Friday, February 19, 2010

Esimerkillinen NWO -keskusteluketju Pepen, Markun, Hopen ja Lars Ostermanin kanssa

Tässä linkkikokoelmakirjoituksessani (Nimimerkki Markun esilletuomia NWO-tiedon linkkejä koottuna; joulukuu 2009 - helmikuu 2010) kommenttipalsta alkoikin pullistelemaan ennätyksellisesti ja syntynyt 16 erillisen kommentin keskusteluketju onkin erinomainen NWO -asioiden saloihin ja maailmanparantamisseikkoihin niiden avulla sukeltava esimerkki hyvästä vuoropuhelusta. Niinpä laitan sen tähän kokonaisuudessaan paremmin esille, jotta siellä olevat uudet linkitkin erinomaisen tiedon äärelle ovat helposti käytettävissä.

Ko. keskustelun kaltaista ajatustenvaihtoa täytyy tulla yhteiskuntaamme vielä paljon enemmän ja sen on purkauduttava tavalla tai toisella vaihtoehtomediasta laajempaan tietoisuuteen! Tämänlainen keskustelu tulee olemaan eräänä pohjana myös omille jatkossa tekemilleni NWO -pohdinnoilleni ja tutkimuksilleni --->


peppe said...

Tervehdys!! Viime kesänä vihapäissäni mietin asioita pitkään ja hartaasti että miten tämän koko nwo-roskan saisi pysäytettyä, ja tulin melko huonoon lopputulokseen. Kuitenkin, he ovat tavallaan antaneet itse vinkin Hollywood -tuotoksessaan "ransom". Kuulostaa kylläkin aikas rankalta vaihtoehdolta mutta on periaatteessa mahdollista, ja eikös sitä sanota että tarkoitus pyhittää keinot;)!


Yksi ihan OIKEA terrori-isku bilderberg-kokous hotelliin kun kaikki roistot on sisällä! Eiköhän joku iso prätkäkerho tai joku muu rikollis-ryhmittymä asian hoitaisi kun keräisi riittävän ison "kolehdin" ja pitäisi vielä pienen esitelmän ko. "herroista". No joo, se siitä, en ehkä ihan vakavasti lähtis heti ainakaan toteuttamaan. Kiitokset hienosta blogista, kunnon asiaa kaikesta!


Mika said...

Tervehdys peppe ja kiitos kehuista!


Niin, itsekin olin hyvin vihainen etenkin tämän NWO -bloggaamiseni alussa (Kuten varmaan huomaa kirjoitustyylistäni syksyllä 2008 - alkuvuonna 2009), mutta sittemmin olen seestynyt, oppinut paljon ja tullut analyyttisemmäksi sekä monipuolisemmaksi havainnoijaksi.

On tärkeää tajuta myös tämä: Pelkkä eliitin ns. eliminoiminen pois pelikentältä ei riitä, vaan on oltava vahva visio myös siitä, miten asioita parannetaan ja korjataan. Siksi eliitin toimien katkaisun ei pidä tapahtua optimissaan mitään tuhoavaa väkivaltaa käyttämällä. Liekö liian ruusuista toiveajattelua sekin...

Niin vahvasti tuntuu päämmemenoksi tehdyn vuosisatojen takaa saakka kellontarkkaa suunnitelmaa :( Mutta viimeiseen asti pitää mm. näin tutkimalla ja tiedottamalla edistää vastavoimaista valveutumista optimistisesti!


Markku said...

Ei pahaa vastaan voi taistella pahuuden keinoilla. Silloinhan sitä itse muuttuisi myös pahaksi. Eliitti voi myös haluta, että alamme vihaamaan systeemiä ja tuhoamme sen heidän puolestaan pois. Silloin he voivat tuoda tilalle oman uuden systeemin pelastuksena.


Tässä pitää noudattaa hyvyyden keinoja. Eikä näitä asioita pidä ottaa liian rankasti. Silloin masentuu ja tuntee itsensä aivan voimattomaksi. Hyvät hymyilee ja pahat panettelee.

Kun sen oikein ymmärrät niin tajuat, että paha ei voi sinuun oikeasti koskea. ;)

Eliitti pelaa pahuuden joukossa ja he pelaavat tätä peliä niin kauan kunnes saavuttavat NWO:n. Kaikkia mahdollisia pelikortteja he meinaavat käyttää päästäkseen tavoitteeseen. Heillä on varmasti erilaisia tilanteita varten suunnitelmat. Koska he eivät halua tulla yllätetyksi niin sen takia he omistavat median/elokuvateollisuuden/musiikkiteollisuuden suurimmaksi osaksi. Suuret linjat mediassa on heidän mielensä mukaan tehty. Moni ihminen on juuri sellainen kuin media hänet määrittelee.

Koska niin moni hakee itsensä/mielipiteensä suoraan ulkopuolisista vaikutteista niin media ohjailee heitä. He eivät viitsi/uskalla tutkia mitä itse oikeasti haluaisivat tai tutkia mistä tämä maailma oikeasti koostuu. Moni kuvittelee, että pitää elää kuten kaverit/naapurit/rikkaat elää.

Eliitti johtaa näitä pääelämäntapoja median avulla. Ei niitä tarvitse noudattaa. Jokaisen pitää vain tajuta, että elämässä on tiettyjä hyvyyden sääntöjä mitä noudattaa. Ne ei tule ihmisistä vaan jostain muualta.

Ja kun ihmiset karkaavat yhä kauemmaksi näistä hyvyyden säännöistä niin pahuus (Lucifer) saa tavallaan yhä enemmän voimaa.

Oletko sinä tietämättämäsi yksi heistä? Muutu hyväksi ihmiseksi ja pistä se kiertämään!

Lopunajan ihmiset (2Tim.3)1 Sinun on tiedettävä, että viimeisinä päivinä koittavat vaikeat ajat. 2 Silloin ihmiset rakastavat vain itseään ja rahaa, he ovat rehenteleviä ja pöyhkeitä, he herjaavat ja ovat vanhemmilleen tottelemattomia. He ovat kiittämättömiä, jumalattomia, 3 rakkaudettomia, leppymättömiä, panettelevia, väkivaltaisia ja raakoja, kaiken hyvän vihollisia, 4 petollisia, häikäilemättömiä ja järjettömiä. He rakastavat enemmän nautintoja kuin Jumalaa, 5 he ovat ulkonaisesti hurskaita mutta kieltävät uskon voiman. Karta sellaisia! 6 Nämä näet tunkeutuvat koteihin ja kietovat valtaansa syntien rasittamia, monenlaisten oikkujensa riepottelemia naisparkoja, 7 jotka ovat aina alttiita uusille opetuksille mutta eivät voi koskaan päästä selville totuudesta. 8 [i] Niin kuin Jannes ja Jambres* vastustivat Moosesta, niin tuollaiset villitsijät vastustavat totuutta. He ovat menettäneet järkensä, ja heidän uskonsa on kelvoton. 9 Mutta kauan he eivät menesty, sillä heidän järjettömyytensä paljastuu pian kaikille, kuten noille kahdellekin kävi.

Jos haluaa ymmärtää mitä tuo viimeinen lause tarkoittaa niin hän lukekoon tämän kirjan alusta loppuun:

http://www.harunyahya.com/other/fi/books/evolution/evoluution_petos09.php

Se on kirjoitettu "koraaniperustaisesti", sitä ei pidä säikähtää, sillä samat asiat löytää myös raamatusta.

Se on ihan sama mikä totuus on. Loppuen lopuksi ihmisen pitää uskoa johonkin. Toiset uskoo Alex Jonesiin toiset johonkin muuhun. Ja jos Alexia kuuntelee niin tuleeko siitä kovin hyvälle tuulelle? Vai tuleeko sinusta vihainen, joka on valmis tappamaan?


Mika said...

Kiitos taas Markku viisaista ajatuksistasi! Tuohon tapaan minäkin haluan elämää ajatella eteenpäin :) Vaikeita aikoja meille varmaan tulee ja pahuutta on tutkittava edelleen, mutta lopulta hyvyydellä tosiaan on yritettävä pahuutta vastaan; sairas maailma ei kaipaa lisää sairautta, vaan parantavia ja lääkitseviä asioita.


Markku said...

Tässä muutama linkki koskien Maitreya - Maailman opettajaa


Raj Patel, Maitreya and The Prince who shall come:

http://www.youtube.com/watch?v=F9ndSHmFockIs

Raj Patel in fact Maitreya the long awaited World Teacher ?:

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread537758/pg1

Specifics of the New World Order:

http://www.scribd.com/doc/18652505/Specifics-of-the-New-World-Order-Complete-Report


Mika said...

Kiitos taas mielenkiintoisista ja avartavista linkeistä, Markku!


Näyttää siis varsin selvältä se, että NWO:n pystytyksessä Illuminati-eliitti käyttäisi strategiaa: Aiheuta tuhoa ja sekasortoa, sitten tarjoa siihen "pelastus", joka onkin varsinainen NWO.

Psykologinen kikkailu on siis samanlaista mitä aina ennenkin, mutta tällä kertaa paljon pidemmälle vietyä ja salakavalampaa; kuka voisi kieltäytyä "pelastuksesta", jos se tarjotaan juuri siihen, mikä oikeastikin kaipaa pelastusta. Jos minä olisin Illuminatin jäsen, niin noinhan sitä varmaan pitäisi maailmanvalloitusagendaa ajatella.

Ja tuo maailmanopettajan skenario juurikin tässä "pelastus" -salajuonessa on varsin jännä; olisiko tosiaan Raj Patel se "kauan odotettu" Maitreya...

Hmmm., tässä on joka tapauksessa paljon mietittävää ja täytyy sanoa, että aikaa tämän NWO:n analysointiin ja kritisointiin menee paljon kauemmin kuin aluksi kuvittelin. Jopa niin, että se lienee elämänmittaista ja elämäntavan kaltaista.

Ja näyttää joka tapauksessa siltä, että nämä Illuminatin hankkeet tulevat kuitenkin vaikuttamaan voimakkaasti yhteiskuntiimme kaikkien nykyisten ihmisten koko eliniän ajan ja siitä eteenpäinkin...


peppe said...

Näinhän se asia on, turha on tutkailla pelkästään nwo-juttuja, siitä tulee melkoinen kierre ja saa mielen mustaksi. En ole pitkiin aikoihin taas tutkaillut kyseisiä juttuja ja nyt taas kun uusia juttuja on paljastunut niin meinaa hermo kiristyä aluksi. Viime kesän jälkeen on tullut keskityttyä melkoisen paljon henkisyyteen lukemalla kirjallisuutta henkisyydestä monelta eri näkökantilta. Hienoa kun on olemassa teidänlaisianne tyyppejä jotka osaavat keskustella avoimin mielin asioista. Ymmärrän toki ettei paha voi minuun koskea, menossa onkin sota meidän mieltämme vastaan, ja sen kun tiedostaa, on jo voittanut jotain.


Lukaisin tuon "evoluution petos" jutun ja ei voi olla kuin täysin samaa mieltä asiasta. Tulin samaan tulokseen viime kesänä kun tämä "palapeli" hahmottui kunnolla ja aloin huomaamaan että oikeastaan lähes kaikki perustavanlaatuiset asiat maailmassa on vääristelty ja saatu näyttämään toiselta kuin oikeasti ovat.

En tiedä oletteko käyneet ko. sivuilla jossa joku suomalainen kaveri on tutkaillut apollo lentoja ja kuussa käyntiä, laitan linkin kuitenkin.

http://cuttingedgefinland.tripod.com/moonhoax.html


Mika said...

Mielenkiintoinen tuo kuussa käynnin kyseenalaistava sivusto! Hyviä pointteja siinä onkin, jotka todistavat vähintäänkin runsaasta valokuvamanipulaatiosta. Niiden perusteella on kyllä varsin helppoa päätyä studiolavastuksen puolelle.


Onhan sellaista käytetty myös esim. Irakin ensimmäisen USA:n tekemän sodan uutisoinnissa CNN -uutiskanavalla, missä lavastettiin sotanäyttämöä propagandatarkoituksessa; Youtuben World Deception -dokumentissa tietoa siitä.

Nämä kaikki paljastuneet ja paljastumaisillaan olevat asiat ko. NWO -petoksista ja -juonista kertovat osaltaan myös siitä, kuinka paljon tosiaan on vielä pimennossa kaikenlaisia seikkoja; tutkittava meri on suorastaan ääretön. Varmaan on viisautta mieltää siinä mielessä se, että jotkut asiat saattavat jäädä ikuisiksi ajoiksi todistamatta ja pimentoon.

Nyt on kuitenkin rivi-ihmisilläkin kaikkien aikojen ikkuna ja mahdollisuus tutkia näitä asioita ja paljastaa niitä yhä enemmän internetin avulla. Tässä on syytä muistaa se, että tällaista mahdollisuutta ei enää ehkä ole vaikkapa 5 vuoden kuluttua. Siksi on pidettävä kiirettä ja panostettava NWO:n tutkimiseen mahdollisimman paljon!

Siinä on puolestaan hyvä muistaa yhteistyönkin voima ja siinä mielessä olenkin ollut nyt iloinen, kun tämä blogini on viimein löytänyt älykästä, ennakkoluulotonta ja laajasti uteliasta sekä tiedonhaluista lukijakommentointia.

Valitettavasti on silti muistettava myös se, että monet ihmiset tulevat jatkossakin asennoitumaan näihin NWO -asioihin torjuvasti; he pitävät niistä helpoimminkin omaksuttavia seikkoja huuhaana ja tekevät tietoisen valinnan pitää kaikki tähän liittyvät poissa mielestään ja siten olla ymmärtämättä varoituksia ja paremman maailmankuvan sekä elämänasenteen mahdollisuuksia. Ehkä jopa silloinkin, kun Illuminatin hankkeiden vaikutukset tulevat yhä selvemmin konkretisoitumaan arkielämässä ja yhteiskuntien rakenteissa.

Jotkut eivät ehkä vieläkään ole edes ollenkaan tietoisia NWO:sta. Monet eivät halua / kykene yhdistellä ns. salassa pidetyn kuvan pisteitä ja nähdä ko. kokonaiskuvaa laajan ja ennakkoluulottoman objektiivisesti kapean ja sumentavan subjektiivisen katsantokannan sijaan.

Siksi jatkossakin laajan yhteisymmärryksen saavuttamisesta on ehkä vielä pitkään aikaan turha haaveilla, kun kaikkein valveutuneimmillakin on vielä pitkä matka kuljettavanaan maailmamme ymmärtämisessä --> Kuinka paljon lopulta on syytä ymmärtää ja mikä riittää optimaalisimman uuden maailmankuvan ja elämisen tarpeisiin?...

Toivottavasti pystyn joka tapauksessa tarjoamaan teille maailman parantamisesta ennakkoluulottomasti kiinnostuneille jatkossakin kuitenkin enemmän tai vähemmän rajoitettujen resurssieni puitteista hyvää materiaalia kommentoitavaksi ja vuoropuheltavaksi!


Markku said...

Minä olen lukenut kymmeniä sivuja ja katsonut monia youtube-videoita tuosta mahdollisesta kuuhuijauksesta. Sitä voisi varmaan tutkia koko eliniän, mutta loppuen lopuksi voisi vain todeta, että kuussa on käyty tai ei ole käyty.


NWO:n tutkimisessa on hyvä vain tiedostaa, jos asiaa myöhemmin käytetään "hyväksi". Väitetään esim. että jos ihminen pääsee kuuhuun niin silloin joku elävä olento (ihmisen tapainen) voisi tulla maahan myös muualta.

Tässä on se tärkein pointti minun mielestä. Koska kuitenkin tärkein on Van Allenin vyöhyke ja avaruussäteily.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Van_Allenin_vy%C3%B6hyke

Jos niitä ei kestä ihminen oikeasti niin kestääkö niitä mikään muukaan elävä olento? Ja pystyykö kukaan rakentamaan alusta, jossa olisi niin vahva säteilysuoja joka estäisi avaruussäteilyn?

Kannattaa myös tutkia miksi nykyisin olisi päästy kuuhun uudestaan vasta 2020? Koska heillä oli ongelmia säteilyn kanssa.

Mikä ongelma siinä oli, kun siellä mukamas käytiin jo hyvin alkeellisilla välineillä jo 1969. Eikä silloin tai myöhemmin astronauteilla ollut mitään ongelmia säteilyn kanssa.

Nythän Obama myös peruutti nuo 2020-kuulennot, koska ei mukamas ole varaa niihin. Eli homma haisee yhä siltä, että ei sinne pääse kukaan säteilyn takia.

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/02/yhdysvallat_luopui_kuuhankkeesta_1412639.html

Tässä myös lisäpurtavaa NWO:sta raamatulliselta näkökannalta:

http://prophecyproof.org/

Saman tekijän kirja:

http://www.scribd.com/doc/19209329/Prophecy-Proof-Insights-of-the-Future-Information-and-Insights-about-the-End-Times-that-You-Wont-Hear-in-Church

Siellä on hyviä pointteja, vaikka ei uskoisikaan raamattuun. Eli kaikille suosittelen silti.

Tähän kannattaa myös uhrata pari ajatusta:

George Bush vanhempi piti NWO-puheensa 11.9.1990.

George Bush nuorempi piti myös puheen WTC-iskujen jälkeen 11.9.2001. Joka oli tasan 11 vuotta tuosta ensimmäisestä puheesta.

Tuosta ajasta, kun lasketaan taas 11 vuotta niin ollaan 11.9.2012.

Romahtaako silloin pörssi ja maailma kohtaa sen seurauksena hyperinflaation?

Siinä kohtaa on hyvin helppoa saada vahva johtaja (antikristus) vetämään maailmaa vrt. Saksa ja Hitler.

Siitä taas 11 vuotta kauhujen aikaa eteenpäin niin pelastus saapuisi.

Eli 11.9.2023. Tulisi viimeinen huijaus, johon ei pitäisi tarttua missään nimessä.

http://www.youtube.com/watch?v=8AQh6vSbW80


peppe said...

Tämmöisen videon löysin, samaa on pelätty muuallakin "alan" sivustoilla...


http://www.youtube.com/watch?v=OpZp_K0WuZc


Hope said...

Olen Markun kanssa hyvinkin samaa mieltä. Tuo on mielestäni tärkeää, ettemme lähde luomaan rauhaa sodalla, sillä se on mahdotontonta.


Myönnän, etten ole vielä tutustunut kaikkiin linkkeihin, joita tuli tässä kommentoinnissa. Sormeni syyhysivät päästä osallistumaan näin upeaan keskusteluun vähän varaslähdöllä :)

Asia jonka kuitenkin tahtoisin tuoda esille on syy ja seuraus.

Otetaan esimerkki: Diabetes on yleinen sairaus ja voimme tarkastella sitä ikuisuuksiin, sekä hoitaa sitä lääkkein. Eli keskittyä seuraukseen. Mielestäni olisi kuitenkin järkevintä pohtia syitä tähän sairauteen. Tiedämme jo hyvin paljon mistä diabetes johtuu. Voisimme siis ennaltaehkäistä taudin keskittymällä sen aiheuttajaan. Sen sijaan keskitymme uusien hoitomuotojen sekä sairauden itsensä tutkimiseen. Jolla kyllä saamme myös tulosta, mutta itse tauti ei katoa mihinkään.

Tästä tullaankin itse aiheeseen. Onko NWO asioiden tutkimisella oikeasti mitään konkreettista hyötyä? Se voi avata ihmisten silmiä aivan kuten tautien oireidenkin tarkastelu. Sekä se myös varmasti lisää monia muitakin positiivisia asioita, kuten media kriittisyys. Mutta raaka totuus on se, että vaikka tarkastelisimme ja tiedottaisimme NWO asioita vuosikymmeniä, niin se ei poista ongelman aiheuttajaa.

Mikä sitten aiheuttaa tämän NWO:n? Yleisesti uskotaan, että olemme jotenkin geneettisesti pahoja. Tämä ei kuitenkaan enimmissä määrin perustu muuhun kuin yleiseen uskomukseen. Suurin tekijä mikä muokkaa käyttäytimistämme on ympäristötekiät. Opimme ympäriltämme monia asioita kuten kielen, uskonnon, tyylin jne. Myös köyhyys näkyy tutkitusti rikosten määrän kasvuna. Eli niukkuus itsessään lisää kamppailua toisiamme vastaan vähäisistä resursseista.

Ajatellaan, että ihmiset havahtuisivat NWO asioihin ja poistaisimme koko eliitin ja siivoaisimme kaikki heidän sotkunsa. Mitä tapahtuisi? Todennäköisesti tulisi uusi NWO-porukka ja olisimme jälleen samassa liemessä.

Mietitään rahaa. Kuinka itsestään selvää on, että ennemmin tai myöhemmin käytännössä kaikki raha päätyy yhteen paikkaan. Rahalla voit ostaa resursseja ja kun sinulla on tarpeeksi resursseja sinulla on monopoli.

Raha on alunperin ollut erittäin käytännöllinen vaihdon välinen, mutta silloin ihmiskunta kärsi niukkuudesta. Silloin ei myöskään ollut teknologiaa, joka helpottaa käytännössä kaikkea. Raha aiheuttaa ihmisten eriarvoisuutta sekä resurssien tuhlaamista. Meidän ei ole järkevä tässä rahatalous järjestelmässä miettiä mikä on oikein tai mikä on järkevää, vaan mikä tuottaa voittoa.

Raha saa meidät jatkuvasti käyttäytymään siten, että olemme toistemme vihollisia. Joudumme jatkuvasti kilpailemaan toisiamme vastaan. Pelissä menestyminen on käytännössä varallisuuden tai valla kasvattaminen. Hyvin vaikea on saavuttaa varallisuutta tai valtaa olemalla rehellinen, ystävällinen ja muut huomioon ottava.

Miksi meillä sitten on tällainen eliitti joka juonii NWO:ta? Siksi, että se on kannattavaa. Rahatalous järjestelmässä ei ole mitään mikä olisi vähemmän kannattavaa kuin nousta valtaportaita ja varallisuutta ylöspäin. Joten mihin tämä kaikki päättyy? Siihen, että pieni eliitti hallitsee kaikkea. tämähän on täysin väistämätöntä rahatalous järjestelmässä pitkällä tähtäimellä.

Joko ymmärrätte mitä ajan takaa? Toivottavasti en kirjoita liian sekavasti. Tiedän, että tässä on paljon asiaa erittäin pienessä paketissa. Toivottavasti olette vielä aivoitusteni perässä :)


Hope said...

Eli mitä tahdon sanoa on se, ettei tämä nykyinen rahatalouteen perustuva yhteiskuntajärjestelmä tule ikinä tuomaan esille ihmikunnan hienointa potentiaalia. Kilpailuun perustuvalla järjetelmällä emme saa ikinä aikaan aitoa hyvinvointi yhteiskuntaa. Lisäksi palatakseni aikaisempaan, kumpi on rahataloudessa järkevämpää: Kertoa parannus sairauteen vai myydä hoitoa?


On myös syytä ottaa esille pointti joka on erittäin vakava. Nyky järjestelmämme ei kannusta vähimmissäkään määrin ympäristömme huomioon ottamiseen. Ympäristön kunnioitushan pitäisi olla meidän yksi yhteiskuntamme tärkeimpiä asioita. Onhan tämä planeetta kuitenkin meidän kaikkien ainut koti.

Pahoittelen seuraavaa mainostamistani, mutta en mitenkään voi tässä kertoa, kuin pintaraapaisun. Jos jollakin kuitenkin syttyi raapaisusta kipinä, niin tahdon jättää jotain mistä saa helpsti hyvää tietoa aiheesta.

Tähän keskittyy Zeitgeist liike. www.zeitgeist.fi www.zeitgeistmovement.com Liike ei kuitenkaan ole mitenkään tekemisissä NWO asoiden kanssa, vaan levittää tietoa nykyjärjestelmämme ongelmista, sekä näille ongelmille ratkaisua. Ratkaisua joka pitkällä tähtäimellä olisi ainut varteenotettava vaihtoehto. Tämä olisi vaihtaa koko nykyinen rahatalous järjestelmä nykyaikaseksi ja paremmaksi järjestelmäksi. Järjestelmään jonka lähtökohtana ei olisi valta ja niukkuus, vaan hyvinvointi ja runsaus kaikille maailman ihmisille.

Älkää ymmärrärtäkö väärin kunnioitan syvästi NWO asioiden esilletuontia! Kuten Mikan hienoja edesottamuksia tällä blogilla. Mutta mikäli emme ole tietoisia ongelmiemme pohjimmaisista syistä on hyvin vähän mitä voimme tehdä parantaaksemme ihmisten hyvinvointia.

Kunniottaen: Antti "Hope" Toivonen :)


Mika said...

Kiitos Antti "Hope" Toivonen näistä kommenteistasi! Et ole liian sekava kirjoittamisessasi mielestäni ja sinulla on paljon hyviä pointteja, joihin ajattelin palata tavalla tai toisella joissakin tulevissa kirjoituksissani...


Kiva siis, kun tulit "varaslähdöllä" sinäkin rikastuttamaan tätä blogini tähän mennessä upeinta keskusteluketjua :)

Tästäkin huomaamme, että todella monta asiaa on huomioitavana ja opeteltavana; maailmanparantaminen ei ole kenties koskaan ennen ollut yhtä vaikeaa, mutta se on osaltaan siksi myös hyvin antoisaa hyvin monella tavalla.

Olen jo maininnutkin, että omalta osaltani nämä edesottamukseni tässä blogissa on hyvä pitää esimerkkeinä myös emotionaalisten reaktioiden suhteen. On nimittäin yhtäältä juuri sillä tavalla totta, että vihalla ja vihan päälle ei pidä rakentaa mitään kestäväksi hyvällä tavalla tarkoitettua ja kauneutta sekä ihmiskunnan positiivisinta potentiaalia ilmentävää ihmistoimintaa - ajattelua.

Toisaalta on täysin oikeutettua olla vihainen eliitin toimille ja toimiensa takia. On siksi välillä syytäkin ilmaista vihaansa jyrkästikin, mutta se on tehtävä sopivan hallitusti eikä pidä upota sen pauloihin liian paljon. Sekin liika on itse kullekin kuluttavaa, tukahduttavaa ja tuhoavaa. Sopivasti käytettynä jopa puhdistavaa ja vapauttavaa. Se vapauttaa silloin energiaa hyvyyden ja kauneuden käyttöön.

Siksi ei pidä ihmetellä yhtään tämän blogin tietynlaista kaksijakoisuutta; NWO -vuodatukset ja valokuvataide yms. Se on täysin tarkoituksellista asioiden kontrastoimista, jotta voisin omalla tavallani osoittaa hyvyyttä mahdollisimman konkreettisesti pahuuden vastalääkkeeksi. Eli olla luovasti rakentavakin eikä vain lyttäävästi kritisoija :)

Ja osaltani haluan osoittaa esim. juuri valokuvillani täysin irrallaan NWO -asioista, että maailmassa on muutakin kuin synkkä yhteiskunnallinen tilanne; on myös toivoa, jonka jokainen voi löytää omasta sisimmästään omalla tavallaan!

Sekin voi toki olla hyvin vaikeaa nykyisen länsimaisen kulttuurin näivettyneessä ja kapitalismiuskonnon saastuttamassa paineessa ja olen osaltani siksi itsekin tämän NWO -bloggaamishistorian aikana kokenut elämäni vaikeaksi ja surkeaksi monin tavoin.


Lars Osterman said...

Off Topic mutta ajattelin että tämä antaisi sinulle inspiraatiota johonkin...
http://realcurrencies.wordpress.com/2009/11/26/on-interest/


Markku said...

Tästä videosarjasta voi löytää myös jotain ajateltavaa.


United Nations & "Alien" Great Deception pt.1/14 http://www.youtube.com/watch?v=8hG7sxAugk8

Älä nyt Mika kuulosta niin masentuneelta. Ei tämä maailma tietenkään ole hyville hyvä paikka.Sinä voit loppuen lopuksi pelastaa vain itsesi. Ei tarvitse kantaa vastuuta muista. Voit vain yrittää neuvoa heitä hyvän tielle. Paha "omistaa" tämän maailman ja siksi täällä on välillä niin vaikeata olla.

Luuk.45 Paholainen vei Jeesuksen korkealle paikalle, näytti hänelle yhdessä hetkessä kaikki maailman valtakunnat 6 ja sanoi: "Kaiken tämän, koko maailman ja sen loiston minä annan sinun valtaasi, sillä se on annettu minun haltuuni ja minä voin antaa sen kenelle tahdon. 7 Jos kumarrat minua, tämä kaikki on sinun."

---

Tämän takia eliitti palvoo Luciferia, koska se antaa heille juuri tuota. Sen takia he luulevat, että Lucifer on Jumala, mutta Lucifer ei pysty antamaan kuin materiaalia. Luciferin tehtävä on vain harhauttaa ihmiset pois oikean Jumalan luota. Tämän minä tajusin tässä jo 8 kuukautta kestävän NWO:n tutkimisen aikana. Siksi minusta jo kymmenen vuotta ateistina olleena tuli raamattuun uskova.

Ja tässä kannustavia sanoja raamatusta, josta jokainen joka tutkii NWO:ta voi tunnistaa itsensä.

1Kor.3.

Älköön vain kukaan pettäkö itseään. Jos joku teistä on olevinaan viisas tässä maailmassa, hänestä täytyy ensin tulla hullu, jotta hänestä tulisi viisas. 19 Tämän maailman viisaus on näet Jumalan silmissä hulluutta. Onhan kirjoitettu:

-- Hän vangitsee viisaat heidän omaan viekkauteensa.

20 Ja samoin:

-- Herra tietää viisaiden ajatukset, hän näkee ne turhanpäiväisiksi.


Mika said...

Kiitos Lars ja Markku taaskin hyödyllisistä kommenteista ja linkeistä!


Niin, välillä tietysti on masentanut tämä maailman tilanne, mikä on ihan luonnollista jo siksikin, kun sen kunnolliseen havainnointiin on ensimmäisen kerran havahtunut vasta sen verran vähän aikaa sitten. Paljon on kuitenkin jo tullut lisää henkistä pääomaa ja ymmärrystä maailmasta ja kanssaihmisistä tässä 1,5 vuodessakin.

Tutkimus, ymmärryksen kasvattaminen ja havainnointi jatkukoon hyvillä mielin! :)

No comments: