Sunday, October 31, 2010

Lyndon LaRouchen hätätiedotus: Barack Obaman viraltapano ja Glass-Steagall vs. diktatuurityrannia "uudessa pimeässä ajassa"!

Elämme aikaa, joka jää historian kirjoihin äärimmäisen merkittävänä vedenjakajakohtana ns. taivaan ja helvetin välillä! Tällä vedenjakajakohdalla on viimeisen kolmen vuoden aikana tapahtunut yhtä ja toista kohti väärää pahuuden suuntaa, mutta ymmärrykseni mukaan nyt ei ole mikään leikin asia siinä, mitä Lyndon LaRouche vaatii huomioimaan JUURI NYT! Tässä on eilen Lyndon LaRouchen puheen muodossa tekemä hätätiedote: Emergency Message from LaRouche!

Tässä yhteydessä Yhdysvalloissa jo parin päivän kuluttua tiistaina järjestettävä Kongressin välivaali on iso kulminaatiopiste, josta ei pääse yli eikä ympäri. Lyndon LaRouche varoittaa, että ellei Barack Obamaa saada pantua viralta ennen sitä, niin Obaman hallinto voi ottaa niin vahvat diktatuurilliset otteet käyttöön äärimmäistä protestiäänestystä seuraavassa vaalien jälkeisessä kaaoksessa, että sen jälkeen Yhdysvallat vajoaa aikaisempaa paljon vakavammin kohti sekä omaa tuhoaan että keskuspankkikartellin vaatimaa saatanallista tyranniaa ja tie maailmanlaajuista kaaosta kohti "uutta pimeää aikaa" on samalla alkamassa. Nyt olisi viimeinen mahdollisuus estää se!!

Obama on Lyndonin mukaan tämän kaiken keskellä merkittävä este hyvyyden ja toipumisen voimille, koska hän on vakavasti narsistisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivä ihminen samaan tapaan kuin aikoinaan Adolf Hitler ja Rooman keisari Nero olivat; tätähän Obamasta on sanottu jo keväästä 2009 lähtien. Tästä on ollut havaintoja viime aikoina julkisestikin, missä esim. Rhode Islandin vaalitapahtumassa Obama suhtautui ylimielisen välinpitämättömästi koko tapahtumaan ja lähti "hihitellen" pois vain n. 10 - 15 min paikallakääntymisen jälkeen.

Tällainen keskuspankkikartellin paikalleen laittama persoona saattaa siis olla potentiaalisesti erittäin vaarallinen äärimmäisissä oman selustansa varmistamista vaativissa tilanteissa, mikä Yhdysvaltoja kohtaa jo ensi tiistain vaaleissa ehkä hyvinkin dramaattisesti. Vaalit tulevat nimittäin olemaan 100% varmuudella kaikkien aikojen protestivaalit; Obaman puolue demokraatit joutunevat kärsimään veret seisauttavan rökäletappion ja keskuspankkikartellin vanhat kätyriedustajat saanevat ennen näkemätöntä huutia... Tilanne ei ole kuitenkaan niin yksinkertainen, josta tulen esittämään arvioita kirjoitussarjani osassa USA:n kansannousu NWO -agendaa vastaan seuraavaksi. Keskuspankkikartellin tavoite on Obaman avulla tuhota Yhdysvallat ja siten koko maailma alusmaaksi diktatuurilleen!

Joka tapauksessa Lyndon LaRouche ja porukkansa vaativat erittäin suorasanaisesti ja voimakkaasti perustuslakinsa 25. lisäyksen täytäntöönpanemista Obaman viraltapanemiseksi ja vaativat varapresidentti Joe Bidenin tekevän asialle ripeän aloitteen heti huomenna maanantaina viimeistään! LaRouche PAC -porukoiden katutason organisoijat ovat myös olleet viime aikoina ihmisten parissa opettamassa ko. tilannetta massiivisen kampanjan turvin ympäri Yhdysvaltoja ja nyt he ovat myös Valkoisen talon edustalla organisoimassa talon työväkeä Obamaa vastaan ja nähtävästi väki on varsin paljon LaRouche PAC:n vaatimusten puolella, koska ovat ilmeisesti itsekin havainneet Obaman mahdottomuuden. Tämän presidentin viraltapanon jälkeen on sitten aloitettava talousjärjestelmän uusiminen mm. Glass-Steagall -lain uudestaan täytäntöön laittamisella.

Tässä tilanteessa on lisäksi huomioitava se, että ko. välivaaleissa ovat edelleen ehdolla LaRouche PAC:n omat ehdokkaat Kesha Rogers ja Summer Shields. Heidän kolmas ehdokas Rachel Brown ei valitettavasti päässyt aikaisemmasta ennakkovaalista eteen päin keskuspankkikartellin erästä pääpiruagenttia Barney Frankiä vastaan. Tässä on vielä LaRouche PAC:n päiväraportteja viime ajoilta kuvaamaan tilannetta: OTC Reports: A B C D E F G H.

Elämme siis hyvin jännittäviä ja vaarallisia aikoja; mitä esim. tuo yhä lymyävä ja pian päälle hyökkäävä "uusi pimeä aika" sitten tarkoittaisi? Siitä on itse asiassa olemassa jo merkkejä, joita tämä Lyndon LaRouchen kirjoitus (Sodom and Gomorrah Knocking at the door! The Necessary Orientation!) havainnollistaa ja vaatii suhtautumaan tilanteeseen oikealla tavalla: Ranskan äskettäiset katumellakat ja lakot ovat yksi osa tätä ko. leviävää kaaosta, mikä seuraa siitä, kun keskuspankkikartellin pääoman pelastamiseksi tullaan vaatimaan yhä törkeämpiä kansallisvaltioiden alasajo- ja tyrannialakeja sekä leikkauksia! Lisäksi esim. Haitin maanjäristysuhrien oman onnensa nojaan ja koleraepidemian yms. kouriin jättäminen tietoisena valintana esim. juuri Barack Obaman hallinnon taholta ilmentää sitä pahuuden tyranniaa ihmisyyttä ja kulttuuria vastaan, joka tulee leviämään globaalisti keskuspankkikartellin keskittyessä vain omaan ohjelmaansa muista välittämättä. Osa tuhoprosesseista voi tapahtua melkolailla heti ja toinen osa viiveellä muutamassa vuodessa... Osa on jo tapahtunutkin; NWO -prosessia palvelevat uudet lait, taloustuhot, valtaan valitut eliitin agentit jne.

Tämä kaikki alasajo ja tyrannia sekä talousjärjestelmän romahdusprosessi puolestaan aiheuttavat yhteiskuntien toimivuuden ja ihmiselämän ylläpidon rapautumista kohtalokkaasti; ruokahuolto alkaa takkuamaan, terveydenhuolto romahtaa, eri tasojen hallinnoitavuus katoaa ja luisuu yhä helpommin ylhäältä saneltavan diktatuurin piiriin. Omaa selustaansa turvaavat keskuspankkikartellin lonkerot toteuttavat samalla päättömän tuhoavia agendoja kaaoksen keskellä; kuten äskettäinen false-flag -terroriskenario lentorahtipommien muodossa (Hesarin juttu) --> Vertaa vaalien alla Hitlerin omaan false-flag -iskuun valtiopäivärakennustaan kohtaan jne.

Olemmeko me kaiken tämän keskellä niin SAATANAN TYHMIÄ, että emme ota tilannetta tarpeeksi vakavasti ja luulottelemme tällaisen olevan vain "harmitonta salaliittoteoretisointia"!!!??? Valitettavasti valtavirtamedia pyrkii edelleen toimimaan kuin mitään kummallista ei olisi tapahtumassa ja poliitikot myös toimivat kylmän viileästi pahuuden pauloissa. Tosin merkkejä päättömästä paniikista on valtapoliitikkojen taholla havaittavissa: Esim. äskettäisessä EU:n huippukokouksessa pääminsterimme Mari Kiviniemi tähdensi "kiirettä saada talousuudistus aikaan"; Hesarin juttu. Kuten tiedämme (EMMEKÖ VAIN TIEDÄ!!!!!!???), niin moinen "talousuudistus" (Tai vaihtoehtoisesti "talouskuri") on vain orwellilainen ilmaus kansallisvaltioiden alasajosta kohti kaaosta ja kuolemaa keskuspankkikartellin pääoman pelastamiseksi ja heidän ohjelmansa jatkamiseksi NWO -prosessissa! Miksi siis Marikin huutelee kovaa kiirettä ja miksi ko. EU -kokouksessa oli tuhtia eripuraa osanottajien kesken, kun muka talous olisi elpymässä?! Niinpä, meille on siis valehdeltu orwellilaisesti ja monet eliitin kätyrit ja hyväuskoiset palvelijat ovat pian täysin hukassa prosessin edetessä vaaralliseen terminaalivaiheeseen!

Juuri tässä tilanteessa Suomessa ilmenee valtavirtamedian ja vaihtoehtomedian suhteen äärimmäisin mahdollinen kontrasti: Suomeen saapuvat Ruotsin prinsessa Victoria ja prinssinsä Daniel varastavat valtavirtamediassa päähuomion su - ti ajaksi (Hesarin juttu), kun samalla maailmalla on menossa äärimmäisen tärkeä kamppailu keskuspankkikartellin pahuutta vastaan! Miettikääpä tätäkin, sillä se tulee kuvaamaan maailmamme katastrofaalista tilaa omalla psykedeelisellä tavallaan.

No comments: