Monday, February 21, 2011

Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän Jasmiinivallankumous: Keskuspankkikartellin onnistuneesti eli tuhoisasti etenevä NWO -agendan osa

Nyt on aikaa kulunut sen verran Pohjois-Afrikan - Lähi-Idän vallankumoustelujen suhteen, että voimme nähdä niistä selvän kuvan keskuspankkikartellin itsensä ainakin suurelta osin suunnittelemina ja ohjaamina NWO -agendansa osina. Tämä oli selvästi odotettavissa jo tammikuun lopussa, kuten silloin varoittaen arvioin edellisessä aihetta käsitelleessä kirjoituksessani: Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän Jasmiinivallankumous: Alkanut NWO:n selätyskansannousu vai allikkoon johtava osa NWO:n sementoimista?!...

Vaarallisin vaihe tässä kokonaisuudessa tähän mennessä on alkanut, kun Libya on nyt ajautumassa radikaaliin kaaokseen! --> Hesarin juttusarja; Ihmisoikeusliitto: Mielenosoittajat hallitsevat useita Libyan kaupunkeja, Stubb: Gaddafille viisumikielto ja Libya talouspakotteisiin, Suomen libyalaiset marssivat Gaddafia vastaan, Libyalaismies HS:lle: Televisiosta näkyy vain urheilua, Ulkoministeriö: Libyan suomalaiset ovat kunnossa, Suurlähettiläs: Libyan painekattilasta lentämässä kansi, Libyan Gaddafin poika: Maa luisumassa sisällissotaan ja Libyan levottomuudet nostivat öljyn hintaa. Huom!; Myös USA:ssa Wisconsinissa on alkanut vallankumoustelu! (Infowarsin juttu; Wisconsin’s economic protests will spread as health care costs bankrupt states ja LaRouche PAC:n juttu; The Mass Strike Comes to Wisconsin, Inspired by Egyptian Protests)...

Voimme siis nähdä ja ymmärtää tässä vaiheessa seuraavaa mm. tuonne alle kokoamani linkkiaineiston pohjalta nähtynä ja arvioituna --> Näiden "vallankumousten" liikkeelle panevat keskusaivot sijaitsevat keskuspankkikartellin pääkallopaikoilla: Kuten etenkin Lontoon Cityn oligarkkieliitti ja sen pääpomo lordi Jacob Rothschild ja heidän pääfinanssiagentit, kuten George Soros ja politiikan agentit tyyliin Zbigniew Brzezinski. Kokonaisuutena varsin iso joukko siis, mutta ihmiskunnan kokoon nähden hyttysen pissaa vastaava hiukkanen, mikä on toisaalta hyvä muistaa.

MUTTA: Pohjois-Afrikan - Lähi-Idän kriisin suhteen kyseessä eivät siis ole oikeat vallankumoukset, vaan ko. oligarkkieliitin petaama uudelleenjärjestely maissa, joissa tyrannisesti hallinnoineet ko. keskuspankkikartellin tukemat diktaattorit pyritään heittämään ulos NWO -projektin vaatiman seuraavan vaiheen tieltä. Ko. hallitsijapamppuja on tuettu / siedetty oligarkkieliitin tarpeita varten riittävästi. Siten nyt seuraa "luovan tuhonnan" vaihe saattaa ko. alue kaaoksen kautta järjestykseen --> Vanha tuttu Problem - reaction - solution -kaava.

Seuraavan vaiheen sisältö näissä maissa on mm. syrjäyttää islamilainen lännen oligarkkieliittiä vastaan kilpaileva pankkitoiminta NWO:n pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin tieltä, jotta (Pohjois)-Afrikka ja Lähi-Itä saadaan yhä tiukemmin keskuspankkikartellin haluaman maailmanhallituksen osaksi. Siinä hyvin tärkeä jatkokäsittelyn kohde on mm. Iran, jossa tätä samaa "vallankumousmenetelmää" pyritään jatkamaan; ns. Vihreävallankumous. Jatkokäsittelyn kannalta keskeiset maat ovat myös Kiina ja Venäjä, jotta ne saataisiin ko. eliitin haluamaksi osaksi maailmanhallitussuunnitelmaa; voitte alla olevasta lähdemateriaalista käydä lukemassa miten ja miksi.

Tämän havaitun NWO -skenariosuunnittelun myötä havaitsen, että juuri tämä meneillään oleva pseudovallankumoustelu olisi aluksi "suht rauhanomainen" ko. oligarkkieliitin junailema keino saattaa näitä maita tiukemmin osaksi NWO -prosessia ja vasta sitten, jos tämä menee mönkään, he aikoisivat käyttää ns. Kolmannen maailmansodan -korttia... Meidän tulee tässä ymmärtää, että näin megalomaaniset ja pähkähullut eliittiagendat ovat kohtalonomaisesti ja jo lähtökohtaisesti epäonnistumaan tuomittuja ja siksi ERITTÄIN VAARALLISIA! Valitettavasti. Keinoja ns. "nousta tuhkasta" on siksi myös mietittävä osana NWO:n vastaista taistelua... On toisaalta jo myös nähtävänä juuri se "luovan tuhonnan" juoni eliitiltä saada haltuun maailma, jota kuvaa tuolta alta Infowarsin lähteistä lainattu raju kiteytys: "Shut down the Middle East, you shut down China and Russia, then you rule the world.".

Kansalaiset näissä tämän hetken "vallankumoustelun" maissa on saatu mitä ilmeisimmin joka tapauksessa luulemaan olevansa hyödyllinen osa tyrannin ja / tai diktaattorin hedelmällistä poisheittämistä ja luulemaan siksi saavansa muka automaattisesti "vapaan demokratian" sen tilalle. Se on sitä samaa vaarallista ja uusfeodalismikurjuuteen johtavaa lumetta, joka länsimaissa on muka "demokratiana" vallinnut ja joka on nyt viime vuosina kulkenut yhä nopeampaa tahtia tähän paljastettuun globaaliin pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuriin. Ainoa hyvä puoli lienee siinä kehityksessä se, että ennen pitkää ns. kriittinen massa ihmisiä alkaa huomaamaan sen pahuuden ja mahdottomuuden...

Saavuttamani ymmärryksen mukaan historiajuonteena on myös nähtävissä tämä: Näiden vallankumoustelumaiden tyrannin ja / tai diktaattorin tukeminen oligarkkieliitin taholta aikaisemmin toimi peitetarinana tätä jo vuosikymmeniä aikaisemmin käsikirjoitettua "vallankumousteluvaihetta" varten, jotta kansalaiset saatiin alistumaan aluksi jopa vuosikymmeniksi ko. jäytävään diktatuuriin (Kuten juuri Hosni Mubarakin tapauksessa n. 30 vuoden ja Muammar Gaddafin tapauksessa n. 40 vuoden ajan) ja valmistettua vajoamaan sittemmin eli nyt luonnollislähtöiseen, mutta keinotekoisesti ohjattuun harhautusvallankumousteluun ym. NWO -piilojuonen tuomiseksi sen mukana.

Tämän ns. harhautusvallankumouksen ensimmäinen testi- ja toteutusmaa oli yli 10 sitten Serbia, jossa samat taustavaikuttajat rahoitus- ja tukijuonineen ovat ne keskuspankkikartellin tunnetut pääaivot. Serbiassa jo käytettiin ns. Otpor-vallankumouksessa samoin symbolein ryyditettyjä vallankumoustelukikkoja kuin mitä nyt olemme nähneet Pohjois-Afrikassa; mm. nyrkkisymbolit ja raflaavat muka "rauhanomaista" vallankumousteluluonnetta tähdentävät orwellilaiset nimet, kuten Oranssivallankumous, Jasmiinivallankumous, Vihreävallankumous jne. Näemme alla olevasta lähdemateriaalista juurikin mm. sen, kuinka näitä kaikkia "vallankumouksia" yhdistää tarkkaan harkittu samalähtöinen verkostoitumissommittelu ja sovelluskopiointi ko. oligarkkieliitin ohjaamana; lukekaapa!

Tärkein toteuttaja- ja vyöryttäjämaa taustalla näiden pseudovallankumousten ja sen mukana NWO -agendojen aikaansaamiseksi on ollut Yhdysvallat mm. eri salatoimijoidensa avulla; CIA, Pentagon ja tarkoitusta varten perustetut peitetoimiset komissiot, rahastot ja liittoumat aikaansaadakseen tarvittavat kanavat rahoitukseen ja muuhun ko. agendavyyhdin tukemiseen. Tärkeitä apuja tässä on tietenkin valtavirtamedian propagandavyörytys, missä on huomioitava myös arabimaiden muka äänitorvena luullun AlJazeera -kanavan osallisuus.

Tässä kokonaisuudessa on muistettava kuitenkin se, että USA ei ole NWO:n ja siihen kuuluvien näiden agendojen ja toimintamuotojen pääaivot, vaan "ainoastaan" toteuttaja- ja vauhdittajanyrkki! NWO:n aivot sijaitsevat pääasiassa Eurooppa-keskeisen imperiumin ytimessä, mikä on käytännössä etenkin ko. NWO -porukoiden pääsuku Rothschild ja Euroopan monarkiat pääpukarinaan brittimonarkia. USA on tosin tullut perustuslakinsa vastaisesti tähän seuraan tiiviisti mukaan etenkin Wall Streetin ja USA:n mahtisukujen kautta; kuten Rockefellerin suku.

Kuten tuossa aihetta käsitelleessä edellisessä kirjoituksessani jo varoitin ja tähdensin, niin suurin virhe on kuitenkin nyt tapahtumassa tässä "vallankumoustelun" prosessissa! --> Ko. kansalaiset on saatu harhautettua tähän pseudovallankumousteluun pitkälti juuri siksikin, kun he eivät ole ymmärtäneet tarkkaan tärkeintä ja oikeaa vihollistaan. Oikea vihollinen ja tyranni on ko. rahanvallan imperiumi eli ko. oligarkkieliitin ja keskuspankkikartellin aivot ja pääporukka: Brittiläinen imperiumi!

Mikään maa tai maiden hallitsijat eivät ole ko. imperiumi! USA ei siis ole mikään imperiumi, kuten olen havainnut jopa joidenkin NWO:n vastaisten aktivistien yhä luulevan; tämä luulo aiheuttaa liian epäselvästi hahmottuvaa ymmärrystä NWO:n luonteesta ja nimenomaan lääkkeistä sitä vastaan! Ko. imperiumi on parasiittinen rahanvaltaan perustuva pankkiiri- ja oligarkkikartelli monarkiakomponentin kera, mikä käyttää kaikkia maailman maita hyväkseen agendansa saavuttamiseksi.

Minkä tahansa maan hallitsijan / hallinnon luuleminen pääsyylliseksi viime aikojen (Kattaa aikaa parista vuodesta useisiin vuosikymmeniin tarkastelunäkökulmasta riippuen) huonontuneisiin olosuhteisiin ja tyranniakehitykseen on selkeä virhe niin Egyptin kuin Yhdysvaltojenkin tapauksissa. Se luo juuri sen illuusion, että muka minkä tahansa valtion hallitsijan / hallinnon syökseminen vallasta olisi joku ratkaisu ilman mitään muuta oivaltavaa uudistusta ja uudelleenjärjestämistä ja nimenomaan pääsyyllisen eliminoimista --> Ko. imperiumin!

Oikeastihan ko. hallitsija / hallinto on jo ollut enemmän tai vähemmän ko. imperiumin hallinnassa ja imperiumin seuraavaa vaihetta ainoastaan tukee se, että kunkin maan kansalaiset saadaan harhautettua tekemään työ NWO:n hyväksi poistamalla harhautusvallankumouksen avulla edellinen hallitsija / hallinto, jonka tilalle imperiumi tuottaa uuden vaiheen vaatiman hallitsijan / hallinnon ... Tai jopa tarkoituksellisen hallinnottomuudenkin. Tämä on ainakin aivan liian helppoa niin kauan kuin itse imperiumi jää taustalle edelleen vaikuttamaan. Jos siis esim. USA tuhoutuisi kokonaan, niin silti ko. imperiumi jäisi edelleen olemaan varmaankin jopa entistä voimakkaampana, koska USA ei ole ko. imperiumi ja koska USA:n alkuperäistarkoitus on ollut olla juuri ko. imperiumia vastaan! Tosin Lyndon LaRouche on tähdentänyt USA:n tärkeyden niin korkealle ko. imperiumia vastaan, että sen tuho tietäisi myös imperiumin tuhoa ja se veisi myös koko maailman yhä rumempaan kaaokseen.

Tämä on nyt vain opittava kerta kaikkiaan ymmärtämään ja havaitsemaan juuri tälläkin hetkellä, jotta meillä on mahdollisuuksia käydä kiinni tähän oikeaan ihmiskunnan viholliseen ja siksi meidän on ymmärrettävä mm. juuri talousdemokratian ja LaRouche -liikkeen keskeiset ideat juuri tätä NWO:n vastaista taisteluamme varten suunniteltuina. Ne eivät varmaan ole täydellisimpiä mahdollisia, mutta ne ovat toistaiseksi oikeastaan ainoita, joiden teeseissä on kunnollinen ymmärrys tämän oikean imperialistisen vihollisentiteetin olemuksista ja aikeista ihmiskuntaa vastaan.

Monet aktivistit toki ymmärtävät tämän yksinäänkin ilman liikettä tai ideologiaa aivan hyvin, kuten alla David Icken näkemyksistä voimme havaita. Hän on erittäin tarkasti selvillä keskuspankkikartellin luonteesta ja koostumuksesta ja tarjoaa hyviä näkemyksiä lääkkeeksi ko. pahuuteen ja vaaraan; jokaisesta itsestä lähtee rauhanomainen vastustaminen esim. Gandhimaisella asenteella. Siksi hän näkee esim. juuri nämä Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän tapahtumat juuri oikein (Tosin hänkin viljelee liikaa USA:n muka pääpukarimaista osallisuutta, joka on näennäistä harhaanjohtavaa pintaa) --> Mitään oikeaa vallankumousta ei itse asiassa ole ollenkaan tapahtunut; on tapahtunut vain alustan vaihto toiseen ko. Brittiläisen imperiumin hallitsemaan alustaan! Prosessi on jatkumassa Tunisian ja Egyptin jälkeen muissa maissa ko. alueella... Kohtako täälläkin päin maailmaa?!... Ottakaamme siis opiksi näistä skenarioista ja tapahtumista!

On toki selvää, että tämän vallankumousteluaallon taustalla on vaikuttanut huonontuneet olosuhteet ja niiden takia kansalaiset ovat helposti johdateltavissa vastarintaan luonnollisten ja tavallaan tarpeellisten reaktioiden kautta. Tässä mielessä on selkeästi ymmärrettävää, että kansalaisten keskuuteen kehittyy luonnollinen ja oikeutettukin vallankumousmentaliteetti vapauteen tyrannian ja kurjuuden ikeestä, joka etsii tietyn rajan ylityksen jälkeen sopivaa kohtaa purkautua esille ja tuottaa kansalaisten mielestä sopivan lopputuloksen. LaRouche -liikkeen porukat ovat erinomaisesti selvittäneet kaukaa historiasta saakka juuri niitä geopoliittisia ja sosiologisia syitä, mitkä aiheuttavat näitä vallankumousteluprosesseja ja miksi ne voivat luonnollisesta reaktioalustastaan huolimatta mennä harhaan ja pieleen juurikin ko. imperiumin ollessa ohjaaja.

Kansanliikkeiden erinomainen asiantuntija Francesco Alberoni on myös oivallinen apu ymmärtää näitä prosesseja ja siksi jo reilu tovi sitten aloitin hänen ajatustensa läpikäynnin; NWO:n sosiaalisia ja yhteiskunnallisia ilmenemismuotoja Francesco Alberonin ajatusten avulla arvioituna - Osa 1 ja NWO:n sosiaalisia ja yhteiskunnallisia ilmenemismuotoja Francesco Alberonin ajatusten avulla arvioituna - Osa 2. Tarkoitukseni on toki jatkaa aivan pian ja todella ajankohtaisesti tätä kirjoitussarjaani!

LaRouche -liike tähdentää mm. juuri sitä, kuinka tämä jo hyvin paljastettu ekonominen sodankäynti hyperinflaatiovaaraa aiheuttavana on mm. jo tuottanut ruoan hintojen nousuina elinolosuhteiden rajua heikkenemistä (HÄLYTYS: VAARA RUOKAPULALLE JA NÄLÄNHÄDÄLLE!), mikä on toiminut yhtenä suunniteltuna alustajunailuna sytyttää mm. tämä pseudovallankumoustelu ko. alueella.

Yhtä hyvin LaRouche -liike on ymmärtänyt havainnollistaa, kuinka juuri ko. imperiumi on pyrkinyt hallitsemaan ja jopa alusta saakka luomaan ja ohjaamaan näitä kansojen pariin tulleita vallankumousmentaliteetin ilmenemismuotoja. Siitä ovat siis esimerkkeinä mm. nämä LaRouche PAC -aineistot (Lainaus kirjoituksestani; "British Ops in Asia: Strategic Implications of the Korean Crisis (Viime vuoden lopun Koreoiden kriisin historia-alustusta päähuomionaan Kiina) ja Palmerston's Zoo (Euroopan ja Yhdysvaltain kansojen manipulointia keskuspankkikartellin hajoita ja hallitse -tahtoon 1800 -luvulla)").

Ne siis havainnollistavat mm. 1800 -luvun Euroopan ja USA:n sekä 1900 -luvun alun Kiinan muokkaamista vastaavanlaisilla harhautusvallankumouksilla ko. globaalin imperiumin silloisia tarpeita varten ja meidän on siis siksi muistettava, että ko. eliittikartelli taitaa psykologisten ja sosiologisten manipulaatioiden keinot eri mittakaavoissa (Valtioiden tasolta yksilötasolle) erinomaisesti rahanvaltaimperiuminsa valtaa ja agendaa jatkaakseen! Keinoja tämän katkaisemiseen jo on; etsikääpä siis ne, jos ette vielä ole!...

Lopuksi lähdeaineistolinkkejä vaihtoehtomediasta:

Infowars: Globalists Seek To Hijack Middle East Revolution To Topple Iran, Libya Conquered in the Dark, CIA Coup-College: Recycled revolutionary “props”, Libya defiant as hundreds of protesters feared dead, Will The Great Firewall Of China Prevent Tomorrow’s Beijing “Jasmine Revolution”?, Mubarak and Ben Ali comas: What would Tacitus say? (The Takedown of Hosni Mubarak -YouTube -video), Egyptians Return to Street to Push Army on Reforms, The Middle East and Then the World, Alex Jones: NWO orchestrated protests, Returning National Guard Troops Set To Smash Wisconsin Protest?, George Soros and Egypt’s New Constitution, Day Of Rage: Americans Finally Reacting To Economic Rape?, The Takedown of Hosni Mubarak ja Has There Been An Egyptian Revolution?.

Alex Jones Channel: The Alex Jones Show (Sunday Edition): Order Out of Chaos for Middle East by Globalist Design 1/6: A B C D E F.

LaRouche PAC: videoita; Global Food Crisis, Then and Now --> "The ongoing food crisis has intentionally been downplayed by the news media, but the reality is that it is that building food crisis that pushed Egypt over the edge in its revolt against the Mubarak government. History (and Franklin Roosevelt) teach us that the British tactic of starvation must be defeated by the overthrow of that empire once and for all.",

Food is for People, Not Speculators --> "First, mortgages and now food. Speculation is driving this insane and deadly hyperinflation of food that is bringing the world to the edge of chaos. Lyndon LaRouche is demanding an immediate international cap on food prices to drive the speculators out.",

LaRouche's Assessment of the Egypt Situation, Interview with EIR's Hussein Askary: History of Egyptian Crisis --> "Lyndon LaRouche comments about the recent developments in Egypt during a private discussion with associates on February 5th.",

Uprising in Wisconsin: A Sign of Global Times. --> "Yesterday up to 12,000 people protested at the state capital in Madison, Wisconsin until 3 in the morning. This response to the austerity being heaped on the heads of Americans is becoming more widespread, and indicative of the overall global situation, in the wake of the events in Egypt.".

Sekä tekstijutut; Helga Zepp-LaRouche: Egypt Is Everywhere! Put Price Controls on Food and Enact Glass-Steagall, Mass Strike Ferment Continues and Spreads in Southwest Asia and Africa, Mass Strike Ferment Spreads In Persian Gulf, North Africa, Walker Refuses To Negotiate As Rally in Madison, Wisconsin Grows Even Bigger, Crop Destruction, High Food Prices Threaten Mexico with Social Upheaval ja The Mass Strike Comes to Wisconsin, Inspired by Egyptian Protests.

David Icke: There's Been NO REVOLUTION So Far ja David Icke - Bankers Parasiting Off The Backs Of The Working Man.

Puppetworld Post -kirjoitus: Rothschild Revolutions in Tunisia, Egypt Kill Islamic Banks.

No comments: