiden äänien puhua puolestaan enemmän kuin itseni ja teen sen tuttuun tapaan poimimalla valtavirtamediasta aiheeseen liittyviä viime aikojen juttuja ja niistä valveutuneita ja muutoinkin osuvia lukijakommentteja. Sen verran annan oman ääneni kuulua tämän lisäksi, että teen omia lyhyitä lisäkommentteja joidenkin lainausten väliin. Lopussa on aiheeseen liittyviä keskeisimpiä vaihtoehtomedian juttulinkkejä, jotka korostavat tuttuun tyyliin niitä seikkoja, joita valtavirtamedia jättää sekä tarkoituksella että osaamattomuuttaan piiloon.


Taloussanomien jutut --> Obaman suunnitelmat murjoivat Yhdysvaltain pörssiä:

"Usa:n pankkien touhu näyttää nyt siltä, mitä se oli Suomessa 80-luvun loppupuolella arvopaperisäännöstelyn loputtua. Eli osta tämä osake (pala paperia) arvo 10$, myy se mulle huomenna hintaa 20$ jne. Sitten kuvitellaan että nousu on loputon ja otetaan velkaa tähän arvopaperikauppaan. Lopputulos pitäis olla tyhmemmänkin tiedossa tai arvattavissa. Sijoitan rahani mieluummin vessapaperiin, millä edes tekee jotain. Sais tuo mielikutuskauppa jo loppua."

"Obama tekee kommunistisen järjestelmän. Joka kasvattaa työttömyyttä. Työttömyys tulee alentamaan ajalla palkkoja ja saamaan valtiot vielä huononpaan tilaan. Tästä hyötyy vain rikkaat." ---> Itse asiassa NWO -prosessi on hakenut mallinsa sekä kommunismista että fasismista ja on näiden eräänlainen yhdistelmä. Meidän on muistettava, että länsieliitti laittoi 1900 -luvulla valtaan mm. niin Hiltlerin, Stalinin kuin Maonkin ja heidän totalitarisminsa toimivat testialueína tätä myöhempää maailmanhallituksen pystyttämistä varten."Obama on selvästi pulassa ja hän laukoo populistisia kommentteja. Katsotaan mitä Obama on saanut aikaan

1. Obama lupasi Amerikkalaisille töitä ja tehtiin ennätys suuri elvytyspaketti.. sen piti luoda 3 miljoonaa työpaikkaa, mutta niitä ei ole näkynyt, vaan on menetetty miljoonia työpaikkoja

2. Obama lupasi sotilaat kotiin, mutta sotilaiden määrä on vain kasvanut lähi-idässä.. epäilen, että sotilaita ei tuoda kotiin suuria määriä pitkään aikaan

3. Obama lupasi terveydenhuolto uudistuksen, mutta nyt se on ajautumassa ongelmiin.. voi olla, että se jumiintuu vuosiksi tai sitten tulee jokin täysin torsopaketti.

Ja nyt Obama käy pankkien kimppuun, mutta saa nähdä saadaanko tässäkään mitään aikaan ? Pankkiirit ovat älykkämpi kuin politikot ja he kyllä keksivät kiertotien lakiin kuin lakiin.. ja ovathan he rahoittaneet useita politikkoja, joten..." ---> Kansannousumentaliteetin vallassa olevaa kansaa Obama todellakin yrittää nyt valheellisesti nuolla populistisilla puheillaan. Tuossa kolmoskohdassa kommentoija on ymmärtänyt väärin tilanteen; terveydenhuoltouudistuksen torppaaminen on keskeistä NWO -tyrannian vastustamista ja sen mukaan suuri määrä USA:n kansalaisia on ymmärtänyt kohdistaa vihansa oikein ko. uudistuksen tuomiten maan rakoon; uudistus ei ole sitä miltä valtavirtamediassa valehdellaan, vaan sisältää jo tunnetusti sekä natsityranniaa (Vakuutusyhtiöiden rahanvallan ja kontrollin kasvattamista) että natsieugeniikkaa (Elämästä ja kuolemasta päättävän lautakunnan supistamaan terveydenhuoltomenoja eli aiheuttamaan väestönvähennystä sen avulla).

"Monissa kirjoituksissa arvostellaan Obaman pyrkimyksiä, siis puolustetaan vanhaa, tuhoon vievää järjestelmää. Nyt on kuitenkin tilanne se, että vanha meno on tulossa tiensä päähän vääjäämättä. Uusia avauksia on tehtävä ja saatava suunta muuttumaan. Tosin kansa joutuu koville, koska äärikokoomuslainen finanssimaailma on kupannut ja ryssinyt liittovaltion henkiheiveriin." ---> Tuo ääri(kokoomuslainen) finanssimaailma on todellakin pahan alkuperäinen syy: Se on ollut lännen oligarkkieliitin työkalu, missä finanssispekulaatioilla on pyritty alasajamaan reaalitalous ja siten kansallisvaltiot, jotta ne ja niiden kansalaiset saataisiin helpommin alistettua NWO -projektin ja eliitin tavoitteleman maailmanhallituksen valtaan.

Obaman pankkikuri saa tukea Euroopasta:

"Eiköhän sitten tule perustetuksi uudenlaisia instrumentteja ja firmoja, jotka voivat pyörittää vanhaa karuselliä entiseen malliin. Tulee vain kalliimmaksi veronmaksajille, kun välikäsiä ja kiemuroita tarvitsee käyttää entistä enemmän ja jokainen vie kuplamerestä oman kuplansa taskuun.


Minä en ainakaan usko, että pakkelilla saataisiin toimivaa systeemiä kasaan tästä vanhasta mallista, joka sai mahdollisuutensa osoittaa mihin pystyy.

Erittäin pelkistetysti homma meni näin: jonkun investointipankkiirin tietokonemonitoriin tuli liian iso negatiivinen dollariluku ja siitä syystä maailmassa ei juuri kannattanutkaan enää tehdä mitään. Väki pihalle ja sitten ihmettelemään ilmastonmuutosta." ---> Eliitti yrittää tosiaan saada kasaan osittain tarkoituksellaan ja osittain vahingossa pilaamastaan monetaristisesta järjestelmästä globaalin pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin, missä se on epäonnistumassa pahasti ja aiheuttaa "Uuden pimeän ajan", jos todellakin väki jää "ihmettelemään" tekemättä tarvittavia pelastustöitä.

"Obama menetti senaatorin ja sen myötä, ehkä terveydenhoito-uudistus kaatuu, oli pakko käyttää viimeinen valttikortti, millä saisi laskevan suosion nousuun eli rajoitukset pankkien toimintaan, pörssijuhlat ovat ohi." ---> Tätä se populistinen valehtelu on, mutta pinnan alla Obama on kuitenkin edelleen rahaeliitin juoksupoika, kunnes toisin käytännössä todistetaan."Federal Reserve Bank ja kymmenen sen suurinta omistajapankkia pitäisi siirtää USA:n liittovaltion omistukseen heti. Samoin finassilaitokset, vakuutusyhtiöt ja suurimmat yritykset."

"Ja duunarit valtion kolhoosiin työskentelemään ruokapalkalla ?

Kai sekin on parempi kuin kuolla nälkään (tai sairauksiin) työttömänä? Ainakin alkuun voisi rakentaa muutaman yksityisomisteisen vankilan lisää, että sinne mahtuu se 98% väestöstä. ;)"

"Tässähän yksinkertaistetusti vain tapahtuu se että palautetaan pelurit pankkitiskeiltä heille rakennettuihin Casinoihin!" ---> Nämä kolme viimeistä kommenttia ovat vastausketju ylimmäiseen; Eliitin NWO -suunnitelma on juuri tuo eli sekoitus kommunismia ja fasismia, jossa valtiollinen valta alennetaan kokonaan yksityisen oligarkiavallan alle ja muodostetaan päälle kommunistisia elementtejä sitä tukemaan. Sen sijaan esim. Lyndon LaRouche vaatii, että ko. FED ja investointipankit erotetaan kokonaan yksityisestä oligarkkiavallasta asettaen ne ensin vararikkoproseduuriin ja sen jälkeen poistetaan ne kokonaan pelikentältä, jonne sallitaan jatkossa vain valtiollinen valta toimimaan kansakunnan ja sen ihmisten hyväksi eikä yksityisten oligarkkien hyväksi. Niinpä tuo aloittava kommentoija ei ole tajunnut kokonaisuutta vielä riittävän hyvin.

Uusi kriisi iskee pankkeihin:

"Pankit eivät saa tehtyä kunnolla voittoa, vaikka ovat saaneet kohta vuoden valehdella päin naamaa kirjanpitonsa (mark-to-fantasy) ja veronmaksajilla on edelleen ääretön piikki auki (Fanny Mayen ja kumppanien luottotappioiden limiitti nostettiin jouluaattona 400 miljardista rajattomaksi). Lopullisesta romahduksesta tulee siis aivan käsittämättömän valtava! Ja lehdet vain höpöttävät päivästä päivään jostakin "elpymisestä"? Voi h......" ---> Niinpä; voi helvetti, saatana ja perkele!!

"On tää kyllä vaan käsittämätön yhtälö: yhteiskunnan kannalta kriittinen järjestelmä ja ala on yksityisten koijareiden käsisssä joita ei kiinnosta tippaakaan huominen tai mikään mukaan kuin se että saadaan mahdollisimman kovat osingot ja omat bonukset.

Kait jokainen ymmärtää senkin että loppupeleissä joka sentti jonka pankit 'maksavat takaisin' noita tukia on ihmisten korkomarginaaleja, anto- ja ottolainauksen koron erotusta(periaatteessa pankkien jatkuva rahan markkinoille syytäminen kiihdyttää inlfaatiota ja syö sinun säästöjäsi), yksinkertaistettuna yhteiskunnasta välistä vedettyä arvoa jonka jokainen meistä joutuu omalla työllään loppupeleissä tuottamaan." ---> Hyvin sanottu ja tuo "loppupeleissä tuottaminenkaan" ei enää onnistu kunnolla, kun reaalitalouden perusta on näiden rikosten takia tuhoprosessissa ja kun kansallisvaltioiden suvereeniteetti on tuhottu eliitin imperialististen agendojen (NWO -prosessi) ja elementtien (Mm. EU) takia. Paha siis on meitä perimässä ennen näkemättömällä tavalla. Valitettavasti...

"Perussyy on pankkien johdon ahneuden lisäksi heidän osaamattomuus ja ymmärtämättömyys. Harvassa tuotantoa tekevässä yrityksessä voidaan pitää yhtä tumpeloita ihmisiä johtopaikoilla niin kauan kuin pankkimaailmassa." ---> Niinpä; eliitti on uskonut omaan erinomaisuuteensa niin paljon, että samalla se on menettänyt sekä kosketuksensa meihin tavallisiin ihmisiin täydellisesti ja siihen, miten asioita pitää hoitaa kestävällä ja moraalisella tavalla. Eliitin eli Illuminatin katalien suunnitelmiensa takia länsimaat ovat olleet rapautumassa myös heidän omassa leirissä, josta osoituksena ovat mm. jääräpäisyys uskoa tuhotun monetarismin pelastamiseen ja kyvyttömyys nähdä asioita muussa kuin vain heidän oman maailmankuvansa sisältä.

Pankit hajalle Obaman esityksestä:

"Obama meinaa ruveta hyppimään isäntiensä (Goldman Sachs) silmille. Pitää olla varovainen ettei tuu Kennedyjä. GSn ex-johtajat ovat jo miehittäneet kaikkien Washingtonin huippumestojen Kaikki huippuvirat. Ex-pankkiirit elelevät kuin valtio valtiossa.
Hampaaton Obama-nukke länkyttää leukojaan ja GSn keinottelu-vankkurit jatkaa kulkuaan kohti saapasmäkeä ja vääjäämätöntä tuhoa.


financial terrorists - youtube." ---> Kennedyjä ei ole tulossa ainakaan tuosta syystä, koska Obama on tiukasti eliitin hallussa ja kontrollissa: Obamalle on syötetty nämä populismivalheet suuhun rauhoittamaan USA:n (ja maailmankin) kansannousumentaliteetissa olevaa kansaa. Leuat kyllä länkyttää ja eliitin keinotteluvankkurit on suunnattu kohti "uutta pimeää aikaa".

"Onhan tilanne tosi outo. Pankit voivat tehdä riskibusinesta ja niiden onnistuessa kerätä johtajilleen ja osakkeenomistajille ruhtinaaliset tulot. Mutta jos riskit tuteutuvat, sotkun maksavat veronmaksajat. Kovin ovat takuuvarmoja ruletteja nuo pankit. Tilanne on sama joka puolella."

"Vastuu liberaalissaa mrkkinataloudessa pelaavien rahanahneiden pankkien toimista kaatuu aina veronmaksajien niskaan. Pankeista 20 suurinta pitää heti ottaa valtion haltuun. Bonuksia rosvo-johtajille niistä ei saa maksaa..


Kansa mielenosoituksiin (=ilman aseita) kansanvellan puolesta." ---> Kuten sanoin, niin pankkien valtion haltuun ottamisen ei pidä merkitä sitä, että se auttaa NWO -prosessia: Eliitin kontrolli on leikattava taloudesta pois eikä pidä muodostaa eliitin yhä täydellisemmin ohjailemaa systeemiä valtioiden hallussa olevien pankkiensa avulla! KO. pankit valtioiden haltuun, mutta ne lakkautetaan samalla niiltä osin kuin niissä on oligarkkieliitin pahaa agendaa.

"Tässä esityksessä idea on täysin päinvastainen.

Tarkoituksena on estää suurten riskikeskittyminen syntyminen, jossa munat ovat yhdessä korissa.

Ennen pankit jaettiin talletuspankkeihin ja investointipankkeihin. Erona on se että investointipankit pystyvät tekemään lähtökohtaisesti parempaa tulosta, koska talletusinstituutiolla on tiukempi valvonta ja säännöt (siksi että niillä on hallussa talletajien rahat, joista valtio joutuu kantamaan vastuuta).


Pankit -varsinkin "Wall Street" pankit - ovat paisuneet jäteiksi, joilla on molemmat ominaisuudet. Voidaan sanoa että ne "pelaavat" riskitoiminnassa esim. osakekaupoissa ja bondimarkkinoilla tallettajien antamalla tuella.

Myös investointipankit muuttuivat pankeiksi, jotka johdannaispapereilla sotkeutuivat perinteisen pankkitoiminnan alueelle kuten asuntolainoitukseen.

Juuri tämä oli se "riskien hajauttaminen" , joka aiheutti kriisin kansainväliselle pankkitoiminnalle : asuntolainat paketoitiin arvopapereiksi, joista rakenneltiin johdannaisina uusia arvopapereita eli tuotto mutta myös riski hajautettiin suurelle joukolle pankkeja. Näin piti olla, mutta tosiasiassa kävi ilmi että itse näillä riskien hajauttamista tehneet pankit (Lehman, AIG yms) omistivat taseissaan kaikkein suurimman riskipommin.
" ---> Tuossa on varsin hyvin kuvattu se, kuinka eliitti kehitti investointipankeista heitä hyödyttävän aseen, mutta samalla he aiheuttivat riskin myös itselleen. Talletuspankkeihin ja investointipankkeihin jako tarkoitti Glass-Steagall -standardia, jota Lyndon LaRouche vaatiin nyt yhtenä eliitin tuhoamiskeinona käyttöön ja siinä nimenomaan evätään ko. investointipankeilta keinot pois käyttää eliittiasettaan oman edun rikolliseen tavoittelemiseen, missä kärsijänä sen takia ovat rivikansalaiset ja kansallisvaltioinstituutio. Tavallinen reaalitaloutta ja kansallisvaltiota pyörittävä pankkitoiminta asetetaan keskeiselle sijalle, missä tuottaviin projekteihin nojaten valtio toimii rahan luojana eliitin omistamien keskuspankkien sijaan ja poistetaan eliitin aiheuttama törky vararikkoproseduurissa kokonaan roskiin pois pelikentältä.


"Amerikassa oli 1999 asti voimassa tämä Glass-Steagalliksi kutsuttu laki, joka tehtiin 1929 porssiromahduksen jälkeen ja jonka tarkoituksena oli estää sentyyppisten markkinaromahdusten mahdollisuus. Clinton 1999 allekirjoitti lakimuutoksen (viimeinkin, lähinnä wallstreetin ja kongressin painostuksesta), jolla kumottiin tämä 1933 tehty laki, jolla erotettiin tavalliset pankit ja investointipankit. Siitä se rallatus sitten alkoi ja tulos on tässä ja nyt. Jotta silleen, joku tietää varmaan enemmän tuosta laista, olisko kuitenkin ollut parempi olla kumoamatta sitä....??" ---> Tässäpä on siis hyvin kuvattu se, kuinka eliitti tarkoituskella alasajoi Glass-Steagall -standardin, jotta se pääsi pelaamaan omaa NWO -agendaansa tukevaa finanssikeinottelua. Laki tehtiin 1933 nimenomaan Franklin Delano Rooseveltin aloitteesta ja on tähdennettävä sitä, että hän nimenomaan sen avulla pyrki laittamaan eliitin aisoihin torjuen samalla Yhdysvaltojakin silloin uhannutta fasismia. Tätä Lyndon LaRouche jaksaa kerta toisensa jälkeen tähdentää, koska FDR oli aikanaan juuri se henkilö suorastaan yksin koko maailmassa, joka halusi lopettaa paitsi fasismin, mutta myös sen mahdollistaneen koko Brittiläisen imperiumin, jonka hän aivan oikein katsoi olevan "keskiaikaisiin" tai "1700 -luvun" metodeihin perustuvan tyrannian.

NIINPÄ: Tämä nykyinen globalisaatio ja ajo maailmanhallitukseen on yhä sitä samaa "keskiaikaista" tyrannian vyöryttämistä puettuna vain lumeeksi korkean teknologian ja globaalien muka ihanteiden valekaapuun. Kuten olen minäkin toitottanut: Brittiläinen imperiumi (Jonka parasiittisissa puitteissa lännen oligarkkieliitti toimii) piiloutui toisen maailmansodan jälkeen mm. finanssi- ja korporaatiomaailman syövereihin pelaamaan imperialistista peliään ja on siis ollut edelleen voimissaan. Miten tästä eteenpäin!?

USA:n suhdannenäkymissä jo valoa:

"Höpö...höpö.... lopettakaa jo nämä uutiset. Todellista aitoa nousua ei ole eikä tule vielä vuosiin. Ei Usassa kun ei myöskään Euroopassa saati koti Suomessa. P.S hyvin on heikkoa elvytys miljardien teho mitä maailmaan talouteen on pumpattu!!!! Herää väkisin kysymys kuka kusetti ja ketä??? kuka veti välistä????" ---> Vastaukset; lännen oligarkkieliitti kusetti ja veti välistä juoksupoikineen ja hännystelijöineen meitä rivikansalaisia!!!!!


"Heh, uusia työttömyyskorvaushakemuksia tuli 482 000 kappaletta. 36 000 enemmän kuin viikko sitten.

Onko tämä nyt nousua?


(Alle 400 000 uutta hakemusta on katsottu olevan elpymistä)

Käytännössä yhdessä viikossa tuli 80 000 työtöntä lisää!" ---> Elpyminen todellakin tarkoittaa siis sitä, että eliitin omistamat investointipankit, korporaatiot ja muut hallinnoimansa rahanvallan ilmentymänsä ovat vähän elpymässä meidän rivikansalaisten eli yleisemmin reaalitalouden ja kansallisvaltioiden kustannuksella! Elvytysraha on käytännössä samaa kuin se, että siirretään eliitin pilaamat arvopaperit valtioiden piikkiin, jonka takia valtiot velkaantuvat totaalisesti ja vievät tuhossaan kansalaiset "uuteen pimeään aikaan".

Goldman Sachs karsi bonuksia – tulos parani:

"Epäoikeudenmukaisuus saa jatkoa usa:ssa. Tuloerot kasvaa ja tavallinen palkansaaja köyhtyy entisestään lisää. Sama toistuu koko läntisen maan osien kohdalla. Eläkkeiden ja muiden lakisääteisten osalta tullaan palkansaajaa riistämään fasistisella tavalla." ---> Eli näin juuri! Saatana vieköön! Siksi Suomessakin vaaditaan nyt eläkkeiden karsimista ja eläkkeellepääsyiän nostoa: Selvää paskaa eliitin aiheuttamana! Siihen ei pidä suostua! Sitä paitsi tuo bonusten "karsiminen" on vain populistista propagandaa vailla kosketusta todellisuuteen.

"Samaa mieltä, että valkoiset tulevat olemaan pummeja. Tulos parani, koska aavistavat lopetuksesta, että työkin voi mennä alta. Itse tein aikanaan tulosta hyvinkin, vaikka oli köyhyysrajan palkka, koska yritin parhaani, että saisin vakituisen työpaikan, mutta niin ei tapahtunutkaan, koska vaihtaminen toiseen pätkätyöläiseen tulisi halvemmaksi. Se vaikutti pahasti työkuntooni 10 kk kuluessa, joten eipä voittanut jatkossa mikään taho." ---> Eliitti on aiheuttamassa kaikkien aikojen sosiaalisia ongelmia ympäri länsimaiden kaiken ym. lisäksi ja syyt ovat monet: Talousromahdus ja siihen liittyvät olosuhteiden kurjistamiset, median vääristävä ja sairastuttava aivopesu, ihmisarvoa kunnioittamattomat sosiaalipoliittiset päätökset eliitin suoraan ja välillisesti aiheuttamina jne.

Maailmanpankki nosti kasvuennustettaan:

"Noista prosenteista huomaa mistä on eniten lähtenyt teollisuutta ja minne.

Euroopasta Kiinaan ja Intiaan.


Olen pettynyt EU:n politiikkaan, miksi ei tehtäisi vahvaa EU:ta ? Nyt ollaan vain hajoittamassa mitä kymmeniä vuosia isät ja äidit ovat rakentaneet.. Viime sotakin käytiin ajatuksella isänmaa. Nykyisin jotkut toimivat lähes toisen maailmansodan aikana maanpetturuudeksi kutsutulla tavalla. Myydään Isänmaa jos vain joku antaa siitä henkilökohtaista hyvää, tuollaisesta ajatuksesta tulee seurauksena hyvinvoinnin roima romahdus.

Mikään ei kuitenkaan tule itsekseen, tuohon roimaan laskuun on tehty monta kongressia, palavereita ja päätöksiä.

En voi olla tyytyväinen Euroopan Unioniin vaikka aluksi kannatin sitä. Päätöksien tekeminen on oltava enemmän omaa aluetta vahventavaa, ei heikentävää.

Isojen poikien leikkikenttä minkä asukkaat ovat yhtenäisyyttä vailla, eli pojat saavat mellastaa ja tuhota paljon ennen ihmisten heräämistä.
" ---> Paikallisalueita todella heikennetään, jotta eliitti onnistuisi kaappaamaan ne maailmanhallituksensa valtaan yhä paremmin. Siksi esim. Suomessakin ollaan yhdistelemässä kuntia ja ottamassa Matti Vanhasen suulla terveydenhuoltoa pois kunnilta. Sellainen on selvää NWO -politiikkaa!! Kuten olen jo sanonut: Ihmiselän tarpeellisen hierarkkisuuden tuhoaminen NWO:n alttarille aiheuttaa luonnotonta hajaannusta ja tuuliajolle joutumista ihmisen omassa elinympäristössään. Ihmistä ei ole luotu kuulumaan osaksi ylikansallista ja imperialistista globaalihegemoniaa, jossa kuuluminen osaksi luonnollisia ja terveitä yhteisörakenteita on tuhottu. Seurauksena on mm. yhä lisääntyvää mielisairautta, sosiaaliongelmia ja väkivallan uhkaa.


Britannian inflaatio korkeimmillaan 1997 jälkeen:

"Brittien keskuspankki on tehnyt muistaakseni 200 000 000 000 uutta puntaa, joilla on "elvytetty" (=hätäapua) Lontoon pankkiirien takia erittäin pahasti karille ajanutta taloutta. Monet ovat arvelleet, että Britit tekevät kohta seuraa islantilaisille, kreikkalaisille, espanjalaisille, irlantilaisille, latvi..... " ---> Brittiläinen imperiumi on asettanut jopa keskuspaikkansa valtion ja kansalaiset siinä saman tuhoprosessin ja tyrannia-agendan alle kuin muuallakin länsimaissa!


Kiinaa uhkaa jo ylikuumeneminen:

"Pojat porskuttaa, maailman kaikki ylimääräinen raha on jo päätynyt Kiinaan tai Intiaan. Se on varmaan syy miksi sitä rahaa pitää painaa nyt enemmän, ei ne anna saamaansa rahaa takaisinkaan :)" ---> Kiina ja Intia ovat tosiaan pelaamassa korttejaan paremmin kuin länsi, vaikka on suhtauduttava vähintäänkin epäluuloisesti Kiinan poliittiseen järjestelmään. Onhan mm. George Soros sanonut, että Kiina tulisi johtamaan uutta maailmanjärjestystä...

"Kiina pumppaa markkoinoille halpaa rahaa, koska sen talous on rankasti (sanoisin jopa epäterveesti) vientivetoista. Jos muualta maailmasta loppuu likviditeetti, Kiinan vienti tyrehtyy. Sitä siellä ei haluta." ---> Lyndon LaRouche vaatii, että Brittiläisen imperiumin tuhoamiseksi täytyisi pystyttää neljän suvereenin supervallan allianssi (Kiina, Intia, Venäjä ja USA), joka jo pelkästään väkimääräedullaan pystyisi pistämään kampoihin. Samalla USA:n rooli on tärkeä siitä syystä, koska sen perustuslakiin on kirjattu keinot vastustaa ja tuhota Brittiläisen imperiumin kaltainen parasiittivalta. Siinä mielessä on suhtauduttava positiivisesti mm. Kiinan, Intian ja Venäjän luomaan talousyhteistyöhön, jossa rahaa laitetaan tuottaviin reaalitaloutta nostaviin projekteihin. Siinä ovat keskeisiä mm. isot infrastruktuuriprojektit, kuten rautatiet ja uuden sukupolven ydinvoimalat. Tässä mielessä länsi on uppoamassa ja itä nousemassa. Jos eliitti yrittääkin kääntää tilannetta niin, että Kiinasta leivotaan tämän avulla NWO:n keskus, niin olemme joutumassa ojasta allikkoon tavallaan... Nähdäkseni sitä ennen eliitin pitäisi tuhota kuitenkin ensin USA, jotta sen perustuslaillista mahdollisuutta tuhota eliitin NWO -projekti ei voitaisi käyttää eliitin kannalta päinvastaiseen toimintaan, jota Lyndon LaRouche vaatii.

"On paha juttu koko maailman taloudelle jos Kiinan talous alkaa rykimään. Kv. asiantuntijat pitävät lähinnä vain ajan kysymyksenä, milloin Kiinan kupla puhkeaa. Se voi merkitä suuria vaikeuksia horjuvalle maailmantaloudelle. Tätä ei moni maallikko tiedä, mutta tosiasiassa koko USA:N ja Euroopan elvytys on mennyt vain yhden rahareiän tarpeisiin, nimittäin horjuvan pankkijarjestelmän pelastamiseen. Kaikki muu elvyttaminen on tullut Kiinasta päin, ja jos se tukijalka sortuu niin sitten ei hyvat heilu.

Olen huolestunut.
" ---> Huolestunut kannattaakin olla, sillä tämä ym. asetelma on hyvin herkällä pohjalla: Tuo Lyndonin vaatima neljän suurvallan allianssi Brittiläistä imperiumia vastaan vaatii juuri sen, että USA poistuu eliitin vallasta ja ottaa käyttöönsä eliitin eliminoivat toimet (Mm. se Glass-Steagall -standardi) Sitten maailmaan pitää saada uusi luotottava talousjärjestelmä suvereenien kansallisvaltioiden kesken. Nyt Kiinassa tapahtunut onnistunut elvytys ei riitä, sillä USA:n romahdus eliitin käsissä voi todellakin merkitä myös Kiinan elvytyksen valumista hiekkaan ja sen jälkeen koko neljän supervallan allianssin tuhoutumista ja lopulta Brittiläinen imperiumi joko saa selätysvoiton NWO -agendansa hyväksi tai sotkeutuu joka tapauksessa NWO -suunnitelmaansa aiheuttaen "uuden pimeän ajan". Niinpä ymmärrän kyllä, että tuon neljän suurvallan allianssin onnistuminen vaatii USA:n pelastautumista ahdingostaan ja pois eliitin vallasta perustuslakinsa puitteisiin ohjaamaan maailmaa uuteen renessanssiin ilman oligarkkieliittiä. Muutoin ko. eliitti ehkä pyrkisi manipuloimaan Kiinan NWO:nsa keskuspaikaksi...
Vaihtoehtomedia: LaRouche PAC -sivuston talousaiheisia juttuja viime viikoilta --> A New, World Credit-System: The Question Before Us (Pitkä analyysi), Next Comes Hyperinflation, Pressure Intensifies for Geithner to Leave, Spitzer Demands: Release All AIG and Fed Emails!, Brits Unleash Hysterical Assault on China in The Economist, Noose Tightens Around Geithner's Neck, Geithner's Emails, Phone Logs Subpoenaed, White House Stimulus Saves and Creates Frauds, Please Stop Whining. His Lordship Is Getting Annoyed, An Echo of Germany 1923, LaRouche Speaks on Obama's Bailout of Worthless Mortgages, California Lawsuit Exposes AIG as an Ongoing Now U.S. Government-controlled, Enron-like Criminal Enterprise, China Looks to the Moon and Nuclear Fusion, Cooperation Among Asia-Pacific Region Countries Solidifies, Geithner Endorses Crime by AIG, While Protesting His Innocence, Russian Nuclear Expert Calls for Increased Cooperation with India on New Technologies, The East Goes Nuclear While the West Heads for the Caves, China Economist Says Chinese Stimulus Packages Helps Create New Cities, Why States Are Bankrupt: 12 Million Really on Unemployment Insurance, Jordan Enters Nuclear Power Era, U.S.-Romanian Nuclear Power Deal, LaRouche: It is Another Obama Fraud, General Reinsurance Admits Fraud in AIG Case, Arab Nations Hold First Meeting on Nuclear Power, LaRouche: Only Acceptable Austerity Is for Wall Street ja Korea, Russia, China Turn on Nuclear-Power at Home and Abroad; German CDU Embraces Dark Ages.

---> Lainauksia boldatuista teksteistä (Ei pitkästä analyysistä):

"What caused the global economy to collapse? The myth, created by the international financier mafia, is that we had a "credit crunch" caused by the collapse of the U.S. subprime housing market. That, in turn, caused investors to panic and stop buying, freezing up the entire system. To restart the system, the central banks and governments flooded the banks with liquidity, becoming the buyers of last resort for mountains of toxic waste whose values, they assured us, would return once the panic subsided.

To listen to them blather, that is exactly what happened. Their quick and decisive action—heroic, really—saved the day, returned the banking system to health, and even turned a profit. They became legends in their own minds.


Problem is, none of it is true, except for the delusions. Economies do not run on money, they run on physical production and consumption—the production and consumption of food, the transformation of raw materials into useful products, and other useful activity. The strength of an economy lies not in its banks, but in its physical plant: its infrastructure, its agro-industrial base, and ultimately, in the creativity of its people.
"


"The name of the game at this point is to shift the losses from private hands—banks, hedge funds, insurance companies, and other players—to the government. Let Uncle Sam, and the taxpayers, eat the losses. This is the dirty (not-so) secret of the bailout. It can be seen in the way that the Federal Reserve has created money out of thin air, to buy worthless financial paper from major Wall Street banks, insurers like AIG, and some of the largest corporations in the nation. It can be seen in the way in which the Obama "health care" bill is designed to bolster insurers and pharmaceutical companies. But most of all, it can be seen in the way in which Fannie Mae, Freddie Mac, Ginnie Mae, and the Federal Housing Administration are being used to turn failing mortgages and mortgage-backed securities into government-guaranteed paper, which can then be used to bolster the capital of our bankrupt banks. While the Federal government touts the alleged "profits" it has made on the billions it advanced the banks under the TARP program, it is incurring trillions of dollars of losses through its mortgage-debt scam.

Far from pulling us out of the crisis as claimed, these criminal "bailout" schemes represent the greatest theft of public money in history, and are destroying our nation.
"


"Don't be misled by the currency rates quoted in the daily newspapers. These rates are merely ratios among the market values of various currencies, in a period of global economic collapse, where the values of all currencies are actually plunging. In such a case, the rise of one currency against another could reflect nothing more than one of the currencies falling faster than the other. It is reality, not the statistics, that is crucial.

This hyperinflationary process has already started in the financial sector, and is poised to take off in the consumer-price sector. When it does, our nation, and the rest of the world, will disintegrate.

A variation on the old joke goes: The good news is that we're all going to be trillionaires. The bad news is that that is what a loaf of bread will cost—if anyone can find one. It's only funny until it happens.


That is the scenario we face, without the LaRouche Plan.
"


"Contrary to claims that Obama had adopted the "spirit of Glass-Steagall" today in a press conference at the White House with, among others, Paul Volcker, Lyndon LaRouche set the record straight.

"That is not the case. It is a fake. It is not Glass-Steagall. And Paul Volcker doesn't understand Glass Steagall, because Paul Volcker is a monetarist, and being a monetarist, he is not capable of understanding Glass-Steagall.


"But what is happening is that Obama's advisers are using this fakery as a distraction. What you have to say is: Don't worry, what Obama is promising is a fake. And Paul the monetarist doesn't seem to know the difference.


"Paul does not yet understand Franklin Roosevelt. Because Paul is a monetarist, and he wants to maintain the monetarist system. The purpose of Glass-Steagall is to destroy the monetarist system, allowing it only for crazy investment bankers. What Paul Volcker is proposing is insanity. It is called monetarism, which is limited under Roosevelt's law to crazy bankers, who are allowed to go bankrupt. But it is not permitted for sane banks.
"


" "Glass Steagall means you go back to the rule, that in commercial banking, nothing is allowed but the Glass-Steagall standard. The other kind of stuff goes in the monetarist system. The problem here is that poor Paul Volcker does not yet understand the difference between a monetarist system and a U.S. credit system. And the only solution is a credit system. Why a credit system? Because you cannot save the U.S. economy from crashing totally, unless you dump and write off all attempted investment banking claims against banks which are supposed to be commercial banks. In a commercial bank, nothing is saved in bankruptcy reorganization that does not conform to a Glass-Steagall standard. All investment banking does not conform to a Glass-Steagall standard. All investment banking, including all the bailouts, is wiped off the books, as far as commercial banking is concerned."

"Lyndon LaRouche today lashed out at President Obama and those in Congress who are caving in to pressures for a vicious austerity commission, arguing, instead, that we need to immediately implement a return to Glass-Steagall, write off the bailout, and launch a massive Federal capital investment program, to create millions of productive jobs. "If there is going to be austerity," LaRouche declared, "let it be imposed on Wall Street. If all of Wall Street were to vanish from the face of the earth, I would not care in the least, so long as we had a functioning system of commercial banks, under Glass-Steagall standards." "

"LaRouche concluded, "is that I am willing to let Wall Street die. Paul Volcker capitulated, not because he is malicious, but because he was afraid of what is implied by such an attitude towards the merchant and investment banks of Wall Street. I know that, unless we restore Glass-Steagall, cancel the bailout, implement my September 2007 Homeowners and Bank Protection Act (HBPA) to halt the home forclosures, and launch a Federal credit program to boost the productive powers of labor, the United States is doomed. We have reached that point, where the very survival of the United States is in question, if we don't act soon. People responsible for making policy need to spend more time talking with the American people, and less time consulting with greedy Wall Street bankers." ".

Infowars -sivuston talousaiheisia juttuja viime viikoilta --> Mobilize Now to Oust Bernanke as Fed Chair, Communism and the Obamatrons: Beck Only Tells Half the Story, Ron Paul: The United State is Bankrupt, Neocon Lindsey Graham Confronted on Bailout and Bankergate at Town Hall in South Carolina, Bankergate: Emails Expose Criminal Financial Dictatorship At Work, Ron Paul: Geithner Should Be Fired Over Bankergate, Bankstergate and Business as Usual: Geithner’s Cover-up of the AIG Bailout, The Military-Industrial Complex is Ruining the Economy, Geithner’s Fed told AIG to hide “backdoor bailout”, House panel wants Geithner to testify about New York Fed and AIG ja There Is NO Economic Recovery Happening.

Lars Ostermanin
talousaiheisia juttuja viime ajoilta blogistaan Suomen Talousdemokraattinen Puolue: Valtionpankki kehitteillä myös Oregonin osavaltiossa, Attac: Velkaantunut talous veitsenterällä, Audit the Fed - Keskuspankki tilintarkastukseen, Talousdemokratian esittelyssä Ann Pettifor, Keiser report pääaiheena Islanti, Aktivistivideo tarvittavista rahapoliittisista uudistuksista, Ihmiskunnan taistelu harvain- ja rahavaltaa vastaan, Bill Still puhuu kultakannasta ja vähän muustakin ja Asiantuntijan mukaan pankkien vipukerroin on 164:1.

No comments: