Friday, April 16, 2010

Illuminatin maailman kriisiyttämis- ja alistamisteot NWO -agendaansa varten: Pommi-iskut Moskovan metroon

Tänä keväänä maailmalla on tapahtunut todella merkittäviä Illuminatin sylttytehtaalle jälkensä jättäneitä tuhoisia tekoja ja "onnettomuuksia". Käyn tämän otsikon alla nyt jälkeenpäin niitä yhteenvetäen läpi. Olen katsonut parhaaksi ottaa tällaisen tilanteiden jälkisetvimis- / -analyysiasenteen tässä blogissa, kun teen asioita rauhalliseen tahtiin enkä ehdi siksi aina tuoreeltaan tilanteiden kimppuun. Tuttuun tyyliin olen koostanut linkkikollaaseja ja poiminut erilaisia lainauksia, joiden perusteella teen vaihtelevasti omia huomioitani. Seuraavana samanlaisessa käsittelyvuorossa tämän Moskovan metron pommi-iskujen jälkeen on hetikohta Puolan hallinnon runsas likvidointi "lento-onnettomuuden" tekosyyn varjolla. Nyt siis Moskovan parin-kolmen viikon takaisesta pommiattentaatista --->

Valtavirtamedia: Hesarin juttuja --> Suurlähetystö: Moskovan iskut voivat pahentaa kaukasialaisten syrjintää, Venäjän johto: Terrori-iskun tekijöitä rangaistaan ankarasti, Putin: Metroiskujen suunnittelijat kaivetaan esiin viemäreistä, Verkkosivusto: Terroritekojen takana Beslanin kouluiskun tekijät ja Tšetšeenipäällikkö väitti antaneensa määräyksen Moskovan iskuihin.

Näistä joitakin osuvia lukijakommentteja omilla kommenteillani:

" "Aivan. Veikkaan, että Venäjän turvallisuuspalvelu tehtailee iskuja, joilla ...." Itseasiassa olet todennäköisimmin väärässä. Kyseisten räjäytysten takana ovat todennäköisesti tahot, jotka haluavat heikentää Venäjää luomalla sinne kaaoksen ja anarkian. Kaikki kun eivät halua että ihmiset kaikkialla maailmassa kykenisivät hankkimaan itselleen riittävän toimeentulon ja asumaan teknisesti ja taloudellisesti kehittyneissä maissa. Kyseinen tilanne kun saattaisi vähentään heidän vuotuisia miljoonavoittojaan vähäsen ja siksi he mieluummin näkevät että mahdollisimman suuriosa maapallon väestöstä elää pysyvässä köyhyydessä." ---> Niin, Illuminatin joukossa tosiaan on omaneduntavoittelun äärimmäistä muotoa elämässä ja etenemässä vaarallisella tavalla, jonka johdosta "he" ovat valmiita mihin tahansa toimeen turvatakseen oman ylimmäisyytensä. Siis mihin tahansa valmiita ja tämä Moskovan iskukin on siitä erinomainen esimerkki!

"Vaikka täällä heti alkavat salaliittoteoriat lentää, niin pitää muistaa, että Islamistit eivät ole mitään taruolentoja, vaan on ihan oikeasti olemassa ihmisiä, jotka haluvat räjäyttää itsensä tappaen samalla mahdollisimman monta sivullista. Pidetään siis vielä toistaiseksi se tinahattu pöytälaatikossa." ---> Tässä kommentissa ei ymmärretä sitä, että nämä "islamistiterroristit" eivät suinkaan toimi yksin omana erillisenä ryhmänään, vaan ovat tarkasti ja kontrolloidusti länsieliitin eli Illuminatin hallitsemia; ko. Brittiläinen imperiumi ulottaa tiedustelupalvelujensa (MI6, CIA, Mossad, FSB jne.) avulla toiminta-alueensa myös Venäjälle jossain määrin, jotta he voivat senkin maaperällä toteuttaa tämän kaltaisia attentaatteja värväämällä mm. riittävän hulluja islamisteja toteutusrenkaaseen.

" "Ja näin se propaganda alkaa. Koska tällä lailal olisi heikennetty valtiota? ...." Tälläistä toimintatapaa on käytetty yleisesti yksittäisen maan hallinnon heikentämiseksi ulkoapäin."

" "Heität hatusta, etkä voi tietää terroiskun syistä sen enempää kuin kukaan muukaan täällä......" Itseasiassa kyseinen oletus perustuu loogiseen ajatteluun. Useinhan syyllinen on taho joka hyötyy rikoksesta kaikkein eniten.Talous on yksi rikoksiin eniten motivoiva tekijä." ---> Näissä kahdessa kommentissa ojennetaan tietämätöntä valtavirtamedian ehdollistaman hallusinaation vallassa olevaa. Kummassakin todetaan juuri oikein se, miten Illuminati toimii tässäkin tapauksessa: Imperiumi haluaa alistaa valtiot alaisuuteensa toimimaan ko. oligarkkieliitin käskyläisinä vaikka pommiattentaatilla pakottamalla ja motiivi on paljolti juuri Illuminatin hallitsema talous, joka on yhä murenemisvaarassa globaalisti ja ko. oligarkkieliitti pyrkii turvaamaan siinä tilanteessa oman valtansa kaikilla mahdollisilla keinoilla: Mukaan lukien pommit, kansamurhat jne. Kolmannen maailmansodan sytytysyritykset näillä keinoin ja valtansa turvaamiseksi ovat myös suunnitelmissa, kuten olen minäkin tuonut jo esille.

"Niin kauan kun sankarillinen itänaapurimme ja supersankarillinen Ameriikan Yhdysvallat käyvät imperialistisia sotia islamilaisia alueita vastaan ja tukevat näitä alistavia regiimejä (kuten siionisteja), on luvassa tällaisia aika ajoin tapahtuvia vastaiskuja. Parhaimmillaan ovat aika isojakin, tämänkertainen lähinnä papattimeiningillä toteutettu. Mutta sankarilliset kansat kestävät ja jatkavat alistavaa politiikkaansa. Tavalliset kansalaiset maksavat laskun ja homma jatkuu. Ainoat lopulliset ratkaisut olisivat vetäytyminen ja totaalinen kansanmurha, molemmat kovin epätodennäköisiä vaihtoehtoja. Odotettavissa siis dynaaminen konfliktien tila ja kenties pienimuotoisempia kansanmurhia?" ---> Niin, Illuminatin puuhista eivät toki ole perillä aivan kaikki johtavissa asemissakaan olevat. Tässä kommentissa sanottu onkin sellaisesta suora seuraus: Kun ei tunnisteta alkuperäistä vihollista (Illuminati), niin toimitaan osana peliä pelinappuloina ihan tietämättäänkin, mutta osaltaan juuri sen takia myös kuin päättömät kanat, jossa pelikenttä on yhtä dynaamista konfliktia ja kriisiä vailla poispääsyä ongelmien oikeisiin ratkaisuihin. Osaltaan varmasti myös ollaan tietoisia Illuminatin toimista, jolloin ei uskalletakaan panna vastaan, kun tämän Moskovan iskunkin jälkeen Illuminati osoitti jo kaapin paikan Puolallekin tappamalla suurimman osan sen hallinnosta. Maailman kriisiytyminen Lyndon LaRouchen varoittamaan ns. uuteen pimeään aikaan on edelleen kiihtymässä juuri tämänkin takia.

"Kaiken mädännyttävä markkina kapitalismi on mitä suurin roisto, orjuuttaja ja vangitsija, kaikesta voimme syyttää sitä. Kohta koko maailma on yhtä markkinakapitalismia ja täällä ei ole sen jälkeen tilaa hengittää. Jatkuvasti kiristyvä kontrolli ja valvonta on paha suuntaus ja todellinen uhka kaikille. Kohta koko maailma on yhtä uutta Neuvostoliittoa.. Nämä kapinalliset antavat taas uuden syyn kiristää turvatoimia, valitettavasti se on aina niin että ketjureaktiona verkko kiristyy ja kohta saamme kaikki nauttia Totalitäärisestä tyranniasta kera eugeniikan ym. hienouksien.." ---> Tässä ymmärretään kyllä se, että koko maailmasta halutaan tehdä ns. uusi Neuvostoliitto (Tai paremminkin natsi-Saksa-Neuvostoliitto) kaikkine noine ns. hienouksineen. Nämä kapinalliset eivät kuitenkaan ole alkuperäinen syy, kuten ei ole sekään, että esim. Venäjä jotenkin olisi antanut aihetta moiseen kapinaan; mikä varmaan on kuitenkin osa peliä, mutta ei alkuperäinen syy. Alkuperäinen syy on nykymaailmassamme tällaisissa tapauksissa mitä todennäköisimmin aina Illuminati ja heidän totalitaariseen kuriin perustuvan maailmanhallituksensa pystytys ja siinä heidän kaiken aikaa jatkuva mielenkontrolliin ja aivopesuun perustuva psykologinen manipulaatio asioiden järjestämiseksi heidän tavallaan. Olenhan jo tuonut myös esille sen, että Illuminati kasvattaa ja on jo pitkään kasvattanut jopa vauvoista asti heidän reserviinsä kaikenlaisia toiminta-agentteja mm. trauman aiheuttamiseen perustuvalla aivopesuohjelmallaan!

" .. miesten "penisjatkeimplantti" kävisi yhtälailla?... Tai - nips, koko peli pallukoineen veks - kun ei niitä kuitenkaan enää tarttis - ja tilalle 30 sentin muoviräjähdepötkö kranaattiparin kera... Eipä ole muuten vaikeaa tämä "turvauhkien maalailu" ja mitä secret servicet (SS) maailmalla tekee kai jokapäivä waterboardingin & pasianssinpeluun lomassa... Anyway - itsekunkin voi ihmetellä kuinka alushousupommimiehen jälkeen oltiin sadoilla lentokentillä valmiita ottamaan käyttöön kokovartaloskannerit - ko. kaupoista hyötyi henk. koht. myös eräs Mr. Chertoff (Homeland Security)... ja onpa FBI myös myöntänyt, että ko. kalsaripommittaja päästettiin koneeseen vaikkei kaverilla ollut minkään valtakunnan henkkareita, eikä kai lippuakaan ko. lennolle... Oh, well - shit happens... " ---> Niinpä, tämänlainen terrorismi on täysin Illuminatin suunnittelemaa, jolla on tasan yksi päätarkoitus globaalilla poliittisella kentällä: Heikentää ja pakottaa kansallisvaltioita tulevan NWO -tyrannian alle. Venäjä on Illuminatin pääkohde USA:n lisäksi tässä pelissä, jotta ne molemmat saadaan hankalina poikkeustapauksina kansallisvaltioiden rivistössä ensinnäkin hajotettua sisäisesti ja toisekseen muodostettua niistä tärkeät käsikassara-alueet Illuminatin globaaliin peliin. Meidän täytyy muistaa, että maailman rikkaimmat ja vaikutusvaltaisimmat perheet ja oligarkit ovat muodostuneet ko. vallaltaan niin sairaiksi ja yliampuviksi, että heille maailman mahtavimpienkin valtioiden hallitseminen taustalta heidän kaikkien mielihalujensa hyväksi miten päin ja missä päin tahansa on mahdollisuuksien rajoissa ja he kyllä tekevät suoraviivaisesti ja omantunnon tuskitta kaiken mahdollisen päämääriensä saavuttamiseksi, mitä ne kulloinkin sitten lienevät. Sitä emme voi tarkkaan tietää. Äärimmäinen valta on kuitenkin korruptoinut ja sairastuttanut heidät yli ymmärryskyvyn. Emme voi vielä tietää sitäkään, kuinka paljon ns. vastavoimaa Illuminatille voisi olla olemassa...

"Median jatkuvasti esiin nostama terrorismi ja ikuinen terrorismin uhka ylläpitävät pelon ja ennakkoluulojen lisäksi myös sota- ja turvapalveluteollisuutta. Terrorismi vahvistaa myös valtaeliitin ja virallisten instituutioiden asemaa. Ilman turvallisuutta ylläpitäviä instituutioita ihmiset repisivät toisensa kappaleiksi. Ihmisluonto on sellainen - niin sanotaan. Ihmisluonnon luontaista pahuutta ja ahneutta kahlitsemaan tarvitaan instituutioita. Siksi ihmisten valvontaa tulee lisätä. Sitä varten viranomaiset suunnittelevat tälläkin hetkellä ylikansallisia sormenjälki- ja DNA-rekistereitä. Valvontakameroita pystytetään kaikkialle, matkalaukkuja tutkitaan ja ihmisten vaatteita läpivalaistaan. Kuka tahansa voi olla terroristi. Siksi kaikkia ihmisiä tulee lähtökohtaisesti epäillä." ---> Tämä on täysin Illuminatin ennalta suunnittelemaa ja tässä Moskovan iskussakin näemme vain käytännön toteutuskaavan alkaneen edetä pitkässä jatkumossa yhä päättäväisemmin, jonka päämäärä on NWO:n kautta toteutuva maailmanhallitustyrannia. Ihmisten psykologiaa manipuloidaan pelolla juuri tällä tavalla, jotta ehdollistuisimme jo kauan sitten suunnitellun tyrannian poliisivaltiokoneistoon ja -rakenteeseen jopa omasta halustakin; kun muka on niin vaarallista muuten. Sitten tarjotaan kaikenlaista Maitreyaa ja Bahaita pelastussumutukseksi muka pois tyranniasta. Mikään ei tässä suunnitelmassa satu sattumalta, vaan yhä lisää koordinoituja pommi-iskujakin on tulossa, jotta Illuminati pääsee kaavailuissaan etenemään mahdollisimman suvereenisti. Vanha tuttu heidän kaavailumuottinsa: Problem -> reaction -> solution.

"Tässä on viherfasistien uusi sankari. Jätkä räjäyttää päräytti kymmeniä ilmastotuholaisia (=ihmisiä) taivaan tuuliin. Vaatimatontahan tuo oli joihinkin WTC-iskuihin verrattuna, mutta parempi tämä kuin ei mitään. Vastaavia iskuja tullaan vielä näkemään viherfasistien omaltakin taholta. Natseilta omaksutaan ajatusmaailma, muslimeilta toimintatavat." ---> Viherfasistit ovatkin tarkkaan Illuminatin suunnittelemien vuosikymmenten mittaisten skenarioiden lopputuotteita, jotka toteuttavat osaltaan NWO -agendaa ihan tietämättäänkin pelinappuloina osana sairasta Saatanan peliä. Juuri nämä ovatkin olleet Illuminatin tehokkainta käsikassaravarantoa viimeisen 70 vuoden aikana: Natsismi ja ääri-islamistiset muslimit. Nyt viherfasismista on tullut oma osa-alueensa Illuminatin saatananpelissä. Yhä suoremmin aletaan toteuttamaan väkivaltaan ja pakottamiseen perustuvia ohjelmia ja samalla vedotaan valheellisesti ihmisten mieliin maapallon pelastamiseksi, mutta käytetään sitä tekosyynä kaapata kansa NWO -tyrannian alle jopa ihan vapaaehtoisesti: "No kun pitää pelastaa maapallo, niin meidän täytyy luopua ihmisyydestämme ja vapaudestamme".

"Olen tämän asian selittänyt vaikka kuinka monta kertaa eri ketjuissa, mutta "oppi" ei tunnu vain uppoavan. Sanon tämän vielä kerran mahdollisimman tiivistetyssä muodossa:

Vaikka Venäjä jättäisi Tshetshenian, Ingushetian ja Dagestanin kokonaisuudessaan "emiraatille" terroristit jatkaisivat silti toimintaansa Venäjällä. Terroristien iskut jatkuivat myös vuosien 1996-1999 ajan vaikka Venäjä oli de facto jättänyt Tshetshenian emiraatille.

Terroristien tavoite ei ole VAIN Tshetshenian, Ingushetian ja Dagestanin hallinta, vaan MYÖS Pohjois-Ossetian, Kabardino-Balkarian, Tsherkessian, Stavropolin, Krasnodarin ja MYÖS Volgan alueen muslimitasavaltojen Tatarstanin ja Bashkortostanin hallinta. Doku Umarov on itse sanonut, että nämä alueet ovat kaikki Venäjän "miehittämiä" ja heidän taistelunsa jatkuu, kunnes alueet on "vapautettu".

Kyse ei ole VAIN Tshetsheniasta, vaan erittäin laajoista alueista Venäjän sisällä, jotka ääri-islamistit luokittelevat "omikseen". Terroritekoja ei myöskään tehdä siksi, että Venäjä harjoittaa itse "terroria", vaan siksi että Venäjä ylipäätänsä hallitsee näitä alueita. Doku Umarovin terroristeille on sama minkälainen venäläinen hallinto hallitsee näitä alueita, ja heidän tavoitteensa on terroria hyväksikäyttäen syrjäyttää mikä tahansa venäläinen hallinto Venäjän federaation muslimialueilla ja Pohjois-Kaukasuksella (huomatkaa, että Umarovin mukaan myös kristityt Ossetia, Krasnodar ja Stavropol kuuluvat oikeasti heille).

Kyse ei ole Tshetshenian nationalistisesta kansanliikkeestä ja ääri-islamilaisesta uskonsodasta, jonka skaala on paljon laajempi kuin vain Tshetshenia.

Tympeät syytökset Venäjän hallinnon "terrorista" Pohjois-Kaukasuksella voidaan jättää omaan arvoonsa, sillä eihän alue ole edes etnisesti venäläisten hallinnassa. Kaikkia Kaukasuksen muslimitasavaltoja hallinnoivat etnisesti paikallisista koostuvat poliisivoimat.

Kommenteista paistaa läpi järjetön viha Venäjää kohtaan, mutta lukekaa tämä viesti huolella ja yrittäkää ymmärtää, mitä sen sisältö tarkoittaa." ---> Tämä selittäjä havainnollistaa siis ääri-islamistien aluevaatimuksia ym. aivoituksia sekä Venäjän osaa siinä ja unohtaa samalla sen, kuinka Illuminati on jo vuosisatoja nimenomaan ihmisten psykologiaa manipuloimalla ja lahjontaa sekä kiristystä kaikenlaisine korruptiopiirteineen harjoittamalla saanut eri kansanryhmät ja agendapalapelin osat toimimaan pelinappuloinaan aluevaatimuksineen, kapinoineen ja terrori-iskuineen. Kaikki on yhtä suurta peliä, jossa on toki yllättävienkin sattumusten vaara ja osaltaan juuri siksi, koska Illuminati on niin sairas ja siksi niin yllättävän vaarallinen pelaaja. Aivan kuten mikä tahansa epävakaa hullu suoraan Niuvanniemeltä, mutta tässä maailman mahtavimpana eliittivoimana. Kuvitelkaa nyt; maailman asioista päättää kovin paljon: VAKAVASTI SAIRAAT IHMISET!!!

"Netti on, ja pitääkin olla ns. "no-mans land". Täällä saa huudella vapaasti mitä tahtoo, joutumatta edesvastuuseen, ja hyvä näin. Jos ei netti innosta arvon kukkahattuja, ei tänne tarvitse tulla. Tekstin lukeminen ei vahingoita ketään. Sen päivän kun ihmiskunta näkee että aletaan internettiä sensuroimaan sekä että saisi tuomioita hieman henkevämmästä keskustelusta internetissä - olisi maailman asiat aivan sekaisin. Olisi taas piipertäjien ja heikkohermoisten ihmisten päätös, huoh." ---> Hyvä, samaa mieltä! Netti on pidettävä totaalisen vapaana keskustelu- ja mielenosoitusfoorumina. Valitettavasti Illuminatilla on jo aikeita alkaa sensuroimaan nettiä. Nuo piipertäjät ja heikkohermoiset ovat edesauttamassa sitä tietämättäänkin ja tähän Illuminati varmasti tässä asiassa osaa vedotakin ja manipuloida yhä enemmän, jotta kansalaisvapauksien rajoittamista myös laajemmassa ja monipuolisemmassa mitassa päästäisiin toteuttamaan tämän SAIRAAN eliitin tahdosta SAIRAAN maailmanhallitussuunnitelman hyväksi.

Vaihtoehtomedian näkemyksiä lopuksi:

LaRouche PAC: LaRouche: Look to British Intelligence Behind the Moscow Bombings, Wahhabi-Trained Chechen Suicide Bombers Kill 38 in Moscow Subway, Gorbachov's Newspaper Attacks Yakunin and Ishayev for Rail Plans ja Russians Look at Foreign Financing, as Attacks Continue.

Näistä joitakin keskeisiä lainauksia:

" "Based on the facts presented, from what we believe to be competent sources, this is a threat to the Russian people, in order to demonstrate that the Russian government cannot protect the people. It's an attempt to discredit the Russian government, and show its vulnerability. I am looking at complicity, behind the scenes, by British intelligence."

"This is not a couple of loose nuts," LaRouche added. "This action has a mission orientation. That mission is to discredit the government's ability to provide security, and it is particularly aimed at Vladimir Yakunin, President of Russian Railways."

LaRouche also noted that the event occurred in the context of the just-concluded U.S.-Russian arms control agreement."

"Behind this mindless act lies the hand of two external forces, represented by the Saudi Arabia-spawned Wahhabism and the British policy to weaken Russia. Training of these terrorists, along with the Uzbek and Uighur Chinese terrorists, was carried out in Pakistan's tribal area of North Waziristan. There were reports that since last August these terrorists began moving towards their home bases to step up jihad against the governments of Central Asia and Russia."

"What should also be noted is that those who train the Chechens are Wahhabis, who are virulently anti-Shi'a, involved in violent dismantling of sovereign nation-states and installation of the Caliphate. Many of these trainers are of Chechen origin settled hundreds of years ago in Jordan and other Middle East countries. Imbued with the Saudi-promoted orthodox Wahhabi version of Islam, they have become in essence terrorists working for Saudi Arabia and Britain to undermine all sovereign nations in Central Asia, and Russia.

This connection of Caucasus terrorism and Saudi-funded Wahhabi training was first exposed in Executive Intelligence Review, Sept. 10, 1999.
".


Infowars: Russia Suspects Northern Caucasus in Moscow Subway Bombing, Moscow Metro Blasts: Another FSB Inside Job? ja Russia Attack: Will Media Propagandists Now Push for Naked Body Scanners?.

Alex Jones Channel: Alex Covers Russian Metro Blast on Alex Jones Tv.

Tuosta videosta katselijakommenttilainauksia, joita voi verrata esim. jo esilletuomaani:

"No problem. I can give you good tips, so you can better connect the dots and see what goes on behind the scenes. Right now the China-Iran-Russia alliance is a gaining and powerful counterforce against the US-Britian-Israel alliance. If a third nuclear world war breaks out then it will be fought between those two trilateral factions. The problem is: We Europeans represent a third faction. And we are right in the crossfire, so we have to watch out."

"False flag alert indeed, Alex! Inside job? absolutely! Just as Russian FSB did in 1999 when they blew up Russian apartment building so later they could blame Chechens and start offensive against Northern Caucasus nation, take them over and secure victory for Putin in the elections. Now Russia's goal is to go after Georgia. On January 15 news appeared on Russian media accusing Georgian authorities in preparing terrorists. You know the rest."

"And sorry for my hasty typing. Ofcourse I meant: a third world war is inevitable! Simply because Israel will never allow to be crushed by another nation. The Zionists would find to death and use every means possible. And we can see that. Staging terror attacks in Russia to remind Putin that he should be on Israel's side and not on Ahmadinejad's side. Putin may not know, but he has great power right now. His decision can determine how the future war will develop... very important !!!"

"Without USA and England the Israeli army can be easily crushed by Russia alone. Now imagine when China and Iran would join this battle. It's a new cold war. Sides have already been chosen. A nuclear third world war is envitable. In the end it's about Israel and the Jews. All wars are about Israel and the Jews."

"The Anglo-American Zionist Empire (called "New World Order") fears that Russia, Iran and the Asian secret societies in China and Japan could all bond together as one counterforce against the Bilderbergers. They can. There were already death threats against David Rockefeller and his gang. For more info, I recommend watching the Project Camelot 2009 interview with Benjamin Fulford. You can find this in my favs. So yeah, it would make sense if Israeli Mossad did these attacks."

"The whole game is to get world war 3 and get approx 1.5 billion christians and aprox 1.5 billion muslims to fight each other to death reduce the population and rule for another century or so. rember britain was the british empire now america empire which will collapse and allowing israel to become the next ruling state in the world."

Sorcha Faal (WhatDoesItMean?) -sivusto on puolestaan ollut hyvin vaitonainen tästä nimenomaisesta tapauksesta, vaikka muista maailman tapahtumista heillä onkin erittäin paljon yleensä asiaa. Tämä on kummallista ja merkille pantavaa, koska ko. sivusto on hanakka perustelemaan ja tuomaan näkemyksiään esille nimenomaan Venäjän sisäisten viranomaisraporttiaineistojen perusteella, jota se väittää saavansa käsiinsä.

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi: Venäjän metroihin tehty terrori-isku... Uusi FBS:n suorittama false-flag ?, Al-Qaidan (Al-CIA) kerrotaan ylistäneen moskovan iskuja, Syntipukki tuotiin esiin ja Lavastettu syntipukki esiteltiin maailman medialle.

Lainauksia noista Against NWO:n teksteistä, joita kannattaa verrata esim. Lyndon LaRouchen arvioihin:

"Eilen Venäjällä nähtiin hyvin todennäköisesti turvallisuuspalvelu FBS:n suorittama false-flag terrori-isku ja se mikä antoi aiheen tälle epäillykselle, oli se että mediassa ilmoitettiin syylliset lähes samantien kun iskut olivat tapahtuneet. Kun normaalisti jos minkä tahansa valtion sisällä tapahtuu "oikea" terrori-isku, ei turvallisuusviranomaiset voi päästä tapahtumien kulkuun ja syyllisten henkilöllisyyteen kiinni 5 minuuntin sisällä. Mutta tässä juuri nyt näkyy jälleen tämän iänikuisen ja aina yhtä tehokkaan median propagandan teho, sillä sen kautta nukkuville ihmisille voidaan syöttää toinen toistaan suurempia valheita ja ne niellään kyseenalaistamatta aina virallisena ja aukottamana totuutena."

"Näiden Venäjällä lavastettujen terrori-iskujen motiivi saattaa liittyä henkilöskannerien hankintaan Venäjällä ja paras tapa saada niille kansan hyväksyntä on lavastaa valtion toimesta terrori-isku ja Venäjän ollessa kyseessä tekijät tullaan hyvin todennäköisesti ilmoitamaan joko Tsetseeni tai Muslimiterroristeiksi."

"Eilen mediassa väitettiin, että Al-Qaida olisi ylistänyt omilla nettisivuillaan moskovassa tapahtuneita juniin toteutettuja terrori-iskuja. Tämänkin uutisen tarkoituksena oli taas jälleen saada Al-CIA:n uskovat ihmiset pelon valtaan ja sitä kautta pitää heidät ruodussa tässä yhteiskunnassa. Kun se ollaan nähty kautta aikojen, että mitä enemmän valtiot lavastavat terrorismia, niin sitä enemmän voidaan hallita kansoja pelolla, mikä mahdollistaa heidän perusoikeuksiensa poistamisen askel kerrallaan."

"Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on jo lähtenyt kertomaan kansalleen, että iskut saattavat liittyä Al-Qaidaan ja kansainväliseen terrorismiin. Mutta sitä hän ei tietenkään kertonut, että tätä kansainvälistä terrorismia aiheuttaa maailmaneliitin rikolliset johtajat ja Venäjän tapauksessa on kyseessä sen nykyinen hallinto. Kun meidän täytyy muistaa, että Venäjän valtio ei ole kuitenkaan hyvissä väleissä varsinaisen salaisen maailmaneliitin (illuminati) kanssa, mutta heidän maansa muutamat johtajat kyllä tapaavat kuukausittain tämän maailman vaikutusvaltaisimman eliitin edustajia."

"Moskovassa n. 40 ihmistä surmanneiden juniin tehtyjen terrori-iskujen toiseksi tekijän väitettiin olleen 17-vuotias dagestanilainen leski ja tämä valetarina meni täytenä läpi maailman mediassa.

Tshetsheenikapinallisten johtaja Doku Umarov ilmoitti aiemmin tällä viikolla olevansa Moskovan pommi-iskun takana."

"Mutta sitä ei monikaan tiennyt, että varsinainen pommi kuitenkin oli asennettu näiden metrojen alle jo ennestään Venäjän turvallisuupalvelu FSB:n toimesta. Kun sitten samantien räjähdysten jälkeen FSB kertoi, että he ovat tunnistaneet iskujen tekijät nuoriksi naisiksi. Kun jos käyttää yhtään ns. järkeä, niin ei voi olla vaikeaa tajuta sitä, että ei minkään maan turvallisuuspalvelu pysty suoriutumaan esitutkinnasta alle kahdessa tunnissa, kun tässä oli kyse vasta räjähtäneistä metrojunista. Mutta jos terrori-isku onkin lavastettu niin silloin turvallisuuspalvelu voi kertoa syylliset vaikka 2 minuuttia räjähdysten jälkeen ja se uskotaan mediassa samantien ja vain harva epäilee niiden uutisten todenperäisyyttä.".

No comments: