Friday, October 29, 2010

Alex Jonesin kansannousua ja toivoa nostattava puhe NWO -agendaa vastaan!

Tähän väliin sopii erinomaisesti tämä Cocoanut Grovessa Santa Cruzissa Kaliforniassa 24.10.2010 pidetty yleisötapahtuman Alex Jonesin puheen sisältänyt osa. Se kuvastaa hienosti, vakuuttavasti ja dramaattisesti yhdysvaltalaistenkin ihmisten parissa leviävää heräämistä tähän keskuspankkikartellin rikolliseen ja pahaan juoneen sekä sen vastustamiseen. Runsaan yleisön ja Alex Jonesin välillä on tässä suorastaan räjähtävää energiaa, missä Alex tyypilliseen tapaansa käyttää ääntään maksimaalisesti ja yleisö on kansannousumentaliteetin hurmostama huutaen mm.: KUOLEMA UUDELLE MAAILMANJÄRJESTYKSELLE!!!!!!

Tämä tapahtuma kuvaa myös sitä toivon nousua ja ihmisyyden puolustamisen päättäväistä asennetta NWO:n (New World Order - Uusi maailmanjärjestys) ja sitä puuhaavan keskuspankkikartellin eli Illuminatin vastustamisessa kohti sitä alustaa, missä uusien parempien kansalaisia arvostavien ja moraaliltaan hyvien ideoiden istuttamista ja viljelyä voidaan alkaa tekemään. Annan Alex Jonesin räjähtävän voimakkaan ja sisällölliseltä lataukseltaan universumin kokoisen puheen puhua puolestaan ja en selittele sitä tässä yhtään. Valitettavasti englantia taitamattomien kohtalo on siten vain ihmetellä sormi suussa.

Joka tapauksessa tässä alla on yhdessätoista osassa nimimerkin MegaNewsReader nauhoittama esitys ko. tapahtumasta. Valitettavasti hänen kameransa akku ei riittänyt aivan loppuun asti, joten tapahtuman loppuosan yleisökysymyssessio on jäänyt pois. Tämä on kuitenkin paras löytämäni Youtube -videosarja tästä puhetilaisuudesta ja alussa näemme myös tapahtuman toisen puhujan tohtori Stanley Monteithin puheesta pienen palan. Hän on eläkkeellä oleva lääkäri, mutta tämän aiheen puitteissa hän ollut eräs uraa uurtava NWO -tutkija ja -kriitikko ja hän taitaa siksi geopolitiikan ja ekonomian asiantuntijuudenkin erinomaisesti. Jo vuosikymmeniä sitten hän aloitti NWO:n tutkimisen ja Alex Jones mainitseekin hänet eräänä esikuvanaan.

The Original October 24, 2010 Alex Jones Event at the Cocoanut Grove in Santa Cruz California --> Osa 1 Osa 2 Osa 3 Osa 4 Osa 5 Osa 6 Osa 7 Osa 8 Osa 9 Osa 10 Osa 11.

No comments: