Monday, October 31, 2011

Kaksi kirjoittamiseeni liittyvää ilmoitusta: Tekstivikojen korjaus ja uusi laajempi media kirjoituksilleni...

Nyt seuraa kaksi kirjoittamiseeni - bloggaamiseeni liittyvää tiedotetta lyhyesti! Ensinnäkin olen viimein korjannut viime keväänä ilmenneet kappaleväliviat blogikirjoituksistani. Viat ilmenivät siten, että blogiteksteihin ei voinut Bloggerin oman viallisuuden takia tehdä ollenkaan kappalevälejä lähes kuukauteen ja kiersin sen ongelman tuolloin laittamalla "kappaleväleiksi" katkoviivapötköjä. Ne olivat hämmentävän sotkuisia viritelmiä pakon edessä, mutta nyt asian tila on korjattu normaaliksi; tästä voitte käydä tutustumassa uudestaan ko. korjattuihin teksteihin (huhtikuun 2011 kirjoitukset). Tässä on myös viime keväältä ko. ongelmaa koskeva kirjoitukseni korjauspäivitysilmoituksen kera: Bloggerin tekstieditorin vakavat viat jatkuvat jo toiselle viikolle: Hyökkäys kansalaiskirjoittelua vastaan...?!.

Toiseksi kirjoittamiseni - bloggaamiseni jatkaa nyt loppuvuodesta muutostaan. Merkittävänä uutena piirteenä lähiaikoina aloitan kirjoittamisen eräässä jo varsin paljon julkisuutta saaneessa vaihtoehtomediassa; jääköön tämä media vielä tarkentamatta. Sen verran voin vihjata, että kirjoituksilleni tulee olemaan siellä moninkertaisesti suurempi yleisö kuin mitä se on ollut tähän mennessä tämän blogin kautta. Paljastan ko. uuden median ensimmäisen kirjoitukseni ilmestyttyä sinne...

En ole kuitenkaan hylkäämässä tätä nykyistä blogialustaa, mutta pohdin vielä sen koostumusta kirjoittamiselleni: Miten jaan yhteiskunnallispoliittisen ja muiden kiinnostuksen kohteideni aiheet keskenään...? Samaan blogiin edelleen vai eri blogeihin ja mitkä tekstit ja miten jaan kirjoituksia keskenään tämän blogialustan ja tuon uuden median välillä...?

No comments: