Thursday, August 04, 2011

Facebook -statuskoostetta: Globalistiekonomian pahuus ja kuolema - Osa 4

Aloittakaamme ensin visualisoiden maailman tärkein ongelma USA:n näkökulmasta: Visualization: USA national debt in physical $100 bills --> Oletko aina halunnut tietää, miltä globalistien pankkiirioligarkismin seinähulluus näyttää yhdellä tavalla ilmaistuna käytännön konkreettisesti, mutta et ole uskaltanut kysyä? --> Tässä vastaus kaikessa järkyttävyydessään!!

Ja jatkakaamme sitten ko. ongelman tutkimista syväfilosofisesti: Globalistien luoman tuhoisan talousjärjestelmän ja sen häikäilemättömien ja moraalittomien ylläpitäjien kontolle laittamani kritiikki on kohtaamani kommentin mukaan muka "vihapuhetta" -->

Vastaus vihapuheväitteeseen: Jos välttää ilmiselvien ihmiskunnan vastaisten väärinkäytösten ja maanpetoksellisten tekojen kritisoimista missä tahansa maailmassa, niin on alistunut tyranniaan hirvittävin seurauksin! Se on rikos tulevaisuuden sukupolvia kohtaan!

Miksi ei siis osata tunnistaa aiheellista kritiikkiä, vaan luullaan sitä "vihapuheeksi" kovista sanankäänteistä huolimatta ja ei nähdä itse kritiikin kohteena olevaa TODELLA TÄRKEÄÄ asiaa joka tapauksessakaan? Selvän haitan tähän ymmärtämiseen ja havaitsemiseen teki toki Anders Breivik teoillaan Oslossa aiheuttamalla arviointihaittaa kriittiselle ajattelulle, mutta --->

Käymälä -blogista lainaus: "Ihmiset näkevät sairauden kammottavat seuraukset, mutta he eivät tunne taudin syytä. Ääriliike on äärimmäisten keinojen käyttöä. Ääriliikkeen perimmäiset toimintatavat eivät ole yleisesti tunnettuja. Siksi lääkäriä, joka sairautta todella osaa hoitaa, pidetään ääri-ilmiönä.".

Globalistien suorittama poliittisekonominen manipulaatio on ollut viimeisten vuosikymmenten aikana kiihtyneen heidän ns. NWO -suunnitelmansa mukaisesti selkeä ääriliike, jonka ymmärtämisen vaikeutta kuvaamaan voidaan käyttää tuota Käymälä -lainausta. Timo ko. lainauksen kommentissa onkin jo ehtinyt toteamaan, että "Kiistellään siitä, kuka on lääkäri ja kuka puoskari" ja "Maltillisuus ja tarkkuus ovat hyveitä lääkärin työssä".

Itse jatkan noista inspiroituneena --> Puoskari tässä globalistien talouskatastrofi- tai taloussairaustapauksessa on hän, joka yhtäältä tietää sairauden ytimen, mutta siitä huolimatta ei paranna itse sairautta, vaan keskittyy vain sen oireisiin tai toisaalta hän, joka ei tiedä sairautta ja siksi keskittyy vain oireisiin... Lääkäri on noiden sijaan hän, joka tietää sairauden ytimen ja osaa hoitaa juuri itse sairautta eikä vain sen oireita. Tästä näkökulmasta on lähdettävä tarkastelemaan tätä globaalin ekonomian sairautta! Näin ovat monet jo tehneetkin, kuten Lyndon LaRouche, Damon Vrabel, Bob Chapman, Gerald Celente, Lars Österman jne. Lisäksi on hyvä huomata, että sairauden parantumisen jälkeen tulee kuvaan mukaan "kuntoutus" ja "terveiden elintapojen noudattaminen jatkossa".

Maltillisuus ja tarkkuus ovat
hyveitä, joita olen toitottanut tässä blogissa --> Lainaus itseltäni: "Ratkaisut äärimmäisiin ongelmiin eivät löydy toisesta äärimmäisyydestä, vaan ennemminkin optimaalisesta kohtuudesta". Tämän noudattamatta jättämisessä onkin persujen äärinationalistien perisynnin eräs alkulähde! On kuitenkin totta se, että tämä globalistien manipuloima "taloussairaus" on päässyt pahenemaan niin radikaalisti, että siinä eivät enää auta heppoisesti pelkät "desinfioinnit" ja "laastaroinnit". Taloussairauden luonne on paha kuolio, joka on nopeasti etenevää laatua ja vaikuttaa koko "elimistöön" lopulta kuolettavasti! Tällöin on pakko turvautua hyvin voimakkaisiin keinoihin, mikäli aikoo sairauden parantaa; mädän amputaatio eli Glass-Steagall -standardi. Mahdollisimman hallitusti toimitaan tietenkin myös silloin!

Tätä megasairauden tilaa huomaamattomille sokeille on myös välillä mölyä pitämällä HUUDETTAVA, jotta huomio kiinnittyisi nimenomaan itse sairauteen pelkkien oireiden sijaan. Ko. taloussairauden ymmärtäminen on näet ollut niin intensiivisesti piilossa itse kunkin mieleen luodun aivopesuohjelman takana, että hereille ravistelua on tehtävä lujasti ja päättäväisesti. Vielä tiukemmin piilossa ymmärtämiseltä on ollut ko. sairauden aiheuttaja: Pankkiirioligarkismi, jolla on ollut taudin levittäjänä vertaansa vailla ollut kyky muotoutua imperiaaliseksi ja parasiittiseksi pöpöksi ihmishierarkkioiden kaikille tasoille valtioista yksittäisiin pankkeihin, hallituksiin ja virastoihin apunaan pankkiirioligarkkimyönteiset kätyrit ja fasistit sekä ns. hyödylliset idiootit / hyväuskoiset hölmöt.

Seuraavaksi havainnollistamista ko. taloussairauden taudinkuvan kehityksestä piilevästä hengenvaarallisen akuuttiin vaiheeseen:

Ensin ne ("Heistä" ei tule enää käyttää niin arvokasta sanaa kuin "he", koska ne toimivat ko. taudinaiheuttajina) keksivät jo kauan sitten luoda suorastaan tyhjästä yksityisistä pankeistaan lainaa hyväuskoisille hölmöille korolla, mistä seurasi lainaa ottaneille velkavankeus vähitellen kumuloituvasti yksityisistä ihmisistä valtion tasoon saakka; kaikki lainaa ottaneet tulivat lainan korkoa takaisin maksaessaan riippuvaisiksi niistä, jotka ottivat lainaa korolla heidän jälkeensä, kun korko maksetaan "niiden" luomassa järjestelmässä omasta tai toisen ottamasta uudesta lainasta --> Korosta tuli puhdasta voittoa "niille", kuten "ne" sen suunnittelivatkin.

Sitten "ne" manipuloivat globaaleita markkinoita ja politiikkaa lopulta niin (Toisen maailmansodan jälkeiset monetaristiset muutokset huipentumanaan 1999 Glass-Steagall -lain kumoaminen Yhdysvalloissa), että saivat sekä ekonomisen määräysvallan kaikkien valtioiden ja politiikan yli että saivat vapaan pelikentän harjoittaa finanssikeinotteluaan ja em. korkoasetehtailuaan yhä suuremmiksi ja häikäilemättömimmiksi voitoiksi itselleen.

Täten "ne" loivat tämän ns. vapauden ansiosta suuret finanssikeinottelulaitokset ja johdannaismarkkinat, missä "ne" saivat vapaasti sekä sijoittaa valtiollisten lakien ulkopuolisiin suojarahastoihin omaisuuttaan että pelailla rikollisen ahneesti muiden velkasitoumuksilla ja rahoilla myymällä ja lainaamalla niitä priimana ja vivuttamalla niitä moninkertaisesti erilaisina paketteina, vaikka ne sisälsivät myös roskaa ja haitallisia sitoumussotkuja ja vaikka ne menivät tästä toiminnasta katastrofaalisesti yhä enemmän solmuun rahan väärän syntymekanismin eli velka- ja korkoaserahan ollessa pohjavirheenä. Näin ollen "ne" saivat aikaan triljoonaluokkaa olevan velkahässäkän kaikkineen ja siitä omalle kontolleen supervararikon rikollisen holtittomasti näin keinoteltuaan. Tämä uhkasi koko maailmantaloutta totaalikaatumisella vuonna 2008 ilmeten "niiden" silloisen pääkeinottelukohteen eli asuntomarkkinoiden kautta oireena.

Tätä totaalikaatumista eli omaa vararikkoaan muka ehkäistäkseen oman tautisen etunsa takia "ne" keksivät kätyriensä kanssa ja kautta, että luodaan ns. bailout-ohjelmat (TARP, QEI ja QEII). Siinä "ne" ovelasti loivat tilanteen niin, että "niiden" itselleen em. tavalla aiheuttamat supervararikkoiset velkasitoumussotkut siirretään "niiden" kontolta valtioiden niskaan: "Ne" pakottivatkin valtiot (Etenkin USA ja EU-valtiot) takaamaan "niiden" vararikossa oleville finanssikeinottelulaitoksille ja erilaisille johdannaismarkkinarahastoille jopa biljoonien edestä lainaa, jota "niiden" hallinnassa olevat keskuspankit myönsivät korolla tietenkin; huomatkaa ovelan sairas ironia --> "Ne" loivat tavallaan itselleen lisää rahaa lainana asettamalla lainan takaajaksi toisen osapuolen. Tämä kuvaa suunniteltua juonta tuhota ko. "toinen osapuoli" tarkoituksella ja alla käytäntö tarkemmin -->

Näin "ne" saivat siis valtiot entisestään velkaantumaan takaussitoumuksin vanhojen velkojensa päälle, joita valtiot olivat "niiltä" jo ennestään lainanneet korolla tietenkin. Ko. lisävelkasotkujen valtioille siirtyminen entisten velkojen päälle aiheutuu siitä, kun "niiden" vararikossa oleva pelikenttä on niin pahasti maksukyvytön em. rikollisesta sössimisestään johtuen, että valtiot joka tapauksessa joutuvat ko. velkatakausrumbaan "niiden" pelastamiseksi. Tässä siis käytännön kuvaus "toisen osapuolen" eli takaajan eli valtioiden tuhoamisesta. Ko. valtioiden vararikot ovatkin täten alkaneet tänä vuonna dominoefektinä (Kreikka, Portugali jne. sekä pian USA ja koko transatlanttinen maailma) moisesta johtuen kiihtyvään tahtiin vailla loppua.

Silti "ne" huomasivat kaiken vastuun ulkopuolelleen rikollisesti ja moraalittomasti siirtäen, että valtioiden kyky tuottaa "niille" tarvittava bailout-raha ko. velkatakauksina on nyt ollut uhattuna tässä valtioiden vararikkovyöryssä. Niinpä "ne" ovat nyt päättäneet alkaa pakottamaan valtioita äärimmäisiin toimintansa säästö-, yksityistämis- ja leikkaustoimiin, jotta sen kautta muka säästyisi rahaa (Katsokaapa uudestaan tuolta alusta ko. visualisoinnista, minkälaisista rahamääristä on kyse!) ko. takausvastuuseen maksaa "niiden" finanssikeinottelulaitos - johdannaismarkkinarahastosysteemin vararikko! --> "Niiden" muka-etu eli lopultakin "vain" raha siis pitäisi muka asettaa kaiken edelle ja meidän kaikkien muiden pitäisi muka täten pelastaa "niiden" ko. systeemi siitä aiheutuvan täysin varman ja vääjäämättömän itsetuhon kustannuksella! Tästä Yhdysvaltain tämän hetken tilanne on räikein diktatuuriesimerkki toistaiseksi --> HÄLYTYS!! --> Pankkiirioligarkismin kätyrit ovat suorittamassa fasistista vallankaappausta Yhdysvalloissa!

Huomaatteko täten, mitä on tapahtunut ja tapahtumassa? ---> Rahasta on tehty ase, jolla hallitaan ja tuhotaan ihmisten elämää täysin tietoisesti ja häikäilemättömästi!! Rahan ja ekonomian pitää olla täysin päinvastaista!! --> Ihmiskunnan palvelija! Siksi sota on alkanut tätä pahaa rahanvaltaa ja sitä hallitsevaa pankkiirioligarkismia vastaan. Tämän hetken tilanteessa on karkeasti sanottuna sekä hyvä että huono puoli: Huono on se, että tämä raha-aseen luoma katastrofi etenee vielä pitkään kaikkine järkyttävine seurannaisvaikutuksineen, koska maailmassa on vielä sen verran vähän tietoa ja tahtoa nähdä tämä ongelma läpi kaukaa historiasta ja oman itsensä prosessien aluista saakka. Näin etenkin vallassa olevan ja päättävän porukan keskuudessa. Hyvä puoli on se, että "ne" eivät lopulta pysty hallitsemaan itsekään omaa luomaansa hirviötä, vaan joutuvat myös itse tavalla taikka toisella sen kitaan ja ko. hirviö tuhoutuu samalla sekin ehkä hyvinkin pian! Ja todella hyvä niin! Paha tulee saamaan palkkansa, mutta hinta siitä on valitettavasti kova meille kaikille!... Oikeamielisin tulevaisuus osaa toivon mukaan nähdä tästä pahuudesta vastuuseen laitettavat henkilöt ja tahot tarpeeksi oikein välttämättömänä moraalisena puhdistuksena!

Lopuksi valikoima viimeisimpiä aiheeseen liittyviä facebook-statuskirjoituksiani uusimmasta vanhimpaan:

Vuoden 2008 kaaos vain henkäyksen päässä ---> Lukijakommentoija muistaa Jyrki Kataisen sanomiset: "Globaali finanssijärjestelmä oli 2008 vain tuntien päässä totaalisesta kaatumisesta, onko nyt tulossa kaatuminen?". Vastaus: On, koska globalistien joukossa on niin pahoja ja idiootteja ihmisiä, jotka eivät edelleenkään osaa mitään muuta kuin pahentaa tilannetta samoilla myrkyillä, jotka koko sopan alunperinkin aiheutti.

Anteeksi, nyt heillä on vanhojen myrkkyjen lisäksi tarjota uusia myrkkyjä, kuten QEIII ja fasistinen diktatuuri.

Huomaatteko, näin pitkälle riitti lumeenomaisesti TARP, QEI ja QEII, kun järkyttävää ja kuolettavaa perusongelmaa ei ratkottu ollenkaan.

QEIII ei toteutuessaan riittäisi senkään vertaa, koska järkyttävä ja kuolettava perusongelma on pahentunut sekä noiden bailout-ohjelmien takia että fyysisen ekonomian alasajon takia koko ajan lisää ---> Tilanne on paljon pahempi kuin vuonna 2008! --> Nämä lukijakommentit valaisevat asiaa: "Vuoden 2008 verrattuna olemme kokonaan erilaisessa tilanteessa nyt, koska tuolloin valtiot joilla oli siihen mahdollisuuksia kykenivät pehmentämäänn päälle tunkevan laman aiheuttamaa investointivajetta ja siitä aiheutunutta työttömyyden kasvua velkaannuttamalla valtionsa ja harjoittamalla investointituki-politiikka​a, samalla aikaa kun keskuspankit laskivat korkojaan mahdollisimman alas pitäen rahan liikkeessä samaisia investointeja varten. Millä nyt kyetään vastaamaan työttömyyden, verotulojen romahtamisen ja kasvavien budjettivajeiden väistämättä eteen tulevaan tilanteeseen.Aivan yhtä väistämättä edessä on myös voimakasta sosiaalista kuohuntaa yhteiskunnissa.".

Ja: "Vuonna 2008 Suomella ja monella Euroopan maalla oli liikkumavaraa eli silloin oli mahdollisuus elvyttää velkarahalla.USA:lla ei ollut liikkumavaraa, mutta se elvytti itsensä ylivelkaiseksi jo v 2008. Euroalue on jatkuvasti vuotanut eteläreunastaan ja monien pankkien kohdalta kuin seula. Tähän saakka euroa pystyssä pitäneet valtiot alkavat olla toimintakyvyttömiä. Eikä rahan ja takauksien kantaminen pohjattomaan säkkiin mitään hyödyllistä puuhaa olekaan. Nyt liikkumavaraa ei ole USA:lla eikä EU:lla eikä etenkään euromailla. Suomi ja suomalaiset ovat joka tapauksessa hirveässä taloudellisessa kiipelissä. Toivottavasti vain taloudellisessa kiipelissä.".

Fasistinen diktatuurikaan ei auta yhtään, koska sen luoma niukkuustyrannia megaleikkauksineen ja superveroineen aiheuttaa fyysisen ekonomian tuhoa pahentuvassa kierteessä saastuneen velkataakan ollessa triljoonaluokkaa. Samalla QEIII aiheuttaisi vain hyperinflaatiovaaran ja nämä kaksi toimisivat yhdessä kuin hidastettu ydinpommi. Jos ei taas tehdä mitään, niin ydinpommimainen taloustuho tulee joka tapauksessa triljoonavelka-ansan lauetessa dominosarjana. Näin kuulkaas kohtalokkaasti velikultaglobalistit ja hyväuskoiset kansalaiset ovat sössineet järjestelmänsä täystilttiin!

Niinpä siitä ei tulla pääsemään yli eikä ympäri, että ainoat pelastavat ongelmanratkaisumallit tulevat löytymään niiltä tahoilta, jotka ovat tämän täystuhon ennakoineet ja havainnollistaneet jo vuosikausia sitten ja osoittaneet siihen syyt tarkkaan alkaen pankkiirioligarkkisen periaatteen tuhoavuudesta ja pahuudesta: Ko. tahot siis ovat talousdemokratia, LaRouche -liike ja muut NWO:n vastaiset aktivistit.

Katainen: Äärettömän huolestuttavaa ja pelottavaa ---> No voi voi voi, onko Katainen ihan niinku huolissaan?!... Tämäkin pankkiirioligarkismin kätyri ei osaa mitään muuta kuin pahentaa eliittimestareidensa talutusnuorassa tilannetta edelleen samoilla myrkyillä, kuten aina ennenkin ja sitä paitsi oli aiheuttamassa valtiovarainministerinä jo vuosikausia sitten tätä soppaa muiden globalistien kanssa.

GLOBALISTIEN IHMISKUNTAVIHOLLINEN JA RIKOLLINEN MYRKKY --> " – (Epäilyksenalaisten eurooppalaisten) maiden on tehtävä niin rivakoita toimia omassa talouspolitiikassaan, että ne takaavat maan tervehtymisen. Eli budjettileikkauksia, verojen korotuksia ja rakenteellisia uudistuksia, Katainen vaati Huomenta Suomessa.".

Rakenteelliset uudistukset tarkoittavat mm. yksityistämisiä tälle rikolliselle globalistikartellille ja talouden pakkokeinoistamista samaan tapaan kuin Yhdysvalloissa tehdään nyt 13 koplan yksinvaltiusdiktatuurin pystyttämisessä.

OIKEAT HUMAANIT RATKAISUMENETELMÄT --> Glass-Steagall -lailla eliminoidaan haitallinen velkasotku peruuttamalla se kokonaan ja säädellään pankkitoiminta turvaamaan vain ja ainoastaan fyysisen ekonomian toimintaa. Spekulatiivinen kasinotalous täten päättyy. Näin valtioiden harteilta poistuu suurin osa rikollisesta ja kohtalokkaan tuhoisasta velkasotkusta, jolloin mitään budjettileikkauksia, verojen korotuksia ja diktatuurillisia rakenteellisia uudistuksia EI TARVITA. Tämän palomuuri- ja siivousoperaation jälkeen puututaan rahan syntymekanismiin --> Poistetaan rahan luontioikeus ko. tuhon aiheuttaneelta yksityiseltä pankkiirioligarkkikartelli​lta ja ryhdytään täten luomaan velatonta julkista rahaa valtioiden toimesta fyysisen ekonomian tarpeisiin. FYYSINEN EKONOMIA on se, joka pitää meidät elossa tuottamalla alustan sitä varten. Nykyinen meno tuhoaa tuota alustaa ja on välttämätöntä siksi juuri näin em. viheltää pankkiirioligarkismin peli kokonaan poikki!

Hehheh, eliitti kuvittelee, että se selviää eteen päin näillä pakkokeinoillaan, mutta ei sokeudessaan tajua, että tuhoamalla näillä toimillaan fyysisen ekonomian elämää ylläpitävää alustaa, se tuhoaa lopulta samalla myös itsensä. Se kait on sitten ainoa lohtu, jos kukaan / mikään ei onnistu pysäyttämään tätä globalistiruletin pyörimistä lähitulevaisuudessa...

Maailmantalous matkalla uuteen kuiluun ---> Totta kai maailman talous on menossa kuiluun. Se ei ole uusi kuilu, vaan se sama vanha pahuudenrotko, joka antoi itsestään merkkejä jo 2007 - 2009! Syynä tähän Uuden pimeän ajan alkuun ovat globalistien pankkiirioligarkismi, joka on synnyttänyt koko sopan ja jatkaa itse sen sopan keittämistä yhä tuhoisammaksi myrkyksi muka yrittämällä parantaa sitä!

Se on jo nähty niin monta kertaa, että ainoat muka "lääkkeet" (Oikeammin siis MYRKYT), mitä globalistit kätyreineen pystyvät tarjoamaan, ovat velkasuota pahentavat bailout-ohjelmat ja kansan niskaa taittavat pakkokeinoiset diktatuuri- ja niukkuustyranniamenetelmät​. Ne eivät ole ihmiskuntaan kuuluvia toimia ollenkaan.

Hurjinta on juuri tajuta se, että ne samat paholaiset, jotka ovat tämän kaiken aiheuttaneet, on edelleen päästetty huseeraamaan ongelman kanssa juuri näin rikollisesti sitä entistä enemmän pahentaen, vaikka koko ajan paremmat vaihtoehdot ovat olleet tarjolla. Silti nämä ihmiskunnan vastaiset saastat väittävät, että ei ole muka mitään muuta vaihtoehtoa kuin em. paskan ja myrkyn juottaminen.

Siis ajatelkaan nyt ihan aikuisten oikeasti älkääkä motkottako saatanan tyhminä vihapuheesta!!: RAHAA PALVOTAAN NIIN ITSEISARVOISESTI ELIITTIÄ KUMARRELLEN, ETTÄ KO. RAHANVALLAN SÄILYTTÄMISEN TAKIA PITÄISI MUKA ALISTUA DIKTATUURIIN JA NIUKKUUDEN AIHEUTTAMAAN LOPULTA KANSANMURHAISAAN SUOHON!! EI VITTU SAATANA PIDÄ ALISTUA!!!

USA:n senaatti hyväksyi velkakaton noston ---> Ihmiskunnalla venäläistä rulettia ja murhapokeria pelaavat globalistit saivat siis tahtonsa läpi Yhdysvalloissa: Tämän myötä 13 kopla ottaa yksinvaltiaana diktatuurillisen otteen kaikesta fasismin ja uusfeodalismin sementoimiseksi Saatanan verellä siunaten! --> Eurooppa seuraavana ja sitä varten Euroopan vakausmekanismi jo onkin saatu petoksella allekirjoitettua!

Hesarin juttu: USA:n senaatti hyväksyi velkakaton noston, luottoluokitus säilyi.

Tämän viesti siis on: Säilyttääksemme rahanvallan ennallaan meidän on kuoltava ja tuhouduttava Saatanan nimeen!!

Kaiken aikaa tämän kriisin keskellä jo vuosia PALJON parempia ratkaisuja ongelmaan ON ollut laittaa tilalle --> Glass-Steagall, talousdemokratia, velaton ja koroton julkinen raha... Ihmiskunta on näemmä muokattu paholaisen masokistiksi ja tukholmasyndroomasta kärsiväksi luuserimössöksi.

Traagisinta on juuri se, että nuo diktatuurilliset otteet ja fasistinen talouskuri superleikkauksineen ja pakkokeinoineen ei auta yhtään mitään itse ongelmaan: Koko systeemin kuolettavaan ja toivottomaan vararikkoon sekä sen valuvikakuolioon rahan väärän syntymekanismin ja vapaaksi päästetyn johdannaismarkkinakasinon kautta. Ajan ostaminen diktatuurin ja pakkokeinojen avulla on näin ollen täystuhon valmistelua entistä pahemmaksi!

Talouden vapaus on pelkkä myytti ---> Vain kohtalainen kirjoitus, joka unohtaa tyystin pankkien roolin pääpukarina systeemin pyörittämisessä; pankkiirioligarkismin, joka rahan tyhjästä lainaajana KOROLLA on ahneuksissaan siirtynyt heiluttamaan Adam Smithin näkymätöntä kättä kuin maailman suurinta sapelia!

...Ja synonyymejäjän tälle pankkiirioligarkismille riittää eri kokoonpanojaan ja historian alkujuuriaan tähdentämällä; Brittiläinen imperiumi, angloalankomaalainen liberaali systeemi, Illuminati, globalistit, venetsialainen systeemi, oligarkkinen periaate jne.

Kirjoituksella on kuitenkin hyvä kiteytys yleisenä huomiona: "Nyt kapitalismia analysoidaan vapaan markkinatalouden oletusten valossa. Reaalikapitalististen käytäntöjen tarkastelu osoittaa monet näistä oletuksista harhaanjohtaviksi.". Aikamoisen ympäripyöreää höttöä kirjoitus on kuitenkin.

Elvytyksen teho hiipuu, talous romahtaa - Celente Kauppalehti.fi ---> Kappas, on sentään päästetty joku valtavirtamediaan kertomaan globaalin ekonomian realiteeteista ilman harhaanjohtavaa globalistipropagandaa! Gerald Celente on aivan hyvä valinta tähän. Valitettavasti kerrottavana olevat näkymät ovat traagisen huonot globalistieliitin sössimisten takia :( ...

Senaatti kaatoi velkakaton noston ---> Hurlumhei etenee... Tämä lukijakommentti pisti silmään -->

Lukijakommentti: "Kun maa (tai yksityinen henkilö tai yritys) on pahasti velkaantunut, on kaksi mahdollisuutta:1) Lopetetaan lisävelan otto ja aletaan lyhentää velkaa, mikä aiheuttaa elintason laskun, koska velanmaksu on pois kulutukseen tarkoitetusta rahasta, ellei pysty lisäämään tuloja. 2) Jatketaan lainanottoa ja velan kasvattamista kunnes lopulta on pakko tehdä 1)-vaihtoehto - tosin rankemmin seuraamuksin. Molemmat vaihtoehdot synnyttävät massiivisen laman. Ensimmäinen vaihtoehto olisi parempi, mutta ankara silti. Näin ollen on varauduttava pahimman varalle.".

Tuo on hyvin kuvaava havainnollistamaan globalistihegemonian pauloihin joutuneiden ajattelua: Kuvittelevat, että olisi tosiaan muka vain nuo kaksi vaihtoehtoa, kun on olemassa myös kolmas ja ylivoimaisesti paras vaihtoehto --> Glass-Steagall -laki eli haitallisen velan peruuttaminen ja pankkitoiminnan rajoittaminen pois velkahelvetin aiheuttaneista kasinouhkapeleistä sekä monetarismin lakkauttaminen eli ns. velattoman julkisen rahan luominen fyysisen ekonomian tarpeisiin yksityisen korkoaserahan sijaan.

Noihin kahteen vaihtoehtoon turvautuminen on ollut vaarallista ja kohtalokasta, kun ei olla osattu / haluttu ajatella laatikon ulkopuolelle; on jopa tieten tahtoen oltu totaalisen sokeita ja entrooppiseen maailmankuvaan jumittuneita hölmöjä. Tätä peliä ydineliitti vaatii tarkoituksella jatkettavan oman intressinsä kuolettavaksi ylläpitämiseksi kansanmurhaisella tavalla lopputuloksensa luonteen mukaan ja kaikki tämä lopulta diktatuurin uhalla, jotta tuo kolmas vaihtoehto ei ollenkaan toteutuisi. On oltu täten vankeja rahanvallan yksisilmäisessä tyranniassa, joka ei ole ollenkaan hyvää ekonomian hoitoa!

Ovatko jenkit hulluja? --> Eivät pelkästään jenkit ole hulluja, vaan kaikki nekin, jotka kritiikittä ja valveutumattomina ottavat vastaan globalistien pankkiirioligarkian ja kaikki sen synnyttämät lieveilmiöt kuin ne muka kuuluisivat hyvään ihmisyyteen.

Annetaanpa LaRouche -liikkeen selittää, kuinka seinähullu, ihmiskuntavihollinen ja rikollinen velkakaton nosto itse asiassa on --> http://www.larouchepac.com​/node/18878.

Hikipajalla skandaali jopa sata pyörtyi päivässä ---> Globalistien imperiaalinen monetarismi ja fasistinen korporatismi ilmiasussaan myös näin!

Kaninkolo: Kun epäonnistuminen on niin eeppistä, että se räjäyttää mielesi. ---> Olemme havainneet senkin, kuinka pankkiirioligarkkinen eliitti haluaa vääristää myös opetusta tahallisen harhaanjohtavaksi propagandaksi agendojensa sekä edistämiseksi että turvaamiseksi. Tässä siitä konkreettinen esimerkki!

Kreikka saa uutta lainaa, sijoittajat myös mukana ---> Tämä oli odotettavissa: Eivät nämä globalistieliitin kätyrit muuta osaa kuin hoitaa sokeasti ainoastaan taudin oireita ja niitäkin vain vähän sinne päin. On se nyt niin nähty, että monetarismin pankkiirioligarkkiseen dogmiviidakkoon hurahtaminen on maailman vaarallisin uskonto.

--> Kaninkolo: Paranna sairaus ja oireet katoavat.

Itse tauti ei poistu kuin vasta tajuamalla mm. Glass-Steagall -lain oleellisen merkityksen lääkkeenä, parantajana ja uuden luojana --> Se on nimenomaan FYYSINEN EKONOMIA, mikä pitää pelastaa fiktiivisen finanssikeinotteluekonomia​n taudin kourista.... EI NIIN, että jopa itse tauti eli fiktiivinen finanssikeinotteluekonomia​ pitäisi muka pelastaa uhraamalla sille fyysistä ekonomiaa hamaan loppuun saakka, kun muka mitään muuta keinoa ei olisi!

No comments: