Sunday, May 29, 2011

Libya sotakaappauksessa globaalin pankkiiri-oligarkkisen vallan ikeeseen: Pohjois-Afrikan - Lähi-Idän Jasmiinivallankumouksen välietappi...

Viime talvesta alkaen Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan alueella nimellä "Jasmiinivallankumous" vyörymään lähtenyt kansannousuinen tapahtumaketju on johtanut tässä vaiheessa jo aluksi valtavirtamediassa väitettyä vastoin hurjan paljon pitkittyneeseen globalistien (USA, UK ja NATO) sotaan Libyaa vastaan. Olen seuraillut vaihtoehtomedian sisältöjä tähän liittyen ja apuna ovat olleet myös oivalliset yhteyteni Facebookissa, jotka tarjoavat myös esille hyvää tietoa monesta asiasta myös näissä yhteyksissä. Niinpä olen alkanut näkemään varsin selkeästi koko traagisen valheen ja propagandaverhon läpi globalistien pahuudelliset aikeet koko "Jasmiinivallankumouksessa" ja erityisesti liittyen Libyaan.

Päivitys sunnuntaina 29.5.2011 klo. 23:00: Sisällytän tähän mukaan vielä erinomaisen uuden aineiston Libyan tilanteesta, joka on Verkkomedia.org -sivuston suomennos (Tervetuloa herra Toivo Muutoksen väkivaltaiseen maailmaan) John Pilgerin tekstistä (http://original.antiwar.com/pilger/2011/05/27/welcome-to-the-violent-world-of-mr-hopey-changey/). Suomennoksesta laitan tähän väliin pari hyvää lainausta:

"Naton iskut Libyaan YK:n turvallisuusneuvoston tekaistuilla vaatomuksilla ”lentokieltoalueesta” ja ”siviilien suojelusta” muistuttaa hämmästyttävän paljon Jugoslavian lopullista tuhoa vuonna 1999. Serbian pommituksille ja Kosovon ”pelastamiselle” ei ollut YK:n tukea, vaikka propaganda muuta väittää vielä tänäänkin. Kuten Slobodan Milošević, myös Muammar Gaddafi on ”uusi Hitler”, joka juonii ”kansanmurhaa” omaa kansaansa vastaan. Tällaisesta ei ole mitään todisteita – kuten ei ollut kansanmurhaa Kosovossakaan. Libyassa on heimopohjainen sisällissota, ja aseellista kapinaa Gaddafia vastaan on pitkään tuettu yhdysvaltalaisten, ranskalaisten ja brittien toimesta. Heidän koneensa ovat iskeneet tripolin asuinalueille uraaniohjuksin sekä HMS Triumph -sukellusveneestä ammutuin Tomahawk-ohjuksin. Näin on toistettu. Irakin ”shock and awe”, joka surmasi ja vammautti tuhansia siviilejä. Kuten Irakissa, uhrit – muun muassa lukemattomat poltetut Libyan armeijan asevelvolliset – ovat median silmissä epähenkilöitä."

" ”Kapinallisessa” idässä mustien afrikkalaisten maahanmuuttajien terrorisointi ja tappaminen eivät ole uutisia. Toukokuun 22. päivänä harvinainen Washington Postin juttunen kuvaili sortoa, laittomuutta ja kuolemanpartioita ”vapautetuilla vyöhykkeillä” samoihin aikoihin, kun Euroopan unionin vierailulla oleva ulkopoliittinen edustaja Catherine Ashton julisti löytäneensä vain ”suuria pyrkimyksiä” ja ”johtaja-ainesta”. Demonstroidessaan näitä johtajuuden aineksia Mustafa Abdel Jalil, ”kapinallisjohtaja”, Gaddafin oikeusministeri helmikuuhun asti, puhui: ”Ystävillämme ... on parhaat mahdollisuudet tulevaisuuden sopimuksiin Libyan kanssa”. Itä hallinnoi suurinta osaa Libyan öljystä, Afrikan suurinta öljyreserviä. Maaliskuussa kapinalliset – ulkomaisten asiantuntijoiden opastuksella – ”siirsivät” Benghaziin Libyan keskuspankin, joka on täysin valtion omistama instituutio. Tämä on ennennäkemätöntä. Samaan aikaan Yhdysvallat ja Euroopan unioni laittoivat jäihin miltei sata miljardia dollaria Libyan varoja, virallisten lausuntojen mukaan ”suurin summa, joka koskaan on jäädytetty”. Se on maailmanhistorian suurin pankkiryöstö." ---> Ko. suomennoksestakin käy siis hyvin ilmi meille syötetyt Bosnian sodan propagandavalheet ja nimenomaan vanhaa imperialistista feodalismia (ryyditettynä nykyteknologisella fasismilla) uusversiona vyöryttävä koko globalistiköörin päätyökalupakki; USA, UK, Ranska ja Israel => Brittiläinen imperiumi = Uusi Rooma!

Seuraavaksi tässä siis oma koosteeni siitä, mistä koko alueen vallankumousaallossa ja erityisesti Libyan sodassa on ollut kyse -->

Jo viime talvena kartoitin epäilykseni ja varoitukseni yhteen koko vallankumousaallon takana ohjailua suorittavasta päävihollisesta
(Kirjoitukseni; Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän Jasmiinivallankumous: Alkanut NWO:n selätyskansannousu vai allikkoon johtava osa NWO:n sementoimista?!... ja Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän Jasmiinivallankumous: Keskuspankkikartellin onnistuneesti eli tuhoisasti etenevä NWO -agendan osa), joka siis tunnetaan globaalina pankkiiri-oligarkki-monarkkieliittinä eli globalisteina, joiden pääkallopaikat ovat etenkin Lontoon City ja Wall Street. LaRouche -kielellä puhumme siis Brittiläisestä imperiumista, joka pohjaa globalistien luonteen ja koostumuksen sekä heidän aiheuttamien tilanteiden historialliseen ymmärrykseen yhdistämällä siinä kaikki tieto länsimaisesta geopolitiikasta ja globaalista ekonomiasta yhteen kokonaisnäkemykseksi.

Olemme täten huomanneet, että tämä Jasmiinivallankumous on ollut globalistien käsikassara aiheuttaa heidän intressejään palvelemaan luotu ohjailtavissa oleva prosessi, jossa ko. alueella vielä heidän monetarisminsa ja uusfeodaalismiagendansa ulottumattomissa olevat valtiot taivutetaan nyt lopulta heidän valtaansa kunnolla osana NWO -agendaansa. Tämän selkein kristallisoituma on ollut viime aikoina nimenomaan Libya ja siinä monissa muissa alueen maissa viime talvesta saakka ilmenneet kansannousut ovat olleet "vain" johdantoa tätä Libyan pankkiiri-oligarkkista kaappaamista varten.

On toki huomattava, että monet näistä alueen kansannousuista ovat lähteneet aivan oikeistakin tarpeista vastustaa tyrannista ja elinolosuhteita kurjina pitänyttä valtiojohtoa, mutta siinä on ollut läsnä mukana vaikuttamassa myös globalistien monetaristisen ekonomiasodan vaikutus jo selvästi auttamassa alkuun elinolosuhteiden monenlaista kurjistumista. Siinä on kuitenkin ymmärrettävä se alkuperäinen vihollinen; ko. globalisti-imperiumi.

Libya on nyt ymmärtämäni mukaan tässä kokonaisuudessa kuitenkin erittäin tähdellinen poikkeus ja sen todellista tilaa globalistien kontrollissa oleva länsimainen valtavirtamedia on pyrkinyt piilottamaan meiltä kääntämällä ko. maahan ja tilanteeseen liittyvät asiat itse asiassa monilta osin jopa päälaelleen äärimmäiseksi valheenpesäksi! Nimittäin Libya näyttääkin oikeasti olevan erittäin paljon parempi ja demokraattisempi maa kuin meille on annettu ymmärtää. Itse asiassa tilanne on oikeasti jopa niin hullunkurisesti päin vastoin, että ne oikeasti diktatuurilliset ja tyranniset roistovaltiot ovat nimenomaan ko. globalistiklikin toteutusnyrkkeinä toimivat USA ja UK liittoutumineen ja Libya on oikeasti siinä katsannossa eräs maailman edistyksellisimmistä ja ihmisystävällisimmistä demokratioista ja kansallisvaltioista!

Libya on suuntautunut tällaiseksi demokratiaksi erityisesti sen jälkeen, kun Muammar Gaddafi on mitä ilmeisimmin heltynyt joustamaan yksinvaltiudestaan ja alkanut toteuttamaan sellaista kansallisvaltioideaa, joka yllättävää kyllä muistuttaa jopa varsin paljon LaRouche -liikkeen promotoimaa versiota sellaisen tärkeydestä ja olemuksesta; tämä sisältää Libyassa mm. oman valuutan globalistien ulottumattomissa ja paljolti siitä johtuen globaaleja pankkiiri-oligarkkeja palvelevien intressien sijaan Libyan kansalaisia palvelevia monenlaisia infrastruktuurin ja paikallishallinnon muotoja. Esim. Libyan erittäin kunnianhimoinen vesi-infrastruktuurimissio jopa muistuttaa hyvin paljon LaRouche -liikkeen NAWAPA -missiota, joka on reaalitalouden "verisuoniston" elvyttämistä ja parantamista pankkiirioligarkian tuhoisan virtuaalimaailman pönkittämisen sijaan.

Erityisen merkille pantavasti ko. globalisti-imperiumi haluaa tuhota juuri tämän Libyasta ja saattaa sen jälkeen Libya kokonaan mokoman imperialistisen monetarisminsa valtaan! Tämän pohjustamiseksi meille on nyt syötetty Libyasta mustamaalattu kuva apunaan Gaddafin joskus aikaisemmin ollut huono maine ja luoda sen mukaan valheellinen perusta sodalle ko. Libyan monetaristista kaappausta varten. Tässä on käynyt ilmi, että väitettyjä Gaddafin tämän keväisiä "ihmisoikeusrikoksia" ei siis ole näemmä edes todistetusti tapahtunut ja niitä onkin sen mukaan keksitty suorastaan hatusta ko. globalistipropagandaa varten.

Erityisen huomionarvoista tässä mielessä on se ennakkoluulosta päälaelleen kääntyvä huomio, että itse asiassa ne joukot jotka Libyassa ovat Gaddafin hallintoa vastaan kapinoineet viime kuukausina, ovat itse asiassa lähinnä niitä Gaddafin "tyrannista" hallintomuotoa edeltäneen kuningaskunnan kannattajia, jotka kaipaavat takaisin jonkinlaiseen vanhaan aikaan ja mukana on varmasti joitakin Gaddafin nykytoimiin tyytymättömiäkin heimovastakkaisuuksien tähden; Libyan tilanne vastaa myös jonkinlaista heimosotaa / sisällissotaa. Tätä seikkaa globalistit ovat nyt käyttäneet häikäilemättä hyväkseen ja tukeneet näitä "kapinallisia".
Kaikkea tuota vastoin olen siis nyt havainnut, että Gaddafi on itse asiassa jo 1970 -luvulta alkaen suorastaan täysin kääntänyt kelkkansa suhteessa kansaansa ja alkanut harjoittamaan hyvinkin kansanvaltaystävällistä ja osaltaan jopa ideaalin kansallisvaltion periaatteita palvelevaa politiikkaa; sellaista, mitä muissa länsimaissa ei juuri enää ole! Valehdellessaan tästä Libyan mustamaalaamiseksi länsimainen valtavirtamedia tekee hullunkurisen sairaan käänteispsykologisen silmänkääntötempun!

Tätä libyalaista ns. illuminativapaata aluetta seinähullusti
monetarisminsa ja uusfeodalisminsa pauloissa lilluvat globalistit eivät voi sietää, sillä se on pois heidän sairaasta vallastaan! Sitä he eivät kuitenkaan voi avoimesti kertoa meille, vaan pukevat aikeensa toisten mustamaalaamisprojektien ja valepropagandojensa alle muka oikeuttaakseen kaikki sairaimmatkin mielihalunsa! Tämän havaitseminen on ollut hyvin ravistelevan järkyttävää tässä yhteydessä, mutta ei lopulta ollenkaan mikään yllätys, kun olen oppinut globalistien olemuksen ja toimintatapakulttuurin piirteet jo niin hyvin.

Niinpä on aivan päivän selvää, että globalistien kätyreinäkin toimivat ovat omalla tavallaan samanlaisen seinähulluuden ikeessä ja siitä on seurauksena mm. näitä --> Uutismonitori: Nato myrkyttää Libyaa köyhdytetyllä uraanilla (Foreign Policy Journal): Eli pahuuden aikeita höystetään mm. tahallisen sotarikollisilla toimillakin. Stubb ei tietoinen Venäjän armeijan Libya-kannoista ja Yle: Stubb runnoo hallitusneuvotteluissa Suomea Natoon Kotimaan uutiset Iltalehti.fi: Eli globalistikätyrit yhtäältä teeskentelevät tietämätöntä ja toisaalta valehtelevat jotain muuta muka tietäessään mikä olisi parhaaksemme (Eli oikeasti tuhoksemme); kiikarissaan siis ko. globalisti-intressejä palvelevat prosessit. Russia and China Stengthen Their Alliance Against NATO: Eli samalla piilotetaan valtavirtamediasta globalisti-intresseille vastakkaiset prosessit, ideat ja toiminnat, joista yksi esimerkki on myös se, että noista ym. Libyan ideaalin kansallisvaltion piirteistä ei kerrota mitään, kuten esim. tästä --> Libya's Great Man-Made River BOINC.SK.

Seuraavaksi voimmekin sitten alkaa tarkastelemaan runsaasti linkittämääni sisältöä, joka tukee tuota em. koostettani Libyan tilanteesta suhteessa ko. globalistisatanismiin:

USA:n ja Libyan olojen vertailua ja 16 Reasons Why the ICC Wants Gaddafi (Eli koosteena Libyan ideaalin kansallisvaltioidean toteutumisominaisuuksia) -->

"1. Electricity for household use is free,
2. Interest-free loans during the study,
3. Receives the average salary for this profession if you do not find a job after graduation,
4. The state offers jobs in every professional area with degrees,
5. Every unemployed person receives social assistance 15,000 $ a year,
6. After the entry into marriage state pays first apartment or house (150m2)
‎7. Buying cars at factory prices,
8. Do not owe anyone a cent,
9. Free health and education,
10. Free higher education abroad,
11. 25% of the population are college graduates,
12. 40 loaves of bread costs $ 0.15,
13. Water infrastructure has been built in the middle of the desert, facilitating farming in Sahara,
14. 8 dinars per liter of oil (0.08 EUR),
15. Only 6% of Libyans are "poor",
16. For each infant, the couple received $ 5,000 for his needs.
17. No central bank
18. Plan to nationalise the oil industry"

---> Ko. listaus on kooste noista molemmista lähteistä ja huomatkaa, kuinka esim. Yhdysvalloissa ei toteudu samanlainen ollenkaan. Ja huomatkaa myös, kuinka Yhdysvaltain alkuperäistarkoitus juuri LaRouche -liikkeen tähdentämänä on ollut kuitenkin juuri tähän suuntaan toteutuvaa kansallisvaltioideaa, mutta se ei ole enää ollut mahdollista globalistieliitin kaapattua USA:n niin paljon valtaansa. Juurikin Lontoon Citystä käsin vähitellen hitaan väsytys- ja soluttautumistaktiikan myötä.

Cynthia McKinney: Obama's So Called Humanitarian Aid to Libya is A Disaster 1/2: A B. --> Eli Facebook- statustani lainaten: USA ja UK = Brittiläisen imperiumin harhaisen ja saatanallisen itsekkääseen nimeen maailman yhteen edistyksellisimpään demokratiaan hyökkäävät diktatuurilliset roistovaltiot!! Lisäksi: USA:n ja UK:n humanitaarinen interventio = humanitaarisen katastrofin aiheuttaminen monetarististen ja imperialististen pahuuden intressien hyväksi!

Sotarikoksista epäilty serbikenraali Ratko Mladic pidätetty --> Tämä on oivallinen vertailukohta tässä katsannossa, koska 1990 -luvun Bosniankin sota näyttäytyy nyt ihan eri valossa nämä globalistiagendat opittuamme; meille on aivan varmasti syötetty paljon harhaanjohtavaa propagandaa länsimediassa silloinkin ja siksi epäilyttää nyt mm. nämä Ratko Mladicin, Radovan Karadžićin ja Slobodan Miloševićin roolit väitetynlaisessa kansanmurhassa. Onko heidänkin rooliaan siinä liioiteltu / sepitetty globalisti-intressejä varten?... Joka tapauksessa meidän on kysyttävä: Mutta miksi maailman suurimmat sotarikolliset George W. Bush ja Tony Blair sekä uusina yrittäjinä Barack Obama ja David Cameron ovat yhä vapaalla jalalla?...

The United States Congress is Set to Vote on Legislation that Authorizes the Official start of World War --> Tämä on erittäin tähdellinen havainto globalisti-intressien käytännön toteuttajana paljon toimivan USA:n roolista tulla yhtäältä vielä ennen lopullista NWO -prosessin toteutumista yhä brutaalimmaksi fasistidiktatuuriksi. Toisaalta globalisteilla on samaan pakettiin käsikirjoitettuna se, että näin kätevästi saadaan USA tekemään viimeinen uhrauksensa Illuminatille: Tuhoamaan itsensä "lopullisen ratkaisun" sodassa uuden maailmanjärjestyksen hyväksi. Tuhotakseen siinä itsestään lopullisesti sen ihmisystävällistä kansallisvaltion ideaalia kantanut alkuperäistarkoitus --> http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24764.

Lainaukset päälinkistä: "The legislation authorizes the President of the United States to take unilateral military action against all nations, organizations, and persons, both domestically and abroad, who are alleged to be currently or who have in the past supported or engaged in hostilities or who have provided aid in support of hostilities against the United States or any of its coalition allies.

The legislation removes the requirement of congressional approval for the use of military force and instead gives the President totalitarian dictatorial authority to engage in any and all military actions for an indefinite
period of time.

It even gives the President the authority to launch attacks against American Citizens inside the United States with no congressional oversight whatsoever.
".


The illegal war in Libya --> Lainauksia: "When President Obama ordered the U.S. military to wage war in Libya without Congressional approval (even though, to use his words, it did "not involve stopping an actual or imminent threat to the nation"), the administration and its defenders claimed he had legal authority to do so for two reasons: (1) the War Powers Resolution of 1973 (WPR) authorizes the President to wage war for 60 days without Congress, and (2) the "time-limited, well defined and discrete" nature of the mission meant that it was not really a "war" under the Constitution (Deputy NSA Adviser Ben Rhodes and the Obama OLC). Those claims were specious from the start, but are unquestionably inapplicable now.

From the start, the WPR provided no such authority. Section 1541(c) explicitly states that the war-making rights conferred by the statute apply only to "a national emergency created by attack upon the United States, its territories or possessions, or its armed forces." That's why Yale Law Professor Bruce Ackerman -- in an article in Foreign Policy entitled "Obama's Unconstitutional War" -- wrote when the war started that the "The War Powers Resolution doesn't authorize a single day of Libyan bombing" and that "in taking the country into a war with Libya, Barack Obama's administration is breaking new ground in its construction of an imperial presidency." "

"Former U.N. Secretary General Kofi Annan, originally supportive of the mission in Libya, explained the obvious about NATO in an interview this week: "they've crossed a line and are now part of the civil war and fighting on one side of the civil war." One can now say many things about this war; that it is "time-limited, well defined and discrete" is most assuredly not among them."

"This war, without Congressional authorization, is illegal in every relevant sense: Constitutionally and statutorily. That was true from its start but is especially true now. If one wants to take the position that it's not particularly important or damaging for a President to illegally start and sustain protracted wars on his own, then it's hard to see what would be important. That is the ultimate expression of a lawless empire.".

Financial Heist of the Century: Confiscating Libya's Sovereign Wealth Funds (SWF) --> Lainauksia: "The objective of the war against Libya is not just its oil reserves (now estimated at 60 billion barrels), which are the greatest in Africa and whose extraction costs are among the lowest in the world, nor the natural gas reserves of which are estimated at about 1,500 billion cubic meters. In the crosshairs of "willing" of the operation “Unified Protector” there are sovereign wealth funds, capital that the Libyan state has invested abroad."

"Libya, after Washington removed it from the blacklist of “rogue states,” has sought to carve out a space at the international level focusing on "diplomacy of sovereign wealth funds." Once the U.S. and the EU lifted the embargo in 2004 and the big oil companies returned to the country, Tripoli was able to maintain a trade surplus of about $30 billion per year which was used largely to make foreign investments. The management of sovereign funds has however created a new mechanism of power and corruption in the hands of ministers and senior officials, which probably in part escaped the control of the Gadhafi himself: This is confirmed by the fact that, in 2009, he proposed that the 30 billion in oil revenues go "directly to the Libyan people." This aggravated the fractures within the Libyan government.

U.S. and European ruling circles focused on these funds, so that before carrying out a military attack on Libya to get their hands on its energy wealth, they took over the Libyan sovereign wealth funds. Facilitating this operation is the representative of the Libyan Investment Authority, Mohamed Layas himself: as revealed in a cable published by WikiLeaks. On January 20 Layas informed the U.S. ambassador in Tripoli that LIA had deposited $32 billion in U.S. banks. Five weeks later, on February 28, the U.S. Treasury “froze” these accounts. According to official statements, this is "the largest sum ever blocked in the United States," which Washington held "in trust for the future of Libya." It will in fact serve as an injection of capital into the U.S. economy, which is more and more in debt. A few days later, the EU "froze" around 45 billion Euros of Libyan funds.".

Lisävalaistusta tuovia videoita: Gaddafi wanted to abandon dollar for gold (Hermann Sterlingov interview in Russian) ja 'NATO to privatize Libyan resources'.

The “International Criminal Court”: Prosecuting Gaddafi With Questionable Evidence While Ignoring NATO-Israeli Atrocities --> Lainaus: "Sources backing up the frequent assertions in the document regarding crimes against humanity carried out by Gaddafi and his sons are notable by their absence. For example, the document states, “In the early days of the demonstrations, GADDAFI transmitted orders through his Secretariat to “discipline” civilians, by killing them and destroying their property, who had openly rebelled against the regime. Further, AL‐SENUSSI, upon GADDAFI’s instructions, directed and coordinated the operation of the Security Forces in Benghazi and expressly ordered the shooting at civilians. Demonstrators were attacked by members of the Security Forces who opened machine gun fire on them in different areas of the city, such as the Juliyana bridge and Jamal Abdun Naser Street.” The sources for these alleged transmissions and subsequent attacks are not provided. Further, the report uses vague generalisations concerning the history of Libya in an attempt to bolster its case. “Direct evidence of the plan to use extreme and lethal violence is corroborated by the scale, scope and duration of the attacks; the pattern of the attacks in various cities; the speeches and statements of GADDAFI, SAIF AL‐ISLAM and AL‐SENUSSI; the history of the regime’s response to any political opposition within Libya; and the complete authority exercised by GADDAFI and his subordinates over all important security decisions.” Again, the “direct evidence” is not sourced, while appealing to a state’s prior human rights record is not proof by any measure of the current crimes of which they stand accused.".

Lisävalaistusta tuovia videoita: 'Gaddafi least of our problems, try Blair & Bush for war crimes', Libya War A View From A Civilian In Tripoli ja BREAKING NEWS: NATO Ground Operations. Qadhafi mobilizes 800,000 Troops and Militia.

Lopuksi videoita tähdentämään sitä seikkaa, että Libya on mustamaalattu globalisti-intressejä varten luodun sodan muka oikeuttamiseksi:

'Arab Spring false flag from start, Libya was US target all along'

The Green Book

Gaddafi - A Libyan Hero

Gaddafi: 2011, crowned "King of Kings" by African leaders.

No comments: