Monday, January 10, 2011

Lyndon LaRouchen huomioita Arizonan massamurhasta omien kommenttieni kera (Päivitys!)

Lyndon LaRouche on avannut sanaisen arkkunsa viime lauantaisesta Arizonan massamurhatapauksesta, jossa erittäin suureen ja siten läpinäkyvän epäilyttävään valokeilaan joutui ampumisessa vakavasti haavoittunut kongressiedustaja Gabrielle Giffords. Lainaan nyt Lyndonin tästä tiedotteesta (LaRouche: To Blame Sarah Palin for the Shooting of Rep. Giffords is a Crime ) keskeiset osat omaan tarkasteluuni ja pohjana on siinä hyvä käyttää myös tätä äskettäistä kirjoitustani; Kongressiedustaja Gabrielle Giffords osana joukkomurhatapausta USA:n Arizonassa: Tilanne- ja seurauskartoitusta NWO -operaationa.

Lainaukset tarkasteluineni -->

"Lyndon LaRouche said today that the version of the story about the shooting of Rep. Gabrielle Giffords in Tucson, Arizona on Saturday presented thus far is not believable. On the one hand, it is clear that the perpetrator who was apprehended is a nutty kid. On the other hand, the targeting of Sarah Palin is a tip off that the story is a fake and that someone is using the kid who carried out the shooting."

--> Tässä Lyndonilla on aikalailla samat havainnot kuin minullakin; lainaus edellisestä kirjoituksestani; "Tea Party -liike on suurelta osin valtion kontrolliin kaapattu pseudovaihtoehtoliike, joka toimii tätä nykyä oivallisena harhautuselementtinä: Sen avulla viime marraskuussa valittiin kongressiin keskuspankkikartellin intresseille hyödyllisiä pettureita. Kuten Rand Paul, joka tähdentää Obaman hallinnon tapaan rajuja kululeikkauksia ilman, että rahanvallan ongelmaa oikeasti ratkaistaisiin.

Tea Party -liikettä voidaan täten käyttää myös oivallisena harhauttajana ym. poliisivaltiotyrannian pystytysprojekteissa ja poliittisen kansannousun nujertamisessa, koska Tea Party -liike on muka vaarallinen "äärioikeistoliike" ja sisältää muka "hulluja ylipatriootteja". Paradoksaalista on tässä kuitenkin juuri se, että moinen ääriliikkeeksi väittäminen on myös oikeasti tavallaan totta sen takia, kun ko. liikkeen avulla kongressiin onnistuttiinkin istuttamaan juurikin äärioikeistolaisia päättäjiä Rand Paul etunenässä."

Tässä yhteydessä on hyvä mainita myös siitä, kuinka juuri Arizona on ollut erittäin kuuma peruna Yhdysvaltain hallinnon maahanmuuttopolitiikan vastustamisessa, koska juuri Arizonassa Meksikon vastainen raja on ns. vuotanut pahasti ja samassa yhteydessä se on poikinut Yhdysvaltain puolellekin huumekartellirikollisuutta erittäin paljon. Tästä juuri Arizonan kansalaiset ovat olleet erittäin tuohtuneita ja varmasti aivan oikeutetusti ja syystä. Tätä vihaa on kuitenkin lietsottu epäeettisestikin, kuten Machete -elokuvan teemoista havaitaan. Poliittinen ilmapiiri on kuitenkin tässäkin mielessä likaantunut juuri valtion ilmiselvän välinpitämättömyyden takia, mikä on eliitin NWO -projektia ymmärtäen havaittavissa täysin tarkoitukselliseksi. Yksi NWO:n tavoitehan on mm. alasajaa kansallisvaltiokonsepti ja siinä auttaa mm. huono maahanmuuttopolitiikka.

"There is a widespread effort on the part of the press to attempt to make a hero out of a woman, Rep. Giffords, who had the wrong policy on health care. An attempt is being made to use the case to attack Sarah Palin, who had targeted Giffords and 19 other Congressmen for defeat in the last election because of their vote for Obama's Nazi health bill.

LaRouche said that this is a tip off that something is phony in the story being put forward now by people who support the Obama T-4 policy. Giffords was on the wrong side morally. The kid who shot her and others is clearly a nut, a psychotic. But his action is now being used to attack Sarah Palin, who did nothing wrong in targeting supporters, including Giffords, of the Obama health bill for defeat in the last election.


LaRouche said that anyone who attacks Sarah Palin is implicitly pro-Hitler.
"


--> Mielenkiintoisesti Lyndon ottaa Sarah Palinin tällä kertaa hyviksen rooliin ja sehän on tietenkin selvä, kun ymmärtää viime aikojen yhden tärkeimmistä Yhdysvaltain poliittista ilmapiiriä saastuttaneen keskuspankkikartellilähtöisen teeman eli Obaman hallinnon edelleenkin runnoman natsimaisen terveydenhuoltouudistuksen luonteen (Äskettäinen kirjoitukseni; Väestönvähennystoimia tehostetaan USA:ssa - Maailmanfasismiin vajoamisen hälyytys!).

Tämä selittää erittäin hyvin ilmenneen vastakkainasettelun Sarah Palinin ja Gabrielle Giffordsin välillä; Palin on vastustanut ko. lakiuudistusta nimenomaan Lyndonin havaitsemien pointtien pohjalta aivan oikein, mutta Giffords on puoltanut sitä uudistusta ja on siis profiloitunut sen verran pro-natsiksi. Varmasti tämä on ollut Tea Party -liikkeenkin tiedostamaa varsin hyvin huolimatta ko. liikkeen epäkohdista, joita minäkin olen tuonut näinä aikoina esille. Tea Party -liikkeessäkin voi täten vielä olla hyödyllistä ja oikeaa ymmärrystä jäljellä ja on hyvin toivottavaa, että se alkaisi kohdentumaan oikealla tavalla, kuten esim. LaRouche -aktivistien tähdentämään suuntaan (Äskettäinen kirjoitukseni; USA:n kansannousu NWO -agendaa vastaan - Osa 10).

"The attack itself is a criminal atrocity. Then you have what the press is doing as an official line. LaRouche said that what the press is doing in attacking Sarah Palin is as bad a crime as the crime itself. It is criminal to try to put blame on people who are anti-genocide. The events in Arizona were not caused by people who attacked a pro-genocide policy. The actions of a nut case are being used to build up a witchhunt against people who correctly oppose the murderous, genocide policy epitomized by the Obama T-4 policy."

--> Sarah Palin on varmasti joiltakin osin hyvin epäilyttävä ja vältettävä poliitikko, mutta tässä asiassa täytyy kyllä puoltaa häntä! Niinpä johtopäätöksenä on selvää se, että tämän massamurhatapahtuman eräs keskeinen eliittiä ja keskuspankkikartellia miellyttävä tavoite aikaisemmin mainitsemieni lisäksi on ollut juuri tämän terveydenhuoltouudistuksen tiimoilla tapahtuvat agendojen ohjaamiset: Syyllistetään Tea Party -liikkeen teesejä myös tämän lakiuudistuksen osalta, jotta se glorifioituisi muka oikeaksi ja tarpeelliseksi laiksi. Sitä se ei sisällöllisesti tule kuitenkaan koskaan tekemään, koska se on jo vedenpitävästi todistettu keskuspankkikartellin rahanvaltakikkailun takia radikaaliksi kululeikkauskohteeksi ja siten ovelasti juonituksi terveydenhuollon alasajoagendaksi, mikä aiheuttaa tietoisella ja tavoitteellisella tavalla natsimaista tendenssiä kansanmurhan suuntaan!

Ja on todella huomattava, että näitä "nut case" -tapauksia voidaan oivallisesti käyttää hyväksi tällaisten NWO -agendojen eteenpäin viemisissä! Kaikki kansalaisten vihainen ja vastustava ymmärrys tästä ja monesta tähdentämästäni asiasta on pelkkää plussaa, kunhan se kohdistuu sopivasti; kansannousu on kuitenkin joka tapauksessa jo hyvin tarpeellista ja väistämätöntä aivan ilmiselvästi niin monen syyn takia globaalisti eikä vain Yhdysvalloissa ja Arizonassa!

Päivitys tiistaina 11.1.2011 klo. 00:25: Tässä on pari lisäjuttua LaRouche PAC -sivustolta aiheeseen liittyen: Videot; LaRouche: Arizona shooting is being used to justify Genocide ja The Economics of Euthanasia. Tuosta jälkimmäisestä otan vertailuun videon lopun kaksi vastakkaista teemaa lainauksina: Hyvä vs. paha. Ko. video on muutenkin erittäin kuvaava sen suhteen, kuinka ihmiselämän arvoa ollaan nyt asettamassa rahanvallan käsiin täysin pahuudellisesti, väärin ja tuomittavasti!

Ensin Lyndon LaRouchelta tähdennys nykytilanteesta (Hyvyys): "Murder by any means, is murder, while murder against a nation or people is a crime of mass-murder. Mass-murder by means of the weapon of hyperinflation, as conducted through the promotion of intrinsically worthless debt, as that is practiced by the Inter Alpha Group and its confederates, is as much mass-murder as any crime of which the Nazis where accused".

Sitten Hitlerin henkilääkäri Karl Brandt puhuu Nürembergin oikeudessa puheenvuorossaan vuonna 1947 näin (Pahuus): "I am fully conscious that when I said 'yes' to euthanasia, I did so with the deepest conviction, just as it is my conviction today, that it was right. Death can mean deliverance. Death is life just as much as is birth. I was never meant to be murder... I bear this burden, but it is not the burden of crime. I bear this burden of mine, though, with a heavy heart, as my responsibility. Before it, and before my conscience, I survive and prevail, as a man and a doctor.".

No comments: