Thursday, March 25, 2010

Fasismi-kommunismi -tyrannian vyörytystä Obaman hallinnon terveydenhuoltouudistuksessa Illuminatin NWO -prosessin vaatimalla tavalla

Viime sunnuntaina Yhdysvalloissa tapahtui jotain sellaista, mistä on ollut erittäin vaikea alkaa kirjoittamaan. ...Tuntuu siltä kuin luottamukseni maailmaan ja yhteiskuntaan olisi mennyt jo kokonaan Suomenkin kohdalla. Olen ollut niin kovin järkyttynyt, että sanoja ei kunnolla löytyisi enää... Mutta yritetäänpä nyt koota ko. tilannetta yhteen tässä:

Kyse on siitä, että Barack Obaman terveydenhuoltouudistus meni läpi laiksi ja viime tiistaina Obama sitten allekirjoitti sen ja se on siis nyt toimeenpantavassa muodossa! Sen kokonaiset vaikutukset astuvat kuitenkin "vain" vähitellen voimaan useiden vuosien aikana. Kun ajattelemme koko lain lähtöasetelmaa, niin ymmärrämme jo siitäkin koko lain uskomattoman pahuuden. Eli: Oligarkkieliitin ohjauksessa olevat päättäjät ja poliitikot haluavat tarkoituksella luodun talousromahduksen varjolla oikeasti tätä ko. isäntiensä hyväksi ---> Pelastaa rahansa ja finanssisysteeminsä ihmisten kustannuksella ja tässä astuu kuvioon hyvin mukaan mm. tämä terveydenhuoltouudistus. Alla olevat sisällöt kertovat karua kieltään tästä kaikesta ja mukana ovat mm. Lyndon LaRouchen ja Alex Jonesin näkemykset tästä tilanteesta; he ovat edelleenkin parhaita tietotoimistoja kuvaamaan tilanteita, vaikka heidän agendoistaan olisi mitä mieltä vain.

Viime vuonnahan opimme sen, kuinka juuri Lyndonin porukat olivat jo viime toukokuusta lähtien tämän lakiuudistuksen kimpussa nimittämällä sitä natsiterveydenhuolloksi. Tässä on viime vuodelta juurikin ko. uudistuksen luonteen paljastanut video: Obama Depopulation Policy Exposed! Red Alert!!!!!!. Ja tämä oli jo siis viime kesäkuussa ja itsekin jo silloin meuhkasin siitä saatanallisena ihmiskunnan vastaisena natsipaskana! Nyt laki on sitten saatu laittomasti läpi; lakiteksti annettiin vasta vuorokautta ennen äänestystä luentaan, menettelytapavirheitäkin tehtiin eikä niistäkään valtavirtamediassa kerrota läheskään kaikkea; äänten kalastelussa Obaman hallinto mm. käytti kiristystä, uhkailua yms. diktatuuriin kuuluvia menetelmiä saadakseen tarpeeksi edustajia lain taakse viime sunnuntain äänestyksessä. Puhdasta fasistikulttuuria!

Ja koko lakiuudistus on ollut tietenkin lännen oligarkkieliitin huolellisessa ohjauksessa! ---> Kuka innostui eniten kehumaan valtavirtamediassa tätä terveydenhuoltouudistusta ja vaatimaan siihen jopa yhä ronskimpia parannuksia?! ---> Illuminatin eli Lontoossa Lontoon cityssä päämajaansa pitävän pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurillillisen porukan äänenkannattajalehdet; Britannian talouslehdet, kuten London Economist eli näin rivien välistä Illuminati paljastaa itsensä tässäkin laissa!

Muutenkin on ollut todella ällistyttävää, kuinka itseään muka fiksuina pitävät ihmiset eivät ole nähneet tämän sumutuksen läpi (Muka onnistunut ja hyvä lakiuudistus; EI VITTU!). Itseni tekee äärimmäisen surulliseksi, masentuneeksi ja vihaiseksi se, kun selviä diktatuurillisia kansan tyrannisoimis- ja tuhoamislakeja vyörytetään (Koskee vähintään välillisesti myös Suomea, kun täällä ihannoidaan näemmä niin paljon moista paskaa!) loppujen lopuksi kaikkien silmien alla ja täysin turhaan! VAIN RAHAN JA VALLAN TAKIA!!! Ja niin moni ei sitä huomaa tai halua huomata syystä tai toisesta! Miten kukaan tätä lakia hyvällä katsova voi enää pitää itseään ihmisenä?! MITÄ?! Tätä lakia hyvänä pitävä on käytännössä mieleltään natsi varsinkin, jos esim. tämän kirjoitukseni sisältö ei avaudu äärimmäisenä varoituksena ihmiskunnan vastaisista pahuudenlähettiläistä!!!

Tässä on valtavirtamedian juttuja aiheesta: Hesarin jutut; A B C D. Iltasanomien jutut; A B C D ja video. Taloussanomat; A. BBC; A B. CNN: A B. Ko. juttujen lukijakommenteista tässä alla on muutama poiminta, joista käy valitettavalla tavalla ilmi valtavirtamedian ja koulutussysteemin aivopesemien ihmisten totaalinen väärinymmärrys ko. lain oikeasta luonteesta täällä Suomessa:

"Miten kukaan sivistynyt ihminen voisi vastustaa sitä, että köyhimmätkin ihmiset saavat terveydenhoitoa? Ei mitenkään. Kyse täytyy olla täysin sairaista ja häiriintyneistä yksilöistä. Punaniskajuntit ja superrikkkaat ihmisvihaajat ovat löytäneet tässä toisensa.Todella paljastavaa sekin, miten rasismi noilla pukkaa kuoren läpi niin helposti."

"Ja terveyspaketin hyväksyminen oli kautta maan historian, todella vertaansa vailla oleva koko kansaa koskeva teko.Tällä teolla presidentti saattoi vihdoin viimein maansa sivistysvaltioiden joukkoon.Sivistysvaltiolle on asetettu kansainväliset kriteerit ja ainakaan kyseisessä maassa ne eivät ole aikaisemmin täyttyneet."

"Obaman MERKITTÄVIN saavutus, nyt ei USA:ssa enää köyhää jätetä kuolemaan vaan siksi että häneltä puuttuu vakuutus mutta pelkään vaaraa että Obamasta tulee "uusi" Martin Luther King ja se ei tiedä viharyhmiä vilisevässä USA:ssa hyvää, haluan tosiaan olla pelkoineni väärässä".

"USA:n republikaanien ja heitä IHAILEVIEN Suomen kokoomuslaisten uusliberalistien TAPPIO!".

Huomaamme noista mm. sen, kuinka monilla on yhä se väärinkäsitys, että Yhdysvaltain republikaani- ja demokraattipuolueet olisivat muka erillisiä leirejä ja tuo republikaanien terveydenhuoltolain vastustus olisi muka ollut jotenkin aidosti vastakkainasetelmallista; voi toki olla jotain taktista yritystä mustamaalata demokraatteja, koska republikaanit tietävät, että kansa vastustaa laajasti tätä lakia ja näin demokraateille pedataan "syntipukkiansaa". Mutta: Molemmat puolueet ovat oligarkkieliitin kontrollissa samalla tavalla, mutta yleisölle näytellään muka mielipide-eroa ja kuten Alex Jones on jo tuonut ilmi, niin jonkin ajan - Ehkä vuosiakin - kuluttua (Jos laki on edelleen voimassa eikä kansannousu ole saanut sitä kyseenalaistettua peruttavaksi) republikaanit pyörtävät puheensa lain vastustuksesta, kun muka ihmiset olisivat jo unohtaneet koko sotkun ja samaa paskaa voisi taas syöttää republikaanitkin, kuten George W. Bushin aikana. Tällä kertaa ihmiset eivät niin vain unohda ja Yhdysvalloissa moni on jo todella perillä tästä NWO -agendasta ja kuinka liittovaltion kaikki hallinto on korruptoitunut ko. agendan läpiviemiseen kansan saatanallisella kustannuksella!

Ainoita hyviä uutisia tässä kaikessa on se, että erittäin moni osavaltio on jo ilmaissut aikeensa nostaa syytteitä lakia vastaan ja aikovat olla ottamatta lain vaatimia toimenpiteitä käyttöön. Yhdysvallat on todellakin menossa tämänkin takia todella pahaan sekaannuksen ja romahduksen tilaan yhä enemmän. Kansalaisten kannalta se on tietenkin huono juttu, mutta toisaalta sekaannuksesta pitäisi osata nyt ja jatkossa ottaa hyöty irti niin, että oligarkkieliitin puuhapekat ja -pirkot saadaan poistettua näyttämöltä ja lopulta koko Illuminati!

Mahdollisimman rauhanomaisesti tietenkin, mutta valitettavasti olen havainnut USA:n vaihtoehtomedioiden keskustelupalstoilla jo hyvinkin paljon vaatimuksia mm. aseelliseen väliintuloon NWO -puuhaajien poistamiseksi. Monet uumoilevat jopa sisällissotaakin. Sitähän eliitti toisaalta toivookin, koska sen varjolla USA:n kaappaaminen heidän totaaliseen tyranniakontrolliin onnistuisi tavallaan helpommin. Osaltaan siksi Yhdysvalloissa viranomaiset ovat aseistautuneet koko ajan hyvin raskaasti ja siksi tämän lain käytäntöönpanosta vastaava viranomaistaho IRS on myös aseistautumassa vahvasti.

Tähän vielä pari huomiota alla olevista vaihtoehtomedioista; Lyndon LaRouchen ja Alex Jonesin vertaaminen tässä yhteydessä on mielenkiintoista; nimittäin tästä terveydenhuoltouudistuksesta meuhkaamisen aloitti paljon ennen Alexin medioita nimenomaan Lyndonin porukat. Alexin medioissa tämä lakiuudistus on oikeastaan saavuttanut täyspaahtovaiheensa vasta tämän vuoden puolella. Sorcha Faal -sivuston näkemykset ovat paljon samoja kuin noilla em. aktivisteilla, mutta heidän käyttämänsä termistö tästä NWO -prosessista on mielenkiintoinen. He nimittäin haluavat käyttää ko. tyrannian pystytyksestä USA:n maaperälle nimenomaan termiä "kommunismi". Lyndon LaRouche sen sijaan käyttää samasta asiasta nimenomaan termiä "fasismi". Kuten olen jo itsekin selventänyt, niin itse asiassa nuo termit eivät loppujen lopuksi eroa paljoakaan toisistaan sisällöllisesti käytännössä; kummassakin tapauksessa syntyy tilanne, jossa valtio ottaa kansalaisista tyrannisen, alistavan ja yliampuvaan kontrolliin perustuvan vallan eli muodostaa totalitaarisen diktatuurin. Ja taustalla häärii lankoja ohjailemassa sama oligarkkieliitti.

Tässä kontekstissa onkin erinomaisen paljastavaa katsoa tämä video. Siinä selitetään mm. juuri näitä poliittisia termejä, jotka ymmärretään monesti väärin. Tässä on nimittäin ymmärrettävä juuri sekin, minkä Lyndon LaRouche on myös usein todennut; USA:n perustuslaissa Yhdysvallat määritellään termillä "Republic" ja Yhdysvallat ei nimenomaan tämän määritelmän mukaan ole "Democracy". Tuo video selventää asiaa erinomaisesti ja senkin valossa ymmärrämme todella selkeästi kuinka tämä Obaman terveydenhuoltolaki on äärimmäistä pahuutta suihkuttava kuolemanpesäke. Myös tämä video selventää tilanteen filosofista puolta raudanlujasti ja kristallinkirkkaasti; katsokaa siis sekin ajatuksella läpi! Vapauden filosofia todella on se, jota oligarkkieliitti eli Illuminati yrittää tällä hetkellä niin monella tavalla tuhota!!

Loppuja sisältöjä voittekin sitten itse käydä läpi noista alla olevista linkeistä. Laitoin sekaan joitakin osuvia poimintoja teksteistä. Punaiset fonttikorostukset ovat niissä omiani. Joitakin omia huomioitani on myös seassa.

Vaihtoehtomedia --->

LaRouche PAC: Weekly Update: 03.24.2010 -video. Off The Cuff - videoita; OTC: AM Report Monday March 22, 2010, OTC: PM Report Monday March 22, 2010, OTC: AM Report Tuesday March 23, 2010, OTC: PM Report Tuesday March 23, 2010, OTC: AM Report Wednesday March 24, 2010 ja OTC: PM Report Wednesday March 24, 2010. Tekstit; Obama and Congress Move Closer to Political Suicide, Gideon Has Now Chosen His Army, There Is a Revolt of the People, LaRouche: Obama's Pathological State of Euphoria, Wake Up! Obama is a Fascist S.O.B., NerObama and Pelosi Euphorically Lie, Obama's Fascist IMAB will kill!, NYT Calls on Obama Austerity Commission to Cut Social Security ja States' Lawsuits Target Forced Medicaid Expansion, Insurance Mandate Under Obama.

Lainauksia teksteistä:

"In the U.S. today, there are three forces chiefly in contention:
1. The patriots, whose political forces are now approaching no less than sixty percent of the voting-age population. They despise President Obama, even sometimes hate Obama, but they hate the party officials who support Obama, much, much, more.


2. There are the enemy forces, such as the Nazi-like behaviorist kooks of the Obama Administration and its camp-followers, who actually support the agenda of President Obama presently.


and, third:


3. The draft-dodgers and carpetbaggers who gather in the political organizations of our republic like a massive swarm of cockroaches in our political kitchens.
Purify that kitchen, and the republic can be saved. The kitchen pests who pollute our political kitchens, have deadly dread of the light of day.
"


"As of today, President Barack Obama has reached a virtually uncontrollable pathological state of euphoria of the type against which I had forewarned in my publicized diagnosis in my April 11, 2009 international webcast.

Meanwhile, a Speaker Nancy Pelosi is in a publicly manifest state of euphoric silliness while only a notch above Senator Harry Reid in unpopularity. In short, the Chicago lunatics of the Obama administration are coming to a phase in the history of our United States, which forewarns us to expect a political carnage of the last days of the Emperor Nero in depraved ancient Rome.
"


"On Sunday, March 21, the disgraced and hated U.S. Congress committed an act of mass genocide, while committing mass political suicide, by voting to pass President Obama's fascist health care legislation. That bill includes the Nazi T-4-modeled IPAB (Independent Payment Advisory Board), designed to dictate death to categories of citizens deemed "useless eaters", without Congressional "interference" — exactly as Lyndon LaRouche had warned for months was the British Empire's central demand.

London and Wall Street immediately expressed their satisfaction at the vote, with the London Economist only demanding that bigger "fangs" should be added into the IPAB provision.
LaRouche, who has given leadership to the mass strike ferment sweeping the country since last August, was blunt in his assessment:


"We're dealing with fascism! The son-of-a-bitch is a fascist! When people wake up and recognize that, then they are going to start thinking more clearly. You don't have to be a World War II veteran to know what a fascist is. This son-of-a-bitch is a fascist, and the sooner he's called that, the better for all concerned. Then we have the debate on the right grounds. And it will come on those grounds. There's no way they are going to avoid that. One way or the other, the fascism question is going to come out. And the Hitler question is going to come out. And people are going to start growing moustaches, or not. "
".

Infowars: What’s in Obamacare? Who Knows, There Is No Right to Health Care, IRS to Gain Power From the Health Care Bill, Dem Congressman On Health Bill: Insurance Companies Are “Holding Hostages”, Obamacare: It’s About Enriching Bankers and Wall Street, Dems Strong-arm Holdouts, Ready Passage of Obamacare, Corporate Media Calls Obamacare Opponents Racist, Homophobic, Democrats Pass Obamacare in House, Health Care Mandate to Be Enforced by IRS ‘Bounty Hunters’, Ron Paul: IRS Will Steal More Money To Fund Health Care, Obamacare: Names to Remember Come November, Obamacare: Culling the Baby Boomers, Virginia Calls Health Bill Unconstitutional, Files Suit, Obamacare To Be Enforced By Armed Thugs, Kerry Exploits Obamacare Passage to Propose Carbon Tax, 20 Ways ObamaCare Will Take Away Our Freedoms, The Cost Of Defying Obamacare: $2,250 a Month And IRS Goons Pointing Guns At Your Family, Obamacare: Taxing The American People Into Oblivion, Obamacare Taxes Begin Immediately, Dates That Destroyed America.

Lainauksia teksteistä:

" “When most people think of health care reform they think of more doctors exams, not more IRS exams,” says U.S. Congressman Kevin Brady, the top House Republican on the Joint Economic Committee. “Isn’t the federal government already intruding enough into our lives? We need thousands of new doctors and nurses in America, not thousands more IRS agents.” "

"Obama and the Democrats know you hate the health care takeover. In response, they will spend your money to launch an “immediate public relations blitz aimed at turning around Americans’ opinion of the health-care bill.”

According to the CIA’s favorite newspaper, the
Washington Post, the PR propaganda blitz will work in three stages: the immediate aftermath of passage, the months leading up to the midterm election in November; and the next few years leading up to the 2012 presidential election."


"Bilderberg darling and Health and Human Services Secretary Kathleen Sebelius said she believes people who dislike the bill will feel better as they learn more about it. Translation: the government will propagandize you to love the coming neofeudal banker and corporate serfdom. Like Winston Smith, you will learn to love your enslavement."

"Obamacare is perfectly timed to kick in as large numbers of so-called Baby Boomers begin to collect their Social Security and Medicare later in the decade.

The bill passed last night attacks Medicare directly. It will cut over $150 billion to hospitals, nursing homes, and hospices. Obama and the Democrats expect to realize a “savings” by cutting over $200 billion to Medicare Advantage, nearly $40 billion to home health care for seniors, and over $20 billion in reduced Medicare payments to hospitals that service a large number of low-income patients, according to the
ARRA News Service.

If payments are reduced to doctors and caregivers, they will deny their services to seniors. Obama and Congress know this and that is precisely what they expect to happen, never mind Nancy Pelosi’s comparison of this monstrous bill to the Declaration of Independence.
"


"The Rockefellers are well documented eugenicists. They funded the Kaiser Wilhelm Institute in Germany where eugenicists prepared the way ideologically for what eventually became the world’s most infamous slaughter, the Nazi holocaust. (Oma huomio; eli siis tämäkin terveydenhuoltolaki on esim. juuri Rockefellereiden synnyttämä ja ohjaama.)

In January of 2009, Emanuel published a paper in the British medical journal Lancet. He proposed something called the
“Complete Lives System.” It basically sets up a criteria for selecting which sections of the population should be culled."

" “When implemented, the complete lives system produces a priority curve on which individuals aged between roughly 15 and 40 years get the most substantial chance, whereas the youngest and oldest people get chances that are attenuated,” writes Emanuel. He believes the public at large will buy into this scheme because “broad consensus favors adolescents over very young infants, and young adults over very elderly people.”

Broad consensus? It certainly is not the consensus of the families of very elderly people Emanuel suggests should be relegated to the human scrap heap in order for young people to survive. This is eugenicist Darwinism at its worst."

"It is not about saving money, though. Establishment politicians do not save money. They borrow it from the bankers and crank up the national debt through the stratosphere. It is all about getting us in hock to the bankers and then blowing apart the economy. Recent examples include Chile, Greece, and Iceland.

In addition to cranking up the national debt and destroying the nation, Obamacare is about culling the herd. It’s about denying medical care to Baby Boomers when the bill finally takes effect in 2018.

Our eugenicist rulers have no tolerance for retirement. If you are too old to labor on the emerging global corporate slave labor plantation, they will make sure you fade into the sunset.
"

---> Oma huomio: Siksi Suomessakin vaaditaan eläkkeellepääsyiän korottamista: Oligarkkien orjaplantaaseille halutaan yhtäältä lisää orjia pitämään yllä harhaa heidän rahaan itseisarvoisesti perustuvan monetaristisen finanssisysteeminsä ylläpitämiseksi ja toisaalta "hyödyttömistä syöjistä" halutaan päästä tavalla tai toisella eroon. Ei vain yhtä räikeän suoraviivaisesti kuin natsi-Saksassa lopulta kävi, vaan esim. näännyttämällä ihmisiä vähitellen sairaanhuollon heikkouteen (Heikkoa sairaanhoitoa kaikille viimeinkin, kuuluu Obamacare -slogan oikeasti!) ja samalla pakotetaan ottamaan kallis sairausvakuutus, jotta oligarkkien vakuutusyhtiöt tekevät voittoa ennen näkemättömästi. Lyhyesti laki siis sanoo: "ME NYHDETÄÄN SINUT ENSIN KUIVIIN JA SITTEN PAINU VITTUUN KUOLEMAAN!! ME AUTETAAN TOKI VIIMEISESSÄKIN TEOSSA!! KUOLEMA ON NIIN ILOINEN ASIA!! KUOLKAA JO JA TULKAA LOPUT ORJIKSEMME, ETTÄ PÄÄSEMME LUCIFERILAISEEN ONNEN AIKAAN!!".


Alex Jones Channel (Youtube): Obama & Congress's Treasonous Act to Pass Health-Care without a vote on The Alex Jones Show 1/7: A B C D E F G. Alex Breaks Down What's Really in Stalinist-like "Obamacare" on The Alex Jones Sunday Edition 1/8: A B C D E F G H. Alex Covers IRS to become Bounty Hunters for ObamaCare Law on The Alex Jones Show 1/8: A B C D E F G H. Alex Details How America has Now Gone into Complete Collectivism on The Alex Jones Show 1/4: A B C D. Mike Adams Tells Alex-"We are Now Under a Medical Dictatorship" on The Alex Jones Show 1/2: A B. Listeners Call into Vent About Passage of 'ObamaCare' on The Alex Jones Show 1/4: A B C D. Alex Details More of 'Obamacare' as a Trojan Horse for Total Enslavment on The Alex Jones Show 1/6: A B C D E F. Alex Covers Obama's Health Care Reform Bill and Finds 'illegals' are "EXEMPT" on Alex Jones Tv: A. Alex Conducts a Masive Police State News Blitz and Takes Your Calls on The Alex Jones Show 1/3: A B C. Darrel Rundus Talks About 'Abortion Clause' in Obamacare on The Alex Jones Show 1/2: A B.

Sorcha Faal (What does it mean?) -sivusto: Armed Tax Police Prepare To Sweep Across America As Revolution Feared Near ja World Mourns As Communist Darkness Falls Upon America.

Lainauksia teksteistä:

"In what is being described as one of the most astounding power grabs in modern history by newspaper headlines around the World, President Obama has succeeded in his audacious plan to remake America into a full fledged godless communist empire barely one year into his term with the enactment into law by the US Congress of his mammoth health care plan innocuously named H.R. 3200-Americas Affordable Health Choices Act of 2009 and described by one Kremlin legal expert as having “nothing at all to do with health, but everything to do with control.” "

"To fully grasp the full and grim implications of Obama’s power grab over the American people with his Nationalization of the United States entire health care industry and student loan programme accomplished with the passing of this new law, it must be remembered that since taking office on January 20, 2009 he has also taken over their automobile, mortgage, and banking industries too with the Internet said being next “in his sights”. "

"More insidious than these takeovers that have been destroying America’s once vibrant capitalistic system is the new regime these once free peoples are now destined to live under, and where under their new health care law will require all of them to carry a National ID card (page 58) and allow their government unlimited access to all of their bank accounts and personal records (page 159)."

---> Oma huomio; tässä on siis se Raamatun varoittama ns. pedon merkki ja selvä astinlauta siihen ihon alle laitettavaan mikrosiruun. Meidän täytyy tässä muistaa, kuinka jo viime kesänä hiihtäjä Virpi Kuitunen esitti ideana ja pedon merkin suuntaan meitä kaikkia ehdollistavana mikrosirujen käyttöä dopingvalvonnassa: Kuitusen ehdotus dopingvalvontaan: Mikrosiru ihon alle. Kuinka kukaan voi olla näin tyhmä!? ---> Alla on lisää pedon merkistä:

"And in a chilling instance of the ancient prophecies for these time of “The Mark of the Beast” becoming reality, the National ID card all of the American people will now be required to possess (regardless of age) is to be combined with their new government ID card under their upcoming new immigration laws allowing them to work and is biometrically designed to “read” the backs of their hands."

"Now most important to remember about these ancient enemies of our human race Obama and his communist forces have aligned themselves with is how truly predictable they are; including the United States passing of their health care bill during the 2010 Vernal (Spring) Solstice [when daytime and nighttime are equal length] as a “celebration” to the ancient goddess Ēostre whose name was given to the Christian festival of Easter but whose origins stretch back into the mists of time to the mystery religions of Rome where the Cybele cult preformed their child sacrifices on what was then known as Vatican hill, but today is known as the home of the Pope."

---> Oma huomio; Kevätpäiväntasaus tuossa viime sunnuntain äänestyksessä ei todellakaan ollut sattumaa: Kuten olen jo monta kertaa tuonut ilmi, niin tämä Illuminatiporukka on todellakin tarkka numerologiansa ja okkultisminsa suhteen ja siksi tällaiset merkkipaalutapahtumat ovat heille tarkkaan tähtien ja jumalansa Luciferin mukaan suunniteltavia asioita.

"A new Federal Security Services (FSB) report prepared for President Medvedev is warning today that the recently passed healthcare law in the United States is a cleverly crafted “regime changer” that will soon unleash upon America over 50,000 heavily armed tax police tasked with brutally enforcing President Obama’s “master plan” to totally subjugate these once free people."

---> Oma huomio; Seuraavat kaksi kappaletta ovat hyvin paljastavia tähän ns. veropoliisiin liittyen. Ilmi käyvät mm. yhteydet juuri Illuminatin perheisiin, kuten Warburg ja Rothschild:

"Not being understood by the American people about their tax police force, known as the Internal Revenue Service (IRS), was that it was created by in 1862 by President Abraham Lincoln whose Union Forces were going broke in their war against their Southern States who had succeeded from the United States thus forcing him to align himself with the great European banking houses as his Nation was going bankrupt.

As part of the “agreement” Lincoln worked out with the Rothschild and Warburg banking families the IRS was created as a separate government agency within the US Treasury Department for the sole purpose of making sure these European banking behemoths were paid back what was borrowed, and after 1913 when they took total control over the American economy through their private Federal Reserve System have remained their “enforcers” over nearly all aspect of these peoples lives.

[Note: Upon the ending of the American Civil War, Lincoln attempted to break his agreement with the European banks who responded rather forcefully by putting a bullet in his head in 1865. Nearly a century later in 1963 they would do the same to President John F. Kennedy for his daring to oppose them too.]

[Note: When the European banking powers first suspected Lincoln was going to betray them they moved for a total takeover of the United States through its Southern States, a move however that was quickly thwarted when the Russian Empire came to his aid, and as we can read in document “1863-1864 Russian Fleet Expedition to North America"

---> Oma huomio; Merkit ovat siis nähtävissä, kuinka esim. juuri Lincoln oli lopulta Illuminatia vastaan, vaikka olikin alunperin heidän ohjauksessaan; juuri niinkuin Lyndon LaRouche on tähdentänyt ja tuonut saman esille Franklin D. Rooseveltinkin kohdalla. Myös Lyndonin huomiot Venäjästä ovat tässä kohtaa samoja; Venäjä oli alunperin USA:n liittolainen perustuslakinsa (USA:n perustuslaki) puitteissa, mutta tämä Illuminati eli Brittiläinen imperiumi halusi tuhota sen liiton oman valtansa kasvattamiseksi ja hyvin suurelta osalta sitäkin varten Illuminati suunnitteli sekä I että II maailmansodan ja niiden jälkeisen Kylmän sodan.

"And with Americas new healthcare law President Obama’s enemies are nearly the entire population of the United States, and which he is preparing to meet and subdue with his adding into this law a call for over 16,000 new IRS agents (added to the over 100,000 he already has at his service) who will soon be matched with the formidable weapons his government has already purchased for them with his taxpayers own money.".

Omia aikaisempia kirjoituksiani aiheeseen liittyen mm. tunnisteiden eugeniikka ja terveydenhuolto alla. Jatkoa tälle aiheelle varmasti seuraa tämän vuoden aikana vielä paljon lisää, mutta tässä tämänkertainen annokseni erittäin vakavasti otettavaa kritiikkiä!

2 comments:

Anonymous said...

Joko ymmärrät millä tarmolla nämä Luciferin palvojat tekevät työtä Luciferin eduksi! Yötä päivää he suunnittelevat ja ahkerasti tekevät työnsä. He palvovat Jumalaa, mutta he ovat erehtyneet siitä kuka tai mikä se Jumala on.

Oletko lukenut Ilmestyskirjan Uuden Testamentin lopusta. Kaikki se on tulossa. Et sinä voi tehdä mitään mikä pysäyttäisi sitä. Jumala on alku ja loppu. Hän on nähnyt jo kaiken ennalta. Lopussa et voi jäädä seisomaan kentälle. Sinun on valittava puoli, sillä kaikki kuolee kerran. Taivaaseen päästetään vain absoluuttisen hyvät ihmiset. Loput heitetään tuleen, ja se on se toinen kuolema. Siellä jokainen saa sitten tuomionsa mukaan kärsiä ikuisesti. Mitä enemmän syntiä sitä enemmän tehoa on liekissä. Jumala ei sieltä päästä ketään ikinä pois, sillä hän ei näe pahuudessa mitään hyvää. Sitä pahuutta hän ei enää taivaassa suvaitse. Pahuus on lopultakin poistettu tällä keinolla ihmisten luota. Tämä on se Jumalan suunnitelma.

Vapaamuurareista sinä tiedät sen, että Lucifer on valehdellut heille olevansa se raamatun hyvä Jumala ja kristittyjen Jumala on se paha Jumala. Sen takia eliitti vihaa kristittyjä, koska he luulevat kristittyjen Jumalan olevan se raamatun pahuus, joka yrittää tuhota hyvän Jumalan suunnitelman. He ovat tekemässä sitä mitä siellä Ilmestyskirjassa lukee, mutta he kuvittelevat olevansa rakentamassa sitä hyvyyden puolta raamatusta. Sinä ulkoapäin näet, että he seuraavat pahuutta. He näkevät, että he seuraavat hyvyyttä. Ymmärrätkö? He ovat se Jumalan valittu kansa omasta mielestään.

Se on koko pointti tässä, miksi eliitti seuraa Luciferia. Ei he seuraisi sitä, jos he tietäisivät sen olevan paha. Lucifer on valehtelun ja kieroilun mestari.

Sen takia eliitti on uskonnollinen ja seuraa Jumalaansa. Lucifer on vain harhauttanut heitä. Sinun pitää enemmän sääliä sitä porukkaa, koska he ovat menossa helvettiin siinä kuin itse Lucifer myöskin.

Lucifer yrittää vain tehdä Jumalan suunnitelmat tyhjiksi saamalla ihmiset täysin harhautettua hänen kontrollinsa alle, jotta Jumala ei saisi elämän kirjaansa täyteen.

Lue tämä ja "sulje" kaikki aistisi. Ole vain pelkän sielusi kanssa. Se sinun ajatus on sinun sielu. Jos sinä sanot sanan omena ajatuksessa. Omenan kuva ilmestyy sinun sielusi silmiin, vaikka et käyttäisi yhtään aistia. Jumala on antanut sinulle tuon sielun. Se on osa sitä henkeä mitä Jumalakin on (näin minä sen ymmärrän, mutta jokainen saa ajatella kuten haluaa). Se on vain eristetty Jumalasta, jotta sinulla olisi vapaa tahto. Sinulla on pieni "hiekkalaatikko", jossa voit ajatella itsenäisesti. Sinun ajatusvoima on vain kuin pisara vettä, jos sitä taas vertaa Jumalaan, joka on vähintään valtameri.

Nyt kun haluat luoda uuden asian, niin ajattelet vain asiaa "hilavitkutin" ja uusi "hilavitkutin" ilmestyy sinun sielusi silmiin. Voit suunnitella kaikkia toimintoja siihen ja kun se on valmis niin voit pitää sitä mielessäsi ikuisesti. Välillä väsyt, koska sielusi on kiinni ruumiissa ja sitä on "huollettava".

Jumala on henki, ja Jumalalla ei ole ruumista. Jumalan henki voi tulla ruumiiseen, kuten se tuli Jeesuksessa maailmaan. Jumala itse tuli maan päälle näyttämään miten pitää elää hänen tahtonsa mukaan. Ja mitä pahat ihmiset tekivät Jeesukselle?

Jumala vain pitää "mielessään" yllä kaikkea mitä täällä on koko ajan. Hän on sinun oikea isä. Hän on suunnitellut ja luonut kaiken tänne. Jos sinä haluat saada yhteyden siitä sinun "hiekkalaatikosta" elävään Jumalaan niin tiedät mihin uskontoon ja millä tavoilla voit sen löytää.

1 Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala.

2 Jo alussa Sana oli Jumalan luona.
3 Kaikki syntyi Sanan voimalla.
Mikään, mikä on syntynyt,
ei ole syntynyt ilman häntä.
4 Hänessä oli elämä,
ja elämä oli ihmisten valo.
5 Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.

Anonymous said...

Osa 2:

Kun rukoilet niin ei Jumala heti aina vastaa sinulle. Voi kestää vaikka viikkokin, kun sinun "hiekkalaatikkoon" tulee vastaus Jumalalta. Se tulee sinulle yleensä ajatuksena tai unena ja siinä ajatuksessa/unessa on vastaus. Ei Jumala katso kelloa, kun hän sinulle haluaa vastauksen antaa. Hän voi herättää sinut keskellä yötä ja antaa ajatuksia, kuten hän tekee minulle. Monet luulee, että ihminen nyt itse keksi ratkaisun ongelmaan, ja ei se Jumala mitään tee... Kristityn pitää olla huippukärsivällinen. Jumalan suunnitelma etenee rauhallisesti kuin hidas shakkipeli. Suunnitelma kuitenkin toteutuu. Näin elävä Jumala toimii.

Jeesus tarvitaan siihen sinun ja Jumalan väliin, sillä olet syntinen. Jeesus voi "kuitata" sinun tähän asti tehnyt synnit, mutta et voi jatkaa synnin tekemistä. Sinun pitää vain lähestyä Jeesusta ja katua syntejäsi ja pyytää anteeksi tekojasi. Mistä tiedät sitten mikä on syntiä tulevaisuudessa? Voit pyytää Jeesukselta Pyhää Henkeä. Jos hän katsoo, että olet "liikkeellä" vilpittömin mielin niin hän voi sitä antaa sinulle. Osalle hän antaa sitä "ämpärillisen" osalle desilitran kerrallaan. Kaikki etenee rauhallisesti ja kiireettä. Ei Jumalla ole mitään kiirettä. Ei Jeesuskaan raamatun kertomuksissa mihinkään ikinä juossut. Aina hän meni rauhassa.

24 "Jumala, joka on luonut maailman ja kaiken, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu ihmiskäsin tehdyissä temppeleissä. 25 Häntä ei myöskään palvella ihmiskäsin, ikään kuin hän tarvitsisi jotakin -- itse hän antaa kaikille elämän, hengen ja kaiken muun. 26 Yhdestä ihmisestä hän on luonut koko ihmissuvun, kaikki kansat asumaan eri puolilla maan päällä, hän on säätänyt niille määräajat ja asuma-alueiden rajat, 27 jotta ihmiset etsisivät Jumalaa ja kenties hapuillen löytäisivät hänet.

"Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: 28 hänessä me elämme, liikumme ja olemme. Ovathan muutamat teidän runoilijannekin sanoneet: 'Me olemme myös hänen sukuaan.' 29 Koska me siis olemme Jumalan sukua, meidän ei pidä luulla, että jumaluus olisi samankaltainen kuin kulta, hopea tai kivi, kuin ihmisen mielikuvituksen ja taidon luomus.

30 "Tällaista tietämättömyyttä Jumala on pitkään sietänyt, mutta nyt sen aika on ohi: hän vaatii kaikkia ihmisiä kaikkialla tekemään parannuksen. 31 Hän on näet määrännyt päivän, jona hän oikeudenmukaisesti tuomitsee koko maailman, ja tuomarina on oleva mies, jonka hän on siihen tehtävään asettanut. Siitä hän on antanut kaikille takeet herättämällä hänet kuolleista."

32 Jotkut ivailivat Paavalia, kun kuulivat hänen puhuvan kuolleiden ylösnousemuksesta, toiset taas sanoivat: "Kenties saamme kuulla sinulta tästä vielä toistekin." 33 Niin Paavali lähti heidän luotaan. 34 Muutamat kuitenkin hakeutuivat hänen seuraansa ja tulivat uskoon. Heidän joukossaan oli Dionysios, Areiopagin tuomioistuimen jäsen, Damaris-niminen nainen sekä muutamia muita.