Sunday, November 07, 2010

Jani Laasosen ytimekkäät ajatukset keskuspankkikartellin pahuuden kiteyttäjinä

Tämä olkoon ns. huoneentauluna ja reservinä jatkuvaan ja runsaaseen lainaukseen tulevaisuuden kirjoituksiini osoitettaessa kiteytetysti keskuspankkikartellin - monetarismin pahuuden muotoja ja tekoja meitä kansalaisia vastaan: Kyseessä on Jani Laasosen (Johdatus resurssipohjaiseen yhteiskuntaevoluutioon -blogi ---> Huomaa blogin uusi nimi!) juttu 20. Politiikot finanssimaailman juoksupoikina, jonka sisällöstä Kaninkolo -blogin Ebolakani on koostanut ytimekkään lainauksen, jutussaan Herra Kani on hieman kateellinen. Lainaan ko. lainauksen siis tähän kokonaan huoneentaulumuotoisesti ilman ylimääräisiä selittelyitä:

"Kun on kysymys rahan paino-oikeudesta, on kysymys vallasta, joka ylittää kaikki muut järjestelmän ylläpitämät valtarakennelmat. ... Se taho joka hallitsee rahaa, hallitsee myös taloutta. Ja se sama taho, joka hallitsee rahaa ja taloutta, hallitsee myös kansoja."

"Edustuksellinen demokratian asema on lähinnä tuomarin rooli tässä finanssimaailman luomassa ja ylläpitämässä pelissä. Tuomari voi ohjata pelin kulkua vain sille annettujen valtuutusten rajoissa."

"Kaikki ihmiset ovat nykyaikana pohjimmiltaan osa yhtä ja samaa talous- ja rahajärjestelmää riippumatta kielestä, valuutasta, valtioiden rajoista tai siitä, nimitämmekö yhteiskuntaamme kommunistiseksi, kapitalistiseksi, fasistiseksi, sosialistiseksi tai demokraattiseksi. Olemme osa samaa velkaan perustuvaa rahajärjestelmää, jonka todellisia johtajia ei valita demokraattisin vaalein."

"Kansa, joka ei osaa kyseenalaistaa omaa rahajärjestelmäänsä, vaan ottaa sen annettuna ja pitää sitä sellaisenaan luonnollisena ja muuttumattomana, kohdistaa kaiken yhteiskunnallisen katkeruutensa poliitikkoja kohtaan."

"Poliitikkojen tehtävä on ylläpitää vallan illuusiota, harhauttaa kansaa näkemästä vallan kulissien taakse ja ottaa finanssimaailmalle tarkoitetut iskut vastaan.".

No comments: