Friday, December 31, 2010

USA:n kansannousu NWO -agendaa vastaan - Osa 10

Jatkan tämän sarjan kirjoittamista aikana, jolloin hyvin vakavia liikkeitä kohti NWO:n kiristymistä on meneillään ja nimenomaan Yhdysvalloissa! Muistin virkistykseksi tarjoan heti alkuun kaksi aikaisemmin syksyllä kirjoittamaani Yhdysvaltain poliittista tilannetta kuvaavaa juttuani (USA:n kansannousu NWO -agendaa vastaan - Osa 9 ja Yhdysvaltain kongressivaalien jälkipuintia NWO:n vastaisten voimien vertailuna: Tea Party- vs. LaRouche -liike), jotka paljastavat mm. hiljattain pidetyissä kongressin välivaaleissa tapahtuneet käänteet ja siinä nimenomaan republikaanien vaalivoiton valumisen NWO -porukan laariin etenkin uuden kongressiedustaja Rand Paulin symboloimana.

Kongressivaalien jälkeinen vaihe tämän loppuvuoden aikana näyttää olleen kummallisen jäätynyttä USA:n kansalaisten keskuudessa. Ei ole ollut nimittäin juttuja kansalaisten protesteista niin paljon kuin esim. vuoden 2009 elokuussa, jolloin väki ryntäsi suurina joukkoina ravistelemaan ja tuomitsemaan kongressiedustajiaan kaupungintaloille ympäri Yhdysvaltoja kongressin kesälomatauon puitteissa ja jo silloin paljolti Obaman hallinnon terveydenhuoltouudistuksen suututtamana.

Nyt kansannousutoimintaa ei juurikaan ole ilmeisesti ollut ainakaan näkyvästi ja niinpä esim. mielenosoituksetkin ovat olleet ilmeisen vähissä... Osaltaan se on hyvä juttu, koska monet ovat varmasti alkaneet organisoitumaan organisoidummin ja rauhanomaisesti erilaisten ryhmien ja verkostoitumisten avuilla NWO -agendaa vastaan. Siitä kertoo tietenkin osaltaan runsas blogikirjoittelu yms. internetin hyödyntäminen. Toisaalta minulla on vähän myös sellainen aavistus, että monet ovat myös tulleet jotenkin kauhunkankeiksi Yhdysvalloissa ja siksi Eurooppa onkin ollut mielenosoitusten ja vastustamisen päänäyttämönä viimeisen parin - kolmen kuukauden aikana etenkin Kreikassa, Irlannissa, Englannissa ja Italiassa...

Verkostoituminen ja ryhmittyminen NWO -agendaa vastaan on kuitenkin ottanut Yhdysvalloissa erittäin näyttävän ja voimistuneen askeleen eteen päin nimenomaan LaRouche PAC -porukoiden parissa ja tämän kertainen kirjoitukseni kertookin juuri siitä. Noihin marraskuun alun kongressin välivaaleihin otti jo osaa kolme LaRouche -kandidaattia; Summer Shields, Rachel Brown ja Kesha Rogers. Aivan valituksi asti heidän menestyksensä ei riittänyt, mutta etenkin Kesha sai kerättyä huomattavan suuria äänimääriä ja näyttävänä tapauksena ennen vaaleja oli tietenkin myös Rachel Brownin televisioitu vaaliväittelykohtaaminen Barney Frankin kanssa (Full 2010 Rachel Brown - Barney Frank Debate). Barney Frank on tullut tunnetuksi erityisen vahvasti tämän NWO -porukan teesien hyysääjänä kongressissa; mm. Glass-Steagall -lain vastustaja ja viime aikojen bailout -politiikan runnoja.

Äskettäin Joulun alla julkistettiin, että näiden kolmen LaRouche -ehdokkaan lisäksi jo tässä vaiheessa vuoden 2012 kongressivaaleihin osallistuvat kampanjoineen LaRouche -tiimistä myös Diane Sare, Bill Roberts ja Dave Christie. Kaikkiaan siis kuuden poliittisen aktivistin ja vaaliehdokkaan voimin he haluavat tähdentää vastavoimaa jo tässä vaiheessa NWO -porukoiden saastuttamalle poliittiselle kentälle. Heidän mukaansa vastustaminen ja paremman poliittisen agendan vyöryttäminen ei ole itsetarkoituksellisesti vaalivoittoon tähtäämistä, vaan se on kokoaikaista kampanjointia paremman yhteiskunnan puolesta ja siksi nämä LaRouche ehdokkaat käyvätkin hyvistä esimerkeistä; vaaleista riippumatta on taisteltava hyvyyden puolesta NWO -agendaa vastaan!

Tässä seuraavaksi tarjoankin sitten viimeaikaisia poimintoja LaRouche PAC -sivustolta, missä nämä kaikki kuusi poliittista kampanjoijaa esittävät teesinsä ja kampanjoidensa lähtölaukaukset: Videot; National Candidates Committee Speaks, Part 1, National Candidates Committee Speaks, Part 2, Statement From Congressional Candidate Diane Sare, Candidate Bill Roberts: Shut Down Obama Care ja Statement From Congressional Candidate Dave Christie.

Tekstit; PRESS RELEASE: Six LaRouche Democrats Announce Their Candidacies for 2012, Kesha Rogers: "Calling All Patriots To the Defense of Their Republic!", LaRouche Democrat Diane Sare Announces for Congress, As Part of National Democratic Leadership Committee, Rachel Brown Denounces Obama's Nazi T-4 Genocide, Kesha Rogers: Pull the Plug on Obama's Financiers, Not the Population. Throw Hitler out of the White House Summer Shields: A New Year’s Resolution, Remove Obama NOW, LaRouche Candidate Dave Christie Strikes Obama's T-4 Policy ja Candidate Bill Roberts: Shut Down Obama Care.

Kaikkien heidän kampanjoidensa sisällöt ovat yhtenevässä linjassa Lyndon LaRouchen teesien pohjalta ja ne sisältävät siis tärkeimpinä heti toimeenpantavina seuraavat seikat: Yksi; Barack Obama on pantava viralta USA:n perustuslain 25. lisäyksen mukaisten seikkojen tarjoamilla perusteilla, jotta mm. tarvittavat NWO:n vastaiset uudistukset saavat paremman toteutumismahdollisuuden. Kaksi; Keskuspankkikartellin monetaristinen talousjärjestelmä pitää uusia kokonaan laittamalla mm. Glass-Steagall -laki voimaan ja siirtämällä rahanluontioikeus näiltä keskuspankkiireilta perustuslailliselle kansallisvaltiolle. Kolme; Kohdan kaksi mukaan uusitun talousjärjestelmän puitteissa käynnistetään uuden ajan perinpohjainen infrastruktuurin kehittämis- ja toteuttamismissio NAWAPA (North American Water and Power Alliance), joka nostaa keskuspankkikartellin käsissä rapautuneen yhteiskunnan ja kulttuurin jaloilleen kohti uutta renessanssia. Aika näyttää, kuinka hyvin tämä LaRouche -kuusikko saa USA:n kansalaisia liikkeelle; ainakin havaintoni mukaan NAWAPA -missio on jo muutenkin herättänyt suurta mielenkiintoa...

Tällainen kampanjointi tuleekin hyvin tärkeään saumaan, sillä heti huomenna tammikuun 1. päivästä alkaen Yhdysvalloissa käynnistyy peräti kolme vakavaa seikkaa --> A: Barack Obama on salaa ja diktatuurillisesti hyväksynyt terveydenhuoltouudistukseen kovennetut ns. kuolemanpaneelit ja eutanasiaohjelman eli siis fasistisen väestönvähennyspolitiikan monetarististen muka säästöjen tekemiseksi ja tämä laki astuu voimaan siis tammikuun alusta alkaen! B: Lyndon LaRouche varoittaa, että heti tammikuun alusta alkaisi tämän monetaristisen talousjärjestelmän romahtamisessa uusi vakava vaihe; pystyykö esim. USA pitämään siinä prosessissa kulissia ja agendaa yllä yhä uusilla QE -"elvytyspaketeilla"...?! C: Tuossa marraskuun vaalissa valittu uusi kongressi aloittaa tammikuun alussa ja silloin alkavat paljastumaan petokset; osoittautuuko esim. juuri Rand Paul sellaiseksi hyvyyden kaapuun puetuksi pahuuden lähettilääksi kuin miksi Lyndon LaRouche ja porukkansa häntä syyttävät...

Tämän enempää en nyt tästä aiheesta jatka, mutta kaikkiin näihinkin teemoihin tulee tarvetta palata varmasti hyvinkin pian vuoden 2011 alettua... Joka tapauksessa tämä kirjoitukseni jää nyt tämän päättyvän vuoden 2010 viimeiseksi tässä blogissa ja siten toivotankin kaikille lukijoilleni rentouttavaa ja voimauttavaa vuodenvaihteen juhlaa ja paremman olemisen luomista vuodelle 2011!! Valitettavasti en voi mennä tässä maailman tilanteessa sanomaan ns. luvaten, että "onnellista" tai "parempaa" vuotta, koska kyllä se taitaa niin olla, että alkavasta vuodesta tulee geo-, ulko- ja sisäpoliittisesti melkoisen kuohuva ja valitettavan vaarallinenkin... Mutta myös meistä jokaisesta itsestämme riippuu se, minkälaiseksi uuden vuotemme teemme! Eli toivoa on aina sen verran olemassa :)

No comments: