Sunday, April 10, 2011

Kansalaisten ilahduttavan laajaa ymmärrystä eugeniikalla, behaviorismilla, machiavellismillä ja utilitarismilla likaamisesta fasismikierteeseen!

Suorana jatkona edelliselle lukijakommenttikoosteelleni (Kansalaisten ilahduttavan laajaa ymmärrystä monetarismin ja globalistien pahuudesta) on myös ilahduttavaa huomata monetarismin kammottavuuksia monimutkaisempien sosiaalisten ja yhteiskunnallisten konstruktioiden saastumista ymmärtävää kansalaishavainnointia ja kansannousumentaliteetin nousua senkin pohjalta.

Tässä koosteessa sosiaalista ja yhteiskunnallista vikaa tarkastellaan globalistien tyypillisesti promotoimien eugeniikan, behaviorismin, machiavellismin ja utilitarismin kaaostavilla, tuhoavilla ja alistavilla vaikutuksilla. Moni yhteiskuntamme sosiaalinen lika ja pahuus juontaa juurensa hyvin paljon juuri monetarismin kaikkialle levinneen syöpämäisen hegemonian ikeeseen, joka tuottaa yhä pahenevassa määrin epähumaania ja radikaalisti vääristävää suoritus-, status- ja pinta-illuusiokeskeisyyttä.

Se luo yhteiskuntaan sekä psyykkisiä että fyysisiä (Psykosomaattisten vaikutusten kauttakin) sairauksia, jännitteitä ja väkivaltaista kärjistymistä erilaisten sosiaalisten ryhmien välille sekä tuloerojen kärjistymistä juurikin uusfeodaalisen eliitti vs. alammaiset -diktatuurin perustaksi. Sillä puolestaan on äärimmäiset ohuet mahdollisuudet säilyä luhistumatta kansanmurhaisesti ja monella muullakin tavalla katastrofaalisesti omaan sairaaseen mahdottomuuteensa!

On tietysti kohtuullisesti hyvä itse kunkin panostaa terveyteensä, osaamiseensa ja asemansa rakentamiseen yhteiskunnassa, mutta viimeaikaisista maailman tilanteen seikoista ja prosesseista tästä esimerkistä paljon puhuvasti paljastaen tiedämme hyvin monen asian menneen erittäin pahasti överiksi ja yhä pahenevassa kierteessä! Nämä jonkinlaiset valonpilkahdukset hedelmällisestä kansannoususta uhkaavat edelleen kaatua yhä traagisemmin sekä fasismin nousuun (Sekä korporatismiosa kommunismia sekaan soveltaen että eugeniikkaosa Nietzeläistä yli-ihmiskulttia edesauttamalla) että valveutumattomien kansalaisten vielä kuitenkin suuren määrän vellottamaan välinpitämättömyyteen. Monetarismin tuhoa globalistit pyrkivät suojaamaan ja ehkäisemään juuri fasismilla, mutta monetarismia ylläpitävä imperiumi on nyt joka tapauksessa luhistumassa omaan mahdottomuuteensa! Siksi oleellista onkin esim. tulevissa eduskuntavaaleissa tarkastella ehdokkaiden ymmärrystä ja hyvyyttä tässäkin katsannossa hyvin huolellisesti!

Taloussanomien juttu Ruma ei kelpaa töihin: Lainauksia lukijakommenteista -->

"Jos ruma ei kelpaa töihin niin miten hän voi edes teoriassa pidentää omaa työuraa? Kelpaako ruma edes eläkkeelle vai onko edessä matka suoraan kaasukammioon? Miksi vain kauniit saavat elinkelpoisuuden täällä EU Suomessa? Stylistit lienevät ottaneet oppinsa natsien eugeniikasta. Rumatko nyt ovat näiden stylistien edessä "juutalaisia" joilla ei ole arvoa?"

" "Maraton ei kaikilla työpaikoilla ole enää ihailtava suoritus, vaan ainoastaan osoitus riittävästä työkyvystä." SEN huomaa asioidessaan yrityksissä; SUBSTANSSI PUUTTUU."

"En ole nähnyt vuosiin oikeita työpaikkoja jossa kunnioitettaisiin ihmisyyttä, ihmisarvoa, ainoastaan raha ja asenne merkitsee."

"Ei yritykset enää töihin ihmistä halua, vaan robotin. Koko elämä pitää pyhittää yrityksen ja johtajan palvelemiseen. Perhettä ei saa olla eikä varsinkaan lapsia, jotka olisivat vaatimassa oman osan työtätekevien ajankäytöstä. Eli viisas on hankinut sellaiset geenit, ettet liho eikä sairastu jos haluat päästä töihin."

"Barona valitsee työntekijät yrityksiin ensisijaisesti ulkoisen vaikutelman perusteella. Perinteinen paperihaku on pian historiaa ja tilalla videoesittely."

"Meillä oli pomona kaveri joka kävi juoksemassa maratoneja millon missäkinpäin maailmaa. Meidän töistä sillä ei ollut mitään käsitystä,mutta kai se riittää nykyisin et jaksaa juosta."

"Siis miten maassa, jossa puhutaan työvoimapulasta, valintakriteerit voivat olla näin pinnalliset?Anorektiset hymypojat ja -tytöt kelpaavat, ammattitaidosta viis."

"Suomalaisten suurin ongelma löytyy harhakuvitelmista. Tämä johtuu sanomalehtien lukijamäärän suuresta määrästä. Ihminen kun apinoi kaiken minkä lukee."

"Eduskuntaan sentään pääsee ja ilmeisesti sisäinen ja ulkoinen rumuus ovat jopa pääsyvaatimuksina."

"Katsoin aamupöppörössä itseäni peilistä ja totesin että antaa kauniimpien ja hyväkuntoisten lyllertää aamuloskassa töihin maksamaan rupupalkastaan ensin omat menonsa ja sitten vielä suurten ikäluokkien eläkkeet ja lopuksi bonuksena vielä kuralla olevien euromaidenkin elämisen, sitten kömmin takaisin sänkyyn ja käänsin kylkeä."

"Ruma työntekijä ei kelpaa töihin. Ja kääntäen Pomoksi kelpaa millainen tahansa kuzipää.Näin artikkelin mukainen rekrytointi toimii, koska juuri pomot valitsevat työntekijät. Kierre on valmis. Siksi Suomen työpaikoilla vallitsee pahoinvoiva työilmapiiri. Minimipalkkaakaan ei ole, vaan töitä saa teettää jopa ilman palkkaa jos onnostuu huijaamaan työntekijän allekirjoittamaan työsopimuksen epämääräisillä työehdoilla. Jatkuvia YT-neuvotteluja pitämällä saadaan työntekijät nöyriksi."

"Nuori, mieti haluatko jäädä tänne kokkarilandiaan pilaamaan elämäsi, vai opiskeletko kunnolla monta kieltä ja muutatko ulkomaille heti opintojen jälkeen.Täällä sinulla ei ole mitään arvoa ja viimeistään nelikymppisenä olet arvoton roska, joka vaihdetaan armotta uuteen ja tuoreempaan. Eläkettä et tule ikinä saamaan."

"Kuka on ruma. Mikä on kriteeri. Minusta on vastenmielistä sanoa kenestäkään, että olet ruma. Monasti ihminen, joka ei täytä kaikkia kauneusmäärittelyn kritereitä on luonteeltan huomattavasti kauniimpi kuin itsekeskeinen juppi tai missukka. Liika itsekeskeisyys tekee ihmisestä liian itserakkaan ja pinnallisen. Tällainen ei liene tavalliselle ahkeralle työntekijälle mikään ihannetyökaveri, sillä usein nämä tyypit ovat myös narsistisia luonteeltaan."

"Nykyäänhän valinta menee 4-kymppisen, kokeneen, hiukan ryppyisen, omia mielipiteitä omaavan, palkkapyynnillisen ammattiliasen ja sitten nuoren koulusta päässeen, siloposkisen ja toivon mukaan jotain osaavan ja ennen kaikkea halvan välillä. Kumpi otetaan? On se kumma, kun ulospäin esitetään organisaatiota niin huippuosaavaksi ja ammattimaiseksi, vaikka nimenomaan ammattilaisia ei palkata hinnan takia. Samoin työtön on laiska, juoppo, luuseri, mutta vuokrafirman listoilla muuttuukin asiakkaalle tarjottaessa salamannopeasti osaavaksi, ammatttitaitoiseksi, motivoituneeksi työntekijäksi?"

"Helsingin seudulla ainakaan ei näköjään enää kotimaisia rakennusmiehiä kaivata. Työvoima on nykyään ulkomaista ja se tulee ulko- tai kotimaisten alihankkijoiden kautta, palkka on pieni monien välistävetäjien vuoksi. Oma poika on juuri valmistumassa talonrakentajaksi ja hakee töitä, mutta kukaan ei edes vaivaudu vastaamaan, ettei työtä ole. Nähtäväksi jää pystyykö hän hyödyntämään koulutustaan."

"Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaamuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Sanoohan se sananlaskukin, ei ole koiraa karvoihin katsominen."

"On olemassa kahdenlaista ihmistyyppiä: habituksestaan lumoutuneet romantikot ja itsenäiseen ajatteluun kykenevät rationalistit. Edellä mainittuja markkinatalous käyttää hyväksi, jälkimmäiset käyttävät markkinataloutta hyväksi. Vain hölmöt antavat välineelle itseisarvon. Kapitalismi on vain sosiaalinen konstruktio, jonka avulla ylipapit muuttavat olemattoman olevaksi, orjuuden vapaudeksi,terveen sairaaksi, kauniin rumaksi. Ei se totuus, jonka perit isältäsi, aina välity pojallesi. "

"Tässä maailmassa pärjää vain jos ihminen on ulospäinsuuntautunut, puhelias verkostoituja joka osaa käyttää toisia hyväkseen. Lisäetua saa hyvästäulkonäostä, nuoresta iästä ja kalliista mausta.Voisko rumat työttömät päästää työkyvyttömyyseläkkeelle?"

"Moni on miettinyt, miten kauneus määritellään. Annetaan muutama vinkki menestykseen:-Cosmopolitan-Men´s Health-Leni Riefenstahl ja Berliini 1936. Jos näitä "pikkuvaatimuksia" ei täytä, niin sitten vain rautakauppaan ja ostamaan vankkaa köyttä. Ihanaa tämä nykyaikainen "vapaus"!"

"Tekeekö joku töitä? Hulluja ovat. Eläkerahat annettu EU:lle. Miksi siis tehdä töitä?"

"Suomessa n 25 monopolia vastaa melkein koko viennistä. PK-yrityksistä valtaosa on yhdenmiehen firmoja eli oikeastaan vain työntekijöitä kartellille - yleensä yhdelle asiakkaalle. Jäljellejäävän pienen osuuden enemmistö on sekin jostain kartellista riippuvaisia ... Ne pari harvaa "luovaa" tai high-tech-pikkufirmaa ostetaan kartellille heti kun alkavat menestyä. PK-sektorin merkitys on pieni ja laskee. Monopolimultijätit ovat käytännössä jo toteuttaneet eräänlaisen kommunismin Suomessa koska markkinat on niiden toimesta kartelleilla pääosin lopetettu. Tosin kilpailusta höpistään vielä juhlapuheissa joskus lähinnä omia työntekijöitä ajatellen, tarvitsevat juttua että jaksavat painaa... Uusliberaalia mantraa siis heille niinkuin Neukuissa ennen innostavia teoreettisia puheita "vapaaehtoisissa" työpaikkakokouksissa, joissa "työn sankarit" valitaan...Ero Neukkuihin on heitä selvempi kehitys fasistiseen suuntaan summittaisin/kuvitelluin perustein. Neukuissa riitti kun jauhoi toisten mukana iskulauseita. Sai pitää työnsä. Nyt Suomessa täytyy olla kaunis/lahjakas/marotoonari/oikeaa rotua jne jotta pysyisi mukana pudotuskilvassa. Aina vaan käy kovemmaksi. Ei tästä voi tulla muuta kuin täysi kapina."

"Turhaa sanojen pyörittelyä ja sievistelyä - tämän artikkelin sisällön olisi asiasta tinkimättä voinut tiivistää yhteen lauseeseen:"Työnantajat uskovat fasistiseen yli-ihmisihanteeseen". Sillä siitähän tässä kaikessa yksinkertaisuudessaan on kysymys, sitä ei vain saisi sanoa ääneen...".

No comments: