Sunday, April 10, 2011

Vuoden merkittävimpiä vaihtoehtomediatapahtumia: Lyndon LaRouche ensimmäistä kertaa Alex Jones -shown vieraana!

Tällä viikolla toisena merkittävänä vaihtoehtomediatapahtumana oli Lyndon LaRouchen ensimmäinen vierailu Alex Jonesin showssa torstaina 7.4.2011! Koko lähes jo 3 vuotta kestäneen poliittisyhteiskunnallisen aktivismini aikana olen odottanut tätä haastattelua "kuin kuuta nousevaa" ja niin tuntuu moni muukin, kun lukee alle listaamieni videoiden katselijakommentteja. Tähän aluksi listaan linkit ko. aineistoihin ja jatkan omine havaintoineni ja kommenteineni niiden perään.

Alex Jones Channel: Lyndon LaRouche: The Face of Evil - Alex Jones Tv 1/4: Osat A B C D.

Sama Infowarsin puolelta; Lyndon LaRouche Exposes the Face of Evil.

Vertailun vuoksi Alexin vakiovieras ja myös johtaviin NWO:n vastaisiin aktivisteihin kuuluva David Icke samassa showssa haastateltuna: David Icke: The Global Conspiracy - Alex Jones Tv 1/4: Osat A B C D.

Lyndonin vierailua edeltänyt ja pohjustanut haastattelu: LaRouche -liikkeen vanhempi toimittaja Jeffrey Steinberg Alex Jonesin vieraana edellisellä viikolla: Jeffrey Steinberg: World Depopulation is Their Agenda - Alex Jones Tv 1/3: Osat A B C.

LaRouche -liikkeen sivustot: LaRouche PAC ja Executive Intelligence Review.

Tämäkin kirjoitus on myöhemmin jatkettava ja täydennettävä esitietoluonnos, kun en jaksa enkä ehdi tämän enempää kirjoittaa aiheesta. Haluan kuitenkin julkaista tämänkin tapahtumarikkaan viikon päätteeksi nähtäväksenne ja omaan arviointiinne. Kerron myöhemmin lisää ajatuksiani tästä merkkipaalutapahtumasta ja mm. näiden kahden kuuluisimpien poliittisten vaihtoehtoaktivistien joukkoon kuuluvien eroista...

No comments: