Saturday, February 19, 2011

Jyrki Katainen paljastaa metodit ja aikeet Suomen saattamiseksi NWO -prosessin ikeeseen!

Tällä päivämäärällä klo. 11:11 Uusi Suomi on julkaissut jutun (Katainen Ylelle: ”Ymmärrän, että kansaa ketuttaa”) Jyrki Kataisen kommenteista, jotka paljastavat täydellisesti hänen aikeensa keskuspankkikartellin kätyrinukkena saattaa Suomi mukaan NWO -prosessin ikeeseen kohti uusfeodaalista maailmanhallitusta palvelemaan virtuaalirahanvaltaa ja sitä tyhjästä korolla luovaa pseudoeliittiä! Seurauksena tästä pähkähulluudesta on uhkaavasti yhteiskuntarauhan, yhteiskuntakulttuurin ja yhteiskuntamoraalin tuhoutuminen! --> Ns. Uusi pimeä aika. Ottakaamme siksi jutusta tähän muutama poiminta ruodittavaksi ja tuomittavaksi -->

Jyrki Katainen sanoo: "- Nämä päätökset ovat olleet sellaisia, ettei niistä ole yksinkertaisesti voinut huudella julkisuudessa" --> Toisin sanoen globaali oligarkkieliitti on käskenyt pitää turvan kiinni heidän maailmanhallitussuunnitelmistaan!

Jyrki Katainen sanoo: "Katainen ihmetteli kuitenkin oppositiopuolueiden intoa arvostella hallituksen päätöksiä euron kriisin suhteen.

Sosiaalidemokraatit ja perussuomalaiset ovat ihmetelleet, miten hallituspuolueet Kataisen johdolla ovat valmistelleet Suomen taloutta koskevia päätöksiä käytännössä kuulematta eduskuntaa asioissa.

- Opposition kanssa pitää sopia, miten rajaamme keskustelun. Kaikkia asioita ei saa uhrata vaalien alttarille, Katainen kommentoi Ylelle." --> Toisin sanoen Suomen ja sen kansan etu poljetaan katuojaan globaalin uusfeodaalisen maailmanhallitussatanismin ikeen alle!


Juttulainaus: "Euromaat ovat parhaillaan rakentamassa uutta järjestelmää korvaamaan nykyisen vakausrahaston. Rahaston avulla on tarkoitus vakauttaa rahaliittoa taloushorjahteluilta. Nykyinen rahasto lakkaa vuoden 2013 alusta ja sen tilalle suunnitellaan pysyvää vakausrahastoa." --> Toisin sanoen tämä "uusi järjestelmä" on keskeinen osa NWO -projektia kohti uusfeodaalista pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuria!

Jyrki Katainen sanoo: "- Haluamme, että Eurooppaa rakennetaan yhteisten sääntöjen mukaan. Komissio valmistelee asioita, jotka velvoittavat kaikkia." --> Toisin sanoen keskuspankkikartellin oligarkki- ja monarkiaporkukka on määrännyt komissiota määräämään valtioita ja "kaikkia" alistumaan uusfeodaaliseen pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuriin!

Jyrki Katainen sanoo: "Katainen sanoi, ettei Suomen tavoitteista koskien tulevaa pysyvää vakausrahastoa voida käydä julkista keskustelua.

- Emme saa paljastaa tavoitteitamme. Jos kaikki kerrotaan julkisuuteen, meillä ei ole millä vääntää, Katainen perusteli sitä, miksi eurokokoukset eivät ole puoluepolitiikan asialistalla." --> Toisin sanoen keskuspankkikartellin vaatimat muutokset ja agendat ovat niin valonarkaa hevonpaskaa kansalaisten näkökulmasta käsin, että ne pitää viedä salassa viekkaasti läpi, jotta uusfeodaalinen rahanvalta- ja sen turvaksi poliisivaltiotyrannia toteutuvat!


Jyrki Katainen sanoo: "- Jos pääsemme (euromaiden kanssa) yhteisymmärrykseen siitä, miten kriisinhallintamekanismi rakennetaan, jätämme silloin varauma. Emme voi mennä takaamaan uuden eduskunnan päätöksiä.

Käytännössä uusi vakausrahasto ja siihen liittyvät seikat lyödään lukkoon maaliskuun lopulla. Vakausrahasto tarvitsee poliittisia päätöksiä ja lakeja myös vakausrahastoon osallistuvien maiden parlamenteilta.

Suomessa nämä päätökset vievät niin pitkään, että istuva eduskunta ei ehdi päätöksiä tehdä." --> Toisin sanoen uusfeodaalinen NWO -tyrannia runnotaan väkisin läpi nopealla aikataululla välittämättä kunkin maan parlamenttien ja ekonomian tilanteista ja kansalaisten vastustamisesta!


Juttulainaus: "Käytännössä aikataulu tarkoittaa sitä, että vakausrahastoon osallistuminen tulee vaalikysymykseksi. Esimerkiksi perussuomalaiset on vastustanut ajatusta muiden euromaiden tukemisesta Suomen valtion lainarahoilla. Samanlaisia kannanottoja on kuulunut myös demarien suunnalta." --> Toisin sanoen se vaalikysymys pyritään vääntämään orwellilaisella propagandalla muka hyväksi ja tarpeelliseksi asiaksi; sitähän tuo nimi "vakausrahasto" jo tarkoittaa! Oikeasti "vakausrahastokin" toimii tuossa eliitin järjestelmässä tyystin monetaristisesti eli pakotetaan ottamaan yksityiseltä oligarkkieliitiltä tuhoavaa lainaa korolla tietenkin!

Eipä tämä tämän kummempia selittelyjä kaipaa, koska tässähän Jyrki niin selkeästi tuo jo täydellisen selvän asian esille. Ainoa, mikä tässä kummastuttaa on se, että miksi Jyrki livauttelee näitä "salassa pidettäviä" asioita näin huolimattomasti; onko se vittuilua vai silkkaa uskomatonta tyhmyyttä...?! Varmaankin molempia, uskon minä!

Mutta eipä tämä ole ainoa osa näitä maanpetosasioita täällä Suomessa NWO -projektin hyväksi runnottavana. Muistakaamme kriisillisesti juuri tähän liittyen myös se, kuinka tässä kirjoituksessani (Keskuspankkikartellin ja NWO:n viime aikojen pahuustuotoksia "Uuteen pimeään aikaan" johtavassa maailmankuvavankilassa) toin esille nämä: Lainaukset -->

"KissanKulmasta -blogi: Eduskunta on hyväksynyt perustuslain muutosesityksen HE 60/2010. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi: HE 60/2010 Hyvästit Suomen itsenäisyydelle sponsored by Kokoomus ja Hesari; Suomen EU-jäsenyys kirjataan perustuslakiin. --> Suomen perustuslakia on muutettu keskuspankkikartellin NWO -projektiin soveltuvaksi; HÄLYTYS!! HÄLYTYS!! Keskuspankkikartellin tavoitteena on alistaa ja rapauttaa kansallisvaltiot oman pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurinsa alle pahuuden maailmantotalitarismiin eli rahanvallan sanelemaan uusfeodalismiin. Mm. tällaisten kansanvaltaa saatanallisesti raiskaavien kikkailujen kautta se etenee! Kansalta viedään turva (Valtio) pois yksityistä pääomadiktatuuria vastaan!"

"Anna Kontula: Kuka tätä maata johtaa? --> HÄLYTYS! Suomen politiikkaa on siirretty yksityisiin keskuspankkikartellin hallinnassa oleviin maan ulkopuolisiin käsiin!! Seuraavankin hallituksen politiikkaa aiotaan samalla tavalla maanpetoksellisesti teettää Illuminatin käsikirjoittamalla tavalla! Siis oikeasti! TÄMÄ TODELLA ON MAANPETOSTA!! Se on myös vihollisuutta ihmiskuntaa kohtaan niin monella tavalla, mitä tässäkin blogissa on kuvattu vähintään sata kertaa erittäin monesta näkökulmasta käsin!".

Lisäksi tämä kirjoitus valottaa tilannetta: Eduskunta valmistelee valtiopetosta - eikä ketään kiinnosta. - Blogit - Muutos 2011.

Muistakaamme lopuksi, että Jyrki Katainen puolueensa Kokoomuksen kanssa ei suinkaan ole yksin vehtaamassa ja huoraamassa suomineidon puolesta oligarkkieliitille; katsokaapa mitä Keskustan NWO -hyysäri pääministerimme Mari Kiviniemi sanoi äskettäin Afganistanissa kuolleen suomalaissotilaan tiimoilta (Hesarin juttu) --> "Kiviniemi kuolleesta rauhanturvaajasta: Hän työskenteli jalojen päämäärien puolesta". Tähän en voi muuta lopuksi kommentoida kuin niin moneen muuhunkin keskuspankkikartellin pahuuden agendaa ihanteena pitävien agenttien ja hyysärien sairauteen soveltuen --> Maailmankuvavankilasta käsin pahuuden ruhtinaiden ihmiskuntavihamieliset päämäärät näyttävät jaloilta päämääriltä!

No comments: