Saturday, April 30, 2011

Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häähumu: Tukholmasyndrooman huipentuma

Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häät eilen perjantaina 29.4.2011 olivat globaali massaihailun ja jopa -hysterian kohde. Jo monta viikkoa ennen h-hetkeä tapahtumasta kohistiin kuin se muka olisi jopa maailman uuteen renessanssiin nostattava käännekohta. Tätä blogia lukeneethan tietävät sen, kuinka absurdin rivoa ja harhaanjohtavaa tuollaisen väittäminen on! Meidän onkin hyvä muistaa tuon irvokkaan häähumun keskeltä, mitä Britannian kuningashuone pitää oikeasti sisällään harhaanjohtavan kauniin ulkokuorensa alla; pankkiirioligarkian (imperiumin) globaali pää, johtava eugeniikan promotoija 1800 -luvulta nykypäivään, uusfeodalismia toivova sairauden pesä, prinsessa Dianan rituaalimurhaaja jne.

Tätä häiden huumaa ja ihannointia voidaankin pitää hyvällä syyllä globaalin tukholmasyndrooman äärimmäisenä huipentumana; rakastamme näemmä edelleen silmittömästi alistajaamme, joka on jo tuottanut maailmaan viime vuosina yhä rajummin materialisoituvaa uusfeodalismia heidän käyttämänsä raha- ja taloussysteeminsä (monetarismi) kautta. On myös erittäin pätevillä syillä sanottava tämän monarkian edustavan edelleen Brittiläistä imperiumia, kuten Lyndon LaRouche tekee havainnollistaessaan tätä globalistien tyranniahegemoniaa. Ko. negatiivisen eliitin perinne juontaa juurensa aina antiikin ajoista saakka; sama sisältö ja samat manipulaatiot rahan kanssa ovat pysyneet lähes muuttumattomina ja vain imperiumin nimi on vaihdellut vuosisatojen saatossa.

On toki totta, että näin valtavien ja syvälle vaikuttavien asioiden kyseenalaistaminen on erittäin hurjaa ja kammottavaa eli emme helposti uskalla edes sivulauseessa ajatella meidän mieliimme ehdollistetun lumemaailman olemukselle vaihtoehtoa. Lisäksi me vartioimme yhä hyvin vahvasti toinen toisiamme ajattelemasta ko. tavalla kyseenalaistavasti - Nimittäin oikeasti kyseenalaistavasti. Jossain vaiheessa on silti vain OIKEASTI tartuttava puolustamaan ihmisyyden suuntautumista pahuuden juonista pois kohti neorenessanssia!

Ristiriitaisuuksiakin on yllin kyllin tarjolla tässä pariskunnassa ainakin pinnalta katsoen: Esim. prinssi William vaikuttaisi olevan muusta kuningashuoneen väestä poiketen ns. sympaattinen ja hänen taholtaan ei ole kuulunut sellaisia irvokkuuksia, kuten prinssi Philipin "Haluan inkarnoitua tappavana viruksena maailmaan" -sutkaukset. Emme voi kuitenkaan tuudittautua liikaa ulkoisten seikkojen ilmentämiin piirteisiin, sillä tunnettua kyökkipsykologiaa voi olla sekin, että se kaikkein sympaattisin onkin sisältä se kaikkein pahuudellisin...

Kuka prinssi William oikeastaan on kaiken ulkokultaisuuden takana? Sekään ei vielä kerro oikeastaan mitään oleellista, mitä hän on esim. opiskellut ja mitä tekee julkisesti. Tuo ulkoisesti ilmenevä sympaattisuus voisi erittäin toiveikkaasti arvioituna yhtäältä kertoa siitä, että hänen mukanaan Britannian kuningashuono olisikin muokkaantumassa humaanimmille vesille... Koko Britannian kuningashuoneen pahuuden havaittuaan kaukaa historiasta aina nykypäivään saakka se vaikuttaa kuitenkin hyvin epätodennäköiselle.

Jotkut NWO -tutkijat ovat nimittäin yltyneet jopa arvioimaan prinssi Williamin olevan se ns. varsinainen antikristus, joka johtaisi juuri muodostettua maailmanhallitusta NWO -prosessin muokattua sen lähivuosina ns. valmiiksi. Monet NWO -tutkijat ovat väittäneet, että joka tapauksessa (Oli hän prinssi William tai ei) maailmanhallituksen "antikristus -pääjohtaja" olisi juuri ulkoisesti hyvin sympaattinen ja kansojen rakastama johdattaen kuitenkin piilossa olevalla pahuudellaan kaikki harhaan... Paljon on siis tarkkailtava mm. juuri prinssi Williamin tekemisiä tulevina vuosina ja muutenkin ko. kuningashuoneen roolia juuri globalistien ylimpien Illuminati -pääpirujen osana.

Tässä valtavirtamedian uutisointia ko. häistä: Hesarin juttu, Iltasanomien juttu, BBC:n juttu ja CNN:n juttu.

Lopuksi syventävä linkkikokoelma Britannian kuningashuoneen pahuudellisten piirteiden havainnollistamiseksi ja heidän osallisuutensa näyttämiseksi negatiivisen globaalin eliitin (Ns. Illuminati) yhtenä päälinjana kaukaa historiasta nykypäivään:

Infowars: Secrets of the Royal Wedding Revealed, Modern British Royalty: Eugenicists, Nazis and Neo-Feudalists, Telegraph Blasts Alex Jones on Royal Wedding, Charlie Veitch Arrested In Pre-Crime Raid Prior to Royal Wedding, Royal Family Enforces Media Embargo Against Australia To Prevent Nazi Jokes ja Webster Tarpley: Origins of the House of Windsor and Their Thirst for Ulitmate Power.

LaRouche PAC: Interview with Anton Chaitkin: the British Monarchy & Euthanasia ja The British Monarchy & Hitler Today. Sekä LaRouche -liikkeen 1990 -luvun kirjoituksia American Almanac -sivustolta mm. Britannian luisumisesta viime vuosisadan mittaan tämän pankkiirioligarkian kiroukseen ja kuristusotteeseen, jossa ko. "Illuminatin" edellisen inkarnaation eli Venetsian oligarkkien aikeena oli perustaa "uusi Rooma", joka tunnettiin sittemmin nimellä Brittiläinen imperiumi. Sitä tämä NWO -prosessi pyrkii nykyään viimeistelemään huipennukseensa: Venice: The Methodology of Evil, Part III-- The Case of Henry VIII, How the Venetians Took Over England and Created Freemasonry, The Venetian Takeover of England: A 200-Year Project, How The Venetian Virus Infected and Took Over England ja The Bestial British Intelligence of Sheburne and Bentham.

David Icken näkemyksiä: David Icke - The Murder of Princess Diana (The Truth About The British Royal Family).

Global Research -sivuston juttu: Britain’s Royal Wedding: A Big Day For The Global Oligarchy
A Celebration of the Dictatorship of Global Capital over Democracy
.

No comments: