Sunday, April 10, 2011

Kansalaisten ilahduttavan laajaa ymmärrystä monetarismin ja globalistien pahuudesta!

Tässä on havainnollistava valikoima lukijakommentteja, jotka tyrmäävät erittäin rajusti ja laajalla joukolla Olli Rehnin harhauttavat ja valehtelevat sanomiset ja tekemiset Portugalin (EU:n) tilannetta koskien sekä monetarismin uusfeodaalistavan pahuusluonteen. Täytyy olla tyytyväinen, että näinkin paljon jo ymmärrystä kuitenkin on havaittavissa kansalaisten keskuudessa ekonomian katalasta tilanteesta ja ainesta tarpeelliseen kansannousuun täten alkaa olla jo varsin paljon (Ko. jutussa lähes kaikki kommentit tyrmäävät Olli Rehnin!). Pientä hienosäätöä ymmärryksen syventämiseksi näidenkin joukossa toki on edelleen, kuten rahan syntymekanismin oivaltamisessa oikein ja ko. velkarahaa hallitsevan päävihollisemme globaalin koostumuksen hahmottamisessa. Oletteko te kaikki lukijani jo niin valveutuneita? ;)

Taloussanomien juttu Rehn: Suomen osoitettava vastuullisuutta ja tuettava Portugalia: Lainauksia lukijakommenteista -->

"Rehnin "saavutukset": Romania ja muut talousihmeet EU:hun. Järjetön rahan pumppaaminen konkurssikypsiin mustiin aukkoihin. Rehn on niin kallis mies Suomelle, että alkaa lähenemään jo maanpetturuutta tuo touhu."

"Suomi on kaiketi edelleen itsenäinen valtio, joka päättää itse asioistaan. Millä oikeudella Brysselin komissaarovit sanelevat meille kuinka meidän tulee toimia? Millä mandaatilla he neuvovat kansalaisia kuinka äänestetään oikein?"

"Haista sinä Olli pitkä vidu! Suomen on huolehdittava omista kansalaisistaan ja teollisuudestaan. Tehtävämme ei ole maksaa keski-euroopan riskibankstereiden luottotappioita. Suomen miljardit tulee käyttää vain omassa maassa olevien rahalaitosten pääomitukseen.Tavikset kärsivät joka tapauksessa velkasaneerauksesta, mutta banksterit on myös saatava ruuvipenkkiin."

"Velkaa, velkaa ja lisää velkaa... Ja kun ei enää itse saada lisää velkaa, niin sitten otetaan muiden piikkiin. Europonzin ylipappi se ei luovuta vaan puolustaa tätä utopiaa katkeraan loppuun saakka. Vai että talouskasvun ja työpaikkojen takia pitäisi 80 miljardia lisävelkaa kaataa Portugalin mustaan aukkoon. Portugalin talous ei juurikaan kasvanut edes europonzin kuumimpina velkavuosina 2000-2007, joten mitähän kasvuihmettä tällä lisävelalla saadaan aikaiseksi? Koko tämä neoklassisen taloustieteen idea "ikuisesta" kasvusta on nykyisten ongelmien taustalla. Samanlainen utopia kuin itse Eurostoliitto. Näennäistä kasvua velkarahalla kunnes rajat tulevat vastaan ja aika monen kohdalla se raja on jo ohitettu. Mutta Olli jahtaa sitkeästi utopiaansa ja uhkailee lamalla jne. Lisävelka kaataa meidät loputkin ja lama tulee joka tapauksessa. Järjetöntä touhua... Aina kun tämä kaveri suunsa avaa, niin hävettää olla suomalainen. Tämä tunne on alkanut tulemaan viime aikoina vähän turhan usein... "

"Puhu urpo asiaa,ei niillä rahoilla Portugalia tueta pelkästään Pankkeja; Ja Pankkiirit tuskin ovat edes käyneetkään koko maassa."

"Kannattaisikohan katsoa kokonaisuutta? Tuen ehtona on (tai ainakin niin on luvattu) vaatimus Portugalin talouskurista ja kasvua tukevista toimenpiteistä. Vasemmisto tosin vastustaa talouskuria "kansaa" kurittavana toimenpiteenä. Toivoisin, että Jutta, Timo Soini ja Paavo Arhinmäki sanoisivat kameraan katsoen, että heidän ylivertaisen kansantaloustieteen osaamisensa perusteella on varmaa, että velkasaneeraus ja tukipaketin kaataminen ei 1) hidasta talouskasvua 2) nosta valtioiden korkomenoja ja 3) vaikuta julkisen sektorin ja eläkelaitosten tulovirtoihin. Jos näitä ei pysty vakuuttamaan, voi jättää leukojensa lonksuttelun muille. Kyseessä kun on pienemmän pahan valinta."

"Kannattaa käydä lukemassa Euroetanan blogi blogspot.com:ssa tältä päivältä - siellä kerrotaan tilastot, miten koko rahaliiton ajan Portugalin talous on ollut miinuksella. Homma on rahoitettu ulkomaisella lainalla, joka on käytetty kulutukseen. Nyt sitten meidän pitää maksaa lasku kun heillä ei olekaan enää varaa. Maksamme siis portugalilaisten kulutusluotot saksalaisille, ranskalaisille, jenkki- ja brittipankeille. Ai kun tuntuu hyvältä."

"Olli Rehn on väärässä. Olli Rehn on paha ihminen. Olli Rehn on Suomen vihollinen Liittyesämme euroon sovimme, että EMME TUE TOISIA EUROMAITA ! Naurettavaa, että tälläiset mitättömyydet kuin Käteinen, Minkki-Mari ja Papukaija-Olli puhuvat vastuullisuudesta ja sen varjolla harjoittavat VASTUUTTOMUUDEN politiikkaa."

"Maanpetossyyte kaikille näille nykypäättäjille."

"Miksi 11 muuta maata ei ole lähdössä talkoisiin. Miksi vain ne maat, joissa on oikeistovalta. Suomen kannatta pysyä irti tästä Euroopan suurimmasta puhalluksesta."

"Korruptoitunut idiootti."

"Mitä se Rehn valehtelee, eihän tässä auteta Portugalia, vaan apuhan on tarkoitettu suur-sijoittajien ja pankkien epäonnistuneiden riskisijoitusten maksamiseksi ja vastuiden ottamista eu:n niskoille."

"Kerätään ylimääräinen 1,2 miljardin vero globalisaation haittojen korvaamiseksi Portugalin osalta. Tämän veron voivat tietysti vastuullisesti maksaa kyvykkäästi globalisaatiosta hötyneet tahot."

"Olli-pojalta vielä lisää tuollaisia lausuntoja niin voipi olla vaikeeta tulla takaisin Suomeen."

"Huonointa tässä on se, että suorastaan valehdellaan."

"Mitähän muuta Rehn voisi sanoa??? On tämä jännää. Ensin ovat kaikki maat Kreikka, Irlanti ja Portugali vakuuttaneet, että eivät tarvi EU:n tukea. Katainen ja Kiviniemi ovat vakuuttaneet kilvan perässä loppuun asti tätä samaa. Sitten on suositeltu/pakotettu kyseisiä maita hakemaan EU:n tukea. Eli kun nämä maat eivät enää kyenneet maksamaan huikeiksi nousseita korkoja pankeille/sijoittajille - lainojen lyhennyksistä puhumattakaan. Ja kun sitten hakivat tukea - todettiin maiden olleen vatuullisia pyytäessään vihdoin tukea EU:lta. Pankit/sijoittajat päästettiin pälkähästä. Tässä vaiheessa Katainen ja Kiviniemi kiirehtivät ilmoittamaan - että ei tullut yllätyksenä? Nyt Olli Rehnin suulla Suomea vaaditaan tukemaan Portugalia ja osoittaamaan vastuullisuutta - eli turvaamaan pankkien saatavat jatkossa, jos/kun huonosti käy? Ja kukahan seuraavaksi apua pyytää? Pelotellaan ties millä... ja näin vaalien alla! Ja mies on vielä presidentiksi pyrkimässä? Toivottavasti Niinistö meidät tästä pelastaa? Uskaltaa ainakin olla eri mieltä... "

"Timo Soini taitaa olla ainoita poliitikkoja, joka ymmärtää mihin tämä euro valuutta on matkalla. Pitäisi löytää keino irrottautua ajoissa tästä ylivelkaantuneiden maiden yhteisöstä."

"Tälläisiä juttuja kun keskusta ja kokoomus tilaa, liikutaan jo (ihmisten Painostuksen, kiristyksen rajamailla) suomeksi, jos et äänestä meitä menetät työsi asuntosi kaikki.".

No comments: