Tuesday, January 26, 2010

Länsimaisten yhteiskuntien sosiaalipoliittisesta alasajosta osana NWO -agendaa; Eugeniikka, joukkotuhonta ja älyllinen rapauttaminen

Jatkan tässä samaa metodia, jota käytin viime viikon maailman taloustilannetta kartoittaneessa kirjoituksessani: Maailmantalous veitsenterällä ja NWO -saastan pakkopoisto: Luotottava järjestelmä eliitin monetarismin tilalle!. Eli otan esille muutamia valtavirtamedian juttuja ko. aiheeseen liittyen ja poimin sieltä kriittisiä ja kyseenalaistavia lukijakommentteja, joihin otan puolestani itse kantaa. Huomaamme monesta kommentista mm. sen, kuinka täällä Suomessakin viha eliittiä, eliitin aiheuttamia olosuhteita ja kaavailtuja suunnitelmia vastaan on kasvanut huomattavasti!

Valtavirtamedia: Hesarin juttu --> Kansallinen rokotusrekisteri tulee ensi vuonna:

"Keskitetty, hoitoon tarkoitettu diagnoosien, hoitotoimenpiteiden ja ehkä lääkityksenkin tietokanta on erinomainen. Voidaanhan siihen merkitä tieto rokotuksestakin. Jos sillä on henkilön hoidon tai sairauden tunnistamisen kannalta merkitystä. Sen sijaan "rokotusrekisteri" ylittää hoidolliset tarpeet. Se on enemmän viranomaisten massatietokoneajojen jne. kontrollin väline. Ihmeellistä, että tällaista kansalaisten jakoa rokotettuihin ja rokottamattomiin yleensä jossakin viedään eteenpäin. Ne kuvaavat enemmän kansalaisten itseensä kohdistuvien "hoitotoimenpiteiden" valintoja.

Vaikka asiat ovat aivan eri mittakaavassa, niin Saksassa voitiin jo ennen sotaa löytää mooseksenuskoiset ja kohdistaa heihin "hoitotoimenpiteitä" juuri reikäkorteille merkittyjen tietojen avulla. Vaikka rekisterillä "tarkoitetaan hyvää" ja sitä erilaisilla säännöillä "suojellaan", niin tilanteen vaatiessa sitä voidaan käyttää tarkoituksen vastaisesti.

Ruotsin ulkoministerin Anna Lindhin murhan selvitys perustui juuri vastasyntyneiden DNA-rekisterin tietoihin. Vaikka niiden käyttö oli rajattu vain tieteellisiin tarkoituksiin. Viranomaiset eivät tietenkään tätä julkisesti tunnusta." ---> Tuo "tarkoituksen vastaisesti" kuvaa tilannetta erinomaisesti; Nimittäin nämä NWO -agendan saastuttamat lakiuudistukset pitävät sisällään mm. juuri tällaista kaksinaisuutta, jossa julkisivulla tarkoitetaan muka hyvää, mutta pinnan alle on kätketty suunnattoman suurta hyväksikäytön ja pahuuden aspektien käyttömahdollisuutta. Tulen osoittamaan tämän seikan tämän kirjoituksen lopussa aikamme tunnetuimman esimerkin avulla, jota Lyndon LaRouche sanoo Obaman hallinnon natsiterveydenhuolloksi.

"Haiskahtaa vähän siltä, että pian vakuutusyhtiöt ovat tämän tiedon lähteellä ja kieltäytyvät antamasta vakuutusta henkilölle, joka ei ole antanut pistää itseensä jokavuotista flunssarokotetta tai muuta vastaavaa. Tai yleensä vielä niinpäin, että vahingon tapahduttua kieltäytyvät korvaamasta, koska jotakuta ei oltu rokotettu.

Ennustan myös, että pian ei saa vakuutusta antamatta DNA-näytettä ja sen perusteella analysoidaan onko sinulla jokin jollekin sairaudelle altistava geeni ja joko vakuutushakemus evätään kokonaan tai maksat siitä korotettua maksua. Jo nyt ihmisiltä evätään pelkän tilastollisen painoindeksin perusteella henkivakuutus katsomatta onko ihminen oikeasti lihava vai ei. Natsi-Saksaa ja rotupuhdistusta kohti ollaan menossa, epäilemättä." ---> Näin ollaan menossa ja siksi meitä vaihtoehtomedian kritisoijia ja epäkohtien osoittajia täytyy olla erittäin vahvasti mesoamassa tässä NWO:n saastuttamassa maailmassa, jotta vähintään pahimmilta skenarioilta vältyttäisiin ja kaikkein mieluiten päästäisiin koko oligarkkieliitin orkestroimasta muka "uudesta uljaasta maailmasta" eroon kohti oikeasti tervettä uutta renessanssia!!

Taloussanomien jutut:
Kuusikymppisten voi käydä kalpaten, Hallitus haluaa osa-aikaeläkkeen hautaan, Eläkkeelle vasta 70-vuotiaana? ja SAK: Eläkeneuvottelut kriisiytyivät pahasti:

"Edellisessä lamassa Aho & Viinanen, nykyisessä Vanhanen & Katainen - jälki tulee olemaan samanlaista. Historia ja virheet toistavat itseään." ---> En yhtään epäile tuota itsekään, sillä molempien lamojen aiheuttamisessa on ollut kyseessä lännen oligarkkieliitin eli Illuminatin johdatuksessa touhuaminen. Nyt voi pikemminkin käydä jopa paljon huonomminkin kuin viime lamassa, jos tilanteen luonnetta ei tajuta riittävän hyvin päästäksemme pois siitä.

"Köyhät ja pienituloiset kyykkyyn...Näin se markkinaliberalismi toimii, hyvin menee ja herrat nauraa...Tällä menolla Suomeen synnytetään paaria-luokka, työssäkäyvät köyhäthän meillä jo ovatkin!!!"

"Yleislakko!!! Samalla vaaditaan valtiota leikkaamaan menoja 15 miljardia!!"

"Hallitus ja EK voisivat samantien esittää 60-vuotiaita tapettaviksi yleisen edun nimissä." ---> Mustaa sarkasmia, mutta tätähän eliitti pahimmissa skenarioissa oikeasti toivookin!

"Tämä linja on odotettua. Se kuuluisa "hallittu rakennemuutos" taloudessa alkoi jo 1980-luvun loppupuolella hallituksen toimesta. Nämä oikeistomieliset "sosiaali"demokraatti-liberaali-kapitalistit haluavatkin tuloerojen selvää kasvua. Lisää köyhiä on niiden tavoite. Nyt vaan ryhdytään nauttimaan tuloksia talouden linjasta. Kansan hyvinvointi ei ole näiden eliittipiirien(suomalaisten oligarkkien) tahdon asia. Köyhille keppiä oikein olan takaa ja rikkaille niitä herkkuporkkanoita siinä se talousoppi on." ---> Kyseessä on näiden lakiesitysten ja agendojen avulla saattaa länsimaiset yhteiskunnat alasajettuina virtaviivaisemmin Illuminatin ideoiman maailmanhallituksen piiriin. Siihen kuuluvat monien kansanosien köyhdyttäminen ja eugeniikka-asetta käyttäen väestönvähennys sopivilta osin. Eliitin näkökulmasta meitä on näet liikaa kontrolloitavaksi.

"Koko Suomi natisee liitoksistaan. Sinä ja minä olemme me ja me olemme valtio. Suomi. Nyt on aika alkaa vaikuttamaan aktiivisesti. Suomen kohtalo ei ole markkinapelureiden käsissä vaan meidän. Tahdomme sosiaaliturvan sekä työtä. Suomessa on rahaa se laitetaan vaan kaikkeen turhaan. Kansa kaduille. Osoittamaan mieltään." ---> Mielenosoitukset eivät riitä tai eivät ole edes parhaita toimintamalleja etenkin, jos ajautuvat väkivallan suuntaan. Jotain tarttis tehdä kuitenkin! Esim. Yhdysvaltojen tapaan täytyy nostattaa kansannousumentaliteettia ja kohdistaa se oikein oligarkkieliitin ja hännystelijöidensä suuntaan monin eri tavoin. LaRouche PAC -sivusto on ollut viime kuukausina paras havainnollistamaan tätä kansannousumentaliteettia, joka on ilmennyt viime aikoina mm. Massachusettsin osavaltiossa, jossa kansa eväsi demokraateilta (Obaman hallinnon puolue) mahdollisuuden vaikuttaa asioihin enemmistönä kongressissa äänestäessään republikaanin ko. osavaltion kuvernööriksi.

"Sitten ei muuta kuin kamala sota ja taisto päälle vaan. Tulemme näkemään 20-luvun sosialismi-oikeisto-taistelun ja kansalaisten kahtiajaon toisinnon aika pian. Se ei ole mukavaa, ja se olisi järkevällä yhteiskuntapolitiikalla vältettävissä, mutta minkäs teet." Kahtiajako monenkin asian suhteen (köyhyys vs. rikkaus, vasemmisto vs. oikeisto, valveutuneet vs. nukkuvat, aktiiviset vs. välinpitämättömät jne.) on juuri sitä, mitä eliitti yhtäältä hakee NWO -suunnitelmassaan, koska sen avulla kansalaiset pakotetaan vastakkainasetteluihin ja kahnauksiin keskenään pois saavuttamasta ymmärrystä heidän päälleen kaadettavasta "uuden uljaan maailman" saatanallisesta luonteesta ja saamasta keinoja sen vastustamiseen.

"Koko työuran ajan maksaa selkä vääränä asutoa ja eläkemaksuja ja sitten onkin jo aika kuolla." ---> Karrikoitu, mutta todellinen epäkohta, jonka oikea parantaminen ei kuulu eliitin suunnitelmiin, kuten olen jo aikaisemminkin tuonut ilmi. Siksi on helppo nähdä näissä eläkeuudistuksissa surkuhupaisallakin tavalla Illuminatin kädenjälki. Ihmekös tuo, kun hallituksestamme sekä Matti Vanhanen että Jyrki Katainen kävivät ottamassa illuilta ohjeita ja vaikutteita mm. viime Bilderberg -kokouksessa.

"Tämäkin artikkeli osoittaa selvästi mihin nykyiset poliittiset päättäjät tähtäävät. Heidän etunsa on, että ihmiset tekevät palkkatyötä niin kauan kuin mahdollista. Tämä on heidän etujensa mukaista. He ja virkamiehet saavat tulonsa, talonsa ja muut rikkautensa työntekijöiltä kerätystä verosta. Vero on Suomessa poliitikkojen ja virkamiesten pyhittämä asia. Verot ajavat kaiken inhimillisen asian edelle. Vaikka verot olisivat päivänselvästi laskettu liian suuriksi, joutuu uhri maksamaan kaikesta muusta välittämättä väärät verot ensimmäiseksi. Siinä jäävät lääkkeet, asunto, ruoka, lasten tarvitsemat tarvikkeet toiseksi...ensin verot sitten kaikki muu jos jää jotakin. Tämä tietysti takaa poliitikkojen ja virkamiesten palkat ja palkkiot ennen kaikkea muuta yhteiskunnassa. Nyt vieritetään vanhuksille vielä tähän liittyviä kustannuksia. Teetetään keinolla millä hyvänsä ja ehdoilla millä hyvänsä ihmisillä (ei poliitikoilla) palkkatyötä lähes kuolemaan asti. Jos ei pysty työhön niin tarkoituksellinen kurjistumunen on vääjäämättä edessä. Jos ihminen on veronmaksun kannalta hyödytön...voi poistua kokonaan myös kustannuksista. Tämä voi tietysti kuulostaa julmalta ja sitä se onkin. Ihminen (Poliitikko ja virkamies muiden mukana) on vain sellainen peto, että se ei kykene empaattiseen ajatteluun kuin lähimpiään ja niitä kohtaan joista hän hyötyy." ---> Länsimaissa ollaan sairastuttu monenlaiseen intellektuaaliseen, sosiaaliseen ja henkiseen "tautiin", joka edesauttaa näitä skenarioita puolin ja toisin; Eliitti tekee pähkähulluja suunnitelmia ja rivikansalaiset eivät edes tajua niistä mitään tai edes huomaakaan niitä monessakin tapauksessa.

"Ennen kuin tämä soppa on valmis niin muistututan teitä eräästä asiasta. Suomen politiikka on fasistista uusliberalismia parhaimmillaan ei demokratiaa. Suomeksi sama. Te ette ole yhtään mitään. Suomessa ei ole koskaan ollut eikä ole nyttenkään ihmisarvoa. Valtio toivoo että juot ja istut kapakassa ja poltat ja käyt työssä JA kuolet nuorena. Tämä on suomalaisen kansakunnan piirteissä. SUOMEN TALOUSPOLITIIKKA ON FASISTINEN." ---> Fasistisia piirteitä (Esim. verrattuna joko Mussolinin tai Hitlerin totalitarismeihin) tässä NWO -suunnitelmassa kyllä on varsin paljon, mutta olen tähdentänyt sitä, että kyse ei enää ole niinkään siitä mitä ns. ismiä tämä agenda sisältää tai toteuttaa. Kyse on siitä, että eliitti haluaa edelleen vahvistaa olemistaan ja tyranniaan pakottaessaan meidät rivikansalaiset yhä enemmän alammaisiksi palvelijoiksi. Uusfeodaalisen systeemin vahvistaminen on NWO:n yksi piirre, jossa ismit toimivat vain keinotekoisina kansanhallintaelementteinä ym. tapaan; suunniteltua vastakkainasettelua kansan hallitsemiseksi tyrannian kiristyessä.

"Täysin SUUNNITELTUA, kun 60 vuotta lähestyvä pois potkittu työntekijä roikkuu vuosia aina eläkkeelle asti pelkällä päivärahalla niin hänen tuleva eläkkeensä KUIVUU pieneksi, tietää vuositasolla miljardien SÄÄSTÖJÄ eläkevakuutusyhtiöille?" ---> Eliitti pyrkii tosiaan suunnittelemaan asiat niin, että heidän hallitsemat korporaatiot ja pankit keräävät isoimmat voitot ja säästöt. Pohjimmiltaan kyseessä ei ole rahanhimo, vaan rahan edustama vallanhimo. Illuminati on jo nyt tarpeeksi rikas ja ei siksi tavallaan lisärahaa tarvitse, mutta toisaalta heidän monetaristinen järjestelmä on vaarassa ja siksi myös ns. turvaraha on heille tarpeen. Oikeasti sekin on tietenkin leikkirahaa vailla todellisen vaurauden takuuta, kun se on luotu monetaristisessa järjestelmässä velaksi ja valheellisin perusteluin rikollisesti.

"Eihän tämä mikään yllätys ole. Samanlaista politiikkaa on ajettu jo 80-luvun lopulta puolueesta riippumatta. Vaivalla ja kovalla työllä rakennettu sosiaalinen turvaverkko on ollut myynnissä jo parikymmentä vuotta. Sen myyntiarkkitehteina ovat olleet lipposet, ahot, niinistöt, häkämiehet, siimekset ja mitä niitä nyt kaikkia olikaan. Järkyttävää on, että nämä suurikenkäiset päättäjät ovat ns hyvinvointivaltion alasajon lisäksi myyneet suuren osan kansallisomaisuuttamme ja luovuttaneet päätösvallan yritystasolla, mutta myöskin valtiotasolla maamme ulkopuolelle." ---> Juuri tämä kaikki on ollut tarkoituksellista suunnitelmallisuutta lännen oligarkkieliitin ja monarkian johdatuksessa tavoitteena kansallisvaltioiden alistaminen maailmanhallituksen piiriin, jossa omaisuuden uusjako pois keski- ja alaluokalta eliitille sekä väestönkontrolli tyrannia- ja eugeniikka-asein on keskeistä toimintaa.

"Nyt ajetaan alas eläkejärjestelmää vetoamalla siihen, että eläkkeitä ei ole varaa maksaa ja maan talous pelastuu työuraa pidentämällä. Työuran pidentäminen edellyttää kuitenkin, että on töitä, joita tehdä. Niitä tuskin näillä näkymillä löytyy ainakaan 60-68-vuotiaille. Teollisuuden työpaikat vähenevät, kun tuotanto meillä lopetetaan. Miten palveluala voi muka korvata näitä työtehtäviä. Varsinkin kauppa automatisoi mm kassatoimintojaan ja tehostaa logistiikkaketjujaan kuten varastojen hallintaa.

Saamme lehdistä lukea jatkuvasti uutisia siitä kuinka 14-15-vuotiaat häiriköt rullaavat jonkun eläkemummon, vievät rahat ja pahoinpitelevät vielä kaupan päälle. Periaatteessa meidän poliittinen johtomme mukaanlukien hyvinvoipa virkamieseliitti tekevät hiukan soveltaen täsmälleen samoin. Good riddance !" ---> Tässä on hyvin kuvattu niitä ristiriitaisuuksia ja piilotettuja pahuuksia ja muka moiset eläke- ja työuudistukset olisivat yhteiskunnan kehittämistä. Selvästi nähdään, että moiset ovat suorastaan VITTUILUA meitä rivikansalaisia kohtaan!!!! Ja minun sappeni kiehuu erityisen kovaa moisten suunnitelmien edessä, kun tiedän nyt taustan näille asioille: SAATANALLINEN Uuden maailmanjärjestyksen vyöryttäminen vailla tietoa, tuntoa ja moraalia oikeasti ihmisyyttä arvostavasta sosiaalipolitiikasta. Nyt ollaan saatanan johdatuksessa upottamassa länttä ennen näkemättömällä tavalla!

"Vaalit tulossa pikapuoliin. Nyt olisi kerrankin paikka näyttää, mitä mieltä ollaan nykyhallituksen kovin "köyhät kyykkyyn" politiikasta. Olen aina ollut oikeistolainen, mutta nyt riittää." ---> Hyvä, näytetään niille!!


"Kohdallani tulee olemaan melkoisen varmaa, että edessä on erittäin köyhä vanhuus. Lopullinen niitti voi tulla jo paljon ennen vanhuuttakin. Mutta ei se mitään, minulla on jo mietittynä varasuunnitelma. Yksikertaisesti tapan itseni, tuonpuoleiseen en ole vielä kuullut ulosoton yltävän." ---> Mustaa sarkasmia, jolla on vinha todellinen pointti!

"Sak ja muut etujärjestöt tulevat tuntemaan EK:n kovuuden lähiaikoina.Tähän ei voi muuta kuin vastata kovuudella, liikekannallepanoa pitää jo valmistella." ---> EK onkin yksi suora NWO -eliitin käsikassara Suomessa. Nyt se on paljastunut.

"Seuraavissa vaaleissa ratkaistaan, saako ministeri Vanhasen Rukan hangilla mieleen pälkähtänyt idea eläkeiän nostosta kannatusta. Jos et kannata tulevaa köyhyyttä, älä äänestä nykyisiä hallituspuolueita." ---> Äänestämistä kannattaakin miettiä todella tarkoin seuraavalla kerralla: Pohdintaa vaatii mm. se, kuinka parhaiten saisi äänestettyä pois eliitin talutusnuorassa olevie poliitikkoja ja tätä täytyy suunnitella sekä jättämällä äänestämättä selviä NWO -tapauksia että äänestämällä korvaavia henkilöitä / puolueita. Hyvänä esimerkkinä on USA:n Massachusettsin osavaltion äskettäinen senaattorivaali.

"Kun nykyinen hallitus ei pysty kehittämään taloutta tuottavammaksi, tyytyy se osaamattomuudessaan vain karsimaan menoja.Tätä menoa kohta on jäljellä vain pahoinvoiva Suomen kansa." ---> Osaltaan kyse on osaamattomuudesta. Nimittäin osaamattomuudesta nähdä moraalisia ja hyvyyteen perustuvia ja yhteiskunnan reaalista kehittämistä edesauttavia seikkoja. Tarkka suunnitelmallisuus on kuitenkin olemassa NWO -agendan hyväksi, jota yritetään viedä läpi vaikka väkisin ja vaikka se tuhoaisi suorastaan kaiken tieltään. Eräänlaista osaamattomuutta sekin, koska se on fanaattista ja fundamentalistista väärille urille johtavan agendan seuraamista ja toteuttamista. Pahimmillaan hautaan syöksymistä vastoin parempaa tietoa. Tässä ilmenee osaltaan länsimaiden älyllinen rapautuminen, mikä on ollut myös tahallista.

"Suomen kansassa ainut vika on että kukaan ei uskalla oikeasti sanoa että EI. Me vaan luetaan näistä muutoksista, kirjoitetaan yksi valitusviesti nettiin ja tyydytään kohtaloomme. Mä sanoisin että nyt jos koska on aika SANOA EI NÄILLE TAULAPÄILLE!!! Ottakaa selvää ja antakaa näiden näkyä äänissä." Minä olen jo oppinut sanomaan ainakin tässä blogissa EEIIII!!!!!!!!!!! Joka tapauksessa kansanousu NWO -agendaa vastaa on toteuduttava, koska se on osoitettu ja osoittautunut jo niin selvästi pahuutta ja vääriä toimintamalleja käyttäväksi agendaksi!

Taloussanomien juttu:
Vanhanen ottaisi terveydenhuollon pois kunnilta:

"Aha, keskusjohtoinen terveydenhuolto se vasta hyvin toimiikin. Historia on täynnä hyviä esimerkkejä. Eikö tätä mielipuolta saada jo pois pilaamasta asioita?" ---> Hyvin suuri todennäköisyys valitettavasti on, että uusi mielipuoli tulee joka tapauksessa tilalle...

"Käytännössä rahasto toisi vain yhden uuden organisaatiotason lisää, johon voitaisiin sitten nimittää muutamia kymmeniä kepuveljiä johtajiksi hyvällä palkalla." ---> Ei pelkästään kepuveljiä, vaan kaikkia NWO -agendaa edesauttavia hyväuskoisia hölmöjä ja / tai suunnitelmallista maailmanhallituspaskaa loihtivia pahuuden agentteja.

"Voitaisiin ottaa USA:n malli käyttöön jossa kulut moninkertaistuisivat yksityisen puolen rahastaessa veronmaksajat tyhjiin." ---> Ja samalla väestönvähennyseugeniikka alkaisi jylläämään kunnolla! Tätä eliitti tavoittelee ja se on suunnitelmissa täällä Suomessakin ja tuo Vanhasen ehdotus on siitä hyvä esimerkki, johon on ohjeet saatu mm. Bilderberg-ryhmän kautta. Siis mikään Matin oma päähänpistohan tämä ei ole! Suomikin on nyt EU:ssa ollessaan niin eliitin talutusnuorassa, että omia ideoita ja päätöksiä ei täällä enää politiikan huipulla juurikaan tehdä.

Taloussanomien juttu:
Finnairin johto pahoittelee laukkusotkua (Jutussa linkit myös muihin aiheeseen liittyviin juttuihin):

"Kyllä Finnair itse ryssi homman,kun ei varmistunut siitä,että ulkoistus onnistuu. Neuvostotyylillä henkilöstölle saneltiin asiat ja tulos on nähtävissä. Finnairin on syytä nöyrtyä myöntämään tökerö käytöksensä. Siitä voisi syntyä vähitellen jotain positiivistakin. Osaamatonta ja saneltua oli touhu."

"Ja kukaan johtajista ei kanna vastuuta, vain selittelyä ja anteeksipyyntöjä!"

"Jos Finnair todella on niin hyvä yhtiö kun annetaan ymmärtää, niin miksi siellä ei pariin vuoteen saatu aikaan työehtosopimusta lentäjien kanssa, miksi lentäjät lakkoilivat? Miksi matkatavarankäsittelijät sekoittivat pakan lopullisesti. Jos Finnair on toiminut vuosikymmeniä, niin miksi yht'äkkiä ei osattukaan viedä matkalaukkua oikeaan paikkaan. - Selittää osattiin puolin ja toisin." ---> Tässä Finnairin tapauksessa on tavallaan myös kyse länsimaisen yhteiskunnan alasajosta, koska korporaatioita ollaan virtaviivaistamassa NWO -agendaa varten eliitin ohjauksen tuloksena ja se aiheuttaa monia ongelmia, joista korporaatioiden henkilöstöpolitiikka ei ole vähäisimpiä. Nyt se on paljastunut mm. Finnairin kohdalla. Kun organisaatiomuutoksia ja tahallaan aiheutetun laman varjolla tehtäviä taloussuunnitelmia viedään läpi NWO:n pakottamana, niin tällaisia ongelmia syntyy ihan tahattomastikin. Siksi NWO on juuri niin mielipuolinen suunnitelma, koska eliitti ei ole luulemaansa vastaan kyennyt ottamaan mm. ihmisten psykologiasta ja käyttäytymisesti niin paljon asioita huomioon viedessään hurmiossaan maailmanhallitustaan varten suunnittelemiaan asioita läpi. Seurauksena on kaaosta ja tuhoa aiheuttavaa epäharmoniaa, joka vaikuttaa eliittiin saakka. Siispä on varmasti paljon haastetta torjua ko. kaaosta ja tuhoa sekä parantaa asioita sen lisäksi.

Vaihtoehtomedia: LaRouche PAC ---> LaRouche: Save Health Care; Destroy AIG!, LaRouche Tells Labor: Go With Hill-Burton, Machinists Hit Obama Treachery On Health Care, Labor Mobilizes Against Fascist Health Care, British Fabian Butler and EZ-Kill Emanuel Shaped Obama "Cadillac Tax", Obama, Dems Scramble To Pass Nazi Health Bill, How Obama's Healthcare Plan Will Impose Hitlerian Genocide on You and Your Family, "Mass" Strike Threatens Obama Deathcare; Panic Grips Obama Democrats, Seventy-Four Medical and Patient Groups Come Out Against IMAB/IPAB, Healthcare Reform: Everything's Falling Apart in Obamaland, LaRouche Outlines Health Program: Return to Hill-Burton, How Far will Obama Go to Try to Push Through his British-Modelled Nazi Health Plan?, Senator Webb Leads Move to Tell Obama His Deathcare is Dead, Pelosi: Not Possible To Pass ja Dodd Says Throw in the Towel on Health Reform.

Lainauksia boldatusta tekstistä ja omat selvennykseni (Tämä terveydenhuollon uudistuslaki on tässä ja nyt syytä käydä tarkkaan läpi, jotta te havaitsette tämän esimerkin avulla sen pahuuden asteen, joka Yhdysvaltojen Brittiläisen imperiumin kahleissa olevaa nukkehallintoa riivaa. Joudumme havaitsemaan, että aiotut suunnitelmat hipovat uskomattomuuden korkeimpia vuorenhuippuja ja menevät siitä ylikin. Aiottu joukkotuhonta on lisäksi niin salakavalaa, että minäkin joudun toisaalta myöntämään, että onpas huikean nerokas suunnitelma tavallaan. Juuri sellainen, jonka yli 50 % valtavirtamedian viihteen ja uutisoinnin kyllästämistä ja sumuttamista "taviksista" voisi aivan hyvin nielläkin mukisematta... Vaan Yhdysvalloissapa onkin menossa eliitin yllätykseksi vahva kansannousumentaliteetti ja sen sytyttäjänä on ollut yhtänä monista tämä terveydenhuoltouudistuspahuus. Kiitos tämän esilletuonnista kuuluu paljon juuri LaRouche PAC -porukalle, jonka avulla minäkin olen tuonut tätä piirrettä esille viime touko - kesäkuusta lähtien tässä blogissa. Eli niin kauan kuin Obaman hallinto on yrittänyt ajaa ko. lakiuudistusta läpi.) ---->

Otsikolla; - "The Cadillac Tax Isn't a Tax" -

"Under the pretext of extending health insurance to more Americans, Obama's so-called healthcare reforms would actually accelerate death-rates, especially among the aged, the chronically ill, minorities and the poor. This is not some unfortunate error of one or another clause or provision. Rather, it saturates the entirety of the Senate bill from the first page to page 2409, the last page, and similarly for the House bill. This is no accident; it is completely deliberate. This was the policy of Hitler's secret "T4" directive of September-October, 1939. This is the crime of genocide, for which, under the label of so-called euthanasia, Nazi doctors were hanged at Nuremberg." ---> Koko laki on siis tarkkaan ja huolellisesti suunniteltu edesauttamaan sekä eliitin vakuutusyhtiöiden voitontavoittelua että väestönvähennyseugeniikkaa!

"...the so-called "Cadillac tax:" what all healthcare economics insiders know, including all sentient Senators and Congressmen and their staffs, is that the Senate bill's "Cadillac tax" is not a tax at all. It is simply a Congressional PROHIBITION on any employer-provided health insurance above a certain level of premiums, presently $8,500 for an individual or $23,000 for a family. The reason that it is falsely designated as a "tax," rather than what it actually is, a prohibition, is merely so as to try to evade the question of the constitutionality of such a prohibition. That is, for example, many state attorneys general have rightly challenged the constitutionality of any law which would require Americans to buy health insurance from private companies. But what would they say of a Congressional prohibition on purchasing health insurance above some Congressionally-designated minimum price? Moreover, a minimum price which is quite openly pre-programmed to DROP still further every single year in real terms, so that more and more Americans lose more health security, each and every year into the indefinite future?" ---> Sana- ja käsitekikkailulla pyritään kiertämään rikollisuus perustuslakia vastaan (Muka ei mm. vaadittaisi kansalaisia ostamaan vakuutusta vain yksityisiltä korporaatioilta) ja tämä "vero" eli työnantajien myöntämän terveysvakuutuksen hinta olisi määrätty kierolla tavalla muodostumaan vuosittain niin, että työntekijän saaman vakuutuspaketin hinta-laatusuhde heikkenee vuodesta toiseen "toistaiseksi" eli ikuisesti.

"But you might reply, "You say the Cadillac tax is not a tax. But if it were not really a tax, it would not produce revenue. But then how can you explain that the fact the Congressional Budget Office (CBO) estimates that it will contribute $149 billion to the Federal budget between 2013-2019?"
The simple and straightforward answer to that honest question, is so richly umbelievable, that no reader could be blamed if he thought I were joking here. Here is how the misnamed "Cadillac tax" will produce that revenue, according to the CBO. Rather than pay the "tax," employers will either reduce the health coverage of their employees, or else drop it entirely. On that point, no one could possibly disagree. But now, here's the next step: for every dollar they save in premiums in that way, employers will turn around and give a dollar back to their employees in increased wages! Thus, the way the "Cadillac tax" contributes to Federal revenues (in this fantasy), is overwhelmingly (80-83%) through the increased social security taxes and Federal income taxes, which will be paid in by those millions of employees who will get all these raises from their happy employers! And this, when real unemployment exceeds 20%, and the wages and hours of those lucky enough to be still employed, are falling rapidly!
" ---> Miten tällainen kiero vakuutuspakettisysteemi sitten tuottaisi valtiolle rahaa? Jopa tuon 149 miljardin dollarin arvion verran! Katsotaanpa: Työnantajille annetaan siis valta ensinnäkin rajoittaa terveysvakuutuksen koostumusta tarjoten erilaisia vakuutuspaketteja ja lisähintaisten pakettien sijaan työntekijälle voidaan tarjota palkankorotusta vastaan vähäisempää terveysvakuutuspakettia. Lisähinnattomien vakuutuspakettien hintoja rukataan vuosittain siten, että vakuutusjärjestelyn laatu heikkenee joka vuosi. Työntekijää huijataan siten, että ko. palkankorotus terveysvakuutuksesta tinkimistä vastaavan summan verran joutuu ankaran ja kiristetyn sosiaaliturvaveron ja valtiollisen työverotuksen kohteeksi ja näin valtio kuittaa lisää rahaa miljoonien työntekijöliden avulla, jotka huijattaisiin ottamaan vähäisempi terveysvakuutus palkankorotusta vastaan. Samalla siis syntyy tilanne, jossa vähemmän ja vähemmän hoitopalveluja kuuluu työntekijöille ja se aiheuttaa mahdollisuuden kuoleman lisääntymiselle.

"Now, what will really happen if this "Cadillac tax,"— what International Association of Firefighters head Harold Schaitberger has rightly called "a disaster, a nightmare,"— what will happen if it becomes law? Gruber claims that employers will cut $223 billion in health coverage over a decade, and workers will gain $223 billion in wages. The wage part can be disregarded, but employers will indeed cut $223 billion in coverage, and likely a lot more,— this by closing down many of their health plans entirely, leaving workers with the much-inferior "exchanges" or Medicaid." ---> Tässä siis konkreettinen esimerkki tulevasta, jos laki tulee voimaan: Keskimäärin työnantajat karsivat terveydenhuoltomenoja vuosikymmenen kuluessa ym. tapaan 223 miljardin dollarin verran ja työntekijöillä olisi mahdollisuus saada vastaavasti muka sama summa palkankorotusta. Ei hyvää päivää mitä sumutusta!

"What determines premiums is not primarily benefit levels, but the age, health status, sex, and geographic location of the insured,— and completely arbitrary decisions by crooked HMOs even more so. The average coal miner's policy costs about $32,500. Group policies are far more expensive in the Bronx, as they are in the vicinities of other urban ghettoes, than they are elsewhere. And the very same Senate bill which includes this "Cadillac tax," also allows insurers to TRIPLE their rates based on age, alone. These are the things which determine the level of premiums, not luxury, "Cadillac" benefits. Therefore, who will be cut? Obviously: The aged, the ghetto poor and minorities, the chronically ill, women, especially of childbearing age, and those in health-imperilling occupations like mining." ---> Sitten lisähintaiset vakuutuspaketit on määritelty ovelasti niin, että niiden avulla voidaan suorittaa väestöllistä eugeniikkaa: Lisähintapaketit on suunniteltu mm. iän, terveydentilan, sukupuolen ja maantieteellisen sijainnin mukaan (Onko slummi- vai eliittialueella). Niinpä vakuutuspakettikarsinnan kohteeksi on suunniteltu etenkin juuri ne, jotka eniten tarvitsisivat terveyshuollon turvaa eli he, jotka ovat sairaimpia ja köyhimpiä. Natsieugeniikka siis puhuu: Karsitaan pois sairaat ja köyhät! Se tehdään mm. ym. kaavan mukaan: Mitä eliitimmällä alueella asut ja mitä terveempi olet, niin sitä enemmän on vapautta juuri valita lisähintaiset vakuutuspaketit ja sitä enemmän ko. paketit kattavat terveyspalveluja ja -turvaa samalla hinnalla verrattuna köyhemmillä alueilla asuviin ja ne joilla ei siis ole ko. lisäpakettiin varaa saavat vastineeksi eli "lohdutukseksi" palkankorotuksen. Heh, tämähän on eräänlaista lahjontaa. Ota lisää palkkaa (josta kuitenkin menevät ne verot) ja kuole nopeammin. Viesti kansalle; sinä olet kone ja sinua tarvitaan vain työpanokseen ja sen jälkeen kuole pois aiheuttamasta kulueriä.

"Or, as one study says, this pernicious measure will "make healthcare unaffordable for many families that currently have employer coverage,... especially women, older workers, and those with chronic conditions." ---> Eli siis tapahtuu huononnusta, vaikka muka kaikki otetaan vakuutuksen piiriin.

To what effect? As if it weren't obvious enough already, when benefits are cut, as through increased co-pays, what happens? Every study shows that the first thing that happens is that the victims "forego care for the chronic conditions which determine the 'excess' insurance." Diabetes, for instance. High blood pressure, and many others. And they die faster; but that's the whole point, isn't it?
" ---> Vakuutuksen tämä osa on siis suunniteltu siten, että mitä sairaampi olet, niin sitä vähäisemmän terveysturvan saat ja sinut lahjotaan vastaanottamaan se palkankorotusta vastaan etenkin jos samalla sinulla ei ole siihen varaa ja kalliiksi lisähintaiset paketit juuri juonitaankin mm. maantieteellisen sijainnin mukaan suosien rikkaita ja alistaen köyhiä.

"And lastly and most important: never forget that this is only the beginning. That the "Cadillac tax" is carefully pre-programmed by the Senate, to take a bigger bite every year, year after year after year, as the minimum allowable real level of employer plan drops relentlessly down every year like the scythe in Poe's "Pit and the Pendulum." ---> Eli lisähinnattoman vakuutuspaketin koostumus heikkenee vuosien mittaan suunnitellusti.

Obama has been instructed by his controller, Britain's Tony Blair, that we must die faster and more often. That's just what Blair did with Britain's National Health Service when he was Prime Minister. And behind Tony Blair stands the British Royal Family of Prince Philip, the Royal Consort, who has repeatedly demanded that the world's population must be reduced from a presently estimated 6.7 billion, to less than two!" ---> Tässä on siis tiivistettynä asian poliittinen agenda osana NWO -suunnitelmaa.

Otsikolla - The Wennberg/Dartmouth Scam -

"The four legs of the US healthcare system today are, first, employer-provided insurance, covered above. Second is Medicare for those aged 65 and over, which we will treat last. A third leg is the veterans' system, and, finally, the fourth could be said to be Medicaid for the indigent, combined with free emergency care for those who have really nothing. With the sole exception of the veterans' system,— for now— the genocidal Obama plan is out to cut off each of these four "legs" in its drive for death." ---> Obaman hallinto suunnittelee siis kaiken kattavaa menoleikkausta koko systeemiin ja aiheuttaa samalla joukkotuhontaa!

"The Wennberg/Dartmouth scam is designed especially to cripple what's left of Medicaid, along with free emergency-room care for those who have absolutely nothing else to resort to, by pushing into bankruptcy just those hospitals which serve urban ghettoes and the poorest parts of the rural South." ---> Eli köyhien alueiden sairaalat ajetaan alas!

"Both the House and Senate so-called "healthcare" bills will shift money out of the hospitals which serve poor ghetto areas, and shift it into the so-called "more efficient" hospitals in the Northwest and Southwest which do not. This genocide is rationalized by the studies of Jack Wennberg's Dartmouth Institute, which have been exposed as fraudulent by EIR's Ned Rosinsky and other writers, and even exposed in a paper by the Federal Medicare Advisory Commission, MedPAC, as even the whorish Washington Post was forced to admit in a Jan 6 article by Alec MacGillis." ---> Rahavirtoja ohjataan köyhien alueiden sairaaloilta "tehokkaammille" rikkaiden alueiden sairaaloille eli tehdään ns. toiminnan "tehostamista". Oikeasti tämäkin olisi natsieugeniikkaa! Tätä sairaaloiden alasajoa on yritetty perustella petosmaisilla tutkimuksilla.

"To make it more blatantly genocidal, penalization of the so-called less efficient hospitals will be done, not by individual hospital, but by county. This insures that if your hospital serves Harlem or the urban ghettoes of Los Angeles, Texas or elsewhere, or poor areas in the South, it will be deprived of the Federal money it needs to operate, no matter what its so-called "efficiency," in costs per Medicare patient. All teaching hospitals will also be screwed." ---> Vähemmän tehokkaita sairaaloita ei rangaistakaan sairaalakohtaisesti, vaan aluekohtaisesti, jolloin ei ole väliä sillä, onko alueella jokin "tehokkaamminkin" toimiva sairaala. Eugeniikkaa ja joukkotuhontaa tehostetaan siis isoina köntteinä, jolloin kunkin köntin sekaan joutuu pakotetummin sairaaloita alasajettavaksi. Opetussairaalat luokitellaan myös muita ankarammin.

"Starve the hospitals that treat the poor? This is reform?" ---> Niin, eihän tämä mikään uudistus ole, vaan koko terveydenhuoltojärjestelmän alasajo ja vain rikkaimmat saisivat jatkossa kunnon hoitoa! Siis yhä kärjistetymmin kuin tähän mennessä olemassa olevan HMO -systeemin puitteissa.

Otsikolla - IMAB, or the Secret "T4" Committee -

"On the third major genocidal feature, EIR has extensively covered the body variously called IMAC or IMAB, or most recently also called the "Independent Payment Advisory Board," IPAB. Like the ironically so-called "Cadillac tax," this is a feature of the Senate's bill, which Obama has personally insisted must be included in final healthcare legislation. It is an unelected, unconstitutional, Presidentially-appointed dictatorial board of 18, which has vast powers to slash Medicare, and only to slash Medicare, never to improve it, with little interference from the elected representatives of the people in Congress." ---> Tämä on nyt se kuuluisa 18 jäseninen lautakunta, josta LaRouchen porukka on mesonnut eniten natsipahuutta ilmentävänä: Se saisi perustuslain vastaisen päätäntävallan leikata ja vain leikata terveydenhuoltomenoja ja terveydenhoitomenetelmiä diktatuurillisesti ja ilman kongressin väliintulomahdollisuutta. Se myöskin tekee tästä lautakunnasta natsielementin, koska ko. lautakunta on näin koko valtiollisen lainteon ja kansanvallan ulkopuolella täydellisesti.

"The IMAB most closely resembles the committee of leading physicians set up under Hitler's "T4" order, to determine which of the ill or handicapped Germans were living a "life unworthy to be lived," and were therefore designated be murdered by doctors and nurses in a so-called "mercy death." The Chief of Counsel on War Crimes for the US at Nuremberg, estimated that they murdered 275,000 non-Jewish Germans in this way, beginning with handicapped children, before they started in on the Jews, Communists, gypsies and other undesirables." ---> Eli kansalle huudetaan taas kerran kuvainnollisen natsiuniformun takaa tämä; Jos olet sairas tai muutoin "yhteiskuntakelpoisuudeltasi" vajaa, niin elät epätoivottua elämää, jolle ei kuulu elämisen oikeuksia samaan tapaan kuin muille. Sinut voidaan pudottaa pois yhteiskuntaelämästä "tuosta noin vaan" (napsauttaa sormiaan)!

"Who does not know that the biggest funding source for the Obama deathcare bill is $500 billion in cuts for the Medicare program for the aged? The Senate health-care bill, passed, ironically, on Christmas Eve, not only gives an unelected, Presidentially-appointed commission dictatorial powers to slash Medicare reimbursements and deny treatments, but it attempts to prevent future Congresses from altering the dictates of the Independent Medicare Advisory Board (IMAB), violating the Constitution, as Sen. Jim DeMint (R-SC) pointed out on the Senate floor.

And never forget that IMAB, like the "Cadillac tax," is designed to cut a bit more, every year, on top of last year's cuts. Forever." ---> Tähän natsiterveydenhuoltolakiin siis kuuluu myös se lainkohta, jonka mukaan kaikki tulevaisuuden hallinnot eivät saisi sitä kumota. Tästä Lyndon LaRouche on sarkastiseen sävyyn huomauttanut, että edes Hitler ei ollut näin yliampuva, kun hän halusi laeilleen vain elinikäisen voimassaolon. Obaman hallinto haluaa tällaisille laeille IKUISEN voimassaolon! Lisäksi siis ko. lautakunnan olisi tarkoitus tehdä vuosittain lisäleikkauksia menoissa ja hoitomuodoissa entisten päälle!

"Thus does Obamacare aim to destroy every part of the American medical system (with the temporary exception of the veterans' system). The goal is death, as with the Spanish fascist who cried "Viva la muerte!", or "Long live death!" ---> Eliitti on siis ujuttamassa länsimaiseen systeemiin yhä enemmän kuoleman kalman hajua ja saatanallista sielutonta pahuuden tajuntaa.

There are those who have claimed that every German was responsible for the crimes of Hitler, saying that "each of them must have known what Hitler was doing." Well, your Senator and your Congressman knows everything we have written above, and more, and he probably even voted for all of it as well. And now, you know it too!
" ---> Niin, nyt me tiedämme ja tämä on syytä huomioida täällä Suomessakin! Siksi kannattaa täälläkin kiinnittää huomiota mm. juuri tuollaisiin Vanhasen tuomiin terveydenhuoltouudistusideoihin, joilla on NWO -agendan saastuttama sisältö! Kukaan ei voi enää väittää näin internetin aikana, että näistä asioista ei tiedetty, jos nyt esim. tämäkin menee läpi laiksi ja aiheuttaa joukkotuhontaa.

Infowars ---> International Hearings Begin On “Falsified” Swine Flu Pandemic, Pelosi: We Will Have Obamacare “One Way or Another”, Flashback: Know the Truth About H.R.3200, Obama’s Health Care Bill, H1N1-GATE: Big Pharma, WHO crafted ‘organized panic,’ European health head claims, Blind Health: Forbes Magazine Declares Monsanto Company of the Year ja Obama to Congress: Forget About Conference Committee, Push Through Healthcare.

Lainaus boldatusta tekstistä:

"Please people PRAY that this whole thing will miraculously get shot down. And know this, that no matter what way it passes, abortion funding or not, HEALTHCARE WILL NEVER BE FREE!! We will be forced to purchase it and those who do not or cannot purchase it will be fined or jailed. What a caring government huh? Even in our sick economy (caused by this same government might I ad) we will be expected to purchase this. No matter what, you better believe that with everything else these Washington thugs do, they will go behind closed doors and do whatever they choose to do. AMERICA IT IS TIME TO TAKE ACTION!!

Healthcare is only a powerful stepping stone to their government takeover plan. Open your eyes America, they don’t care what “we the people” want or need, which is affordable and decent healthcare, they simply want control.".

Tähän lopuksi huomautan, että onneksi tämän terveydenhuoltouudistuksen läpimeno on huomattavasti tässä vaiheessa vaikeutunut tuon Massachusettsin osavaltion senaattorivalinnan takia. Lakia voidaan silti vieläkin runnoa läpi, vaikka väkisin... Lyndon LaRouche vaatii, että tämä nykyinenkin HMO -järjestelmä täytyy purkaa ja palata Hill-Burton - järjestelmään. Tässä on lopuksi LaRouche PAC -sivuston aiheeseen liittyvä kamppanjapaketti.

3 comments:

Anonymous said...

Katsomisen arvoinen:
http://www.youtube.com/watch?v=Fnske4UYJgo

Systeemi on romahtamassa ja eliitti tietää sen. Itsehän he ovat sen rakentaneet ja nyt saaneet sen melkein romahtamaan. Tämä kaikki on vain loppuhiomista.

"We are on the verge of a global transformation.
All we need is the right major crisis..."
- David Rockefeller,
Club of Rome executive member

Se susi lampaiden vaatteissa on Bahai-uskonto ja kaikki se mikä saa ihmiset astumaan "pelastukseen" eli uuteen maailmanjärjestykseen.

http://www.bahai.com/thebahais/pg73.htm

http://www.bahai.com/thebahais/pg41.htm

Pelin nimi on HARHAUTUS.

Kaikki halutaan saada uskomaan, että se romahdus on se NWO.

Kun kaikki romahtaa niin sitten astuu eliitti esiin jollain tavalla ja tarjoaa rauhaa ja kaikkea muuta hyvää tilalle. Harhauttajana toimii "maailman opettaja" + alien ja lisäksi jokin muu. Se on se oikea NWO. Susi lampaiden vaatteissa. Kun hyväksyt sen pelastuksen kaaoksesta niin astut oikeasti uuteen maailmanjärjestykseen. Et vain tajua sitä vaikka otat sirun käteesi, koska et usko raamatun ennustukseen ja Jumalaan. Sehän on vain vanha tarina, mitäs siitä...

Ei se uusi maailma tule olemaan heti kauhea paikka. Siellä on arvossa oleva digitaalivaluutta (nykyiset valuutat romahtaneet) ja saat ruokaa nälkääsi (muussa maailmassa on nälänhätä). Nämä pelastuksessa olevat saadaan tappamaan loput tai pakottamalla käännyttämään loput pelastukseen (esim. kristittyjen tappamisesta voi saada ISON palkkiorahan). Mikäs siinä eliitin, kun siirtää vain sirutilillesi digitaalirahaa vaikka kymmenen miljoonaa. Sehän on vain digitaalista.

Eliitti vain johtaa näitä pelastuksessa (Bahai-uskossa) olevia ja "pelastustyöntekijät" on aivopesty uskomaan, että he olisivat oikealla asialla. Hehän kannattavat rauhaa ja muillahan niitä aseita ja sotamieli on. Maailmaan pitää saada rauha tappamalla nuo sotivat uskovat (juutalaiset, kristityt, muslimit jne.) pois. Umpikieroa pahuutta!

Maailmaan voidaan myös levittää pahoja virustauteja. Pelastuksessa olevilla voi olla myös parannuskeinot niihin. Kuinka moni liittyy silloin pelastukseen? Voi saada itselleen ja perheelleen parannuksen taudista. Piru kutsuu sinua luokseen houkutuksella, kuten aina! Ehtona on vain siru ja tottelevaisuus häntä kohtaan.

Sinun pitää tehdä valinta silloin. Menetkö pelastukseen vai kuoletko tai selviätkö jollain muulla tavoin?

Ateisti astuu pelastukseen, koska hän uskoo tähän maailmaan. Tosiuskovat uskovat tulevaan maailmaan (taivaaseen). He kuolevat uskonsa puolesta, koska eivät voi vaihtaa uskoansa Bahai-uskontoon (antikristukseksi tunnistavat sen). Monet luopuvat omasta uskosta ja vaihtavat sen Bahai-uskontoon, koska heidän usko on heikko. Astuvat siis NWO:n piiriin. Sen takia Bahai-uskossa on otteita kaikista maailmanuskonnoista. Houkuttimena!

http://www.youtube.com/watch?v=qcN7X1-X_2o

Ja mitä pakanamayat ennustivat uudesta ajasta? Koska kalenteri pyörähtää ympäri? Silloin uusi maailmanjärjestys astuu voimaan? Eliitin tehtävä on vain sitä ennen romauttaa järjestelmä ja saada aikaan kaaos. Sota tulee sitten pelastuksessa olevien ja muiden välillä. Pirullisen nerokasta harhautusta!

Paljon ei ole aikaa, mutta kuka johtaa? Paljoakaan ei ole tehtävissä. Eduskuntavaalit tulevat Suomessakin vasta 2011. Siinä sitten nyt vuodessa pitäisi saada Suomi irti EU:sta ja oma raha jne. Kiire tulee!

Ja koska talous romahtaa?
http://2.bp.blogspot.com/_ifDA2_ljkXE/S1mJTITmuTI/AAAAAAAACHs/XcATr0QCjM8/s1600-h/X_dr_20091222A.jpg

Sopivasti tuossa ennen maya-kalenterin päättymistä.

Kaikkea en tiedä, mutta tuollaista olen tietojeni perusteella pähkäillyt viime aikoina. Olenko oikeilla jäljillä, en tiedä?

Minä olen uskoni valinnut ja en anna sen ikinä pettää! Vahvin kahva on Jumala, ja pidän siitä kiinni kuolemaani asti.

Mika said...

Kiitos arvioistasi taas Markku! Niinhän se näyttää olevan, että suunnitelmana olisi käyttää tätä uhkaavasti romahtavaa maailman tilannetta ponnahduslautana maailmanhallitukseen eli tuttu eliitin kaava vallitsee; Problem --> reaction --> solution.

Tuo Bahai -uskonto näyttää tosiaan olevan jopa liiankin selvästi NWO -agendaa tukevaa. Siis siinä mielessä, että sen ideat ja teesit ovat niin selkeästi synkassa muun NWO -sisällön kanssa ja niitä seikkoja tuodaan esille häpeämättä, kuten noista linkeistä havaitaan; Maailmanhallitusta ja globaalia uutta maailmanjärjestystä Bahaikin haluaa ilman kansallisvaltiorajoja ja -rajoitteita.

Eliitin kannalta arvioituna kuulostaakin järkevältä, että näin harhauttamalla saataisiin rivi-ihmiset uskomaan "pelastukseen" kurjasta maailman tilanteesta ja se "pelastus" olisi sitten se lopullinen maailmanhallitus. Varmaankin useamman vuoden projekti lopulta...

Nyt tuleekin ongelma; Onko tällä hetkellä olemassa olevista NWO:n vastustajista joku osallisena tuollaisessa harhautuksessa teeskennellen maailmanhallituksen vastustajaa, kuten vaikkapa jo valmiiksi kiistanalaisina pidetyt David Icke, Alex Jones tai Lyndon LaRouche?

Jos näin olisi niin minusta ainakin näyttäisi siltä, että nuo kaksi ensin mainittua voisivat olla sellaisia... Lyndon sen sijaan näyttää olevan niin totaalisesti vastaan kaikkea imperialistista, globaalia ja kansallisvaltioiden tuhoamista, että hänen teesinsä ovat jo valmiiksi täysin ristiriidassa esim. juuri Bahain teesien kanssa.

David Ickellä on kyllä havaittavissa jotain yhtenevyyttä Bahain teesien kanssa; Puhuu mm. heräämisestä "suureen ykseyteen" eli vähän sellaista hengellistä retoriikkaa, jota Bahai-uskonnossakin esiintyy.

Alex Jones puolestaan toitottaa ehkä turhankin paljon tätä maailman tyranniatilanteen puolta parannusehdotusten kustannuksella eli syntyy kuva siitä, että tilanteelle ei kuitenkaan kunnolla voisi mitään. Lyndonilla parannusvaatimukset ovat puolestaan ehkä liiankin selviä ja kaikki olisi kiinni vain LaRouchen porukan teesien laittamisesta käytäntöön...

Hmmm... Mietittävää riittää, mutta kannattaa yrittää arvioida sen perusteella, mitä sisimmässään tuntee oikeaksi ja peilata sitä koko ajan moneen suuntaan; myös epäilyttäviä tietolähteitä kannattaa seurata koko ajan ja tulkita sieltä tarpeellinen tieto esille.

Mutta niinkuin sanoit, niin aikaa on rajallisesti ja onko siinäkään mielessä mieltä tässä NWO -kritiikissä ja -tutkimuksessa? Mielestäni on, koska välinpitämättömyys ja antautuminen olosuhteiden vietäväksi tuottivat mm. natsi-Saksan ja nimenomaan sen pimeän puolen!

Anonymous said...

Tietenkin asiaa pitää tutkia ja sitä pitää vastustaa. Se meidän on tehtävä. Ei pidä luovuttaa vaan taistella sitä vastaan oikeilla keinoilla! Muutenhan kaikki ottaisivat tämän vastaan ja peli olisi siinä.

Luulen, että tuossa RFID-sirussa on vielä yksi harhautus. Alex Jones ja muut harhauttajat jauhavat sirusta. Luulen itse kuitenkin lisäpohdinnan jälkeen että se ei ole siru vaan pelkkä merkki kädessä tai otsassa.

Silloinhan kaikki NWO:ta pelkäävät ihmiset odottaisivat sirua, mutta kun tarjotaankin vain yksinkertaista tatuointia käteen niin eihän se tunnu pahalta. Siinä voi olla vain Maitreyan tai Alien-logo.

Raamattu varoittaa ottamasta merkkiä käteen tai otsaan. Koraani kieltää tatuoinnit. Vanha testamentti myös kieltää tatuoinnin.

Ehkä se tuleva NWO on myös rahaton yhteisö. Ainakin, jos tähän Maitreyan sanomaan (maailman opettajaan) on luottamista:
http://www.youtube.com/watch?v=kue6aNMlT_E&feature=channel

Mutta mitenkä voi vain yhdellä tatuointimerkillä ostaa ja myydä? Ilmaista tavaraa saa kaupasta vain, jos on se merkki? Pahoille väärä uskoville ei anneta mitään.. koska heitä vihataan kun eivät tunnusta Maitreyaa heidän vapahtajaa.

Vapahtajaa, joka vapauttaa heidät velasta ja rahamurheista. Meitähän vihattaisiin, koska luultaisiin että me haluamme vanhan rahasysteemin takaisin. Heillehän on annettu materiaalinen paratiisi! Siinä ei auta talousdemokratian jauhaminen, valitettavasti.

Voin olla eksyksissä tässä asiassa. Pitää miettiä lisää.