Saturday, May 28, 2011

Henry Bjorklidin havainnollinen varoitus globalistien ihmisvihamielisen ekonomisen sodan piirteistä ja seurauksista

Tänä turbulenttina maailman aikana vastaani tuli hyvä kiteytys globalistien harjoittamasta totaalisesta ekonomisesta sodasta kansoja ja kansallisvaltioita vastaan. Siinä on käyty läpi tämän eliitin luoman tahallisen tilanteen luonne ja käytännön toteutus uusfeodalismiin ja pahuustyranniaan hyvin havainnollisesti, joten lainaan sen tähän kokonaan ja se saa kertoa omaa vahvaa kieltään tässäkin blogissa ahkerasti toitotetusta äärimmäisestä NWO -vaarasta ja vääjäämättömästä kohtalostamme sen kynsissä. Se myöskin herättää meitä pohtimaan viimeistään NYT väistämättä ko. pankkiiri-oligarkki-monarkkityranniaa vastaan nousevan vallankumouksen suuntautumista oikein ja rauhanomaisesti tämän eliitin monetarismin kukistamiseen neorenessanssia varten!

Kyseessä on Henry Bjorklidin kirjoitus: Joudumme "omasta vapaasta tahdostamme" tuhoisaan syöksykierteeseen. 1990-lama oli vitsi tämän rinnalla. Seuraavaksi puhdas ja suora lainaus:

"TUHO - konsepti ja toteutus:

1. Velkaantuneet maat pannaan myymään
kansalliset omaisuutensa.


2. Tämä on pantu vanhojen velkapapereiden takuuehdoksi. Eli "kauppakorkea-suomeksi" sanottuna => "Sijoittajien ja investoijien rahat turvataan" => suoraan suomeksi sanottuna => Spekulanteille annetaan aikaa viedä rahansa turvaan. (Siksi kansa on kaduilla näissä maissa)
--> Minun huomautus; nämä maat ovat siis nyt mm. Espanja ja Kreikka.


3. Spekulanttirahoituslaitokset ostavat vapautuneella rahalla pakkomyynissä olevat kansalliset omaisuudet ja alkavat laskuttaa energiasta, energiansiirrosta, kraanavedestä jne. huimia summia. Kaikki mitä ei voida myydä sellaisenaan, pilkotaan osiin ja myydään (Siksi kansa on kaduilla näissä maissa).


4. Työttömyys lisääntyy velkaantuneissa maissa ja verokertymä näissä pienenee - kansa kärsii eikä valtio pysty vieläkään maksamaan. (Siksi kansa on kaduilla näissä maissa).


5. Tämän johdosta velkojen takaajat, maat jotka ovat todellisuudessa ottaneet velat hoidettavakseen, joutuvat maksumiehiksi. (Kansa ei vielä ole kaduilla, vaan asiasta aivan pihalla. Krapulaan ollaan kuitenkin heräämässä).


6. Velkaspiraali laajenee myös takuita antaneille maille. Kaikki menee täälläkin myyntiin. Tosin KOK-SDP on jo myynnyt valmiiksi melkein kaiken - valtavilla tappioilla ja alihintaan.


7. Maailmantalous jähmettyy ja joutuu syöksykierteeseen, mutta kaikki omaisuudet säilyvät spekulanttien käsissä."


Tämän prosessin aikana:

Sosiaalinen levottomuus lisääntyy,

renkaat palaa ja polttopullot lentävät.


Kansalliset ja ylikansalliset väkivaltakoneistot otetaan käyttöön.


Ja kaikkein varalllisinta tässä kaikessa on:

Kansalaiset, suuri hiljainen perunamössösukupolvi sekä edellinen sohvaperunasukupolvi herää ja aloittaa täysin vaistonvaraisen liikehdinnän, ilman minkäänlaista kuria tai suunnitelmaa. => Saadaan käyttöön poikkeuslait.

Kaikki meni "verhon takana olevien nukkemestarien" suunnitelmien mukaan.

Nuket, sätkynuket saavat palkintonsa.".

No comments: