Sunday, March 07, 2010

USA:n kansannousu NWO -agendaa vastaan - Osa 7

Edelliseen "Suomen kansannousu NWO -agendaa vastaan - Osa 1" -kirjoitukseeni liittyen tätä on hyvä tarkastella sen kanssa parina. Itse asiassa varmaankin olisi oikeammin kirjoitettava jo otsikon "Länsimaailman kansannousu NWO -agendaa vastaan" alla tämän teema-alueen kohdalla, koska niin monessa paikassa alkaa olla rajuakin mieltenilmausta oligarkkieliitin aikaansaamia tuhoja ja pahuuksia vastaan ja pyrkimystä pois niistä uuteen renessanssiin ilmenee samalla yhä voimakkaammin; esim. Islannissa ja Kreikassa kansalaiset ovat olleet hurjina --> Hesarin juttu 1 (Islantilaiset äänestivät Icesave-lain kumoon) ja juttu 2 (Kreikkalaiset uskovat pahimman olevan vielä edessä). UPEAA islantilaiset: Te olette esimerkki muillekin, kuten suomalaisille, joiden pitää ottaa tästä mallia PALJON ja VÄLITTÖMÄSTI!

Onneksi tuossa ensimmäisessä hesarin jutun lukijakommenteissa näkyy hyvääkin ymmärrystä: "Mistähän sitä (Islantilaisissa on ryhtiä) saisi suomalaisille. Pankit valtion avituksella pitävät täyttä valtaa kansan ylitse. Jokainen meistä omaa jo ainakin 15.000 € laskun sijoitustappioista joita kansa ei suinkaan ole tehnyt.", "Edes yhden maan kansa uskaltaa vaatia päättäjiltään selkärankaa ja vaatia heidät seisomaan suorana suurten kapitalistisimperialististen valtojen edessä! Ei ole Islannin kansan vika, jos kapitalimin ahneus synnyttää globaalin pankkeja kaatavan kriisin. Parempi olla köyhä hetken, kuin ikuisesti velkojen orja." ja "Kasinotalouden kuprut eivät kuulu veronmaksajien maksettaviksi. Kreikka voisi nyt ottaa mallia. Pankkiirit eivät pysty laittamaan valtioita konkurssiin eivätkä ulosmittaamaan väkisin mitään.".

Mutta Yhdysvalloissakin on siis edelleen esimerkillistä liikehdintää Illuminatin pahuutta vastaan! Parhaiten näistä seikoista tuo asioita esille edelleenkin Lyndon LaRouchen porukat, koska ko. kansannousumentaliteetti on paljolti heidän aikaansaamaa alkaen viime elokuun kaupungintalojen mielenosoituksista. Tässä alla on keräämäni kooste viime aikojen tapahtumista selitysteni kera --->

Yliopisto- ja muut mielenosoitukset:

LaRouche PAC -sivusto: Economic Shock to Students: Cancellation of Credit Cards, California Mass Strike Process Being Targetted By Provocateurs, LYM Take Leadership in California Student Protests: Impeach Obama ja Mass Strike Spreads to Campuses; Protests Against Budget Cuts Sweep Nation ---> Mieltenilmaukset ovat siis siirtyneet vahvasti yliopistojen kampuksille ja viime torstaina oli siinä eräs huipentuma, kun koko Yhdysvaltojen alueella n. 30 eri osavaltiossa yli 100 yliopistokampusta järjesti samanaikaiset valtavat mielenosoitukset heitä kohtaan suunniteltuja budjettileikkauksia ym. toimintahuononnuksia vastaan. Mukana oli oppilaiden lisäksi myös opettajia. Keskuspaikkana näissä mieltenilmauksissa on ollut Kalifornia ja LaRouche PAC -porukat ovat olleet kaikkialla ns. kaduilla mukana värväämässä ja tiedottamassa, minkä johdosta valtavasti ihmisiä on tullut mukaan LaRouchen teesien kannattajiksi. Mieltenilmauksissa on havaittu myös tyypillistä häirikköjen soluttautumista, missä rauhanomainen mielenilmaus on pyritty mustamaalaamaan väkivaltaiseksi valtavirtamediassa.

LaRouche PAC -porukat ovat tehneet tässä yhteydessä erittäin tärkeän huomion vertaamalla 1960 -luvun lopun yliopistojen mieltenilmauksia tähän nykyiseen aaltoon: Nimittäin heidän mukaansa 60 -luvulla mm. Vietnamin sodan vastustamisesta vettä myllyynsä saanut liikehdintä oli lähinnä etuoikeutettujen todellisuuspakoa mm. huume- ja popkulttuuriin, joka aiheutti pikemminkin enemmän pahaa kuin hyvää; syntyi pohja kulttuurilliselle rapautumiselle. Ymmärrän tämän kyllä aivan totena ja loogisena. Sen sijaan nykyinen tilanne on pahempi sillä tavalla, että matto on vedetty nuorison alta paljon enemmän ja todellisuuspakoakaan ei voi siksi enää tehdä 60 -luvun malliin, kun todellisuus eli toivottomasti tuhon tielle laitettu yhteiskunta iskee päin kasvoja kaikkialla. Siksi tässä nykyisessä kansannousussa on potentiaalia todella hurjille vaiheille ja siksi onkin oltava kieli keskellä suuta. LaRouche PAC -porukat sanovatkin siinä mielessä, että vain heillä on tarjota kansannousumentaliteetin hallitsemiseksi oikein ja kunnolla kanavoituja ratkaisuja, jotta tarvittava muutos etenisi mahdollisimman yhteiskuntarauhallisesti. Saas nähdä...

LaRouche PAC -teesien ja heidän aktivistiensa vaalimenestys:

LaRouche PAC -sivusto: Kesha is the "Talk of the Town", Kesha Rogers Wins Democratic Primary in Texas 22nd Congressional District, Will Congress Face Up To the Necessity of Impeaching Obama Before It Is Too Late?, The Ides of March Are Coming: Pro-Impeachment Democrat Wins Nomination in Texas, The 22nd District in Texas: Kesha's Victory, Texas Dems Respond Impotently to Rogers' Victory, Kesha, Harley on Genesis Communication Radio, We've Hit the British Flank Hard Again- Time to Escalate for Impeachment and the LaRouche Plan ja White House Still Hasn't Quite Fathomed What Rogers Victory Means For Them ---> Erittäin merkittävä voitto LaRouchen teeseille oli tällä viikolla Texasissa olleiden kongressin esivaalien voitokas menestys LaRouche PAC:n ehdokkaalla Kesha Rogersilla. Häntä kampanjoitiin voimakaasti mm. juuri yliopistokampuksilla ja nyt hän on siis askeleen lähempänä kongressia mm. juuri nuorison otettua hänet varteenotettavaksi vastavoimaksi oligarkkipahuuden vallassa oleville ehdokkaille. Hänen kamppanjansa perustuu vahvasti mm. Barack Obaman hallinnon vastustamiselle ja näin ihmiset ovat tunnistaneet mm. sen avulla tilanteen luonteen. Myös kaksi muuta kongressiin pyrkivää LaRouche PAC -ehdokasta ovat vastaavassa kovassa nosteessa; Summer Shields ja Rachel Brown. Valtaeliitti näyttääkin olevan täysin pallo hukassa näiden menestysten keskellä. Mielenkiintoinen vuosi on siis tässäkin mielessä menossa!

Barack Obaman hallinnon tuho...?:

LaRouche PAC -sivusto: The Obama Presidency is Imploding, Ides of March Department; Obama Administration Fractures, Get the Message out Loud and Clear: We're on the Verge of the Ides of March, 2010, Spoken Aloud in D.C.: Impeachment! ja Rogers Victory in Texas Congressional Election Puts Impeachment on the Agenda ---> Lyndon LaRouche on siis erittäin kärkevästi tähdentänyt Barack Obaman olevan erittäin huono johtaja, joka pitää poistaa lakien suomin mahdollisuuksin palliltaan heti. Obaman poistaminen olisi tärkeää siksikin, koska hän on tämän Illuminatin käsinukke, mutta Lyndonin mukaan ei edes siinäkään kovin hyvä ja tämä ns. Brittiläinen imperiumi olisi siksi itsekin harkitsemassa hänen "poistamistaan". Näyttää siltä, että tämä agenda olisi joka tapauksessa saamassa jopa selvää vastakaikua joissakin USA:n hallinnon piireissä. Obaman kaataminen voisi jopa olla ihan lähiviikkoina käsillä...

Tässä kohtaa tuleekin sitten se tärkeä kysymys eteen, että kuka tulee tilalle?: Ilmeisesti se olisi varapresidentti Joseph Biden. Katsotaanpa, mitä Maallikkoapurin blogissa on kerrottu hänestä ja Barack Obamasta (Juttu; Sionistit ja jesuiittojen apurit Obaman hallinnossa): "Voi olla, että hallitseva eliitti haluaa muutenkin meidän "näkevän", miten Obama on täysin sionistien ja Israelin talutusnuorassa...Kyse on samanlaisesta hegeliläisestä dialektiikasta kuin aikanaan natsi-Saksassa, jossa käytettiin vihanlietsomiseen teoriaa juutalaisten pankkiirien salaliitosta.", "Obaman hallinnossa on siis sionisteja, mutta niin on myös paavilaisia ja jesuiittojen apureita. Kuten aiemmin totesin, katolilainen varapresidentti Joseph Biden on saanut kunniatohtorin arvonimen Scrantonin jesuiittayliopistosta, jota hänen poikansa Hunter Biden on lobannut suurella palkalla..." ja "Jos Reaganin kaudella todellinen presidentti oli George Bush ja George W. Bushin kaudella Dick Cheney, niin Obaman kaudella se on Joseph Biden.".

Eli olisiko tässä tekeillä vanha kunnon harhautustaktiikka ja teatteriesitys, missä muka huono johtaja saadaan poistettua uuden "hyvän" tieltä ja näin Joseph Biden olisikin se varsinainen "antikristus", joksi Barack Obamaa on pyritty nimeämään?... Tässä kohtaa näyttäisi siis olevan tähdellisimmin se paikka, jossa voidaan epäillä LaRouche PAC -porukoita vilpillisyydestä toitottaessaan Barack Obaman poistamista, vaikka muutoin monet heidän teesinsä ovatkin käyttökelpoisia ja ainakin havainnollistavat ongelmien luonteita hyvin...?

Taloustilanne:

LaRouche PAC -sivusto: Brit's Santander Demands Spain's People Be Crushed to Save It, End of the Euro is Certain, Only a Question of Time, Parasite Says California Greater Threat than Greece, LaRouche Says: The Inter-Alpha Group Must Be Destroyed! ja Obama and Inter-Alpha must go: Global Glass-Steagall Now! ---> Lyndon LaRouche on ollut toki parhaita maailman kestämättömän ja pahuutta tihkuvan taloustilanteen kuvaajia ja senhän olen tuonut jo monta kertaa aikaisemminkin esille. Tässä yhteydessä haluan kuitenkin tuoda esille Suomeakin koskevan LaRouche PAC -sivuston uuden huomion: Tuo oligarkkipahuuden keskeisimmäksi pelikentäksi tunnistettu Inter-Alpha Group eli -ryhmä sisältää myös Nordea -pankin!! Hui ja huh! Mutta enpä yhtään ihmettele, koska niin syvällä Illuminatin saastuttaman maailmankuvan suossa Suomenkin hallinnot ja koneistot tarpovat. Siksi on syytä kyllä olla huolissaan ja tarkkaavaisena mm. juuri Nordea -pankinkin kohdalla! Lisäksi tämän ryhmän paljastamisessa LaRouche PAC -porukat ovat ottaneet aikaisempaa paljon enemmän esille Rothschild -oligarkkiperheen ko. pahuuden operatiivisena entiteettinä, mikä on jossain määrin erikoista; miksi tässä vaiheessa ja näin selkeästi?...

Tässä vielä pari huomiota LaRouche PAC -sivustolta:

London's Core Clique in Russia Tries to Take Over "Modernization" Policy ---> Tämä on yksi hyvä huomio siitä, että Venäjälläkin on edelleen toiminut lännen Illuminatin kätyreitä. Siksi onkin tarkkailtava Venäjääkin yhtenä NWO -pelin mahdollisena nappulana huijausmielessä.

Nero Makes His Move To Impose Hitler-Health ---> Obaman hallinnon terveydenhuoltouudistusta yritetään edelleen runnoa läpi, mikä aiheuttanee lisää hämminkiä USA:n sisäpolitiikkaan. Tässä kirjoituksessani sen loppupuolella on oma kuvaukseni sen sisällöstä tehtynä LaRouche PAC -sivuston materiaalin avulla: Länsimaisten yhteiskuntien sosiaalipoliittisesta alasajosta osana NWO -agendaa; Eugeniikka, joukkotuhonta ja älyllinen rapauttaminen.

Thousands Demonstrate in Greece ---> Kreikkakin on siis mieltenilmausten vyörytyksessä ja lakkoilu on ollut myös huomattavaa. Suomikin on ollut viime aikoina lakkojen kourissa (Nyt on menossa ahtaajien lakko), mikä on välillistä seurausta Illuminatin puuhaamasta kansallisvaltioiden alasajosta; talousromahduksen maksattaminen saatanallisen törkeästi viattomilla tahoilla tekee lakotkin väistämättömiksi ja se edelleen pahentaa tilanteita ---> Hyvin on eliitti laskenut prosessinsa kulun.

Viimeiseksi LaRouche PAC -sivuston lyhyitä videoraportteja ---> Off The Cuff -videoita: OTC: AM Report Saturday February 27, 2010, OTC Special Report: California Riots: Saturday February 27, 2010, OTC: AM Report Monday March 1, 2010, OTC: The Inter-Alpha Group Must Be Destroyed, OTC: AM Report Tuesday March 2, 2010, OTC: PM Report Tuesday March 2, 2009, OTC: AM Report Wednesday March 3, 2010, OTC: Lyndon LaRouche Post-Election Statement "Kesha's Victory", OTC: Midday Report Thursday March 4, 2010, OTC: PM Report Thursday March 4, 2010, OTC: AM Report Friday March 5, 2010, OTC: PM Report Friday March 5, 2010, OTC: AM Report Saturday March 6, 2010 ja OTC: Interview with Cody Jones on Cosmic Radiation--PM March 6, 2010.

Infowars: Alex Jones on Geraldo: Media sought to demonize 9/11 truth with Pentagon incident link, Bedell a Libertarian “Terrorist” Soros Linked Blog Claims, News Reports Portraying Pentagon Shooter as Truther Appeared Hours After Event, Fox News tries to associate government criticism with gun violence, Pentagon Shooting Coincides with Supreme Court Second Amendment Case, As Predicted, Pentagon Shooting Blamed On 9/11 Truth, Neocon Elitist Snob Brooks Calls Tea Party “Wal-Mart Hippies”, Government Swine Flu Ad Portrays Vaccine Skeptics As Raving Lunatics, Globalist Perry Wins Texas Primary, Cyberwar Scam Designed to Destroy Open Internet.

Alex Jonesin kyseenalaistaminen anti-NWO -aktivistina on ollut viime aikoina huomattavaa, mutta siitä huolimatta tai paremminkin juuri siksi on hyvä edelleen seurailla myös hänen foorumiensa ilmentymiä. Tämän teeman alla poimin tuohon ylle joitakin kirjoituksia. Näemme niissä ainakin sen iänikuisen ja tyypillisen piirteen, että ilmaantuu joku ns. hullu ammuskelija ja hänen avullaan valtavirtamediassa voidaan mustamaalata rauhanomaisia ja oikealla asialla olevia NWO:n vastustajia rikollisiksi ja terroristeiksi. Samalla ko. ammuskelija leimataan joko äärioikeistolaiseksi tai äärivasemmistolaiseksi. Siten ylläpidetään sitä valheellista illuusiota mokomasta saastaisesta poliittisesta jaottelusta ja näin saadaan kansaa kontrolloitua jähmettäviin vastakkainasetteluihin, mikä tukkii alkuperäisen pahuuden paljastamista ja maailman parantamista pois sen piiristä. Nämä Infowars -porukoiden huomiot ovat siis toki hyviä tässä mielessä edelleen!

LaRouche PAC -vaaliehdokkaiden menestymisen vastapainoksi tärkeä huomio on tässä myös se, kun Alex Jonesin paljon hehkuttama Texasin kuvernöörivaalin ehdokas ja NWO:n vastaisesti profiloitunut perustuslaillisuutta tähdentävä Debra Medina ei menestynytkään, vaan kova globalisti eli Illuminatin käsinukke voitti ko. esivaalit. Alex tarjoaa syyksi mm. sitä, kun hänen valheelliseksi NWO -kriittiseksi eliittiagentiksi kuvaamansa Glenn Beck osasi mustamaalata Debra Medinaa oikealla tavalla.

Tähän loppuun vielä huomiot siitä, kuinka Suomessakin on siis ihmisiä, jotka ovat vielä täysin johdateltavissa valheellisessa oikeisto vs. vasemmisto -harhassa. Oivallinen esimerkki löytyy juurikin tuosta Pentagonin ammuskelusta kertovasta Hesarin jutusta; Pentagoniin pyrkinyt ammuskelija kuoli. Ja tämän jutun lukijakommenteista poiminnat, jotka ko. asiaa kuvaavat:

"Kyseessä oli kai äärioikeistolainen rasisti, näin tällaista kielikuvaa käyttääkseni."

"Ha ha kuinka väärässä olet. Mies on suuttunut kun ei ole saanut kasvattaa kannabista parvekkeellaan. Siis vasemmistohippi! Ja ilmeisesti riippuvainen aineista.".

2 comments:

Anonymous said...

Tässä on hyvä luento siitä, miten eliitti on tähän velkamaailmaan ihmiset tutustuttanut ajan kanssa.

http://www.youtube.com/watch?v=TZU3wfjtIJY

Ihmiset itse ovat kyllä aiheuttaneet nämä talousongelmat. Oli ne sitten Islannissa tai Kreikassa tai missä tahansa EUvostoliitossa. Jos aina vain nousee järjestelmää vastaan niin hyvin helposti unohtuu kuka sen virheen alunperin teki? Ihmisessä oleva itsekkyys ja rahanahneus saa monet himoitsemaan lisää rahaa ja omaisuutta. Järjestelmä sitä tarjoaa ja siihen tartutaan. Sitten kun koko homma kaatuu niin syytetäänkin sitä järjestelmää, kun se sitä rahaa ja omaisuutta tarjosi. Eikä hoksata sitä kuka alunperin oli syyllinen!

Ihan sama kuin minä nyt menisin ostamaan kaupasta kirveen ja tappaisin sillä naapurini, kun elokuvassakin niin tehtiin. Oikeudessa sanottaisiin, että minä tapoin, mutta minä puolustautuisin sillä että kauppa (järjestelmä) myi sen minulle ja elokuva (järjestelmä) näytti mihin kirvestä käytetään, joten järjestelmän pitää olla syyllinen. En siis minä joka teki varsinaisen teon ja ostin kirveen kaupasta ja tapoin sillä naapurini.

Ihmisiä yritetään tällä järjestelmän virheiden löytämisellä ja sen vastaan kapinoimisella opettaa siihen toisenlaiseen järjestelmään: Zeitgeist ja Venus-projekti. Siinä järjestelmässähän ei voi tehdä virheitä, kun järjestelmä ei anna tehdä niitä. Tällaisille tyhmille lampaillehan se olisi parempi, eikös niin? Kun eivät osaa pitää raha- ja omaisuushimojaan kurissa niin sehän sopii paljon paremmin, kun kaikki jaetaan tasapuolisesti ja vääryyksiä ei voi tehdä! Näistä asioistahan Raj Patel (mahdollinen Maitreya), jo puhuu!

Jos ihmisellä on korkea moraali niin ensinnäkään hän ei himoitse rahaa, ja toiseksi jos hän ajattelee järkevästi ja loogisesti niin hän näkee turhan rahan himoitsemisen tyhmänä. Tällainen ihminen näkee oman moraalin kehittämisen suurempana haasteena kuin turhanpäiväisen omaisuuden hankkimisen.

Tässä tullaan vaikeaan kysymykseen. Jos ihminen elää täällä vain kerran ja sitten häviää, kuten ateistit uskoo niin silloin on täysin tarpeetonta kehittää moraalia. Silloinhan on luotava vain mahdollisimman luksuselämä ja ei tarvitse välittää muista pätkääkään. Oma etu paras etu jne.

Jos taas uskoo siihen, että tämä maailma on vain koulu ja testi, että onko sinusta ainesta oppimaan korkeaa moraalia, jotta ihminen voitaisiin korottaa siihen oikeaan asemaansa, jonka Jumala on meille varannut. Kaikki on kutsuttuja, mutta harvat ovat valittuja.

http://www.icon.fi/~erkkik/valinta.html

Jos nyt ajatellaan Jumalaa niin kummatkohan hän valitsisi paratiisiin takaisin ne jotka vain juoksivat maan päällä rahan ja omaisuuden parissa? Vai ne jotka pyrkivät välttämään kaikki karikot ja pyrkivät kehittämään moraaliaan korkeammaksi?

Ihmisten järjestelmän on suunnitellut äärimmäisen älykäs paholainen, mutta aina ihmisen itse pitää langeta sen tarjoamiin houkutuksiin.

Tässä hyvä linkki siitä kuinka antikristillinen koko kirkko on esim. Suomessakin:
http://www.icon.fi/~erkkik/antikris.html

Tässä taas lisähavaintoja pedon merkistä:
http://www.scribd.com/doc/27833751/666-Mark-of-the-Beast-Insights

Reaganin puheita, jotka voivat kertoa sen miten ihmiset yritetään tulevaisuudessa saada sen yhden maailmanhallituksen /maailmanuskonnon alle. Voi olla, että se väärä profeetta on uskonnollinen johtaja, joka "mukamas voittaa" nuo alienit. Eli taas kerran eliitti pelaisi molemmilla puolilla.

http://www.youtube.com/watch?v=Ag44dRO8LEA

http://www.youtube.com/watch?v=QfQximJ-6yo

Anonymous said...

Muutama linkki, joista voi saada ajatuksia.

Ufot ja Alienit, mitä sanoo raamattu ja mitä sanoo New Age-uskovat:
http://www.scribd.com/Aliens-UFOs-Insights/d/28156707

http://www.icon.fi/~erkkik/jkufot.html

Vapaamuurarit:
http://www.godonthe.net/cme/links/masons.htm

http://www.icon.fi/~erkkik/hallitus.html

http://www.youtube.com/watch?v=XBjOs-egFMs