Sunday, October 23, 2011

Muammar Gaddafin murhaamiseen päättynyt kesän-syksyn vaihe Libyan sodassa tarkasteltavana Facebook -aineistoni kautta

Tällä viikolla Muammar Gaddafin murhaamiseen päättyi eräs vaihe Libyan alistamisessa pankkiirioligarkian imperiaalisen vallan alle apunaan mm. Al-Qaida -terroristit sekä muut Libyan äärijoukkiot. Niinpä kokoan tähän Facebook-statuksistani tätä Libya-draamaa koskevaa aineistoani. Viimeksi tein tällaisen Libya-koosteen heinäkuun lopussa (Keskuspankkikartellin eli pankkiirioligarkismin NWO-intressien takia yhä jatkuneen Libyan sodan tilanne- ja sisältökartoitusta), joten nämä alla olevat aineistot ulottuvat elokuun alusta tähän päivään aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan.

Facebook-statusmateriaalia Libyan sodasta:

Excrement with a "human" face goes to Libya ---> Jes! Kunnon kritiikkiä pankkiirioligarkian kätyreitä ja heidän pahuuksiaan vastaan!

Lisäys 23.10.2011 ----- Käyn tähän alkuun tuon tekstin kohtia läpi lainaamalla ja kuvaavin iskulausein itse kommentoimalla. Tekstin symboliarvo on nimittäin erittäin painava ja paljastava:

"While Hillary Clinton's face may only be marginally considered human, one never ceases to be amazed at how evil this female individual is. As an official of the U.S. government, she came to visit terrorists in Libya and to endow them with huge sums of stolen money." <--- Globalistimoraali(ttomuus) = Varastetaan agendan kohteena hallinnolta varallisuus, tuhotaan ko. hallinto ja annetaan ko. varallisuus entistä pahemmalle korvaavalle rikollishallinnolle!

"Hillary Clinton was given the position of Secretary of State, a position one would normally think would demand a person with a certain amount of diplomatic ability. During her visit with the groveling, bowing terrorists, she made the following statement regarding Libyan leader, Muammar Gaddafi:

"We hope he can be captured or killed soon so that you don't have to fear him any longer." " <--- Globalistimoraali(ttomuus) = Oikeutetaan oma murhan- ja vallanhimo demonisoimalla agendan kohteena oleva osapuoli, mutta teeskennellään samalla hyväuskoisille laupiasta samarialaista ja hyväntekijää!

"Advocating that someone, especially a world leader, be killed is at the very least the epitome of bad diplomacy. Especially considering her position and the actions of her country. It is also a violation of international law and norms. She is a horrendously shameless witch." <--- Globalistimoraali(ttomuus) = Ei välitetä yleisestä mooraali- ja oikeudenmukaisuuskoodistosta ollenkaan, vaan runnotaan ylimielisesti, moraalittomasti ja välinpitämättömästi agenda kaiken hyvän läpi ja yli!

"To watch the female pretending to be a representative of those who wish to "protect" the Libyan people was an exercise in superhuman restraint of the gag and regurgitation instincts.

As a bad actress on a stage, she was full of arrogant pretense, making as though her role and that of the fascist aggressors was to "protect" when we all know the exact opposite is true." <--- Globalistimoraali(ttomuus) = Otetaan myös murhaamisesta, tuhoamisesta ja raiskaamisesta eli niiden rikollisesta sallimisesta omaksi hyödyksi ja kuvansa kaunistamiseksi väärinpäin käännetty kunnia!

"How any female worthy of the name can pontificate about "protecting" in full knowledge of the fact that children and babies are being murdered by NATO and her countrymen and at her very own agitation and incitement, is unfathomable, risible and utterly disgusting beyond words." <--- Globalistimoraali(ttomuus) = Unohdetaan ja tukahdutetaan oma inhimillisyys ja terve järki, jotta voidaan orjallisesti ja sokeasti noudattaa vain ennalta määrättyä epähumaania agendaa!

"Clinton was planning to hold talks with NTC chairman Mustafa Abdul Jalil, Mahmoud Jibril and Ali Tarhouni, all playing their make believe roles. Fact of the matter is, these people are nothing but terrorists, since the power to rule comes from the people.

The people of Libya do not want this trash as their leaders." <--- Globalistimoraali(ttomuus) = Alistetaan agendan kohteena olevan valtion väestö mihin tahansa kurjuuteen, tuhoon ja epähumaaniuteen, jotta agendan toteutuminen ei kärsisi!

"The image of the Wicked Witch of the West meeting with a gaggle of demonic, murderous, genocidal criminal filth is one that will cause nightmares for years to come." <--- Globalistimoraali(ttomuus) = Ihmisyyden hyvää ydintä vielä ymmärtävät joutuvat tämän kaiken edessä oksentamaan kaikkien aistielimiensä kautta kuvotuksensa ja tuomionsa moista pahuutta kohtaan!


Seuraavaksi sellaisenaan hieman korjaten lainattua ko. Facebook -statusteni materiaalia:

Testimony of Libya - Lizzy Phelan - Свидетельство из Ливии (English) ---> No wauuu!! Onpa hieno ja terävän asiapitoinen sekä tunteellinenkin puhe; rohkeasti ja näkemyksellisesti tämä upea nainen (Lizzie Phelan) osaa kyseenalaistaa NATO:n avulla tehtyä pankkiirioligarkian imperialistista sotaa Libyaa vastaan! Pahuutta ja valehtelua ei saa pidettyä enää näinä aikoina niin hyvin piilossa kuin Göbbelsin aikoina...

Terrorist false flag operation in the works? ---> Hyvin painavaa asiaa Libyan tilanteesta ilman pankkiirioligarkiavallan informaatiomuottiin pakottamaa valtamediapropagandaa!

Libya Truth (DnB Soundtrack) ---> Tämä video kontrastoi ehkä kaikkein räikeimmin lännen valtamedian antamaan kuvaan Libyasta; kumpi on totta? Pankkiirioligarkiaa hyysäävä valtamedia-anti ei ainakaan!... Tämä imperiaalinen sota Libyaa vastaan on sisältänyt tekosyiden taakse piilotettua ahnetta ylimielisyyttä ja rahanvallan sävyttämää pahuutta! Gaddafi ei liene puhdas pulmunen, mutta törkeästi mustamaalattu!

NATO's Libya War - A Nuremberg Level Crime ---> Oleellisen hyvä yhteenveto tilanteesta Libya vastaan länsi! Osoittaa hyvin kirkkaasti sen, kuinka lännen noosfäärisairaudessa sekä surkastunut moraali että ajattelun polarisoituminen rapautuvasti ultraindividualismiin ja imaginaarisiin ryhmän maailmankuviin on yhtä tuhoisaa kuin maailman historian muissakin rikos ihmisyyttä vastaan -tilanteissa.

Lainaus: "The US/UK/French-led war on Libya will be remembered as one of history's greatest crimes. It violates the letter and spirit of international law and America's Constitution.".

Lännen valtavirtamedia on otettu tässäkin esille hyvin, missä sen rooli on suorastaan elimellinen NATO:n ja liittolaisten propagandaministeriö kautta koko transatlanttisen maailman ja ulottuen jopa Al Jazeeran kautta arabimaihin. Nyt ymmärrän hyvin sen, kuinka Orwellin 1984 ei ollut mikään fiktio, vaan paljastuskirja eliitin tulevaisuuden visioista ja uhista kansalaisia kohtaan sen puitteissa...

On myös huomattava, että NATO:n ja liittolaisten rooli ei sinänsä kytkeydy mihinkään valtioon sinänsä. Ei edes Yhdysvaltoihin, vaikka sitä toitotetaan tässä artikkelissa. Meidän on muistettava, että nämä imperiaaliset sodat ovat ennen kaikkea ylikansallisen ja parasiittisen pankkiirioligarkian ja siihen kiinteästi liittyvien kartelli- ja eliittiosien (Monarkiat) hyväksi tehtävää geopolitiikan manipulointia. Sen parissa Yhdysvallatkin on vain pelinappula, jonka on tällaisen sotarikostaakkansa alla määrä kaatuakin tahallaan juonitulla tarkoituksella.

Tarkoitus on tappaa viimeisetkin rippeet Yhdysvaltain perustuslakiin kirjatuista toiveista toteuttaa elämää humaanina antipankkiirioligarkkisena luomuksena, koska tämä operaatio on osa eliitin maailmankuvavankilan säilyttämistä ja "kehittämistä". Juuri sitä varten, jossa ylikorostettu "minä" voisi jatkaa eloaan totaalisessa taloususkonnon jumalantemppelissä. Kuvainnollisestihan me tiedämme, että tuo Jumala on tässä tapauksessa sama kuin Saatana - Lucifer!

The Libya Media Hoax: Fabricated Scenes of Jubilation and Euphoria on Green Square ---> Tässä oivallista tietoa Libyan oikeista tilanteista ilman lännen valtamedian sotapropagandasumutusta. Esittelyssä mm. törkeän huono lavastus Tripolin ns. Vihreän aukion muka kapinallisten juhlinnasta.

'Arrested' Gaddafi son meets journalists in Tripoli — RT --> Tässä lisää tietoa ja tekstin alla RT:n videolla haastateltu Susan Lindauer antaa oivallista yhteenvetoa tilanteesta.

Uutismonitori: Kucinich: NATO:n komentajat Kansainväliseen rikostuomioistuimeen ---> Hienoa! Dennis Kucinich on harvoja kunnioitettavia poliitikkoja ja tässä asiassa tismalleen oikealla asialla! Hän myös kannattaa Glass-Steagall -reformia, mikä on aikamme tähdellisimpiä reformeja pankkiirioligarkian haitan ja vallan eliminoimiseksi! Suomessa puolestaan joudumme kuuntelemaan Kataisen, Stubbin yms. harhaisia ja tuhoavia pankkiirioligarkiateesejä.

Libya: Some observations ---> Erinomaisia huomioita!

Libya / Breaking News: 21/08/2011 - rebel advances on Tripoli a fake! Disinformation campaign, RT ---> Lännen valtamedia on niin huvittava :D Se yrittää vieläkin syöttää pankkiirioligarkialähtöistä NATO -propagandavaletta ja uskotella meille, että Libyassa olisi muka jotain humanitaariseen vallankumoukseen uskovia kapinallisia muka "etenemässä". Tosi hassu väite paatuneista rikollisista ja luuserirupusakista, jotka on jo ilmeisesti kerätty talteen Tripolin kaduilta... (Lisäys 23.10.2011: Tuossa vaiheessa elokuuta oli vielä epäselvää, kuinka NATO ja kapinalliset etenevät, joten propagandaa oli puolin ja toisin...).

Lisätietoa ko. vaiheesta: Eyewitnesses dismiss overnight rebel advances on Tripoli — RT , » Is the “Imminent Liberation of Libya” Propaganda? Alex Jones' Infowars: There's a war on for your. ja Uutismonitori: Silminnäkijä Tripolissa ei ole havainnut kapinallisia.

Libyan war NATO air missiles targeted children's Hospital in Zlitan town killed 50 children 05/08/11 ---> Lapsien joukkomurhaaminen on uusi musta ja sitä paitsi erittäin humanitaarista.... VITUT ON!!

Uutismonitori: NATO ja 'kapinalliset' katkaisivat Libyan aavikkovesiputken, NATO tuhosi vesiputkitehtaan ---> Terroristijärjestö NATO jatkaa ns. humanitaarisuuttaan tuhoamalla miljoonilta ihmisiltä vedensaannin ja viljelyksien kastelun eli aiheuttaa myös nälänhätää janon lisäksi. Uskomatonta überbullshittiä :(

Libyan kapinalliset taistelevat nyt myös keskenään - epäilyt ratkaisusta kasvaneet --->
Kun ko. sota on jo valmiiksi laiton ja perustuu vain itsekkäille monetaristisille agendoille vailla parempaa tietoa, niin perseelleenhän se silloin menee. Tästä ja monesta muusta pitää tulla aikanaan sotarikosoikeudenkäynti lännen pankkiirioligarkismia palvovien militaristikätyrien saattamiseksi vastuuseen!


Tässä on oleellista lisätietoa Webster Tarpleyltä: 'NATO declares international anarchy'.

No comments: