Sunday, April 24, 2011

Eduskuntavaalien 2011 jälkeisen viikon runsas pohdinta-, kritiikki- ja oivalluskooste poliittisekonomisyhteiskunnallisesta tilanteesta

Viime sunnuntaisten eduskuntavaalien jälkeen tämä viikko on ollut merkillisistä merkillisin ja siinä hötäkässä olen käynyt läpi monenlaisia tunne- ja ajatustiloja. Lisäksi globaalissa geopolitiikassa piskuinen Suomi on ollut vaalituloksen takia samaan syssyyn näyttävästi keskiössä tarkasteltavana ja valitettavasti myös haukuttavanakin. Kokoan siksi tähän sarjaksi Facebookin tilapäivityksissäni tämän viikon aikana tapahtuneita ihmettelyjä, kritisoimisia, oivalluksia ja asioiden esilletuomisia.

Korostan kutakin asiakokonaisuutta punafonttisella otsikoinnilla. Kirjoituksessani on täten kaksi vuoropuhelevaa tasoa; facebook-lainani linkkisisältöineen kuvaavat ko. viikon mittaisia pähkäilyjäni ja ko. punafonttiset otsikot kuvaavat tähänastisen ymmärrykseni puitteissa niiden tuottamana syntyneitä ajatusteni ja havaintojeni jonkinasteisia johtopäätöksiä - yhteenvetoluonnehdintoja. Asiat ovat osittain aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan ja kunkin jutun kohdalla lainaan omat luonnehdintani sekä joissakin lainaan myös keskustelukumppanieni hyvällä tavalla osuvia sanomisia merkiten kuitenkin heitä diskreetisti anonyymimerkinnöin.

Minusta tuntuu, että tämä vaalitulos ja sen jälkeinen tämän viikon hulabaloo monilla rintamilla ja monessakin mielessä on vahvistanut ja edistänyt entisestään asennettani maailmaan uudelleen orientoitumisessani, joka alkoi elokuussa 2008 ja on muokkaantunut siitä lähtien radikaalien ja ravistavien vaiheiden myötä tarkasti kohti positiivista - hyvyydellistä polun valintaa - kulkua. Se on edelleen jatkuva prosessi, josta varmaan kerron myöhemmin lisää itsenäänkin ja sen vaikutukset tulevat näkymään tässä bloggaamisessani uusina tuulina ajallaan...

Nyt listaus tämän viikon moninaisista tärkeistä asioista muistutukseksi aikamme poikkeuksellisen erikoislaatuisesta luonteesta koko ihmiskunnan historiassa. -->

Oikeiden syiden takia alkaneet, mutta tuhoisasti harhaanohjatut kansannousut ja valtataistelusotkut paikallistyrannioiden ja globaalin pankkiiri-oligarkkieliitin kesken: Yhdysvallat teki ensimmäisen Predator-iskun Libyassa: "Globaalisti rapautumassa ja suorastaan perikatouhassa olevan (länsi)sivilisaation eräs ilmenemismuoto, Hälytysosa 2; tappamisen ja tuhoamisen tehoa huipennetaan mekaanisen kylmästi ja superantihumaanisti korostamalla sen humaanisuutta!"

Järjestö: Syyriassa kuollut 120 ihmistä kahdessa päivässä: "Globaalisti rapautumassa ja suorastaan perikatouhassa olevan (länsi)sivilisaation eräs ilmenemismuoto, Hälytysosa 1; poistunutta ihmiselämää muistelevia ja kunnioittavia tuhotaan kuolemaan kuin rikkaruohoja!"

Alex Jones On EU Ground Invasion Of Libya Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!: "Alex Jones asian päällä: On todellakin käynnissä imperiaalinen globalistien NWO -vyörytys orwellilaisin termein; "humanitaarinen operaatio" eli pahuuden sota. Ja uusfeodaalinen fasismilopputulos uhkaa globaalisti!...".

Monetarismi ja pankkiiri-oligarkkipahuus kansoja ja valtioita vastaan: Levitti huhuja Kreikan veloista; syyte uhkaa: "Totuutta ei saa kertoa, koska muutoin kansojen huijaaminen ja harhaanjohtaminen sekä sen varjolla valtioiden alistaminen pankkiiri-, oligarkki- ja uusfeodalismisysteemin maksuorjiksi ei onnistu riittävän hyvin."

Katainen: Portugalin tukea ei kukaan pääse karkuun: "Kukaan ei pääse karkuun Kataisen pahuutta globalistien nukkena :( ..."

Hei, me tehdään velkasaneeraus « Raha ja talous: "Tätä ja muuta ko. sivuston materiaalia (Lue ainakin nämä) voi suositella mm. kansantaloustieteen laitoksen propagandan sijaan lämpimästi!"

Lehti: Kreikka käyttää hätälainastaan 8 miljardia euroa aseisiin Ulkomaat Iltalehti.fi: "Kun hätä on suurin, niin apukin on lähellä...".

Kansannousuista juontuvat arvaamattomat, mutta tarpeelliselta pohjalta ponnistavat seuraukset ja tapahtumat NWO -agendaa vastaan: World In Review - April 21, 2011: "Ulkopuolisin silmin Suomi todellakin näyttäisi olevan jännän ytimessä ja maailmanpolitiikan keskiössä tällä hetkellä; LaRouche -liike nostaa Suomen vaalituloksen korkealle oligarkkista systeemiä vastaan --> Tuhoaisi eurosysteemin...", "Tässäkin videossa puhutaan Suomesta tähdellisesti; http://www.larouchepac.com/node/17995" ja "Islanti toki nostaa päätään esimerkillisesti globalistien (Illuminatin) systeemiä vastaan; UPEAA!".

Mustamaalaavilla tekosyillä poispiilotettava pankkiiri-oligarkkinen pahuus: Yle: "Kääpiöt hallitsevat Suomea!" - Portugalin ex-presidentti jyrähti: "Globalistikeskuspankkiirioligarkkisaastat hallitsevat sekä Portugalia että Suomea!" ja "Ja pointtihan on, että Portugalia ei olla pelastamassa, vaan globalistien pankkeja ja niissä olevia "uhkapelihäviöitä". Siinä ei auta yhtään mitkään Olli Rehnin ja kumppaneiden uhkailuvalheet.".

Pankkiiri-oligarkkisysteemin uusliberalistisesti likaamaa moraali-etiikkakenttää kasvualustaksi vioitetuille käyttäytymismalleille: Äiti järkyttyi: "Hoitaja sitoi Miinan rattaisiin" Kotimaan uutiset Iltalehti.fi: "Lapsia opetetaan näemmä jo pienestä pitäen sopeutumaan tulevaan uusfeodaaliseen tyranniaan.".

Perussuomalaisten oikeisiin ja tarpeellisiin monetarismi-oligarkkipahuuden vastustamiseen liittyvien agendojen likaantuminen sisältään päin nihilistisen entrooppisesti vioittuneilla ja uhkaavasti globalisteja hyödyttävillä ajatusmalleilla: Ihmisarvosta (Jussi Halla-ahon Scripta -blogista): "Tämä teksti paljastaa Persujen piirissä elävän ihmiskuntavihollisuuden; ihmisarvo on heille näemmä vain väline toteuttaa yhteiskunnan muokkaamista mekaanisesti, entrooppisesti ja täydellisesti ilman henkeä ja sielua --> Kokoomus on saanut itselleen oivallisen työrukkasen globalistien monetarismihegemonian tyrannisoimiseksi uusfeodalismiin!", "Kiroan loputtomaan helvettiin kaikki ne, jotka haluavat heittää "taiteilijat" yms. ihmismielen kauneutta hyväksi käyttävät muka "ylimääräisenä lastina" pois yhteiskuntavisioissaan!", "Ihmismielen potentiaali on se kaikken tärkein kriisitilanteessakin ja... ihmismielestä kaikki valuu alaspäin käytäntöihin. Siksi ihmismielen (Myös sielu ja henki) rikastuttaminen taiteenkin avulla on pelivaran lisäämistä kriisitilanteissakin ja kriisitilanteisiin. Se on antientropiaa, joka tähtää luovaan rakentamiseen ihmismielen avulla, kun taas Halla-ahon teesien mukaan menetetään luovasta rakentamisesta merkittävä osa ja tuhon määrä kasvaa. Taide (Terve sielu ja henki) myös ehkäisee kriisitilanteita ja on siksi tärkeimpien ihmistoimintojen merkki ja yhteiskuntarakentamisessa erittäin oleellista. Muu on tuhoisaa paskanjauhantaa!"

Halla-aho ei suostu selittämään ihmisarvokirjoituksiaan: "Selittäminen paljastaisikin niistä kirjoituksista sekä liikaa päivänvaloa kestämättömiä seikkoja että huonoa ajattelua ns. ihan muuten vainkin.", "Halla-Aho esittää täysin koneellisen ja nyky-yhteiskunnalle normaalin tavan arvottaa ihminen materiaalisen hyödyn perusteella. Sinänsä totta, mutta ainoana totuutena varsin lohduton. Mikähän on Halla-Ahon uskonnollinen vakaumus?", "Niinpä! Halla-ahon uskonnollisuudesta en tiedä, mutta varsin vähän henkeä ja sielua näyttää kaverilla olevan. Olisiko jopa negatiivistakin henkeä...", "Minusta tuntuu vain, että hän on yksinkertaisesti uponnut jonkinlaisen pragmatismin suohon, joka on varsin helppoa. Ja näyttää siltä, että hän osaa poimia uskonnoista juuri ne pahat puolet, mitkä ovat epätäydellisen ihmisen vääristelemiä tulkintoja ja käyttää niitä sitten perusteluina kannalleen.", "Me olemme kaikki toistemme kuvia ja mussa ihmisissä ärsyttää ne viat, mitkä löytyy itsestämme. Lähden koiran kanssa mietiskelemään kaiken olevaisen yhteenkietoutumista.", "Joo, näin olen oppinut; pitäisi pyrkiä sinne "positiivisen adeptin" tielle :)" ja "Arkkipiispa Kari Mäkinen: "Kun me sanotaan isä meidän, niin me ei ajatella, että isä meidän suomalaisten, tai isä meidän luterilaisten. Ei edes, isä meidän kristittyjen. Vaan isä meidän kaikkien ihmisten ja se on semmoinen perustava lähtökohta, jolta ihmiseen tulee suhtautua." " --> Lisäselittelyjään; Halla-aho hermostui: "En muista tällaista kirjoittaneeni" (Huom.; Keskustelukumppanini X lainaukset vihreällä).

Ydinvoiman turvallisuus / haitta vs. hyöty -taistelu ja -pähkäily edelleen tapetilla: Esko Valtaoja: Suomessa näprätään risupakettien kanssa Länsiväylä: "Oikein hyvin perusteltua arviointia ydinvoiman puolesta ja ydinvoimaa vastaan ilmenneen panikoimisen kyseenalaistamista." ja "...Tosin ilmastonmuutosasiasta en jaa samaa mielipidettä Eskon kanssa..." --> Jatkuu aikanaan ja päätyy lopulta jopa materia - antimateria energian utopioihin / unelmiin...

Kulttuuria uhkaava tosi-ihmisyysyrjäyttäminen Illuminatin moraalia alentavalla ja tuhoisan itsekästä hedonismia korostavalla materiaalilla rakentaen egoihmistä uusliberaaleihin tarkoituksiin ja ali-ihmistä uusfeodalismiin: Onko tässä Lady Gagan kaikkien aikojen paljastavin asu? Viihde Iltalehti.fi: ""Tähteä harmittaa, ettei kukaan tunnu tajuavan häntä.- Olen ollut aika avoin siitä. Ja silti kenelläkään ei tunnu olevan hajuakaan.": Älä välitä Lady Gaga, minä ainakin ymmärrän oikein hyvin --->", "http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/lady-gagas-born-this-way-the-illuminati-manifesto/", "http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/the-occult-interpretation-of-lady-gagas-alejandro/", " http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/lady-gaga-channels-alexander-mcqueen-and-mind-control/" ja "Mitä on Monarch -ohjelmointi: http://nesara.insights2.org/Monarch.html".

Kansallisvaltioiden hallinnon luisumisvaara yhä enemmän teatterina gobalistivoimien ohjailussa kohti neofeodaalista maailmanhallitusta: Yllätys varmistui - vaali-illan tulos muuttuu: "Vaalipetoksen peittelyn epäonnistumista yritetään peitellä...", "Ihmettelinkin jo ettei muka Lasse pääse kun oli rahamiehet niin selvästi jo valinneet uudeksi hymypojakseen" ja "Pitäähän sitä rahamiehillä hymypoikia olla johdattamassa kansaa harhaan iloisesti ja vekkulisti." (Huom.; Keskustelukumppanini X lainaus vihreällä).

Kansaa jaetaan etuoikeutettuihin ja alammaisiin eliitin uusfeodaalifarmia varten tuhoamalla kyytipoikana sivilisaation tärkeimpiä edellytyksiä ja muokkaamalla propagandasysteemiä yhä tehokkaammaksi: Brittiyliopistot haluavat korkeimman mahdollisen lukukausimaksun: "Globalistien suunnittelema tulevaisuuden tuhonta uusfeodalismiin on käynnissä myös koulutuksessa!".

Globalistien luottojuoksupoikien istuttaminen uusiin pesteihin alistaa kansoja ja valtioita pankkiiri- ja oligarkkityrannian uusfeodaalijärjestelmään: Newsweek: Schwarzeneggeriä kannustetaan EU:n presidenttikilpaan Ulkomaan uutiset Iltalehti.fi: "Apua, puhdas natsi EU:n presidentiksi!...", "Ja tämän tyypin isähän oli pesunkestävä natsi ja poika pisti globalistien ohjeiden mukaan Kalifornian perikatoon ja konkurssiin.", "Poliittinen teatteri alkaa saavuttaa jo hollywoodin laatuvaatimukset. eli luokka B." ja "scwarzeneekeri oli tossa food.inc dokkarissakin puolustamassa geenimanipulointia" (Huom.; Kahden eri keskustelukumppanini X ja Y lainaukset vihreällä ja tummalla vihreällä).

Eksyksissä olevien valveutumattomien kansalaisten välinpitämättömyyden viljelemä ja globalistien promotoima saastuva kulttuuri vioittamassa ihmisyyden perusilmentymiä sielussa ja tunne-tahtotoimintojen toteutumisissa: Kaupallisuus vie seksuaalisuudelta syvän inhimillisen merkityksen: "Globalistien monetarismin hegemonia on tunkeutunut jo ihmisen salaisimpien sopukoiden tuhoajaksi ja likaajaksi; HÄLYTYS! Omassa elämässäni olen tämän selkeästi havainnut mm. sinkkumarkkinoilla ja siinä erityisesti nettideittailussa, jossa rahalla säädellään mm. vuorovaikutukseen pääsemistä.", "Mielenkiintoinen lisäys hieman toisesta näkökulmasta samaan asiaan; http://www.cruelhoax.ca/?cruelhoaxbook#top", "Ajatus siitä, että joku tekee lapsipornoa päivätöikseen... päivästä toiseen. On vaikea kuvitella millainen henki ja sielu tällaisissa olennoissa elää, miten he eivät hajoa sisäisesti. Sama mysteeri liittyy pornoteollisuuteen yleisemminkin. Mikä tämän prosessin evolutiivinen vaikutus on päivän päätteeksi." ja "Ehkä sitten tosiaan on olemassa jonkinlainen ns. negatiivinen pimeä "henki" / "sielu", joka pysyy koossa vain niin pitkään, kunnes valo tai kuolema hajottaa sen... Oppimani mukaan valo voittaisi aina lopulta pimeän, mutta nähtävästi pimeä ehtii olla varsin monessa paikassa punomassa antievoluutiota; entrooppisia ja itsekkäitä rakennelmia..." (Huom.; Keskustelukumppanini X lainaus vihreällä).

Hämäräperäisten ja populistisävytteisten kansannousupuolueiden ja vastavoimapolitiikan toisen puolen tarpeellista totuutta globalistielitismin ja -tyrannian vastustamisessa: Nigel Farage congratulates Timo and the True Finns: "Nigel Farage onnittelee vuolaasti Persujen vaalivoittoa, hmmmmm..."

Mass Strike Surges Through Finland; Could Overturn "Euro" Slave Farm: "No niin; LaRouche -porukkakin on huomioinut Suomen tilanteen; he kiinnittävät huomiota siihen, että Persujen menestys heijastelee "kansanliikettä" EU:ta ja euroa vastaan. Eli olisi hyvä juttu. No, syy kansannousulle on toki perusteltu ja täysin oikea, mutta sen kanavoitumisessa on ongelmia.".

Globalistityrannian kiristymisen ja kulttuurin saastumisen aiheuttamaa kansalaisten epätoivon ja epäluulon ilmentymiä valveutumisprosessissa: Äänestyslipuista löytyi erikoisia töherryksiä - katso kuvat!: "Lainaus lukijakommenteista: "Isoveli valvoo- kontrolliyhteiskunta ja poliisifasistivaltio suomesta tulisi porvarihallituksen myötä. Piirretty silmä äänestyslipukkeessa kertoo, että osa ihmisistä on herännyt tähän, että meitä vedetään kuin pässiä narusta kohti tuhoa, mikäli riistoporvarien toimille ei tehdä muutosta.".".

Tukholmasyndrooma valveutumattomien ja hyödyllisten idioottien mielentilana globalisteja hyödyttävässä uusfeodalismirakentamisessa: Suomalaiset rakastavat suunnattoman paljon itsensä raiskaajia! --> Kaninkolo -blogista perustelu, kun rahajärjestelmän kriitikot jäivät täysin alakynteen vaaleissa; "Eli loppujen lopuksi 99% äänestäneistä ovat sitä mieltä, että nykyinen meno on sallittavaa, suotavaa, järjellistä ja ennen kaikkea hyväksyttävää. Tavallaan Herra Kani ei ole mitenkään yllättänyt tästä. Suhteemme nykyisen rahajärjestelmään on täsmälleen samankaltainen kuin lapsella on häntä (seksuaalisesti) hyväksikäyttävään vanhempaan.".

Vaalikamppanjateatterin kulisseissa tapahtuvat megalobbaamiset ja manipuloinnit puolue- ja politiikka-asetelmien säätämiseksi globalistien uusfeodaalityranniaa suosivaan suuntaan: Suomen historian törkein vaalikampanja?: "Tällaistakin skeidaa sisältää Suomen suurimmaksi noussut puolue!"

Kaninkolo: Eeppinen narttu-läimäys.: "Tarkastelkaapa tässä jutussa olevia lukuja --> Mitä helvettiä on tapahtunut...?!".

Pahimman skenarion toteutumisen arviointia jyrkimmässä NWO -luisussa; pankkiiri-oligarkkityrannian suosimisen pääorganisoija ja työrukkas -skenario: Persujen äänestäminen on ollut selkeästi tyhmää, mutta Kokoomuksen äänestäminen vaatii jo uskomattoman sairaan ja vääristyneen maailmankuvan. Persut ovat Kokoomuksen rinnalla lähinnä toheloita, mutta esim. ääniharavat Jyrki Katainen ja Aleksander Stubb ovat äärimmäisen koulittuja, virtaviivaistettuja ja opetettuja paholaisia! Globalistipiirien nukkeina Suomen vaarallisimmat miehet!: "Persut hakevat satumaata; www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Tutkija+Soinin+kannattajat+hakevat+satumaata/1135265493947" ja "Kokoomus on saatanan dystopiaa ja persut ovat perkeleen satumaata eli siitä tulee supersairasta ja hyperkieroutunutta politiikkaa yhdistettynä..." --> Heti vaalien jälkeen tämän ensireaktioni (Eduskuntavaalien 2011 tuloksen ensiarvio: Fasismi nousee sekä liberaali- että konservatiivipuolelta!) ankaruus valottaa tämän skenarion pelkoa; ymmärrettävää onkin se, että kahden eri tason arvaamattomuus yhdistelmänä on vaarallista eli sekä Suomen sisäpolitiikka että globaali geopolitiikka ovat melkoisessa myllerryksessä ja käymistilassa kohti suurta tuntematonta....

No comments: