Saturday, April 09, 2011

Valikoima syitä olla NWO:n vastainen uusrenessanssisoturi globalistien pahuusagendojen tuhoamiseksi!

Tätä koostetta ei tarvitse selittää tämän enempää: Syitä olla globaalin eliitin ja heidän uusfeodaalisten ja fasististen agendojensa vastustaja sekä soturi humaanin uusrenessanssin puolesta! Tämä kooste tukee maailman ja Suomen ekonomispoliittisten tilanteen hahmottamista eduskuntavaaliemmekin hyväksi. Tämä kooste muodostuu Facebook -tilapäivitysteni kirjoituksista viime ajoilta, jotka kuvaavat myös tunnelmiani näitä esille tulevia globaalin eliitin agendoja kohtaan. Tiukkaan sävyyn eliitti ja pahuudellisuutensa on nyt tuomittava! Nämäkin koosteeni ovat silti vain pieni osa kaikesta saastasta, mitä monetarismi, behaviorismi, utilitarismi jne. tuottavat sairaasti maailmaan. Ongelmia on paljon ylitse ihmiskunnan sietokyvyn, mutta ratkaisujakin löytyy, joista puolestaan jatkan osana ensi viikon eduskuntavaalien loppuhuipennuspamfleteeraamistani... Lisään kuvaavia otsikoita aihepiireittäin paksulla punaisella fontilla:

Globalistien ekonominen sota kansoja ja ihmisyyttä vastaan uusfeodalismin vyöryttämiseksi -->

Kataiselta raju purkaus Unkarissa --> Karjalaiselta raju purkaus Suomessa: Katainen paljastaa täydellisesti olevansa pahan globaalin eliitin etumies! (Lainauksia Kataisen sanomisista omilla kommenteillani tuomittuna):

"- Tietysti veneessä on kivaa olla, jos voi vain syödä eväitä eikä ollenkaan soutaa. Mutta Suomea ei ole rakennettu juoksemalla vaikeuksia karkuun." --> Pahan globaalin eliitin näitä tahallisesti luomia vaikeuksia pitää kohdella rikoksena ihmiskuntaa vastaan! Niiden ratkaisemiseen Jyrkin ja eliitin tuputtamaan tyyliin ei ehdottomasti pidä suostua!

‎"- Soinin ja Urpilaisen linja Portugalille on, että jättäkää velat maksamatta. Niin, vaikka se uhkaa sekä Euroopan että Suomen talouden vakautta." --> Rahan syntymekanismi luo velkaongelman ja sen tilalle pitää asettaa talousdemokraattiset uudistusmallit, nämä velat ovat hyvin suurelta osin laittomia ja tuhoavan haitallisia joka tapauksessa ja ne on eliminoitava Glass Steagall -lain kaltaisin toimin!

‎"- On puhuttu, että näissä maissa pitää aloittaa velkasaneeraus heti. Silloin pitää myös sanoa, että suomalaisten eläkeyhtiöiden varoja voi siinä samassa hävitä." --> Kuten Kaninkolo -blogissakin on havainnollistettu: Suomen(kin) eläkejärjestelmä perustuu velkapyramidiponzihuijaukselle, joka pohjaa rahan syntymekanismin haitallisuuteen ja rikollisuuteen!

‎"- Osana pakettia on oltava kunnianhimoinen yksityistämisohjelma, jossa valtion omaisuutta myymällä maksetaan velkaa. Portugalilta halutaan myös työelämän rakennemuutoksia, jotta maan kilpailukyky saataisiin palautettua." --> Katainen paljastaa globaalin eliitin aikeet täydellisesti: rahan syntymekanismia eli laajemmin velkapyramidiponzia hyväksi käyttämällä tahallisen rikollisesti huijataan valtioiden varoja eliitille pahimman ekonomisen ryöstöretken huumassa! Työelämän rakennemuutokset ovat siinä lisäase alistaa valtioita uusfeodalismiin vailla mitään hyväksyttävää syytä ja taaskin rikollisesti!

‎"Myös Suomessa tukipakettia on vastustettu, ja uusi eduskunta voisi sen kaataa. Se koskisi koko ohjelmaa.- En osaa arvioida mitä sitten tapahtuisi. Koko Eurooppa olisi ennakoimattomassa tilassa. Ei vain Suomi, Katainen sanoo." --> Jyrki Katainen paljastaa täydellisesti, että globaali talous on tahallaan ajettu velkahelvettiin ym. keinoin, jotta se toimisi aseena varallisuuden siirrossa eliitille ja uusfeodalismin sekä fasismin runnomisena kansalaisten päälle! Ko. pelottelulla pakotetaan huijattuja kansoja taipumaan moiseen kaikkien aikojen suurimpaan ihmiskunnan vastaiseen rikosvyyhtiin!

Tähän päättyi purkaus ja nyt vaalien alla on tarkasti huolehdittava siitä, että Kataisen kaltaiset eliitin agentit eivät pääse lähellekään valituksi eduskuntaan! Päävihollisemme on silti edelleen globaali eliitti; keskuspankkiiri-, oligarkki-, siionisti-, monarkki- ja jesuiittaimperiumi eli laajemmin se ns. Illuminati!

Vahvistus: Portugali joutuu pyytämään EU:lta rahoitusapua --> NONNI!! Ja tämä kierre ei tule loppumaan ennen kuin tunnustetaan tosiasiat ja tehdään sen perusteella oikeat muutokset pois uusfeodaali- ja fasismituhosta: Rahan syntymekanismi on nykyisellään erittäin haitallinen ja sitä ohjaileva keskuspankkiiri-, oligarkki- ja monarkki-imperiumi ihmiskunnan vastaisesti hyvin paha!

--> Kiviniemi kertoi yllättyneensä Portugalin avunpyynnöstä: "Myrkkyä pitää joskus niellä": MENKÄÄ HEVONVITTUUN MYRKKYINENNE!!!

Globalistien henkiset - sielulliset kontrolli- ja tyranniamenetelmät ja niiden saastuttamat sosiaaliset konstruktiot -->

Pelon piirit --> Fritz Springmeier on tutkimuksissaan sanonut: "Uskonnolliset herätysliikkeet ja lahkot ovat osa Illuminatia ja ko. liikkeiden perustajat - ylimmät johtajat ovat itse asiassa satanisteja". Esimerkeissään hän on käyttänyt usein jehovantodistajia. Joka tapauksessa tarpeettomia kontrolli- ja tyranniasysteemejä nämä ovat!

--> Tässä on eräs Fritzin pitkä luento 1990 -luvulta, ennen kuin hänet lavastettiin vankilaan: Top 13 Illuminati Bloodlines & their Mind Control (Fritz Springmeier).

Globalistien mielihalujen ja pakkomielteiden aiheuttama maailmankuvasaastutus ja noosfäärisairaus -->

13 kuoli kouluammuskelussa Brasiliassa ja Ainakin kuusi kuollut tulituksessa hollantilaisessa kauppakeskuksessa --> Aivomassaa syövä länsimaisen kulttuurin rappio jatkaa tätäkin trendiä.

Globalistien maailmankuvamanipulaatiot ja perisyntivalehtelu osana kansojen poliittista ohjaamista harhaan -->

Hehheh, niin ennustettavaa tuo MTV:n vaalitetti; kaikkien puolueiden puheenjohtajat mm. teeskentelevät (Valehtelevat / ovat pihalla kuin Saharan lumiukko), että ei muka olisi mitään muita vaihtoehtoja talouskriisiin kuin leikkaukset tai veronkorotukset. Eivät mitenkään tuo esille ongelman pääydintä: rahan syntymekanismia ja sitä hallitsevan globaalin eliitin haitallista roolia.

--> Mitään leikkauksia tai veronkorotuksia ei tarvita, kun voidaan muuttaa rahan syntymekanismi ja eliminoida globaalin eliitin vaikutuksia

--> Talousdemokratia ja LaRouche -liikkeen toitottama Glass Steagall -prinsiippi!.... Vau, mikä katselijakysymys vedettiin mukaan; "vaikka talous siis muka vain kasvaa ja kasvaa, niin miksi kuitenkin pitää leikata ja leikata"? Heh, mitähän tentattavat tähän vastaavat....

--> Eipä tule vastausta ei, sillä muuten totuutta tulisi liikaa paljastettua. Niinhän se menee, muttei sille ole enää pitkään konkreettisia edellytyksiä!

...Anni Sinnemäki on pihalla energiakysymyksissä. --> Tällaiset porukat osana globaalia eliittiä haluavat uusfeodaalistaa yhteiskunnat myös energiakysymyksissä: http://alternative-arboretum.blogspot.com/2011/04/globaalin-eliitin-nwo-prosessia-tukevia.html.

Globalistien ja kätyreidensä agendojen turvaaminen vastustajiaan mustamaalaamalla ja tuhoamalla -->

Nyt menee erittäin mielenkiintoiseksi: http://rt.com/news/finnish-priest-umarov-molari/ vs. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Kirkkoherran%20blogikirjoittelusta%20jo%20toinen%20rikostutkinta%20/art-1288380870179.html Huomaa eri näkemyksien ristiriidat!

--> En ole vähään aikaan bloggaillut antifasistisen liikkeen tiimoilta, mutta nyt vaikuttaa siltä, että on syytä, kun Suomen hallinnon pahuudellisuudet osana NWO -saastaa ovat entistä enemmän heijastettavissa esille tämänkin avulla!

Globalistien geopolitiikan laittomat ja rikolliset manipulaatioarsenaalit kansanliikkeiden ohjailuista sotien sytyttämisiin -->

Onko Gaddafi ollut niin paha kuin on väitetty?... Alan erittäin vahvasti näkemään yhä enemmän sen, että tämäkin sota on ollut globalistien pahuudella ja valheella sytyttämä oman pankkiiri-, oligarkki- ja monarkki-imperiuminsa vahvistamiseksi globaalisti! Muka humanitaarisuus ja väliintulo heidän kielessään on ollut hevonvitunpaskaa!: Libya : Oil, Banks, the United Nations and America's Holy Crusade

--> Tässä lisää todistusaineistoa: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24152 YK, ja ko. liittouma on kuitenkin lopulta vain käsikassaraporukka pääeliitille, joka koostuu Lontoon Cityn, Euroopan monarkiapiirien ja Wall Streetin uskomattoman pahoista "ihmisistä". Heidän uusfeodaalisuunnitelma on paljon uhkaavampaa vihollisuutta ihmiskuntaa kohtaan kuin siihen nähden hyvin pikkutekijämäiset Gaddafit sun muut wannabe-tyrannit. Uskomattoman pahojen ihmisten joukosta täytyy muistaa toki myös Israelin ja Vatikaanin eliitit, jotka ovat osa tätä NWO -porukkaa eli ns. Illuminatia.

Halonen Libyasta: Valmiusjoukkojen käyttö voi nousta harkintaan --> Suomi osallistuu täten pahuudellisen maailmankuvan globaaliin tiukentamiseen tekosyynä ojasta allikkoon johtavan diktaattorityrannin syrjäyttäminen monetarismityrannian hyväksi!

--> Voiko siis ojasta allikkoon -kohtaloa välttää, tulla sen ulkopuolelle?...

The truth in Libya: who is lying? --> Tämä video on kovasti muutaman facebooktuttuni tähdentämä, joten laitanpa minäkin sen esille; Libyan kaappaus on osa keskuspankkiiri-, oligarkki- ja monarkkikartellin globaalia peliä tuottaa uusfeodaalinen maailmandiktatuuri! Kapinallishallitus onkin kuulemma jo perustanut keskuspankin maahan. Haloo!!

Globalistien manipuloimat hyväuskoisten idioottien armeijat apuna heidän pahuuden agendoissaan -->

Greenpeace iski ennakkoäänestyspaikkaan Helsingissä --> Meidän täytyy muistaa, että Greenpeace (Kuten myös esim. WWF) ovat pahojen globalistien käsikassaroita edesauttaa perusteeton uusfeodalismi ja kansallisvaltioiden alasajo maailmanfasismin ja -tyrannian aikaansaamiseksi. Tähän toimintaan osallistuvat ovat siten todellakin terroristeja!

--> http://alternative-arboretum.blogspot.com/2011/04/globaalin-eliitin-nwo-prosessia-tukevia.html.

Globalistien etumiesten ja juoksupoikien kavalat toimet uusfeodaali- ja fasismityrannian täytäntöönpanemiseksi kansallisvaltioita ja yhteiskuntia alasajamalla -->

Kohti paremminvointivaltiota! --> Jos tämä juttu ei hälytä viimeisiäkin havaitsemaan eliitin katalat juonet muodostaa uusfeodalismi ja kansallisvaltion alasajo juuri niinkuin NWO globaalisti vaatiin, niin JUMALAUTASAATANAVITTU! Enää ei ole nössöilyn, välinpitämättömyyden ja osallistumattomuuden aika!

Ja kokoomuussaatana puhuu muka niin "paremminvointivaltiosta" vaaliteemanaan, vaikka etenkin se pitää sisällään vittupiruja puuhaamassa moisia! Tämän ymmärtämistä tarvitaan NYT --> http://www.youtube.com/watch?v=H6b70TUbdfs&feature=player_embedded.

Globalistien hämäräperäiset tieteen, armeijan ja virkavallan toimet apuna poliisivaltiotyranniassaan sekä geopolitiikan ja yhteiskuntamanipulaation agendoissaan -->

Jaahas, nyt meneekin "mielenkiintoiseksi"!....: 4/3/2011 -- UN Report -- HAARP can cause 'HEAVY NUCLEAR TYPE EXPLOSION' <--> Silent Weapons for Quiet Wars -manuaali: Miten saatana toimii käytännössä länsimaissa.

Globalistien pääetumiehensä aseenaan pahuudellisuudessa hyvyyden eliminoimiseksi -->

Obama pyrkii toiselle kaudelle Ulkomaan uutiset Iltalehti.fi --> Kun jopa 87 % tässä jutussa olevassa kyselyssä pitää Obamaa tehtävissään onnistuneena, niin se kertoo joko kyselyn tuloksen radikaalista väärentämisestä tai sitten Suomen kansa on todellakin niin tyhmää, valveutumatonta ja valtavirtamedian syöttämässä harhaluuloilluusioissa elävää kuin olen pahimmissa painajaisissani pelännyt. Onkohan enää mitään tehtävissä :( .....

--> Ja jos vaihtoehdoksi tulee Sarah Palin, niin se on sitten siinä...

Meidän täytyy muistaa mm., kuka pääpirusaatana hääräili Obaman edellisen vaalikampanjan taustalla saadakseen Obamasta juoksupojan globaalin eliittikartellin agendojen käsikassaraksi: http://www.larouchepac.com/node/9165.

Globalistien sairaan maailmankuvan promotoima korruptio- ja rappiotuhonta yhteiskuntien alasajoa aiheuttaen -->

Oikeusmurha Suomessa - Sarina Pedersenin tarina --> Suomen oikeuslaitos on todettu äärimmäisen pahuudellisesti korruptoituneeksi ja hyväveli-verkostoa ylläpitäväksi ja tämän siunaa mm. oikeusministerimme Tuija Brax!! Yksi esimerkki erittäin monista lännen erittäin vaarallisesta rapautumisesta satanistiseen sielusairauteen, kuten globaalin eliitin hegemonia sitä ylläpitää ja pahentaa!

--> Ja tämä oikeusministerimme osallistuu moniin pahuudellisuuksiin tässä hegemoniasopassa, kuten tämä osoittaa; http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/67974-asuntovelallisten-oikeuksia-tuhoavaa-lakiesitysta-valmisteltu-salassa.

Globalistien haamu- ja valeagendat kansannousujen ehkäisemiseksi ja ohjaamiseksi harhaan -->

Sen. Rand Paul Speaks at Tea Party Patriots Rally --> Tässä Rand Paul johdattelee seminukkuvia lampaita harhaan; puhuu leikkauksista (Joita ei tarvita ja jotka tuhoavat tulevaisuutta), valtion supistamisesta (Eli sen alistamisesta imperiaalisille voimille) ja jättää ongelman ytimen piiloon eli rahan monetaristisen syntymekanismin ja sen aiheuttamat haitat.

--> Valtio on muka syyllinen, kun oikea syyllinen on valtiota hyväksikäyttävä globaali keskuspankkiiri-, oligarkki- ja monarkki-imperiumi rahan syntymekanismiaseensa kera.

Globalistien itsepäisyys käyttää valetta, piilottamista ja pakottamista ekonomisen sodankäyntinsä keinovalikoimina -->

Portugalin luottoluokitus aleni kolmella pykälällä --> Jokohan kohta koittaa aika, kun sanotaan "Se oli sitten siinä"...? Fedin Ben Bernankekin jo puuhailee QE3 -pakettia. Väistämättömästi vuosi tulee jatkumaan ällistyttävän hurjana...

--> Osuva lukijakommentti: "Se on nyt ihan päivistä kysymys vaan milloin Portugali tarvitsee Suomenkin verorahoja. Heheheh, eivät tainneet suomalaiset euroon liittyessään arvata että kyseessä tosiaan on "yhteinen valuutta" sanan varsinaisessa merkityksessä jossa varat ja velat jaetaan tasan.". Varat jaetaan globaalille eliitille ja velat kansoille. Tai ainakin yritetään...

Kaninkolo -blogi kertoo meille hienosti taustaa: http://ebolakani.blogspot.com/2011/03/palataan.html ja http://ebolakani.blogspot.com/2011/03/mika-onkaan-euvostoliiton.html

Ja tässä on Lars Östermanin blogista sekä taustaa että ratkaisuja: http://talousdemokratia.blogspot.com/2011/03/talousdemokratiasta-vaalien-alla.html

LaRouche -liikkeen analyysit ja ratkaisut ovat puolestaan tässä pakettina: http://www.larouchepac.com/glass-steagall

Tutusti kaikki Suomen valtapuolueet ja hyvin paljon Perussuomalaisetkin ovat pihalla / valehtelemassa tästä! Siinäpä evästystä vaaleihin ;)

Globalistien haluaman uusfeodalismin keskeisiä käytännön komponentteja; ruoan ja elinolosuhteiden alistaminen monetarismin ja eugeniikan työstöosiksi -->

Globaalin keskuspankkiiri-, oligarkki- ja monarkkikartellin entrooppinen maailmankuva on tuottamassa enenevässä määrin behaviorismia, machiavellismiä ja utilitarismia, mikä ilmenee erittäin monella tavalla ja esim. näin!

--> Monetarismin "arvot" nousevat Jumalan asemaan ja ihminen vajoaa vastaavasti vessapaperin asemaan käyttötavaraksi!: Netti-tv Iltalehti.fi Tämän takia ruoan hinta lähti rajuun nousuun

--> Keinottelu ja biopolttoaineiden tuotanto ovat ne keskeisimmät syyt tähän ja tärkeä osa NWO:n uusfeodaalista alasajoa; täysin turhaa satanismia siis ja osa väestönvähennyspahuutta!

Tässä on vain yksi hyvin monista globaalin eliitin hallitseman monetarismin sairaista ilmenemismuodoista; http://www.magneettimedia.com/?p=5018.

--> lukijakommenttilainaus; "Näin se vaan on, agrobisnes ja biopolttoaine bisnes nostaa hintoja. Ja tämä "kytköksen" ovat siunanneet myös nämä viherpiiperöt kun eivät ole ymmärtäneet maailmankaupan kovaa bisnesydintä."

--> Eli eivät ole ymmärtäneet geopolitiikan ja globaalin ekonomian saastumista keskuspankki- oligarkki- ja monarkkikartellin pahuuden peleissä.

Globalistien mediamanipulaatiot ja informaation propagandasota agendojensa läpiviennissä ja kansalaisten aivopesemiseksi taipumaan niiden alle -->

CNN Segment On Libya Titled "The New World Order" --> UUSI MAAILMANJÄRJESTYS - NEW WORLD ORDER - NWO!! --> Ei ole minua varten; Jättäydyn sen ulkopuolelle tavalla taikka toisella!!

Gerald Celente Loses It - When This Man Acts Like This It Means - WAKE UP!!!! --> Vihaisten miesten (ja toki naistenkin) määrä sen kuin lisääntyy... JA AIVAN OIKEUTETUSTI PANKKIIRI-OLIGARKKI-MONARKKISAASTAA VASTAAN! GROW UP AND WAKE UP!!

No comments: