Friday, January 28, 2011

Kolme riipivää esimerkkiä Suomen yhteiskunnan ahdingosta keskuspankkikartellin NWO -prosessin ikeessä

Tällä viikolla on ilmennyt selkeitä käytännön ja metafyysisen tason esimerkkejä yhteiskuntamme rapautumisesta keskuspankkikartellin diktatuurillisesti hallitseman talousjärjestelmän ja heidän viljelemän maailmankuvavankilan takia. Tässä kuvaan näitä esimerkkejä kolmen eri uutisjutun avulla, missä oman havainnollistamiseni lisäksi ko. uutisjuttujen lukijakommenttilainaukset tuovat lisää lihaa hahmottamisen tueksi. Laajaksi tukisisällöksi tarjoan äskettäisen perinpohjaisen koosteen maailmamme tilasta ko. pahuuskartellin kourissa; Lyndon LaRouchen webcast -seminaari ja superkattava informaatiopaketti keskuspankkikartellin haitallisuudesta ja renessanssi 2.0. lääkkeistä. Pidemmittä alustuksitta asiaan!

Hesari: VR lomauttaa 380 työntekijää ratojen kunnossapidosta -->

Valtionyhtiöiden ja valtioiden kansallisomaisuuden saattaminen keskuspankkikartellin hallinnan piiriin yksityistämisen kautta on eräs merkittävimmistä keinoista NWO -eliitille sekä tuhota ko. kansallisvaltio- ja hyvinvointivaltiokonsepti että kaapata ko. omaisuus heidän monetaristisen helvetinkoneen tuotto- ja rosvousautomaateiksi. Tämä tehdään näivettämällä kohdetta valmistaakseen sen yksityistämisprosessiin. Vahinko vain, että se ei tule onnistumaan enää pitkällä aikajanalla rahan syntymekanismin ja monetarismin takia; "Ennen kuin euro voidaan kuluttaa, niin se täytyy lainata korolla tietenkin".

Keskuspankkikartellin eliittikeikarisaastan ahneuden ja pähkähulluuden määrä on näet tuhonnut nykyisen talousjärjestelmän puitteet systeemituhoksi saakka, missä fyysinen reaalitalous rapautuu toimimattomaksi yhä enemmän ja se ilmenee mm. tällaisina infrastruktuurin alasajoina rahanvallan sanelussa, jossa koko ajan voimistuvat uusfeodalismi ja velkaorjuus ovat avaintermit yhteiskuntatuhon ymmärtämiseksi moisen tuotoksena! Se ei kanna pidemmän päälle, vaan luhistuu omaan mahdottomuuteensa ja aiheuttaa oheistuhoa ehkä jopa enemmän kuin mitään muuta varsinaista suunniteltua tuhoa! Seuraavaksi tuon uutisjutun lukijakommentteja, jotka ovat tästä alasajotuhonnasta ja sen taustoista hajulla:

"Eikö se ollut niin, että ei ole riittävästi porukkaa hoitamaan ratojen ja vaihteiden hommia, jotta junat kulkisivat? Miten siinä nyt näin kävi?"

"Työtä vehentämällä ne radat kunnossa pysyy! Eiköhän laiteta nämä liikelaitoskokeilut romukoppaan ja aleta töihin. Tämä farssi on todistanut varsin elävästi mitä tarkoittaa porvarien liikelaitoshömpötys ja kilpailuttaminen. VR:n tulisi palkata 500 pysyvää miestä lisää, eikä vähentää yhtäkään!"

"Tässä taas oivallinen esimerkki, miten valtionyhtioitä ajetaan alas. Ensin ei myönnetä tarpeeksi määrärahoja, vanhaa ei korjata ja porukkaa pistetään pihalle. Sitten tullaankin siihen johtopäätökseen, että VR ei kannata, eikä toimi, se pitää myydä yksityiselle. Hyvä esimerkki on Iso-Britannia, jossa myös rautiet yksityistettiin. Thatcherin aikana. Mitään ei sen jalkeen korjattu ja siitä lähti onnettomuuskierre. Tähänko meilläkin pitää mennä? Ainakin kepu ja kokoomus ajavat vahvasti valtionyhtiöiden yksityistämistä. Lukekaa ihmiset vaikka kokoomusnuorten vaatimuslistaa, voin pahoin!"

"Kummallista, että Eduskuntatalon remonttiin saadaan 200 miljoonaa ja Musiikkitaloa varten muistaakseni 40 miljoonaa... Ikävää että verorahoilla kustannetaan enemmän eliitin harrastuksia. Mutta kaikille kansalaisille korjattava rataverkko ei ole tärkeä?"

"Vuonna 2007 kirjoitettiin näin:"VR tarvitsee lähivuosina 1 400 uutta työntekijää korvaamaan eläkkeelle lähtijöitä. Yhtiö tarvitsee erityisesti veturinkuljettajia, konduktöörejä ja ratapihantyöntekijöitä. Uusia työntekijöitä palkataan vuosittain 250–300. VR kaipaileevarsinkin nuoria työntekijöitä, joita yritetään houkutella yhtiöön muun muassa seuraavilla Next Step -koulutusmessuilla."Tarve on varmastikin oikeasti edelleen tällainen, mutta valtion kuristusote ja poliitikkojen ymmärtämättömyys liikenteen infrastruktuurin kokonaistilasta vievät katastrofaaliseen suuntaan. Liikenneministerillä ei näytä olevan oikeasti mitään valtaa näihin asioihin, liekö oikeaa haluakaan katsoa koko Suomen etua?"

"Uskokaa nyt huvikseen, että konsernin toimitusjohtaja on saneerausta ja VR-konsernin pilkkomista sekä lopulta yksityistämistä varten palkattu. Lomautuksia ja irtisanomisia konsernin eri osissa tullaan näkemään jatkossakin, olipa kesä tai talvi, ihkauudet raiteet tai vanhat kolinakiskot, pörssi kukkurallaan rahaa tai ihan tyhjä."

"Idea piilee siinä, että näin saadaan vakituiset pikkuhiljaa pois. Tilalle löytyy sesongin ajaksi reippaita ja halpoja työntekkijöitä Baltian maista. Baronalla jo rekry päällä."

"Kokoomus etunenässä, mutta Keskusta hyvänä kakkosena peesaamassa, eikä RKP:tä pidä tässä unohtaa. Ehkäpä näille tovereille voidaan sitten antaa lasku vahingoista, kun sen aika koittaa, vai mitä meinamme? VR on meille elintärkeä, eikä sen pilkkominen tuo kuin lisää onnettomuuksia!"

Taloussanomat: Näin myyjä joutuu häpeälistalle -->

Keskuspankkikartellin promotoima ja noudattama maailmankuva ja ihmiskäsitys kuvatuilla tavoilla on saastuttamassa yhteiskuntiemme käytännön reaalikonkretian lisäksi myös psyykeä kollektiivisella tasolla; noosfäärisairaus. Sen mukaan yhä sairaammin ja radikaalimmin rahanvaltakultille on taivuttava ja kaikki arvot ja menetelmät tulee muka määrittää sen mukaan. Se ilmenee ihmisyyteen kohdistuvina vihollisuuksina, mistä paljon toitotetut muodot ovat mm. eugeniikka, malthusilaisuus, machiavellismi, behaviorismi, utilitarismi ja monetarismi. Tämä uutisjuttu työntekijöiden mustamaalaamisesta häpeälistoilla sisältää nämä kaikki eräänä käytännön kiteytyksenä, mistä on suuri vaara mennä yhä totalitaarisempaan ja tuhoisampaan suuntaan!! Ja tämä monetaristinen keskuspankkikartellidiktatuuri sitä varmasti pyrkii edesauttamaan vaikka hamaan loppuun saakka!

--> Eugeniikka; ihmisiä jaetaan ns. huonoihin ja hyviin alkaen "vähäisimmillään" työpanoksen suorittamiskyvystä. Malthusilaisuus; näitä "huonoja" ihmisiä pyritään siirtämään syrjään yhteiskunnassa tavoitteena "haitallisen aineksen" vähentäminen. Machiavellismi; "hyvien" ihmisten kulttistatusta pyritään pönkittämään mitä epäeettisimmillä tavoilla alkaen mm. ko. listaamisesta. Behaviorismi; ns. hyviin ja huonoihin jakaminen perustellaan kömpelösti ja ihmiskunnan sisällön sekä potentiaalin vastaisesti kapean fyysisillä biologia-argumenteilla. Utilitarismi; menestyminen perustellaan kömpelösti ja ihmiskunnan sisällön sekä potentiaalin vastaisesti virtuaalisilla raha- ja valtasyillä. Monetarismi; kaiken tuon em. sisältävän talousjärjestelmän ylläpitoa jatketaan rikollisilla ja tuhoavilla yhteiskunnan vastaisilla toimilla. Seuraavaksi tuon uutisjutun lukijakommentteja, jotka ovat tästä alasajotuhonnasta ja sen taustoista hajulla:

"Todella sairasta, työnantaja haluaa tappeluttaa työntekijöitä keskenään kältätäkseen heitä palkka ja muissa asioissa saaden huomion muualle "

"Se on Stahanovilaisuus tullut kapitalismiin. Kopioidaankohan seuraavaksi gulakit?"

"Lisämyynti on ihan hyvä juttu. Mutta ns. häpeälista? Tosi törkeetä ja työntekijää halventavaa käytöstä."

"Suomalaista johtamiskulttuuria jälleen parhaimmillaan? Joskus olen antanut itselleni kertoa, että "positiivinen palaute annetaan julkisesti; negatiivinen kahden kesken." Hämmästyttävällä innolla yritykset ovat liittämässä tosi-TS:n häpäisykulttuurin omaan toimintaansa."

"Sairasta - epäeettistä - ei edistä Suomen sijoittumista "maailman onnellisin" maa -mittauksissa - ei saa ketään kivasti "jaksamaan" työelämässä 70-vuotiaaksi - saa minut asiakkaana voimaan pahoin ja laittamaan kyseiset tyrkytyskulttuuria harrastavat liikkeet mustalle listalleni!"

"Miten se menikään? Edistetään ihmisten viihtymistä työpaikoillaan, jotta päästäisiin pitempiin työuriin! Niinkö? Ei ainakaan tämän kaltaisella kyttäys-, kyykyttämis-, selkäänpuukottamis- ym. tapauksilla luoda kuin lisää työpaikkakiusattujen masentuneita sairauspoissaoloja ja jopa pahempaa - kuten itsemurhat. Sinne suuntaan näyttää kaikki menevän. Ja tämä luodaan työyhteisöjen päättäjien taholta, sanomalla että jos ei kelpaa, niin oven takana on muutama tuhat tulemassa sinun paikallesi. No, ainakin saadaan sossun luukut täyteen."

"Simputukseen puututtiin toden teolla armeijassa 90-luvulla, mutta muualla yhteiskunnassa jatkuu? Taas tätä jenkkikyykytysmeiningin kopioimista Suomeen. Pahimmillaan tälläinen id*oottitouhu tuhoaa työilmapiirin ja karkoittaa vakioasiakkaat. Sitten se myynti ei olekaan muutakuin tyrkyttämistä, kun vakioasiakkaiden tuoma raha puuttuu."

"Tämänhän voisi tulkita myös työpaikkakiusaamiseksi tai vastaavaksi."

"Huonoimpien listaaja syyllistyy salassa pidettävän henkilötiedon levittämiseen."

"No tämä se selittääkin monen työpaikan pahanolon ja huonon ilman!!!!"

"Kuvaa hyvin työelämän raadollisuutta nykyään. Parhaiden myyjien listan vielä ymmärtää, mutta tuommoinen "häpeälista" on ennemmin listoja julkaisevan yrityksen häpeä. Jokuhan sen huonoimman tuloksen joka tapauksessa tekee ja sittenkö häntä saa työkaverit ja pomot ilkkua seuraavan kuukauden ajan. Vai laitetaanko kenties kuukauden huonoin aina pihalle? Kysyn, MITÄ JÄRKEÄ. Mikä on se positiivinen vaikutus mihin tällä pyritään?"

"Noista kaupoista listat pitää tehdä. Tietääpähän missä ei asioi ollenkaan."

"Julkisuuteen vaan lista häpeälistoja laativista yrityksistä, jotta asiakkaat voisivat boikotoida niitä. Kannustus on parempi keino työmotivaation aikaansaamiseksi. Pakkomyynti ja tyrkyttäminen on asiakkaasta vastenmielistä."

Taloussanomat: Sinnemäki: Kohta koittaa täystyöllisyys -->

Kun eugeniikka, malthusilaisuus, machiavellismi, behaviorismi, utilitarismi ja monetarismi pääsevät ym. tapaan pesiytymään yhteiskunnan kollektiiviseen tietoisuuteen eli noosfääriin, niin joudumme silloin helposti niiden sävyttämään maailmankuvavankilaan ja sen vallassa kituvan poliitikon sanomisten kanssa vastakkain JUURI tähän tapaan. Tämä on erittäin vaarallista, koska ristiriita todellisuuden ja ko. maailmankuvavankilan välillä kasvaa tässä monetaristisessa velkarahajärjestelmässä sitä enemmän, mitä enemmän sitä yritetään säilyttää kuvatuilla yhteiskunnan vastaisilla toimilla, kuten JUURI nyt on käymässä! Mikään ko. maailmankuvavankilasta nähty hallusinaatio ei auta, koska monetarismi on tullut tiensä päähän kohtalonomaisen peruuttamattomasti systeemivaurion kokeneena. Perustavaa laatua oleva pointti systeemituhon generaattorina siinä on siis taas toistettuna rahan syntymekanismin ja monetarismin luonne; "Ennen kuin euro voidaan kuluttaa, niin se täytyy lainata korolla tietenkin" --> Johtaa ainoastaan systeemituhoon syöpäkumuloituvasti valtaavan epäeettisen ja rikollisen velkaongelmavyyhdin takia.

Miten meidän tulee täten suhtautua näihin puheisiin täystyöllisyyden saavuttamiseksi muka muutamassa vuodessa? Kuten olen havainnollistanut, niin esim. tuollainen valhejohtopäätös juontuu viimekädessä vain kahdesta --> Yksi: Ko. maailmankuvavankila perustuu hyväuskoiseen hölmöyteen, jossa politiikan idealismi tulee utooppisen imaginaarisesta maailmasta ja aiheuttaa sattumanvaraista tuhoa. Kaksi: Ko. maailmankuvavankila perustuu tarkoitukselliseen juonitteluun ja pahuuteen, jossa politiikan nihilismi tulee dystooppisen imaginaarisesta maailmasta ja aiheuttaa tarkkaan harkittua tuhoa. Molempien risteytymät ovat myös mahdollisia.

Mitä "täystyöllisyys" voisi muka täten olla käytännössä? Todennäköisimmin jotain gulagin tms. pakkototalitarismin luonteista, sillä tässä pahuusjärjestelmässä mikään muu ei moista mahdollista --> Suuri totalitarismivaara!! Lisäksi on syytä huomata, että moiset puheet juuri vaalien alla ovat myös radikaalia vaalipropagandaa. Valitettavasti vain niin överiä sellaista, että sen merkitys menee vähemmänkin asioista tietävän mielessä jopa puhtaaksi VITTUILUKSI! Seuraavaksi tuon uutisjutun lukijakommentteja, jotka ovat tästä valheesta ja sen taustoista hajulla:

"Kuinka kovan avarin vaatisi, että saisi tämän nuorisobroilerin heräämään todellisuuteen siellä norsunluutornissaan??"

"Oh hoh mitä uutisia. Hmm., minusta tuntuu, että elän eri planeetalla."

"Kansalle voi näemmä valehdella aivan surutta. En tiedä kumpi on tyhmpempi poliitikko vai kansa. Tai selvähän se on, politiikot ovat kansan peilikuvia. Muistakaa taas käydä uurnilla."

"Muah-hah-haa ! Surkea vaalitärppi. Kannattaisi olla hiljaa maanisimman vaiheen aikana tai korjata lääkitystä... Työttömyys valitettavasti tulee lisääntymään. Ja ihmist poltetaan loppuun häpeälistoilla ja simputuksella eli osaaminenkin rapautetaan tällä veivauksella."

"Ja mistähän kristallipallosta katsoi. Hallitus ei edes halua täystyllisyyttä... siitä seuraisi työntekijöille liikaa valtaa."

"Onko näillä ministereillä joku vedonlyönti menossa. Kuka saa pöljimmän lausunnon läpi mediassa, niin sille tarjotaan pullakahvit eduskunnan kahvilassa. Hillittömän röhönaurun ja selkään taputtelun saattelemana."

"Vaalit lähenee ja lupaukset kovenee."

"Sinnemäki et al. Eikö meiltä voi mikään pelastaa tältä hölmöilyltä. Alan kohta olla sitä mieltä että demokratiassa on jokin sisäänrakennettu piilevä virhe joka nyt alkaa vähitellen tulla esiin. Olemmeko tekemisissä täyspäisten aikuisten kanssa?"

"Tämä ei ole demokratia, vaan edustuksellinen demokratia. Alkuperäisen ajatuksen irvikuva. Saat siis vain päättää, kuka ryöstää sinut seuraavaksi."

"Hemmetin pelottava lausunto. Ainoat asiat mitkä tuovat työstyöllisyyden tullessaan on sota tai vaihtoehtoisesti orjuus."

"Helppo luvata kun sosiaalituet ja työmarkkina tuet on leikattu nollaan. Tee töitä tai kuole pois. Onko tämä vihreiden visio kun velan saanti loppuu ja yhteiskunnan hoivakulut on korkeat?"

"Pakkotyöhön ilman pakkaa, jos kieltäydyt et saa mitään tukia mistään.Neofeodalismia pukkaa uusliberaalit ja palkkojen reilu ale!"

" "Vuosikymmenen lopulla on työtä". Ministeri suorastaan pilkkaa nyt työttöminä olevia. Irvailu on mennyt jo liian pitkälle."

"Muistakaa äänestää vihreitä ja kokoomusta, niin saadaan Suomi nopeasti kehitysmaaksi."

"Työtahti on niin kovaa ettei kohta ole nuorisoa jäljellä sitä tekemään. Vajaa 10% kolmekymppisistä nostaa jo sairaseläkettä syystä tai toisesta. Prosentit ovat silmälumetta, mikä on työntekijöiden, siis vakituisten kokonaismäärä? En puhu ny mistään 8EUR päivä orjista."

"Kyllähän tää idioottiministeri on palkintosijoilla mietittäessä kuka on valtakunnan pöljä #1..! Varmasti fiksu ihminen mutta arvot on suoraan apinoiden planeetalta. Ämmä asuu kompuksessa muiden idioottien kanssa ja kansan pitäisi sopeutua samaan."

"Törkeää, että pelataan työttömillä kun halutaan lisätä maahanmuutoa nimikkeellä työperäinen maahanmuuto! Nytkin Thors on 6 päivän vieraillulla INTIASSA!"

"Tosiasia on että Kataisen laastarihallitus ei ole tehnyt yhtäkään toimenpidettä tai edes aloitetta millä suomen kilpailukyky taattaisiin tulevaisuudessa. Päinvastoin kaikki Kataisen ratkaisut ovat heikentäneet teollisuuden mahdollisuuksia jatkaa Suomessa."

"Kuinka sokea voi olla jos uskoo ton puheita ja äänestää Vihreitä, onko Vihreitten äänestäjillä mitään järkeä päässä? Perustelkaa joku Vihreitten äänestäjä minkätakia olette äänestäneet heitä."

"Suuri osa ei selviä tulevista Mad Max kaltaisista olosuhteista, kun julkinen sektori joudutaan lähes lopettamaan kokonaan ?"

"Normaalia vihreiden ajattelua.. kaikki menee hienosti kun vain toivotaan ja uskotaan kovasti omiin ihaniin fantasioihin. Mitäänhän asioista ei tarvitse tietää eikä varsinkaan tehdä ja ongelmatkin korjaantuvat kuin itsestään kun niiden olemassaolo vain kielletään.."

"Tulisi soininvaara puhumaan madonlukuja tällaisen uskomattoman kettutyttöproosan sijaan!"

"Vaalien alla on kiva huudella p@sk@@. Anni on silloin itse ANSAITULLA eläkkeellä kuten T. Karpela.Suomelle käy kuin USA:lla. USA:ssa meksikaaneja haalittiin tekemään kuraportaan duunit puoli-ilmaiseksi. Kun kurimus tuli laman myötä, niin meksikaanit tekivät edelleen duunia ja perusjenkit kärvistelivät kortistossa. Laman ehkä joskus taituttua työpaikkansa menettäneet huomaavat olevansa vieläkin ilman työtä, kun ne samat maahanmuuttajat tekevät vaatimattomalla palkalla työnsä. Näin se yritysjohto nujertaa ahneudessaan käytännössä jokaisen hyvinvointimaan pahoinvointivaltioksi."

"Miten määritellään populisimi, kun nämä kumpikin Mari Kiviniemi ja Sinnemäki ovat persuja haukkuneet pelkäksi populistiseksi puolueeksi ja sitten itse latelee mitä sylki suuhun tuo; kaikkea mitä on mahdoton toteuttaa! Toki vaalit lähestyy ja naisen sumealogiikka saa pelonsekaisen vallan!?"

"Poliitikot on saatava "lörpötyksistään" vastuuseen!"

"Anni on joko menettänyt lopunkin järkensä tai sitten valtio asettaa kaikille pakkotyövelvoitteen rahan puuttuessa vaikka ilman palkkaa. Ihan täyttä puppupuhetta, populistista vaalihöttöä paniikissa olevilta vihreiltä, kun PerSu:t tulee ja jyrää ne"

"Koko viherpiiperoporukka pitäisi saada valtakunnanoikeuteen Suomen valtion alasajoyrityksestä ja osin toteutuksesta."

"joo, yliopistossa lukenu venäläistä kirjallisuutta ja on nyt asiantuntija mm. taloudessa, energia asioissa jne. Voi voi, ei varmaan tiedä mikä ero on mA:lla ja MW:lla! Hyvin on asiat hoidossa tässä maassa."

"Vai että oikein täystyöllisyys... Eikös kyseistä termiä lähinnä näe jossain kommunistisessa manifestissa ja vastaavissa ohjelmissa..."

"Ainahan nuo päättömimmät lausunnot annetaan juuri silloin, kun työttömyys räjähtää käsiin. Jottei kansa huomaisi mitään? Kulutusjuhla loppui jo! Nyt nostetaan kaikkia veroja ja ostovoima siten hiipuu hiipumistaan, työllisyys laskee, ainoa mikä nousee on syntyv.... eikun työttömyys!"

"Täystyöllisyys on toki mahdollista, mutta tähän pyrkimisessä on omat suuret riskinsä. Täystyöllistäjien taustalla välkkyy "arbeit macht frei" ja "gulag" kulttuurit. Näissä yhteiskuntamalleissahan käy helposti niin, että epäsopivaksi ja kelvottomaksi katsottu väestön osa joutuu erilaisten "hallinnollisten toimenpiteiden" kohteeksi. Joten tarkkana pitää olla keille antaa vallan.".

No comments: