Saturday, July 30, 2011

Keskuspankkikartellin eli pankkiirioligarkismin NWO-intressien takia yhä jatkuneen Libyan sodan tilanne- ja sisältökartoitusta

Globalistien militaristinen käsikassara NATO on edelleen jatkanut liittoumana (UK, USA ja Ranska etunenässä) Libyan sotaa, joka on muuttunut yhä selvemmin kaikkien aikojen pahimpiin kuuluvaksi sotilaalliseksi epäonnistumiseksi monella tavalla. Se on keskuspankkikartellin eli pankkiirioligarkismin NWO-intressien rikollisen tahallisesti aiheuttama humanitaarinen ja geopoliittinen katastrofi, josta valtavirtamedia ei ole enää "kehdannut" hekumoida yhtä suureen ääneen kuin keväällä tämän laittoman sodan alettua.

Tässä onkin nähtävissä selvästi kasvavaa pyrkimystä painaa villaisella syteen ja saveen menevää tuhon ja epäinhimillisyyden prosessia, josta on laajempana esimerkkinä itse asiassa viime talvena alkanut koko Pohjois-Afrikan - Lähi-Idän vallankumousteluaalto. Sehän on siis osoittautunut todellista kansalaisten ja kansojen hätää - tyytymättömyyttä hyväksikäyttäväksi juoneksi kääntää paikallisista semi- ja koko-tyrannioiden vastustamisista noussut kansannousumentaliteetti kaaoksen turvin yhä enemmän globalistiagendoja suosivaksi "vallankumoukseksi" ja saattaa siitä toistaiseksi pääkohteenaan Afrikan edistyksellisin ja omavaraisin valtio, Libya ko. ylikansallisen imperialismipahuuden valtaan.

Silti ja itse asiassa juuri siksi edelleen alueen monissa paikoissa (Kuten Syyria ja Egypti) on ollut levottomuutta ja väkivaltaa ilman kunnollisia ratkaisuja parempaan, koska tämä globalistien äärimmäisen itsepäinen ja sokea monetaristinen valtaintressivyyhti monarkki-, pankkiiri-, korporaatio- ja oligarkkiklikkeineen haittaa tilannetta niin radikaalisti omaksikin haitakseen. Siitä huolimatta ko. jo itsessäänkin sekava ja pähkähullu kartelli punoo juonia edelleen alueen päänmenoksi ja saattamiseksi heidän "uuden maailmanjärjestyksensä" piiriin ja todennäköisesti sössii siten alueen geopolitiikan yhä enemmän solmuun ja katastrofiin ja sitä kautta koko maailmankin tasapaino on yhä vaarallisemmin vaakalaudalla...

Eipä tämän alueen tällainen taivuttelu ole siksi lännen ydineliitille ollenkaan läpihuutojuttu, kun olemme nähneet mm. Muammar Gaddafin pysyvän vallassa Libyassa yhä vahvasti huolimatta jatkuvista NATOn ja liittolaisten sotatoimista apunaan Libyan kapinallisrikolliset. Globalistieliitti ei ole ottanut ilmeisesti riittävästi huomioon sitä, kuinka äärettömän suurta kansansuosiota Gaddafi nauttii maassaan ja saa sen myötä tarpeellista tukea hyvinkin onnistuneesti.

Laajemmin korostettuna on myös niin, että ihmisten herääminen globalistien tihutöihin ja juonitteluihin on edennyt jo niin, että sen pohjalta muotoutuva kansannousumentaliteetti alkaa olla merkittävä vastavoima jopa ympäri maailman. On kerrassaan sääntö, että globalistien oman systeeminsä paniikinomainen pysytyssäpitämisen ja eteenpäin viennin yritys on "vain" omaan mahdottomuuteensa hajoavaa luonnotonta entropiaa, kun ihmisissä universaalisti oleva antientrooppinen luovuus ajaa lopulta ko. virheellisen globalistimaailmankuvan yli luonnollisena voimana...

Tässä hyvä vs. paha -sodassa on kuitenkin yhä monta mutkaa matkassa, jonka takia myllerrys tulee jatkumaan niin Libyassa kuin laajasti lännessäkin ehkä vielä pitkään... Niinpä tarvitaan näitä tilanteiden todellisten luonteiden selvityksiä ja historiaan kirjaamisia. Palaan täten kartoittamaan tässä toukokuun lopun jälkeistä Libyan tilannetta. Kerään tähän alkuun kesän mittaan Facebook -profiiliini kerryttämääni Libya-aiheista statuspäivitysmateriaalia. Samassa foorumissa löytämäni sivusto (Nato: North Atlantic Terrorist Organization) tarjoaa sitten lopuksi laajana kollaasiseinänä linkkimateriaalia tämän aiheen runsaan syvälliseksi tausta-aineistoksi.

Tässä ovat alueen tilanteita aikaisemmin käsitelleet kirjoitukseni uusimmasta vanhimpaan: Libya sotakaappauksessa globaalin pankkiiri-oligarkkisen vallan ikeeseen: Pohjois-Afrikan - Lähi-Idän Jasmiinivallankumouksen välietappi..., Onko Pohjois-Afrikan - Lähi-Idän myllerrys ja Libyan sota pohjustamassa III maailmansodan alkamisen?!..., Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän Jasmiinivallankumous: Keskuspankkikartellin onnistuneesti eli tuhoisasti etenevä NWO -agendan osa ja Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän Jasmiinivallankumous: Alkanut NWO:n selätyskansannousu vai allikkoon johtava osa NWO:n sementoimista?!... .

Facebookin Libyan sotaa käsitteleviä statuspäivityksiäni toukokuun lopusta alkaen uusimmasta vanhimpaan:

NATO war crime: Libya water supply --> Tämä on yksi kristallin kirkkaimmista osoituksista siitä, kuinka globalistien agendat ovat sairasta ihmiskunnan vastaista vihollisuutta! Vain imperiaalisten pankkiirioligarkkisten visioiden ja uusfeodalismipakkomielteen takia syyllistytään näin turhaan tuhontaan :(

Lainaus: "Since when is a water pipes factory in al-Brega a legitimate target to impose a no-fly zone to protect civilians? Sine when is the water supply pipeline itself a legitimate target?".

Ja kuvitelkaa tätä huimaavaa ja oksettavaa absurdiutta --> Etiopian ja muun ns. Afrikan sarven tämän hetken mieletön nälänhätä olisi ollut vältettävissä aivan samanlaisella infra-asenteella kuin mitä Libya oli lähtenyt tekemään LaRouche -liikkeen promotoiman NAWAPA -mission kaltaisesti ennen lännen "humanitaarista interventiota"! Afrikan sarven katastrofi ON OLLUT POLIITTINEN VALINTA; imperiaalisen eliitin keino pitää Afrikkaa takapajuisena kontrolli- ja resurssialusmaana aivan vanhaan Brittiläisen imperiumin kolonialismin tapaan! Nyt tämä NATOn tihutyö Libyassa tuo todella taas kirkkaasti ilmi em. monetarististen mielihalujensa lisäksi ko. globalistien pahuudesta sen tappavimmankin puolen; HALUN KANSANMURHAAN!

Gaddafi kutsui Sarkozya häiriintyneeksi sotarikolliseksi ---> No mutta Sarkozy on todella sotarikollinen!! Erittäin radikaaleja sotarikollisia ovat myös hänen kumppaneinaan David Cameron ja Barack Obama. Obama on lisäksi rikkonut USA:n perustuslakia ja tarkemmin War Powers Act -lakia aloittamalla sodan ilman kongressin hyväksyntää. Tämä yksi monien joukossa tekee välttämättömäksi Obaman virasta erottamisen!

One Third of Libya Turns Out in World Largest March Demanding End to NATO ---> Maailman kaikkien aikojen suurin protestimarssi, joka länsimaissa oli "yks hailee". Tämä kuvaa NIIN hyvin tilannetta; länsimaiden neoneuvostoliittolaista mediakenttää, orwellilaista alistumista eliittihegemoniaan ja globalistien hyökkäyssodan rikollista luonnetta, josta mm. Barack Obama pitäisi vimeistään panna viralta tuon maanpetoksellisen War Powers Act -lain rikkomisesta!

Juuu, Gaddafi on niin kova tyranni, että näinkin suuri kannattajajoukko hänelle löytyy... Ei helvetti, kuinka huvittavaa ja säälittävää on katsella länsimaisen kulttuurin iltaruskoa... Nyt näen sen, että niin siinä pitääkin käydä; vahinko vain, että ns. alusta aloittaminen tehdään "pimeältä keskiajalta"...

WEBSTER TARPLEY - THE WAR ON LIBYA 2011 IS ILLEGAL Gerald Celente Trends Blog ---> NATOn sota Libyaa vastaan ei muutu oikeutetuksi, vaikka sitä miten kääntelisi ja vääntelisi! --> Hyvä Webster Tarpley!

Obama on siis rikkonut vakavasti War Powers Act -lakia ja on senkin perusteella viraltapanon arvoinen rikollinen! --> Tässä on LaRouche -liikkeen aihetta käsitteleviä - sivuavia juttuja; http://www.larouchepac.com​/node/18645, http://www.larouchepac.com​/node/18624, http://www.larouchepac.com​/node/18590 ja http://www.larouchepac.com​/node/18517.

One Million March for Gaddafi: Where is this story? ---> North Atlantic Terrorist Organization eli NATO globalististien työkaluna jatkaa tihutöitään mm. Libyassa, jossa MILJOONA ihmistä osoitti mieltään moista pahuutta vastaan tukien Gaddafia! Suomessakaan neuvostoliittolainen valtamedia ei kerro tästä mielenilmauksesta yhtään mitään; sensuuri on ultra-orwellilaista.

Sen sijaan tällainen pelleily kyllä saa palstatilaa. Vittu! --> http://www.iltalehti.fi/ne​ttitv/?31159489.

Libyan vastainen propaganda sukeltaa uusiin epätoivon syvyyksiin ---> Lännen valtamedialle pitäisi määrätä erittäin vahvaa totuusseerumia! Ko. medioista välittyvä maailmankuva kääntyisi silloin monilta osin jopa päälaelleen ja se koskee Libyan lisäksi monia muitakin aiheita; etenkin taloutta. Mutta loogisen päättelyn avulla esim. nämäkin Libya-valeet voidaan kuvatulla tavalla purkaa hyvin osiinsa.

In Violation of the War Powers Act ---> Hyvä LaRouche -liikkeen yhteenveto siitä, kuinka globalistien kätyrit eivät enää välitä edes "maansa" perustus- ym. laeista, vaan porskuttavat menemään sokeana neoaristokratian uusfeodalismi- ja pankkiiridiktatuuritavoitteide​n mukaisesti. Osa on ymmärtänyt ryhtyä vastatoimiin ko. III maailmansodan aloittajaa Barack Obamaa vastaan, mutta auttaako se...?

Obama Launching World War III ---> Kolmas maailmansota on muotoutumassa globalistien fasistidiktatuurin ja uusfeodalismin sementoimiseksi hajotettujen kansallisvaltioiden raunioille; sitä kutsutaan "rauhanprosessiksi" ja "humanitaariseksi missioksi" saatanallisen orwellilaisesti! Mukaan "geimeihin" tulevat tod. näk. pian Venäjä ja Kiinakin...

Niille, jotka tukevat Libyan oppositiota ---> Tässä on runsaasti elintärkeitä kysymyksiä, joita jokaisen vielä lännen orwellilaisen median ja harhaanjohtajiemme supervalheenvyyhdin pauloissa viruvan on itseltään kysyttävä ja vastauksin sisäistettävä; unesta herääminen voi toki olla mullistavan rankka maailmankuvan muutos. Se tulee silti vääjäämättä muodossa jos toisessa....

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä: NATO pommittanut yliopistoa Libyassa ---> Globalistit ovat olleet näemmä sitä mieltä, että libyalaisen yliopiston pommittaminen ja ihmisten tappaminen siellä on ollut tosi humanitaarista. Vittusaatana!!! --> Varoitus; linkki sisältää tosi rujoa kuvamateriaalia!

Nato-lähde: Gaddafi on "laillinen kohde" Libyan kriisi Iltalehti.fi ---> NATOn "lailliset kohteet" ovat nykyään oikeasti vain globalistien agendoja tukevia barbaarisia ja rikollisia toimia ihmisyyttä ja sivilisaatiota vastaan! Äärimmäisen tuomittavaa saatanan pahuutta toisin sanoen!

Tutkijoilla todisteita Gaddafin teettämistä joukkoraiskauksista ---> Länsimaisten tutkijoiden "todisteet" eivät käy mistään todisteista varsinkin, kun lännen globalisteilla on ihmiskunnan vastainen agenda Libyankin projektissaan. Ylipäätään jo niin monta kertaa järjettömästä valehtelusta kiinni saamani lännen valtamedia ei ansaitse uskottavuutta! Paskanjauhantaa on tämäkin ja siis erittäin häikäilemätöntä sotapropagandaa vailla mitään humanitaarista intentiota!

Jos vain valtavirtamediaa seuraamme, niin olemme täällä Suomessakin äärimmäisessä uutispimennossa ja sensuurissa sen suhteen, mikä maailman tilanne on oikeasti. Tilanne on tällaisen propagandan suhteen osaltaan jopa pahempi kuin mikä se oli aikoinaan Neuvostoliitossa ja natsi-Saksassa.

R2P: "No Confirmation Whatsoever" according to the Pentagon that Gadhaffi "Fired on his Own People" ---> Gaddafi ja Libya ovat tarkoituksella mustamaalattu globalistien pankkiiri-oligarkkista kaappausta varten --> Tuloksena länsieliitin tekemiä sotarikoksia iso vyyhti!

Lisäinfoa; http://www.verkkomedia.org​/news.asp?mode=4&id=292.

Uutismonitori: Libya ilmoittaa 700 siviilin kuolleen ja 4000 haavoittuneen NATO:n pommituksissa (BBC ---> Siviilien(kin) tappaminen on globalistien mielestä hyvä hinta sille, että heidän pähkähullua pankkiirioligarkkista monetarismiaan saadaan levitettyä uskonnollisella ristiretkeläisasenteella.

Nato: North Atlantic Terrorist Organization -sivuston informaatiota Libyan sodasta linkkikollaasiseinänä:

Beyond Treason - The Story Of Depleted Uranium, Libya / Tripoli: NATO war crimes - air strike on Libyan television, 30 July 2011, first pictures, Libyan rebel military leader 'killed', Libyan rebels have conceded ground since bombing began, To Enslave Libya, NATO Bombs Most Prosperous Country In Africa Into Stone Age., Nato Destroys Libya's $30 Billion Water Pipeline, Libya War Lies Worse Than Iraq; Obama as Bad a War Criminal as Bush, Prison Planet.com » Libya says NATO killed 7 At Hospital, bombed food stocks, 'Arab Spring false flag from start, Libya ultimate goal all along', The truth behind the U.S./NATO war on Libya, NATO & Al-Qaeda War Crimes In Libya : Federal Jack, EU UKIP Leader Nigel Farage On 'Hypocrisy, Illegal, Consequences' NATO War on Libya, A Libyan Girl's Message to Obama & NATO on Their Aggression on Libya, “There is no military solution to Libya situation” — RT, Chossudovsky: Pentagon bombing hospitals in Libya, 'US picks wrong allies again, cannot accept defeat in Libya', Human Rights Watch: Libyan rebels loot clinics, homes and shops in seized western towns, PressTV - '1,108 Libyans killed in NATO attacks', Dennis Kucinich "War Takes Money From The American People & Gives It To War Profiteers!", Caught on Tape: NATO bombs Libya 'warships', RAF cockpit combat camera, U.S. forces STILL flying hundreds of bombing raids over Libya as Obama says America is only playing a limited role, House Passes $649B Defense Spending Bill, Bombing must go on?! 'Human cost too high in Libya', Gaddafi's son: Libya like McDonald's for NATO - fast war as fast food, ‘If NATO loses in Libya, the consequences will be enormous’ - lawyer — RT, What you don't know about Gaddafi, One Third of Libya Turns Out in World Largest March Demanding End to NATO, Is NATO using depleted uranium in Libya?-Africa Today-06-07-2011-(Part1), THE BIG PICTURE: Assault on Libya is an Assault on Entire Africa, HUGE PRO GADDAFI RALLY in Tripoli - Raw Footage, 9/11 Whistleblower Susan Lindauer: 'Libyan Opposition Is Al-Qaeda' NATO Working With Al CIAeda!, The Ugly Truth: Video of Libyan Rebel Beheading Gadhaffi Soldier and other NATO War Crimes : Indybay, Obama's Libya The Ugly Truth!, The Ugly Truth-Nato/CIA Libyan War!, Extremely graphic footage: Libyan children killed by NATO bombs, The Vatic Project: Financial Heist of the Century: Confiscating Libya's Sovereign Wealth Funds (SFW), Engdahl: Libya intervention absurd, NATO criminal, Loss of Innocents: What's left of Libya after NATO, Water, Water, Water — Libya’s Hidden Asset « The Story Behind The Story, Libya rejects Gaddafi arrest warrant — RT, NATO's Disgusting War Crimes in Libya! (VeteransToday.com), PressTV - China slams NATO action in Libya, Gen Wesley Clark Reveals US Plan To Invade Iraq, Syria, Lebanon, Lybia, Somalia, Sudan, And Iran, Weapon Charge: US & allies to arm Libya rebels with 'Al-Qaeda links'?, Obama's Rebel Commander In Libya Fought For Al-Qaeda In Iraq And Afghanistan, Obama Backed CIA Rebels In Libya Before The Airstrikes ( March 13, 2011 ), CIA Operative Appointed to Run al-Qaeda Connected Libyan Rebels, Webster Tarpley: Al Qaeda does US dirty work in Libya, NATO Air Strike in Brega Libya Obama Uses Cluster Bombs On Civilians For Humanitarian Purpose, Jail the Banksters; Libya Lies Sunday update, Libya: Ron Paul , War crimes of NATO + USA: Obama Is a War Criminal, Lawyers to sue Sarkozy for war-crimes over Libya campaign, Tripoli press conference, 'NATO bombs civilians!' - Cynthia McKinney from Tripoli with truth, NATO in Libya: Confused Coalition of the Unwilling and Unable, NATO Preparing Ground War in Libya, Putin: Who gave NATO right to kill Gaddafi?, Technical Error': NATO admits killing babies, NATO Wants to Free Africa From the Africans Black Agenda Report.

No comments: