Thursday, July 14, 2011

Suomen globalistikätyreiden luonneprofiileja ihmiskuntavihollisessa pankkiirioligarkian toiminnassaan

Hyvät naiset ja herrat, olemme saapuneet globaalin ekonomian romahduksessa käytännön syistä johtuen myös sellaiseen kohtaan, jossa voimme alkaa tarkkailemaan suorastaan näköalapaikoilta syvästi ymmärtäen ja paljaasti kaikki nähden kaikkien niiden henkilöiden sanomisia ja tekemisiä, jotka ovat keskeisimmin olleet ja ovat edelleenkin globalistien tuhoon tuomitun monetarismin ja pankkiirioligarkismin kätyreitä. Tämä mahdollistuu oivaltavan psykologisen ihmistuntemuksen ja laajan poliittisyhteiskunnallisten asioiden taustaseurannan tuloksena. Niinpä tässä poimin heistä suomalaisia esimerkkejä viimeisen parin viikon aikaisten sanomisiensa takia ja ko. NWO -kätyrivalikoimasta löytyikin sekä vanhoja partoja että uusia yrittäjiä. Koostin tämän yhteenvedon ensin Facebookissa ja nyt saatte te blogini lukijatkin havainnollistamiseni näiden kätyrien huonosta mausta, moraalittomuudesta, tyhmyydestä ja historian väärällä puolella olosta:

Esko Aho MTV3:lle: Suomessa huono ilmapiiri

---> Esko Aho on ollut Suomen kaikkien aikojen pahimpiin kuuluva globalistien perseen nuoleskelija ja pankkiirioligarkismin kätyri tunnetuin seurauksin jo 1990 -luvun alusta saakka! Siksi nämä hänen aivopierunsa eivät ihmetytä yhtään, mutta suututtavat sitäkin enemmän --->

‎"Nokia-johtaja Esko Aho perää medialta vastuuta yleisen ilmapiirin muuttamiseksi nykyistä positiivisemmaksi." --> Eli median pitäisi olla paljon tarkemmin pankkiirioligarkian agendojen takana ja välttää niiden kyseenalaistamista - mustamaalaamista.

"Ahon mukaan yleinen tyytymättömyys saattaa kummuta hyvinvoinnista: kun totutaan hyvinvointiin, ei enää muisteta, että "hyvinvointi syntyy uuden tekemisen, kokeilemisen ja riskinoton kautta"." --> Tuon uuden tekemisen, kokeilemisen ja riskinoton tekeminen vaikeutuu päivä päivältä yhä enemmän, koska pankkiirioligarkian ylläpitämät rahan väärä syntymekanismi ja ekonominen sota kansalaisia, ihmisyyttä ja kansallisvaltioita vastaan jatkuu pahenevana. Täten Ahon moiset sammakot ovat vain PUHDASTA VITTUILUA!!

Eli toisin sanoen Esko Aho itse on kaikkein negatiivisin olento, mitä voi kuvitella!

Ja se näkyy Nokiassakin, missä Aho huseeraa ylimielisesti, tuhoisasti ja välinpitämättömästi juuri tuo em. asenne radikaalina haittanaan --> http://www.taloussanomat.f​i/porssi/2011/07/14/nokia-​pakkoraossa-tappiota-povat​aan/20119818/170 (Lukekaapa erityisesti Ahoa kritisoivia lukijakommentteja ko. Taloussanomien jutussa)

"Ei vika ole minussa, vaan maailmassa", sanovat pankkiirioligarkkien kätyrit ja itse pääsaatanatkin. Denial-moodi on juuri niin härskiä kuin pahimmilla rikollisilla!

On jo vedenpitävästi osoitettu, kuinka tämä länsimaissa vellova ekonominen sota ihmisiä ja kansallisvaltioita vastaan on tarkkaan ja tarkoituksella suunniteltua ja toteutettua; Ahon kaltaisten kätyrien sanoista voidaan lukea myös siksi tarkkaan se, kuinka he ovat osallisia ko. ekonomisen sodan ylläpitämiseen ja jopa edesauttamiseen. Lopulta ei ole suurta väliä ko. sodan vaikutusten käytännön ilmenemisen suhteen, että onko kätyri ns. hyväuskoinen hölmö / hyödyllinen idiootti vai ihan tarkoituksellinen ja tietoinen sotaan osallistuja!

Pankkiirioligarkismi on osaltaan myös uskonto, jonka pauloihin joutuvat eivät osaa ajatella minkään muun maailmankuvan kautta tilanteita, vaan ovat vangittuja hamaan loppuun saakka tekemään pankkiirioligarkkisten periaatteiden mukaan asioita. Tätä "he" ovat kutsuneet kapitalismiksi / markkinataloudeksi, mutta itse asiassa se ei edes ole sitä; kyse on ollut nyt selkeästi yhteiskuntien uusfeodalismiksi pahenevasta eliitin plutokratiasta.

Ai niin: Kenties paras (Eli pahin) Ahon sutkaus toisesta lähteestä (http://www.mtv3.fi/uutiset​/kotimaa.shtml/2011/07/135​9675/esko-aho-suomi-on-neg​atiivinen-maa) --> "Jos ajattelen Nokian henkilöstövähennyksiä, niin kun meillä kerrottiin 140...0 työpaikan vähennyksistä, kaikki olivat kiinnostuneita, mitä Nokiassa tapahtuu. Nyt kun olemme pystyneet osoittamaan, että vähennettävien työpaikkojen tilalle syntyy toivottavasti jopa yli 1400 uutta työpaikkaa, kiinnostus on radikaalisti pudonnut.". Tätä ei pysty kommentoimaan mitenkään muuten kuin juuri tässä ilmennettyyn tapaan --> Tämän viikon Facepalm palkinnon voittaja on!.

Jari Sarasvuo sivalsi hallitusta ja Soinia: "Pessimistin orgasmi"

---> Sarasvuo on kuutamolla olon orgasmi!--> Lukijakommentti kommentoi osuvasti Sarasvuota: " "- Eurokriisi ei nyt koidu pienituloisten maksettavaksi, mutta jos tilanne räjähtää silmille, silloin se tulee pienituloisten maksettavaksi." Ja se on ilmeisesti sitten parempi asia että vedetään ensin vielä 30-40 miljardia lisää velkaa ennen kuin se räjähtää.".

Zyskowicz MTV3:lle: Hirvittää, että Suomi antaa tukea veitsi kurkulla

---> Parasiittisen monetarismin ja pankkiirioligarkkisen pahuuden suurimpiin suomalaisiin kätyreihin kuuluvan yritystä pestä käsiään totaaliromahduksen uhan alla, taivuttaa mustaa (pahuutta) muka valkoiseksi (hyvyydeksi) ja nimenomaan häivyttää yhtä megavalhetta toisella ultravalheella!

Uusi valhe on se, että muka ko. EU-maat ovat sössineet ja ovat muka alkuperäisiä ongelman aiheuttajia, joita ko. pelastuspaketit koskevat. EI!!! Kyse on oikeasti juuri siitä, että ko. pelastuspaketit ovat ns. PANKKITUKIA, missä globaalin eliitin pankkiirioligarkkinen järjestelmä on itse sössinyt ja saanut ko. EU-maat houkuteltua sudenkuoppaan tuhoamaan itsensä uusfeodalismiin. Pankkituet ovat siten rikollista ihmiskunnan vastaista vihollisuutta, missä ko. EU-maat (Koskee lopulta KAIKKIA!) pyritään saamaan maksamaan velkaorjuuden muodossa pankkiirioligarkkisen systeemin pystyssäpitäminen. EI ONNISTU!! --> Ko. parasiittinen eliittisysteemi ei voi olla tuhoutumatta, koska se näin syö alistamansa "ravinnonlähteensä" altaan pois ja tuhoutuu siten itsekin vieden mukanaan kaikki ja kaiken!...

Tästä huolimatta globalistit haluavat mennä yhä vääjäämättä samalla metodilla eteen päin totaalisen sokeasti ja itsepäisesti, vaikka se metodi on jo selkeästi tuomittu pelkästään tuhoon ja perikatoon johtavaksi epäonnistumiseksi ja pahuudeksi!

Väitteet tässä siitä, että ei muka olisi mitään muuta vaihtoehtoa kuin globalistien vaatima, ovat äärimmäistä hevonpaskaa, tyhmyyttä, näköalattomuutta ja vahingollista sokeutta!

Urpilainen Ylelle: Irlannin luottoluokituksen lasku yllätys

---> On tämä tuore valtiovarainministerimme Urpilainenkin yksi vitun amatööri-idiootti tai sitten suorastaan pankkiirioligarkismin paskakätyri! Tämäkin Irlannin ja (Lisää EU -valtio) katastrofiprosessi on ollut jo kauan täysin selvää eikä siinä ole mitään yllättävää! Lännen eliitin tahallista ja suunniteltua ekonomista sotaa, joka on menossa heidänkin osaltaan täysin överisti päin helvettiä!

Luottoluokitusyhtiöiden tekoihin pitää puolestaan suhtautua siten, että ne ovat osa peliä, jossa kansallisvaltioita alistetaan ja tuhotaan nyt täysin häikäilemättömästi ja totaalisen rikollisesti uusfeodalismiin!

Stubb puolustaa ex-avustajan virkanimitystä: "Hän oli paras"

---> Hyvävelikerho pyörii tunnetusti hyvin rajusti globalistipiireissä, mistä Suomen Kokoomuksen puuhastelut ovat räikeimpiä esimerkkejä; tässä tapauksessa tilanne on poikkeuksellisen vakava, koska Stubb on globalistien nykykätyreistä ehkä jopa se kaikkein pahin Suomessa!

Stubb on sanonut idioottimaisen ja putkiaivoisen fanaattisesti mm. sen, että "Euroopan yhdentymiselle (luetaan; liittovaltioistumiselle) ei ole mitään vaihtoehtoa, ei ainuttakaan"! Myös "Uusi maailman järjestys" on ollut hänen sanavarastossaan runsaassa käytössä --> Suomen Illuminati - Hallituksen korruptio.

Lipponen: EU-kritiikki on jätetty populisteille

---> Lipponen on ollut tärkeä globalistien kätyri EU:n ja euron pystyttämisessä ja nyt hän yrittää valkopestä kätyriyttään ja ko. pahuuksiin osallistumistaan sekä vääntää vääräksi kritiikkiä moista katastrofia luovaa systeemiä kohtaan harhauttaakseen katseen pois omasta syyllisyydestään ko. sopassa, joka pahenee tämän ekonomisen sodan radikalisoituessa. Ei onnistu!

Lukijakommentteja ym. jutusta: "Kuka mahtoi olla se joka nimenomaan jyräsi kaikein keskustelun mahdollisuuden aikanaan?",

" "Who cares" Lipponenko se on sitten ollut tuomassa esiin ja korjaamassa niitä EU:n ongelmia siellä ytimessä? SDP vei Suomen niin lippalakki kourassa EU:hun että ei mitään jakoa. Ja niin päädyttiin sinne ytimeen missä meillä ei ole sanavaltaa mihinkään.",

"Onhan tämä jo nähty. Kataistakin on 6-0 viety EU:n ytimessä niin että paniikissa sitten keksitään vaikka mitä venkulointeja että saadaan vakausratkaisut ja miljardit kansalta vaikka edesmenneen hallitukseen piikkiin hoidettuna.

Samasta syystä kritiikki on koitettu vaientaa kuoliaaksi, koska sille ei toidellisuudessa voi tehdä mitään, kun ei Suomella ole valtaa mitään muuttaa.

Ja tämän illuusion ylläpitäminen siitä että meillä olisi muka valtaa EU:ssa on kaiken tämän takana. Siksi kritiikit on jätetty käsittelemättä. Siksi meitä hivutetaan mahdollisimman salaa liittovaltioon, ettei vaan kansa älähtäisi.

Ja kyllä Lipponekin tämän tietää. Hänhän tähän meidät vei." ja

"90-luvulla Lipponen itse johti Suomea kohti unionia ilman vähäisintäkään ennakkoluuloa tai kritiikkiä.".

Yhteenveto --> Lipposen tekopyhyys on kuvottavaa teeskentelyä!

Lopuksi hyvänä LaRouche - liikkeen muistutuksena: We Will Not Tolerate Dictatorships

---> ME EMME HYVÄKSY DIKTATUUREJA!! MISSÄÄN MUODOSSA!! Ja A. Stubbia mukaellen --> TÄLLE EI OLE AINUTTAKAAN VAIHTOEHTOA, EI AINUTTAKAAN!!

No comments: