Saturday, April 30, 2011

Talousdemokratia -liikkeen ratkaisevan tärkeä osallisuus NWO:n kaatamisessa huonosta 2011 vaalimenestyksestä huolimatta

Näin kuun lopuksi vappuhulinoista huolimatta laitan tähän vielä yhteenvetona aikaisemmin tässä kirjoituksessani (Talousdemokratialiikkeen Ville Iivarinen on valintani Eduskuntaan) lupaamaani asiaa talousdemokraattisen liikkeen vaalimenestyksestä, joka oli siis erittäin huono ainakin toiveisiin verrattuna. Lisäksi havainnollistan syitä sille, miksi talousdemoraattisia ideoita tarvitaan tulevaisuudessakin erityisen kipeästi ja tarpeellisesti, jopa keskeisen ratkaisevalla tavalla. Näistä seikoista saavat kertoa tällä kertaa muiden kirjoituksista löytyvät aineistot, joita lainaan tähän.

Ensin Lars Östermanin blogista (Suomen Talousdemokraattinen Puolue) kirjoitus Ei tainnut talousdemokratia vakuuttaa saa valottaa ko. vaalimenestysasiaa; lainaus siitä -->

"Talousdemokraateista eniten sai julkisuudessa paljon ollut - Ville Iivarinen 154 ääntä
Allekirjoittanut joka on kirjoittanut tätä blogia vuodesta 2007 sai 113 ääntä


Huomionarvoista on ettei edes Markku Uusipaavalniemi mennyt läpi.Radio-Rock haastattelut ja suositut youtube-videohaastattelut eivät siis takaa mitään.


Rahanvihaajista eli Zeittareista, Jani Laasonen sai 207 ääntä.

Itsenäisyyskään ei vetänyt vaaleissa. IPU:n puheenjohtaja, Antti Pesoselle 277 ääntä.
Uusi Suomen puheenvuorot eivät antaneet nostetta Riikka Söyringille, 80 ääntä - eikä Mirjaleena Isoaholle, 127 ääntä.
"
.

Jutussa on muutamia osuvia lukijakommentteja; lainaukset:

"Hyvä, näin meni. Porukat tulevat huomaamaan lähivuosina, ettei pelkällä maahanmuuttokritiikillä todellisia ongelmia ratkota. Silmät avautuvat ja pankkien petos ymmärretään yhä laajemmissa kansalaispiireissä."

"Vika ei ehkä ollut teissä ehdokkaissa ja asiassa jota ajoitte. Äänestäjät vain pelkäsivä että ääni teille menisi hukkaan. (puolue ei saisi tarpeeksi ääniä). Kaikki asioista jotain tietävät pitivät nyt näiden takauksien ja lainojen myötämisiä niin vaarallisina asioina että keskusta ja kokoomus oli pakko saada "kuriin" Sdp ja perussuomalaiset lupasivat kaataa nykymalliset vakauspaketit. Monet äänestivät nyt heitä juuri tämän takia. Minä tein myös näin. Jos uhkat olisivat olleet pienemmät olisin äänestänyt henkilöä "omieni" listoilta, mutta nyt riski ääneni hukkaan menemiseen oli liian suuri. Anteeksi."

"Ei asia ole mihinkään kadonnut. Toivottavasti asian ajajat eivät katoa. Pitää muistaa vertaus sinapin siemenestä, se on pieni mutta se on kylvetty. Neljä vuotta on lyhyt aika ja se on jo alkanut."

"Kun sosiaalimenojen leikkaukset alkavat purra, ihmisten vastaanottokyky paranee. Nyt, jos koskaan, on otollista jatkaa sitkeästi talousdemokratiasta kirjoittamista. ....Vaalienjälkeinen kuherruskuukausi päättyy nopeasti. Pettyneille kok-pers-kesk -äänestäjille on hyvä olla tarjolla tietoa, joka sisältää todellisen ratkaisun. Olen varma, että otollista maaperää riittää."

"On tietysti ikävää, että valtapuolueet joihin nyt lukeutuvat PerSuomalaisetkin, eivät suostu tajuamaan ettei kasvuajattelu voi toimia jatkossa. Minusta vaan alkaa tuntua, ettei ole muuta tietä ihmiskunnalla kuin kantapään tie. Kurjistumista se tietää mutta siitä nousu onkin sitten eri asia. Onko se enää mahdollista kun nyt kaikki merkit viittavaat siihen, että kasvun hinnalla planeetta ajetaan asuinkelvottomaksi. Mistä ne nousijat sitten enää tulevat tai ennenkaikkea miten he elävät?....Uusi sukupolvikin tuntuu kasvavan tähän 'winner takes all' ja 'luusereille ei mitään' ajatteluun joten odotan jatkossa vain entistä suurempaa maailman polarisoitumista ja ekologisia katastrofeja. Loppujen lopuksi järkeviä ja hyvyyden ohjaamia ihmisiä on aika vähän. Mitäpä he voivat pahojen ja tyhmien massoille."

"Talousdemokratia vakuuttaa, sisältö on ollut mielenkiintoista luettavaa. Valitettavasti totuus ei yksin riittänyt, tavalliset ihmiset eivät ymmärrä tätä laajemmin vielä, kun eivät päättäjätkään tajua.Suomessa vaan on liian paljon pienpuolueita, joille kaikille syntyy sama äänikynnysongelma. Jos yhdistyisitte, olisiko vaikutus enemmän kuin osiensa summa?"

"Tulkoon nyt vielä sanotuksi, kun joku otti Nietzschenkin esiin, että suuria linjauksia pelkäämätön, korkeita tavoitteita itselleen asettava kirjoittaja voi tekstillään ja ajatuksillaan pelastaa päivän jos toisenkin tässä tuhoa kohti luisuvassa maailmassa. Olemme menossa pohjaa kohti, mutta matkantekoa valaisee aika ajoin laadukas seura. On jopa kiinnostavaa katsoa, missä tuhon vaiheessa milloinkin mennään."

"Uusiksen tippuminen oli kyllä koko vaalien ehdottomasti suurin pettymys. Tuntuu kyllä epätoivoiselta saada mitään muutosta tuhanteen vuoteen. Loppukin näkyvyys peittyy vasurien ja zeitgeist porukan hörhöilyyn."

"Kuvitelkaa että tämä samanlainen pähkähullu ja tarpeeton velkaantuminen ja tulonsiirto ulkomaiselle plutokratialle jatkuisi seuraavat 15 vuotta eikä mitkään vaalit muuttaisi mitään...

Siinä tilanteessa saattaa herätä sellainen pienenpieni ymmärrys niitä kohtaan, jotka kokevat totaalista turhautumista eivätkä sitten näe muuta ratkaisua kuin anarkia ja summittainen väkivalta.

Toivotaan ettei tilanne meillä Suomessa koskaan mene niin huonoksi.

Ainakin yksi asia on selvinnyt - nettiaktivismi ja blogikirjoittelu ei tavoita kuin pientä parin sadan hengen piiriä. On kai siirryttävä ostokeskuksii, toreille ja kaduille."

"Moniko nuori(pari) kotia haaveillessaan tulee miettineeksi, että asuntoon lainattu raha on vain pankkien kirjanpitokikkailua ja että hän maksaa tyhjästä luodusta vaihdonvälineestä korkoa (jopa saman verran, kuin lainattu pääoma oli) pankille. En usko, että monikaan nuori kansalainen on voinut huomata, että viimeiset parikymmentä vuotta olemme joutuneet leikkaamaan kansalaisten etuja lähes joka saralta, ja siitä huolimatta velkaannumme aina vain lisää."

"Voi olla että on vieläkin liian aikaista ensi eduskuntavaaleissa 2015, mutta taloudellisen tilanteen huonontuessa jatkuvasti saa oikeasti erilainen ratkaisu varmasti huomiota. Ei kannata nyt luovuttaa. Teette kaikki tärkeää työtä levittämällä asiaa mm. näin netissä. Mielestäni olisi aika järjestää tapahtumia esim. yliopistoilla, sillä sieltä löytyvät tulevaisuuden vaikuttajat. Nuorisoon kannattaa panostaa. Ongelmana on kuitenkin leimautuminen hulluksi, joten lähestymistavan täytyy olla tarkasti mietitty. Toinen ongelma on tietenkin raha, sinänsä ironista :) Elämme erittäin mielenkiintoisia aikoja..."

"Suureen yleisöön ei vaan näytä uppoavan kuin lyhyet ja yksinkertaiset iskulauseet ja myyvät hokemat.Vaikutetaan tunteisiin, ei järkeen."

"Uusishan sanoi, että ensi vuonna Suomi romahtaa. Se oli liikaa kansalle joka haluaa vaeltaa pimeydessä ja valheessa. Siksi hän ei päässyt eduskuntaan. Vanha sanonta on, ettei totuudenpuhujille löydy yösijaa."

"Nyt on neljä vuotta aikaa perustaa Talousdemokraatit ja alkaa rakentaa uutta iskua. Tämä kestää aikansa -- Soiniltakin vuosikymmeniä -- eikä asiaa helpota se, ettei talousdemokratia ole mitään tunteisiin vetoavaa himphamppua. Puolueesta ei tarvitse tulla mitään hegemonista hirviötä, joka tavoittelee jytkyä jytkyn perään -- pääasia on edistää asiaa ja toimia uskottavasti!"

"Se tässä on kaikkein vaikeinta kun porukka on niin tyhmää. Ja joutuu elämään näitten tyhmien sallimassa eliitin riistossa.

Jos kaikki esim. ajattelisivat kuten täällä ajatellaan niin koko rahaongelma eli velkapohjainen systeemi saataisiin heti muutettua. Ja aivan samoin moni muukin asia mikä koetaan ongelmaksi.

Kun vielä tiettää, että juuri nuo tyhmät saavat kärsiä itse omissa nahoissaan etteivät vaivaudu käyttämään järkeään, niin joutuu kysymään ovatko he masokisteja?

Kun itse olin nuori niin mitään tietoa totuudesta ei ollut saatavana vaan kuljettiin huppu silmillä ihan yliopistoon asti ja sielläkin sitä huppua joutui käyttämään, kun totuutta ei oikein mistään saanut selville. Se oli sitä, mitä proffat kertoivat.

Itselleni oli esim. suuri järkytys kun sain selville, että kommunismi oli juutalaisten juonima hanke ja että toinen maailmansota oli jotain aivan muuta pinnan alla kuin mitä oli opetettu.

Eikä näistä FED-rosvoista kukaan kertonut mitään, että ne loisivat meidän siivellä.Silloin ei todellakaan ollut tietoa saatavilla koska valtaeliitti pimensi sen mutta nyt on tilanne toinen. Ei tarvitsisi kulkea huppu silmillä mutta silti niin käsittämättömän moni vaan valitsee sen hupun.".

Lopuksi kokoelma juttuja taas kerran ekonomian - talouden tilan havainnollistamiseksi aikana, jolloin Suomen hallitusneuvotteluissa yhtäältä Jyrki Katainen on ladannut tiskiin ehtoja hallituksen muodostamiseksi (Huom. hallitusohjelman on tehnyt jo kauan ennen vaaleja yhdysvaltalainen konsultti!) pankkiirioligarkiaa myötäillen ja toisaalta persujen Timo Soini on jo alkanut lipeämään portugalikannoistaan aivan ennustettavaan tyyliin sulautuen kohti Kokoomuksen vaatimuksia osana pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin edelleenpystyttämistä NWO -prosessissa --->

Lars Östermanin vastauksia ko. Jyrki Kataisen ukaasikysymyksiin: Kataisen seitsemän kysymystä - ja kommentit niihin. Larsin tekstistä eräitä hyviä pointteja. Loput voitte mennä lukemaan linkistä:

" – työurien pidentämiseen vaikuttavat uudet toimet
Kommenttini: Työuria ei tarvitse pidentää. Työuria tulee sen sijaan lyhentää koska työn tekemisen osuus ihmisen elämässä on jo vuosikymmeniä sitten noussut epäterveelle tasolle. Tekninen automatisointi ja rationalisointi tulevat viemään työpaikkoja jatkossakin. Perustulojärjestelmän myötä jokainen joka niin haluaa voi työllistää itse itsensä.
"


" – valtion budjettitaloutta kiristävät toimet (verotuksen kiristäminen ja menojen leikkaaminen)1
Kommenttini: Ei ole mitään syytä kiristää mitään toimia. Kaikki puheet tästä kielivät rajoittuneesta mielikuvituksesta ja rajallisesta ongelmanratkaisukyvystä. Hyvinvointi varmistetaan perustulojärjestelmällä, kuntapankeilla ja pyrkimyksenä pitää olla Vauras Velaton Suomi. Tähän päästään toteuttamalla ns talousdemokratiaa sen sijaan että jatkettaisiin Kataisen vaalirahoittajien ja taustavoimien suosimaa finanssiolgarkiaa, plutokratiaa ja kleptokratiaa.
"


" – kuntarakenteen ja palvelurakenteen uudistaminen
Kommenttini: Kuntien määrä pysyköön samana kuin nyt. Kuntien määrää ei ollenkaan tarvitse supistaa. Paikallisdemokratia on tärkeä asia - ja se menetetään jos Kataisen pääsisi tuhoamaan Suomen kuntarakennetta.Kunta voi perustaa kuntapankin ja näin rahoittaa mahdollista alijäämää ilman korkokuluja. Kunta voi tehdä erilaisia paikallisrahakokeiluja joilla raha pysyy kotikunnassa. Kunta voi maksaa osan palkoistaan paikallisrahalla tai jopa oman aikapankin "tovina". Mielikuvituksen puute näyttää olevan sekä Kataisen että VM suurin ongelma tällä erää.
".


Hyvä lukijakommentti: "Kataisen kysymykset ovat yhtä kuin nykyisen rahajärjestelmän aikaansaamat tuhoisat seuraukset. Ratkaisuksi vaaditaan keinoja, joilla pankkien petosta voidaan jatkaa. Ongelmat tulevat vain pahentumaan, vaikka keinovalikoimaan liitettäisiin Persujen mieliksi pakkoruotsin poista sekä neekeriukkojen maastakarkoitus.".

Kaninkolo -blogista erinomaisesti havainnollistavia viimeaikaisia juttuja: Miten hyvinvointivaltio pelastetaan säästämällä ja leikkaamalla?, Suomi Oy Ab, Suomen (epä)virallinen työttömyysprosentti., [Lisää euvostoliiton maa], Mikä tässä on niin %#?&* epäselvää?, Velkojen takaisinmaksu aiheuttaa pankkikriisin., Minkälaisen aivovaurion täytyy ihmisen omata, että edes kehtaa puolustaa nykyistä rahajärjestelmää?, Se joka hallitsee rahaa, hallitsee valtiota., Tou!, Käytännöllisesti katsoen koko euvostoliiton pankkijärjestelmä kaatuu kuin dominopalikat ja Ketunhännät molemmissa kainaloissa.. Näistä kolme keskeistä lainausta:

"Suomennettuna Herra Kataisen talouspoliittisen linjan kysymykset näyttävät tältä:
- Sitoutuuko Suomi Oy Ab ottamaan velkaa seuraavan neljän vuoden aikana?

Mikäli sitoutuu, niin
- minkälaisia toimenpiteitä Suomi Oy Ab on valmis toteuttamaan verotulojen ohjaamisessa velanhoitoon?
- minkälaisilla toimenpiteillä Suomi Oy Ab turvaa ja varmistaa "sijoittajien" korkotuoton?
- kuinka paljon omaisuutta sekä palveluita Suomi Oy Ab on valmis yksityistämään, supistamaan tai myymään?"

"Työttömien armeijaan tulee seuraavan muutaman vuoden aikana liittymään lukemattomia Suomalaisia. Tässä syitä:
- Suomen julkisen sektorin säästö- ja leikkaustoimenpiteet (näistä tulee legendaariset).
- Eläkerahastot jäivät tuottotavoitteistaan. Tämä tarkoittaa sitä, että ne (eläkeyhtiöt) omistajaohjaavat yritysjohtajat synnyttämään tuottoa sisäisistä resursseista (offshoring, ulkoistaminen jne.).
- Muiden maiden säästö- ja leikkaustoimenpiteet (vientitulot supistuvat).
- Julkisen ja yksityisen sektorin velanhoito, eli lainanlyhennykset, joka supistaa kierrossa olevan rahamäärää huomattavasti.
- Raaka-aineiden hintojen kasvu ("inflaatio"), joka supistaa ihmisten ostovoimaa.
- Korkojen nousu, joka supistaa ihmisten ostovoimaa (entisestään)."

"Kerrataan!
- Ennen kuin euro voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin).
- Rahajärjestelmä on nollasummapeli.
- Korot maksetaan omasta tai toisen lainamaasta ja kiertoon kuluttamasta rahasta.
Jos yksikin maa, kunta, yritys, kotitalous jne. kykeneekin velkansa kokonaisuudessaan takaisin maksamaan, joku muu ei tätä voi tehdä.

Toisin sanoen: Velkojen takaisinmaksu aiheuttaa pankkikriisin.

Bump.".

No comments: