Friday, March 26, 2010

USA:n kansannousu NWO -agendaa vastaan - Osa 8

Yhdysvaltojen tapahtumat ovat alkaneet taas vaikuttaa hyvin huolestuttavilta ja sen verran paljon kansannousua voimistavilta, että tämän otsikon alla on taas syytä tarkastella asioita ja niitä on hyvä heijastella edellisen kirjoitukseni (Fasismi-kommunismi -tyrannian vyörytystä Obaman hallinnon terveydenhuoltouudistuksessa Illuminatin NWO -prosessin vaatimalla tavalla) kanssa.

Aloitetaanpa lainaamalla tuosta kirjoituksestani kohta: "Ainoita hyviä uutisia tässä kaikessa on se, että erittäin moni osavaltio on jo ilmaissut aikeensa nostaa syytteitä lakia vastaan ja aikovat olla ottamatta lain vaatimia toimenpiteitä käyttöön. Yhdysvallat on todellakin menossa tämänkin takia todella pahaan sekaannuksen ja romahduksen tilaan yhä enemmän. Kansalaisten kannalta se on tietenkin huono juttu, mutta toisaalta sekaannuksesta pitäisi osata nyt ja jatkossa ottaa hyöty irti niin, että oligarkkieliitin puuhapekat ja -pirkot saadaan poistettua näyttämöltä ja lopulta koko Illuminati!

Mahdollisimman rauhanomaisesti tietenkin, mutta valitettavasti olen havainnut USA:n vaihtoehtomedioiden keskustelupalstoilla jo hyvinkin paljon vaatimuksia mm. aseelliseen väliintuloon NWO -puuhaajien poistamiseksi. Monet uumoilevat jopa sisällissotaakin. Sitähän eliitti toisaalta toivookin, koska sen varjolla USA:n kaappaaminen heidän totaaliseen tyranniakontrolliin onnistuisi tavallaan helpommin. Osaltaan siksi Yhdysvalloissa viranomaiset ovat aseistautuneet koko ajan hyvin raskaasti ja siksi tämän lain käytäntöönpanosta vastaava viranomaistaho IRS on myös aseistautumassa vahvasti.".

Ja laittakaamme mukaan tähän ko. kirjoituksessa esilletuomani video: Republic vs. Democracy. Sen kanssa parina on tässä hyvä katsella tämä viime vuonna esilletuomani video: How To Brainwash A Nation.

Sitten poimikaamme Alex Jonesin Infowars -sivustolta ko. terveydenhuoltolakia koskevista jutuista lukijakommentteja:

"OMG thats it folks AMERICA IS DEAD. Get ready for the next Civial War!!!! GOD please help us"

"Yes a revolution is so damn near, this is the final straw. Next step is martial law."

"I smell a French-Style revolution coming, a hard hard reset."

"Riots by summer?!?!?! Everyone ready…….here we go!!!!!!!"

"it’s lock and load time."

"Screw the guns, I want to choke these motherf---ers to death with my bare hands. I want to be up close and personal when I watch them take their last breath."

"And the new Dark Age begins!muhahahahaha mauahahahahahahahapepare to DIE!!!!!".

Nuo yllä olevat kuvastavat sitä negatiivisuutta, joka on alkanut yleistymään kommenttipalstoilla sitä mukaa, kun tämä NWO -tyrannian pystytys on edennyt. Se on toki ymmärrettävää, kun olemme nähneet sen, kuinka Illuminati ja heidän agenttinsa eivät tule antamaan milliäkään periksi. Todennäköisesti he mieluummin laittaisivat koko maailman tuhoon kuin ns. antautuisivat... Ahkera kirjoitusteni kommentoija Markku on tähdentänyt sitä, että negatiivisuudella ei voita mitään, vaan on kyettävä löytämään positiivinen tie. Olen samaa mieltä, mutta aina silloin tällöin on toki hyvä päästää ylimääräisiä höyryjä suuttumuksen muodossa ulos ja silloin on lupa ja toivekin sanoa LUJAA JA VOIMASANOINKIN, ETTÄ NYT RIITTÄÄ!!! Niin minäkin teen tässä blogissa yhä uudelleen ja silloin herkimpien korvia punottaa rajusti! Viha pitää kuitenkin pystyä kanavoimaan niin, että miekkana on mieluummin kynä eikä "miekkamiekka".

---> Kuten tuossa yllä olevan videoparin avulla havainnollistuu, niin emmehän halua joutua hallinnoimattomaan anarkian tilaan, jossa eliitti saa täydellisen tilaisuuden kaapata vallan vaikkapa uuden "brownshirt" -ryhmän avulla, kuten natsi-Saksan muodostumisessa kävi! Siitäkin on silti jo olemassa vaaran merkkejä: Infowars -sivustolta juttu (Pro-Obamacare Thugs, Not Tea Party Activists, Are The Real Violent Extremists), missä havaitaan rajua vastakkainasettelua Obamacare -lakia vastaan ja sen puolesta. Puolesta olevien joukossa olisi havaittavissa uutta "brownshirt" -toimintaa aktivoitumassa suunnitelluksi levottomuudeksi ja väkivaltaisuudeksi kohti anarkiaa ja Yhdysvaltojen tuhoutumista sen avulla Illuminatin täydelliseksi orjaplantaasiksi... Ja sitä myötä koko maailman! ...

Hyvä esimerkki hyvin kanavoidusta vihasta on tällä nimimerkillä Drinking With Bob, jonka Youtube-videot sisältävät erittäin agressiivista ja fyysistä huutamista ja meuhkaamista, mutta mies tuottaa silti hyvin fiksua asiasisältöä huutopuheissaan maailman ja ymmärrettävästi etenkin Yhdysvaltain tilanteesta. Muutaman videon katsottuani ei ole merkkejä esim. vakivaltaan yllyttämisestä, vaikka asiat sanotaan rajusti ja suoraan. Jokaisen videon lopussa tämä mies aina huutaa; "WAKE UP WAKE UP, WHAT'S NEXT WHAT'S NEXT!!". Tässä häneltä muutama uusin videopoiminta: A B C D. Täytyy sanoa, että hänen ideansa on tavallaan myös hauska ja joka tapauksessa pistävän tehokas!

Täytyy kuitenkin ihmetellä, kuinka pitkälle asti tilanne pysyy rauhanomaisena eli väkivallattomana esim. juuri Yhdysvalloissa, koska tilannetta juurikin näemmä pyritään osaltaan jopa tahallaan kärjistämään eliitin taholta? Kuinka voidaan välttää väkivaltaisten levottomuuksien syttyminen, kun myös yhä useampi näyttää olevan "lock & load" -mielellä liikkeellä? Voi sentään; minusta vaikuttaa hyvinkin siltä, että näille väkivaltaskenarioillekin Illuminatilla on jo kauan sitten suunnitellut ja vedenpitävät toimenpideversiot... Olemmeko vasten voittamatonta vastustajaa?! Ja onko joukossamme liikaa väkivaltaista ratkaisua hakevia tyhmyreitä?! .....Hmmm., mielestäni ei tilanne vielä olisi näin paha, vaikka siltä itsestänikin välillä tuntuu!

Mutta mitä voimme sanoa tässä mielessä siitä, kun Infowars -sivuston kautta tunnettu NWO:n vastainen aktivisti Paul Craig Roberts sanoo jättävänsä kirjoittamisen, kun hänen mielestään "peli on nyt ainakin toistaiseksi menetetty, totuus on mennyttä ja vapaus sen mukana"? Tässä hänen jäähyväiskirjoituksensa: Good-Bye: Truth Has Fallen and Taken Liberty With It. Onko tämä luuseriutta vai "vain" herättävä kannanotto? Eräällä tavalla se ravistavasti ja kylmäävästi todella kertoo siitä, kuinka vakavien asioiden ja hurjan tilanteen alla jo olemme. ... Myös täällä Suomessa!

Nämä kaksi alla olevaa lukijakommenttia kertovat puolestaan hyvällä tavalla valveutuneesta näkemyksestä, missä tilanteen kiteytystä on osattu tehdä erinomaisesti --->

"OBAMACARE.. The Trojan Horse of Tyranny."

"The herd is truly blind if they don’t see this as an attack.".

Miten sitten Yhdysvalloissa tilanteet tulevat esim. juuri tämän kansannousun kohdalla kehittymään? Ymmärrettävästi yllä mainitunkin valossa kansannousun käyttövoimana oleva viha, pettymys ja hyväksikäytetyn olo on nyt saamassa lisää bensaa liekkeihinsä tämän "Obamacare" -lain läpimenon takia ja se tulee vaikuttamaan kansalaisten käyttäytymiseen Yhdysvalloissa ehkä hyvinkin voimakkaasti. Lyndon LaRouche on ollut tämän kansannousun tarkkanäköisimpiä havainnoitsijoita ja hän on asettanut itsensä sellaiseksi johtajaksi, jolla olisi tietotaito hallussa ohjata tätä kansannousua oikealla tavalla. Nämä LaRouche PAC -sivuston jutut kertovat siitä: There Is a Revolt of the People, Americans Turn to LaRouche in New Phase of Mass Strike ja Viagra Can Only Get You So Far....

Tiivistettynä tilanne on alkanut siis kehittymään mm. niin, että LaRouche PAC -organisoijien pakeille kaduilla ja toreilla on alkanut tulla heti tuon lain läpimenon jälkeen aikaisempaa paljon enemmän väkeä toivomaan LaRouchesta pelastajaa ja ihmiset ovat osoittaneet aikaisempaa enemmän tukea ko. porukalle. Samalla Lyndon on tähdentänyt sitä, että Obaman hallinnon ja kongressin eliittikätyreiden euforinen huuma lain läpimenosta vaihtuu pikapuoliin heidän murentumisen suruksi kansannousun edetessä... Eli hänen mukaansa Barack Obama pitää syrjäyttää pois hallintonsa sairaan osan kanssa pikimmiten.

Euforisesta huumasta puheenollen; katsokaapa tässä Infowars -sivuston jutussa olevaa kuvaa, jossa Nancy Pelosi (Oligarkkieliitin pääagenttina edustajainhuoneessa pidetty puhemies) on ainoa, joka hymyilee. Muut ovat kuvassa haudanvakavia eli he tietävät lain olevan kyseenalainen ja vain Nancy kykenee iloitsemaan moisesta; Eikös vain olekin hyvä psykologinen pointti ja huomio, kuten jutun lukijakommenteissakin huomioidaan!

Obaman syrjäyttämistarpeesta huolimatta Lyndon tuo nyt myös esille aina silloin tällöin puheessansa esilletulleen merkittävän seikan: Oligarkkieliitti olisi uhraamassa Obaman suunnitelmansa alttarille eli Yhdysvaltojen tuhoaminen kansallisvaltiona olisi tehokkaampaa, jos Obama murhattaisiin ja tätä Lyndon sanoo vastustavansa ja se on estettävä. Tässä on ko. kirjoitus, jossa Lyndon tuo asian esille: LaRouche: Stop the British Assassination Plot Against Obama. Siitä lainaus: "There is a very real threat to the President," LaRouche continued. "He has, in effect, set himself up, by ramming through this Nazi health bill, and making himself the most undesirable official in the country. He has now become a liability for the British who run him, and they will use racism and every other tool at their command to personally target him. It has been clear from the moment the British chose Obama, that they have toyed with the option of making him a martyr, as a means of ripping apart and destroying the United States. Now that option is surfacing again..".

Niin, olen toki ymmärtänyt nyt sen, että kansallisvaltioiden tuhoaminen tavalla tai toisella on Illuminatin tavoitteena ensimmäisenä listallaan ja Yhdysvallat on siinä ehkäpä tärkein kohde. Sen jälkeen maailmalle voidaan tarjota Illuminatin toimesta valheellista pelastusta kaikista parhaiten, kun se muka "paha Yhdysvallat on nyt saatu kaadettua". Tämänlainen psykologinen huijauspeli on syytä huomata tämän otsikon alla, koska Brittiläinen imperiumi eli Illuminati todellakin saattaa pelata tällaistakin syntipukkipeliä, jossa Obaman kansansuosion romahtamista käytetään ovelasti hyväksi. Palaan asiaan...

No comments: