Saturday, May 28, 2011

Uusfeodalismityrannian käytännön ilmenemisen muotoja: Siivoojien askelmittarit

Miten globalistien kansoja ja kansallisvaltioita vastaan harjoittaman totaalisen ekonomisen sodan käytännön uusfeodaaliset ilmenemismuodot toteutuvat? Vastaani tuli siitä eräs erinomaisen varoittava esimerkki, missä siivoojia pakotetaan pitämään askelmittareita työnsä muka tehostamiseksi ja työnantajaportaan voittojen muka maksimoimiseksi!

Uusfeodaalityranniaa tästä tekee juuri se, että globaalin tahallisen monetaristisen talousalasajon vastapainoksi vaaditaan töiden tällaistakin tuottavuuden tehostamista muka ratkaisuna ko. taloussodan aiheuttamaan velkakierteeseen. Tämä on selkeästi ihmiskunnan vastaista toimintaa, missä jälleen kerran muutoin hyödyllistä teknologiaa ollaan valjastamassa orja- ja poliisivaltioyhteiskunnan käyttövoimaksi. Josef Göbbels ja kumppanit olisivat olleet ikionnellisia tällaisesta mahdollisuudesta natsi-Saksassa.

Äärettömän absurdia tästäkin tekee se, että se ei oikeasti auta yhtään mitään ilmeneviin talousongelmiin ja niiden muka -ratkaisuihin, koska jo lähtökohtaisesti moinen monetaristinen talousjärjestelmä on luhistuva omaan mahdottomuuteensa aivan niin dramaattisilla tavoilla kuin me NWO:n vastaiset aktivistit olemme varoittaen kuvanneet sen käyvän. Sen takia tällaiset kontrollimekanismit ovat pelkästään vain ihmisarvon alentamisen ja nöyryyttämisen saatanallisia kidutusvälineitä vailla oikeita hyötysisältöjä!

Kenties inhottavinta tässä kaikessa on huomata, että osa ihmisistä näemmä hyväksyy tämän ja monia se ei näyttäisi edes hetkauttavan juuri niin oleellisesti ihmiskuntavastaisena pahuutena kuin sen pitäisi! On sentään joitakin tästä orwellilaisen pahuuden yhteiskunnan kehityksen päälle ymmärtäviä ja näistä poimin tuolla alla olevasta Taloussanomien jutusta lukijakommentteja sen havainnollistamiseksi.

Ja muistakaapa myös aikaisemmin tänä vuonna ilmituomani toinen vastaavanlainen työnantajatyrannian muoto tässä kirjoituksessa: Kolme riipivää esimerkkiä Suomen yhteiskunnan ahdingosta keskuspankkikartellin NWO -prosessin ikeessä --> Taloussanomat: Näin myyjä joutuu häpeälistalle!

Meidän on ymmärrettävä, että ensinnäkin tässä monetaristisessa järjestelmässä työ ei ole juurikaan se, joka luo vaurautta (Huolimatta joistakin käytännön hyödyistään). Tämä siksi, koska työstä maksettava palkka on tässä järjestelmässä jonkun muun pankista ottamaa tyhjästä luotua velkaa (lainaa), joka on lopulta palautettava pankkiin korkoineen. Eli pankki vie aina enemmän kuin sieltä on lainattu, mikä näivettää pahenevassa kierteessä reaalitalouden tilaa, varsinkin kun lisäksi markkinat on tahallaan tätä uusfeodaalikierrettä varten vapautettu häikäilemättömän ja välinpitämättömän finanssispekuloinnin ja eläimellisen tunneperäisen ahneustoiminnan suorastaan kaiken alleen tuhoavan pyörteen ikeeseen.

Tämä velkarahasysteemi onkin selitetty jo moneen kertaan hyvin esim. Kaninkolo- ja Suomen Talousdemokraattinen Puolue -blogeissa. Kyseessä on siis rahan vääränlainen syntymekanismi, jossa ko. velkarahaa lisäksi kierrätetään virtuaalisissa pörssien ja johdannaismarkkinoiden kasinopeleissä, mistä on ollut lopulta vain enemmän haittaa kuin hyötyä reaalitaloudelle. Tämähän alkaa päivä päivältä näkymään käytännössä yhä selvemmin ja koko ajan pahenevaan tahtiin mm. nousevina hintoina (hyperinflaatiovaara) ja hyvin vaarallisesti rapautuvina ihmisten elinolosuhteina reaalitalouden moisessa alasajossa myös ns. rikkaissa länsimaissa.

Tämä on harkitun systemaattinen ja taloussysteemiin itseensä sisälle kirjoitettu vääjäämättömän syövän kaltaisesti etenevä valuvika, jota ei mitenkään voi korjata kääntämällä yhteiskunnat sen systeemin turvaamisen nimissä tyranniseen uusfeodalismiin aiheuttamatta kaoottinen ja tuhoisa sosiaalinen yhteiskuntahajoaminen "uuteen pimeään aikaan"!

Meidän on kuitenkin muistettava, että tällainen EI OLE mikään luonnonlain kaltainen vääjäämättömyys, vaan "vain" erittäin virheellinen poliittinen konstruktio, joka voidaan koska tahansa muuttaa, jos saamme vain moisen järjestelmän luoneet ja ylläpitäjät pois vallasta! Siksi koko monetaristisen systeemin korvaavien parempien talousteesien (mm. talousdemokratia- ja LaRouche -liike) promotoimisen mukana meidän on vastustettava myös tällaisia idioottimaisia tyranniateknologioita! Päättäväisesti ja huolellisesti!

Taloussanomien juttu: Siivoojia kytätään askelmittareilla --> Lukijakommenttilainauksia:

"Sikamaista toimintaa työnantajilta! Ja ammattiliittopomot vain ajavat itselle etuja ja kyttäävät kovapalkkaisia duunejä eläkerahastoista."

"Millä tapaa se on itsensä säästämistä tai oman ajan säästämistä, että askelmittareilla kytättynä saadaan lisättyä hommia. Ne askeleet mitkä työntekijä säästää ei mene "omaksi ajaksi" vaan ylimääräisten töiden ajaksi tulevaisuudessa, kun työvuorolistoja laaditaan. "Nyt kun säästit 33 askelta niin siinä ajassahan ehtisit ottaa sen yhden toimiston.. Jos tingit vielä parista askeleesta niin voisit ottaa toisenkin kohteen". Työnantajasta tulee Big Brother, jokaa imee työntekijät loppuun."

"Käsittämätöntä. Yksi Suomen huonopalkkaisimmista aloista ja yksi ehdottomasti turhauttavimmista ja raskaimmista aloista on oiekin kyttäyksen alla. Johto ja pikkupomot kunnissa saa rellestää ihan vapaasti ja matkustella "työmatkoilla" eikä heidän tarvitse siltikään ottaa edes vastuuta mistään."

"Ei työnantajaa kiinnosta työntekijän hyvinvointi. Kaikilla muutoksilla tähdätään tehostamiseen ja kiristämiseen!Kuulin, että vessan siivoamiseen on näillä isoilla firmoilla annettu aikaa jotain 60-90 sekunttia. Kokeilkaapa kotona, miten puhdasta tulee, kun käytässä on 60-90 sekunttia."

"Työnantajan tarkoitus on varmistaa, että työntekijä ei itse hyödy työnsä kehittämisestä ja aloittelijaa paremmista työtavoista. Kuka hullu tuon jälkeen yrittää enää tehdä muuta kuin siivota häthätää ja kävellä senkin edestä?"

"Koska työntekijöihin saa asentaa sähköpannat? tekevät huomattavasti motivoituneemmin mitä käsketään, kun vähän täräyttää sähköä laiskuriin (=huonoon resurssiin)"

"Mitähän varten tämä PAM oikein on olemassa? Jos tuollainen nöyryyttäminen työssä saa jatkua, on ammattiliitto ihan yhtä tyhjän kanssa. En maksaisi jäsenmaksua noille."

"Että tälläistä :D Mitä vielä keksitään? Ilotytöille työnnöt laskeva mittari, Poliisille pamputusmittari ja tietenkin sykemittari. Mitä vielä keksitään? Siivooja lähtee lenkille kesken päivän ja saa lasiin äkkiä askelia."

"Sairas, sairaampi, suomalainen työelämä"

"Tämäkin on askel Orwelilaiseen yhteiskuntaan, jossa isoveli valvoo, ja yksilönoikeudet ovat minimissä."

"Kataisen "työväenpuolue" ottaa köyhien selkänahasta viimeisetkin pisarat ulos ja näin köyhiä voidaan kyykyttää.".

No comments: